azeta7 Szczypińska: nareszcie !!! 10.05.07, 13:47 Niech się nią zajmie to może odczepi się od nas!!! I nie wypuszczaj go z domu przez dwa lata!!! Ojczyzna ci tego nie zapomni. Odpowiedz Link Zgłoś
signal nieuchronnie zb liżają się wybory 10.05.07, 13:52 to paniusia robi sobie darmową reklamę Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk31 Szczypińska: Absolutnie dementuję plotki o ślub.. 10.05.07, 14:00 Jaroslaw Kaczyński powinien sie ożenić przed ujawnieniem archiwow IPN, będzie mógł mówić iż SB kłamało na jego temat. Odpowiedz Link Zgłoś
prinsik Szczypińska: Absolutnie dementuję plotki o ślub.. 10.05.07, 14:06 Biale malzenstwa osob o innych preferencjach seksualnych nigdy nie sa trwale, wiec rozumiem dlaczego pani posel tak zaprzecza. Odpowiedz Link Zgłoś
okka Re: Szczypińska: Absolutnie dementuję plotki o śl 10.05.07, 14:41 a ja słyszałam, że to nie Gosiu dostał od jarka "pierścionek" tylko Zioberek... Mówcie co chcecie, dla mnie nawet do siebie pasują, Zioberek też nieduży, też sepleni, wszystko gra. Odpowiedz Link Zgłoś
wicary Szczypińska: Absolutnie dementuję plotki o ślub.. 10.05.07, 14:39 Super ! będziemy mieli mnóstwo ślicznych małych kurdupelków. Odpowiedz Link Zgłoś
mini57 Re: Szczypińska: Absolutnie dementuję plotki o śl 10.05.07, 14:44 A kto i z kim miałby je począć? Odpowiedz Link Zgłoś
pos3gacz Re: Szczypińska: Absolutnie dementuję plotki o śl 11.05.07, 10:05 wicary napisał: > Super ! będziemy mieli mnóstwo ślicznych małych kurdupelków. xxxxxxxxxxxxxxxxxx Tyś chyba zgłupiał,przecież to byłby cud większy od Zmartwychwstania. Odpowiedz Link Zgłoś
tenare Po co dementować. Mały bzyk Panu Premierowi 10.05.07, 14:51 pomoże w samopoczuciu jak każdemu mężczyźnie, a to się przekształca dalej na politykę, bo polityk nie spełniony seksualnie szkodzi państwu, bo jest sfrustrowany i mówiąc o społeczeństwie myśli o dupie. Gotowosć do dialogu Premiera i Pani Szczypińskiej jest uzasadniona społecznie i partyjnie. Szczypińska jest, powiedzmy szczerze, bardziej atrakcyjna niż posłanki Samoobrony i bez pruderii a nawet i bez zbędnej kokieterii może konkurować z poseł Lewandowską.To co internauci nigdy nie zobaczą, pani poseł Szczypińska mogłaby pokazać panu Premierowi - dla dobra państwa i dobrobytu obywateli. Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Do antykaczystów.... 10.05.07, 14:56 Ponieważ ,waszym zdaniem,Jarosław Kaczyński jest homoseksualistą proszę o pikantne szczegóły w postaci : nagrań,zdjęć,wspomnień partnerów. Odpowiedz Link Zgłoś
zbychuk Re: Do antykaczystów.... 10.05.07, 18:02 Ale po co? Dla mnie powiedzenie, ze ktos jest hmoseksualista NIE JEST oskarzeniem. Wiele drobiazgow wskazuje, ze pan premier moze byc homoseksualista, ale co mi do tego? Mnie interesuje jak rzadzi krajem a nie z kim sypia (lub chcialby sypiac). Na serio! Seksualne preferencje kogos u wladzy sa dla mnie KOMPLETNIE nie istotne Odpowiedz Link Zgłoś
zegrz Szczypińska: Absolutnie dementuję plotki o ślub.. 10.05.07, 15:02 Bo to pierścionek nie od premiera tylko od prywatnego JarkaK. Odpowiedz Link Zgłoś
istvan73 czemu jarosław nie był internowany ?? 10.05.07, 15:44 co z tą lojalką? gdzie są miliardy z telegrafu? ile kasy jest w fundacji solidarność? ciekawe za ile lat usłyszymy o przekrętach kaczyńskich i ich sługusów. Odpowiedz Link Zgłoś
patman On ciągle jest internetowany... 10.05.07, 16:55 Tyle się o nim pisze w internecie, chyba najwięcej ze wszystkich. <LOL> Odpowiedz Link Zgłoś
hella11 Szczypińska: Absolutnie dementuję plotki o ślub.. 10.05.07, 17:01 O moj Boze, slubu nie bedzie!! Beda zyc na kocia lape!! Alez skandal! Odpowiedz Link Zgłoś
petrucchio Złoty pierścionek, złoty pierścionek na szczęście 10.05.07, 18:32 maruda.r napisał: > W to jestem skłonny uwierzyć, bo Kaczyński to kutwa. No chyba, że pierścionek > pochodzi ze źródła, o którym śpiewała Maria Koterbska. A może reklamówka "Żywca"? Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Ach! Co to byłby za ślub... 10.05.07, 18:53 Naprawdę ucieszyłabym się. Choć z PIS-em zupełnie mi nie po drodze. Odpowiedz Link Zgłoś
te_rence Re: Szczypińska: Absolutnie dementuję plotki o śl 10.05.07, 19:02 Jarek! Kobity ci trzeba! Ożeń się, może ci twoje knowania ze łba wywali i troche świeżej myśli podsunie... Odpowiedz Link Zgłoś
papcio.chmiel Re: ciekaw jestem co o tym "wszystkim" mysli kot 10.05.07, 20:54 Kot jest zazdrosny. Swoją drogą szkoda - może zająłby się wreszcie czymś produktywnym. Kaczor, nie kot. Odpowiedz Link Zgłoś
zx22aw przecież to jest kobieta, nie róbcie sobie jaj 10.05.07, 21:49 buhehehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
krzynia.c Zaoszczędził na państwie to i pierścionek złoty 10.05.07, 22:01 Stać go.Wystarczy że państwo jest tanie,to pierścionek może być drogi,choć on ponoć chytry bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
yxcv krajowy brukowiec 10.05.07, 22:48 ponownie w blasku ludzkiej glupoty-byle narobic gnoju. Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Prawisz Kaczyńskiemu komplementy 11.05.07, 00:11 maruda.r napisał: > No chyba, że pierścionek pochodzi ze źródła, o którym śpiewała Maria >Koterbska Jeżli masz na myśli "Złoty pieścionek, karatyniarza jedyny...." to prawisz Kaczce wielkie komplementy, bo: "Za ten pierścionek oddałabym dziś sto innych" PS. To była Rena Rolska - tak przynajmniej stoi w necie Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyk10 [...] 11.05.07, 02:42 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
zbigniew_wos Szczypińska: Absolutnie dementuję plotki o ślub.. 11.05.07, 07:38 Będzie kolejne chore psychicznie pokolenie młodych pisowców.A czy oni mogą mieć dzieci? Trzeba powołać komisję śledczą i sprawdzić ich płodność.Bo posłanka już przekwitła nie mówiąc juz o panu młodym /starym/ Odpowiedz Link Zgłoś
pos3gacz Re: Szczypińska: Absolutnie dementuję plotki o śl 11.05.07, 09:46 zbigniew_wos napisał: > Będzie kolejne chore psychicznie pokolenie młodych pisowców.A czy oni mogą > mieć dzieci? Trzeba powołać komisję śledczą i sprawdzić ich płodność.Bo > posłanka już przekwitła nie mówiąc juz o panu młodym /starym/ xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Ależ oni przecież są ludżmi wierzącymi i wierzą w CUDA. Odpowiedz Link Zgłoś
pos3gacz Szczypińska: Absolutnie dementuję plotki o ślub.. 11.05.07, 09:44 Przecież to jest niemożliwe.Kaczorki 2in1.Jeden zwalcza dewiacje,a drugi jest. A poza tym co oni by razem robili? A może tu chodzi o to,żeby ludziom wytrącić argumenty z ręki i ta MB Szczypińska chce się poświęcić. Odpowiedz Link Zgłoś
grzybpsi Biedna... Taki kamień pokochać... 11.05.07, 09:44 Nie od dziś wiadomo, że premier nie ma uczuć. A zresztą, a nuż po ślubie jakieś papiery na Szczypińską by się znalazły. I premier by się ubrudził... Odpowiedz Link Zgłoś
albacor Re: Biedna... Taki kamień pokochać... 11.05.07, 09:46 Kaczor ją namówi - w imię dobra ojczyzny, dla przykrycia niepowodzenia z TK trzeba będzie zrobić jakieś igrzyska dla gawiedzi..... Odpowiedz Link Zgłoś
grzybpsi Fotyga się po roku uczesała!!! 11.05.07, 09:52 Kobiety nam kwitną na wiosnę! :))) Tylko Szczypińska więdnie wewnętrznie... Odpowiedz Link Zgłoś
albacor Re: Fotyga się po roku uczesała!!! 11.05.07, 09:55 Ona już dawno zwiędła - biustu zero, psychiczny uwiąd spowodowała natomiast polityka. Chyba że Kaczor potrzebuje pielegniarki na starość Odpowiedz Link Zgłoś
filemona_hanys Za brzydka dla naszego Premiera 11.05.07, 11:19 do niego pasuje Jola Kwaśniewska, albo ktoś podobny Odpowiedz Link Zgłoś
marek503 po co te komedie? 13.05.07, 18:27 przeciez wszyscy wiedza, ze to jest przedtawienie na uzytek moherowych beretow, bo tylko one moga w to uwierzyc... Odpowiedz Link Zgłoś