Dodaj do ulubionych

Poseł Kurski musiał przepraszać dziś w "GW" aż ...

• swan_ganz gdybyś miał honor Kurski to byś sobie w łeb 16.05.07, 17:36
      strzelił po tylu już wpadkach.....
      I mam jeszcze prośbę do ciebie; nie rób Polakom więcej obciachu i nie podpisuj
      się jako poseł na sejm - podpisuj się jako zwykły jacek kurski.
      • kolter Re: gdybyś miał honor Kurski to byś sobie w łeb 16.05.07, 17:37
        swan_ganz napisał:

> strzelił po tylu już wpadkach.....
        > I mam jeszcze prośbę do ciebie; nie rób Polakom więcej obciachu i nie podpisuj
        > się jako poseł na sejm - podpisuj się jako zwykły jacek kurski.
        .
        .Nie lepiej zeby udusil sie swoja smierdzaca skarpetka??
    • prphts Michnik już niedługo będzie przepraszał 16.05.07, 17:52
      za to że przez 15 lat bronił ubeków
      codziennie i na kolankach
    • wicary Poseł Kurski musiał przepraszać dziś w "GW" aż .. 16.05.07, 18:01
      Ten Ku..ki to szmata Ale podobno jeszcze jest jeden Kurski, który działa " na
      szkodę Gazety Wyborczej" i tego układu nie jestem już wstanie zrozumieć po
      prostu nie wierzę, że jeden to PiSdzielec a drugi porządny człowiek? Może ktos
      ma jakąs wiedzę na ten temat?
      • maaac Re: Poseł Kurski musiał przepraszać dziś w "GW" a 16.05.07, 18:03
        > tego układu nie jestem już wstanie zrozumieć po
        > prostu nie wierzę, że jeden to PiSdzielec a drugi porządny człowiek? Może ktos
        > ma jakąs wiedzę na ten temat?

Kain i Abel :)
        Historia stara jak świat.
    • fiszek2 a wyborcza powinna przeprosić wszystkich swoich 16.05.07, 18:25
      wyznawcow za majstrowanie im w głowach....widze to po komentarzach na tym
      forum:)
      • kolter Re: a wyborcza powinna przeprosić wszystkich swoi 16.05.07, 18:32
        To moze posluchaj co za debilizmy sa mowione na antenie wiadomego rydzyjka
        • fiszek2 Re: a wyborcza powinna przeprosić wszystkich swoi 16.05.07, 18:44
          nie odwracaj kota ogonem...to najprostrzy atak
          mozna sluchac RM i niebyc nawiedzonym
          wiesz cos na temat przypowiesci o "ziarnie i plewie"?
          moja babcia modli sie codziennie wieczorem z RM (bo co ma robic na starosc) a
          akceptuje to że od 2 lat mieszkam bez slubu z dziewczyna np
          ale co ty tam wiesz skoro pewnie nigdy nei sluchales RM - no nie:)
          pozdrawiam
          • kolter Re: a wyborcza powinna przeprosić wszystkich swoi 16.05.07, 18:47
            fiszek2 napisał:

> nie odwracaj kota ogonem...to najprostrzy atak
            > mozna sluchac RM i niebyc nawiedzonym
            > wiesz cos na temat przypowiesci o "ziarnie i plewie"?
            > moja babcia modli sie codziennie wieczorem z RM (bo co ma robic na starosc) a
            > akceptuje to że od 2 lat mieszkam bez slubu z dziewczyna np
            > ale co ty tam wiesz skoro pewnie nigdy nei sluchales RM - no nie:)
            > pozdrawiam
            .
            .Czyli przyznajesz ze twoja Babcia to hipokrytka , bo albo
            wierzy sie w Boga ze wszystkimi z tego wynikajacymi konsekwencjami ,albo jest
            sie poboznym tylko dla tego (bo co ludzie powiedza)
            • fiszek2 Re: a wyborcza powinna przeprosić wszystkich swoi 16.05.07, 18:58
              tak jest hipokrytka i grzeszy bo ja mieszkam razem z moja dziewczyna:)))) to
              nie ona grzeszy tylko ja, jesli juz idziemy twoim tokiem myslenia
              dalej odwaracsz kota ogonem:) co zaczyna o tobie źle świadczyc
              • kolter Re: a wyborcza powinna przeprosić wszystkich swoi 16.05.07, 19:04
                fiszek2 napisał:

> tak jest hipokrytka i grzeszy bo ja mieszkam razem z moja dziewczyna:)))) to
                > nie ona grzeszy tylko ja, jesli juz idziemy twoim tokiem myslenia
                > dalej odwaracsz kota ogonem:) co zaczyna o tobie źle świadczyc
                Ja to olewam dla mnie osobiscie to ty nawet mozesz zyc ze swoja babka
                , ale srodowisko radio maryja wlasnie tak podchodzi do sprawy , ze widzi dzblo w
                oku blizniego ,ale nie widzi belki w swoim oku
                • fiszek2 Re: a wyborcza powinna przeprosić wszystkich swoi 16.05.07, 19:12
                  Ja to olewam dla mnie osobiscie to ty nawet mozesz zyc ze swoja babka
                  , ale srodowisko radio maryja wlasnie tak podchodzi do sprawy , ze widzi dzblo w
                  oku blizniego ,ale nie widzi belki w swoim oku
                  GENERALIZUJESZ, równiedobrze mogę powiedzieć że środowisko komunistów to
                  złodzieje, bandyci i szuje: znaczna cześć z tego grona może być obrażnona
                  • kolter Re: a wyborcza powinna przeprosić wszystkich swoi 16.05.07, 19:17
                    fiszek2 napisał:

> Ja to olewam dla mnie osobiscie to ty nawet mozesz zyc ze swoja babka
                    > , ale srodowisko radio maryja wlasnie tak podchodzi do sprawy , ze widzi dzblo
                    > w
                    > oku blizniego ,ale nie widzi belki w swoim oku
                    > GENERALIZUJESZ, równiedobrze mogę powiedzieć że środowisko komunistów to
                    > złodzieje, bandyci i szuje: znaczna cześć z tego grona może być obrażnona
                    Niby tez prawda ,ale niestety srodowiskoludzi sluchajacych radia maryja
                    jest to troszke zamknieta na swiat
              • fiszek2 a wyborcza powinna przeprosić wszystkich swoi 16.05.07, 19:08
                "bo albo wierzy sie w Boga ze wszystkimi z tego wynikajacymi
                konsekwencjami ,albo jest sie poboznym tylko dla tego (bo co ludzie powiedza)"
                ...widzisz tak właśnie myślą fanatycy np. tych ~5tyś z RM ...a wiara polega na
                ciągłym szukaniu doskonaleniu sie i nigdzie w testamencie nie jest napisane że
                nie mozna błądzić... wrecz trzeba
                (...) wiara jest pewnością tego, czego sie spodziewamy, przeświadczeniem o tym,
                czego nei widzimy." Hebr 11,1
                taki prezent dla Ciebie do przemyslenia
                • kolter Re: a wyborcza powinna przeprosić wszystkich swoi 16.05.07, 19:14
                  fiszek2 napisał:

> "bo albo wierzy sie w Boga ze wszystkimi z tego wynikajacymi
                  > konsekwencjami ,albo jest sie poboznym tylko dla tego (bo co ludzie powiedza)"
                  > ...widzisz tak właśnie myślą fanatycy np. tych ~5tyś z RM ...a wiara polega na
                  >
                  > ciągłym szukaniu doskonaleniu sie i nigdzie w testamencie nie jest napisane że
                  > nie mozna błądzić... wrecz trzeba
                  > (...) wiara jest pewnością tego, czego sie spodziewamy, przeświadczeniem o tym,
                  >
                  > czego nei widzimy." Hebr 11,1
                  > taki prezent dla Ciebie do przemyslenia
                  Wiec po to sa ewangelie zeby wiedziec co jest a co nie jest dozwolone, a
                  niestety konkubinat nie jest takim zwiazkiem ktory ewangelia propaguje , a co do
                  sluchaczek radia maryja to wierz mi ze 100% z nich nie zna do konca ewangeli
                  ich cala(wiara) sprowadza sie do tego co ksiadz dobrodziej do glowy wbije
                  • fiszek2 Re: a wyborcza powinna przeprosić wszystkich swoi 16.05.07, 19:22
                    > Wiec po to sa ewangelie zeby wiedziec co jest a co nie jest dozwolone, a
                    > niestety konkubinat nie jest takim zwiazkiem ktory ewangelia propaguje ,
                    no to gratuluje jesli myslisz z epo przeczytaniu ewangelii jest w 100% gotowy
                    do zbawienia....nie wytłumacze Ci tego

a co d o
                    > sluchaczek radia maryja to wierz mi ze 100% z nich nie zna do konca ewangeli
                    > ich cala(wiara) sprowadza sie do tego co ksiadz dobrodziej do glowy wbije
                    oj strasznie sie myslisz...moze dlatego że nie jestes w temacie
                    • kolter Re: a wyborcza powinna przeprosić wszystkich swoi 16.05.07, 19:27
                      a co d o
                      > > sluchaczek radia maryja to wierz mi ze 100% z nich nie zna do konca ewang
                      > eli
                      > > ich cala(wiara) sprowadza sie do tego co ksiadz dobrodziej do glowy wbije
                      > oj strasznie sie myslisz...moze dlatego że nie jestes w temacie
                      czy modly do ziemskiej kobiety maryji to nie lamanie 1 przykazania
                      dekalogu ?? ksiega wyjscia 20.3-5
                      www.nonpossumus.pl/ps/Wj/20.php
                      • fiszek2 Re: a wyborcza powinna przeprosić wszystkich swoi 16.05.07, 19:31
                        jak juz wspomnialem beton
              • kralik111 Re: a wyborcza powinna przeprosić wszystkich swoi 16.05.07, 19:21
                fiszek2 napisał:

> tak jest hipokrytka i grzeszy bo ja mieszkam razem z moja dziewczyna:)))) to
                > nie ona grzeszy tylko ja, jesli juz idziemy twoim tokiem myslenia
                > dalej odwaracsz kota ogonem:) co zaczyna o tobie źle świadczyc

Nie rozumiem, grzeszycie dlatego, ze sie kochacie i szanujecie ???

A kiedy Bog tak powiedzial ???
          • kralik111 Re: a wyborcza powinna przeprosić wszystkich swoi 16.05.07, 19:20
            fiszek2 napisał:

> nie odwracaj kota ogonem...to najprostrzy atak
            > mozna sluchac RM i niebyc nawiedzonym
            > wiesz cos na temat przypowiesci o "ziarnie i plewie"?
            > moja babcia modli sie codziennie wieczorem z RM (bo co ma robic na starosc) a
            > akceptuje to że od 2 lat mieszkam bez slubu z dziewczyna np
            > ale co ty tam wiesz skoro pewnie nigdy nei sluchales RM - no nie:)
            > pozdrawiam

fiszek fiszek, nikt tu nie neguje modlitwy, wiekszosc z nas sie tutaj modli i
            gleboko wierzy w Boga, ale rowniez wiekszosc z nas doskonale zna wartosci
            katolickie i klamstwo neguje, to jest ta wlasnie roznica miedzy sluchaniem
            Radia Maryja a rzeczywistym stapaniu po ziemi, Radio ci mowi co ono chce zebys
            uslyszal, a Bog ci mowi to co powinienes wiedziec, czyjego wiec glosu
            sluchasz ???
            :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
            • kolter Re: a wyborcza powinna przeprosić wszystkich swoi 16.05.07, 19:24
              > fiszek fiszek, nikt tu nie neguje modlitwy, wiekszosc z nas sie tutaj modli i
              > gleboko wierzy w Boga, ale rowniez wiekszosc z nas doskonale zna wartosci
              > katolickie i klamstwo neguje, to jest ta wlasnie roznica miedzy sluchaniem
              > Radia Maryja a rzeczywistym stapaniu po ziemi, Radio ci mowi co ono chce zebys
              > uslyszal, a Bog ci mowi to co powinienes wiedziec, czyjego wiec glosu
              > sluchasz ???
              > :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
              Skoro zyje w konkubinacie to widac ze nie konca mu rydzyjko popsulo charakter!
              • fiszek2 ech 16.05.07, 19:31
                beton
                • kolter Re: ech 16.05.07, 19:33
                  Co do mnie to ja raczej lubie o tym pisac niz w to wierzyc , wiec beton to
                  raczej w rydzyjku znajdziesz
                • kralik111 Re: ech 16.05.07, 19:35
                  fiszek2 napisał:

> beton

Pogarda i pycha przez ciebie katoliku maryjny przemawiaja...;))))))))))))))))))
                  • fiszek2 Re: ech 16.05.07, 19:37
                    nikt nie jest doskonały:)
                    • kralik111 Re: ech 16.05.07, 19:38
                      fiszek2 napisał:

> nikt nie jest doskonały:)

...a premier ? ;)
                      • fiszek2 Re: ech 16.05.07, 19:49
                        a jak myślisz? skoro mówę że nikt ..dyskusja staje sie nudna wiec to juz moj
                        ostatni post
                        • kralik111 Re: ech 16.05.07, 19:55
                          fiszek2 napisał:

> a jak myślisz? skoro mówę że nikt ..dyskusja staje sie nudna wiec to juz moj
                          > ostatni post

Nie uciekaj, zartowalem, nie odpowiedziales jeszcze ne wiele zadanych ci
                          pytan...:)))
                          • fiszek2 Re: ech 16.05.07, 19:57
                            :))) też żartowałem ale Ty też nie odpowiadasz na zadane ci pyt
                            • kralik111 Re: ech 16.05.07, 19:58
                              fiszek2 napisał:

> :))) też żartowałem ale Ty też nie odpowiadasz na zadane ci pytok,

OK, przepraszam, staram sie jak moge, ty chyba tez...:)
                              • fiszek2 hmm 16.05.07, 20:03
                                najpierw pozbądź sie uprzedzeń w stosunku do mnie...będzie Ci łatwiej mnie
                                zrozumieć i lepiej odczytasz moje intencje
                                • kolter Re: hmm 16.05.07, 20:05
                                  fiszek2 napisał:

> najpierw pozbądź sie uprzedzeń w stosunku do mnie...będzie Ci łatwiej mnie
                                  > zrozumieć i lepiej odczytasz moje intencje
                                  jezeli do mnie kierujesz te slowa , to wiedz ze ja wiem ze ty starasz
                                  sie byc normalny
                                  • kralik111 Re: hmm 16.05.07, 20:08
                                    kolter napisał:

> fiszek2 napisał:
                                    >
                                    > > najpierw pozbądź sie uprzedzeń w stosunku do mnie...będzie Ci łatwiej mni
                                    > e
                                    > > zrozumieć i lepiej odczytasz moje intencje
                                    >
                                    > jezeli do mnie kierujesz te slowa , to wiedz ze ja wiem ze ty starasz
                                    > sie byc normalny

Nie, fiszek pisal do mnie, tak miedzy nami to on wcale taki zly nie jest,
                                    przynajmniej mozna z gosciem normalne porozmawiac ;)))

Pozdrawiam
                                    • kolter Re: hmm 16.05.07, 20:10
                                      Nie, fiszek pisal do mnie, tak miedzy nami to on wcale taki zly nie jest,
                                      > przynajmniej mozna z gosciem normalne porozmawiac ;)))
                                      Widac nie dal sie jeszcze tej PIS hordzie !!
                                  • fiszek2 Re: hmm 16.05.07, 20:12
                                    "Skoro zyje w konkubinacie to widac ze nie konca mu rydzyjko popsulo charakter!"
                                    masz racje staram sie ....ale ty nie za bardzo, nadal oceniasz mnie porównujesz
                                    a tak naprawde malutko wiesz
                                    • kolter Re: hmm 16.05.07, 20:18
                                      fiszek2 napisał:

> "Skoro zyje w konkubinacie to widac ze nie konca mu rydzyjko popsulo charakter!
                                      > "
                                      > masz racje staram sie ....ale ty nie za bardzo, nadal oceniasz mnie porównujesz
                                      >
                                      > a tak naprawde malutko wiesz
                                      Mysle ze w kwestiach dokrtyn i wiary w Boga wiem wiecej od ciebie ,ale
                                      jak juz pisalem ja nie jestem fundamentem,raczej sceptykiem ktory swoja wiedze
                                      biblijna wykorzystuje do walki ze swietoszkami ktorzy nie maja pojecia o naukach
                                      Jezusa i Prorokow, ale w moim zyciu wiara od dawna juz nie jest czyms waznym
                                      poprostu lubie obnazac cimnote biblijna katolikow i tyle , wiec zyj tak jak ci
                                      mowi twoje wlasne sumienie ja Tobie moge tylko zyczyc wszystkiego bobrego a
                                      Babci twojej zeby olsnil ja blask ewangeli a nie tkwila w prawdach aniola
                                      ciemnosci ktory zwodzi ludzi pod postacia aniola jasnosci !!
                                      • fiszek2 Re: hmm 16.05.07, 20:26
                                        posłuchaj siebie zaprzeczasz sobie z kazdym zdaniem
                                        a twoja małość opisuje zdanie

Mysle ze w kwestiach dokrtyn i wiary w Boga wiem wiecej od ciebie ,ale
                                        > jak juz pisalem ja nie jestem fundamentem,raczej sceptykiem ktory swoja wiedze
                                        > biblijna wykorzystuje do walki ze swietoszkami ktorzy nie maja pojecia o
                                        naukac

nic dodac nic ujac
                                        a moja babcia sie za ciebie modli, chyba za mało:)
                                        • kolter Re: hmm 16.05.07, 20:31
                                          iszek2 napisał:

> posłuchaj siebie zaprzeczasz sobie z kazdym zdaniem
                                          > a twoja małość opisuje zdanie
                                          >
                                          > Mysle ze w kwestiach dokrtyn i wiary w Boga wiem wiecej od ciebie ,ale
                                          > > jak juz pisalem ja nie jestem fundamentem,raczej sceptykiem ktory swoja w
                                          > iedze
                                          > > biblijna wykorzystuje do walki ze swietoszkami ktorzy nie maja pojecia o
                                          > naukac
                                          >
                                          > nic dodac nic ujac
                                          > a moja babcia sie za ciebie modli, chyba za mało:)
                                          Moze dlatego ze twoja babcia klepie rozance za mnie to tak zle mi idzie
                                          dyskusja z toba ::))
                                          • fiszek2 Re: hmm 16.05.07, 20:35
                                            a skad wiesz ze "klepie" różańce ? nie idzie dyskusja bo nie wyzbyłeś sie
                                            uprzedzeń

Czy wiesz ze Bog 3500 lat temu dal ludziom dekalog , w ktorym zakazal
                                            > tworzenia sobie wizeronow z rzezb oraz obrazow ?? ks Wyjscia 20.4-5 nie
                                            > wiem czy wiesz ale wlasnie to te budynki kosciolow to wlasnie miejsce
                                            > gdzie najczesciej lamie sie ten nakaz!!
                                            > www.ojceimatki.republika.pl/mono/dekalog/dekalog.htm

rozumiesz ze jest to dla mnie NIEWAŻNE?

nie bede sie licytował z Toba
                                            • kolter Re: hmm 16.05.07, 20:40
                                              fiszek2 napisał:

> a skad wiesz ze "klepie" różańce ? nie idzie dyskusja bo nie wyzbyłeś sie
                                              > uprzedzeń
                                              >
                                              > Czy wiesz ze Bog 3500 lat temu dal ludziom dekalog , w ktorym zakazal
                                              > > tworzenia sobie wizeronow z rzezb oraz obrazow ?? ks Wyjscia 20.4-5 nie
                                              > > wiem czy wiesz ale wlasnie to te budynki kosciolow to wlasnie miejsce
                                              > > gdzie najczesciej lamie sie ten nakaz!!
                                              > > www.ojceimatki.republika.pl/mono/dekalog/dekalog.htm
                                              >
                                              > rozumiesz ze jest to dla mnie NIEWAŻNE?
                                              >
                                              > nie bede sie licytował z Toba
                                              Tak sie sklada ze wyznawczynie kultu marii uzywaja od wiekow rozanca ,
                                              jest to jeden z przejawow poganstwa , poniewaz rozaniec przydzedl do europy wraz
                                              z powracajacymi z wypraw krzyzowych zbirami mordujacymi w palestynie , rozaniec
                                              od wielu tysiac leci wyznawcy roznego rodzaju kultow matek bogin skad wziela
                                              sie tez nauka o Bogini Matce Maryji , stad tez sadze ze twoja babcia jako ktos
                                              kto modli sie do takiej bogini uzywa poganstwa, masz racje zyj jak uwazasz
                                              mozesz modlic sie nawet do lodowki ,ale poprostu chcialem zebys wiedzial ze nie
                                              wolno modlic sie do jakis przedmiotow!!
                                              • fiszek2 Re: hmm 16.05.07, 20:47
                                                nie wiedziałem.... skąd te informacje? to już problem mojej babci

pozdrawiam i zyczę miłęgo wieczoru
                                                • kolter Re: hmm 16.05.07, 20:49
                                                  www.przystan.jezus.pl/web-pl/artykuly/krolowa.htm
                                                  • fiszek2 Re: hmm 16.05.07, 20:50
                                                    dzieki
                                                  • kolter Re: hmm 16.05.07, 20:50
                                                    mam wiele takich linkow, ale sadze ze nie sa tobie potrzebne
                                                  • fiszek2 Re: hmm 16.05.07, 20:54
                                                    skąd wiesz? przeczytac zawsze moge
                                    • kralik111 Re: hmm 16.05.07, 20:19
                                      fiszek2 napisał:

> "Skoro zyje w konkubinacie to widac ze nie konca mu rydzyjko popsulo
                                      charakter!
                                      > "
                                      > masz racje staram sie ....ale ty nie za bardzo, nadal oceniasz mnie
                                      porównujesz
                                      >
                                      > a tak naprawde malutko wiesz

Ale ty tez, przeciez to jest oczywiste, gdy czlowiek spotyka czlowieka i
                                      rozpoczynaja dyskusje, to sie nie znaja, wiec automatycznie starasz
                                      sie "ocenic" czy "porownac" i nie ma w tym nic zlego, z czasem jak sie lepiej
                                      poznamy poprzez dyskusje, stereotypy odejda na bok :)))
                                • kralik111 Re: hmm 16.05.07, 20:06
                                  Zapewniam Cie, ze nie mam zadnych uprzedzen, jestem od nich calkowicie wolny, i
                                  przyznam szczerze, ze bardzo milo mi sie z Toba dyskutuje pomimo roznicy zdan,
                                  serio :)
                                  • fiszek2 Re: hmm 16.05.07, 20:13
                                    to dobrze:) i widzisz kilka postow i mozna dojas do kilku wspólnych konkluzji
                                    • fiszek2 Re: hmm 16.05.07, 20:24
                                      dla mnie nie jestważny wystroj kosćioła jako budowla przestrzen wielkośc
                                      dla mnie wazny jest duch klimat obecność Boga, to sie czuje
                                      dla mnie nie jest ważny ksiądz jesli jest obłudnikiem słucham ludzi mądrych
                                      dla mnie ważny jest każdy człowiek nawet jeśli w jakiś sposób prubuje
                                      mi "dokuczyć" bo wiem że w istocie on jest dobry tylko nie jest tego świadom
                                      a dla mnie jest to kolejna lekcja
                                      i tak moge ciagnac
                                      ale nie na forum
                                      • kralik111 Re: hmm 16.05.07, 20:26
                                        fiszek2 napisał:

> dla mnie nie jestważny wystroj kosćioła jako budowla przestrzen wielkośc
                                        > dla mnie wazny jest duch klimat obecność Boga, to sie czuje
                                        > dla mnie nie jest ważny ksiądz jesli jest obłudnikiem słucham ludzi mądrych
                                        > dla mnie ważny jest każdy człowiek nawet jeśli w jakiś sposób prubuje
                                        > mi "dokuczyć" bo wiem że w istocie on jest dobry tylko nie jest tego świadom
                                        > a dla mnie jest to kolejna lekcja
                                        > i tak moge ciagnac
                                        > ale nie na forum

Szanuje Cie za to :)
                                        • fiszek2 Re: hmm 16.05.07, 20:31
                                          ja Ciebie też szanuję Karlik :) więcej takich ludzi i będzie lepiej
                                          pozdrawiam
                                          i juz koncze bo w RM beda szły "rozmowy niedokonczone";)
                                          • kolter Re: hmm 16.05.07, 20:34
                                            fiszek2 napisał:

> ja Ciebie też szanuję Karlik :) więcej takich ludzi i będzie lepiej
                                            > pozdrawiam
                                            > i juz koncze bo w RM beda szły "rozmowy niedokonczone";)
                                            Karlik czy nie w ten sam sposob pisze do ciebie niejaki Leonad3 ksywa
                                            wsciekly leos ?? Kraliku ??
                                            • fiszek2 Re: hmm 16.05.07, 20:40
                                              zdemaskowałeś mnie;)
                                          • fiszek2 Re: hmm 16.05.07, 20:44
                                            czeski błąd oczywiście Kralik:)
                                            • kolter Re: hmm 16.05.07, 20:46
                                              fiszek2 napisał:

> czeski błąd oczywiście Kralik:)
                                              Wiem ze nie jestes leosiem 3 bo on w przeciwienstwie do ciebie to
                                              skonczony kretyn
                                      • kolter Re: hmm 16.05.07, 20:28
                                        fiszek2 napisał:

> dla mnie nie jestważny wystroj kosćioła jako budowla przestrzen wielkośc
                                        > dla mnie wazny jest duch klimat obecność Boga, to sie czuje
                                        > dla mnie nie jest ważny ksiądz jesli jest obłudnikiem słucham ludzi mądrych
                                        > dla mnie ważny jest każdy człowiek nawet jeśli w jakiś sposób prubuje
                                        > mi "dokuczyć" bo wiem że w istocie on jest dobry tylko nie jest tego świadom
                                        > a dla mnie jest to kolejna lekcja
                                        > i tak moge ciagnac
                                        > ale nie na forum
                                        Czy wiesz ze Bog 3500 lat temu dal ludziom dekalog , w ktorym zakazal
                                        tworzenia sobie wizeronow z rzezb oraz obrazow ?? ks Wyjscia 20.4-5 nie
                                        wiem czy wiesz ale wlasnie to te budynki kosciolow to wlasnie miejsce
                                        gdzie najczesciej lamie sie ten nakaz!!
                                        www.ojceimatki.republika.pl/mono/dekalog/dekalog.htm
                        • kolter Re: ech 16.05.07, 20:01
                          fiszek2 napisał:

> a jak myślisz? skoro mówę że nikt ..dyskusja staje sie nudna wiec to juz moj
                          > ostatni post
                          Dezercja z pola walki ??
                          • fiszek2 Re: ech 16.05.07, 20:15
                            wyczuwam złe intencje i juz nie chce mi sie z toba ględzić
            • fiszek2 Re: a wyborcza powinna przeprosić wszystkich swoi 16.05.07, 19:30
              Radio ci mowi co ono chce zebys
              > uslyszal, a Bog ci mowi to co powinienes wiedziec, czyjego wiec glosu
              > sluchasz ???
              a czy np modlitwa "Ojcze nasz" emitowana przez Rm tez jest zmanipulaowana?
              powiedz mi ile poswieciles czasu na sluchanie RM zeby byc az tak pewnym?
              opinie na RM sa bardzo złe tu sie zgodze ale ni mozesz twiersdzic ze modlitwy
              ktore tam slyszysz to manipulacja

wiesz kogo słucham? SIEBIE ...i wiesz Ty też jestes Bogiem
              • kolter Re: a wyborcza powinna przeprosić wszystkich swoi 16.05.07, 19:32

> wiesz kogo słucham? SIEBIE ...i wiesz Ty też jestes Bogiem
                ot widac ze nie czytales ewangeli Jezus za slowa w ktorych
                tylko mowil o sobie jak o Synu Boga o maly wlas nie zostal ukamienowany
                • fiszek2 Re: a wyborcza powinna przeprosić wszystkich swoi 16.05.07, 19:33
                  a słyszałeś że Bóg jest wszędzie? ....nie traktuj wszystkiego tak dosłownie
                  • kolter Re: a wyborcza powinna przeprosić wszystkich swoi 16.05.07, 19:43
                    a to nie prawda ze Bog jest wszedzie dzieje 17.23-32
                    online.biblia.pl/rozdzial.php?id=394
                • kralik111 Re: a wyborcza powinna przeprosić wszystkich swoi 16.05.07, 19:38
                  kolter napisał:

>
                  > > wiesz kogo słucham? SIEBIE ...i wiesz Ty też jestes Bogiem
                  >
                  > ot widac ze nie czytales ewangeli Jezus za slowa w ktorych
                  > tylko mowil o sobie jak o Synu Boga o maly wlas nie zostal ukamienowany

W latach trzydziestych zeszlego stulecia gdzies na Bliskim wschodzie zostaly
                  odnalezione ewangelie pisane przez Apostolow Chrystusa, mozna z nich sie
                  dowiedziec, ze Chrystus za swojego zycie nigdy nie powiedzial, ze jest synem
                  Boga.

I komu tu wierzyc...?
                  ;))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                  • kolter Re: a wyborcza powinna przeprosić wszystkich swoi 16.05.07, 19:48
                    kralik111 napisał:

> kolter napisał:
                    >
                    > >
                    > > > wiesz kogo słucham? SIEBIE ...i wiesz Ty też jestes Bogiem
                    > >
                    > > ot widac ze nie czytales ewangeli Jezus za slowa w ktorych
                    > > tylko mowil o sobie jak o Synu Boga o maly wlas nie zostal ukamienowany
                    >
                    > W latach trzydziestych zeszlego stulecia gdzies na Bliskim wschodzie zostaly
                    > odnalezione ewangelie pisane przez Apostolow Chrystusa, mozna z nich sie
                    > dowiedziec, ze Chrystus za swojego zycie nigdy nie powiedzial, ze jest synem
                    > Boga.
                    >
                    > I komu tu wierzyc...?
                    > ;))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                    Ja pozostane przy wersji oficjalnej ,kiedy to Jezus powiedzail o sobie
                    Ja Jestem co zydzi przyjeli jako to ze Jezus to Jahwe
                  • kolter Re: a wyborcza powinna przeprosić wszystkich swoi 16.05.07, 19:58
                    > W latach trzydziestych zeszlego stulecia gdzies na Bliskim wschodzie zostaly
                    > odnalezione ewangelie pisane przez Apostolow Chrystusa, mozna z nich sie
                    > dowiedziec, ze Chrystus za swojego zycie nigdy nie powiedzial, ze jest synem
                    > Boga.
                    >
                    > I komu tu wierzyc...?
                    > ;))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                    ew Jana 8.58-59
              • kralik111 Re: a wyborcza powinna przeprosić wszystkich swoi 16.05.07, 19:33
                fiszek2 napisał:

> Radio ci mowi co ono chce zebys
                > > uslyszal, a Bog ci mowi to co powinienes wiedziec, czyjego wiec glosu
                > > sluchasz ???
                > a czy np modlitwa "Ojcze nasz" emitowana przez Rm tez jest zmanipulaowana?
                > powiedz mi ile poswieciles czasu na sluchanie RM zeby byc az tak pewnym?
                > opinie na RM sa bardzo złe tu sie zgodze ale ni mozesz twiersdzic ze modlitwy
                > ktore tam slyszysz to manipulacja
                >
                > wiesz kogo słucham? SIEBIE ...i wiesz Ty też jestes Bogiem

Zycie w zgodzie z Bogiem, to zycie w zgodzie ze swoim sumieniem, dlatego nie
                potrzebna mi jest wyklepana modlitwa jakiegos czlowieka w Radiu, ktory na
                codzien zyje z klamstwa,lecz jezeli potrzebuje zmowic "Ojcze nasz", poprostu to
                robie w samotnosci i skupieniu...;)))))))))))))))))))))))
                • fiszek2 Re: a wyborcza powinna przeprosić wszystkich swoi 16.05.07, 19:36
                  Zycie w zgodzie z Bogiem, to zycie w zgodzie ze swoim sumieniem, dlatego nie
                  > potrzebna mi jest wyklepana modlitwa jakiegos czlowieka w Radiu, ktory na
                  > codzien zyje z klamstwa,lecz jezeli potrzebuje zmowic "Ojcze nasz", poprostu
                  to
                  >
                  > robie w samotnosci i skupieniu...;)))))))))))))))))))))))
                  a kto ci broni kto ci nakazuje klepac? bo ja nie ale sa ludzie ktorzy tak robia
                  i ich modlitwa nie roznisie ani troche od Twojej.... uszanuj to
                  • kralik111 Re: a wyborcza powinna przeprosić wszystkich swoi 16.05.07, 19:41
                    fiszek2 napisał:

> Zycie w zgodzie z Bogiem, to zycie w zgodzie ze swoim sumieniem, dlatego nie
                    > > potrzebna mi jest wyklepana modlitwa jakiegos czlowieka w Radiu, ktory na
                    >
                    > > codzien zyje z klamstwa,lecz jezeli potrzebuje zmowic "Ojcze nasz", popro
                    > stu
                    > to
                    > >
                    > > robie w samotnosci i skupieniu...;)))))))))))))))))))))))
                    > a kto ci broni kto ci nakazuje klepac? bo ja nie ale sa ludzie ktorzy tak
                    robia
                    >
                    > i ich modlitwa nie roznisie ani troche od Twojej.... uszanuj to

Nie rozumiesz, ja nie pisze, ze ktos mi kaze klepac, lecz, ze wyklepana
                    modlitwa przez redaktora w Radiu, ktory utrzymuje sie z klamstwa jest obelga
                    dla modlitwy...;)))
                  • kolter Re: a wyborcza powinna przeprosić wszystkich swoi 16.05.07, 19:46
                    > > robie w samotnosci i skupieniu...;)))))))))))))))))))))))
                    > a kto ci broni kto ci nakazuje klepac? bo ja nie ale sa ludzie ktorzy tak robia
                    >
                    > i ich modlitwa nie roznisie ani troche od Twojej.... uszanuj to
                    Ew mateusz 23.1-36
                • kolter Re: a wyborcza powinna przeprosić wszystkich swoi 16.05.07, 19:38
                  > Zycie w zgodzie z Bogiem, to zycie w zgodzie ze swoim sumieniem, dlatego nie
                  > potrzebna mi jest wyklepana modlitwa jakiegos czlowieka w Radiu, ktory na
                  > codzien zyje z klamstwa,lecz jezeli potrzebuje zmowic "Ojcze nasz", poprostu
                  to ...Jezus nauczal zeby modlitwa nie byla bezsensu jak np rozaniec ew mateusza
                  6.7-8
                  • kralik111 Re: a wyborcza powinna przeprosić wszystkich swoi 16.05.07, 19:44
                    kolter napisał:

> > Zycie w zgodzie z Bogiem, to zycie w zgodzie ze swoim sumieniem, dlatego
                    > nie
                    > > potrzebna mi jest wyklepana modlitwa jakiegos czlowieka w Radiu, ktory na
                    > > codzien zyje z klamstwa,lecz jezeli potrzebuje zmowic "Ojcze nasz", popro
                    > stu
                    > to ...Jezus nauczal zeby modlitwa nie byla bezsensu jak np rozaniec ew mateusz
                    > a
                    > 6.7-8

A katolicy zrobili z rozanca kare, pokute...
                    Co za hipokryzja !
                    • fiszek2 Re: a wyborcza powinna przeprosić wszystkich swoi 16.05.07, 19:51
                      o Rydzyk pogubił sie w wierze i w tym co chiał zrobic ...to człowiek bardzo
                      ograniczony
                      • kolter Re: a wyborcza powinna przeprosić wszystkich swoi 16.05.07, 19:52
                        fiszek2 napisał:

> o Rydzyk pogubił sie w wierze i w tym co chiał zrobic ...to człowiek bardzo
                        > ograniczony
                        My to wiem ,ale moze udowodnij to swoje Szanownej Babci !!
                      • kolter Re: a wyborcza powinna przeprosić wszystkich swoi 16.05.07, 19:56
                        fiszek2 napisał:

> ograniczony
                        Rydzyk nie pogubil sie w nim wiary w Stworce nigdy nie bylo
                        Ew jana 8.43-47
                      • kralik111 Re: a wyborcza powinna przeprosić wszystkich swoi 16.05.07, 19:58
                        fiszek2 napisał:

> ograniczony

Dlaczego wiec go sluchasz ?
                    • kolter Re: a wyborcza powinna przeprosić wszystkich swoi 16.05.07, 19:51
                      > A katolicy zrobili z rozanca kare, pokute...
                      > Co za hipokryzja !
                      Hipokryzja to norma w kosciele krorego zalozycielem byl poganin
                      konstantyn , w kosciele ktory zmienil sens dekalogu , w kosciele ktory przez 17
                      wiekow swojego istnienia wybil miliony swoich czlonkow w bezsensownych wojnach
                      czesto inspirowanych przez watykan
                      • fiszek2 Re: a wyborcza powinna przeprosić wszystkich swoi 16.05.07, 19:55
                        a czy to przeszkadza Ci wierzyć
                        dużo księży minęło sie z po prostu z powołaniem i nei powinni stać na czele
                        kościoła
                        znam też kilku świetnych
                        problem w wierze Polaków polega na tym że za dużo przepraszają i proszą wręcz
                        koncentruja sie tylko na tym
                        ja jestem zwolennkiem modlitwy dziękczynnej
                        • kolter Re: a wyborcza powinna przeprosić wszystkich swoi 16.05.07, 20:00
                          fiszek2 napisał:

> a czy to przeszkadza Ci wierzyć
                          > dużo księży minęło sie z po prostu z powołaniem i nei powinni stać na czele
                          > kościoła
                          > znam też kilku świetnych
                          > problem w wierze Polaków polega na tym że za dużo przepraszają i proszą wręcz
                          > koncentruja sie tylko na tym
                          > ja jestem zwolennkiem modlitwy dziękczynnej
                          A ja jestem za likwidacja kosciola w takiej formie , przepychu ,wystarcza
                          male skromne grupy wiernych gdzie ich przewodnik zna ich problemy , Jezus
                          powiedzial gdzie dwoch , trzech w moim imieniu i ja tam jestem !!
                          • kralik111 Re: a wyborcza powinna przeprosić wszystkich swoi 16.05.07, 20:05
                            kolter napisał:

> fiszek2 napisał:
                            >
                            > > a czy to przeszkadza Ci wierzyć
                            > > dużo księży minęło sie z po prostu z powołaniem i nei powinni stać na cze
                            > le
                            > > kościoła
                            > > znam też kilku świetnych
                            > > problem w wierze Polaków polega na tym że za dużo przepraszają i proszą w
                            > ręcz
                            > > koncentruja sie tylko na tym
                            > > ja jestem zwolennkiem modlitwy dziękczynnej
                            >
                            > A ja jestem za likwidacja kosciola w takiej formie , przepychu ,wystarcz
                            > a
                            > male skromne grupy wiernych gdzie ich przewodnik zna ich problemy , Jezus
                            > powiedzial gdzie dwoch , trzech w moim imieniu i ja tam jestem !!

To niesamowite jak bardzo wiele mamy ze soba wspolnego... :)
                            • kolter Re: a wyborcza powinna przeprosić wszystkich swoi 16.05.07, 20:06
                              To niesamowite jak bardzo wiele mamy ze soba wspolnego...
                              Ale slubu nie bedzie ::))
                              • kralik111 Re: a wyborcza powinna przeprosić wszystkich swoi 16.05.07, 20:16
                                kolter napisał:

> To niesamowite jak bardzo wiele mamy ze soba wspolnego...
                                > Ale slubu nie bedzie ::))

Definitywnie ODMAWIAM ;))))))))))))))
                                • kolter Re: a wyborcza powinna przeprosić wszystkich swoi 16.05.07, 20:19
                                  kralik111 napisał:

> kolter napisał:
                                  >
                                  > > To niesamowite jak bardzo wiele mamy ze soba wspolnego...
                                  > > Ale slubu nie bedzie ::))
                                  >
                                  >
                                  > Definitywnie ODMAWIAM ;))))))))))))))
                                  .
                                  .Uffffffffffffffffffff ::))
                                  • fiszek2 Re: a wyborcza powinna przeprosić wszystkich swoi 16.05.07, 20:38
                                    kralik111 napisał:

> kolter napisał:
                                    >
                                    > > To niesamowite jak bardzo wiele mamy ze soba wspolnego...
                                    > > Ale slubu nie bedzie ::))
                                    >
                                    >
                                    > Definitywnie ODMAWIAM ;))))))))))))))
                                    .
                                    .Uffffffffffffffffffff ::))
                                    myślałem że ze mną tyle wspolnego:)
                        • kralik111 Re: a wyborcza powinna przeprosić wszystkich swoi 16.05.07, 20:02
                          fiszek2 napisał:

> a czy to przeszkadza Ci wierzyć
                          > dużo księży minęło sie z po prostu z powołaniem i nei powinni stać na czele
                          > kościoła
                          > znam też kilku świetnych
                          > problem w wierze Polaków polega na tym że za dużo przepraszają i proszą wręcz
                          > koncentruja sie tylko na tym
                          > ja jestem zwolennkiem modlitwy dziękczynnej

Ja natomiast jestem zwolennikiem odpowiedzialnosci za siebie, modlitwa
                          najczesciej jest rodzajem ucieczki przed odpowiedzialnoscia, proba wymazania
                          zlego uczynku z pamieci i sumienia.
                      • kralik111 Re: a wyborcza powinna przeprosić wszystkich swoi 16.05.07, 20:00
                        kolter napisał:

> > A katolicy zrobili z rozanca kare, pokute...
                        > > Co za hipokryzja !
                        >
                        > Hipokryzja to norma w kosciele krorego zalozycielem byl poganin
                        > konstantyn , w kosciele ktory zmienil sens dekalogu , w kosciele ktory przez
                        17
                        > wiekow swojego istnienia wybil miliony swoich czlonkow w bezsensownych wojnach
                        > czesto inspirowanych przez watykan

...jestem tego w pelni swiadomy...:(((
                        • kolter Re: a wyborcza powinna przeprosić wszystkich swoi 16.05.07, 20:03
                          >
                          > ...jestem tego w pelni swiadomy...:(((
                          No i dzieki za to Bogu ze masz te swiadomosc !!
      • kralik111 Re: a wyborcza powinna przeprosić wszystkich swoi 16.05.07, 19:14
        fiszek2 napisał:

> wyznawcow za majstrowanie im w głowach....widze to po komentarzach na tym
        > forum:)

To masz tu jeszcze jeden komentarz zmajstrowanego po ludzku :

fiszek fiszek pokaz PiSzek :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Fajny, co ???
    • czarny_aniol_saskiej_kepy Juz niech nie przepraszaja - niech sobie ida ... 16.05.07, 18:30
      Jak dlugo ta banda glupkow i paranoikow przy wladzy, bedzie obrazala
      spoleczenstwo? Co za holota?
      Spieprzac dziady!
    • rmstemero Pan Jacek Kurski 16.05.07, 18:36
      jest postacia tragiczna. Nie ublizajcie mu. Zasluguje on na milczenie.
    • zietkiew1 Poseł Kurski musiał przepraszać dziś w "GW" aż .. 16.05.07, 18:41
      A tak "wybitni" posłowie PiS go wspierali i co oni na to? Wspierali nieprawdę i
      niesprawiedliwość w które "święcie" wierzą. Na pewno uważają że to kolejny
      układ III RP, chyba należałoby to prześwietlić bo śmierdzi korupcją. Czy tak ma
      wyglądać nasze życie pod rządami PiS-u i całej koalicji? Zbierzmy podpisy 5 mln
      obywateli o rozwiazaniu i ponownych wyborach do sejmu i senatu może w ten sposób
      damy kres poczynania bezprawiu i niesprawiedliwości jaka panoszy się w naszym
      kraju.
    • guru133 Kłamstwo ma krótkie nogi 16.05.07, 18:54
      czekam na następne wyroki kłamców z PiSu
    • monster1972 sprzedajna menda ludzka... wiedział, ze kłamie 16.05.07, 19:01
      a kłamał

to tak jakby nasr.. komuś na wycieraczkę i mowić, ze to przypadkiem, a pozniej
      przepraszać

tylko, że szkoda już zrobiona...

---

podobnie było z dziadkiem Tuska, a być moze przez to Tusk przegrał wybory.. kto
      wie

nic to... przeprosi się Tuska i wszystko gra (kaczki poklepią po plecach,
      robota wykonana)

jakos Tusk nie wyciagał informacji ze jarek to homo... nie zszedł na taki poziom

dla mnie tacy jak kur(ew)ski nie powinni miec prawa wstępu do Sejmu

---

i niewazne czy ktos jest za pisem czy za po...

menda jest mendą i niczym wiecej

i mendą zdechnie

Polak-ateista
    • asyriolog Niech ktos wyjasni mi jaki jest sens przeprosin na 16.05.07, 19:16
      mocy wyroku sądowgo skoro wszyscy zarówno ten który przeprasza jak i ten kogo sie przeprasza no i opinia publiczna wiedzą że to pod przymusem więc z założenia niszczere. To śmieszne ze ktos myśli ze taka osoba zmieniła zdanie - przecież nikogo (dzieki bogu)jeszcze nie da sie zmusic do tego zeby zmienił zdanie i myślał to co mu każą, Wolno mu myśleć co chce a mówi tak bo go zmusili. To dziwne że kogoś satysfakcjonują takie przymusowe przeprosiny i bije sie o to w sądach jaki w tym jest sens? Dla mnie to jakas groteska niech mi to ktos wyjasni bo nie czaje...
      • monster1972 takie ogloszenie nie kosztuje 3 zł:) 16.05.07, 19:20
        choc tyle mu sie nalezy

niemniej w tej sprawie pewnie poszlo z budzetu pisu

w koncu dzieki kłamstwom tego kundla (żaden tam z biego bulterier) pis dorwał
        sie do koryta
    • kolter He he he 16.05.07, 19:20
      wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=48996&wid=8864699&rfbawp=1179335553.195&ticaid=13c13
    • maria-anna Poseł Kurski musiał przepraszać dziś w "GW" aż .. 16.05.07, 19:23
      Przeproszenia przypominają nekrologii:(
    • signal a co na to ciemny lud ? 16.05.07, 19:29
      trochę przejrzał na oczy ?
      • kolter Re: a co na to ciemny lud ? 16.05.07, 19:30
        signal napisał:

> trochę przejrzał na oczy ?
        musialby chyba uzyc szkiel tak grubych jak denka od jabola
    • tadjan Poseł Kurski musiał przepraszać dziś w "GW" aż .. 16.05.07, 19:40
      To ten młotek jeszcze istnieje w polityce i jest Jarusiowi do czegoś potrzebny?
      No, no niskie loty kaczylandu widzę, no chyba że kryją się przed radarem.
      Trybunał Stanu czeka?
    • gugula Poseł Kurski musiał przepraszać dziś w "GW" aż .. 16.05.07, 20:16
      Już chyba czas skończyć z przeprosinami na rozkaz. Było by lepiej, gdyby zamiast przeprosin pokrył koszty dochodzenia i procesów sądowych.
      • pierot6 Kiedy Ziobro odpowie karnie ,za kłamstwa ? 16.05.07, 20:22
        Kariera tego osobnika,syna PZPR-owca,jest oparta na kłamstwach i
        pomówieniach..Jego aplikacja też budzi wiele watpliwości...
        • kolter Re: Kiedy Ziobro odpowie karnie ,za kłamstwa ? 16.05.07, 20:29
          Pierot nie marudz nam tu , tu sie wazniejsze sprawy dzieja niz jakis smiec
          kurski ::))
      • sceptyk40 Re: Poseł Kurski musiał przepraszać dziś w "GW" a 16.05.07, 20:26
        Koszty z reguły pokrywa strona przegrywająca, to oczywiste a przeprosiny mają
        sens, gdyż ten, który ma przeprosić, odszczekuje to co publicznie
        powiedział.Każdy przymus jest przykry ale jeśli zasłużył, ma to odczuć na
        swojej dumie i poczuciu własnej niesprawiedliwości.
        • pierot6 Fotka....Oto gęba kłamcy !... co za ryło.... 16.05.07, 20:38
        • asyriolog Pod przymusem przeprosiłbym każdego nawet 16.05.07, 21:40
          samego diabła. I tak wszyscy usłyszeli wczesniej moje zdanie.
          I o co tu kopię kruszyć? Po co te wszystkie procesy?
    • emka44 Kurski farmazonista! 16.05.07, 20:37
    • demokrata10 Re: Poseł Kurski musiał przepraszać dziś w "GW" a 16.05.07, 20:38
      qc napisał:

> Niech to zrobi jeszcze raz.
      > Przegladajac GW jego przeprosiny sa niezauwazalne.

A kiedy to zrobi m. Ziobro?
      • pierot6 Kłamcy, jak Kurski,Ziobro,Kaczyński... te ich gęby 16.05.07, 20:40
        wyżiera z nich nie tylko tępota i zawiśc... ale typowy rys kłamców...wredota!
    • zorro_i_juz Kurski & Kurski 16.05.07, 20:41
      Czyje sie dziwnie, bo bracia zwykle dzialaja razem, przyklad Kaczynsich,
      Jaroslaw i Lech. A tu Jaroslaw i Jacek nagle po przeciwnej stronie sceny
      politycznej. Jacek w Pisie Jarek w GW. Czy jako bracia nie utrzymuja ze sobo
      kontaktow? Nie cierpia sie? Jakos wydaje mi sie ze polityka to bardzo powazna
      rzecz i przy takich antagonizmach i twardej walce wszelkimi metodami, jak na
      obecnej scenie politycznej, trudno wyobrazic sobie w polityce sie zwalczaja a
      potem u mamy na imieninach cacy. Jakos obaj nie wygladaja wiarygodnie. O co
      chodzi? Czy ktos moze mnie oswiecic?
    • dialog puścić go z torbami 16.05.07, 22:41
      Niech wie, że kłamstwo boli
    • holewiusz Poseł Kurski musiał przepraszać dziś w "GW" aż .. 16.05.07, 22:45
      Poseł Kurski powinien przeprosić jeszcze zanim zabierze głos, bo i tak
      powszechnie wiadomo że chlapnie.
    • pyosalpinx Dobrze ze przeprosil, ale jeszcze lepiej byloby... 16.05.07, 23:51
      ...wyparzyc mu ta gebe najpierw wrzatkiem, a pozniej H2O2 nie rozcienczona.
    • zarakikenpachi co wam z takich przeprosin? 17.05.07, 00:00
      oczekujecie od psa (to stworzonko samo tytułuje się "bulterierem Kaczyńskich"
      więc nazwanie go psem nie może zostać uznane za obraźliwe), żeby Was przeprosił
      za to, że na Was naszczekał?? to właściciele pieska powinni przepraszać za to,
      że nie trzymają pupilka na smyczy i w kagańcu...
    • roosevelt5 A ile w tym jego skruchy? 17.05.07, 13:36
      Kurski to typowy PiS-iorek.
      Co z tego, że przeprosił.
      I tak będzie robić to co robił do tej pory.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka