winku 17.05.07, 19:29 Ale gdyby ktoś w tę demokracje wątpił, to już Ziobro z nim zatańczy! A jak tego będzie mało to wymyslimy jeszcze inne "ciekawe" warianty... np. słynne kamasze Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
h5n1_kaczory Brudziński o konferencji na UW: Polityczna fars... 17.05.07, 19:30 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/5,80293,4116064.html?i=1 Odpowiedz Link Zgłoś
piglowacki „Skondensowana słowna plwocina” 17.05.07, 19:40 Tak niedawno określił jeden z publicystów RETORYKĘ Jarusia MiłoŚCIWIE nam PANUJĄCEGO i REWOLUCJONISTÓW mORALNYCH P(i)C S_E_K_T_Y jego. Kilkanaście dni po objęciu wAAAdzy przez P(i)C reaktywację napisałem: „wzniosła retoryka WADZY w jedną, a czyny w drugą stronę; a zza każdego zamysłu spoziera bolszewizm; prawo to jest dla ……, a nie dla REWOLUCJONISTÓW mORALNYCH z PiS; im wszystko wolno, cel uświęca środki, podstępy, kupczenie i matactwa, nieformalne układy, nikt obcy, wyłącznie swoi; stały numer z „łapcie złodzieja”, …..” Czy coś się zmieniło? Tak! REWOLUCJONIŚCI mORALNII stali się bardziej ZUCHWALI, BEZCZELNI, NIEPRZEWIDYWALNI, AROGANCCY, BUTNI, …….. I w miarę zaostrzania się „walki klas” ;) „narodowi bolszewicy” ;) będą coraz bardziej ….., aż do społecznego ……. jak za komuny. = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = „Opowieść zwolenników IV Rzeczypospolitej to polityczny thriller, w części już przetestowany za rządów Jana Olszewskiego. Może być kontynuowany, jeżeli jego konstruktorzy zdołają opanować język debaty publicznej, zburzyć dotychczasową hierarchię społecznych wartości, czyli znieść panowanie w sferze symbolicznej zwolenników III RP. Trzeba na to trochę czasu. Elity wyruszyły więc na wojnę.” - Prof. J.Raciborski (11.02.2005) Odpowiedz Link Zgłoś
konread Brudziński o konferencji na UW: Polityczna fars... 17.05.07, 19:49 Nie ma gorszej farsy od obecnie rządzącej ekipy, jak nie aborcja, to lustracja byle by naród skłócić, a tu się siła która godzi zwaśnione od dziesięcioleci pojawia, psując dokonania PISuarów. Odpowiedz Link Zgłoś
seroo1 Tej, Brudziński - mam odrobinę rozsądku... 17.05.07, 20:05 I bardzo boję się o stan demokracji w mojej ojczyźnie obserwując poczynania Twojej, pożal się Boże, partii małych ludzi (małych duchem - tłumaczę, żeby się jakiś ekolog nie przyczepił...) Odpowiedz Link Zgłoś
dan3iger Więc z punktu, mając na uwadze 17.05.07, 20:49 Każdy może, prawda, krytykować, a mam wrażenie, że dopuszczenie do krytyki, panie, tu nikomu tak nie podoba się. Tak więc z punktu, mając na uwadze, że ewentualna krytyka może być, tak musimy zrobić, żeby tej krytyki nie było, tylko aplauz i zaakceptowanie tych naszych, prawda, punktów, które stworzymy. IV RP = II PRL Odpowiedz Link Zgłoś
kronopio77 lepsza dobra farsa, niż tragedia w wykonaniu PiS.. 17.05.07, 21:11 Jak to często pisuja pisuchy: psy szczekają, a karawan z PiSem jedzie dalej :) Cmentarz już niedaleko :) Odpowiedz Link Zgłoś
borazon Re: lepsza dobra farsa, niż tragedia w wykonaniu 17.05.07, 23:42 Cała prawda Odpowiedz Link Zgłoś
3-ch_palantow_z_ubekistanu F_a_r_s_a__T_r_z_e_c_h__P_a_l_a_n _t_ó_w__Z_PRL_:) 18.05.07, 00:49 He he he !!! ale jaja !!!!! 3-ch chłopców z Ubetrosa :) PRL-owski Aparatczyk mający problemy z aferami i wylegitymizowaniem swojego majątku, finasowany przez zagraniczną oligarchię :) Prostak TW Bolek ulubieniec postkomuny i esbecji mający problemy ze swoim esbeckim życiorysem :) Ubol = współzałożyciel Pokemonii, mason, dumny ze swojego Ubecko-PRL-owskiego rodowodu :) Tym postkomuszym palantom nie chodzi oczywiście o demokrację w Polsce ani o Polskę czy Polaków ! w rzeczywistości ratuję swoje d...y przed Ustawą Lustracyjną, którą chcą zablokować jako niby niedemokratyczną !:) Odpowiedz Link Zgłoś
geralt9 Pożyteczny idiota 17.05.07, 21:51 Wałęsa w roli pożytecznego idioty idzie ramie w ramie z komunistami... Odpowiedz Link Zgłoś
miranda333 Re: Pożyteczny idiota 17.05.07, 23:29 On nie jest takim idiota,jak Ty! Ja to obserwuję i coraz bardziej Go podziwiam! Facet wie,co mówii mysli.Trzeba Go tylko umieć czytać....ale to tylko inteligentni politycznie wyroieni ..umieją.Polecam dziennikarzom i socjologom ...pisanie prac naukowych,naprawdę warto!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jankos71 Re: Pożyteczny idiota 17.05.07, 23:43 > Facet wie,co mówii mysli.Trzeba Go tylko umieć czytać....ale to > tylko inteligentni politycznie wyroieni ..umieją Tylko politycznie wyrojeni umieją odczytać Wałęsę? Oj roi się wam, roi. Trzeba być nieźle wyrojonym, żeby zrozumieć co Bolek miał na myśli mówiąc: "Zdrowie wasze w gadła nasze!". Ciekawe jednak co ma na myśli teraz, mówiąc "ja walczyłem, walka, walczyć, walczyliśmy"? Może mi wytłumaczysz? Odpowiedz Link Zgłoś
geralt9 Re: Pożyteczny idiota 18.05.07, 09:39 miranda333 napisała: Troche ciezko sie go czyta po tym jak powyjmowal najważniejsze strony z teczki... > On nie jest takim idiota,jak Ty! Ja to obserwuję i coraz bardziej Go > podziwiam! Facet wie,co mówii mysli.Trzeba Go tylko umieć czytać....ale to > tylko inteligentni politycznie wyroieni ..umieją.Polecam dziennikarzom i > socjologom ...pisanie prac naukowych,naprawdę warto!!! Odpowiedz Link Zgłoś
miranda333 Re: Brudziński o konferencji na UW: Polityczna fa 17.05.07, 23:21 Farsą mozna bawic sie kilka godzin,a nie lat! Nie widze alternatywy dla naszego Kraju!I to już jest b.powazna sprawa,nie tylko dla rządzących ale dla głupich pseudopolityków z PO!Więc na kogo mamy zagłosowaw w kolejnych wy borach? Chyba na Kubusia Puchatka? Odpowiedz Link Zgłoś
skubi6 Re: „Skondensowana słowna plwocina” 17.05.07, 19:54 > "Gdyby w czasach Lecha Wałęsy, albo Aleksandra Kwaśniewskiego miała miejsce tak > silna krytyka mediów, jaka teraz występuje wobec prezydenta Lecha Kaczyńskiego, > jestem pewien, że i Wałęsa i Kwaśniewski podjęliby działania, które > uniemożliwiłyby mediom taką krytykę" Skoro ludzie władzy tak mówią, to rzeczywiście jest czego się bać. Krytyka prasowa jest normalna i nie ma powodu twierdzić, że Wałęsa czy Kwaśniewski w swoich czasach szczególnie ją tłumili (hcociaż faktem jest, że trochę przekrętów z telewizją było). A dziś PiS wiele robi, by krytykę osłabić: przejął publiczne radio i telewizję, odzyskał Rzeczpospolitą. To już dużo. A ta dziwaczna sytuacja, że aparatczyk Kwaśniewski wyrósł na obrońcę demokracji, jest w stu procentach winą PiS. www.skubi.net/macierewicz.html www.skubi.net/lustracja.html www.skubi.net/bank.html Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: „Skondensowana słowna plwocina” 17.05.07, 20:28 skubi6 napisał: A dziś PiS wiele robi, by krytykę osłabić: przejął publiczne > radio i telewizję, odzyskał Rzeczpospolitą. To już dużo. ********************************* Ba! nawet nadał stosowną nazwę: Rzeczpospolita IV kategorii. A Wałęsą niech sobie PiS mordy nie wyciera, bo od dłuższego czasu robi z niego TW. Jak tłumaczyć dzisiejszy atak miłości tow. Brudzińskiego do Wałęsy? Za dużo wazeliny się opił czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
usak Antyrzadowa propaganda za panstwowe pieniadze? 17.05.07, 20:43 Zaden rzad nie pozwoli na to by publiczne radio lub telewizja prowadzily jawnie antyrzadowa kampanie polityczna. Gdyby podobna dzialalnosc prowadzily BBC lub Deutsche Welle, tam tez polecialyby glowy. Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyczka Re: Antyrzadowa propaganda za panstwowe pieniadze 17.05.07, 20:51 Jewstes w bledzie. Od siedemnastu lat mieszkam w Niemczech i w telewizji sa takie dyskusje polityczne miedzy roznymi politzykami i audycje, w ktorych wladza jest bardzo ostro krytykowana. A w radiu Hamburg kiazdego dnia jest komentarz satyryczny do dzialan Merkel i koalicjanta Möntefering. Niczego takiego nie slyszaLAM W ZADNEJ RADIOSTACJI POLSKIEJ CHOCIAZ CODZIENNIE SLUCHAM PRZEZ internet. Deutsche Welle jest stacja informujaca i rzeczywiscie nie zajmuje sie krytyka wladzy. Podaje tylko wiadomosci jak program I PR. Odpowiedz Link Zgłoś
pan_niemota Re: Antyrzadowa propaganda za panstwowe pieniadze 17.05.07, 20:57 to posłuchaj antyradia - www.antyradio.pl -- zła wypowiedź? to tylko skróty myślowe Odpowiedz Link Zgłoś
miranda333 Re: Antyrzadowa propaganda za panstwowe pieniadze 17.05.07, 23:45 O jakiej kampanii antyrządowej mówisz? przykłady? To,że co godzine i w każdej swojej konferencji prasowej podkładają sie typu Kuchciński czy ten krecik Gosiewski...?mówiąc takie galopki-hopki...to woda na młyn dla dziennikarzy.Wymieńcie na inteligentnych...nie będzie poruty! Odpowiedz Link Zgłoś
miranda333 Re: „Skondensowana słowna plwocina” 17.05.07, 23:38 Zgadzam się,każda władza miała telewizje,ale nie gazety! A dzis władza ma i TVP i gazety ,a także zastrasza ,albo ignoruje prywatne wydawnictwa.Tak,czy siak,jesteśmy wszyscy durni bardziej durni.Tylko wykształciuchy są na marginesie! Czy to nie koniec demokracji?Dobrze że ałęsa spotyka się z komuchem,ale bogatym,,a nie biednym i niemądrym? Kto mi odpowie na to pytanie? Odpowiedz Link Zgłoś
maria-anna Brudzinski o konferencji na UW...farsa? 17.05.07, 19:30 Jednak byli prezydenci razem usiedli,rozmawiali i uzgodnili formy współpracy. Coś ich do tego skłoniło. Jak pan myśli,co? Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Brudzinski o konferencji na UW...farsa? 17.05.07, 19:34 maria-anna napisała: > Jednak byli prezydenci razem usiedli,rozmawiali i uzgodnili formy współpracy. > Coś ich do tego skłoniło. Jak pan myśli,co? ROZSĄDEK! Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Re: Brudzinski o konferencji na UW...farsa? 17.05.07, 19:38 wos9 napisała: > maria-anna napisała: > > > Jednak byli prezydenci razem usiedli,rozmawiali i uzgodnili formy współpr > acy. > > Coś ich do tego skłoniło. Jak pan myśli,co? > > ROZSĄDEK! Akurat.Wspólny wróg i STRACH! Odpowiedz Link Zgłoś
maria-anna Re: Brudzinski o konferencji na UW...farsa? 17.05.07, 19:42 amanasunta napisała: > > > Akurat.Wspólny wróg i STRACH! Jesteś taka sama,jak twoi polityczni idole.Wszędzie widzisz wroga i nienawiść. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Brudzinski o konferencji na UW...farsa? 17.05.07, 20:03 amanasunta napisała: > wos9 napisała: > > > maria-anna napisała: > > > > > Jednak byli prezydenci razem usiedli,rozmawiali i uzgodnili formy w > spółpr > > acy. > > > Coś ich do tego skłoniło. Jak pan myśli,co? > > > > ROZSĄDEK! > > Akurat.Wspólny wróg i STRACH! Strach ? a jest się czego bać ? Czy już Ziobro , Kamiński, Maciarewicz i inne Pisowskie badziewi przygotowują nową prowokację ? Czy jest to tylko element czarnego PR jak stosuje się wobec lekarzy za to że ośmielili się strajkować. Odpowiedz Link Zgłoś
garfield69 Re: Brudzinski o konferencji na UW...farsa? 17.05.07, 20:14 Dwa dni temu zapytalem w e-mailu moja stara przyjaciolke co mysli o ostatnich wydarzeniach w Polsce ( ja mieszkam za granica ). Odpowiedziala mi, ze mozemy porozmawiac jak przyjade do kraju a w poczcie elektronicznej ona nie chce nic pisac bo sie po prostu boi. Czeka na wyliczenie jej emerytury w ZUS-ie i nie chce aby jej wypowiedzi w internecie zostaly wykorzystane przeciwko niej. Czy "kartofle" w swoim pedzie do opanowania wszystkich sfer zycia spolecznego posuna sie jeszcze dalej ? Dalej to juz jest chyba tylko fizyczna eksterminacja niewygodnych. Odpowiedz Link Zgłoś
bravor Re: Brudzinski o konferencji na UW...farsa? 17.05.07, 20:31 A ty wychodzisz jeszcze na ulice, aby? czy stale zachlany:) Odpowiedz Link Zgłoś
miranda333 Re: Brudzinski o konferencji na UW...farsa? 17.05.07, 23:59 Kartofle posuwaja sie,ale tylko do czasu wykopków,a wykopki naszym zdaniem,już niedługo!Hahhha.Trzymaj sie i wracaj na głosowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
miranda333 Re: Brudzinski o konferencji na UW...farsa? 17.05.07, 23:50 Ja też tak myślę,że rozsądek i strach przed oszołomostwem ptactwa!Poznałam ich osobiscie i wiem jak bardzo niebezpieczne są to ptaki! Odpowiedz Link Zgłoś
util A za co niby mozna chwalić Kaczyńskiego Lecha? 17.05.07, 19:32 Smutny, zawistny, ambicjonerski typ, który nie dorósł do stanowiska głowy państwa. Prezydent partii. Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Re: A za co niby mozna chwalić Kaczyńskiego Lecha 17.05.07, 19:40 util napisał: > Smutny, zawistny, ambicjonerski typ, który nie dorósł do stanowiska głowy państ > wa. Prezydent partii. A jednak sie go boicie jak diabeł świeconej wody. .............................. Konferancja OKW na UW.Zacząl Olek skończył Lech u kaczorów wielki śmiech Odpowiedz Link Zgłoś
slepowron4 Nie wiem, czy innych takze, ale... 17.05.07, 19:53 mnie Kaczynski Lech smieszy. Kaczynski Jaroslaw budzi litosc. Ich akolici (w szczegolnosci osoby pokroju Ziobro, Brudzinskiego, Gosiewskiego) zas budza zdziwienie, jak daleko mozna posunac granice serwilizmu i praktykowania brzydkich zachowan ludzkich w imie zagluszania kompleksow. Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l nie boimy się kaczek, martwimy się o Polskę 17.05.07, 20:07 bo jak można bać się idiotów nawet popartych przez SB-CBA i prokuratorów na dyżurze partyjnym?? to nie PRL, jeszcze. A jeżeli nawet to wolność i demokracja za bardzo zasmakowała żeby ją oddać ot tak byle ciulom Odpowiedz Link Zgłoś
seroo1 Re: nie boimy się kaczek, martwimy się o Polskę 17.05.07, 20:12 r0b0l napisał: > ... jeżeli nawet to wolność i demokracja za bardzo > zasmakowała żeby ją oddać ot tak byle ciulom ========== Nie takie ciule nieźle namieszłay w historii. Jak powiedzie się plan PiS-u i jeszcze 3 mln Polaków wyjedzie za granicę to zostanie tylko pisowy elektorat a wtedy mali zakompleksialcy przejmą władzę absolutną. Ja tam się boję... Odpowiedz Link Zgłoś
slepowron4 Wlasnie, nalezy sie martwic konstruktywnie 17.05.07, 20:20 Nie martw sie, dla chcacego glosowanie w konsulatach i ambasadach nie powinno stanowic wielkiego problemu. W jednym z takich glosowan panowie z PiS dostali kilkanascie glosow na tysiac. W wyborach do Senatu przegrali nawet ze Shrekiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l Re: nie boimy się kaczek, martwimy się o Polskę 17.05.07, 20:32 > Nie takie ciule nieźle namieszłay w historii. Jak powiedzie się plan PiS-u i > jeszcze 3 mln Polaków wyjedzie za granicę to zostanie tylko pisowy elektorat a > wtedy mali zakompleksialcy przejmą władzę absolutną. Ja tam się boję... i o to im chodzi. Naród nawet ciemny jak tematy igrzysk się skończą a zaczną kłopoty konionkturalne się ocknie i podziękuje hucznie. Nikomu , nawet w 1980 nie przychodziło do głowy przekształcanie systemu. Chodziło jedynie o poprawę bytu, kiełbasę bez kartek i kilka drobiazgów. W gruncie rzeczy o socjalizm z ludzką twarzą i gdyby PZPR od razu się zgodziła to nie byloby 21 Postulatów. Zrywy wcześniejsze też mialy podłoże ekonomiczne. Ale ich intensywność pokazała że wkurzony naród choćby bez konkretnych żądań jest niebezpieczny i trzeba go poskramiać bronią maszynową i czołgami a jeżeli do mas dołączy łżeinteligencja i inne polskojęzyczne elementy ;)) to prócz żądań kiełbasy pojawią się żądania zupełnie inne. I nie każdy zryw przeciw władzy musi być pokojowyze strony ludu jak większość podczas ostatniej Wiosny Ludów w Europie: przykładem może być Rumunia. 3 miliony ludzi wyjadą w ciągu najbliższych 2 lat czyli do końca kadencji jaśnie panujących niskości i jeżeli to będzie mialo wplyw na przedłużenie kadencji to trudno, nigdzie nie jest napisane że ten kraj musi wiecznie trwać. Najwyżej zbudujemy sobie Normalną Polskę gdzieś indziej, ważne żebyśmy my byli Polakami,ostatecznie poczekamy aż tu zostaną zgliszcza, wrócimy i zbudujemy od podstaw. A zza granicy znów będą nadawać rozgłośnie niezależne, będzie totalne embargo i przymus płacenia zaciągniętych kredytów. 4 Rp nawet jeśli będzie orwellowska dlugo nie wytrzyma Odpowiedz Link Zgłoś
janma46 Re: A za co niby mozna chwalić -do amanasunty 18.05.07, 00:09 amanasunta napisała: Konferancja OKW na UW.Zacząl Olek skończył Lech u kaczorów wielki śmiech ................................................................................ Ty masz jednak przyćmiony rozum i umysł,tak jak twoi idole,bo z czego tu się śmiać,chyba ze swojej głupoty. To co napisałaś świadczy o twojej płytkości a tobie wydaje się pewnie że jesteś poetką.Zresztą jak ktoś przybywa z bliżej nieokreślonej krainy(z wolski do Polski)to już świadczy o jego poziomie intelektualnym. Odpowiedz Link Zgłoś
leand Brudziński o konferencji na UW: Polityczna fars... 17.05.07, 19:33 FARSA - to PiS. Trzeba zrobić wszystko, aby kabareton władzy, przenieść do Opola. Odpowiedz Link Zgłoś
lech461 Brudziński o konferencji na UW: Polityczna fars... 17.05.07, 19:33 To są właśnie standardy PiS-u. Nic dodać nic ująć Odpowiedz Link Zgłoś
strzelec51 Farsa 17.05.07, 19:36 Interesujace, ze w "obronie" Lecha Walesy wystepuje facet z partii, ktorej przywodcy ongis sami knuli aby obalic kiedy byl prezydentem. Odpowiedz Link Zgłoś
mike_ab Re: Farsa 17.05.07, 19:59 > Interesujace, ze w "obronie" Lecha Walesy wystepuje facet z partii, ktorej > przywodcy ongis sami knuli aby obalic kiedy byl prezydentem. interesujace, ze kaczynscy wycieraja sobie geby nazwiskami osob, ktorych odwaga i wiara doprowadzila do tego, ze kaczynscy moga byc kims wiecej niz naukowcami w prl (jak "profesor" lech kaczynski) jak widze jak kurdupel jeden z drugim obraza kuronia, michnika, walese, frasyniuka i innych, to wrecz mam ochote "dac mu w pape" (cytujac klasyka) i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
bravor Re: Farsa 17.05.07, 20:34 strzelec51 napisał: > Interesujace, ze w "obronie" Lecha Walesy wystepuje facet z partii, ktorej > przywodcy ongis sami knuli aby obalic kiedy byl prezydentem. Nie chlej tyle, było odwrotnie, to wałęsa obalił kaczorów. Odpowiedz Link Zgłoś
strzelec51 Obalil Kaczory? 17.05.07, 20:42 Przepraszam, a, a, a, a z czego ich obalil? On ich - przepraszam, chyba tylko jednego z nich - jedynie wywalil z kancelarii. Wlasnej. Odpowiedz Link Zgłoś
bravor Re: Obalil Kaczory? 17.05.07, 20:44 No widzisz, przypomniałeś sobie w pijackim widzie:) ale myśl dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
strzelec51 Re: Obalil Kaczory? 17.05.07, 20:56 Kochany, jak ja wejdze w ten "pijacki wid" to ty za mna nawet wzrokiem nie nadazysz. Ciesz sie, "szczesciarz", ze ja "na kacu". A teraz, kto byl czyim przelozonym? Wiec, nie p... Wasc, ze to Walesa obalil. Pan Walesa raczyl byl ZREZYGNOWAC z "uslug" pana Kaczynskiego. I SLUSZNIE - co tu zreszta jest bez znaczenia dla meritum sprawy! Odpowiedz Link Zgłoś
prphts Re: Obalil Kaczory? 17.05.07, 21:09 strzelec51 napisał: > Kochany, jak ja wejdze w ten "pijacki wid" to ty za mna nawet wzrokiem nie > nadazysz. Ciesz sie, "szczesciarz", ze ja "na kacu". > > A teraz, kto byl czyim przelozonym? Wiec, nie p... Wasc, ze to Walesa obalil. > Pan Walesa raczyl byl ZREZYGNOWAC z "uslug" pana Kaczynskiego. I SLUSZNIE - co > tu zreszta jest bez znaczenia dla meritum spr Mamoń ty tu kurna nie strasz inżynierze-wykształciuchu Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta O tu się zgłosicie antykaczyści... 17.05.07, 19:36 Właściwe forum o konferencji OKW(Olechowski-Kwasniewski_Wałęsa) to nie dla was.Głupio było popierac to czego Tusk nie pochwalił!Ale ciągneło was ciągneło.................. .............................. Zaczął Olek skończył Lech u kaczorów wielki śmiech Odpowiedz Link Zgłoś
seroo1 A po polsku...??? 17.05.07, 20:16 amanasunta napisała: > Właściwe forum o konferencji OKW(Olechowski-Kwasniewski_Wałęsa) to nie dla > was.Głupio było popierac to czego Tusk nie pochwalił!Ale ciągneło was > ciągneło.................. =========== Tak w ogóle to wiesz, co chciałaś powiedzieć ??? Odpowiedz Link Zgłoś
pos3gacz Brudziński o konferencji na UW: Polityczna fars.. 17.05.07, 19:46 Farsą to są rządy tych nieomylnych z Pis-u. Odpowiedz Link Zgłoś
stefek_burczymucha1 p. Kwaśniewski otrzymał kasiorę 17.05.07, 19:46 oby to nie była kolejna pożyczka ze wschodu (teraz południowego wschodu)!!! bo może się okazać, że jeśli p. Kwaśniewski doczołga się do władzy - będziemy musieli ją spłacać! PS.to była pożyczka na dowód, czy na "dyplom"???? Odpowiedz Link Zgłoś
czarny_aniol_saskiej_kepy PiS z prawa i sprawiedliwosci sobie kpi... 17.05.07, 19:50 a jego rzadzenie jest przerazajaca farsa! Banda amatorow, nieukow, populistow z przewodzacymi im paranoikami Kaczynskimi! Podzielic, sklocic, popsuc ... jedyne co polglowki potrafia: Odpowiedz Link Zgłoś
2kotunia1 Re: Brudziński o konferencji na UW: Polityczna fa 17.05.07, 19:50 Panie Brudziński demokracja w Waszym wydaniu to największa farsa. Odpowiedz sobie Pan sam dlaczego za czasów poprzednich Prezydentów prasa nie była taka złośliwa- według Pana.Bo ONI byli normalni,chodzili nogami po ziemi, nie trzepotali nóżkami w powietrzu jak Pańscy mocodawcy.Zaiste dziwne macie pojęcie i poczucie demokracji. Szczytem demokracji, oczywiście w Waszym wydaniu, to bratanie się z pospolitymi przestępcami-Lepper, idiotami i przygłupami Odpowiedz Link Zgłoś
the.gypsy Brudziński o konferencji na UW: Polityczna fars.. 17.05.07, 19:51 jest to tylko opinia bolszewickiego aparatczyka partyjnego. tak partia nakazala mowic o tym spotkaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix16 Re: Dirty Joachim czysta farsa i kpina to 17.05.07, 19:52 jestes ty i twoja partia! Odpowiedz Link Zgłoś
homar10 Farsę mamy codziennie dzięki K2... 17.05.07, 19:55 "Gdyby w czasach Lecha Wałęsy, albo Aleksandra Kwaśniewskiego miała miejsce tak silna krytyka mediów, jaka teraz występuje wobec prezydenta Lecha Kaczyńskiego,... Panie Brudziński! A niby z jakiego powodu pojawia się krytyka? Odpowiedz Link Zgłoś
bravor Re: Dirty Joachim czysta farsa i kpina to 17.05.07, 20:25 beatrix16 napisała: > jestes ty i twoja partia! No, no popisujesz się jak przystało na emigrantkę, która brzydkich słów nie używa, chyba że troszeczkę. Jesteś zbyt inteligentna dla komsomolców. więc:) pozdrówka i słodkie buziaczki. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix16 Re: bravor nie bardzo cie rozumiem 17.05.07, 22:31 nie jestem emigrantka,czesto uzywam brzydkich slow i komsomolcy mnie nie interesuja w takim samym stopniu jak wstretny PIS! Za reszte dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś
tadjan Brudziński o konferencji na UW: Polityczna fars.. 17.05.07, 19:53 A kogo obchodzi stanowisko jakiegoś Brudzińskiego! Kto to taki? To jakieś nowe narzędzie wielkiego wodza? Bagnet czy scyzoryk,jak Mularczyk. Bo białej broni to wódz nie używa. Odpowiedz Link Zgłoś
fletniapana Re: Brudziński o konferencji na UW: Polityczna fa 17.05.07, 21:59 Joachim Brudziński jest sekretarzem generalnym PiS. To ważna funkcja. Jest również człowiekiem który ma poglądy. Nie jest wcale nowy, od kilkunastu zajmuje się działalnością polityczną. Kiedyś PC teraz PiS. Możesz mu coś zarzucić ? Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz1965 Nie lubie Tuska, ale tym razem zachowal sie OK 17.05.07, 19:57 i olal te blazenade rownym sikiem. Sa granice zdebilowacenia Odpowiedz Link Zgłoś
garfield69 Skoro Walesa jest tak wielka postacia... 17.05.07, 20:01 ...to dlaczego te 2 "kartofle" tak go opluwaja ? Walesa trzyma i bedzie trzymac z tymi, ktorzy go szanuja. To jest chyba normalne prawda ? Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Brudziński o konferencji na UW: Polityczna fa 17.05.07, 20:01 Mogę tylko wyrazić zdumienie, zdziwienie i zażenowanie tym, że Jarosław Kaczyński, postać wręcz kryształowa i zasłużona dla >>Solidarności<< - największego ruchu społecznego nowożytnej Europy, który doprowadził do obalenia komunizmu, systemu najbardziej, oprócz faszyzmu, zbrodniczego - że ten człowiek siada ramię w ramię z osobami, które ten system wdrażały, z postkomunistami,z panem Kryże, z panem Jaśińskim. Przecieram oczy ze zdumienia jak widzę że przy jednym rządowym sotle zasiada Jarosław Kaczyński, przestępcy z Samoobrony i faszyści z LPR. Odpowiedz Link Zgłoś
antarxis Brudziński o konferencji na UW: Polityczna fars.. 17.05.07, 20:02 Co to jest Joachim Brudziński? nie pytam nawet co to jest przy kims takim jak Lech Wałęsa... Odpowiedz Link Zgłoś
aster5 Marynarz Brudziński jest z całą pewnością osobą 17.05.07, 20:02 najbardziej predystynowaną do wydawania tego rodzaju osądów; PiSowski beton z czółkiem jedną myślą nieskażonym. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Marynarz Brudziński jest z całą pewnością oso 17.05.07, 20:04 aster5 napisała: > najbardziej predystynowaną do wydawania tego rodzaju osądów; PiSowski beton z > czółkiem jedną myślą nieskażonym. Nie masz racji ten człowiek wykonał wielki skok cywilizacyjny z kościelnego na sekretarza PIS. Odpowiedz Link Zgłoś
mike_ab Re: Marynarz Brudziński jest z całą pewnością oso 17.05.07, 20:08 hola hola! to nie wiedzieliscie, ze leChujarek maja wieksze zaslugi w obalaniu komuny niz walesa i wieksze w rozwoju polski w ostatnich 15 latach niz kwasneiwski? a towarzysz brudzinski wiedzial :) pozdrawiam > > > najbardziej predystynowaną do wydawania tego rodzaju osądów; PiSowski bet > on z > > czółkiem jedną myślą nieskażonym. > > > Nie masz racji ten człowiek wykonał wielki skok cywilizacyjny z kościelnego na > sekretarza PIS. Odpowiedz Link Zgłoś
sq2bnx Brudziński broni prezydennta nieudaczika... 17.05.07, 20:03 P.Brudiński niech Pan lepiej zajmie się rozsypującą się pańską partią, a nie oceną innych. A gdy chodzi o pańskiego prezydenta to tyle nieudolności w tworzeniu prawa oraz wpadek i gaf w zachowniu już dawno przekroczyło wszelkie granice przyzwoitości. Tylko patrzeć jak L.K. wstąpi do SLD gdyż rodzinne koneksje długo nie będą kazały na siebie czekać...:-))). Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l Kiszczak też twierdził że w PRL jest demokracja 17.05.07, 20:03 pisiorom rura mięknie, podobnie komuna miękła po 1984 Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Kiszczak też twierdził że w PRL jest demokrac 17.05.07, 20:06 r0b0l napisał: > pisiorom rura mięknie, podobnie komuna miękła po 1984 a rury runą, runą, runą i pogrzebią mocheru raj. Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l Re: Kiszczak też twierdził że w PRL jest demokrac 17.05.07, 20:10 >a rury runą, runą, runą i pogrzebią mocheru raj. inaczej: mochery do rury, podsypać prochu i buum. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Kiszczak też twierdził że w PRL jest demokrac 17.05.07, 20:13 r0b0l napisał: > >a rury runą, runą, runą i pogrzebią mocheru raj. > > inaczej: mochery do rury, podsypać prochu i buum. Koledze się marzą perwersje mochery przy rurze. Pewnie ubrane tylko w berecik. Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l Re: Kiszczak też twierdził że w PRL jest demokrac 17.05.07, 20:34 > Koledze się marzą perwersje mochery przy rurze. > Pewnie ubrane tylko w berecik. berecik zamiast biblijnego listka figowego ;)) A swoją drogą mocher tańczący na rurze... tfu, idę się wyrzygać Odpowiedz Link Zgłoś
yescubedesign I nadór dobrze o tym wie! pamiętamy! 17.05.07, 20:03 wszyscy moi znajomi potępiają wałese za jego poparcie dla złodziei III RP. oprócz upośledzonych umysłowo nikt już nie wierzy w ich dobre intencje i w to co mówią media będące w rękach postkomunistycznej mafii na usługach kremla. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: I nadór dobrze o tym wie! pamiętamy! 17.05.07, 20:05 yescubedesign napisał: > wszyscy moi znajomi potępiają wałese za jego poparcie dla złodziei III RP. > oprócz upośledzonych umysłowo nikt już nie wierzy w ich dobre intencje i w to c > o > mówią media będące w rękach postkomunistycznej mafii na usługach kremla. Zanim napiszesz pomyśl, albo nie bo to niewprawnym szkodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
wlodeusz Co prawda, to prawda... 17.05.07, 20:06 Obaj post komunistyczni prezydenci idą ręka w rękę.Obaj jednoczą siły w czasie,gdy powszechnie znamy prawdę o płynącym motorówką Bolku i finansowych powiązaniach Kwaśniewskiego z obcym, zjednoczonym z Moskwą kapitałem.Teraz, spotkania z Ałganowem i pęd do oddania Orlenu moskalom,nabierają sensu.Agentura na szczytach władzy?...Tak,tak,teorie spiskowe mają głęboki sens!!!. Odpowiedz Link Zgłoś
homar10 Re: Co prawda, to prawda... 17.05.07, 20:09 wlodeusz napisał: > Obaj post komunistyczni prezydenci idą ręka w rękę...........Agentura > na szczytach władzy?...Tak,tak,teorie spiskowe mają głęboki sens!!!. W chorych umysłach :P Odpowiedz Link Zgłoś
bravor Re: Co prawda, to prawda... 17.05.07, 20:50 homar10 napisał: > wlodeusz napisał: > > > Obaj post komunistyczni prezydenci idą ręka w rękę...........Agentura > > na szczytach władzy?...Tak,tak,teorie spiskowe mają głęboki sens!!!. > > W chorych umysłach :P Myślisz, że coś ci skapnie? Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Brudziński o konferencji na UW: Polityczna fa 17.05.07, 20:07 Kolego Brudzinski, czym ty taki zgorszony jestes, popatrz na pierwsze szeregi twojej partii, popatrz na zolnierzy PiS, co ktorys tam z nich jest bylym pezetpeerowcem czy esbekiem, jestes slepy czy glupi kolego Brudzinski ? ;))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lwowiak5 Re: Brudziński o konferencji na UW: Polityczna fa 17.05.07, 22:20 Brudzinski to zwykły szturpak pokładowy,gada co mu kazali. Odpowiedz Link Zgłoś