slavik222 19.05.07, 23:13 A to był kiedyś taki mądry człowiek ten Kutz..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koneser10 Kutz - komuna wiecznie zywa 19.05.07, 23:16 Kutz komunistyczny dinozaur. Odpowiedz Link Zgłoś
4krzych1 Kutz powinien zamilknąć już parę lat temu... 20.05.07, 00:00 ... tak to jest, gdy mały kurdupel nie może kuz z kobitkami, to zabiera się za politykowanie... ia dodatkowo; w jednym i drigim potrafi być tylko prostacki Odpowiedz Link Zgłoś
geralt9 Kutz lubi chlopcow w mundurach? 20.05.07, 02:31 Kutz lubi chlopcow w mundurach? Dzieki paradom nabral odwagi i wprost mowi o swoich pragnieniach.. Odpowiedz Link Zgłoś
augustus_germanicus_caligula O! Chlopcy z MW pisac potrafia.. Zaskoczenie. 20.05.07, 08:27 Wierzejski to polityczne scierwo dojrzale do wyrzucenia na smietnik historii. Na dobre rzeczy warto czekac. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej9927 Re: Mądry Kutz 20.05.07, 00:04 Pan Kutz był mądry i jest świadom tego co mówi. Podczas gdy świat dziczeje, kilku facetów ma odwagę bronić tak zwanego "człowieka". Wydaje się, że najbardziej wyrafinowanym przekleństwem jest przypisanie Go do "Komuny". Choćby nie wiadomo czym i jak przysłużył się kulturze i społeczeństwu, próbuje się ufarbować go na wroga ustroju. Myślę, że taki "skrót myślowy" po prostu potwierdza brak konkretów i argumentów. Odpowiedz Link Zgłoś
pieron.slonski Re: Mądry Kutz 20.05.07, 00:08 www.rops.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=113&Itemid=66 Odpowiedz Link Zgłoś
lesbijka_wroclaw Re: Mądry Kutz 20.05.07, 16:31 nie do konca mi sie chce wierzyc w rewelacje z tej strony. jakies inne zrodla potwierdzajace to? Odpowiedz Link Zgłoś
pieron.slonski Re: Mądry Kutz 21.05.07, 01:07 Wszystkie fakty są ogólnie znane i do potwierdzenia. Choć teraz nie jestem Ci w stanie podać innego źródła Odpowiedz Link Zgłoś
chloppolski1 Re: Mądry Kutz 20.05.07, 09:11 ...Kutz to wie co mowi, ale ty, to wogole, a szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
chloppolski1 Re: Mądry Kutz 20.05.07, 09:05 ...czy dlatego, bo zachowal i przeszedl Stalinjugendstube? Odpowiedz Link Zgłoś
janma46 Re: Mądry Kutz-do chloppolski1 20.05.07, 10:56 chloppolski1 napisał: > ...czy dlatego, bo zachowal i przeszedl Stalinjugendstube? > > ................................................................................ Co głupiemu po rozumie,zajmij się lepiej oborą. Odpowiedz Link Zgłoś
chloppolski1 Re: Mądry Kutz-do chloppolski1 20.05.07, 11:23 ...ja zajmuje sie "obora" na codzien bo z tego zyje, ale to nie ja i moja "obora" jest tematem, ale klamliwe i obrazajace wypowiedzi "pana senatora" Kutza. Prawda boli, co? Odpowiedz Link Zgłoś
janma46 Re: Mądry Kutz-do chloppolski1 20.05.07, 12:06 I znowu nic nie zrozumiałeś.Jak masz wypisywać takie bzdury to rób to z czego na codzień żyjesz,będzie z tego większy pożytek.A ta twoja prawda to ani mnie grzeje ani ziębi a co dopiero mówić o bólu.A to że Wierzejewski jest jak szkapa dorożkarska z klapkami na oczach to jest niezaprzeczalny fakt i robi z siebie bufona,zarozumialca i człowieka ograniczonego ,który nie dopuszcza do siebie faktu że obok niego żyją ludzie o innych poglądach,obyczajach,wyznaniach i z wyższym stopniem intelektu.Ja wyznaję zasadę że nieraz warto posłuchać co inni może mądrzejsi ode mnie mają do powiedzenia i wyciągać z tego wnioski i nauki a nie jak osioł trwać w swoim maniackim uporze.Bo przez to można narazić się na pośmiewisko,utracić szacunek czy stać się po prostu maluczkim człowieczkiem z którym nikt nie będzie chciał rozmawiać. A inna sprawa to jak niewiele trzeba żeby skłócić ze sobą naród.Potwierdza się powiedzenie jednego z naszych wieszczy że: Polak przed szkodą i po szkodzie głupi. Odpowiedz Link Zgłoś
chloppolski1 Re: Mądry Kutz-do chloppolski1 20.05.07, 18:50 ...sam napisales "polak przed... jest glupi". Dobrze napisales, jak tak jest, to dales sobie solidna odpowiedz!... Odpowiedz Link Zgłoś
janma46 Re: Mądry Kutz-do chloppolski1 21.05.07, 12:30 chloppolski1 napisał: > ...sam napisales "polak przed... jest glupi". > Dobrze napisales, jak tak jest, to dales sobie solidna odpowiedz!... ................................................................................ Czy ty naprawdę nie umiesz myśleć i wyrywasz jedno zdanie z całej wypowiedzi. A ja napisałem że Polak nie tylko przed szkodą ale i po szkodzie jest głupi.Przeczytaj jeszcze raz całego mojego posta a jak go nie możesz zrozumieć to poproś kogoś mądrzejszego może on ci to przełoży na twój poziom umysłowy.Przestań się ośmieszać i robić z siebie barana.Weż się za to co umiesz najlepiej.A co umiesz najlepiej to sam napisałeś,bo to ci przynosi korzyści a pisanie tak bzdurnych postów może przynieść ci tylko ujmę. Odpowiedz Link Zgłoś
nokryd Re: Mądry Kutz 20.05.07, 10:23 persona10 napisała: > Pan Kutz był mądry i jest mądry. Był chamem i wulgarem i nic na to nie poradzi !!! Miałem możliwość oglądania go podczas rekonesansu terenu pod kręcenie filmu. Bez względu na obecność kobiet co drugie słowo było na k.... h...sp... je... Całe życie się zastanawiałem jak można grać podwójną rolę , inną na codzień i inną w parlamencie. Doszedłem do wniosku , że u komuchów to nic trudnego. Odpowiedz Link Zgłoś
chloppolski1 Re: Mądry Kutz 20.05.07, 10:26 ...widocznie te kobiety wokol niego same k......y tak jak i on Kutz komsomolski sutener!.. Odpowiedz Link Zgłoś
janma46 Re: Mądry Kutz-do persona10 20.05.07, 11:00 nokryd napisał: > persona10 napisała: > > > Pan Kutz był mądry i jest mądry. > > Był chamem i wulgarem i nic na to nie poradzi !!! > Miałem możliwość oglądania go podczas rekonesansu terenu pod kręcenie filmu. > Bez względu na obecność kobiet co drugie słowo było na k.... h...sp... je... > Całe życie się zastanawiałem jak można grać podwójną rolę , inną na codzień i > inną w parlamencie. > Doszedłem do wniosku , że u komuchów to nic trudnego. ................................................................................ A może mi powiesz w jakim ugrupowaniu politycznym umieścisz autorów wypowiedzi:"Spieprzaj dziadu" czy "bure suki". Odpowiedz Link Zgłoś
dickofgeorge Re: Mądry Kutz 21.05.07, 00:52 > Miałem możliwość oglądania go podczas rekonesansu terenu pod kręcenie filmu. > Bez względu na obecność kobiet co drugie słowo było na k.... h...sp... je... Wyspowiadales sie pozniej? JE Wierzejski niech nam sluzy swa madroscia i oswieceniem! Na zawsze! Odpowiedz Link Zgłoś
magdolot Re: Mądry Kutz 20.05.07, 22:53 Pan Kutz ma wyrobione zdanie na temat "kalek po Romanie Dmowskim". Tę zbitkę zapamiętałam z zachwytem. Pan Wierzejski, no cóż, zasłużył. I szkoda, że to forum roi się od kalek po Romanie Giertychu, bo te kaleki ino Kunia kalkować umieją... i to bez swoistego kuńskiego wdzięczku nawet. :( Odpowiedz Link Zgłoś
ram Re: Kutz - komuna wiecznie zywa 19.05.07, 23:19 Wiesz o czym piszesz? Przedstaw się może - kim ty jesteś - dupowłazem czołowego dewianta? Odpowiedz Link Zgłoś
koneser10 Re: Kutz - komuna wiecznie zywa 19.05.07, 23:27 Kutz'a warto obsadzic w roli typowego komunistycznego dupowlaza ... tow. Kuc'a Nie przepadam za tym zapijaczonym karlem ze Slaska - z powodow estetycznych nie powinni go pokazywac w TV. Odpowiedz Link Zgłoś
obcy464 Re: Kutz - komuna wiecznie zywa 19.05.07, 23:51 Taki autorytet ma na Ślasku z którego pochodzi. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=59&w=57998026&a=57998026 Odpowiedz Link Zgłoś
koneser10 Re: Kutz - komuna wiecznie zywa 19.05.07, 23:58 rozczulil mnie ta deklaracja: Kutz: Samobójstwo Blidy aktem odwagi obywatelskiej serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34397,4101227.html toz to kompletny odlot.... teraz Wierzejski z Hitlerjugend. Niedlugo zacznie bredzic o protescie Blidy przeciwko faszystowskim rzadom Kaczynskich..... Ten kurdupel kompletnie zdurnial na starosc.... Odpowiedz Link Zgłoś
koneser10 Re: Komuniści teraz propagują faszyzm 20.05.07, 00:34 Kuc to taki wulgarny, zdemoralizowany, kurduplowaty satyr. Na starosc zdurnial zupelnie. Zrobi wszystko by choc na chwile pojawic sie w mediach..... Odpowiedz Link Zgłoś
sraczynski Re: Komuniści teraz propagują faszyzm 20.05.07, 00:50 Widzisz, on zdurniał na starość a młode faszole z lpr-u durnieją zaraz po urodzeniu. Mają czas by nabrać durnego doświadczenia i już w wieku 40 lat spokojnie wyrobią sobie tytuł kretyna, a na tym się nie kończy. Odpowiedz Link Zgłoś
starod Re: Kutz - komuna wiecznie zywa 20.05.07, 12:35 Skoro uważasz że rządy kaczodupków i faszystowskich dewiantów w stylu wierzeja nie są faszystowskie to mylisz się. Fuehrer był pikusiem w stosunku do tego co oni wyrabiają. Odpowiedz Link Zgłoś
pantanal Re: Koneser - komunistyczne szczenię 20.05.07, 09:44 koneser10 napisała: > Kutz komunistyczny dinozaur. Odpowiedz Link Zgłoś
ram Re: Kutz do Wierzejskiego: Pan zachował kinderszt 19.05.07, 23:18 > A to był kiedyś taki mądry człowiek ten Kutz..... I dalej jest mądry, i nikt mu dorobku nie odbierze, nawet pierwszy dewiant IV RP, żałosny posełek pokonany przez gamoni. Odpowiedz Link Zgłoś
lukoza Mlodziez Wszechpolska - polska zaraza 20.05.07, 07:50 W sumie liczy sie prawda. A Kutz prawde powiedzial i basta. Ta sama mlodziez wszechplska organizowala segregacje rasowa na uniwersytetach przed wojna - Polacy ławki na prawo, Zydzi ławki na lewo. Ta sama mw napadala na ludzi wielkich i zasluzownych dla kultury kraju. Kiedys jeden z nich uderzyl w kawiarni Slonimskiego w twarz mowiac - masz ty Zydzie na co zaslugujesz - . Na szczescie Slonimski nie byl w ciemie bity i oddal ino mocniej. Wtedy koledzy "bohatera" postanowili, ze czas mu pomoc i ruszyc do boju. Jednak Slonimski byl czlowiekiem znanymm, blyskotliwym i lubianym nie tylko przez intelektualistow. Zanim zaczal sie samosad wszyscy kelnerzy z kawiarni wypadli z zaplecza, chwycili delikwentow za kolnierze pocalowali kijami od szczotki i patelniami a nastepnie dynamicznie wyprowadzili z lokalu. Dzisiaj przydaliby sie nam tacy ludzie - normalni i przyzwoici, ktorzy nie bali by sie lysych pal, ale pokazali im gdzie ich miejsce. Miernota zawsze miernota. Odpowiedz Link Zgłoś
tetsujin Re: Mlodziez Wszechpolska - polska zaraza 20.05.07, 13:39 Ano fakt. A Prawicowym oszołomom przyda się informacja z biografi JP II, którym tak chętnie sobie gębę wycierają. Otóż K.W. był przed wojną często napadany przez bojówki przodków MW, ponieważ otwarcie łamał getta ławkowe i sprzeciwiał się antysemityzmowi. Kilkakrotnie stawał też w obronie bitych Żydów. Odpowiedz Link Zgłoś
romek335 Kutz stary czerwony wyjadacz 19.05.07, 23:19 Lewactwo to potrafi tylko żółcią i nienawiścią pluć,jadem propagandy i demagogi. Nie ma nic gorszego niż bojówkarze z sierpem i młotem na czole. Uwazam, że Pan Kutz zachował sie okropnie i jak zwykle tak jak komunista popełnił zbrodnie pamięci ofiar hitleryzmu Dla mnie to beton i nie ma mozliwosci znalezienia płaszczyzny do dyskuzji. Odpowiedz Link Zgłoś
ram Re: Kutz stary czerwony wyjadacz 19.05.07, 23:22 Człowieku, więcej logiki wypowiedzi i więcej po polsku, albo chociaż po polskiemu skoro to ostatnie za trudne. Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba Nie badz sam demagogiem. A jesli chodzi o MW 19.05.07, 23:22 to Kutz ma wiele racji - ta polska bolszewicka prawica jakos mi najbardziej Himmlerem pachnie: NARODOWCY. I SOCJALISCI, teskniacy wzorem papy Macieja za RWPG :) Odpowiedz Link Zgłoś
romek335 Komunizm nie został rozliczony 19.05.07, 23:47 Czas na dekomunizacje i dezubekizacje tak jak to miało miejsce w NRD, Czechach, Bułgarii itd Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba To go sobie rozliczaj wzorem...Hitlera 19.05.07, 23:49 I zwiewaj na Madagaskar - moze nie wydadza:) Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba Fakt, widac: Ziobro ma doradce z UB. I vice 19.05.07, 23:51 z jeszcze gorszym zyciorysem (Kryze). Odpowiedz Link Zgłoś
romek335 Więc Ziobro ma racje- Sb-cy są wszędzie 19.05.07, 23:55 A to w wyniku braku lustracji nie wiemy kto kim jest. Odpowiedz Link Zgłoś
krzych.korab Przekroczyłeś granice absurdu.Gdyby Ziobro chciał 20.05.07, 07:33 to sprawdziłby jak zrobili to dziennikarze lub PIS sędziów TK. Odpowiedz Link Zgłoś
krzych.korab Bandyci nie śmierdzą wam gdy dla was pracują praw- 20.05.07, 07:35 da jest druzgocąca dla PIS. Odpowiedz Link Zgłoś
romek335 Przeczytaj dokładnie co napisał Newsweek 20.05.07, 13:28 I wtedy zaczniemy dyskutowac. Chyba, ze lubisz manipulacje i ploteczki Odpowiedz Link Zgłoś
oxy2005 żółć zalewa faszystów i pisiory jak ktoś o nich pr 20.05.07, 00:43 prawdę powie, zakompleksione karły. Za dwa lata ludzie zapomną o tym gejowatym wierzejskim a jego dzieci będą z otwartą buzią oglądały filmy Pana Kutza. Takie są nieubłagane prawa historii, miernoty pokroju wierzejskiego, leppera, kaczorow, dornow itd zawsze trafiaja na śmietnik historii. Odpowiedz Link Zgłoś
megasceptyk To prawda, spłynie Wierzejski razem z szambem. 20.05.07, 01:27 I słuch po tym oszołomie zaginie. A jego poplecznicy wrócą do kopania rowów bo do tego tylko się nadają. Odpowiedz Link Zgłoś
kitikitik Re: żółć zalewa faszystów i pisiory jak ktoś o ni 20.05.07, 09:06 A co on kręcił bajki dla dzieci? On z tej mniejszości niemieckiej? Całe szczęście, że nie Polak. Odpowiedz Link Zgłoś
blackfox Re: żółć zalewa faszystów i pisiory jak ktoś o ni 20.05.07, 10:27 nie wszechpolak chciałeś napisać :P Odpowiedz Link Zgłoś
babette666 Re: romus ty jestes opetany i masz manie 19.05.07, 23:26 przesladowcza koloru czerwonego, myslalam, ze tylko mnie sie dostalo "lumpen...." na innym forum, a tu juz wszystko jasne: ty jestes etatowa szczekaczka kaczynszczyzny, nie szkoda ci weekendu??? Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba Co ty? I ON kocha rajstopki w czerwonym kolorze 19.05.07, 23:32 O co zaklad? Odpowiedz Link Zgłoś
iedsupo Nie, on tylko bredzi od rzeczy :))) 20.05.07, 08:53 To znana na tym forum faszystowska gnida. Rozdeptuje się takiego i idzie się dalej... Odpowiedz Link Zgłoś
koneser10 biografia tow. Kuca (zrodlo wikipedia) 19.05.07, 23:30 W 1953 ukończył studia na wydziale reżyserii PWSF w Łodzi. Był asystentem Andrzeja Wajdy. Jego debiutem reżyserskim był w 1959 roku film Krzyż Walecznych. W latach 1972-1976 był szefem Zespołu Filmowego "Silesia". Zrealizował filmową trylogię śląską "Sól ziemi czarnej" (1970) (premiera w rocznicę wkroczenia do Katowic wojsk radzieckich), "Perła w koronie" (1972), "Paciorki jednego różańca" (1981) (Grand Prix Festiwalu Polskich Filmów Fabularnych w roku 1980 na VII FPFF). Drugi raz Grand Prix otrzymał w roku 1994 na XIX FPFF za film Zawrócony. Otrzymał także Nagrodę im. Konrada Swinarskiego oraz nagrodę "Wiktora" dla osobowości telewizyjnej. W latach 70. uczestniczył w naradach Komitetu Centralnego PZPR na temat kultury. W czasie stanu wojennego był przez 4 dni internowany. Zwolniony na skutek interwencji biskupa Bednorza. Odmówił udziału w komitecie prymasowskim organizujacym pomoc dla internowanych działaczy opozycji. W 1985 zmienił nazwisko z "Kuc" na "Kutz". Od października 2001 roku wicemarszałek Senatu. W wyborach parlamentarnych w 2005 ponownie wybrany senatorem. Był członkiem komitetu wyborczego Włodzimierza Cimoszewicza w wyborach prezydenckich w Polsce 2005. Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba A Kamerada Wierzejskiego? 19.05.07, 23:34 Czym sie ten pomyleniec zasluzyl poza partyjniactwem narodowosocjalistycznym? Odpowiedz Link Zgłoś
babette666 Re: miedzy innymi........................... ..... 19.05.07, 23:41 onufry.zagloba napisał: > Czym sie ten pomyleniec zasluzyl poza partyjniactwem narodowosocjalistycznym? --------------------------------------- Dziennik "Rzeczpospolita" udowodnił brak znajomości języka angielskiego posła Wierzejskiego, choć ów poseł, jako wiceszef Sejmowej Komisji do Spraw Unii Europejskiej taką znajomość wcześniej deklarował. Przez przeciwników politycznych jest określany jako jeden z "faszyzujących" członków LPR, a także jako taki, który zabiera głos, choć wybrało go tylko niecałe 5000 osób do Sejmu. W młodości uczestniczył w ruchu skinheadów. Dziennik "Fakt" zamieścił jego zdjęcia, na których wykonywał "rzymskie pozdrowienie", obecnie jednoznacznie kojarzone z faszyzmem. Ma na koncie kontrowersyjne wypowiedzi i akcje w ramach działalności partyjnej i z Młodzieżą Wszechpolską. Marian Daszyk, który z Ligi odszedł w październiku 2005 roku opowiedział, że dostał SMS-a z szantażem od Wojciecha Wierzejskiego, który straszył go uruchomieniem weksla i powiadomieniem księży w jego okręgu, że złamał przysięgę na Boga i Święty Krzyż. Treść SMS-a pamięta także sam Wierzejski, który odparł na ten zarzut: "Co z niego za katolik, skoro za nic ma takie słowa." (PAP) Odpowiedz Link Zgłoś
koneser10 Re: miedzy innymi........................... .... 20.05.07, 00:04 to w sumie Wierzejski i Kuc sa do siebie podobni. Jeden 'faszysta' drugi komuch. Kuc co rusz stara sie palnac cos glupiego/kontrowersyjnego - a to o Kosciele, a to, ze Blida - strzela sobie w leb w akcie odwagi obywatelskiej, itp. Ide o zaklad, ze Kuc co najwyzej pare slow po rusku potrafi, po angielsku ani be ani me ani kukuryku. W PRL'u tez niezle dzialal - pieszczoch komuny jeden. Odpowiedz Link Zgłoś
koneser10 Re: A Kamerada Wierzejskiego? 19.05.07, 23:51 niczym, Wierzejski jest nikim. Jednego (Kuc'a) i drugiego(Wierzejskiego) nie znosze. Zbiera mi sie na wymioty jak widze starego komucha siegajacego do retoryki antyfaszystowskiej.... Odpowiedz Link Zgłoś
koneser10 Re: biografia tow. Kuca (zrodlo wikipedia) 19.05.07, 23:37 tow.Kuc komunistyczny dinozaur: Kutz: Samobójstwo Blidy aktem odwagi obywatelskiej serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34397,4101227.html Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Skrocona ta biografia. Jakos nie ma tam nic o tym 20.05.07, 01:04 jak Gierkowi rezyserowal propagandowe zloty na przyklad ..... koneser10 napisała: > W 1953 ukończył studia na wydziale reżyserii PWSF w Łodzi. Był asystentem > Andrzeja Wajdy. Jego debiutem reżyserskim był w 1959 roku film Krzyż Walecznych > . > W latach 1972-1976 był szefem Zespołu Filmowego "Silesia". Zrealizował filmową > trylogię śląską "Sól ziemi czarnej" (1970) (premiera w rocznicę wkroczenia do > Katowic wojsk radzieckich), "Perła w koronie" (1972), "Paciorki jednego różańca > " > (1981) (Grand Prix Festiwalu Polskich Filmów Fabularnych w roku 1980 na VII > FPFF). Drugi raz Grand Prix otrzymał w roku 1994 na XIX FPFF za film Zawrócony. > Otrzymał także Nagrodę im. Konrada Swinarskiego oraz nagrodę "Wiktora" dla > osobowości telewizyjnej. > > W latach 70. uczestniczył w naradach Komitetu Centralnego PZPR na temat kultury > . > W czasie stanu wojennego był przez 4 dni internowany. Zwolniony na skutek > interwencji biskupa Bednorza. Odmówił udziału w komitecie prymasowskim > organizujacym pomoc dla internowanych działaczy opozycji. > > W 1985 zmienił nazwisko z "Kuc" na "Kutz". > > Od października 2001 roku wicemarszałek Senatu. W wyborach parlamentarnych w > 2005 ponownie wybrany senatorem. Był członkiem komitetu wyborczego Włodzimierza > Cimoszewicza w wyborach prezydenckich w Polsce 2005. Odpowiedz Link Zgłoś
pantanal Gó..arzu, ucz się lepiej, ty "koneserze" z Psiej 20.05.07, 09:52 Wólki! Odpowiedz Link Zgłoś
caps6 Re: Kutz stary czerwony wyjadacz 19.05.07, 23:23 > nie ma mozliwosci znalezienia płaszczyzny do dyskuzji. No to nie podyskuzujemy :) ROTFL Odpowiedz Link Zgłoś
sajjitarius Re: Kutz stary czerwony wyjadacz 19.05.07, 23:24 Co dokladnie znaczy "popelnil zbrodnie pamieci ofiar hitleryzmu" ? Jezyk polski jest dla Ciebie jezykiem obcym, czy tez zbyt trudnym ? Dostales mature od Giertycha ? Odpowiedz Link Zgłoś
romek335 Dla wykształciucha juz tumaczę 19.05.07, 23:32 sajjitarius napisał: > Co dokladnie znaczy "popelnil zbrodnie pamieci ofiar hitleryzmu" ? > Jezyk polski jest dla Ciebie jezykiem obcym, czy tez zbyt trudnym ? Dostales > mature od Giertycha ? Nazywam to zbezczeszczeniem pamięci ofiar hitleryzmu. Skoro Pana Wierzejskiego porównał do Hitleryzmu to kim w takim razie byli hitlerowscy zbrodniarze podczas II wojny światowej, którzy popełnili okropne ludobójstwa na ludziach ? Uważam, że uwłacza to Pamieci Ofiar tej strasznej zbrodnii Odpowiedz Link Zgłoś
sajjitarius Re: Dla wykształciucha juz tumaczę 19.05.07, 23:36 romek335 napisał: > sajjitarius napisał: > > > Co dokladnie znaczy "popelnil zbrodnie pamieci ofiar hitleryzmu" ? > > Jezyk polski jest dla Ciebie jezykiem obcym, czy tez zbyt trudnym ? Dosta > les > > mature od Giertycha ? > > Nazywam to zbezczeszczeniem pamięci ofiar hitleryzmu. Skoro Pana Wierzejskiego > porównał do Hitleryzmu to kim w takim razie byli hitlerowscy zbrodniarze podcza > s > II wojny światowej, którzy popełnili okropne ludobójstwa na ludziach ? > > Uważam, że uwłacza to Pamieci Ofiar tej strasznej zbrodnii > > > Ludobojstwa na ludziach ? Ile ludobojstw dokladnie popelnili na ludziach ? A popelnili rowniez inne ludobojstwa, niz te na ludziach ? Odpowiedz Link Zgłoś
finish1 Re: romciu 355 mamusia jeszcze klapsa nie dała? 19.05.07, 23:43 to szybko pod kołderkę z rączkami na wierzchu. Odpowiedz Link Zgłoś
lemkos000 Re: Dla wykształciucha juz tumaczę 20.05.07, 10:43 No właśnie - to jest prawdziwa polszczyzna. Nie dość, że "popelnil zbrodnie pamieci ofiar hitleryzmu", to jeszcze "ludobójstwa na ludziach". Zamiast tych setek kilometrów autostrad za 5 lat proponuję otworzyć 2012 podstawówek dla dorosłych dla uczczenia igrzysk. To nam się na prawdę przyda. Odpowiedz Link Zgłoś
pos3gacz Re: Kutz stary czerwony wyjadacz 19.05.07, 23:28 Synku plujesz jadem i do tego pod wiatr.Zajrzyj do encyklopedii i sprawdż co oznacza termin-=- lewak i lewicowy[lewica].A beton to Ty masz w swojej biednej łepetynie zamiast tego co niektórzy nazywają MÓZGIEM. Odpowiedz Link Zgłoś
pos3gacz Re: Kutz stary czerwony wyjadacz 19.05.07, 23:30 pos3gacz napisał: Synku plujesz jadem i do tego pod wiatr.Zajrzyj do encyklopedii i sprawdż co oznacza termin-=- lewak i lewicowy[lewica].A beton to Ty masz w swojej biednej łepetynie zamiast tego co niektórzy nazywają MÓZGIEM. To dotyczy - romek353 Odpowiedz Link Zgłoś
pos3gacz Re: Kutz stary czerwony wyjadacz 19.05.07, 23:32 pos3gacz napisał: > pos3gacz napisał: > > Synku plujesz jadem i do tego pod wiatr.Zajrzyj do encyklopedii i sprawdż co > oznacza termin-=- lewak i lewicowy[lewica].A beton to Ty masz w swojej biednej > łepetynie zamiast tego co niektórzy nazywają MÓZGIEM. > To dotyczy - romek353.Miało być 335 Odpowiedz Link Zgłoś
cogito1978 Sluszna uwaga, Panie Kazimierzu! 19.05.07, 23:30 Bowiem lpr nasladuje we wszystkim nsdap!Banalnym przykladem moze byc wystapienie giertycha w heidelbergu, gdzie zbulwersowal swoja rasistowska wypowiedzia cala Europe i jej swiatlych obywateli!! ile jeszcze bedzie on za nasze pieniadze niszczyl reputacje i obraz Polski na swiecie?? Odpowiedz Link Zgłoś
finish1 Pan Kutz się myli wierzejski to pedał 19.05.07, 23:31 kindersztubę to on ma po SA tam było najwięcej pedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
roger39 Zydokomuna sie boi o swoj monopol 19.05.07, 23:42 Wystarczy popatrzec na ten orli nosek rezysera . Nie dopuszcza polakow . Tzw. nadbudowa mowiac jezykiem stalinowcow typu Kutz moze nalezec tylk do zydow . Polacy moga ewentualnie sprzatac i zapozyczac sie ,jezeli maja jeszcze cos pod zastaw . Panie Kutz , niech pan wali prosto z mostu : Wasze ulice , nasza cala reszta " , po co tam szarpac Klosa . Odpowiedz Link Zgłoś
whitenegger Re: Zydokomuna sie boi o swoj monopol 20.05.07, 01:21 Taki z Ciebie antyżydokomunista a wierzysz w Żyda. Jednym słowem schizofrenia. Odpowiedz Link Zgłoś
romek335 Niech hołota się tutaj wyspowiada-poczytam wasze 19.05.07, 23:44 peany pochwalne na temat pana Kutza - komunistę Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba Kutza-rezysera. CO masz mu do zarzucenia w 19.05.07, 23:47 tej dziedzinie? Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba O ile wiem ani Senatu nie zlikwidowano, ani 19.05.07, 23:50 SLD nie zdelegalizowano, a wiec wolno! Odpowiedz Link Zgłoś
wieslaw_szu Brawo Kutz! 19.05.07, 23:45 Te wszechpolskie gnojki to zamaskowani faszyści, którzy udają polityków. Wreszcie ktoś wygarnął jednemu z nich prawdę w twarz Odpowiedz Link Zgłoś
koneser10 tow.Kuc to Buc 19.05.07, 23:54 z tego przepicia juz nie wie co plecie. Jeszcze nie tak dawno deklarowal samobojstwo Blidy 'aktem obywatelskiej odwagi'. Teraz Wierzejskiego zapisuje do HitlerJugend. Stary komunistyczny karierowicz odgrzewa stare kotlety - powinen buc jednen zalozyc teraz front antyfaszystowski i i dolaczyc do Ruchu NRD Kwasniewskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
pieron.slonski Re: tow.Kuc to Buc 19.05.07, 23:56 Od czasu kiedy 8 marca tego roku, na katowickiej Manifie, Kutz ogłosił, że czuje się kobietą - nic już w jego wypadku nie jest w stanie zdziwić. Odpowiedz Link Zgłoś
whitenegger Re: Szatanista ateicki 20.05.07, 01:25 Sam jesteś "szatanista ateicki" :D:D Odpowiedz Link Zgłoś
janma46 Re: Szatanista ateicki 20.05.07, 11:24 Ja bym ci radził za nim coś napiszesz zajrzeć do słownika języka polskiego,aby złość i nienawiść nie zasłaniała ci mgłą oczu-dwa wyrazy i dwa błędy.To tylko świadczy o twoim niskim intelekcie i ociężałości umysłowej,jakieś ty chłopie szkoły kończył.Chyba że jesteś doktorem prawa,który szedł z ziemi Wolskiej do Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
patthecat Raz, dwa, trzy, filarem partii dziś na forum ty... 20.05.07, 00:00 ...powiedziało szefostwo do... 'konesera' A dziesięć to dlatego, że jesteś 10 w kolejce po specjały z jaśnie karlego stołu, czy jak? :D Odpowiedz Link Zgłoś
pies_andaluzyjski Gazeta potrafi tylko kraść - oto kolejny przykład: 20.05.07, 00:02 porównajcie treść artykułu powyżej z wiadomosci.onet.pl/1538631,11,item.html Zerżnięte równo... Fotomontaże, plagiaty... to im dobrze wychodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
b.6.1966 Re: Wszystkim dupolom na forum----- 20.05.07, 00:13 co odsadzaja K. KUTZA od wiary, ze wciaz jest wspanialym czlowiekiem, krociutko: jak DEBIL w skosnych okularkach-wierzejski, co nie ma niczego do powiedzenia, zrobi tylko jeden taki FILM, jak mistrz Kutz, to doznam milego rozczarowania!! Takich giertychow, wierzejskich, takich jak wy-dupole forumowicze-jest od zasrania! Pan KUTZ--JEDEN, chamy! WIECEJ DUPOLE SZACUNKU DLA WIELKOSCI< k...a! Odpowiedz Link Zgłoś
pieron.slonski Re: Wszystkim dupolom na forum----- 20.05.07, 00:15 A co miałeś z matury z polskiego? Chociaż może przesadziłem z tą maturą. Odpowiedz Link Zgłoś
stachu44 Kutz ma racje, i wlasnie to jest najgorsze! 20.05.07, 00:17 Faszyzm w polsce widac golym okiem, a szczegolnie na Wschodniej Scianie. Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba Na jedno wychodzi: gdy sie tych Podlasiakow 20.05.07, 00:55 slucha, to zwykle plakac sie chce:) Wide Kaczki spode Lomzy rodem... Odpowiedz Link Zgłoś
kazik.k Re: Na jedno wychodzi: gdy sie tych Podlasiakow 20.05.07, 09:54 podlasiacy to taki skoltuniony i skundlony narod.wiem doskonale bo pochodze z tego podlasia!tam sie urodzilem!tam w czasie wojny nie bylo AK tylko bandycki nsz ktore w czasie wojny nie splamily sie walka z niemcami natomiast po wojnie walka z komuna najlepiej im wychodzila w postaci rabowania koni sasiadom.takie miejscowosci jak oslawione jedwabne szczuczyn radzilow grajewo rajgrod wasosz i inne to ta "przekleta ziemia" na ktorej bylo najwiecej zbrodni na zydach!ci ludzie byli wymordowani w imie oczywiscie 5 przykazania i milosci blizniego nakazywanej z ambon przez oczywiscie miejscowych proboszczow! Odpowiedz Link Zgłoś
pieron.slonski Re: Kutz ma racje, i wlasnie to jest najgorsze! 20.05.07, 00:47 Ostatnio wpływy faszyzmu widać nawet w Policji, czego przykładem jest dyskryminacja znanego antyfaszystowskiego bojownika Simona Mola. Twórzmy komitety w obronie Mola! Faszystowski reżym musi go uwolnić!!! stachu44 napisał(a): Faszyzm w polsce widac golym okiem, a szczegolnie na Wschodniej Scianie. Odpowiedz Link Zgłoś
b.6.1966 Re: Pieron.slaski----------------- 20.05.07, 00:22 Moja matura byla w porzadku, ale nie wiem, czy wiesz, czym jest MATURA? A Jezyka Polskiego mialam cztery, czy cos nie w porzadku, synku?? Dostrzegasz ortografa, interpunkcje, czy po prostu masz zly wieczor?? Odpowiedz Link Zgłoś
pieron.slonski Re: Pieron.slaski----------------- 20.05.07, 00:25 A co to jest "ortograf"? b.6.1966 napisała: > Moja matura byla w porzadku, ale nie wiem, czy wiesz, czym jest MATURA? > A Jezyka Polskiego mialam cztery, czy cos nie w porzadku, synku?? > Dostrzegasz ortografa, interpunkcje, czy po prostu masz zly wieczor?? Odpowiedz Link Zgłoś
b.6.1966 Re: Pieron.slaski----------------- 20.05.07, 00:30 ORTOGRAF-to gola baba, synku. Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
pieron.slonski Re: Pieron.slaski----------------- 20.05.07, 00:36 Aha. To wiele wyjaśnia. dobranoc b.6.1966 napisała: ORTOGRAF-to gola baba, synku. Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
formozus1 Moje lewe ramie unosi się na widok Giertycha 20.05.07, 00:37 I to wcale nie chodzi o zamawianie iluś tam piw. Ludu Polan powstań z kolan. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
b.6.1966 Re: Koneser10------ 20.05.07, 00:47 Jak MOZESZ????? Skoro jestes TAKIM CHAMEM, ze nie rozrozniasz odczuwan, to moze pomysl nad sztuka?? Zawsze mnie zastanawialo, skad takie GOWNA jak ty-biora odwage, zeby bedac NIKIM, mowic tak, o AUTORYTETACH? Pewnie z niewiedzy, prostactwa, glupoty i wlasnej niedoskonalosci??! BOLI-byc NIKIM, gdy rozwaza sie o KIMS, kogo wszyscy ZAPAMIETAJA, co, synku?? Odpowiedz Link Zgłoś
b.6.1966 Re: Pieron.slaski----------------- 20.05.07, 00:49 Nie RZNIJ INTELIGENTA, sieroto. Jak brak ci argumentow, to zapytaj slubnej, i nie BREDZ, ze ci sie rozjasnilo czy wyjasnilo, bo nie jestes materialem, na tego typu dywagacje! Odpowiedz Link Zgłoś
pieron.slonski Re: Pieron.slaski----------------- 20.05.07, 00:57 A cóż za kwiecisty język :-) b.6.1966 napisała: Nie RZNIJ INTELIGENTA, sieroto. Jak brak ci argumentow, to zapytaj slubnej, i nie BREDZ, ze ci sie rozjasnilo czy wyjasnilo, bo nie jestes materialem, na tego typu dywagacje! Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Hmmm a skad Kutz tak dobrze zna kindersztube 20.05.07, 01:01 Hitlerjugend, ze tak smialo ? rzeczowo ? porownuje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba Kroniki III Reich sie zachowaly. Albo Papiez 20.05.07, 01:10 mu powiedzial;) Odpowiedz Link Zgłoś
b.6.1966 Re: Pieron.slaski----------------- 20.05.07, 01:01 Problemem nie jest KWIECISTOSC jezyka, tylko twoje DYLETANCTWO, synku. Odpowiedz Link Zgłoś
b.6.1966 Re: Franku-drebinie- 20.05.07, 01:10 K. Kutz zna kindersztube, bo nie nalezy do kregu wspolczesnych inteligentow. Jest facetem z jajami, swietnym rezyserem, MADRYM MEZCZYZNA, co na lekarstwo- wspolczesnie! No i mowiac trywialnie, troszeczke pamieta. Nie pojmuje, jak ktos znikad, jakis duren z ojczyzny pd czy wsch, totalny dyletant, co kupil kompa i nie wie, o czym stuka, moze czuc sie osmielony, i tworzyc podobne gowna??! GDZIE dystans do mistrza? Szacunek dla wiedzy?? Faceci to taki biedny podgatunek, ze zawsze chce brylowac fiutem. CZASAMI nalezy MOZGIEM! Odpowiedz Link Zgłoś
b.6.1966 Re: Krotko:nie bedzie drugiego Kutza 20.05.07, 01:16 jak nie bedzie drugiego Wajdy. Beda GOWIENKA co rezyseruja OFICEROW. Dostrzegacie ROZNICE?? FILM-GOWNO! PERELKI Kutza------------TO JEST KINO!!!!!!!! POZIOM! OSOBOWOSC! NIEPOWTARZALNOSC! Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: b.6.1966 20.05.07, 01:40 b.6.1966 napisała: > Nie bedzie drudiego kutza > jak nie bedzie drugiego Wajdy. > Beda GOWIENKA co rezyseruja OFICEROW. > Dostrzegacie ROZNICE?? > FILM-GOWNO! > PERELKI Kutza------------TO JEST KINO!!!!!!!! > POZIOM! > OSOBOWOSC! > NIEPOWTARZALNOSC! Jak nie bedzie grugiego Kutza - to bardzo dobrze. To samo mozna powiedziec o Wajdzie. Dosc nam nabruzdzili! Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba WAM nabruzdzili - bo poziom kina zawyzali:) 20.05.07, 01:46 I biedne szaraki za fabula nie mogly nadazyc... Odpowiedz Link Zgłoś
chloppolski1 Re: b.6.1966 20.05.07, 09:38 ...podzielam twoje zdanie wet, precyzyjniej nie mozna...o tych pseudo-wybitnych Wajda i Kutz, twoch pozalowania i pogardy godnych sprochnialych rezyserkow na uslugach Stalinjugendstube, ktorzy w wolnym swiecie, gdzie panuje zdrowa konkurencja znalezc sie nie umieja... Odpowiedz Link Zgłoś
janma46 Re: b.6.1966 20.05.07, 12:22 chloppolski1 napisał: > ...podzielam twoje zdanie wet, precyzyjniej nie mozna...o tych pseudo- wybitnych > > Wajda i Kutz, twoch pozalowania i pogardy godnych sprochnialych rezyserkow na > uslugach Stalinjugendstube, ktorzy w wolnym swiecie, gdzie panuje zdrowa > konkurencja znalezc sie nie umieja... ............................................................................... Tylko że jednego z nich a konkretnie Andrzeja Wajdę Akademia Filmowa uchonorowała Oscarem.I pokaż mi drugiego polskiego spróchniałego reżyserka,który otrzymał taką nagrodę.A jak tzw."Tryptyk Śląski" Kazimierza Kutza uważasz za godny pogardy to gratuluję rozumu i intelektu.To na jakich przykładach chcesz chłopie polski uczyć dzieci patriotyzmu,na zdziczałym postępowaniu wszechpolaków(z których notabene Wierzejewski się wywodzi). Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: janma46 20.05.07, 14:12 janma46 napisał: > chloppolski1 napisał: > > > ...podzielam twoje zdanie wet, precyzyjniej nie mozna...o tych pseudo- > wybitnych > > > > Wajda i Kutz, twoch pozalowania i pogardy godnych sprochnialych rezyserko > w na > > uslugach Stalinjugendstube, ktorzy w wolnym swiecie, gdzie panuje zdrowa > > konkurencja znalezc sie nie umieja... > .............................................................................. . > Tylko że jednego z nich a konkretnie Andrzeja Wajdę Akademia Filmowa > uchonorowała Oscarem.I pokaż mi drugiego polskiego spróchniałego > reżyserka,który otrzymał taką nagrodę.A jak tzw."Tryptyk Śląski" Kazimierza > Kutza uważasz za godny pogardy to gratuluję rozumu i intelektu.To na jakich > przykładach chcesz chłopie polski uczyć dzieci patriotyzmu,na zdziczałym > postępowaniu wszechpolaków(z których notabene Wierzejewski się wywodzi). Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: janma46 20.05.07, 14:16 janma46 napisał: > chloppolski1 napisał: > > > ...podzielam twoje zdanie wet, precyzyjniej nie mozna...o tych pseudo- > wybitnych > > > > Wajda i Kutz, twoch pozalowania i pogardy godnych sprochnialych rezyserko > w na > > uslugach Stalinjugendstube, ktorzy w wolnym swiecie, gdzie panuje zdrowa > > konkurencja znalezc sie nie umieja... > .............................................................................. . > Tylko że jednego z nich a konkretnie Andrzeja Wajdę Akademia Filmowa > uchonorowała Oscarem.I pokaż mi drugiego polskiego spróchniałego > reżyserka,który otrzymał taką nagrodę.A jak tzw."Tryptyk Śląski" Kazimierza > Kutza uważasz za godny pogardy to gratuluję rozumu i intelektu.To na jakich > przykładach chcesz chłopie polski uczyć dzieci patriotyzmu,na zdziczałym > postępowaniu wszechpolaków(z których notabene Wierzejewski się wywodzi). Ten Oscar dowodzi tylko, ze nalezycie doceniono antypolskie uslugi Wajdy. Swoi zawsze promuja swoich!!! Gdyby Wajda nie byl "swoim" to o Oscarze moglby sobie tylko pomarzyc! Odpowiedz Link Zgłoś
chloppolski1 Re: janma46 20.05.07, 19:05 ...nie bylo mnie, dziekuje wet ze odpowiedziales za mnie komsomolcom. Niestety, rezyser Wajda czy Kutz (a wlasciwie, prawdziwe nazwisko Kuc), miernoty, lizace dupy komunistom w wolnym swiecie przestaja istniec... To ze ic,h jakas czesc ludzi wolno myslacych, uwaza za jakas wielkosc, to tylko sila inercji... Odpowiedz Link Zgłoś
janma46 Re: janma46 21.05.07, 12:15 wet3 napisał: > Ten Oscar dowodzi tylko, ze nalezycie doceniono antypolskie uslugi Wajdy. Swoi > zawsze promuja swoich!!! Gdyby Wajda nie byl "swoim" to o Oscarze moglby sobie > tylko pomarzyc! ................................................................................ > chloppolski1 napisał: > Wajda i Kutz, twoch pozalowania i pogardy godnych sprochnialych rezyserko > w na uslugach Stalinjugendstube, ktorzy w wolnym swiecie, gdzie panuje zdrowa > konkurencja znalezc sie nie umieja... ................................................................................ Już większych idiotyzmów napisac nie mogliście? Chloppolski pisze że gdyby znaleźli się w wolnym świecie gdzie panuje wolna konkurencja znaleźć się nie umieją a Wet3,że swoi promują swoich.To co Amerykańska Akademia Filmowa,która przyznaje nabardzie prestiżową na świecie nagrodę filmową tzw.OSCARA jest też na usługach jakiegoś tam Stalinjugendstube i nie znajduje się w wolnym świecie.Wet3 a co powiesz na temat okrzykniętego bohaterem narodowym Kuklińskiego on też był pachołkiem Ameryki? Czy wy wogóle wiecie o czym piszecie,zastanówcie się i nie róbcie z siebie baranów.Już raz chłopowipolskiemu napisałem że ma robić to co umie,bo z logicznym myśleniem i wiedzą to u ciebie chyba nie najlepiej.A ty Wet3 może mi odpowiesz czy wszyscy nagrodzeni Oscarami są promowani i na usługach jakichś swoich czyli konkretnie Ameryki. Nie wysterczy umieć pisać,ale pisanie wymaga myślenia i wiedzy. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: janma46 21.05.07, 15:02 > ... A ty Wet3 może mi odpowiesz czy wszyscy nagrodzeni Oscarami są promowani i na usługach jakichś swoich czyli konkretnie Ameryki. Nie wysterczy umieć pisać,ale pisanie wymaga myślenia i wiedzy. Odpowiem ci, ze albo jestes bardzo naiwny i slepy, albo kompletnie nie orientujesz sie w sytuacji, albo tez upor nie pozwala ci dojrzec ewidentnych faktow, takich jak np. kto rzadzi wydawaniem Oscarow ... i kto oraz za co je otrzymuje. To jest podobnie jak z Noblem. Piewczyni Stalina dostaje go, a Herbert jest pominiety, JP2 jest pominiety, a jakas nieznana Iranka dostaje nagrode, dostaje nagrode Nobla ... Walesa - tylko za jakie zaslugi (czyzby za okragly stol)????? itd., itd., itd.!!! Nie mam najmniejszych watpliwosci, ze za przyznawanien nagrod wyzej wymienionym ktos musi stac. Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba Kolejny goloslowny krytyk: moglbym opinie o 20.05.07, 13:48 tworczosci Wajdy i Kutza podzielac, gdybys dal choc troche konkretow zamiast KOMUSZEGO PRZYLEPIANIA ETYKIET. Sorki, ale ja na Zachodzie wychowany jestem, do myslenia komuna nie nawykly... Odpowiedz Link Zgłoś
eat.pussy Takim mądrym nigdy nie bedziesz Slavik.. bo... 20.05.07, 02:43 jestes debilem :( Odpowiedz Link Zgłoś
rockawy Re: Kutz do Wierzejskiego: Pan zachował kinderszt 20.05.07, 03:21 Kutz byl madry i tak mu zostalo. Odpowiedz Link Zgłoś
wincon Kutz do Wierzejskiego: Pan zachował kindersztub.. 20.05.07, 06:41 A mnie cieszy, że młodież ma to wszystko w du.... vide tokiohotel.pop24.de/tokiohotel2/live/index.php (oficjalna strona - sami chyba byli w szoku) (podziałów żadnych) skoro po niemiecku można na Torwarze Vive la Europe! Swoją szosą "dziadki" lub "dziatki" dajcie se siana - napisał 40 - letni nie gej może i TW? cholera wie Przyjmijmy, że TW będzie prościej heh Odpowiedz Link Zgłoś
wincon Re: Kutz do Wierzejskiego: Pan zachował kinderszt 20.05.07, 06:49 wincon napisał: > A mnie cieszy, że młodież ma to wszystko w du.... > vide tokiohotel.pop24.de/tokiohotel2/live/index.php (oficjalna strona - sami chyba byli w szoku) > (podziałów żadnych) > skoro po niemiecku można na Torwarze > Vive la Europe! > Swoją szosą "dziadki" lub "dziatki" dajcie se siana - napisał 40 - letni nie ge > j > może i TW? cholera wie Przyjmijmy, że TW będzie prościej heh Aha i bez przerwy "Zig heil" pokazuje - mimo, że nie wie, że Odpowiedz Link Zgłoś