Gość: mniam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 20:36 śnił mi sie papież ten zmarły przytulał mnie był radosny szczesliwy co sen taki moze znaczyc dla mnie??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fitit Re: sen o papieżu 17.08.05, 15:11 Zależy który Ci się śnił, bo zmarło ich już 264. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mniam Re: sen o papieżu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 15:25 Bez sarkazmu proszę trudno żeby mi się śnił Pius XII albo Benedykt II poki co nie powiedział we śnie jakim jest ogólnie papież .... Odpowiedz Link Zgłoś
fitit Re: sen o papieżu 17.08.05, 15:43 Poczytaj forum, szczegóły snów są niezwykle istotne. Jak Ci się śniło krzesło to nie opiszesz potem, że śnił Ci się mebel ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mniam Re: sen o papieżu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 18:58 Więc sen był krotki snił mi sie papiez niewiem cy ten nowy czy Jan Paweł II nie jestem w stanie powiedziec wiem ze miał raosną twarz i ja sidziałam obok niego i on przytulał mnie , to było na jakiejś pielgrzymce dziwiło mnie ze ta blisko mogę niego być ale to było krotko bo potem miło byc jeszce jedno spotkanie ale rozpoczeły sie jakies przesladowania jakas policja wojsko ktore nie pozwoliły na spotkanie i tyle. A i w tym snie snil mi sie tez moj zmarly niedawno pies jego smierc tzn byla szansa go uratowania a w rzeczywistosci zmarł ze starosci wiec niebylo juz ratunku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata422@gazeta.pl Re: sen o papieżu IP: *.31c.radomsko.pilicka.pl 24.08.05, 10:26 Masz przed soba dobry okres życia, czekają ciebie dobre zmiany,masz opiekę Boga. Czasami oznacza ,że musisz być silna i trwac przy swoim postanowieniu.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mniam Re: sen o papieżu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 11:53 dziękuje bardzo:)))) Odpowiedz Link Zgłoś