mppmpp 21.05.07, 20:23 Ojej! To się profesor ucieszy! Bawcie się dobrze... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lidkawozniak A co z kapitułą OOB? 21.05.07, 20:24 Teoretycznie na najbliższym zgromadzeniu kapituły powinien być i Geremek, i Mazowiecki... Odpowiedz Link Zgłoś
skubi6 Oto analiza sprawy (napisana przed wyrokiem TK) 21.05.07, 20:44 Polskie władze nie powinny lustrować eurodeputowanych w trakcie mandatu (chociaż mogą ich lustrować przedtem, czyli z okazji wyborów). A jeśli już, to powinny też zlustrować Panią Hubner, polską komisarz europejską, a więc osobę o dużo większej władzy, niż eurodeputowani. Tu macie analizę sprawy Geremka, która mowi o tych rzeczach: www.skubi.net/geremek.html Odpowiedz Link Zgłoś
mis22 Kapituła OOB, a raczej OKS 21.05.07, 20:54 lidkawozniak napisała: > A co z kapitułą OOB? Wydaje mi się, że kapituła OOB zmieniła nazwę na KOKS (Kapituła Orderu Kaczora Szarego). Przecież to prezydent Kaczyński o wszystkim decyduja, a kapituła ma dawać pozory poparcia i szacunku. Natomiast nie rozumiem jakie jest stanowisko marszałka Sejmu. Rzecznik marszałka mówi, że nie ma podstaw prawnych do odebrania mandatu, a marszałek przedstawił ekspertyzę, że Geremek utracił mandat. To prawo czy też bezprawie w Polsce zrobiło się skomplikowane za czasów rządów PiS. Ale w PRL nie było lepiej. Teraz Kaczyńscy usiłują zbudować II PRL. Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: OKS w szambie gustujcie i się lustrujcie! 21.05.07, 21:55 W szambie gustujcie i się lustrujcie! Niech wiedzą qrwa w świecie, jak się nie zlustrujecie, wy qrwa się dowiecie, co mam na parapecie. Karabin maszynowy, do strzałów wciąż gotowy. Ja was wszystkim zohydzę, ja was tak nienawidzę, żadne autorytety, jam waszym wodzem stety! Wy qrwa mordy wraże, ja rzucę was na twarze. Musicie przejść oblucję, chcę nową konstytucję. Dam nowe wam morale, przeciwnych ja rozwalę. Ja qrwa nie rozumiem, ja qrwa nic nie umiem? Ja jestem tu premierem, a ty to qrwa zerem! I wziął wdech za duży, i pękł, aż pierzem kurzy! Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Prof lubi siedziec przy korycie ! 21.05.07, 22:37 I tak latwo nie da sie odepchnac ! Jego komunistyczna przeszlosc mowi sama za siebie . Mial bardzo wielu przyjaciol na Kremlu . Pewnie do dzisiaj go "sponsoruja" ! Odpowiedz Link Zgłoś
uriel.blog.pl Re: Prof lubi siedziec przy korycie ! 21.05.07, 22:53 Twoje zamiłowanie do kłamstwa i rzucania bezpodstawnych kalumni, jak na katolika, zadziwia. Jak tam twoje dowody na moją pedofilię? Czy może faktycznie pomoże ci dopiero proces? --- milion idiotów nie może się mylić Odpowiedz Link Zgłoś
w.groch Re: Prof lubi siedziec przy korycie ! 21.05.07, 23:31 uriel.blog.pl napisał: > Twoje zamiłowanie do kłamstwa i rzucania bezpodstawnych kalumni, jak na > katolika, zadziwia. A mnie nie zadziwia, absolutnie. Odpowiedz Link Zgłoś
uriel.blog.pl Re: Prof lubi siedziec przy korycie ! 21.05.07, 23:37 Uogólniasz. Poza tym ich oficjalnie zapisane przepisy (KKK) dość jednoznacznie krytykują takie zachowanie :P --- milion idiotów nie może się mylić Odpowiedz Link Zgłoś
konread Re: Prof lubi siedziec przy korycie ! 21.05.07, 23:10 katolik_polski1 napisał: > I tak latwo nie da sie odepchnac ! > Jego komunistyczna przeszlosc mowi > sama za siebie . > Mial bardzo wielu przyjaciol na Kremlu . > Pewnie do dzisiaj go "sponsoruja" ! Kaczor pewien pisał pracę powołując się na dzieła Włodzimierza Lenina, ja jakoś nie słyszałem aby dla Geremka któraś z czerwonych postaci była godna by się na nią powoływać - więc znaj proporcje mocium panie nim coś takiego chlapniesz :P Odpowiedz Link Zgłoś
w.groch Re: Prof lubi siedziec przy korycie ! 21.05.07, 23:35 Zostałeś odepchnięty od koryta, jakże mi przykro... Jeśli nie Ty to Twoi rodzice mają (mieli) komunistyczną przeszłość. Tego nie zmyje żadna woda święcona ani krew Baranka. No ale wasz guru kazał wam nienawidzić i wypierać się nawet samego siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
xxxxyyyyzzzz Re: OKS w szambie gustujcie i się lustrujcie! 22.05.07, 01:39 Panie, gdzie takich domoroslych wierszokletow plodza? Chyba na parapecie karabinem maszynowy, buahahahahahahahahahahahahaha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
bogdan331 Re: OKS w szambie gustujcie i się lustrujcie! 22.05.07, 05:08 mocno napisane ale trudno odmówić talentu i racji Odpowiedz Link Zgłoś
irenuk1 Re: OKS w szambie gustujcie i się lustrujcie! 22.05.07, 07:40 Almagusowi. Moje gratulacje. Robisz postępy. Sprawdza się stara zasada: nulla dies sine linea - jak mawiał pewien malarz - i będzie coraz lepiej. Oczywiście, gdy się trochę myśli przy tym. Dotyczy to w szczególności pisania. Przy okazji: miało być "ablucję", prawda? O oblucji jakoś nie słyszałem ani czytałem. Dzięki za rozrywkę (prawie granat). Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: OKS w szambie gustujcie i się lustrujcie! 22.05.07, 17:08 Dziękuję! Proszę! Rozrywka - granat? Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Kapituła OOB, a raczej OKS 21.05.07, 22:14 mis22 napisał: > > To prawo czy też bezprawie w > Polsce zrobiło się skomplikowane za czasów rządów PiS. Ale w PRL nie było > lepiej. Było dużo "lepiej": przynajmniej nikt nie miał złudzeń i wszscy - łącznie z rządzącymi - wiedzieli że prawo jest takie więcej na niby. Dzisiaj, niestety, jest niemało takich, którzy wszystko biorą na serio... Odpowiedz Link Zgłoś
jack.flash A moze odrazu KKK, Kapitula Kaczego, Kupra 22.05.07, 01:04 Bo to bardzo wiele wspolnego z organizacja zza oceanu. Niektorzy czlonkowie rzadu zachowuja sie tak jak by odbierali nauki, na "KKK cookout" Odpowiedz Link Zgłoś
tetlian Re: Oto analiza sprawy (napisana przed wyrokiem T 21.05.07, 20:54 No i bardzo dobrze. Geremek nie zrobił nic takiego za co miałby ten mandat stracić. Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Berele Lewartow pozostanie nadal europaslem!!!!!!! 21.05.07, 20:57 Berele Lewartow pozostanie na stanowisku europosla i nadal bedzie reprezentowal Polske pomimo oporu marszalka Sejmu Ludwika Dorna. "Nie ma podstaw prawnych, aby marszałek Sejmu mógł ogłosić utratę mandatu przez eurodeputowanego Berele Lewartowa (Bronisława Geremka) - poinformował dziennikarzy rzecznik marszałka Witold Lisicki po poniedziałkowym posiedzeniu Prezydium Sejmu." Odpowiedz Link Zgłoś
peryklejtos Re: Berele Lewartow pozostanie nadal europaslem!! 21.05.07, 21:10 poszeklu napisał: > Berele Lewartow pozostanie na stanowisku europosla > i nadal bedzie reprezentowal Polske pomimo oporu > marszalka Sejmu Ludwika Dorna. twój paranoiczny antysemityzm wyklucza cię z jakichkolwiek dyskusji. Holocaust już raz miał miejsce. Trochę pokory i szacunku wobec ludzkiego cierpienia gnojku. Nazwanie cię świnią czy bydlakiem byłoby straszną obrazą dla zwierząt. Odpowiedz Link Zgłoś
maciejslu Re: Berele Lewartow pozostanie nadal europaslem!! 21.05.07, 21:23 peryklejtos napisał: > poszeklu napisał: > > > Berele Lewartow pozostanie na stanowisku europosla > > i nadal bedzie reprezentowal Polske pomimo oporu > > marszalka Sejmu Ludwika Dorna. > > twój paranoiczny antysemityzm wyklucza cię z jakichkolwiek dyskusji. Holocaust > już raz miał miejsce. Trochę pokory i szacunku wobec ludzkiego cierpienia > gnojku. Nazwanie cię świnią czy bydlakiem byłoby straszną obrazą dla zwierząt. Zdajesz sobie sprawę, że rozmawiasz z jajem? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Berele Lewartow pozostanie nadal europaslem!! 21.05.07, 22:10 peryklejtos napisał: > poszeklu napisał: > > > Berele Lewartow pozostanie na stanowisku europosla > > i nadal bedzie reprezentowal Polske pomimo oporu > > marszalka Sejmu Ludwika Dorna. > > twój paranoiczny antysemityzm wyklucza cię z jakichkolwiek dyskusji. Holocaust > już raz miał miejsce. Trochę pokory i szacunku wobec ludzkiego cierpienia > gnojku. Nazwanie cię świnią czy bydlakiem byłoby straszną obrazą dla zwierząt. To bydle, scierwo czy jakkolwiek inaczej poszeklu, zapomina,ze jego antysemityzm uderza rowniez w Dorna i wielu innych Polakow pochodzenia zydowskiego w PiS, ale nie dziwi to, skoro PiS zatrudnia na PiSmokow forumowych bylych oficerow UB, wyszkolonych w czasach Gomulkui, ktorzy znaja sie tylko na nagonce na zydow i imperialistow...;))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
syn.tuhajbeja Tylko sie nie zapluj z tego swietego oburzenia 21.05.07, 22:14 Czy to juz nie wolno przypomniec juuz prawdziwego nazwiska Geremka? Prosze mi wskazac choc jedna wypowiedz geremka, kwestie, problem czy inno okolicznosc gdzie ow "polski europosel" WYRAZNIE stanal po stronie Polski, a nie tez "spolecznosci europejsakiej" (cokolwiek oczywiscie ten kosmopolityczno- masonsko-antychrzescijanski zlepek mial znaczyc). Odpowiedz Link Zgłoś
uriel.blog.pl Re: Tylko sie nie zapluj z tego swietego oburzeni 21.05.07, 22:22 Na ile mi wiadomo, Parlament Europejski ma za zadanie działać w interesie całej wspólnoty, w tym również Polaków jako Europejczyków i członków tejże wspólnoty. Co zabawne, nawet w interesie takich plastusiów jak ty czy "poszeklu". Ludków, którzy po zaledwie półwieczu z lubością pieprzą idiotyzmy o masońskim antychrześcijaństwie. I to nie jakby mieli o tym jakieś pojęcie, tylko z pomlaskiem charakterystycznym dla jakiejś ideologicznej odmiany koprolalii. --- milion idiotów nie może się mylić Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Tylko sie nie zapluj z tego swietego oburzeni 21.05.07, 22:29 syn.tuhajbeja napisał: > > Prosze mi wskazac choc jedna wypowiedz geremka, kwestie, problem czy inno > okolicznosc gdzie ow "polski europosel" WYRAZNIE stanal po stronie Polski, a > nie tez "spolecznosci europejsakiej" Prof. Geremek KAŻDYM swoim słowem staje po stronie Polski, która - czy Ci się to podoba, czy nie - jest częścią społeczności europejskiej. > (cokolwiek oczywiscie ten kosmopolityczno- > masonsko-antychrzescijanski zlepek mial znaczyc). Z faktu, że czegoś nie pojmujesz, nie wynika, że to coś jest głupie, lub - choćby - takie, jak to sobie wyobrażasz. Może byś się trochę podkształcił (oczywiście, jeżeli jesteś - intelektualnie - w stanie to zrobić). Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Tylko sie nie zapluj z tego swietego oburzeni 21.05.07, 22:31 syn.tuhajbeja napisał: > Czy to juz nie wolno przypomniec juuz prawdziwego nazwiska Geremka? > > Prosze mi wskazac choc jedna wypowiedz geremka, kwestie, problem czy inno > okolicznosc gdzie ow "polski europosel" WYRAZNIE stanal po stronie Polski, a > nie tez "spolecznosci europejsakiej" (cokolwiek oczywiscie ten kosmopolityczno- > masonsko-antychrzescijanski zlepek mial znaczyc). Tobie jakby nawet 1000000000000000 wypowiedzi Geremka podac w ktorych reprezentuje interesy Polski i Polakow to i tak bys nie zrozumial bo taki glupi jestes ...:-O Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Re: Tylko sie nie zapluj z tego swietego oburzeni 22.05.07, 06:28 syn.tuhajbeja napisał: > Czy to juz nie wolno przypomniec juuz prawdziwego nazwiska Geremka? > > Prosze mi wskazac choc jedna wypowiedz geremka, kwestie, problem czy inno > okolicznosc gdzie ow "polski europosel" WYRAZNIE stanal po stronie Polski, a > nie tez "spolecznosci europejsakiej" (cokolwiek oczywiscie ten kosmopolityczno- > masonsko-antychrzescijanski zlepek mial znaczyc). Naucz się ortografii, wielbicielu Kalksztajnów (a co, nie wolno przypomnieć?) i Giertychów (Gerbaumów) Wątpię jednak w ich żydostwo opisywane m. in. przez hitlerowca Kobylańskiego. Są na to po prostu za głupi. Hahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
syn.tuhajbeja Oj, oswieceni chowu Michnika... 22.05.07, 14:58 Zadalem wam proste pytanie - choc jeda akcja Geremka, ktora bylaby w interesie Polski a nie w interesie UE (konstytucja? budzet? wysokosc i zasieg podatku VAT?). Nikt z was nie potrafil odpowiedziec. Zamiast tego wylaliscie mi na glowe wiadro pomyj. W bardzo "salonowym" stylu, wyksztalciuchy. Odpowiedz Link Zgłoś
strzelec51 Pytanie zle postawione 22.05.07, 16:30 Zaklada sprzecznosc interesow UE, Polski. Geremek optowal na rzecz decyzji, ktore byly (przynajmniej jego zdaniem) w interesie zarowno UE jak i Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
myfed Re: Berele Lewartow pozostanie nadal europaslem!! 22.05.07, 00:30 peryklejtos napisał: > poszeklu napisał: > > > Berele Lewartow pozostanie na stanowisku europosla > > i nadal bedzie reprezentowal Polske pomimo oporu > > marszalka Sejmu Ludwika Dorna. > > twój paranoiczny antysemityzm wyklucza cię z jakichkolwiek dyskusji. Holocaust > już raz miał miejsce. Trochę pokory i szacunku wobec ludzkiego cierpienia > gnojku. Nazwanie cię świnią czy bydlakiem byłoby straszną obrazą dla zwierząt. Post Poszeklu jest jeszcze śmieszniejszy w świetle żydowskiego pochodzenia Lutka Dorna :] Wprawdzie Lutek to przechrzta, ale Żyd jak w mordę strzelił :) Nie żebym robiła mu z tego zarzut - bynajmniej mi to nie przeszkadza. Ale bawi mnie, kiedy antysemita probuje przedstawiać go jako "Prawdziwego Polaka" w opozycji do "Żyda Geremka" :D Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Berele Lewartow pozostanie nadal europaslem!! 21.05.07, 22:05 poszeklu napisał: > Berele Lewartow pozostanie na stanowisku europosla > i nadal bedzie reprezentowal Polske pomimo oporu > marszalka Sejmu Ludwika Dorna. > "Nie ma podstaw prawnych, aby marszałek Sejmu mógł ogłosić utratę > mandatu przez eurodeputowanego Berele Lewartowa (Bronisława Geremka) - > poinformował dziennikarzy rzecznik marszałka Witold Lisicki po > poniedziałkowym posiedzeniu Prezydium Sejmu." Ty poszeklu a jakie jest prawdziwe nazwsko julcia durnia, tego jak go tam zwali, marszalka sejmu ? On przeciez zydem ukrainskim jest, no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
uriel.blog.pl Re: Berele Lewartow pozostanie nadal europaslem!! 21.05.07, 22:28 kralik111 napisał: > Ty poszeklu a jakie jest prawdziwe nazwsko julcia durnia, tego jak go tam > zwali, marszalka sejmu ? On przeciez zydem ukrainskim jest, no nie? Na doskonale z pewnością poszeklowi znanej "Liście osób o zmienionych nazwiskach" Durn figuruje jako Dornbaum. Jakieś mało kreatywne to :P A już w porównianiu z "Lech Falandysz - Aaron Fleischman" Ależ ci ludkowie mają nas*ane... Odpowiedz Link Zgłoś
pompompom Re: Berele Lewartow pozostanie nadal europaslem!! 21.05.07, 22:07 Berele Lewartow pozostanie na stanowisku europosla > i nadal bedzie reprezentowal Polske pomimo oporu > marszalka Sejmu Ludwika Dorna. > "Nie ma podstaw prawnych, aby marszałek Sejmu mógł ogłosić utratę > mandatu przez eurodeputowanego Berele Lewartowa (Bronisława Geremka) - > poinformował dziennikarzy rzecznik marszałka Witold Lisicki po > poniedziałkowym posiedzeniu Prezydium Sejmu." A to profesor Geremek wylądował w doborowym towarzystwie: www.radioislam.org/thetruth/polishnames.htm polecam pkt. 68 Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Berele Lewartow pozostanie nadal europaslem!! 21.05.07, 22:16 To co ty pompompom, islamskim eksternista jestes ? Odpowiedz Link Zgłoś
pompompom Re: Berele Lewartow pozostanie nadal europaslem!! 22.05.07, 14:57 Nie, ale jak już rzucamy kto kim był lub nie był to znalazłam taką stronkę a tam też Kaczyńskich. Szkoda tylko, że nie ma skanów oryginałów dokumentów. Taką listę może stworzyć każdy. Ale niektórzy wierzą w takie strony jak w pismo święte. Zresztą nie ważne Żyd, Polak czy Chińczyk ważne, że dobry lub zły człowiek. Tylko przetłumacz kto zaciekłym antysemitom. Odpowiedz Link Zgłoś
util Trudno, co robić... :D 21.05.07, 20:25 Chyba nikt rozsądny w to nie wątpił. Dorn miałby o czymkolwiek w Strasburgu decydować? Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Trudno, co robić... :D 21.05.07, 23:47 util napisał: > Chyba nikt rozsądny w to nie wątpił. > Dorn miałby o czymkolwiek w Strasburgu decydować? ******************************************** Dlaczego nie miałby? Jest wakat babci klozetowej i może decydować o ilości papieru w kabinach. Odpowiedz Link Zgłoś
uriel.blog.pl Re: Trudno, co robić... :D 21.05.07, 23:50 To dość poważna odpowiedzialność i skomplikowane obowiązki, Lechujarek mógłby nie nadążyć z wysyłaniem instrukcji. --- milion idiotów nie może się mylić Odpowiedz Link Zgłoś
duckoff łaskawca :) ciekawe czy Dorn jego rodzine w IPN s 21.05.07, 20:26 ciekawe czy Dorn jego rodzine w IPN sprawdzal :D Odpowiedz Link Zgłoś
pytajniak niewiedza prawna 21.05.07, 20:57 "Wtorek, 8 maja 2007 PAP/IAR 14:50 (aktualizacja 15:52) Dorn: Geremek nie jest już europosłem Marszałek Sejmu Ludwik Dorn nie ma wątpliwości, że Bronisław Geremek stracił mandat eurodeputowanego. Jak powiedział, z wyjaśnień Geremka wynika, że utrata mandatu nastąpiła w efekcie niewiedzy prawnej Bronisława Geremka, a nie z obywatelskiego nieposłuszeństwa." Jaka jest wiedza/niewiedza prawna Marszałka Sejmu? Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: niewiedza prawna 21.05.07, 23:49 pytajniak napisała: > Jaka jest wiedza/niewiedza prawna Marszałka Sejmu? ****************************************** Wstyd się przyznać. I pewnie dlatego sprawę referował rzecznik prasowy marszałka. Odpowiedz Link Zgłoś
monte-everesto Bronisław Geremek nie straci mandatu 21.05.07, 20:27 A to jaja. Bolszewicy maja pietra. Odpowiedz Link Zgłoś
thorgal9 "drogi Bronislaw" moze zejsc z pluszowego krzyza 21.05.07, 20:28 "Drogi Bronislaw" moze juz zejsc z pluszowego krzyza, opisywanego przez Szpotanskiego. Ciekawe, co teraz wymysli, by opluc kraj, ktory go przygarnal. Odpowiedz Link Zgłoś
jjr44 Re: "drogi Bronislaw" moze zejsc z pluszowego krz 21.05.07, 20:55 Prof. Geremek jest Polakiem. Powinniście sobie we własnym gronie w rozporki zaglądać i licytowac sie kto jest prawdziwszym Polakiem wy genetyczni patrioci i inteligenci. Odpowiedz Link Zgłoś
cymber.gaj Re: "drogi Bronislaw" moze zejsc z pluszowego krz 21.05.07, 21:26 thorgal9 napisała: > "Drogi Bronislaw" moze juz zejsc z pluszowego krzyza, opisywanego przez > Szpotanskiego. Ciekawe, co teraz wymysli, by opluc kraj, ktory go przygarnal. Ciekawe, co teraz wymyślą - by opluć Geremka - różne gnojki z kraju, który dzięki niemu znalazł się w UE i w NATO. Odpowiedz Link Zgłoś
jjr44 a to czemu, janeczku? 21.05.07, 20:57 Coś złego robi tym, ze go na zachodzie europy szanują? Wolisz pana Macieja Giertycha który nam obciach przynosi publikując broszurki o kreacjoniźmie i kwestii Żydowskiej? Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Pana Macieja to nawet minister orzechowski chwalił 21.05.07, 21:31 że ma racje! > Coś złego robi tym, ze go na zachodzie europy szanują? Wolisz pana Macieja > Giertycha który nam obciach przynosi publikując broszurki o kreacjoniźmie i > kwestii Żydowskiej? Odpowiedz Link Zgłoś
strzelec51 Nie stracil mandatu. 21.05.07, 20:32 Zwazywszy z jakim przekonaniem pan marszalek Dorn wypowiadal sie wczesniej o utracie mandatu, chyba z trudem mu to oswiadczenie przez gardlo przeszlo. Slowa ubolewania za niewatpliwe cierpienie ale i pochwala, ze jednak... wykrztusil. A skoro nie utracil - bo nie zlamal prawa - czlonkostwo w Kapitule nadal WAZNE. Czyz nie? Podobnie jak pana Tadeusza Mazowieckiego. Chyba, ze zrezygnowali. Zrezygnowali lecz nie utracili. Prawda panie Prezydencie? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: ale stracil honor i szacunek..... 21.05.07, 20:41 U kogo stracil ?? u PISmenow nigdy go nie maial ci co go szanowali teraz jeszcze bardzie utwierdza sie ze mial racje Odpowiedz Link Zgłoś
tierralatina Re: ale stracil honor i szacunek..... 21.05.07, 20:48 Kto utracil? Aaaah! Dorn! Masz racje! Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Jak coś Dorn mógł stracić jak czegoś takiego 21.05.07, 21:33 nie miał? > Kto utracil? Aaaah! Dorn! Masz racje! Odpowiedz Link Zgłoś
manasonta marek123481.. jesteś typowym esbeckim śmieciem... 21.05.07, 20:56 łajdak! Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Re: marek123481.. jesteś typowym esbeckim śmiecie 21.05.07, 21:23 manasonta napisała: > łajdak! Wiatj pierot w nowym nicku. Odpowiedz Link Zgłoś
ordynator_psychiatrii no,pierociku6,pożegnaj się z kolegami- idziemy do 21.05.07, 21:35 "domku" - "bezpieczny" kaftanik juz czeka na ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
maciejslu Re: ale stracil honor i szacunek..... 21.05.07, 21:24 Jeśli u Ciebie - to żadna strata... Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Też tak uważam 21.05.07, 21:34 maciejslu napisał: > Jeśli u Ciebie - to żadna strata... Odpowiedz Link Zgłoś
tadjan Bronisław Geremek nie straci mandatu 21.05.07, 20:38 No to wielka szkoda bo wepchnęłoby się jakiegoś Kuchcińkiego albo Joachima czy nawet Mularczyka - tj. któreś ze stępionych, a zdolnych nad wyraz, narzędzi wielkiego Jarosława, hi, hi Odpowiedz Link Zgłoś
gasior1st czy to prawda ? 21.05.07, 20:43 ze dorn senior byl wykladowca marksizmu-leninizmu? Odpowiedz Link Zgłoś
strzelec51 A, no prawda. Chyba 21.05.07, 21:02 Wedlug encyklopedii Wikipedia: "Ojcem Ludwika Dorna był Henryk Dorn, który pochodził z asymilującej się rodziny żydowskiej z Tarnopola[2]. (...) Przed II wojną światową należał do Komunistycznej Partii Zachodniej Ukrainy oraz KPP. Za działalność polityczną odbywał w okresie między wojennym karę więzienia. We wrześniu 1939 roku Tarnopol zajęła Armia Czerwona. Kiedy wojska niemieckie roku 1941 zbliżyły się do Tarnopola Henryk Dorn uciekł do Kazachstanu[3]. Cała pozostała w Generalnej Guberni rodzina Henryka Dorna została wymordowana podczas holokaustu[4]. Z głębi ZSRR wrócił wraz z armią Berlinga. Po wojnie w PPR i PZPR, wykładał marksizm-leninizm na Politechnice Warszawskiej [2]. Po rezygnacji z etatu w 1956 pracował jako optyk w Warszawie, otworzył zakład optyczny w pawilonach przy ulicy Marszałkowskiej. Był osobą niewierzącą, a Ludwik Dorn został wychowany w tradycji agnostycyzmu i jako dziecko nie został ochrzczony[4]. *** Zastanawia zatem dlaczego niektorzy tak bardzo maja Adamowi Michnikowi za zle tego jego ojca. Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Re: A, no prawda. Chyba 21.05.07, 21:14 strzelec51 napisał: > Kiedy wojska niemieckie roku > 1941 zbliżyły się do Tarnopola Henryk Dorn uciekł do Kazachstanu[3]. ha ha ha .Do Kazachstanu sie uciekało w bydlęcym wagonie wykonująć komendę,,sobierajte z wieszczami 15 minut'' Cała > pozostała w Generalnej Guberni rodzina Henryka Dorna została wymordowana > podczas holokaustu[4]. Z głębi ZSRR wrócił wraz z armią Berlinga. Nie tylko on.Wielu nie zdążyło do Andersa jak ....por.Dajan czy sierżant Begin. Po wojnie w > PPR i PZPR, wykładał marksizm-leninizm na Politechnice Warszawskiej [2]. Nikt nie jest doskonały.Tow.Balcerowicz wykładał już po 1956 ,kiedy nawet komuniści przyznali sie do mordów i złożyli ,,samokrytyke''. Po > rezygnacji z etatu w 1956 pracował jako optyk w Warszawie, otworzył zakład > optyczny w pawilonach przy ulicy Marszałkowskiej. Czyli olał komunę.Może przejrzał na oczy?Judejczykowie w partii pozostawali (do 1968 albo dłużej)albo wyjeżdzali z Polski. Optyk na Marszałkowskiej to nie był krezus finansowy.Moze poprostu powrócił do profesji którą posiadł? Był osobą niewierzącą, a > Ludwik Dorn został wychowany w tradycji agnostycyzmu i jako dziecko nie został > ochrzczony[4]. Brak danych o obrzezaniu w 7 dniu życia czyli ...właczenai do Gminy.Może Dorn zauważył,słusznie,że Gmina Żydowska w Polsce to komuchy z którymni to nic nie chciał mieć do czynienia. > *** > Zastanawia zatem dlaczego niektorzy tak bardzo maja Adamowi Michnikowi za zle > tego jego ojca. Na tym polega manipulacja...z Moskwy rodem. Odpowiedz Link Zgłoś
strzelec51 Nie bron tak tego Dorna 21.05.07, 21:33 Tu akurat nikt go nie atakuje. Pod znakiem zapytania znalazla sie definicja "komuchostwa" wedle milosnikow PiS. > > Zastanawia zatem dlaczego niektorzy tak bardzo maja Adamowi Michnikowi za > > zle tego jego ojca. > Na tym polega manipulacja...z Moskwy rodem. To kogo Moskwa popiera? Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Re: Nie bron tak tego Dorna 21.05.07, 21:50 strzelec51 napisał: > Tu akurat nikt go nie atakuje. > Pod znakiem zapytania znalazla sie definicja "komuchostwa" wedle milosnikow PiS > . > > > > Zastanawia zatem dlaczego niektorzy tak bardzo maja Adamowi Michnik > owi za > > > zle tego jego ojca. > > Na tym polega manipulacja...z Moskwy rodem. > To kogo Moskwa popiera? Tych co się Moskwie nie stawiaja ,to proste. Odpowiedz Link Zgłoś
czytelnik.1 Geremek powinien stracić mandat 21.05.07, 20:47 Wielka szkoda że Geremek mandatu nie straci. On nie działa dla dobra Polski i Polaków. Szkodzi nam. Odpowiedz Link Zgłoś
polonus3 Re: wypraszam sobie bys sie wypowiadal 21.05.07, 21:02 "gasior1" on sie wypowiada w polskim imieniu a nie waszym zydowskim. Nie rozumiesz polskiego tekstu. Odpowiedz Link Zgłoś
maciejslu Re: wypraszam sobie bys sie wypowiadal 21.05.07, 21:28 polonus3 napisał: > "gasior1" on sie wypowiada w polskim imieniu a nie waszym zydowskim. Nie > rozumiesz polskiego tekstu. Jeżeli w polskim, to znaczy, że w moim. A ja sobie tego też nie życzę... Odpowiedz Link Zgłoś
romek334 Re: Nastepnym razem nie dostanie mandatu 21.05.07, 22:44 pytajniak napisała: > Skąd wiesz? Bo takie słuchy idą Odpowiedz Link Zgłoś
p406_737u Re: Geremek powinien stracić mandat 21.05.07, 20:51 czytelnik.1 napisał: > Wielka szkoda że Geremek mandatu nie straci. On nie działa dla dobra Polski i > Polaków. Szkodzi nam. Jakieś uzasadnienie? Pamiętaj: kto rzuca błotem, ten czasem trafia, czasem nie, ale ręce ma z pewnością brudne! (cytat za G. Pompidou, o ile mnie pamięć nie myli) Odpowiedz Link Zgłoś
cymber.gaj Re: Geremek powinien stracić mandat 21.05.07, 21:32 czytelnik.1 napisał: > Wielka szkoda że Geremek mandatu nie straci. On nie działa dla dobra Polski i > Polaków. Szkodzi nam. Masz rację. Szkodzi wam. Utrudnia wam wyprowadzenie Polski z Unii i z NATO i wepchnięcie jej z powrotem pod but Moskwy. No niestety. I będzie to robił nadal. Odpowiedz Link Zgłoś
uriel.blog.pl Re: Geremek powinien stracić mandat 21.05.07, 23:41 Normalnie ustrzelić za takie kopanie dołów. --- milion idiotów nie może się mylić Odpowiedz Link Zgłoś
ml_500 Re: Bronisław Geremek nie straci mandatu 21.05.07, 20:51 no to sie Bronek wybronil plujac na Polske w parlamencie. stracil wiele w mych oczach Odpowiedz Link Zgłoś
majajekukubzdziongvamajaje Re: Bronisław Geremek nie straci mandatu 21.05.07, 21:16 Robicie, kaczyści, stale ten sam błąd utożsamiając Polskę z dwoma zakompleksionymi kurduplami. Odpowiedz Link Zgłoś
uriel.blog.pl Re: Bronisław Geremek nie straci mandatu 21.05.07, 23:45 Od kiedy Polska to drób rzeźny i jego fetyszyści? Chyba jakiś niedoinformowany jestem. --- milion idiotów nie może się mylić Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Bronisław Geremek nie straci mandatu 21.05.07, 20:55 byłam o tym przekonana...;)) :P Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Re: Bronisław Geremek nie straci mandatu 21.05.07, 21:01 isa.stern napisała: > byłam o tym przekonana...;)) > :P > Nikt cię nie podejrzewał o zdanie odmienne.Wyluzuj.... Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Bronisław Geremek nie straci mandatu 21.05.07, 21:04 Nikt Cię nie pytał o zdanie. Wyluzuj... Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Re: Bronisław Geremek nie straci mandatu 21.05.07, 21:15 isa.stern napisała: > Nikt Cię nie pytał o zdanie. Wyluzuj... Obrażalska. Odpowiedz Link Zgłoś
irenuk1 Re: Bronisław Geremek nie straci mandatu 22.05.07, 08:42 Amanasunto: byłoby symetrycznie, gdybyś się odwinęła - jak już musisz - również Wergiliuszem lub kimś podobnej klasy. A tak w ogóle, to skąd ten twój - jakże dźwięczny - nick? Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta A Dorn próbował do ostatniej chwili! :-) 21.05.07, 21:16 isa.stern napisała: > byłam o tym przekonana...;)) > :P Ja też, ale jak widać Dorn nie potrafi pogodzić się z przegraną... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Bohater i męczennik....santo subito 21.05.07, 20:58 Geremek rozumie demokrację tak jak trza.Reszta europosłów to nacjonalistyczne gnidy,co to nie wiedzą lepiej(że prawo uchwalone wymaga jeszcze akceptacji ,,geremków'') .Nawet te Powce tumanione....to się durnymi ,,polaczkami'' okazali. Nie to co prawdziwy Europejczyk i Polak Geremek,co to wie najlepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: Bohater i męczennik....santo subito 21.05.07, 21:03 To juz caly pis ma sraczke , nie tylko naczelny ? Kolejny Urban pisuaru )))) Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Re: Bohater i męczennik....santo subito 21.05.07, 21:31 indianski napisał: > To juz caly pis ma sraczke , nie tylko naczelny ? > Kolejny Urban pisuaru )))) Odpowiedz Link Zgłoś
pytajniak Re: Bohater i męczennik....santo subito 21.05.07, 21:06 amanasunta napisała: > Geremek rozumie demokrację tak jak trza.Reszta europosłów to nacjonalistyczne > gnidy,co to nie wiedzą lepiej(że prawo uchwalone wymaga jeszcze > akceptacji ,,geremków'') .Nawet te Powce tumanione....to się > durnymi ,,polaczkami'' okazali. > Nie to co prawdziwy Europejczyk i Polak Geremek,co to wie najlepiej. Wygląda na to, że cię lekki szlag trafił. Okazuje się, że Polak Geremek wiedział lepiej niż stado nacjonalistycznych gnid. Straszne i bolesne. Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Re: Bohater i męczennik....santo subito 21.05.07, 21:19 pytajniak napisała: > amanasunta napisała: > > Geremek rozumie demokrację tak jak trza.Reszta europosłów to nacjonalisty > czne > > gnidy,co to nie wiedzą lepiej(że prawo uchwalone wymaga jeszcze > > akceptacji ,,geremków'') .Nawet te Powce tumanione....to się > > durnymi ,,polaczkami'' okazali. > > Nie to co prawdziwy Europejczyk i Polak Geremek,co to wie najlepiej. > Wygląda na to, że cię lekki szlag trafił. Okazuje się, że Polak Geremek > wiedział lepiej niż stado nacjonalistycznych gnid. Straszne i bolesne. Ha ha ha.To prof.Buzek awansował na ,,nacjonalistyczną gnidę''? A o twoich opiniach to można za Jackiem Kuroniem ,jak mówił o tym tygrysie,że je..ć go to ,,smieszno i straszno''. Oczywiście Kuroń byłby po twojej stronie.Bez obawy. Odpowiedz Link Zgłoś
pytajniak Re: Bohater i męczennik....santo subito 21.05.07, 21:24 amanasunta napisała: > Oczywiście Kuroń byłby po twojej stronie.Bez obawy. Pewno, że byłby. Był przyzwoitym człowiekiem, a nie w/g twojej klasyfikacji, nacjonalistyczną gnidą. Dobrze się pienisz. Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz Pan Geremek złamał prawo 21.05.07, 21:28 pytajniak napisała: > amanasunta napisała: > > Oczywiście Kuroń byłby po twojej stronie.Bez obawy. > > Pewno, że byłby. Był przyzwoitym człowiekiem, a nie > w/g twojej klasyfikacji, nacjonalistyczną gnidą. Dobrze > się pienisz. Przyzwoity człowiek nie lamie prawa . Nawet złego prawa. Przyzwoity człowiek stara sie zmienic złe prawo. Odpowiedz Link Zgłoś
pytajniak Re: Pan Geremek złamał prawo 21.05.07, 21:42 remik.bz napisał: > pytajniak napisała: > > > amanasunta napisała: > > > Oczywiście Kuroń byłby po twojej stronie.Bez obawy. > > > > Pewno, że byłby. Był przyzwoitym człowiekiem, a nie > > w/g twojej klasyfikacji, nacjonalistyczną gnidą. Dobrze > > się pienisz. > > Przyzwoity człowiek nie lamie prawa . Nawet złego prawa. > Przyzwoity człowiek stara sie zmienic złe prawo. Ty na temat, czy tylko tak sobie. Jakie prawo złamał Kuroń (z wyjątkiem praw komunistycznych)? Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Re: Pan Geremek złamał prawo 21.05.07, 21:47 pytajniak napisała: > Ty na temat, czy tylko tak sobie. Jakie prawo złamał Kuroń > (z wyjątkiem praw komunistycznych)? Co ty się do tego Kuronia tak przyczepiłeś?Ja tylko zacytowałam jego,znakomity i dowcipny,tekst o tygrysie. Zachowujesz sie jak Michnikowski w takim szmoncesie z kabaretu Dudek,,...a pies?A pies ci ...'' Bez obrazy. Odpowiedz Link Zgłoś
pytajniak Re: Pan Geremek złamał prawo 21.05.07, 22:09 amanasunta, czytaj dziecino, czytaj. Nie jesteś pępkiem świata i nie wszystko jest do ciebie. Rozumiesz? Jeśli tak, to czytaj dalej. Czytaj i staraj się zrozumieć. remik.bz stwierdził, że Kuroń złamał prawo. Ja się pytałam remik.bz, nie ciebie, jakie to prawo złamał Kuroń. amanasunta napisała: > pytajniak napisała: > > > Ty na temat, czy tylko tak sobie. Jakie prawo złamał Kuroń > > (z wyjątkiem praw komunistycznych)? > Co ty się do tego Kuronia tak przyczepiłeś?Ja tylko zacytowałam jego,znakomity > i dowcipny,tekst o tygrysie. > Zachowujesz sie jak Michnikowski w takim szmoncesie z kabaretu Dudek,,...a > pies?A pies ci ...'' > Bez obrazy. Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz Re: Pan Geremek złamał prawo 21.05.07, 21:48 pytajniak napisała: > remik.bz napisał: > > > pytajniak napisała: > > > > > amanasunta napisała: > > > > Oczywiście Kuroń byłby po twojej stronie.Bez obawy. > > > > > > Pewno, że byłby. Był przyzwoitym człowiekiem, a nie > > > w/g twojej klasyfikacji, nacjonalistyczną gnidą. Dobrze > > > się pienisz. > > > > Przyzwoity człowiek nie lamie prawa . Nawet złego prawa. > > Przyzwoity człowiek stara sie zmienic złe prawo. > > Ty na temat, czy tylko tak sobie. Jakie prawo złamał Kuroń > (z wyjątkiem praw komunistycznych)? Ja na temat , ale widac niewyraźnie. Kuroń nie byłby po stronie tych , którzy łamia prawo , bo był przyzwoitym człowiekiem. O to mi chodzilo. Odpowiedz Link Zgłoś
uriel.blog.pl Re: Pan Geremek złamał prawo 21.05.07, 23:59 Kiedy ostatnio miał wybór między opowiadaniem się za tymi, którzy prawo łamali, a tymi, którzy robili sobie z niego prywatną dziwkę, wybrał pierwsze. Teraz zapewne zrobiłby podobnie. --- milion idiotów nie może się mylić Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Re: Pan Geremek złamał prawo 22.05.07, 02:11 remik.bz napisał: > pytajniak napisała: > > > amanasunta napisała: > > > Oczywiście Kuroń byłby po twojej stronie.Bez obawy. > > > > Pewno, że byłby. Był przyzwoitym człowiekiem, a nie > > w/g twojej klasyfikacji, nacjonalistyczną gnidą. Dobrze > > się pienisz. > > Przyzwoity człowiek nie lamie prawa . Nawet złego prawa. > Przyzwoity człowiek stara sie zmienic złe prawo. Przyzwoity człowiek nie łamie prawa uchwalając bezprawną ustawę. Ale od kiedy pisuarowo-hitlerowskie towarzystwo z domieszką świniopasów i erotomanów jest przyzwoite. Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Re: Bohater i męczennik....santo subito 21.05.07, 21:29 pytajniak napisała: > amanasunta napisała: > > Oczywiście Kuroń byłby po twojej stronie.Bez obawy. > > Pewno, że byłby. Był przyzwoitym człowiekiem, a nie > w/g twojej klasyfikacji, nacjonalistyczną gnidą. Dobrze > się pienisz. Ha ha ha.Może jakieś ziółka na myslenie,na dobranoc? Odpowiedz Link Zgłoś
pytajniak Re: Bohater i męczennik....santo subito 21.05.07, 21:44 amanasunta napisała: > Ha ha ha To ma sens. Trzymaj się wyłącznie tego! Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Re: Bohater i męczennik....santo subito 21.05.07, 21:48 pytajniak napisała: > amanasunta napisała: > > Ha ha ha > > To ma sens. Trzymaj się wyłącznie tego! Przeczytaj siebie wyzej o Kuroniu.Bez uwag,są tam wyzej. Odpowiedz Link Zgłoś
indianski A dlaczego mialby stracic ? 21.05.07, 21:01 Bo jednojajeczni tak sobie zazyczyli ? Pis powinien zalapac ze stalinizm w Polsce nie przejdzie .A jak chca komuniznu to niech emigruja do KRLD Odpowiedz Link Zgłoś
szasza7 Skłóceni /na pokaz/ judejczykowie.Ale mentalnie są 21.05.07, 21:01 sobie bliscy.Po cichu będą się popierać.Kruk krukowi oka nie wykole. Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: Skłóceni /na pokaz/ judejczykowie.Ale mentaln 21.05.07, 21:06 Prawie jak jednojajeczny drob Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Re: Skłóceni /na pokaz/ judejczykowie.Ale mentaln 22.05.07, 01:54 indianski napisał: > Prawie jak jednojajeczny drob Ale jakie polskie charakterki :))) Odpowiedz Link Zgłoś
zwiatrem1 [...] 21.05.07, 21:03 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: Bronisław Geremek nie straci mandatu 21.05.07, 21:06 pewnie mieszkaliby z Dorn(baumem( w jednym kibucu )))) Odpowiedz Link Zgłoś
david_silbermann panie Profesorze !!!!!! gratulacje !!!!!!!!!!! 21.05.07, 21:09 . Odpowiedz Link Zgłoś
abba15 UBecki tytuł: klęska PiS-12(m), zwyciestwo LiD-3(m 21.05.07, 21:09 Jest miejsce na nowy centrolew to miejsce to jest świński chlew to miejsce może być na drzewie tam skąd zeszło to UB-adziewie Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: UBecki tytuł: klęska PiS-12(m), zwyciestwo Li 21.05.07, 21:12 na drzewo kaczkom bedzie latwiej , a i w chlewie beda miedzy swoimi Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: ty jeszcze z niego nie wyszedłeś.. 21.05.07, 22:06 pewnie dlatego ze nie wchodzilem . Pozdrow reszte trzody z pisu )))) Odpowiedz Link Zgłoś
wnuczek_i_janek_co_maryja Pamietasz "gest Kozakiewicza"? 22.05.07, 01:44 --- video.google.com/videoplay?docid=-5283799625388778394 Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 To kaczory nadal stwierdzają coś co nie ma 21.05.07, 21:10 podstaw prawnych! Oni chyba nigdy sie niczego nie nauczą! Inna sprawa że to się podoba ciemnemu narodowi że tych wykształciuchów tak się czepiają, mawet jak nie mają racji (nawet tym bardziej!) <poinformował, że marszałek Ludwik Dorn przedstawił Prezydium ekspertyzę, z której wynika, że eurodeputowany Geremek "utracił mandat z mocy prawa".> Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: To kaczory nadal stwierdzają coś co nie ma 21.05.07, 21:14 posel mularczyk przypadkiem tej sexpertyzy nie pisal ? Odpowiedz Link Zgłoś
t-1984 Bronisław Geremek nie straci mandatu 21.05.07, 21:13 Waltz, Geremek, cos w trawie piszczy ze mogli znać wynik przed wyrokiem.Warszawa az huczy gdzie zapadaja wyroki. Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: Bronisław Geremek nie straci mandatu 21.05.07, 21:15 To nie warszawa . To mieszkanie pani kaczynskiej i syna Odpowiedz Link Zgłoś
lehoo Bronisław Geremek nie straci mandatu 21.05.07, 21:16 Możeta kaczury go w rzec kusnąć Odpowiedz Link Zgłoś
bibbi5 dla mnie Gieremek to żaden autorytet, niestety 21.05.07, 21:18 sam się skreślił swoim postępowaniem, ok? Ten pan ma Polskę gdzieś i ja jego też, ok? Odpowiedz Link Zgłoś
pytajniak Re: dla mnie Gieremek to żaden autorytet, niestet 21.05.07, 21:20 bibbi5 napisała: > Ten pan ma Polskę gdzieś i ja jego też, ok? Chciałabyś? Odpowiedz Link Zgłoś
bibbi5 Re: dla mnie Gieremek to żaden autorytet, niestet 21.05.07, 21:28 wiem, że on jeszcze nie powiedział ostatniego słowa i w Europarlamencie będzie nadal psuć obraz Polski. A swoją drogą, to skąd ten pan tam się wziął?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
pytajniak Re: dla mnie Gieremek to żaden autorytet, niestet 21.05.07, 21:39 bibbi5 napisała: > wiem, że on jeszcze nie powiedział ostatniego słowa i w Europarlamencie będzie > nadal psuć obraz Polski. A swoją drogą, to skąd ten pan tam się wziął?????????? Ty masz tyle do powiedzenia, a nawet nie wiesz skąd ten pan tam się wziął? Wyobraź sobie, że były wybory i został w nich wybrany przez 121805 głosujących na niego Żydów. Przygnębiający to fakt, należy jednak zwrócić uwagę na to, że pozostałe 9873553 Żydów (nie licząc dopiero poczętych) nie głosowało na niego. Odpowiedz Link Zgłoś
bibbi5 Re: dla mnie Gieremek to żaden autorytet, niestet 21.05.07, 21:41 wiem to doskonale, ale dziwi mnie, że Polacy go wybrali, ok? Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Re: dla mnie Gieremek to żaden autorytet, niestet 22.05.07, 02:08 bibbi5 napisała: > wiem, że on jeszcze nie powiedział ostatniego słowa i w Europarlamencie będzie > nadal psuć obraz Polski. A swoją drogą, to skąd ten pan tam się wziął?????????? Nazistowskie kurduple już na tyle popsuły obraz Polski, że nawet święty go nie poprawi. Na szczęście są jeszcze szlachetni ludzie, którzy powstrzymują nazistowskie zapędy jednojajowych kretynków. Wściekajcie się, ile chcecie, już odchodzicie na śmietnik, nie tylko historii.:P Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: dla mnie Gieremek to autorytet O.K.????? 21.05.07, 21:33 bibbi5 napisała: > sam się skreślił swoim postępowaniem, ok? Ten pan ma Polskę gdzieś i ja jego > też, ok? ------------------------------- a ciebie Polacy maja tez gdzies ok???????stare pudlo!!!ok??? Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Re: dla mnie Gieremek to żaden autorytet, niestet 22.05.07, 02:00 bibbi5 napisała: > sam się skreślił swoim postępowaniem, ok? Ten pan ma Polskę gdzieś i ja jego > też, ok? Who gives a fuck what you think? Odpowiedz Link Zgłoś