huski Re: Poseł LPR tropi gejów na pływalni 22.05.07, 10:36 A co pan poseł robił na stronach tych portali? Pewnie przypadkiem wszedł, LOL Odpowiedz Link Zgłoś
gomora33 Policja takze odwiedza te "portale" 22.05.07, 12:40 Oto dlaczego policja takze odwiedza te "portale" zboczencow Dwaj zyjacy z soba w zwiazku homoseksualnym mezczyzni zostali aresztowani przez policje w brytyjskim Pontefract, West Yorks pod zarzutem pedofilii. Homoseksualisci wykorzystywali seksualnie powierzonych im w adopcje chlopców. Jak informuje bibula.com przybrani "rodzice": 40-letni Ian Wathey i 32-letni Craig Faunch, wykorzystywali seksualnie 8-letnich blizniaków i dwójke 14- letnich chlopców. W przeszukanym przez policje mieszkaniu znaleziono zdjecia filmowe i fotografie aktów dzieciecych. Jeden ze skladajacych zeznania molestowanych chlopców powiedzial, ze "Bolalo mnie gdy obaj mezczyzni robili to. Chce aby poszli do wiezienia". Podczas dochodzenia wyszlo na jaw, ze wladze adopcyjne w Wakefield wiedzialy o mozliwosci molestowania seksualnego, lecz nie podjely zadnych kroków sprawdzajacych. Z dotychczasowych ustalen wynika, ze mezczyzni zaczeli molestowac dzieci juz w miesiac po przekazaniu ich na wychowanie, czyli od okolo lipca 2003 roku. Odpowiedz Link Zgłoś
gomora33 cenzor kasuje policyjne statystyki???????????????? 22.05.07, 12:43 czy cenzor jest gejem lamiacym prawa czlowieka? Tylko zboczeniec nie pozwolilby na otwarta dyskusje niebezpiecznych spolecznie zjawisk. Oto policyjne i naukowe statystyki: A new study by Dr. Timothy J. Dailey and the Washington D.C.-based Family Research Council recently confirmed what police and psychiatrists have known for decades: a definitive link exists between male homosexuality and pedophilia. The report entitled Homosexuality and Child Sexual Abuse, shows that while homosexual men make up less than three per cent of the adult male population, they commit a disproportionate number (one third or more) of child sexual molestations. Dailey's report is being sent to parents, youth groups, school administrators, Catholic bishops, and religious organizations. Panie michnik, szowinisci i zboczency nie powinni byc zatrudniani na stanowisku cenzora Odpowiedz Link Zgłoś
gomora33 co roznosza gej 22.05.07, 12:45 geje oprocz swoich ulotek roznosza takze choroby. I to nie tylko AIDS. Jest duze prawdopodobienstwo ze prawie kazdy gej jest po pewnym czasie nosicielem ureaplasmy i mycoplasmy. I w basenie NORMALNI ludzie moga sie tymi bakteriami zarazic. cenzorze, to powazny problem medyczny i tylko zboczeniec zabronilby dyskusji na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
wohltemperierte Re: co roznosza gej 22.05.07, 16:24 > geje oprocz swoich ulotek roznosza takze choroby. I to nie tylko AIDS. Jest > duze prawdopodobienstwo ze prawie kazdy gej jest po pewnym czasie nosicielem > ureaplasmy i mycoplasmy. Mówisz o chorobie płuc? wrastawicki.webpark.pl/mykoplazmoza.htm Znaczy geje częściej na siebie chutnie chuchają? Jako Strażnik Toalet pewnie możesz nas oświecić w tym względzie.. > cenzorze, to powazny problem medyczny Raczej komiczny. Odpowiedz Link Zgłoś
heterofob2 Przeczysz sobie 22.05.07, 16:28 Piszesz jednocześnie, że pewne choroby są wyłącznością pedałów i że zagrażają one heterykom Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow sprytny pomysl na reklame wymyslil ten koles 22.05.07, 10:47 jak sie taki uchowal w LPR? :) Odpowiedz Link Zgłoś
poszukiwacz70 Re: sprytny pomysl na reklame wymyslil ten koles 22.05.07, 10:52 To zazdrosinik jest z takim ryjem nawet byle jaki ciocia go nie zechce !!nawet za diete poselską Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: sprytny pomysl na reklame wymyslil ten koles 22.05.07, 10:55 myslisz, ze nikt go tam nie zechcial i postanowil zwiekszyc swoje szanse zwabiajac wiecej osob? :) Odpowiedz Link Zgłoś
eurypides77 Pewnie poszedł, raz pasek na lewym, raz na prawym 22.05.07, 11:01 raz na szyj, raz na d...., i nic - no to teraz chce wysłać ABW żeby sprawdzili. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hiki6 panie kakao ja uprawiam z moim partnerem: fisting, 22.05.07, 11:06 cumshot, squirting, facesitting,gaping, stretching. i co pan na to panie kako? Odpowiedz Link Zgłoś
mat25 Re: panie kakao ja uprawiam z moim partnerem: fis 22.05.07, 11:13 Stretching jest u mnie w fitness clubie. Pełno lasek tam chodzi. Ale face- sittingu jeszcze nie oferują :P Odpowiedz Link Zgłoś
hiki6 Re: panie kakao ja uprawiam z moim partnerem: fis 22.05.07, 11:22 jesli uprawiasz stretching z paniami z Twojego studia to chce miec koniecznie namiary na to lokum:)(jestem bi - poselek pewno sie podnieci jak to przeczyta) a kawa to lubi pewno smierdzace potem stare owlosione ciocie..beeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
rskosk Poseł LPR tropi gejów na pływalni 22.05.07, 11:34 Przecież Marek Kawa to pedał Odpowiedz Link Zgłoś
eurypides77 Coś w tym jest: 22.05.07, 11:43 www.sejm.gov.pl/poslowie/posel5/142.htm Marek Kawa Data i miejsce urodzenia: 22-07-1975, Opole Stan cywilny: kawaler Wykształcenie: wyższe Zawód: nauczyciel Poseł z partii prorodzinnej, 32 lata i bez małżowiny albo dzieci. Tsk tsk. Odpowiedz Link Zgłoś
mat25 Re: Coś w tym jest: 22.05.07, 11:45 I do tego nauczyciel... Co na to wesoły Romek? Odpowiedz Link Zgłoś
hiki6 Re: Coś w tym jest: 22.05.07, 12:15 We are what we think. All that we are arises with our thoughts. With our thoughts, we make the world. Buddha Odpowiedz Link Zgłoś
zojek2 Poseł LPR tropi gejów na pływalni 22.05.07, 12:51 Znakiem rozpoznawczym ma być pasek (z kluczem do szafki w szatni) założony na prawą rękę. czyli nastepna kampania LPRu bedzie przeciwko lewo(a wlasnie)recznym. Jak za Stalina: kiedy juz bylo po trockistach, to tropili kosmopolitów itd. Odpowiedz Link Zgłoś
xs550 Faszyzacja zycia publicznego postepuje... 22.05.07, 13:11 Czyli wedlug PiS-u spotykanie sie na basenie to przestepstwo? Co za chora partia... Odpowiedz Link Zgłoś
malpka123 Re: "ci dwaj co się trzymają za ręce, to pedały s 22.05.07, 15:25 Jest mi wstyd z calego serca, gdyz ta osoba jest czlonkiem mojej rodziny. W zyciu nie mial prawdziwego zwiazku, nie wie co to milosc i widocznie poszanowanie drugiego czlowieka. Wychowany w kulcie wiary ....Wstyd mi naprawde...... Odpowiedz Link Zgłoś
pszeszczep666 Re: "ci dwaj co się trzymają za ręce, to pedały s 22.05.07, 16:34 że niby kto? kawa? Odpowiedz Link Zgłoś
dorotahgw poznać ich można po tym jak puszczają bąki, . 22.05.07, 15:30 wtedy prezerwatywy pływaja po wierzchu Odpowiedz Link Zgłoś
cierpliwy Poseł LPR tropi gejów na pływalni 22.05.07, 16:15 Panu posłowi zachciało się z chopczykami? Młodzież Weszpolska już nie wystarcza? Wstyd panie pośle, wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Poseł LPR tropi gejów na pływalni 22.05.07, 16:44 Gdzie się grzmocą panie posle?W wodzie,przebieralniach czy w wc? Przecież za obsceniczne zachowanie można, po prostu, usunąć takich z obiektu.Tylko ochrona musi chcieć. Odpowiedz Link Zgłoś
alicja.t3 ja noszę zegarek na prawej ręce 22.05.07, 19:08 bo jestem leworeczna :) I nie jestem lesbijka :( Odpowiedz Link Zgłoś
737ng Re: ja noszę zegarek na prawej ręce 22.05.07, 22:48 Ja nosze zegarek na prawej rece, jestem praworeczny i hetero... I co tera, posle Kawa? K. Odpowiedz Link Zgłoś
marietka_op Re: Poseł LPR tropi gejów na pływalni 22.05.07, 20:09 Wstyd mi, że tropienie gejów ma miejsce w moim mieście. Co z tego, że umawialiby się na wspólny wypad do pływalni? Każdy się może umówić z koleżanką, sąsiadami, kolegami z roku. Na basen maja prawo chodzić też geje, jak zapłacą za bilet. Mogą się całować i trzymać za ręce, i nikomu nic do tego, jeśli na basenie nie dochodzi do orgii. Poseł Kawa niech się lepiej zajmie czymś bardziej konstruktywnym, za co wszyscy mu płacimy niż tropieniem gejów. Swoje fobie niech leczy u specjalisty, a nie angażuje prezydenta Opola w jakąś krucjatę przeciwko gejom. Oni mają prawo korzystać z usług i dóbr kultury jak wszyscy. Basen powinien być im tylko wdzięczny za pozytywną reklamę, skoro uchodzi za przyjazny parom homoseksualnym. Odpowiedz Link Zgłoś
marietka_op Re: "ci dwaj co się trzymają za ręce, to pedały s 22.05.07, 20:13 Mam nadzieję, że homoseksualiści nie zrażą się do pływalni. Coś mi się wydaje, że i w Opolu przydałby się Marsz Tolerancji, żeby ludzie zobaczyli, że geje to normalni ludzie, którzy spotykają się ze sobą i wcale nie wiąże się to z uprawianiem seksu na środku ulicy. Odpowiedz Link Zgłoś
marietka_op Re: "ci dwaj co się trzymają za ręce, to pedały s 22.05.07, 20:17 > > Gorzej będzie jak inny tatuś Ciebie źle oceni, i powie swemu synkowi "pat > rz syn > > u > > tak pedał wygląda", no chyba że masz tatuaż na czole z wydziarganym napis > em > > "hetero". > > > Zastanawiam się czy członkowie LPR nie są czasami gejami którzy się > ukrywają.Studiując psychiatrię zapamiętałem opwiadanie wykładowcy jako nie zbit > y > przykład:chory psychcznie w pierwszy słowach wypowiada nie myście że jestem cho > ry. Oni sami mają kłopoty ze swoją orientacją, skoro na każdym kroku chcą pokazać wszystkim, że są hetero. Boją się gejów, nienawidzą ich, bo przypominają im o tym, co starają się ukryć. Odpowiedz Link Zgłoś
wsypialniipoza Re: Poseł LPR tropi gejów na pływalni 23.05.07, 00:12 antyprawak napisał: > Faszyzm się leczy panowie z Ligi Prawie Rozumnych. Do niektórych można i strzelać i tak nie zrozumieją. Niektórzy faszyzm mają w genach. Zamiast marnować czas, mógłby coś pożytecznego robić. Nie wiem - pracować na roli w charakterze konia? Lub zostać drwalem? Hydraulikiem? - na to lecą dziewczyny... Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Kawa na spotkanie "Misiow" nie przyjdzie! 23.05.07, 07:57 boi sie pewnie, ze straci dziewictwo... Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Re: Poseł LPR tropi gejów na pływalni 23.05.07, 09:01 Nie tropi, tylko podgląda, a każdy facet kojarzy mu się z gejem wg zasady głodnemu chleb na myśli. Spójrzcie tylko na jego zdjęćko - jakiż jest na nim "męski". Samo nazwisko świadczy, że to jakiś wiejski prymityw :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
zalozylam_nowe Poseł LPR tropi gejów na pływalni 23.05.07, 10:59 wspolczuje temu poslowi :) wszyscy, ktorzy walcza z homoseksualistami, walcza ze swoim wlasnym poczuciem wstydu z powodu homoseksualnych ciagot, bo racjonalnych przyczyn to nie posiada a normalnemu czlowiekowi nie przeszkadza, ze ktos ma inna orientacja niz on Odpowiedz Link Zgłoś
kazik.k Re: Poseł LPR tropi gejów na pływalni 23.05.07, 11:28 oglupialy psychol jakich wielu w tej partyji! Odpowiedz Link Zgłoś
pompompom Re: Poseł LPR tropi gejów na pływalni 23.05.07, 14:29 Ha ha ha przypomniało mi się jak mój kolega opowiadał, że jak był w Szwecji (dawno, dawno temu) to poszedł sobie na basen. Opaskę z kluczykiem czy innym otwieraczem do szafki założył na rękę. A potem dziwił się, że wciąż patrzą się i uśmiechają się do niego sami faceci. Okazało się, że na tej ręce opaski nosili homoseksualiści. Dopiero jakaś laska co ją chciał poderwać wyjaśniła sprawę. Dochodzę do wniosku, że powinno się ułatwiać ludziom o innej orientacji otwarcie i wyjście z tym na zawnątrz, bo to ułatwi życie i nam i im. Od razu będzie wiadomo, czy warto na takiego/taką polować czy on/ona będzie zainteresowany/a, czy też uda wielką miłość po to by się zakamuflować i udawać przykładnego męża lub żonę. Odpowiedz Link Zgłoś
poglodzio Re: Poseł LPR tropi gejów na pływalni 23.05.07, 16:36 Poseł Marek Kawa już tak nie wygląda jak na zdjęciu, co do samej jego osoby to jest to człowiek mądry i człowiek kompromisu Odpowiedz Link Zgłoś
b.6.1966 Po pierwsze, nazwiska nie biora sie znikad 24.05.07, 01:35 , po drugie posel KAWA, a wlasciwie jego przeslicznej urody oblicze na fotce, swiadczy o glebokich CIAGOTACH niemoralnych chocby przez fakt, ze przyglada sie i interesuje polnagimi dziecmi i chlopcami na basenie! Sugeruje szybka i dyskretna wizyte u psychologa, ktory wytlumaczy poslowi KAWIE, ze polityka to nie basen opolski i gapienie sie na uda plywajacych dzieci, tylko to NASZE , CIEZKO WYPRACOWANE PODATKI!!Wiec posle KAWA, bierz sie do roboty, ale meskiej, nie infantylno-chorej! Nagie uda, palce male-TO PO PRACY! Odpowiedz Link Zgłoś
gross-on Re: Poseł LPR tropi gejów na pływalni 24.05.07, 06:16 A w ogole to AIDS nie przenosza homosexy, lecz KOMARY. Odpowiedz Link Zgłoś
pestka291 Re: Poseł LPR tropi gejów na pływalni 24.05.07, 14:53 Widze, ze nasi politycy zabawiaja sie w dedektywow. Szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś