Dodaj do ulubionych

Anglia: Sąd zwolnił sprawców pobicia Polaków, p...

24.05.07, 14:21
A my im wysylamy naszych obywateli w procesach ekstradycyjnych... Wolinska
niech nam wydadza!
Obserwuj wątek
    • manhu Re: Anglia: Sąd zwolnił sprawców pobicia Polaków, 24.05.07, 15:23
      "Mój klient był zszokowany, kiedy na nagraniu kamery przemysłowej zobaczył, do czego jest zdolny po pijanemu"
      Łooo jejciu, jakie wrażliwe biedactwo, nic dziwnego, że dostał taką "karę" (braku możliwości wpadki po pobiciu przez rok).

Czyżby do Anglii wyjechali też polscy "sędziowie"? Och nie, lewicowa miłość do bandytów (biednych, pokrzywdzonych przez los, ze złych rodzin, ach zaraz się rozpłaczę) i olewanie ofiar to podstawa w Europie.
      • tcl ...bo to źli Angole byli! 24.05.07, 20:42
        "dosyc.cjb.net/" sprawdź i przyłacz się!
      • tektek Polacy czesto padaja ofiarami atakow - linki 24.05.07, 21:08
        Podaje linki do podobnych incydentow z ostatnich kilku miesiecy:
        serwisy.gazeta.pl/swiat/1,34265,3959156.html
        serwisy.gazeta.pl/swiat/1,34265,4048211.html
        www.mojawyspa.co.uk/artykuly/18667/Polacy-znow-pobici
        • onufry.zagloba Policz procenty: jak na 60 mln ludnosci i prawie 27.05.07, 00:24
          milion Polakow (z czego polowa ni be, ni me w jezyku miejscowym) to malo.
          • stereotyp76 Re: Policz procenty: jak na 60 mln ludnosci i pra 28.05.07, 23:32
            onufry.zagloba napisał:

> milion Polakow (z czego polowa ni be, ni me w jezyku miejscowym) to malo.

1/Skąd te dane o połowie Polaków w UK niemówiących po angielsku?
            2/Jaki procent angielskich palantów rzygających na chodnikach Krakowa, Wwy czy Wrocławia mówi cokolwiek po polsku?
          • tektek Re: Policz procenty: jak na 60 mln ludnosci i pra 31.05.07, 05:53
            > milion Polakow (z czego polowa ni be, ni me w jezyku miejscowym) to malo.

Nawet jesli twoje bzdurne dane sa prawdziwe, to czy usprawiedliwiaja one ataki
            na Polakow? Czy napady na cudzoziemcow w Polsce tez mozna skwitowac ze to
            "malo" skoro oni "ni be, ni me w jezyku miejscowym"?
    • pizza Poznań zaprasza tych angoli ... 24.05.07, 15:43
      panowie najwyraźniej lubią mocne wrażenia - zapraszam serdecznie do nas!
      • piko24 Warszawa też... 24.05.07, 16:10
        Zapraszamy również do Nas...

Po wizycie w Poznaniu...

Dostaną taki wp......, że będą się kłaniać każdemu Polakowi...
        • plugawy_len EURO 2012 24.05.07, 16:45
          Pewnie Angole pojawia sie albo w Poznaniu, albo w Warszawie w 2012 roku i wtedy
          bedziecie mogli sie panowie sprobowac. A poki co netowym napinaczom mowimy NIE.
        • armagon Re: Warszawa też... 24.05.07, 19:33
          jestescie tacy sami jak oni - gorzej niz zwierzęta.
    • normalny_facet1 Gdyby to byli Polacy dostaliby 3 lata 24.05.07, 17:02
      u nas na szczęście angielskie wymoczki nie podskoczą bo dostałyby po
      piegowatych ryjkach.
      Anglicy są ciency w walce wręcz(sprawdzałem :)
    • maksiu2005 Anglia: Sąd zwolnił sprawców pobicia Polaków, p.. 24.05.07, 17:04
      To naprawde straszne ja bym takim draniom dał dożywocie a jak by była możliwa to
      kara śmierci!!!!!!!!!! A kamera była i Policja tak szybko nie zaraagowała???
    • steku Anglia: Sąd zwolnił sprawców pobicia Polaków, p.. 24.05.07, 17:06
      angielskie ciotexy 6 na 1 tez mi fighterzy, a pierwszy z lewej u gory to jakis
      niezly lachociag, az sobie zeby usunal zeby rzemioslo ulatwic
    • lopoczace_porcieta No ale ten co drugi dostal, to stal jak dduuppaa 24.05.07, 18:29
      No ale ten co drugi dostal, to stal jak dduuppaa. Nawet nie probowal sie bronic.
      • lopoczace_porcieta A przeciez mozna tak... 24.05.07, 18:50
        www.youtube.com/watch?v=IR2HsnQwdHg
        • w0man29 a mnie sie wydaje ze Polacy byli napruci 27.05.07, 05:07
          ten nieskoordynowany sposob podania reki ... ten drugi stal jak go okladano a potem siedzial .. normalnym odruchem jest np chec obrony albo ucieczki.
          Moze fakt ze nasi rodacy byli (moze byli !!!) pod wplywem alkoholu nie sklonil sadu do orzeczenia napasci na tle rasowym ..

Wiem jedno .. jak zobacze jeszcze raz bedac w Krakowie zapitego angola to chyba zdziele go parasolka ... zeby go ocucic oczywiscie
    • sztuka.latania Re: Anglia: Sąd zwolnił sprawców pobicia Polaków, 24.05.07, 19:44
      Przeraża mnie, że można być tak beznadziejnie tępym, tak głupim prostakiem, w
      ogóle nie ma słów, żeby nazwać to, co zostało pokazane na tym filmie. Dno.
    • w0man29 Pijana bezzębna anglielska "młodzież" 24.05.07, 20:08
      włuczy się dużymi grupami i pewna swojej przewagi zaczepia imigrantów
      oskarżając ich o brak pracy i ..... edukacji

Widziałam grupy szczyli które w grupie dziesięciu osób atakowały pojedyncze
      osoby .. Pojedynczo gó..arze są grzeczni, kłaniają się człowiekowi z daleka ..

Czy to jest rasizm ?? Nie wiem .. Skandaliczny jest zatem wyrok angielskiego
      sądu pobłażający huliganom .. Póki Polacy nie zbiorą się grupą i nie dadzą
      porządnego wycisku młokosom będzie tak się działo .. Bo ani sądy ani ludzie nie
      pomogą .. Tutaj znieczulica jest momentami większa niż w Polsce a władze dają
      ciche przyzwolenie na takie ekscesy ..
      • onufry.zagloba Tu 3 lata dostaly zule, co 100% Angola pozostawily 24.05.07, 20:25
        kaleka - po pobiciu chlopak jest sparalizowany. Co gorsza, fotki sprawcow
        zlapane przez CCTV nie pozwalaly na ich identyfikacje - sad bandytow zwolnil od
        winy i kary. W tym samym miescie (zdaje sie Nottingham) mlody Amerykanin, ktory
        na przystanku autobusowym wstawil sie za para nastolatkow atakowana przez gang
        rownie nieletnich bandziorow wyladowal na dlugim leczeniu w szpitalu z
        powaznymi obrazeniami mozgu, ze powierzchownych uszkodzen ciala nie wspomne.
        Jeszcze gorzej wyszedl inny 100% Anglik, londynski barman, co tez po pracy
        przysiadl z kumplem na murku - zostal zatluczony na smierc przez grupe gnojkow
        (wraz z dziewczynami), co jeszcze masakre filmowaly na komorce.
        A ow napad na Polakow nie mial - niestety - charakteru rasowego, bo
        owa "wsciekla" policja i prokuratura by tego argumentu uzyly. Dlaczego?
        Dlatego, ze zmienialoby to kwalifikacje prawna czymu z "common assault"
        na "hate crime". I - co wiecej - wage sadu, ktory by to sadzil: z Magistrate
        Court (jak w tym przypadku - te maja ograniczona wysokosc wyrokow, jak polskie
        Grodzkie) na Crown Court. Wiem, co mowie, bo jestem czlonkiem lawy przysieglych
        spory kawalek na poludnie od miejsca tego napadu.
        Wyglada na to, ze Polacy oberwali dokladnie za nic, bo sami NIC na temat
        rasowo/narodowego charakteru tej napasci nie mowia.
        Zamiast sie wymadrzac, poczytajcie miejscowe media
        • onufry.zagloba Sorki: 3 -5 lat dostaly gnojki co zatlukly barmana 24.05.07, 21:12
          Bo nieletnie. I barman umarl "w wyniku obrazen", a wiec zabojstwa nie dalo sie
          gnojom przykleic.
          • w0man29 Re: Sorki: 3 -5 lat dostaly gnojki co zatlukly ba 27.05.07, 04:59
            ten literalny sposob postrzegania prawa przez anglikow po prostu zwala z nog
    • onufry.zagloba Czy leci z nami prokurator? Albo policjant? 24.05.07, 20:46
      Gazeta Wybiorcza - jak zwykle - JUDZI. Wiadomosc jest niepelna, nikt z pismakow
      nie potrudzil sie chocby o telefoniczna rozmowe z poszkodowanymi etc., by
      wyjasnic poza wszelka watpliwosc czy byl to napad o charakterze rasowym czy nie
      (a wyglada, ze nie, bo "wsciekla" policja nie postawila zarzutu hate crime, a
      tylko common assault). Gazeta judzi i wrabia czytelnikow w jeszcze powazniejsze
      przestepstwo, a mianowicie, PODZEGANIE DO TZW. HATE CRIMES, bo...cenzor na te
      odwetowe polskie glosy wogole nie reaguje.
      Jasne, z bandami brytyjskich oprychow (na polnocy Anglii pakistanskie gangi sa
      jeszcze gorsze od tych angielskich - to nozownicy, podobnie jak ci z Jamajki)
      trzeba cos zrobic, niemniej czy nalezy te bandy tepic BEZPRAWIEM?
      A tragiczne w tej sprawie nie jest to, ze - jak na wiejskiej zabawie
      w "remizji" (skad ten plebejski etos na tym forum?) - "Naszych bija!", ale to,
      ze wsrod dresow wszelkich nacji pojawila sie moda zatlukiwania ludzi nawet na
      smierc DLA SPORTU! Czesto z rejestracja napadu na komorkach i umieszczaniem
      filmu w Internecie.
      Nizej podaje pare przykladow gorszych w skutkach napadow na 100% Angoli - sami
      je znajdziecie na regionalnych stronach portalu BBC.
    • 2560a Anglia: Sąd zwolnił sprawców pobicia Polaków.... 24.05.07, 20:59
      "wscieklosc policji"..Traktujemy tę sprawę bardzo emocjonalnie -
      powiedział "Daily Telegraph" jeden z funkcjonariuszy.
      Rozpedzic taka policje. Policja nie jest od krytykowania wyrokow sadowych,
      policja nie jest od emocjonalnego podejscia do spraw.
      • onufry.zagloba Odczep sie od policji - bandziorow ujela, ma tez 24.05.07, 21:07
        podstawy do frustracji, bo jak Wlk.Brytania dluuuga podobne , a nawet jeszcze
        zabawniejsze, wyroki sadow w przypadku pobic i ciezkich uszkodzen ciala sa na
        porzadku dziennym.
        Tu - przynajmniej - sad nie stwierdzil, ze bandziory na video sa nie do
        rozpoznania, jak stalo sie w innym przypadku, o ktorym pisze nizej (ofiara byl
        czysto angielski student - dla tej holoty "obcy" to takze i swoj,bo lepiej
        wyksztalcony czy ubrany).
        I powtarzam: mnie nurtuje tu jedno pytanie - CZEMU "wsciekla" prokuratura
        postawila zarzut "common assault", nie zas "hate crime", ktore prawo "wycenia"
        b. wysoko? Widac zabraklo tu rzeczywiscie motywow rasowo-narodowych (albo
        przynajmniej nie udalo sie ich udowodnic).
        • stereotyp76 Re: Odczep sie od policji - bandziorow ujela, ma 24.05.07, 21:28
          onufry, sprawa jest jasna: nie lubią nas na Wyspach coraz bardziej a większość Anglików to z natury rasiści, wliczając, niestety, sporo prawników. Czytałeś o sprawie ytego lekarza policyjnego z Devon? Pijany aresztant nabluzgał mu od f...d Pakich itd.itp., a sędzia nie dopatrzył się w tym rasizmu! Teraz przyszła kolej na Polaków. Jak traktuje się w więziniu podejrzanego o gwałt Jakuba z Exeter - jeszcze przed wydaniem wyroku? No i te pobicia... Sądy celowo zasądzają żenująco niskie wyroki, by sprowokować polską mniejszość do działąń odwetowych. Wtedy będzie nareszcie pretekst, żeby pozbyć się nas z Wyspy - bie rozumiesz tego?
          • onufry.zagloba Chyba zalezy jaki Polak - ja klopotow nie mam. 27.05.07, 00:22
            I jesli mam co zarzucic billom i prokuraturze, to raczej to, ze czasem nawet za
            bardzo mi idzie na reke. A polowe tutejszych Polakow to sam bym wyrzucil (z
            Polski takoz, ale banicja nie istnieje, niestety) - holota, ze sam sie jej
            boje:)
            • stereotyp76 Re: Chyba zalezy jaki Polak - ja klopotow nie mam 28.05.07, 23:24
              A polowe tutejszych Polakow to sam bym wyrzucil (z
              > Polski takoz, ale banicja nie istnieje, niestety) - holota, ze sam sie jej
              > boje:)

Przestań się bać, spróbuj poznać, zobaczysz, jak bardzo się mylisz.

Widzisz, właśnie przez takie podejście inne narody mają nas, delikatnie mówiąc, gdzieś. Nikt nie będzie nas szanował, jeżeli sami gardzimy sobą nawzajem.
              • onufry.zagloba A o CZYM ja bede gadal z krostowatym zulem? 28.05.07, 23:58
                Co nie tylko po angielsku ni be, ni me, ale i polszczyzne potwornie kaleczy, a
                jedyna forma spedzania czasu wolnego jest dla niego chlanie?
                To holota, podobnie jak angielski prolo z flaga sw Jerzego w tylku i kolczykiem
                w uchu - rasista nie jestem:)
          • onufry.zagloba A propos Polaka-gwalciciela. 27.05.07, 00:31
            I drugi test na DNA okazal sie dla niego niekorzystny. Wersja z pakistanskim
            taksowkarzem-sobowtorem upada.
            Nie zauwazyles, ze polskie media do sprawy juz nie wracaja?
            • stereotyp76 Re: A propos Polaka-gwalciciela. 28.05.07, 23:29
              onufry.zagloba napisał:

> I drugi test na DNA okazal sie dla niego niekorzystny. Wersja z pakistanskim
              > taksowkarzem-sobowtorem upada.
              > Nie zauwazyles, ze polskie media do sprawy juz nie wracaja?

Nie zauważyłeś, że piszę o traktowaniu podejrzanego w areszcie, a nie wyrokuję o jego winie czy niewinności? To ostatnie należy do sądu. Jako ktoś chwalący się swoją pracą dla wymiaru sprawiedliwości powinieneś rozumieć różnicę.
              • onufry.zagloba A moze mieli go na rekach nosic? Pala nie dostal:) 28.05.07, 23:59
    • zajebac_angoli oko za oko, za.. te angielskie swinie!!!!!!!!!! 25.05.07, 06:28
    • o00 Re: Anglia: Sąd zwolnił sprawców pobicia Polaków 25.05.07, 10:18
      Ten pierwszy na focie to chyba jakiś gentelman!?
      • kat_ja1 Re: Anglia: Sąd zwolnił sprawców pobicia Polaków 25.05.07, 11:58
        ten pierwszy, to jakiś kretyn cierpiący na chorobę umysłową, albo chociaż na
        alkoholowy zespół płodowy:) Ale na ten temat to powinien wypowiedzieć się
        specjalista:)
        • onufry.zagloba To typowe angielskie prole; takie ktorych i 27.05.07, 00:25
          miejscowi sie brzydza...
    • warczys Anglia: Sąd zwolnił sprawców pobicia Polaków, p.. 26.05.07, 23:46
      Tiaa, dzisiaj w biały dzień jakieś szczyle pijane chciały wybić szybę w moim
      aucie butelką od piwa. Na szczęście szyba twarda była i cała jest. Ale fakt
      faktem, że angielskie szczyle są agresywne pod wpływem alkoholu.
    • w0man29 Brak slow .. 27.05.07, 04:55
      Polacy nie jada tam co prawda zeby sie bic ale tez nie po to by dac sie bic ..
      Niech sie jakos zorganizuja .. Spuszcza wpier ... sprawcom i naucza angoli pokory ..
      Inaczej grupy gowniarzy beda sie indukowac naglowkami gazet informujacymi o podobnych ekscesach ..
      • onufry.zagloba Dobrze radzisz - niech utwoorza polskie gangi:) 29.05.07, 00:01
        1) Siada na dluzej za bicie nieletnich, bo oni juz wszyscy "letni"
        2) Latwo ich po kiepskiej angielszczyznie bedzie zidentyfikowac, trudniej im
        zniknac w tlumie, jak miejscowym
    • astygmatyk Stosunek do przestepcow 29.05.07, 08:45
      Lynnews, lokalna gazeta, podaje nie tylko pelne nazwiska przestepcow, ale takze
      ich adresy...
    • estranhero Anglia: Sąd zwolnił sprawców pobicia Polaków, p.. 01.06.07, 14:29
      czas by sprawdzic angielskie prawo i pobic 4 anglkow -jakie wtedy beda
      konsekwencje -tak spradzam organoleptycznie czy ktos jest prawdziwym
      CHRZESCIJANINEM rzaden klecha nie przeszedl tego testu - wale w twasz i czekam
      czy nastawi drug policzek
    • biniou Anglia: Sąd zwolnił sprawców pobicia Polaków, p.. 16.06.07, 16:28
      Kara smierci dla kryminalistow!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka