sumienie.lk 27.05.07, 07:50 Prawdziwa miłość niejedno ma imię... i niejedno oblicze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamgotamgo Pilot uwikłany w "miłosny trójkąt" opuścił NASA 27.05.07, 08:03 i niech mi ktoś narzeknie na islam, który pozwala mieć cztery baby na raz. Jak ze wszystkimi czterema żyć to inna sprawa. Jeśli ktoś jest aniołem cierpliwości, to wyżyje, ale co się napracuje na ich utrzymanie, to się napracuje. No i ta liczna dzieciarnia, którą trzeba wychować i wykształcić. Swoją drogą ta astronautka to konkretna kobieta. Po trupie do chłopa. Jeszcze o takim zboczeniu seksualnym nie słyszałem. Odpowiedz Link Zgłoś
delfina77 Re: Pilot uwikłany w "miłosny trójkąt" opuścił NA 27.05.07, 08:30 A widziałeś film "Fatalne zauroczenie"? Może była zdesperowana? A facet sam sobie winien, nieładnie tak romansować na prawo i lewo w miejscu pracy Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika jak to mawiaja prawdziwi jewropczicy - 27.05.07, 09:18 nie jebi, gdje źiwiosz, nie źiwi gdje jebiosz. Odpowiedz Link Zgłoś
tetlian Re: jak to mawiaja prawdziwi jewropczicy - 27.05.07, 10:21 I co ona chciała zrobić? Porwać rywalkę i wyrzucić na orbicie? Odpowiedz Link Zgłoś
slmako A nasz kartofel jest w czworokacie 27.05.07, 09:29 i nigdzie sie nie wypisuje ot bolszaja tiechnika Czworokat to mamusia,kot,szczypinska-suchar Odpowiedz Link Zgłoś
sosnowiec57 Pilot uwikłany w "miłosny trójkąt" opuścił NASA 27.05.07, 09:40 Czy chodzi o trójkąt ... rozwartokątny? Odpowiedz Link Zgłoś
corvuscroax Pilot uwikłany w "miłosny trójkąt" opuścił NASA 27.05.07, 11:03 co za informacja...... porażka,że takie bzdury sie opisuje Odpowiedz Link Zgłoś
jaco1234 prawdziwy łyżwiński 27.05.07, 11:03 ten sam zwierzęcy magnetyzm.. teraz pewnie niedługo okaże się, że obie są z nim w ciąży, ale pewnie nie da się sprawdzić, bo amerykanie podobno nie mają dna, jak lepper Odpowiedz Link Zgłoś
curious2003 miłość do samej siebie ma różne oblicza, nie zna 27.05.07, 13:58 litości dla stojących na jej drodze. Odpowiedz Link Zgłoś