wapiszon 27.05.07, 17:27 <<Taka osoba może przyjść na lekcję ekstrawagancko ubrana, a młodzieży może się to spodobać.>> To są słowa pani rzecznik praw dziecka. To jest chore.Czy wg tej kobiety każda osoba ekstrawagancko ubrana jest homoseksualistą? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
onufry.zagloba To idiotka: od ciuchow jeszcze nikt homosiem 27.05.07, 17:33 nie zostal. Co ta kretynka by powiedziala na najnowsze kolekcje mody meskiej? Przeciez - dzieki Bogu - nie kazdy chlop odziewa sie i wyglada jak blizniaki Kaczynskie (czerwone rajstopki pomine milczeniem), co mu jakos na zainteresowanie paniami i potencje ujemnie nie wplywa. Odpowiedz Link Zgłoś
mal49 Re: Homoseksualizm 27.05.07, 17:34 Sowińska: "- Zauważyłam, że Tinky Winky ma damską torebkę, ale nie skojarzyłam, że jest chłopcem." Maaaatko! Laleczka z torebką! To dopiero promocja homoseksualizmu! W jakim kraju ja żyję? To nie może być normalny kraj! Odpowiedz Link Zgłoś
anty-4-rp Re: Homoseksualizm 27.05.07, 17:39 Do szkół wolno zapraszać tylko zakonnice - te na pewno nie przyjdą ubrane ekstrawagancko i żaden uczeń nawet nie rzuci na nie okiem. Pluszowy gościu w kolorowym ubranku i z torebką - tfu!! Sowińska przypomina faceta z pewnego dowcipu, co wszędzie gołe dupy widział... Odpowiedz Link Zgłoś
gm81 Re: Homoseksualizm 27.05.07, 18:41 za to tacy panowie jak voigt badz pastoers zapewne przyszli by do szkoly konserwatywnie ubrani i byliby mile widziani ;))))) do przodu Polsko.. rysunek Raczkowskiego :) Odpowiedz Link Zgłoś
markow55 sowinska jest chora 27.05.07, 17:45 to mnie nie smieszy. ludzie typu sowinska i giertych to oblakani ludzie. oblakani ludzie przy sterach wladzy to powazne niebezpieczenstwo. dziwie sie ze tak malo autorytetow reaguje na to co sie dzieje w polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
xs550 Re: Homoseksualizm 27.05.07, 18:14 O matko, ale belkot... I ta zalosna osobka ma bronic praw dzieci? Odpowiedz Link Zgłoś
beffen Re: Homoseksualizm 27.05.07, 18:17 czy Pani Sowinska naprawde nie ma niz wazniejszego do robienia? Co to za kraj? Odpowiedz Link Zgłoś
kkesiak Re: Homoseksualizm 27.05.07, 18:35 Teletubisie teletubisiami, ale co z innymi bajkami? Takie Smerfy na przykład i Laluś - 100% gej według mnie. A Sąsiedzi? Dwóch dorosłych, nieżonatych mężczyzn mieszkających za sobą... Przykłady można by mnożyć. Krecik z kolei to przecież jawna propaganda SB i odwalania 'kreciej' roboty. Co za kraj... Co za ludzie... Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: Homoseksualizm 27.05.07, 18:38 A Żwirek i Muchomorek to nawet w jednym łózku spali... Zresztą akurat ich to wsypali na Shreku że geje. Odpowiedz Link Zgłoś