tetlian 28.05.07, 20:57 Smutne. Wątpliwe, by się po tylu dniach odnalazła, ale trzeba mieć nadzieję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patman Nie chcę być złośliwy, ani nikomu dokopać 28.05.07, 21:19 ...ale mam wrażenie, że wszystkie modły, które odbyły się w tej intencji - poszły w próżnię. Nie ma to jak boży PLAN. Tylko po co się produkować, skoro wszystko jest z góry ukartowane? "Dziękuję" temu, który ponoć jest samą miłością, za takie pomiatanie ludźmi. Odpowiedz Link Zgłoś
bloodysunday99 Owieczki, owieczki... 28.05.07, 21:46 Hmm, po co sie wogole modlic? Boog jest przeciez wszechmogacy, i "zaginiona" Madeleine jest czescia jego planu, ktorego my ludzie i tak nie rozumiemy. Moze poszla do piekla bo byla zla dziewczynka? Odpowiedz Link Zgłoś
patisson1 Re: Nie chcę być złośliwy, ani nikomu dokopać 28.05.07, 22:40 A ty co? listy do Boga piszesz przez internet? puknij się w ten pusty łeb barania śliwo. Odpowiedz Link Zgłoś
patman Katolicka odpowiedź? 28.05.07, 22:50 Tylko napisz do której z moich kwestii stawiasz zarzut. Co do nienawiści do bliźniego, nie będę się z tobą licytował. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit_2006 B 16 powie im co sie stalo przeciez on ma 28.05.07, 21:25 cotygodniowe konferencje z Bogiem. A tak powaznie to obrzydliwe jak ten szwab szuka popularnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
patman Szwab... 28.05.07, 21:44 Jola, czy to na pewno ty? Tak czy inaczej - nie jestem entuzjastą papieża, a kościoła tym bardziej, ale wypominanie Benedyktowi 16 niemieckiego pochodzenia jest żałosne. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit_2006 Re: Szwab... 28.05.07, 22:36 Nie macie godnosci wlasnej i dlatego Polska jest rezerwa taniej sily roboczej dla UE. Znaleslicie sobie nowego "Misia z okienka" i nie pamietacie o 6 milonach pomordowanch Polakow. Wasza sprawa. Mi nie podoba sie to ze nalezal do zbrodniczej organizacji SS ktora nas mordowala a teraz robi za autorytet. patman napisał: > Jola, czy to na pewno ty? Tak czy inaczej - nie jestem entuzjastą papieża, a ko > ścioła tym bardziej, ale wypominanie Benedyktowi 16 niemieckiego pochodzenia je > st żałosne. Odpowiedz Link Zgłoś
patman Dobra argumentacja 28.05.07, 22:47 Przypomina mi się "Seksmisja" i tak cytacik: "Samiec twój wróg". Idąc tym tropem, powinnaś nienawidzić wszystkich samców, to w końcu oni w przygniatającej większości wywoływali wojny, gwałcili kobiety, itd. W końcu proste metody identyfikacji swój-wróg są najlepsze, prawda, Joluś? Odpowiedz Link Zgłoś
arius5 Re: Szwab... 28.05.07, 23:25 Papiez nigdy nie byl w SS. Zreszta ty nie jestes Jola, jestes od niej o wiele glupszy, chociaz nie liczylem nigdy na to, ze moze znalezc sie ktos glupszy od prawdziwej Joli. Co za sztuka zalozyc sobie konto. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: Jola_z_dywit_2006 29.05.07, 00:38 jola_z_dywit_2006 napisała: > Nie macie godnosci wlasnej i dlatego Polska jest rezerwa taniej sily roboczej > dla UE. Znaleslicie sobie nowego "Misia z okienka" i nie pamietacie o 6 milonac > h > pomordowanch Polakow. Wasza sprawa. Mi nie podoba sie to ze nalezal do > zbrodniczej organizacji SS ktora nas mordowala a teraz robi za autorytet. Watpie czy jestes prawdziwa Jola z Dywit, bo piszesz tak jak pisze klon. Pragne ci przypomniec, ze on nie nalezal do SS. Byl czlonkiem Hitlerjugend, a czlonkowstwo to bylo wowczas przymusowe - cos a la nasze ZMP, tylko w o wiele, wiele bardziej gorszym wydaniu. Zgadzam sie z toba co do taniej sily roboczej. Widac, ze dobrych manier to nie masz za grosz. Nie obraza sie bez przyczyny glowy Kosciola, ktory ma w Polsce zdecydowana wiekszosc narodu wsrod wyznawcow. Gdybys miala odrobine godnosci osobistej, to siadlabys na tylek i przeprosila polskicj katolikow. Jednak bardzo watpie czy ciebie na to stac!!! Odpowiedz Link Zgłoś
minstrelboy Re: B 16 powie im co sie stalo przeciez on ma 28.05.07, 21:45 Aleś TY głupia! Widocznie i dla Ciebie Bóg ma jakiś plan przygotowany, ale jak narazie chyba rozumu powinno Ci przybyć. Nie obrax się! Odpowiedz Link Zgłoś
patisson1 Re: B 16 powie im co sie stalo przeciez on ma 28.05.07, 22:41 to obrzydliwe, czego dziwa z diwit szuka na tym forum Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: B 16 powie im co sie stalo przeciez on ma 29.05.07, 00:41 patisson1 napisała: > to obrzydliwe, czego dziwa z diwit szuka na tym forum Osobiscie uwazam, ze to klon a nie prawdziwa Jola. Odpowiedz Link Zgłoś
igo3tisa Trzeba było pilnować bahora 28.05.07, 22:01 o co cały szum??? tylko dla tego że mają troche kasy i wpływy??? ŻENADA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
minstrelboy Re: Trzeba było pilnować bahora 28.05.07, 22:07 Sięgnij po słownik ortograficzny, dziecko, a potem wracaj do lekcji, bo zaraz będą Ci oceny w gimnazjum wystawiać. Odpowiedz Link Zgłoś
igo3tisa Re: Trzeba było pilnować bahora 28.05.07, 22:22 My ih wszystkih znamy – kapitan Rzułf tryumfuje... myśle że tobie jusz wystawili stary... Odpowiedz Link Zgłoś
patisson1 Re: Papież spotka się z rodzicami porwanej Madele 28.05.07, 22:45 Życzę rodzicom małej, by ich dziecko zostało znalezione całe i zdrowe. Spotkanie z Ojcem Świętym na pewno pomoże im psychicznie w tych ciężkich przeżyciach. Odpowiedz Link Zgłoś
arius5 Benedykt robi inwestycje na przyszlosc. 28.05.07, 23:28 Jezeli dziewczynka odnajdzie sie kiedys, czego bardzo bym zyczyl jej rodzinie i jej samej, to Benio bedzie mial pierwszy cud papieski zaliczony. Odpowiedz Link Zgłoś
gupek222 Jak w Brazyli porywano dzieci na przeszczepy 28.05.07, 23:37 Jak w Brazyli porywano dzieci na przeszczepy organów to papież jakoś nie rozpaczał. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: Jak w Brazyli porywano dzieci na przeszczepy 29.05.07, 00:42 gupek222 napisała: > Jak w Brazyli porywano dzieci na przeszczepy organów to papież jakoś nie rozpac > zał. Odezwala sie Jola z Dywit-bis!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pl.adex Ale hipokryta ten Benedykt 29.05.07, 01:32 Nie wiedzialem ze Benedykt jest az takim hipokryta,wiadomo jest przeciez ze zarowno Madeleine jak i jej rodzenstwo nie przyszlo na swiat tak jak Bozia chciala ale sa to czyste dzieci z probowki.A jak wiadomo kosciol katolicki jest przeciwny zarowno aborcji jak i sztucznemu zaplodnieniu i zamiast z takimi grzesznikami sie spotykac na prywatnej audiencji.to Benedykt powinien ich publicznie ekskomunikowac oni moze chodza co niedziela do kosciola ale do nauk papieskich sie nie stosuja. Wedlug Boga Madeleine nie istnieje gdyz on jej nie stworzyl w lonie matki tylko wyprodukowano ja w probowce. Odpowiedz Link Zgłoś