rydzyk_fizyk 29.05.07, 07:58 Biedni ci politycy SLD, sieroty - nie mogą korzystać z konta matek. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cozano Re: Premier: W Szwajcarii istnieje jedno tajne ko 29.05.07, 08:03 Wypowiedzi politykow pisowskich niczym dowcipy "radia erewan". Sa nawet tacy, ktorzy traktuja je doslownie. Odpowiedz Link Zgłoś
empirio Topniejące konta 29.05.07, 08:08 Liczne konta lewicy w Szwajcarii po kilku dniach stopniały do jednego konta. Ale to pewnie dlatego, że wstrętni komuniści szybko je zlikwidowali. Odpowiedz Link Zgłoś
pawciu2 p 29.05.07, 08:38 wlasciwie jest to konto, nie tyle polityka SLD, co sympatyzujacego z SLD Szwajcara Polskiego pochodzenia. Moze nie tyle sypatyzujacego, co takiego co uciekl z Polski w latach 80-tych no i wlasciwie to on twierdzil, ze polityka socjalna nie jest rzecza zla, ale w socjalistycznym panstwie zyc nie bedzie. No wlasciwie to prawie na pewno z SLD by sympatyzowal. Przynajmniej mama tak mowi, a jak mama mowi, to lepiej wierzyc bo siup i nie bedzie kieszonkowego. p Odpowiedz Link Zgłoś
jaroslaw.kacz "To jest <mlask>, <mlask>, moje konto." 29.05.07, 09:04 "To jest, <mlask>, <mlask>, moje konto. Bo ja, <mlask>, <mlask>, tak na prawdę jestem, <mlask>, <mlask>, komunistą. Chciałbym <mlask>, <mlask>, wsadzać przeciwników do więzienia. Dlatego, <mlask>, <mlask>, jestem jak oni i, <mlask>, <mlask>, można powiedzieć, że, <mlask>, <mlask>, znaleźliśmy konto komucha." Odpowiedz Link Zgłoś
seroo1 ABW, CBA, CBŚ - w sumie parę tysięcy chłopa 29.05.07, 09:22 i może z parę kobitek i znaleeeeeźli... I jeszcze się okaże, że rzeczywiście jest to konto, no może nie mamusi Jarusia, ale może starego Giertycha... Wszak to komuch całą gębą...i pewnie sam o nim poinformował w ramach szeroko rozumianego wazeliniarstwa i poplecznictwa dla synusia-niedojdy. Odpowiedz Link Zgłoś
piglowacki To o te konto chodzi? 29.05.07, 10:02 www.rzeczpospolita.pl/gazeta/wydanie_040621/publicystyka/publicystyka_a_9.html = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = „Opowieść zwolenników IV Rzeczypospolitej to polityczny thriller, w części już przetestowany za rządów Jana Olszewskiego. Może być kontynuowany, jeżeli jego konstruktorzy zdołają opanować język debaty publicznej, zburzyć dotychczasową hierarchię społecznych wartości, czyli znieść panowanie w sferze symbolicznej zwolenników III RP. Trzeba na to trochę czasu. Elity wyruszyły więc na wojnę.” - Prof. J.Raciborski (11.02.2005) Odpowiedz Link Zgłoś
krasnov Jakie to żałosne… 29.05.07, 10:22 Najpierw było mnóstwo kont z nielegelnymi pieniędzmi, teraz już tylko jedno tajne konto, za chwilę okaże się, że to konto jawne, nie polityka z lewicy i nie w Szwajcarii, tylko w Szwajcarii Kaszubskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
miranda333 Re: Jakie to żałosne… 29.05.07, 21:25 Nie ma kont jawnych,chyba,,ze fundacji.Wszystkie konta w bankach szwajcarskich sa tajne.,wiem bo mam tam swoje konto.Co za brednie opowiadaja ministrowie Kaczorka. Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk premier to kłamca i matacz 29.05.07, 10:59 nie wie o żadnym takim koncie, ale kto mu udowodni, że nie wie. To po prostu mały kretacz, który robi wszystko, aby zakryć swoją nieudolność w rozwiązywaniu narastających problemów społecznych i gospodarczych. Odpowiedz Link Zgłoś
lefigaro.fr Re: premier to kłamca i matacz 29.05.07, 11:51 Zgadzam sie - jak zwykle jego gadka jest w stylu "wiem ale nie powiem". Kaczynscy byli z tego znani, i najwyrazniej ani jemu nic sie nie zmienilo, ani ludzie nie przejrzeli na oczy, zeby go kopnac w ten kaczy zad Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: A to pewnie konto Urbana... 29.05.07, 10:48 Też komuch. Może nie? Odpowiedz Link Zgłoś
kijwoko Re: :D 29.05.07, 09:10 Pamietajcie: brak kont jest najlepszym dowodem, ze takie konta istnieja. A skoro jest dowod, to nie jest to najlepsza przeslanka, ze takich dowodow nie ma. A co w przypadku gdy istnieje jedno konto? Pewnie nie jest to dowodem, ze takie konta nie istnieja. Jak to sie ma do samych dowodow? Ja sie pogubilem... _____________________ Jacek Kurski w programie TVN pt "Teraz My": "Brak dowodów jest najlepszą przesłanką, ze takie dowody istnieją". Odpowiedz Link Zgłoś
konread Re: :D 29.05.07, 10:08 Czyli jeżeli pan premier nie posiada konta, to też jest najlepszy dowód że takie posiada albo nawet i kilka;) Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: :D 29.05.07, 10:54 a propos tow. premiera i jego konta - na miejscu kazdego, komu zarzuconoby posiadanie na koncie sum, z ktorych nie moze sie wytlumaczyc, odpowiadalbym "to prowokacja! ktos mi przelal pieniadze, zeby mnie skompromitowac! racje ma tow. Lech..arek, co konta nie posiada!" :) kogo nastepnego wypuszcza na zajaca z kolejna kacza brednia? Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk Jarosław Kaczyński pozazdrościł zerowemu... 29.05.07, 08:48 Wszak zerowy znalazł się na czele rankingu polskich cyrkowców, a paranoicznemu Jarosławowi Kaczyńskiemu kudy mu do niego. Z punktu widzenia panapremierowych omamów taka sytuacja jest nie do przyjęcia i albo zerowego trzeba będzie na mordę wywalić (bo jest za dobry na belejakie stanowisko prokuratora nad prokuratory) albo samemu postarać się o zmianę wizerunku. A ponieważ zerowego nie ma kim zastąpić (na ławce rezerwowych siedzi już tylko Szczypińska, a dalej już tylko Hojarska, Begerowa i reszta koalicjantów) to Kaczyński postanowił najwidoczniej rozpocząć osry_anie wszystkiego i wszystkich. Wszak, skoro ta metoda dała tak dobre rezultaty zerowemu, to i Jarosław Kaczyński cuś z jej zastosowania mieć będzie. No i ma: rzucane gów_o w największym stopniu lepi się do niego samego. A po Rzeczpospolitej smród się niesie taki, że aż do Hameryki dochodzi. Ludziska mają tam radochę z papapremierowych wyczynów, ale i nosami z powodu nieznośnego smrodu zaczynają kręcić. Odpowiedz Link Zgłoś
krzych.korab Ciekawe że nikt nie szukał kont ludzi z prawicy , 29.05.07, 09:05 oni też prywatyzowali i dorobili się majątków. Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Ciekawe że nikt nie szukał kont ludzi z prawi 29.05.07, 10:57 krzych.korab napisał: > oni też prywatyzowali i dorobili się majątków. Ale oni robili to ze słusznych pozycji! Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Wieksze zagrozenie czują z lewa, musza osłabić 29.05.07, 12:37 Popularność nowych ruchów kreowanych przez lewice wzrasta, PO załatwia tuz przed wyborami, powiedza ze kartki musieli wprowadzic bo nieodpowiedzialna PO nie chciała koalicji i dlatego są. Osobiscie na miejscu Tuska za taka reklamę wziąłbym Kaczyńskiego za krawat i strzelił w pysk. Odpowiedz Link Zgłoś
kolargolo bedzie jak z papierami na Samoobrone 29.05.07, 09:36 czyli slynna partie zalozona przez SB, ktorej szef zostal mianowany marszalkiem sejmu i wicepremierem przez Kaczynskiego. A moze bedzie jak z afera billboardowa? Tylko ze Kaczynski boi sie procesu wie nie powie glosno o kogo chodzi, bedzie dlugo mowil ze chodzi o "kogos waznego". Potem sprawa sie rozmyje i szwajcarskie wyksztalciuchy zablokuja budowe IVRP. Odpowiedz Link Zgłoś
takajednaania Re: Topniejące konta 29.05.07, 10:46 Liczne konta lewicy w Szwajcarii po kilku dniach stopniały do jednego konta. Al > e > to pewnie dlatego, że wstrętni komuniści szybko je zlikwidowali. ==================== I na dodatek Kaczmarek je widział (?). Które konta są jawne a które tajne? I kto o tym decyduje? Kaczmarek? Ziobro? Jednym słowem koncert łobuzo - nieudaczników trwa. Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika to sie nawet za bilet nie zwroci!!! 29.05.07, 14:21 empirio napisał: > Liczne konta lewicy w Szwajcarii po kilku dniach stopniały do jednego konta. Al > e > to pewnie dlatego, że wstrętni komuniści szybko je zlikwidowali. > Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: to sie nawet za bilet nie zwroci!!! 29.05.07, 15:19 koham.mihnika napisał: > empirio napisał: > > > Liczne konta lewicy w Szwajcarii po kilku dniach stopniały do jednego kon > ta. Al > > e > > to pewnie dlatego, że wstrętni komuniści szybko je zlikwidowali. > > Ziobro harcerzyk pojechal do ludzi ktorzy zarobili miliardy na dyskrecji , zeby cos od nich wycyganic , durny onanista Odpowiedz Link Zgłoś
jurekpy Re: Premier: W Szwajcarii istnieje jedno tajne ko 29.05.07, 08:28 Dokładnie jak w radiu Erewań : nie jest prawdą,że na placu Czerwonym rozdają złote zegarki.Prawdą jest natomiast,że na placu Czerwonym kradną rowery. I tak oto w ciągu kilku dni tajne konta,przynajmniej 5,polityków lewicy stopniały do jednego . Co za szopka !!! Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper "kazda fura gnoju, wywieziona na pole, to powazny 29.05.07, 09:07 cios dla imperializmu" - to powiedzenie z czasów Gomułki bardzo pasuje do strategii PiS. Jak moze byc tajne konto skoro tyle ludzi o nich wie? I kto podał numer tego konta, czyzby podsłuch albo podglad, mam wrazenie ze maja hopla na punkcie tajemnych wiadomosci. Odpowiedz Link Zgłoś
seroo1 Tajne / Poufne / Specjalnego znaczenia 29.05.07, 09:25 Tak na prawdę to przeżywają "męki młodości". Tamten ustrój na prawdę był dla nich, tylko się nie załapali... ========== a.k.traper napisał: > cios dla imperializmu" - to powiedzenie z czasów Gomułki bardzo pasuje do > strategii PiS. Jak moze byc tajne konto skoro tyle ludzi o nich wie? I kto > podał numer tego konta, czyzby podsłuch albo podglad, mam wrazenie ze maja > hopla na punkcie tajemnych wiadomosci. Odpowiedz Link Zgłoś
fixumdyrdum2 Re: Tajne / Poufne / Specjalnego znaczenia 29.05.07, 10:07 Oni się PODWÓJNIE nie załapali: - po pierwsze jeśli chodzi o styl rządzenia, który by im odpowiadal (to chyba, seroo1, miałeś na myśli) - po drugie jeśli chodzi o prywatyzację, która była z założenia ROZDAWNICTWEM na rzecz tych , którzy potrafią najsprawniej WYRWAĆ swoją część (to miało być gwarancją, że kapitał polski nie da się ograbić zagranicznemu) Teraz niedojdy grają na nutę: MASZ coś, za co nie zapłaciłeś? To znaczy ukradłeś! Ale ciekawe, co niedojdy zrobią, jak już odwrócą część decyzji rywatyzacyjnych : będą musieli jakoś dobrać się do tego majątku, bo przecież prywatyzacja jest nadal w założeniach... Ale na opozycję w PO nie liczmy! Ich algorytm dziłania: na złoś PISowi odmrozić uszy sobie i nam wszystkim! Może po wygranych wyborach "gabinet cieni" , czyli stronnictwo "pilśniowych kapeluzy" się rozpanoszy, i "premier z Krakowa" zacznie odbierać PISowcom ten majątek , co zdążyli przytulić do piersi seroo1 napisał: > Tak na prawdę to przeżywają "męki młodości". Tamten ustrój na prawdę był dla > nich, tylko się nie załapali... > ========== > a.k.traper napisał: > > > cios dla imperializmu" - to powiedzenie z czasów Gomułki bardzo pasuje do > > > strategii PiS. Jak moze byc tajne konto skoro tyle ludzi o nich wie? I kt > o > > podał numer tego konta, czyzby podsłuch albo podglad, mam wrazenie ze maj > a > > hopla na punkcie tajemnych wiadomosci. Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: "kazda fura gnoju, wywieziona na pole, to pow 29.05.07, 10:59 a.k.traper napisał: > cios dla imperializmu" - to powiedzenie z czasów Gomułki bardzo pasuje do > strategii PiS. Jak moze byc tajne konto skoro tyle ludzi o nich wie? I kto > podał numer tego konta, czyzby podsłuch albo podglad, mam wrazenie ze maja > hopla na punkcie tajemnych wiadomosci. "- A pan kto? - Tajniak! - Teraz to już pan jesteś jawniak!" Odpowiedz Link Zgłoś
madort Radio Erewań 29.05.07, 12:08 Z ty radiem to było trochę inaczej. - Czy to prawda, że w Moskwie na Placu Czerwonym rozdają rowery? - Tak, to prawda, ale nie rowery tylko mercedesy, i nie rozdają tylko kradną. Odpowiedz Link Zgłoś
magdusr99 jedno kont - problem wagi panstwowej? 29.05.07, 08:43 jedno konto polityka SLD w Szwajcarii jest problemem godnym premiera i prezydenta. Ale strajk lekarzy, nauczycieli, kolejarzy, masowa emigracja, zapasc sluzby zdrowia, ceny mieszkan nieosiagalne dla zwyklego obywatela (vide: PISowskie obietnice mieszkaniowe), brak autostrad, brak szybkiej kolei to juz tematy niegodne naszej wladzy wykonawczej. Odpowiedz Link Zgłoś
seroo1 Prowokator się znalazł !!!! 29.05.07, 09:27 magdusr99 napisał: > jedno konto polityka SLD w Szwajcarii jest problemem godnym premiera i > prezydenta. Ale strajk lekarzy, nauczycieli, kolejarzy, masowa emigracja, > zapasc sluzby zdrowia, ceny mieszkan nieosiagalne dla zwyklego obywatela (vide: > > PISowskie obietnice mieszkaniowe), brak autostrad, brak szybkiej kolei to juz > tematy niegodne naszej wladzy wykonawczej. Odpowiedz Link Zgłoś
kotbusio Od dawna wiadomo o jednym koncie Naumana 29.05.07, 09:08 Jak mnie pamięć nie myli, to parę lat temu dziennikarze wytropili konto Naumanna przy jakiejś firmie w Szwajcarii dostarczającej sprzęt medyczny. Ale od tego czasu nic się nie dzieje, Naumanowi nie wytoczono procesu, ani nie zdjęto z niego oskarżeń prasowych. Po prostu łatwiej gonić króliczka, aby tylko był czerwony lub conajmniej różowy. A potem - jak zabraknie czerwonych -oskarżą polityków Platformy Obywatelskiej, no chyba że zmienią barwy polityczne na "czarne jest czarne a białe jest białe" czyli przejdą PiS, to wtedy będą "cacy". Takie jest prawo i sprawiedliwość w rozumieniu i wykonaniu bliźniaków kaczorów. Odpowiedz Link Zgłoś
seroo1 No baaa.... 29.05.07, 10:10 Ty to wiesz, ja to wiem, ale te 16 procent niedorozwiniętego elektoratu, który głosował na ten pisdowaty rząd łyknie to jak głodny zieloną kiełbasę i jeszcze będzie mlaskać na wzór swego idola... Odpowiedz Link Zgłoś
fraglesi67 Co to znaczy ? 29.05.07, 08:03 Co to znaczy tajne numeryczne konto ? Tajne to jakie? Nie wolno sobie założyc konta w szwajcarii? Odpowiedz Link Zgłoś
pawciu2 tajne? 29.05.07, 08:46 Podejrzewam, ze to takie, ktorego wlasciwie to nie ma. p Odpowiedz Link Zgłoś
empirio Ale chyba wszystkie konta są tajne 29.05.07, 08:52 Jeśli się mylę, to mnie poprawcie, ale wydaje mi się, że żaden bank bez nakazu prokuratorskiego nie udostępnia danych swoich klientów - numerów konta, stanu konta, danych osobowych klienta. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczynonsens Tajne konta numeryczne zasadniczo bez nazwisk!!! 29.05.07, 09:51 Tajne numeryczne konta nie sa powiazane zasadniczo z zadnymi danymi osobowymi! Ot... numerek i haslo! I dlatego sa tajne! A skoro sa tajne to skad te przemadrzale kaczory chca wiedziec do kogo naleza? O pardon... do kogo nalezy to konto! Szwajcaria tylko wyrokiem swojego wlasnego sadu moze dac nakaz ujawnienia danych. A do tego sa potrzebne powazne przesalanki i dowody (na przestepstwo, morderstwo, w wyniku ktorego owe pieniadze trafily na konto), a nie "widzimisie" Towarzystwa Wzajemnej Kaczyzacji, ktore chce wmowic, ze czarne jest biale...! Ale co bank ma ujawniac skoro konto jest tajne? Numerek poda i co dalej...? Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Ale chyba wszystkie konta są tajne 29.05.07, 12:34 empirio napisał: > Jeśli się mylę, to mnie poprawcie, ale wydaje mi się, że żaden bank bez nakazu > prokuratorskiego nie udostępnia danych swoich klientów - numerów konta, stanu > konta, danych osobowych klienta. A szwajcarski szczególnie. Przecoeż Ziobro z wycieczki wrócił jak zbity pies z podkulonym ogonem i nawet wypierał się, że pojechał do Szwajcarii w sprawie kont. > Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Co to znaczy ? 29.05.07, 10:23 fraglesi67 napisał: > Co to znaczy tajne numeryczne konto ? > Tajne to jakie? Nie wolno sobie założyc konta w szwajcarii? Każde konto jest "tajne", dopóki sam właściciel go nie ujawni. A czasem musi to robić, chociażby dlatego, że umożliwić komuś przelew. A co to znaczy "numeryczne"? Każde konto ma numer. Odpowiedz Link Zgłoś
lucjan_s Re: Co to znaczy ? 29.05.07, 13:12 to znaczy, że jak wchodzisz do normalnego banku np. BZWBK i mówisz, "w państwa banku konto ma pani Brzęczyszczykiewicz, chciałbym wpłacić na nie pieniądze" to wpłacisz je bez problemu, a na potwierdzeniu transakcji będzie nr konta i nazwisko pani Brzęczyszczykiewicz. A konto numeryczne to tylko nr konta i choćbyś wpłacił tam milion, to na potwierdzeniu będzie tylko nr konta. Odpowiedz Link Zgłoś
albrecht_kalb Re: Premier: W Szwajcarii istnieje jedno tajne ko 29.05.07, 08:05 Straśna źaba, jedno konto, olaboga. A jesli nawet istnieje, to co? Od kiedy jest to karalne. Boze, jakie te kurduple sa zalosne. Jedno konto, wielkie mi mecyje. A swoja droga skad Jareczek wie, co to jest konto ?:D:D:D:D Mam na to wszystko rzyg estetyczny :( Odpowiedz Link Zgłoś
athaualpa Re: Premier: W Szwajcarii istnieje jedno tajne ko 29.05.07, 08:15 Żeby założyć konto trzeba coś na nie wpłacić, a te nieudaczniki, któe nic nie potrafią zrobic i zarobić mają tylko własne odchody. Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Premier: W Szwajcarii istnieje jedno tajne ko 29.05.07, 10:27 albrecht_kalb napisał: > Straśna źaba, jedno konto, olaboga. > A jesli nawet istnieje, to co? Od kiedy jest to karalne. Boze, jakie te kurdupl > e > sa zalosne. Jedno konto, wielkie mi mecyje. > A swoja droga skad Jareczek wie, co to jest konto ?:D:D:D:D > Mam na to wszystko rzyg estetyczny :( W powszechnym mniemaniu, konto w Szwajcarii mogą mieć tylko przestępcy, zatem sam fakt posiadania takiego konta jest już podejrzany. Władza zręcznie wykorzystuje powszechną ignorancję naszego narodu w sprawach prawnych i finansowych. A ciemny naród wszystko kupuje. "W co motłoch bez dowodu uwierzył, jakżesz moglibyśmy przy pomocy dowodów obalić?" (F. Nietzsche) Odpowiedz Link Zgłoś
lernakow Premier: W Szwajcarii istnieje jedno tajne kont.. 29.05.07, 08:08 Jedno tajne konto polityka lewicy, a konkretnie Jarosława K. Odpowiedz Link Zgłoś
delju Premier: W Szwajcarii istnieje jedno tajne kont.. 29.05.07, 08:09 Tak się państwo kaczorostwo starało i gó.. z tego wyszło.Podobnie będzie z pomowieniami gangstera.KICHA JEDNYM SŁOWEM!!!!Dobra rada-weżcie się państwo kaczorostwo za zlodziei z Samoobrony. Odpowiedz Link Zgłoś
petrucchio Sam fakt posiadania konta w banku... 29.05.07, 08:09 ... jest już mocno podejrzany. No, chyba, że chodzi o Mamę. Mama ma zawsze rację. Odpowiedz Link Zgłoś
jankowski1960 Re: Sam fakt posiadania konta w banku... 29.05.07, 08:10 kiedy zakonczy sie ten koszmar z pisdowcami? Odpowiedz Link Zgłoś
empirio Re: Sam fakt posiadania konta w banku... 29.05.07, 08:13 jankowski1960 napisał: > kiedy zakonczy sie ten koszmar z pisdowcami? Niestety, nieprędko. Elektorat bez dostępu do Internetu kocha ich do szaleństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
miranda333 Re: Sam fakt posiadania konta w banku... 29.05.07, 21:29 Koszmar potrwa niedługo,cierpliwości.Jak skończy sie? trudno przewidzieć,ale napewno tych ludzi nie bedzie w kolejnym sejmie. Odpowiedz Link Zgłoś
finky Re: Sam fakt posiadania konta w banku... 29.05.07, 08:13 OJEJKU ! Ktoś po siada konto w szwajcarii, ojej ola boga, Matko Opiekunko ! Ależ oni są beznadziejni... Odpowiedz Link Zgłoś
fixumdyrdum2 Prezydent Mościcki... 29.05.07, 09:55 Podobno przed Wojną opozycja (konkretnie środowiska żydowskie) zarzucała prez. Mościckiemu ma konto w Szwajcarii, a PODOBNO polskiemu dygnitarzowi (a może w ogóle obywatelowi) nie wolno było. Mościcki miał kupę pieniędzy z tytułu wdrażania wynalazku, również i we frankach szw., co też mu wytykano (była mowa o niezbyt przejrzystych finansach budowy MOŚCIC, co się odbywało za prezydentury Mościckiego). O ile mi wiadomo, protesty nic nie dały, nic się nie zmieniło... Odpowiedz Link Zgłoś
marian391 Premier: W Szwajcarii istnieje jedno tajne kont.. 29.05.07, 08:10 Panie doktorze nauk prawnych jeśli ma się dowody to się mówi o nich konkretnie, a w przeciwnym przypadku milczy. Ciągły bełkot rządzących, ze coś jest ale bez ujawniania konkretów jest karalną próbą szantażu i pomówieniem. O tym wie nawet początkujący prawnik. To jest "Dramat w 3 aktach" w wykonaniu PIS z zaangażowaniem prokuratury i MSW. Odpowiedz Link Zgłoś
kpt.klops A w Polsce istnieje kochanek polityka prawicy 29.05.07, 08:11 oficjalnie zwalczającego gejów. Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 trzeba też prześwietlić "Magistera" Kwacha 29.05.07, 08:12 i jego rodzinkę - szczególnie po tym co powiedział Oleksy.... Skala korupcji w postkomuchów w III RP jest porażająca... Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj.plank Re: trzeba też prześwietlić "Magistera" Kwacha 29.05.07, 08:14 Plastelino! A czy ty masz konto? czy też trzymasz kasę u mamy ? Gdzie ci pis wpłaca honoraria za twe wypociny? Odpowiedz Link Zgłoś
empirio Trzeba też prześwietlić palestrinę2005 29.05.07, 09:01 Jak wszystkich, to wszystkich. Zwłaszcza, że palestrina2005 nie udowodnił do tej pory, że niczego nie ukradł (to pisowski model sprawiedliwości). Odpowiedz Link Zgłoś
marian391 Re: trzeba też prześwietlić "Magistera" Kwacha 29.05.07, 08:14 Współczuje.. skala twojego ograniczenia umysłowego jest wprost nie pojęta Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 palestrina1.. a twoje powiązania z łajdakami z PIS 29.05.07, 08:17 Sprawdż, kto napisał "Krzyżacy" ...Podobno było ich dwóch, bliżniaki! Prawdopodobnie jeden z nich dyktował,a drugi pisał !!! Odpowiedz Link Zgłoś
cozano Re: trzeba też prześwietlić "Magistera" Kwacha 29.05.07, 08:22 Sam "guru" juz tylko o jednym koncie gledzi, ale jak widac komsomolska gorliwosc pisowskich gwardzistow wirtualno-rewolucyjnych zawsze w awangardzie. Odpowiedz Link Zgłoś
leszlong Re: trzeba też prześwietlić "Magistera" Kwacha 29.05.07, 08:24 Porażająca to jest głupota ludzka. Korupcja wśród koalicji jest podobnie duża i co? I nic. Ja rozumiem, że dla człowieka który nie posiada konta bankowego, każdy kto posiada takowe jest wielce podejrzanym i na pewno jest skorumpowanym człowiekiem. Wkrótce premier powie, że posiadanie współmałżonka jest podejrzane i świadczy o zboczeniu. Odpowiedz Link Zgłoś
purcman1 [...] 29.05.07, 08:25 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: trzeba też prześwietlić "Magistera" Kwacha 29.05.07, 10:29 palestrina2005 napisał: > i jego rodzinkę - szczególnie po tym co powiedział Oleksy.... > > Skala korupcji w postkomuchów w III RP jest porażająca... > Ale przecież Oleksy to komuch, a więc genetyczny kłamca. Jakżesz więc mu wierzyć? Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Alkohol może rozwiązać człowiekowi język... 29.05.07, 11:08 ... cóż - stara sztuczka - upić kogoś a potem wypytać - dużo ważnych i ciekawych rzeczy można się dowiedzieć... Nigdy nie próbowałeś tej metody? Polecam.... Odpowiedz Link Zgłoś
iedsupo to widać po twoich wypocinach... 29.05.07, 11:41 ...od samego rana pitolisz jak człowiek ciężko zamroczony, niestety, w tym co piszesz próżno szukać śladów prawdy czy sensu, więc twoja teoria się nie potwierdza. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Alkohol może rozwiązać człowiekowi język... 29.05.07, 12:34 palestrina2005 napisał: > ... cóż - stara sztuczka - upić kogoś a potem wypytać - dużo ważnych i > ciekawych rzeczy można się dowiedzieć... Nigdy nie próbowałeś tej metody? > Polecam.... O prosze, kolejny esbek na uslugach zlodzieji kaczynskich :))) co esbeku, ujawniasz smieciu, ze dobrze znane ci sa metody przesluchan SB, w 1987 roku mialem to nieszczescie byc przesluchiwany przez SB w sprawie mojego ojaca, bili mnie po palami po stopach, nerkach, a no koniec przez lejek wlewali mi spirytus do gardla. Widze smieciu esbecki, ze sam wielokrotnie to stosowales, bo znane ci sia te metody az nadto dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Alkohol może rozwiązać człowiekowi język... 29.05.07, 12:37 > palestrina2005 napisał: > > > ... cóż - stara sztuczka - upić kogoś a potem wypytać - dużo ważnych i > > ciekawych rzeczy można się dowiedzieć... Nigdy nie próbowałeś tej metody? > > > Polecam.... ty raczej robiles to zeby swoje gejowskie zachcianki spelnic Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Alkohol może rozwiązać człowiekowi język... 30.05.07, 08:47 palestrina2005 napisał: > ... cóż - stara sztuczka - upić kogoś a potem wypytać - dużo ważnych i > ciekawych rzeczy można się dowiedzieć... Nigdy nie próbowałeś tej metody? > Polecam.... To już starożytni Rzymianie mawiali: "In vino veritas". Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: trzeba też prześwietlić "Magistera" Kwacha 29.05.07, 12:22 palestrina2005 napisał: > i jego rodzinkę - szczególnie po tym co powiedział Oleksy.... > > Skala korupcji w postkomuchów w III RP jest porażająca... Co ty glupcze PiSdzisz o skali korupcji, popatrz co sie dzieje teraz, Samoobrona okrada budzet na potege stosuja mafijny system pobierania haraczu za prace, te pieniadze ida z naszych, Polakow podatkow( nie myl PiSdzielcow z Polakami), korupcji na taka skale nawet SLD nie wprowadzilo, jestescie smierdzacymi zlodziejami i to wszystko na temat PiS i reszty bandy kryminalistow. Odpowiedz Link Zgłoś
corradocatani czy posiadanie konta to przestępstwo? 29.05.07, 08:14 Miliony ludzi na całym świeci zakłada konta w bankach szwajcarskich, czy to znaczy że są przestępcami? Odpowiedz Link Zgłoś
vanilla.dream Zdaje się, że konto wolno mieć 29.05.07, 08:16 Kaczyzm winien chełpić się sukcesem, udowodniwszy pranie kasy lub lewe transakcje na takim rachunku. Jak na razie mamy wielkie aj-waj, bo jakiś polityk miał konto... Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 Kaczyński, jak Ziobro..kłamstwa, pomówienia... 29.05.07, 08:19 żadnych faktów, dowodów.... taka gmina.... Odpowiedz Link Zgłoś
52b1 Premier: W Szwajcarii istnieje jedno tajne kont.. 29.05.07, 08:22 Kazdy mowi co innego- premier 1 konto, ziobro teraz udaje greka, ze nic nie wie, kaczmarek mowil o wielu politykach SLD- jak zwykle niesprawdzone informacje i zwykle klamstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
honkers Premier: W Szwajcarii istnieje jedno tajne kont.. 29.05.07, 08:23 Przyznam sie iż jestem rozczarowany. Liczyłem na to iż połowa działaczy SLD pójdzie siedzieć a tu taka bryndza... Mam nadzieję iż pan premier za tak słabe wniki w śledztwie, osoby odpowiedzialne odpowiednio podsumuje. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Wszystko jasne - to konto Kaczyńskiego 29.05.07, 08:23 Stąd wie on o tym TAJNYM koncie numerycznym. :) Odpowiedz Link Zgłoś
petrucchio Sprechen Sie Schwyzerdütsch? 29.05.07, 08:25 rydzyk_fizyk napisał: "W ubiegłym tygodniu w Szwajcarii przebywał minister sprawiedliwości Zbigniew Ziobro, który rozmawiał z przedstawicielami tamtejszych władz o szwajcarskich kontach polskich polityków." Łatwo się domyślić, co usłyszał. Jak jest w dialekcie szwajcarskim "Spieprzaj, dziadu"? Odpowiedz Link Zgłoś
igraszka Re: Sprechen Sie Schwyzerdütsch? 29.05.07, 08:35 Zapewne coś w stylu "fak ju madafaka" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Sprechen Sie Schwyzerdütsch? 29.05.07, 10:34 petrucchio napisał: > rydzyk_fizyk napisał: > > "W ubiegłym tygodniu w Szwajcarii przebywał minister sprawiedliwości Zbigniew > Ziobro, który rozmawiał z przedstawicielami tamtejszych władz o szwajcarskich > kontach polskich polityków." > > Łatwo się domyślić, co usłyszał. Jak jest w dialekcie szwajcarskim "Spieprzaj, > dziadu"? jak jest w Schwyzerduetch, to nie wiem, ale w ogólnym języku niemieckim chyba "Raus, du verfluchte Bettel!?" Odpowiedz Link Zgłoś
szatan33 Premier: W Szwajcarii istnieje jedno tajne kont.. 29.05.07, 08:26 A kaczmarek widział to konto. W IVRP wszystko jest porypane. Wśród teletubisiów jest gej, kaczmarek widział konto, wszędzie są spiski, strajki napewno są kierowane przez opozycję choć nie ma na to dowodów. I nikt nas nie przekona, że białe jest białe, a czarne jest czarne. I na poważnie. Pokażcie mi bank szwajcarski, który takiemu dupkowi pokaże konto. Odpowiedz Link Zgłoś
oblesnik Re: Premier: W Szwajcarii istnieje jedno tajne ko 29.05.07, 09:23 Putanie za 100 punktow: jak wyglada konto? Odpowiedz Link Zgłoś
miroslawa_potrzeba Re: Premier: W Szwajcarii istnieje jedno tajne ko 29.05.07, 13:11 ach ta fatalna dykcja i wymowa "bezzebna", to jasne ze widzial kąt ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Premier: W Szwajcarii istnieje jedno tajne ko 29.05.07, 10:36 szatan33 napisała: > A kaczmarek widział to konto. W IVRP wszystko jest porypane. Wśród teletubisiów > > jest gej, kaczmarek widział konto, wszędzie są spiski, strajki napewno są > kierowane przez opozycję choć nie ma na to dowodów. I nikt nas nie przekona, że > > białe jest białe, a czarne jest czarne. > I na poważnie. Pokażcie mi bank szwajcarski, który takiemu dupkowi pokaże konto > . Takiemu dupkowi to nie pokaże konta nawet bank włoski ani ruski. "A więc to jest ta nowa epoka? I takie kreatury płodzi?" (cesarz Franciszek Józef) Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Re: Premier: W Szwajcarii istnieje jedno tajne ko 29.05.07, 18:56 eti.gda napisał: > szatan33 napisała: > > > I na poważnie. Pokażcie mi bank szwajcarski, który takiemu dupkowi pokaże > > konto > > . > Takiemu dupkowi to nie pokaże konta nawet bank włoski ani ruski. Szwajcarzy postawili zero do kąta, a że nie mógł stać we wszystkich czterech na raz, zamajaczył o jednym koncie, analfabeta. Odwrócony nosem do ściany nie widział, jak Szwajcarzy, ludzie skądinąd poważni, pokładają się ze śmiechu. Odtąd będzie się mówiło: Cztery kąty, zero piąty. Odpowiedz Link Zgłoś
hagaw2 Premier: W Szwajcarii istnieje jedno tajne kont.. 29.05.07, 08:27 on wie boi odsetki wpływają na konto mamusi. A to podobnierz ja jestem świr Odpowiedz Link Zgłoś
albacor Re: Premier: W Szwajcarii istnieje jedno tajne ko 29.05.07, 08:30 I zgodnie z pisdzielskim rozumieniem świata - brak kont będzie świadczył o ich istnieniu w przeszlości i suoerszybkiej likwidacji. Teraz minister Zero zapewne zacznie jeździć na Bahamy w ich poszukiwaniu.. Odpowiedz Link Zgłoś
jotelbe Re: Premier: W Szwajcarii istnieje jedno tajne ko 29.05.07, 08:29 panie premierze o kontach słyszymy już od pana i pańskich podwładnych już od dwóch, bodajże, lat.I nic. Jest takie chińskie powiedzenie: jeżeli coś mi powiesz raz - uwierzę, jeżeli powiesz to drugi raz - zacznę wątpić, a jeżeli powiesz to trzeci raz - powiem ci w oczy, że kłamiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 A ten mały,gruby..tylko kłamstwa i pomówienia ! 29.05.07, 08:31 ten typ tak ma! Odpowiedz Link Zgłoś
jama314 A "co ma" taki nienawistnik wieloksywkowy jak Ty 29.05.07, 12:14 Pomyśl czasem o sobie trochę tadziu ja za Ciebie tego nie zrobię. Jak by nie zakrywać, to te diabelskie różki zawsze wystają... Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Premier: W Szwajcarii istnieje jedno tajne ko 29.05.07, 08:31 Polską rządzą durnie.ale dlaczego aż tacy?? Odpowiedz Link Zgłoś
igraszka Re: Premier: W Szwajcarii istnieje jedno tajne ko 29.05.07, 08:32 Kiedy wymiar sprawiedliwości prześwietli majątki Rydzyka i Jankowskiego?? Bo to mnie o wiele bardziej akurat interesuje... Odpowiedz Link Zgłoś
kazik_b4 debil Kaczynski wybelkotal ... 29.05.07, 08:35 Powiedzial "istnieje jedno tajne konto polityka zwiazanego z lewica" - nie powiedzial czyje, bo jakie to ma znaczenie? Zreszta to co powiedzial, wcale nie musi odpowiadac jakimkolwiek realiom, ale w ten "sposob" rzucil podejrzenie na kazdego polityka lewicy ... czyli cala lewice! I o to mu chodzilo!! Jaka wartosc informacyjna ma oswiadczenie debila Kaczynskiego? ... Zadna!! Chodzilo tylko o pomowienie lewicy i wsparcie wczesniejszych oswiadczen Kaczmarka i Ziobry! To sa "metody" rzadzenia i utrzymania sie przy wladzy PiS ... i ten rzad miernot, dyletantow, amatorow, ignorantow, bez skrupupow i konsekwentnie je stosuje! Przerazajaca farsa trwa, a holota rzadzaca "bawi sie" w najlepsze... Jak dlugo jeszcze?! Spieprzac dziady!!! Odpowiedz Link Zgłoś
omcrew ooo teraz to juz tylko jeden 29.05.07, 08:38 w jakis cudowny sposob z "politykow" zrobil sie "jeden polityk" niedlugo bedzie to tylko "osoba zwiazana z politykiem" a potem bedzie jak z bilboardami okaze sie ze to mamusia kaczynskich ma konto w szwajcari wkoncu pan prezydent tez jest powiazany z SLD dzieki swojej coreczce:) Odpowiedz Link Zgłoś
albacor Re: ooo teraz to juz tylko jeden 29.05.07, 08:40 I zgodnie z pisdzielskim rozumieniem świata - brak kont będzie świadczył o ich istnieniu w przeszlości i suoerszybkiej likwidacji. Teraz minister Zero zapewne zacznie jeździć na Bahamy w ich poszukiwaniu.. Odpowiedz Link Zgłoś
omcrew Re: ooo teraz to juz tylko jeden 29.05.07, 08:45 nie nie, najpierw oglosi ze sa konta na kajmanach i bahamach a moze tez na bali, a dopiero potem pojedzie na wycieczke:) Odpowiedz Link Zgłoś
grafpit Już tylko jeden? 29.05.07, 08:42 Już tylko jeden polityk i to do tego tylko powiązany. Jutro się okaże, że powiązany znaczy widziano go w teatrze na tym samym przedstawieniu co Siwca, wprawdzie przedstawienie to same ale aie Siwiec był w Poniedziałek a ten w Piątek - no ale jest. Co za zakłamane mędy. Czasem na to patrzę i sobie myślę że naprawdę trzeba mieć twardą skorupę by być politykiem, siada taki Kaczyński przed kamerami i robi sobie z gęby szmatę. I tak jeden miesiąc, drugi, dwa lata i ciągle może patrzeć na swoją gębę w lustrze. Podziwiam - z lekką nutką obrzydzenia Odpowiedz Link Zgłoś