piehemoth 31.05.07, 07:37 SLAYER!!! Angel Of Death \m/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dodecahedron_apostata No, to już przegięcie p. redaktorze! 31.05.07, 07:45 Porównywać dra G. do nazistowskiego zbrodniarza. Skandal! Odpowiedz Link Zgłoś
konwent Re: No, to już przegięcie .... 31.05.07, 07:54 dodecahedron_apostata napisał: > Porównywać dra G. do nazistowskiego zbrodniarza. Skandal! Przegięcie, ale śledczych!! Masz rację to SKANDAL. Odpowiedz Link Zgłoś
pit.w Re: No, to już przegięcie p. redaktorze! 31.05.07, 08:07 Nie, jaki skandal. Z tego co pamiętam to tak niektórzy mówili na dra G. Według mnie redaktor chciał unaocznić jak bardzo trzeba być niepoważnym by porównywać drG do Mengele. Zresztą jaką odpowiedzialność poniósł Pan Zero po tej akcji, "ten człowiek już wiecej nikogo nie zabije" ? ? Żadnej, to są właaśnie ludzie Prawi i Sprawiedliwi. Wspaniały minister sprawiedliwości, wymądrzał się jakby już wyrok zapadł. Co za żenująca ekipa... Odpowiedz Link Zgłoś
wokal79 "Mengel" to kryptonim operacji CBA 31.05.07, 08:24 "Mengel" to kryptonim operacji CBA dla rozpracowania tego kardiochirurga z Warszawy. Więc to nie redaktor to wymyślał, tylko z CBA. Odpowiedz Link Zgłoś
parmalat Re: No, to już przegięcie p. redaktorze! 31.05.07, 10:35 Zapewne sprawie, ktora kiedys zostanie wszczeta w sprawie bylego juz wtedy ministra sprawiedliwosci zostanie nadany kryptonim "Feliks Edmundowicz" Odpowiedz Link Zgłoś
pekolcja Aresztowany na wizji 31.05.07, 10:36 Mocne, ale prawdziwe, nikt nie może uważać sie za boga. Odpowiedz Link Zgłoś
nutka57 Masz na myśli pana Ziobro? 31.05.07, 19:21 Który swoim "wyrokiem" na Doktora G. skazał na śmierć kilkadziesiąt osób, które nie doczekały się na przeszczepy?A może ministrów PRL-u aż po IV RP, którzy zmuszają lekarzy do przyjmowania dowodów wdzięczności,dając im pensje niższe,niż sprzątaczki w myśl zasady - lekarz sobie zawsze poradzi?Nie umrze z głodu,bo to kurę dostanie albo kopę jaj...? IV RP poprzez swoich prominentnych urzędników, miast uszanować ciężką pracę lekarzy,zakuwa ich w kajdanki.Albo antagonizuje z resztą "białego personelu".I to pod znamiennym kryptonimem... Choć nie jestem lekarzem,jestem dzieckiem lekarzy.Mój Ojciec zmarł po nieudanej operacji.Do głowy by mi nie przyszło,żeby mścić się za to tak,jak czyni to pan ziobro po swojej osobistej tragedii.Nawet,gdybym miała taką władzę,jak on. Może właśnie dlatego,że tak się różnimy,ja tej władzy nie mam... Odpowiedz Link Zgłoś
stes75 W 6 lat 4 tsiace operacji? 31.05.07, 10:38 To ze dwie dziennie wychodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
neptus Re: W 6 lat 4 tsiace operacji? 31.05.07, 10:59 Dwie operacje dziennie świątek, piątek to b. duzo. Odpowiedz Link Zgłoś
xxpresso Aresztowany na wizji 31.05.07, 10:39 Ta sterta pieniędzy i inne rzeczy które pokazywano w TV po zatrzymaniu to ktoś mu podrzucił? Niewiniątko, Aniołek. Odpowiedz Link Zgłoś
marcin.dyzma.pacynkiewicz Re: Aresztowany na wizji 31.05.07, 10:43 Jak on śmiał mieć w domu pieniądze! Kułak! Żaden obywatel IV RP - o ile nie należy do Partii - nie ma prawa mieć żadnych oszczędności! Co innego aparatczyk PiS - może mieć nawet willę jacuzzi i prywatny gazociąg. Odpowiedz Link Zgłoś
leeloo2002 ten artykul ni trzyma sie kupy 31.05.07, 10:45 a wlasciwie mozna powiedzie, ze jest kupa intelektualna sam w sobie. Panie redaktorze, wstyd Odpowiedz Link Zgłoś
neptus Re: ten artykul ni trzyma sie kupy 31.05.07, 11:01 kupy czy pis? Właściwie to na jedno wychodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
misza2 Aresztowany na wizji 31.05.07, 11:17 Nie ważne kto pierwszy porównał dr G do hitlerowskiego zbrodniarza. Artykuł z nim w roli głównej, który nagle przechodzi w skrócony życiorys dr Mengele, nieświadomym mechanizmów socjotechnicznych koduje podobieństwo obu postaci. "...na Wołoskiej wykonał ponad 4 tys. operacji serca, w tym sto kilkadziesiąt przeszczepów". Przecież to geniusz, który powinien być poważanym milionerem! Ile osób należy ocalić, żeby zasłużyć na powszechny szacunek ? Mali ludzie robią swoje nic nie warte kariery polityczne niszcząc innych. Zniszczenie genialnego lekarza to cena jaką są gotowi ponieść. Wielu z nas udało się omamić. I tak będzie nadal dopóki u sterów władz zasiadać będą bezwzględni fanatycy. Polscy lekarze pomiatani w swoim własnym kraju patrzą z zazdrością na kolegów z zachodu i zza oceanu, którzy otoczeni szacunkiem społeczeństwa wiodą dostatnie życie. Tamci z niedowierzaniem patrzą jak w Polsce haruje się kilkanaście godzin dziennie żeby po 30 latach spłacić kredyt mieszkaniowy. Mam nadzieję, że ten koszmar beznadziei i frustracji już wkrótce się skończy. Że jeszcze obecny rząd przestanie mamić nas ideą darmowej służby zdrowia. Że lekarze nie będą musieli przyjmować pieniędzy, które bezwzględnie im się należą w formie łapówek i prezentów. Ile ludzi musi jeszcze zginąć w oczekiwaniu na operację lub przeszczep, żeby tępi karierowicze wreszcie odpuścili.. Odpowiedz Link Zgłoś
cookies3 Aresztowany na wizji 31.05.07, 20:00 Kryptonim akcji CBA nie na miejscu! Odpowiedz Link Zgłoś