wicary I kto tak naprawdę profanuje ? 04.06.07, 01:43 Nikt w tym profanowaniu nie jest wstanie przeskoczyć kurduplowatych downów Odpowiedz Link Zgłoś
wsypialniipoza Re: I kto tak naprawdę profanuje ? 04.06.07, 01:50 wicary napisał: > Nikt w tym profanowaniu nie jest wstanie przeskoczyć kurduplowatych downów ...a przecież tak niewysoko. Odpowiedz Link Zgłoś
aby Wypowiedź nie licująca z powagą urzędu 04.06.07, 03:14 Prezydent Lech Kaczyński użył ostrych i ewidentnie poniżających określeń. Nie licuje to z powagą urzędu i niszczy należny mu autorytet. Prezydent, tj. głowa państwa, powinien zachowywać daleko idącą powściągliwość w ocenianiu bieżącej sceny politycznej, a już w żadnym wypadku nie silić się na stronnicze, dosadne komentarze. Odpowiedz Link Zgłoś
gburiaifuria Re: Wypowiedź nie licująca z powagą urzędu 04.06.07, 04:59 to fakt, ale poza tym mowienie o profanacji, to zaiste przyganienie kotla garnkowi, przeciez oni (z bratem i PiSem) profanuja Polske codziennie osmieszajac ja na kazdym kroku. Odpowiedz Link Zgłoś
krzych.korab Nie przeszkadza im twarz Leppera i mafijne działa- 04.06.07, 07:15 -nia popierające swoich. Odpowiedz Link Zgłoś
deuteron moze kaczystan profanuje polske 04.06.07, 07:24 mlaskaniem, brakiem znajomosci hymnu i gadaniem bzdur!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zora8 polacy nie musza ani jesc ani pic 04.06.07, 09:29 ze wzgledu na wybor tego cwiercinteligenta na rabunia lidela polacy nie musza juz jesc ani pic , wystarczy im kwasniewski w ramkach powieszony w widocznym miejscu np. w kiblu Odpowiedz Link Zgłoś
horst_wessel Prezydent: Kwaśniewski sprofanował historyczną ... 04.06.07, 09:32 Ileż michnikowego bydła tu pisze... nie do wiary że jest aż tak źle ! Odpowiedz Link Zgłoś
bodzanta_pan Profanacja 04.06.07, 11:01 Największa profanacją jest ten spocony kurdupel, mieniący się premierem/prezydentem Polski. Polsko skazana na debili, "niechcem ale muszem", "cwany Europejczyk", "kurduple". O Panie mój, po okupacji niemieckiej wydawało się, że nic gorszego nie możesz spuścić na nasz kraj, jednak możesz. Jak straszne były grzechy przodków jeśli mścisz się 6 czy 7-dmym pokoleniu. Uważaj, bo ateizm stanie się nam milszy niż Twoje czary mary. Odpowiedz Link Zgłoś
skinhead69 Sprofanował ? 04.06.07, 13:28 Sprofanował historyczną salę to mój kolega z podstawówki kiedy to nasikał do konfesjonału w kościele mariackim (cóż, przedkładał potrzeby fizjologiczne nad te duchowe) Odpowiedz Link Zgłoś
panajotow Jakie przywileje? 04.06.07, 15:01 Hmm..coz nasz rozkoszny prezydent ma na mysli? Co tez przez weekend uroilo sie Leszkowi? Jakie szczegolne przywileje? Czy zdaniem LK Kwasniewski, Walesa i Olechowski maja prawo do bycia noszonymi w zlotej lektyce albo korzystaja z darmowej sily pieciu tysiecy chlopow panszczyznianych kazdy? Oj Lesiu, Lesiu nie profanuj zdrowego rozsadku... Odpowiedz Link Zgłoś
koszalek63 PROFAN 04.06.07, 17:06 Lechu, to ty jesteś dla wielu Polaków profanacją urzędu prezydenckiego Odpowiedz Link Zgłoś
tatiana99 Kaczyński sprofanował Polskę! 04.06.07, 18:42 Kaczyński sprofanował Polskę! Odpowiedz Link Zgłoś
kerk5 Kaczor, ty nadęty mały fajansie, won! won mówię! 04.06.07, 22:43 won od mojego Uniwerku i mojej sali wykładowej! mała obślizła łapka kaczora fuj Odpowiedz Link Zgłoś