Dodaj do ulubionych

Wiadomości dobre dla PiS

• maderic Antypolska GW i TVN cenzuruje moje komentarze 13.06.07, 16:51
      .
    • fuzzybear Niezła laska - dać ją do sammobrony -juz oni 13.06.07, 16:52
      będą wiedzieli jak ją spożytkować (poprawianie rasy !?)
    • k1985 W Gdańsku TVP pracuje dla PO,nic złego o nich nie 13.06.07, 16:55
      puszczają. W radiu gdańskim to samo, więc zawsze dziennikarze boją sie o pracę
      a przed kolegami tłumaczą że muszą, bo żona pracuje tam gdzie władza ma wpływy,
      a dzieci chcą dostać do dobrej szkoły...itd.
    • antoni61 Wiadomości dobre dla PiS 13.06.07, 17:02
      ale mi rewelacja. Cenzura od początku istnienia Telewizji ma się tam dobrze !
      Przykłacdem tego jest puszczanie filmów radzieckich do 1989 roku i od 1989 roku
      tylko (w 98 % ) amerykańskich. Dlatego mimo iż opłacam abonament ( podatek) to
      tej telewizji praktycznie nie oglądam ! Liczyłem na TV Polonia ale tu dopiero
      pożera CENZURA programy. Z przykrością, ale oglądam w większości ( dla zdrowia)
      programy przyrodnicze itp. Czekam na zmiany i może ???? ( co ja piszę głupol)
      zniosą cenzurą lub ją ograniczą ???????!!!!!
    • isa.stern Wiadomości dobre dla PiS 13.06.07, 17:25
      zawsze tvp była i będzie prorządowa, trzeba ten moloch sprywatyzować i
      zaprzestać poszukiwań rozwiązań zmuszających obywateli do płacenia haraczu
      zwanego abonamentem...;P
    • pocalujta_wujta Czyja suka ujada na smyczy? 13.06.07, 18:14
      Smycz wiem do kogo nalezy. Nie wiem tylko kto bezposrednio prowadza suke.
      • 1zorro Panienka za mloda zeby pamietala jak bylo za PRLu, 13.06.07, 18:26
        ale mentalnosc odziedziczyla widac w genach. Tylko po kim, po mamusi czy
        tatusiu? Widac, zeszmacic mozna sie w kazdym systemie...
    • iwonaiwona dajcie pomysl jakiegos kanalu info w internecie 13.06.07, 19:31
      dosc tych narzekan badzmy konstruktywni - zna ktos jaka tv internetowa w miare
      obiektowna.znajdzmy alternatywe na tvp !!!
    • jerzy30 czerwone komuchy wrocily i bolszewia 13.06.07, 19:37
      ja tych komuchow z PiSdzielcowa po prostu nie ogladam
      • wet3 Re: jerzy30 13.06.07, 21:42
        jerzy30 napisał: > Czerwone komuchy wrovily i bolszewia

> ja tych komuchow z PiSdzielcowa po prostu nie ogladam

Gdybym nie widzial twej ksywy, to bylbym przekonany, ze napisal to niejaki
        Wenderlich z SLD, ktory obrazil p. Kruk.

PS
        W czasach mego dziecinstwa gdy przezywalismy sie to wolalismy: Jerzy g...a
        mierzy.
        • amanasecta wet3 - Alicja w Krainie Rydzyka 13.06.07, 23:19
          ty nie wyobrazasz sobie jakas ty glupia
          taka PiSda PiSkowka
    • web257 Wiadomości dobre dla PiS 13.06.07, 19:50
      A ktos mi powiedzial, ze w polsce nie ma juz komunizmu, a PZPR zostalo
      zdelegalizowane...a moze to PiS byl....
    • yxcv Wiadomości dobre dla PiS 13.06.07, 20:00
      no toscie jej juz tylek obrobili,pismaki co z Bolkiem gdzie jego dalsza
      makulatura,gdzie tem papier toaletowy-brak informacji.Pewmo Bolek sklada papiery
      tak aby pasowaly
      • wet3 Re: yxcv 13.06.07, 20:10
        yxcv napisał:

> no toscie jej juz tylek obrobili,pismaki co z Bolkiem gdzie jego dalsza
        > makulatura,gdzie tem papier toaletowy-brak informacji.Pewmo Bolek sklada
        papier
        > y
        > tak aby pasowaly

Chocby ukladal je nie wiem jak, to i tak zawsze wyjdzie, ze byl, jest i
        pozostanie Bolkiem!!! Prawdziwej historii i tak to nie zmieni.
    • abba15 Wiadomości dobre dla PiS - złe dla żydokomuny 13.06.07, 21:47
      Przeciwnicy "teorii spiskowej" i w ogóle "Jasnogród" bardzo się zawsze zżymał
      na określenie "żydokomuna" - że to niby niczego takiego nie ma, podobnie jak
      masonów i spisków. Oczywiście bywały wyjątki; kiedy np. Adam Michnik wykrył
      straszliwy spisek przeciwko Agorze, ogłoszona została dyspensa i przynajmniej w
      ten spisek można było wierzyć. Tymczasem żydokomuna nie tylko istniała, ale ma
      się całkiem dobrze również dzisiaj, a najbardziej wymownym tego świadectwem jest
      "plan polityczny" ogłoszony przez Aleksandra Kwaśniewskiego. Jest to nic innego,
      jak stary, poczciwy, stalinowski "fołksfront", jakie Ojciec Narodów nakazywał
      zawiązywać w latach 30., żeby "faszyzmowi" zrobić no pasaran. Nawiasem mówiąc,
      dzisiaj no pasaran odgraża się również Sławomir Sierakowski, o którym
      przeciwnicy kolportują fałszywe pogłoski, że pochodzi od samego Wawrzyńca Berii.
      Wprawdzie z okularów i wścieklizny jest nawet podobny, ale to chyba niemożliwe?
      Więc Aleksander Kwaśniewski, wespół z byłym konfidentem "wywiadu gospodarczego"
      i innymi konfidentami, którzy później porobili błyskotliwe kariery, będzie no
      pasaran robił własną, powiedzmy, piersią straszliwemu "faszyzmowi", który wylągł
      się w Polsce i "zagraża demokracji". Stręczy się nawet na przewodniczącego rady
      programowej Lewicy i Demokratów, więc jeśli fołksfront ma dostarczyć pretekstu,
      by Eurosojuz udzielił Polsce bratniej pomocy, to również "ludzie rozumni" będą
      musieli ukorzyć przed nim swoje rozumy. I w tym nie będzie niczego
      nadzwyczajnego, bo przecież i kiedyś Ojciec Narodów głupoty powagą
      najmądrzejszych wodził za łby.
      Stanisław Michalkiewicz
      • hydepark1 Kiedy wieje wiatr historii ...... 13.06.07, 22:10
        Kiedy wieje wiatr historii ludziom jak pięknym ptakom rosna skrzydła ,natomiast
        trzęsą się portki pętakom .
    • dijkman To smutne 13.06.07, 22:08
      Taka młoda osoba, a myśli w kategoriach peerelowskich.
      Nikt jej nie nauczył tego, że obiektywna ocena władzy dobrze służy zarówno
      narodowi jak i samej władzy.
    • kosa811 jedna wycina podPiS Wałęsy, druga idzie na całość 13.06.07, 22:18
      najważniejsze, to mieć ideowe kadry, a nie cyniczne jak SLD :))
    • ingostar Za to wiadomości 13.06.07, 22:34
      z Polsatu,TVN-u czy gazetki wybiorczej i wielu innych mediów to dopiero coś,tam
      ciągle przekonują nas że Polska to jedno wielki bagno a przecież w naszym
      pięknym kraju dzieje się tyle dobrych rzeczy.Kiedy w końcu przestaną wykręcac
      rzeczywistośc i podawac rzetelne informacje o tym co się tak naprawdę dzieje.
      • amanasecta czlowieku,ty jestes Alicja w Kraju Rydzyka 13.06.07, 22:58

kiedy przejrzysz na oczy, bo nam Polakom, nawet komuchy wizji realiow nie
        zdolali przeslonic, a Muchomorowi i Kaczynszczyznie sie udalo, na szczescie nie
        wszyscy w Polsce wierza w te dyrdymalki
        • hydepark1 Re: czlowieku,ty jestes Alicja w Kraju Rydzyka 14.06.07, 08:50
          Ty nam Polakom to sobie odpuść to nie komuna napisz mnie a innym pozostaw wybór
          chyba ze chcesz manipulowac !!!! ale skończyło sie sa tacy którzy maja inne
          zdanie a twoje na szczeście uważaja za beznadziejne i wolą wierzyc w to co
          widzą i słyszą niż w puste słowa poprzednich ekip !!!!do afer !!!!
        • atena48 Re: a Szymczycha - za rządów komuszków 14.06.07, 11:09
          to kto był - koordynator ds. mediów. Głowny policjant i on nałożył kaganiec
          mediom. Czy widział ktoś Olusia w jakiejś śmiesznej sytuacji, tylko biednego
          Janowskiego, jak mu czegoś podsypali -to puszczali do zdracia taśmy. Olusia jak
          nawet na schodkach się potknął to już nie puszczali, już nie mówiąc o jego
          pijackich ekscesach. Niestety manipulowano nami wtedy, nawet nie byliśmy tego
          świadomi, a przynajmniej ogromna większość naszego społeczeństwa o tym nie
          wiedziała, lub może nie chciała wiedzieć. Gazety trzeba umieć czytać, a
          telewizję trzeba umieć oglądać. Jeżeli bierze się wprost to co nam lansują i
          interpretują to już jest naszą "głupotą". Nikt nie zwolnił nas z obowiązku
          dociekania prawdy i myślenia przede wszystkim , a nie biernego konsumowania
          podawanej papki.
    • fezuj Wiadomości dobre dla PiS 13.06.07, 22:48
      Fajna z niej d§pa. Chetnie bym ja przelecial.
    • azeta7 Wiadomości dobre dla PiS 13.06.07, 23:16
    • rp7777 Wiadomości dobre dla PiS 14.06.07, 00:10
      Najbardziej boli Gazetę to że TVP faworyzuje Dziennik. Dlatego Gazeta dobrze nie pisze o TVP. A czy naczelny Gazety nie mówi: tego nie puścimy bo za dobre dla PiS. Naiwnym przypominam że media to manipulacja informacją. Nihil novi.
      • elly666 Naczelny GW: tego nie puscimy bo za dobre dla PiS 14.06.07, 04:34
        Hipokryzja Michnika jest przeogromna.
        Jak prezesem TVP byl kwiatkowski - stary komuch, byly przewodniczacy ZSyPu,
        synalek kolesia jaruzelskiego, to przechodzily ogromne manipulacje medialne i
        GW nie pisala o tym ani slowa.

Gin Gazeto Wyborcza, gin manipulatorko...

a swoja droga zobaczcie jak Zakowski ma pelne portki strachu:
        www.dziennik.pl/Default.aspx?TabId=95&ShowArticleId=48524
    • ponury_drwiacy_szyderca Beczelne PiSdy! P!eRd0Lc!e się!!! 14.06.07, 10:28

• jah.rastafari.jest.mym.panem telewizję Babilon omijam wielkim łukiem. To są kur 14.06.07, 18:37
      wy Babilonu. BBC z tego nigdy nie będzie. Wszyscy naormalni powinni stamtąd
      uciec, wówczas to coś ośmieszy się samo. Ci normalni co tam pracują, wspierają
      takich ludzi przykładajac choćby mały palec do tego co oni tam robią.
      • dori_wawa Re: telewizję Babilon omijam wielkim łukiem. To s 14.06.07, 21:37
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=645&w=62866922
    • dori_wawa Re: Wiadomości dobre dla PiS 14.06.07, 21:36
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=645&w=62866922
    • sumer55 czemu te dupy pisiorów są takie brzydkie?? Nawet 14.06.07, 23:16
      po pijaku by człowiek takiej nie trzasnął, nawet prawdziwy wszakpolak z LPR. No
      chyba, że chłopcy z Samoobrony: oni to wszystko lecę mając te swoje renatki,
      róże, sandry.
      • ello16 Re: czemu te dupy pisiorów są takie brzydkie?? Na 21.06.07, 21:28
        KOTECKA KRYJE ZIOBRO BO JEST HOMO TO RAZ.PO DRUGIE TO ZWYKŁA ZDZIRA PO TRZECIE
        JEST TAK GŁUPIA ZE NIE WIEM PO CO TYLE TYCH KOMENTARZY.TU NIE MAMA KOGO
        KOMENTOWAC.RYJ MA BRZYDKI-STUDIOWAŁE, Z NIĄ.ALE PRZYNAJMNIE ZIOBRO NIE WYGRA
        WYBOROW Z TĄ BLOND PIPĄ I DOBRZE

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka