Dodaj do ulubionych

Pielęgniarki zaprosiły prezydentową na rozmowy

• pluskacz1 Re: Pielęgniarki zaprosiły prezydentową na rozmow 20.06.07, 13:01
      NA BARYKADY!!!!
    • jk270805 Re: Górnicy i lekarze jadą pomóc 20.06.07, 13:11
      pielęgniarką,,,coś mi się wydaje że może być niezła zadyma.A to niczego dobrego
      nie wróży.
      W tedy rząd będzie miał pretekst by interweniować siłą..NIESTETY.
    • qc Gornicy sie przydadza o ile wezma laski 20.06.07, 13:18
      (te z lontem).
      Jeszcze troche a Kartofle miejmy nadzieje skoncza na latarni, podobnie jak ten
      inny bolszewicki koltun, Caucescu.
    • ratm1978 żenada:( 20.06.07, 13:20

• switonemsi Pielęgniarki zaprosiły prezydentową na rozmowy 20.06.07, 13:39
      Czy to nie jest idiotyczne, że dorośli ludzie pikietują? Demonstracja czy
      pikieta jest czymś przekomicznym! I pozwolenie na to... Boże, rzygać się chce!

Bardzo dobrze policja zrobiła spychając je z drogi. Powinno się użyć armatek
      wodnych. Nie wolno blokować dróg, nie wolno stać na drogach a jak policja
      upomina to się tym bardziej schodzi. Zgubiły torebki, bo łamały prawo. Wszystkie
      te idiotki powinny dostać mandat i naganę od dyrektorów szpitali za głupie
      zachowanie.
      • pantikapej Re: Pielęgniarki zaprosiły prezydentową na rozmow 20.06.07, 14:01
        switonemsi napisał:

> Czy to nie jest idiotyczne, że dorośli ludzie pikietują? Demonstracja czy
        > pikieta jest czymś przekomicznym! I pozwolenie na to... Boże, rzygać się chce!
        >
        > Bardzo dobrze policja zrobiła spychając je z drogi. Powinno się użyć armatek
        > wodnych. Nie wolno blokować dróg, nie wolno stać na drogach a jak policja
        > upomina to się tym bardziej schodzi. Zgubiły torebki, bo łamały prawo.
        Wszystki
        > e
        > te idiotki powinny dostać mandat i naganę od dyrektorów szpitali za głupie
        > zachowanie.
        >

:DDDD! jak się domyślam - twoje stanowisko w tej sprawie nie zmieniło się od
        lat 80-tych i "Solidarności"???

I tylko te wredne pielęgniarki stoją dziś tam, gdzie kiedyś stało ZOMO ?
    • varsovinn KACZA demokracja 20.06.07, 13:49
      To jest właśnie IV RP, a gdzie głos waszego internowanego i prześladowanego
      premiera Mulata, wszak on także nie raz zarobił pałą po D.
      Czy nie broni już ciemiężonych?!
    • michalparadowski Pielęgniarki zaprosiły prezydentową na rozmowy 20.06.07, 13:50
      Policja usunęła pielęgniarki, bo p.premier nie mógł dojechać do roboty.
      A tu tylu jeszcze do zlustrowania!
      • realista100 Kaczyński i PIS, stoją tam gdzie stało ZOMO ! 20.06.07, 13:56
    • cyjanek1 Pielęgniarki zaprosiły prezydentową na rozmowy 20.06.07, 13:53
      a ja durny głosowałem na PIS
      teraz już nie pójdę głosować bo nie mam na kogo
    • wojtek2784 Polska znowu stacza sie w balagan 20.06.07, 13:54
      Od jednej okupacji pod druga okupacje. Sami nie potrafimy istniec. Lekarze to
      lapowkarze to powszechny zwyczaj.
    • rok3 Pielęgniarki zaprosiły prezydentową na rozmowy 20.06.07, 13:54
      az dziwne ze policja jest tak ulegla i sie wysluguje kaczorom....ludzie a
      wlasciwie funkcjonariusze publiczni....zastnowcie przeciw komu uzywacie
      sily...jedni na kopalni kiedys tez nie pomysleli...
    • michalparadowski Pielęgniarki zaprosiły prezydentową na rozmowy 20.06.07, 13:58
      Przejrzałem wszystkie posty. Bardzo mi żal, tych biednych popieraczy PIS-u
      p.Kaczyńskich, którzy liczą, że za rządow tych panów, będzie im lepiej.
      Drodzy, kochani nieboracy.
      NIE BĘDZIE!
      Ale czy wy umiecie to pojąć?
      Mamy kapitalizm w którym nikt nikomu nic nie daje.
      Takie to trudne do zrozumienia?
      Ci panowie, dla urzymania ukochanej waaaadzy, grają na waszej naiwności!
      • amanasunta Re: Pielęgniarki zaprosiły prezydentową na rozmow 20.06.07, 14:08
        michalparadowski napisał:

> Przejrzałem wszystkie posty. Bardzo mi żal, tych biednych popieraczy PIS-u
        > p.Kaczyńskich, którzy liczą, że za rządow tych panów, będzie im lepiej.
        > Drodzy, kochani nieboracy.
        > NIE BĘDZIE!
        > Ale czy wy umiecie to pojąć?

Najlepiej to było za Gierka ,co towarzyszu :))))

> Mamy kapitalizm w którym nikt nikomu nic nie daje.

To piguły i doktorki nic nie dostaną:))) Napisz to wyraźnie ,,antykaczko'':)))

> Takie to trudne do zrozumienia?

> Ci panowie, dla urzymania ukochanej waaaadzy, grają na waszej naiwności!

Z racji wieku indoktrynacja komusza zrobi Ci takie dziury w mózgu ,ze na Twojej
        naiwności nie trzeba grać.Ty już ogłupiały przedstawicielu ,,polactwa'' będziesz
        taki do końca swoich dni :)))
    • cyjanek1 Re: Pielęgniarki zaprosiły prezydentową na rozmow 20.06.07, 14:00
      panie sokołowski jak pedały się plączą po ulicach to europa kwitnie z zachwytu i
      policjanci ochraniają zboczeńców aby im nic sie nie stało
      policjancie trafisz do szpitala i może ta którą dziś tłukłeś nocniczek ci poda hańba
    • daretto Krzyczały Gestapo ??? 20.06.07, 14:09
      I co przyjechało ?
    • askold Re: Pielęgniarki zaprosiły prezydentową na rozmow 20.06.07, 14:13
      Właściwie nie miałbym nic przeciw temu aby rząd Kaczyńskiego upadł (chociaż
      głosowałem na PIS......................, w miejsce kropek moi adwersarze mogą
      wpisać wszelkie możliwe epitety - im wolno, są przeciez i lepsi, i mądrzejsi
      ode mnie. Mnie nie wolno, ponieważ apriori jestem cham, wsiór, ciemnogród,
      fanatyk i azjata. Zresztą nawet gdyby byłoby mi wolno to nie odczuwam takiej
      potrzeby).
      A teraz proszę pozwolić, iż uzasadnię mój pogląd. Owóż z niekłamaną
      przyjemnością patrzyłbym (może zresztą tak się stanie) jak zaciekłym
      przeciwnikiom dzisiejszego rządu rozhuśtywane przez nich nastroje i żądania
      walą się na głowy. Panowie i panie źle się bawicie. Tego nie można robic
      bezkarnie. Jeśli myślicie, że jak dojdziecie do władzy to protesty skończą się
      jak za dotknięciem różdżki czarodziejskiej to, proszę mi wybaczyć, ecxuse le
      mot, jesteście kretynami. Tak nie będzie. To wy będziecie musieli spełnić te
      rozbudzone nadzieje. Ciekawe jak ? Dobrze wiecie, że nic tym ludziom nie dacie.
      Nic ! Żadna z partii opozycyjnych nie programu reform w żadnej z palących
      problemów (no, oprócz SLD, które popisowo rozpirzyło AWS- owską reformę służby
      zdrowia). Prywatyzacja to tylko hasło, które trzeba jeszcze wypełnić trescią. I
      co znowu powiecie ludziom żeby czekali ? Za wszystko trzeba płacić rachunki.
      Wam ten rachunek wystawią natychmiast. Jaka będzie odpowiedź ?
      Zaniechania 17 - stu lat, w których problemy służby zdrowia, edukacji i
      budżetówki nikogo z establishmentu nie obchodziły w najmniejszym stopniu, nie
      dadzą się odrobić jednym pociągnieciem pióra. Obawiam się, iż na to trzeba
      następnych 17 -stu lat.
      Szanowni obrońcy demokracji i praw człowieka ! Waszą odpowiedzią także będą
      policyjne pały ! Gadomski i Kuczyński zapiszą tomy na temat populizmu
      pielęgniarek. Rokita, tak już to zrobił za Buzka, zaproponuje sprowadzenie
      pielęgniarek z Ukrainy. Zmieszacie protestujących z błotem. Tak jak to było do
      tej pory.
      O wielce uczeni i wszechwiedzący ! Im bardziej rozhisteryzujecie
      społeczeństwo tym większych i mocniejszych sił bedziecie musieli użyć ! Czyż
      byście o tym nie wiedzieli ? Jakze wam się wtedy przydadzą prawa Ziobra i
      reformy policji Dorna, o tak.
      Jeśli zaś nie spełnicie chociażby cząstki z tego za czym sie teraz rzekomo
      opowiadacie to radziłbym, kiedy już przejmiecie władzę, wyciąć wszystkie drzewa
      wokół urzędu Rady Ministrów, łącznie z tymi w Parku Łazienkowskim.
      Nie pytaj komu bije dzwon, on bije także dla Ciebie.
      PS. Niech się nikomu nie wydaje, że uważami protesty pielęgniarek za
      niesłuszne. Przeciwnie ! Moja mama była pielęgniarką i wiem co to znaczy.
      Żałuję tylko, że sa cynicznie wykorzystywane przez dziennikarzy i
      politykierów, którym nienawiść do wszystkiego co "kaczyńskie" przesłoniła
      instynkt samozachowawczy. Uważajcie... .
    • jan3211 A jakie one wypasione i zadowolone z siebie ? 20.06.07, 14:14
      W telewizji smieją się do kamery i wrzeszczą - Gestapo. Porządku trzeba
      przestrzegać i formy strajku również .
      • gamon0 To pewnie aktywistki związkowe, prowokatorki 20.06.07, 14:28
        Robią złą opinię znacznej większości porządnych pielęgniarek.
        Aktywistki związkowe, prowokatorki...
      • noelkabat Re: Kaczynski J. jak Gomulka !!! 20.06.07, 14:29
        Dotychczas "genialny wodzus" byl tylko podobny do Gomulki, troche z wygladu,
        medzil tak jak on: nudno i ideologicznie. Teraz wylazi z niego sfrustrowany
        despota, arogancki kurdupel i bezwzgleny zamordysta, zaczyna od bicia
        pielegniarek (damski bokser?!), a kiedy zacznie strzelac???
        • amanasunta Najpierw dla ciebie kaftanik .....:)))))) 20.06.07, 15:17
    • gamon0 Strajki pewnie inspiruje UE 20.06.07, 14:24
      No bo to chyba nie zbieg okoliczności... :)))
      • bledatonn Re: Strajki pewnie inspiruje UE 20.06.07, 14:32
        a mi sie przypomina jak wladza zareagowala na protestujacych w 1981 roku
        rolnikow. Przyslano negocjatorow w helmach z palkami i tarczami.
        Takie deja vu :)
      • noelkabat Re: Strajki pewnie inspiruje UE 20.06.07, 14:34
        Oczywiscie! Tak jak dawniej, za Gomulki inspirowaly antysocjalistyczne sily
        imperializmu amerykanskiego.
        "Gomulka" wraca!!! Dotychczas "genialny wodzus" byl tylko podobny do Gomulki,
        troche z wygladu, medzil tak jak on: nudno i ideologicznie. Teraz wylazi z
        niego sfrustrowany despota, arogancki kurdupel i bezwzgleny zamordysta, zaczyna
        od bicia pielegniarek (damski bokser?!), a kiedy zacznie strzelac???
    • yppie80 Darmozjadki za publiczne fundusze!!!! 20.06.07, 14:34
      Jesli sie wam nie podoba praca policji, trzeba bylo nie stac!!!!
    • marych Cierplwośc Polaków sie kończy! Czas wyjść na ulice 20.06.07, 14:39
      Trzeba przepędzić faszystowskich clownów tam gdzie ich miejsce. Cierpliwośc
      nasza się kończy! Sami nie odejdą, bo dobrze wiedzą, że już drugiej takiej
      szansy od Polaków nie dostaną - więc trzeba ich zmusić do dymisji. Wyjdźmy
      wszyscy na ulice solidaryzując się z pielęgniarkami, lekarzami, nauczycielami,
      lesbijkami i gejami, wszystkimi dla których godne zycie jest wazniejsze od
      faszystowskich zwidów rządzących psychopatów!
      • herostrates1 Koniec koalicji szczury uciekaja 20.06.07, 14:49
        Dni ich sa policzone. Jedyne wyjscie to przedterminowe wybory. Dlatego Ziobro
        uchyla immunitet Lyzwinskiemu w trybie pilnym. Koalicja sie rozpadnie i beda
        nowe wybory. Kaczory sie juz nie podniosa. Wszystko przypominalo pilotowanie
        samolotu pasazerskiego przez dzieci specjalnej troski. Pozostaje tylko pytanie
        jak sie uda awaryjne londowanie.

• herostrates1 Re: Koniec koalicji szczury uciekaja 20.06.07, 14:58
          herostrates1 napisał:

> Dni ich sa policzone. Jedyne wyjscie to przedterminowe wybory. Dlatego Ziobro
          > uchyla immunitet Lyzwinskiemu w trybie pilnym. Koalicja sie rozpadnie i beda
          > nowe wybory. Kaczory sie juz nie podniosa. Wszystko przypominalo pilotowanie
          > samolotu pasazerskiego przez dzieci specjalnej troski. Pozostaje tylko
          pytanie
          > jak sie uda awaryjne londowanie.

Moze uda im sie stworzyc rzad na emigracji w Londynie :)
          >
    • garfield69 Faszystowskie panstwo... 20.06.07, 14:47
      Ciekawe, ze dlaczego ta "dzielna" policja nie byla tak odwazna, gdy gornicy
      byli na ulicy. Banda tchorzy.
      • czyzyk33 Prośba do internautów.... 20.06.07, 15:16
        Nie wiem, czy jest sens pisać, skoro na rzeczowe argumenty, czytam obraźliwe
        słowa żywcem przepisane od J.Kurskiego, P.Gosiewskiego, T.Cymańskiego, oraz
        innych przedstawicieli PiS.
        Kobiety protestują w słusznej sprawie, tylko żal, że nie ma tam SOLIDARNOŚCI!
        Przyznaję się, jestem tchórzem, bo nie stoję twarzą w twarz z uzbrojonym
        przedstwicielem IV RP.
        Jestem tchórzem, bo wysłałem do protestu swoją żonę,córki...
        Jestem tchórzem, bowiem w swoim proteście chowam się za plecami matki, córek..
        Jeżeli mamy choć odrobinę honoru, to winnismy zaprzestać jałowej debaty w
        internecie, a stanąć w obronie kobiet!
        Ja idę....a TY?
        • amanasunta Re: Prośba do internautów.... 20.06.07, 15:49
          czyzyk33 napisał:

> Nie wiem, czy jest sens pisać, skoro na rzeczowe argumenty, czytam obraźliwe
          > słowa żywcem przepisane od J.Kurskiego, P.Gosiewskiego, T.Cymańskiego, oraz
          > innych przedstawicieli PiS.
          > Kobiety protestują w słusznej sprawie, tylko żal, że nie ma tam SOLIDARNOŚCI!
          > Przyznaję się, jestem tchórzem, bo nie stoję twarzą w twarz z uzbrojonym
          > przedstwicielem IV RP.
          > Jestem tchórzem, bo wysłałem do protestu swoją żonę,córki...
          > Jestem tchórzem, bowiem w swoim proteście chowam się za plecami matki, córek..
          > Jeżeli mamy choć odrobinę honoru, to winnismy zaprzestać jałowej debaty w
          > internecie, a stanąć w obronie kobiet!
          > Ja idę....a TY?

Tylko nie zbocz na piwo :)))))
          • czyzyk33 Re: Prośba do internautów.... 20.06.07, 17:07
            Amanasunta !!!
            Twoja cenna odpowiedź zmusiła mnie do działania. Dzięki ! Zawsze warto czegoś
            się nauczyć. Podziwiam za odwagę prezentacji swojej osoby oraz poglądów.
            W wolnej chwili przeczytam więcej!
            Pozdrawiam
            Czyzyk
            Got mit euch
            Komentarz wydarzeń które uznam za ważne. Walka z ciemnotą i ksenofobią z lewa i
            prawa.
            amanasunta.blox.pl/html - 23k - Kopia lokalna - Więcej z tej witryny
            Motto: Niebo gwiaździste nade mną prawo moralne we mnie. Taka chcę być.

>Wyjasniam ciemniaczku.
            Lidka to członek(ni) LiD
            Powca to członek(ni)PO :)))
            Okreslenia bardzo popularne na forum ,nie tylko gazeta.pl :)))
            W niedzielę zmówie i za Ciebie. Powiedział Pan miłujcie nieprzyjaciół swoich:)))
            CBA policją polityczną? TAK jeśli korupcja to dla ciebie ,,polityka'':))))
            Dajecie sie manipulować czy chcecie być manipulowani przez PO i LiD ? :))))
            Własnie moderator mnie ..pouczył''.Ciekawe czy poucza ergo12,TW Wielgius i
            pierocika6 ? :)))
            System ,opisany przez Ciebie,chory bez dwu zdań to dzieło PiS ? :))))
            Ten ,godny szacunku, prof. Religa chce to zmienić .I co na to ,,opozycja''? Nie
            ma
            dyskusji tylko rejwach :)))
            Pracujesz u Premiera?
            W kancelarii?
            Ale w tej kancelarii panuje ,,wolność słowa'':)))))
            Ujawnijcie sie więc towarzyszu :)))
            > Jak zwykle debilny komentarz!!
            A to Twoja strona ?:)))
            www.tworki.internetdsl.pl/
            >Tylko nie zbocz na piwo :)))))

PS. Nie byłem na piwie, lubię wódkę, a tej w okolicy Kancelarii Premiera nie
            mogłem kupić!
            • amanasunta To masz problem :)))) 20.06.07, 17:15
              czyzyk33 napisał:

> PS. Nie byłem na piwie, lubię wódkę, a tej w okolicy Kancelarii Premiera nie
              > mogłem kupić!
              Trzeba przejść całe Łazienki i kupic w sklepie na Szwoleżerów.Daleko ale jaki
              fajny spacer :)))
    • sybirak2 Pielęgniarki zaprosiły prezydentową na rozmowy 20.06.07, 15:21
      Lekarze i pielęgniarki! Dobrze Wam tak. Idźcie jescze raz do urn wyborczych, by znowu głosować na tych łgarzy i krętaczy.
      • m15 głosujcie na komunę,dadzą wam tyle co poprzednio 20.06.07, 15:47
        sybirak2 napisał:

> Lekarze i pielęgniarki! Dobrze Wam tak. Idźcie jescze raz do urn wyborczych,
        by
        > znowu głosować na tych łgarzy i krętaczy.
        to tacy lewi i uczciwi ludzie ,sprzedawczyki-lecz za grubą kasę zdrajcy-lecz
        dla własnego dobra ect.---------------głosujcie na nich hi,hi,hi
    • macarthur awanturnicza masa wspierana 20.06.07, 15:34
      przez zachodnie ośrodki reakcyjne próbuje obalić ukochanego przez naród wodza,
      ale ręka podniesiona na władzę zostanie ucięta
      • m15 prawda objawiona michnikowszczyzny ,popierana 20.06.07, 15:42
        macarthur napisał:

> przez zachodnie ośrodki reakcyjne próbuje obalić ukochanego przez naród wodza,
        > ale ręka podniesiona na władzę zostanie ucięta
      • amanasunta Re: awanturnicza masa wspierana 20.06.07, 17:10
        macarthur napisał:

> przez zachodnie ośrodki reakcyjne próbuje obalić ukochanego przez naród wodza,
        > ale ręka podniesiona na władzę zostanie ucięta
        Ha ha ha ha ,,mistrzu satyry i dowcipu''.
    • kapitan_stopczyk Niedouczone pilęgniarki - nie wiedzą co to Gestapo 20.06.07, 15:48
      A to była TAJNA POLICJA, która NIGHDY nie zajmowała się działaniami typu walka
      z tłumem na ulicach.
      W Gestapo np. wyrywali paznkcie, przypalali papierosami, łamali kończyny,
      wybijali zęby, topili w wiadrze - slowem - stosowali zupełnie inne środki
      perswazji niż polska policja w stosunku do pań pielęgniarek.

Poczytać troche literatury - a potem krzyczeć.

-------------------------------------------------------
      - Czy jest pan gotów stać na straży porządku prawnego odnowionej,
      demokratycznej Rzeczypospolitej Polskiej?
      - Bezapelacyjnie. Do samego końca. Mojego lub jej.
    • worldmaster1 Pielęgniarki zaprosiły prezydentową na rozmowy 20.06.07, 15:50
      Jak zwykle policja winna. Negocjowali przez 11 godzin, czy to za mało? Protest
      popieram, ale utrudnianie życia użytkownikom dróg nie jest koniecznie potrzebną
      metodą jego nagłośnienia. Górnicy "wynegocjowali" już dla siebie wszystko co
      chcieli (podręcznikowy przykład państwa opiekuńczego), więc po co jeszcze jadą
      do Warszawy? Poprzeć pielęgniarki czy ponap*******ć się z policją? Żyjemy w
      państwie demokratycznym, mamy wolność słowa, możemy protestować, ale nie oznacza
      to, że protest może mieć dowolną formę, a protestujący są zwolnieni z obowiązku
      przestrzegania prawa. Jeśli tego nie rozumieją, policja, po wyjątkowo długich -
      jak w tym przypadku - negocjacjach, ma pełne prawo użycia siły.
    • zwiatrem1 Pielęgniarki zaprosiły prezydentową na rozmowy 20.06.07, 15:57
      Otrzyj sobie mleko z brody a potem otworz gebe. Ty wiesz dziewczyneczko co to
      znaczy stan wojenny?????
      Chcialabym wiedziec kto podpuszcza te babole ze sluzby dobrej smierci!
      Proletariusze wszystkich krajów laczcie sie!
    • czechy11 Pielęgniarki zaprosiły prezydentową na rozmowy 20.06.07, 15:58
      Pielęgniarki i lekarze jestem z Wami. Trzymajcie się i protestujcie do
      upadłego. Wasz protest jest słuszny. skoro różni PiS-owscy LPR-owscy i
      Samoobronni znajomkowie moga otrrzymywac na pseudodoradczych stanowiskach
      dziesiątki tysięcy złotych a wiedzy nie mają żadnej to za Waszą ciężika prace
      nalezy się uczciwa płaca. Nie dajcie się kłamliwej ekipie rządzącej.
      • iamx Oby Panie pielegniarki nigdy nie spotkaly 20.06.07, 16:04
        na swojej drodze prawdziwych gestapowcow... Warto warzyc slowa, bo poziej moze
        ich zabraknac lub te ktore mamy w repertuarze, okaza sie wyblakłe.
        • mikelondon Re: Oby Panie pielegniarki nigdy nie spotkaly 20.06.07, 16:38
          iamx napisał:

> na swojej drodze prawdziwych gestapowcow... Warto warzyc slowa, bo poziej
          moze
          > ich zabraknac lub te ktore mamy w repertuarze, okaza sie wyblakłe.

prawda - to samo mozna powiedziec o kryptonimie Mengele...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka