indris Niech Schetyna się nie wygłupia 23.06.07, 14:44 Sam też więcej by nie uzyskał. Jest wystarczająco dużo powodów do stawiania Kaczorom zarzutów, żeby wymyślać na siłę dodatkowe. Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Re: Niech Schetyna się nie wygłupia 23.06.07, 15:26 indris napisał: > Sam też więcej by nie uzyskał. Jest wystarczająco dużo powodów do stawiania > Kaczorom zarzutów, żeby wymyślać na siłę dodatkowe. Czekamy na kolejną wypowiedz Palikota.Ten to dopiero ,,kaczkom''przywali :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Szczescie w nieszczesciu 23.06.07, 15:48 Szczescie bo ciagle jestesmy w unii , nieszczescie bo kaczki wrocily z tarcza Odpowiedz Link Zgłoś
vanilla.dream Komuchy coś knują, farbowane lisy demokracji ... 23.06.07, 15:49 nie wierzę w szczerość lewackich intencji Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 .................Dla SLD................ 23.06.07, 15:58 gdyby rzadzili najwiekszym sukcesem byloby spotkanie w gronie przywodcow europejskich.Moze sie zdarzyc ze poklepia po plecach,mile sie usmiechna lub nawet dadza buzi.A napewno pedziliby tam gdzie robia fotki.Zlozyli podpisy,przyjechali do Polski w wielkim tryumfie.Podpisalismy dla Was rodacy podwojna wiekszosc.Od zaraz , juz i teraz.A w Wyborczej tytuly chwaly-Polska wygrala.Dziekujemy za podziekowania od SLD.Oni juz moga odejsc. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: .................Dla SLD................ 23.06.07, 16:09 Szybkie przefarbowanie lewicy. Lewicowy eurodeputowany Marek Siwiec wyliczał inne wazne ustalenia szczytu, które są dla nas równie ważne jak nicejski system liczenia głosów. "Mamy szansę na rozszerzenie. Jest więcej władzy dla Parlamentu Europejskiego" - tłumaczył. "Na dwa i pół roku zostanie powołany przewodniczący UE. Będziemy mieć 18-osobową Komisje Europejską, a nie 27 osobową, jak w tej chwili. Będzie powołany wysoki przedstawiciel do spraw polityki zagranicznej" - wyliczał. "Niech system nicejski posłuży do polskich zwycięstw" - podsumował Siwiec. Odpowiedz Link Zgłoś
tychik1 Re:Jestem pozytywnie zaskoczony co mowi Schetyna 23.06.07, 16:07 Jakakolwiek tylko czesciowo ma racje,a przedewszystkim to: Ze do pierwiastka trzeba powracac ! To co bylo dobre wczorej wcale nie musi byc dzisaj czy jutro. Zeby sie z uni nie zrobil drugi sowiet ,to musi isc z duchem czasu i przewietrzac stare smrody.Glosowanie to nie konstytucja , a nawet te sie poprawia i modyfikuje.Wiec sprawa powrotu do pierwiastka jest calkiem realna,a mysle ze dopiero teraz politycy zaczna sie mu blizej przygladac.Chcialo by sie powiedziec pol zartem pol serio: MY TAM JESZCZE WROCIMY ! : ) Natomiast co do odpuszczenia to jak by sie tylko dalo to bracia by nie popuscili ani tyle co za paznokciem,ale widocznie juz tam struny nie mozna bylo przeciagac. Wydaje mnie sie ze Schetyna tu troche blefuje i jako przeciwnik polityczny chce im strzelic gola,ale nie mysle ze PO by tam co innego zdzialalo. Natomiast naleza sie im PO bardzo duze brawa za ich wspierajaca POstawe w trudnych chwilach -BRAWO ! No faktycznie moglo byc lepiej ale co zrobic? REMIS,REMIS,(ze wskazaniem na DOGRYWKE ! : )jak na Polske przeciw Europie to i tak duzo lepiej niz nic. Odpowiedz Link Zgłoś
alterpars Coz teraz pora na koszty tego Waszego "sukcesu" 23.06.07, 16:14 Chamske argumenty o wojnnie kiedy cala Europa chce o nich zapomniec i niechec do kompromisu mysle ze jasno daly do zrozumienia UE ze Polska najzwyczajniej do wspolnoty nie pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Coz teraz pora na koszty tego Waszego "sukces 23.06.07, 16:17 Wygrana jest najwazniejsza.A ze Kaczynski powiedzial brutalna prawde?Boli to ciebie?Prawda boli ale nie powinna bolec Polakow. Odpowiedz Link Zgłoś
alterpars Re: Coz teraz pora na koszty tego Waszego "sukces 23.06.07, 16:21 Mnie nie boli. Ja po prostu widze ze Polska patrzy wstecz a nie naprzod. A wygrana coz. Wydaje mi sie ze po prostu koszty tej "wygranej" beda dla Was bardzo dotkliwe nie mowiac juz o niecheci do Waszego Kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Coz teraz pora na koszty tego Waszego "sukces 23.06.07, 16:24 Ja mam pozytywne zdanie.Przejechalem komentarze z kilku znanych europejskich stacji gdzie mowi sie otwarcie o upartosci i sukcesie polskiego Prezydenta.Komentarze odnosza sie jedynie czy bardziej twardy byl ten w sluchawce czy ten na miejscu.Co do przyszlosci.To jest wlasnie przyszlosc Polski.Glos Polski bedzie widoczny i odczuwalny.I tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
alterpars Re: Coz teraz pora na koszty tego Waszego "sukces 23.06.07, 16:35 Oj w sumie to nawet z sympatia patrze na ten Wasz sen o potedze. Z zewnatrz to troche inaczej wyglada. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Coz teraz pora na koszty tego Waszego "sukces 23.06.07, 16:44 Przeciez ja patrze na to z Francji. Odpowiedz Link Zgłoś
alterpars Re: Coz teraz pora na koszty tego Waszego "sukces 23.06.07, 16:56 Nie wiem skad patrzysz ale gadasz jakbys byl z Polski :-) Dobrze wiesz ze Polska zostala przyjeta do UE w ramach szansy i gestu ze strony wspolnoty. Musi jednak znac swoje miejsce w szeregu jako Kraj rozwijajacy sie. Mysle ze w tej chwili do Panstw mocarstw dotarla informacja ze apetyty Polakow wzrosly i mysle ze nie bedzie to tolerowane. I tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Coz teraz pora na koszty tego Waszego "sukces 23.06.07, 17:01 Bez przesady.Znac swoje miejsce w szeregu?Moze ma tez milczec?Polska nalezy do UE na zasadzie rownosci.W ramachprzyszlej UE maksymalnie jako panstwa federacyjnego powinnismy spojrzec na rozwiazania USA gdzie kazdy stan ma 2 glosy.Bo gdyby patrzec wedlug ilosci ludzi to Kalifornia z obojetnie jakim stanem rzadzilaby USA.Logiki prosze tylko troche. Odpowiedz Link Zgłoś
alterpars Re: Coz teraz pora na koszty tego Waszego "sukces 23.06.07, 17:04 Alez skad Polska ma krzyczec i to glosno ze jej sie najwiecej nalezy bo jest taka wazna i wogole w 2 wojnie swiatowej uczestniczyla i miala papieza :-) Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Coz teraz pora na koszty tego Waszego "sukces 23.06.07, 17:07 Znasz postulaty GB na szczyt?To dopiero grozilo rozwalka.Zreszta do dzisiaj wiele krajow ma watpliwosci.To jest normalne.Ty widocznie wstydzisz sie ze jestes Polakiem.Ja jestem dumny .I wielu ocenia Polske przez moj pryzmat. Odpowiedz Link Zgłoś
alterpars Re: Coz teraz pora na koszty tego Waszego "sukces 23.06.07, 17:11 Wiesz nie bardzo mam sie czego wstydzic...moje dzieci juz nawet po polsku nie chca mowic a wnuczek przyjechawszy z Polski stwierdzil ze nie chce tam juz nigdy jechac bo tam smutno. A znajomi ktorych spotykam raczej oceniaja sprawy przez moj pryzmat Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Coz teraz pora na koszty tego Waszego "sukces 23.06.07, 17:18 A moje dzieci umieja pomimo ze tu urodzone. Odpowiedz Link Zgłoś
alterpars Re: Coz teraz pora na koszty tego Waszego "sukces 23.06.07, 17:25 mowi sie trudno. Dla takich jak Ty mam pytanie. Dlaczego wiec nie wracasz do Polski? Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Coz teraz pora na koszty tego Waszego "sukces 23.06.07, 17:29 Syn idzie do wojska.Ma tu znajomych,przyjacil.Corka podobnie.A jezyk polski?Wspaniale.Duza szansa.To jest syna czwarty jezyk.Niezle jak na niecale 18 lat.Ja w Polsce nie mam rodziny wiec bez znaczenia gdzie mieszkam Odpowiedz Link Zgłoś
hydepark1 Re: Coz teraz pora na koszty tego Waszego "sukces 23.06.07, 17:13 Przypominam ci że inni uprawiaja takie chamstwo w Europie tylko w białych rękawiczkach ,wiec dla dobra kraju chociaz nie pochwalam tych słów wybaczam kaczorkowi . Odpowiedz Link Zgłoś
alterpars Re: Coz teraz pora na koszty tego Waszego "sukces 23.06.07, 17:15 coz miejcie te swoje 5 minut. Ja popatrze co sie teraz wydarzy. Spodziewam sie jednakowoz "gnebienia" lub izolacji Polski. Chcecie brac to i placcie. Odpowiedz Link Zgłoś
hydepark1 Re: Coz teraz pora na koszty tego Waszego "sukces 23.06.07, 17:17 HAhaa to znaczy ze przeciwnicy UE maja rację !!!Co to za unia w której tylko jeden ma rację !!!!!Izolacja spokojnie nie zapominaj ze to Unia nas potrzebowała również !!! Dowód przyjęcie Rumunii ,Bułgarii wiec dobre twoje dobre moje . Odpowiedz Link Zgłoś
alterpars Re: Coz teraz pora na koszty tego Waszego "sukces 23.06.07, 17:26 no tak tylko ze Rumunia i Bulgaria tak nei gardluja jak Polska ktora jest w tym samym gronie. Odpowiedz Link Zgłoś
hydepark1 Re: Coz teraz pora na koszty tego Waszego "sukces 23.06.07, 17:54 No nie, ty przykladasz pozycje Polski do R i B te kraje sa 50 lat za nami!!!! Polska byla w tym gronie dzieki komuchom , demokracja polega na tzn ze jeden ma racje -czytaj niemcy- obodz sie to ma byc unia .doceniam starania niemieckie w budowaniu demokracji w europie ale oni naprawde nie zawsze maja racje i jak sie ma swoja to nalezy jej bronic i ja udowodnic. w demokracji pomysla i prosze efekty znamy !!!!oj widac przeszedles kiepska szkole asertywnosci!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tychik1 Re: Raczej pora na zbieranie owocow : ) 23.06.07, 18:45 alterpes: Chamske argumenty o wojnnie kiedy cala Europa chce o nich zapomniec i niechec do kompromisu mysle ze jasno daly do zrozumienia UE ze Polska najzwyczajniej do wspolnoty nie pasuje. T:Hmm;A jakie argumenty uzywaja Zydzi ,albo nawet nimieccy ziomkowie " A: Mnie nie boli. Ja po prostu widze ze Polska patrzy wstecz a nie naprzod. A wygrana coz. Wydaje mi sie ze po prostu koszty tej "wygranej" beda dla Was bardzo dotkliwe nie mowiac juz o niecheci do Waszego Kraju. T:Mamy punkt widzenia w zaleznosci od punktu siedzenia.Ty co tak dlugo za granica widzisz tylko ich interes, a nasz polski juz jest poza twoim zasiegiem. Mozemy siedziec na przeciwko siebie za stolem ,patrzec na ten sam garczek ale widziec zupelnie co innego! Nie dotyczy oczywiscie wszystkich za granica,bo mozna zyc w Polsce , a widziec z pozycji przykladowo Bliskiego Wschodu. To wtedy cialo jest tu a duch to jak nocny wiatr ,pieron ich wie gdzie jest a juz zupelnie co zobaczyl ??????? : ) A: Nie wiem skad patrzysz ale gadasz jakbys byl z Polski :-) Dobrze wiesz ze Polska zostala przyjeta do UE w ramach szansy i gestu ze strony wspolnoty. Musi jednak znac swoje miejsce w szeregu jako Kraj rozwijajacy sie. Mysle ze w tej chwili do Panstw mocarstw dotarla informacja ze apetyty Polakow wzrosly i mysle ze nie bedzie to tolerowane. I tyle. T: Co do gestow to chyba jeszcze sam malo wiesz albo raczej nam wciskasz ciemnote-he, a widzieeeelii go to siwiatooooowy siie znalaz : ) Zaraz wiec rozdziawie gebe i wywale na ciebie wielkie pytajace slipia,bo takie cudenko to naprawde ni widziane ni slyszane. Widac ze w ramach tej samej uni mamy CORAZ ! bardzo rozbiezne interesy ! Nic sie nie dzieje bez interesu .Przyjmowali nas tez z intencja takiego czy inngeo wlasnie ze INTERESU !,a za darmo to by nam nie dali nawet tyle co brudu za paznokciem. Natomiast nasze miejsce to jest tam gdzie jest nas zywotny interes,my tez musimy zyc i mamy do niego pelne prawo.A jak nie to nie ma co sobie glowy zawracac dziecinna zabawa w szeregi i podchody. W szeregu to my zesmy juz stali za komuny i gdyby sie nie umieli ruszyc to prawdopodobnie byli juz jak te : "Drzewa umieraja stojac" Ta ze patyczkiem (jak ten poprzedni zabojad) nam nie grozcie ,ani do szeregu nie ustawiajcie ,bo my to tak po chlopsku palcem nie robione tylko wiecie czym \ ; ) T:No i bardzo dobrze ci ten kolega tu odpisal: Autor: presentation1 : Syn idzie do wojska.Ma tu znajomych,przyjacil.Corka podobnie.A jezyk polski? Wspaniale.Duza szansa.To jest syna czwarty jezyk.Niezle jak na niecale 18 lat.Ja w Polsce nie mam rodziny wiec bez znaczenia gdzie mieszkam T:Przecie to tak jakby dziecku dawal wyprawke i to taka ktora nikt nigdy mu nie zabierze !Takie jezyki to majatek a zwlaszcza w dzisiejszej globalnej dobie ! ,no i prawie zawsze wie co sie o nim mowi : ) Ale zeby na to wpasc to trzeba bylo MYSLEC ! po polsku : ) Odpowiedz Link Zgłoś
ambl Re: Coz teraz pora na koszty tego Waszego "sukces 23.06.07, 19:23 alterpars:na szczęscie jest to tylko twoje zdanie,zdanie marnego robaka Odpowiedz Link Zgłoś
szerb Europa Niemiecka? 23.06.07, 16:56 Polska pokazala raz jeszcze, ze potrafi bronic swoich interesow, czego nie mozna powiedziec o wiekszosci krajow malych i srednich, ktorych interesow Polska bronila. Niemcy to kraj o rosnacym apetycie na dominacje Europy, niemiecka wizja Europy to Europa Niemiecka, gdzie karty rodzaja Niemcy, reszta ma sie poporzadkowac albo kopa i za drzwi Historia sie powtarza Odpowiedz Link Zgłoś
alterpars Re: Europa Niemiecka? 23.06.07, 16:59 Polska jedyne co pokazala to ze nie rozumie swojego miejsca w UE! To chyba tylko w Polsce uzmyslawia sie ludziom to ze jak ktos jest bogaty to nic bo i tak ma byc rowno. A w UE jest niestety odwrotnie niz w Waszym Kraju Odpowiedz Link Zgłoś
jan3211 jakby wysłano Kwacha , to za obietnice kariery .. 23.06.07, 17:06 jakby wysłano "Kwacha" to za obietnice własnej kariery już byłoby wszystko podpisane. Poźniej przyszłaby piękna żona i złożyła wyrazy współczucia na grobie RP. Odpowiedz Link Zgłoś
hydepark1 Re: jakby wysłano Kwacha , to za obietnice karier 23.06.07, 17:11 Bez watpienia najpierw by sie z wszystkimi wylizał a później powiedział robiliśmy wszystko ale byliśmy sami !!!!Zakłamany komuch !!!!zdradził raz Polskę dla Związku Radzieckiego to ma wprawę nawet w argumentacji !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
alterpars Re: jakby wysłano Kwacha , to za obietnice karier 23.06.07, 17:12 a tak zyjesz i masz sie dobrze czujac ze znow Polska jest przeciwna wszystkiemu i wszystkim i postrzegana jak wrzod na nosie. Odpowiedz Link Zgłoś
hydepark1 Re: jakby wysłano Kwacha , to za obietnice karier 23.06.07, 17:15 Lepszy wrzód na nosie niz na d .... Jak Niemcom zapomniano II wojnę to Polsce zapomną te słowa .Polska była tak postrzegana bo polityka do tej pory była taką zę sie sami nie sznowaliśmy !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
alterpars Re: jakby wysłano Kwacha , to za obietnice karier 23.06.07, 17:40 od dzis za to beda Was wszyscy szanowac :-)))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
olpc Re: jakby wysłano Kwacha , to za obietnice karier 23.06.07, 18:00 Co jest z tobą, chłopie? Jaką ocenę miałeś z matematyki? Niemcom, a zwłaszcza ich kanclerz po fizyce, też można się dziwić, bo przecież ze wszystkich narodów UE są obok Polaków technicznie najlepiej wykształceni. W sprawie sposobu głosowania było widać, że to Polacy są najlepsi w UE w matmie i tyle. I nie masz co dłużej na ten temat dyskutować, bo jeszcze się okaże, że z matmy jesteś zero. Odpowiedz Link Zgłoś
hydepark1 Re: jakby wysłano Kwacha , to za obietnice karier 24.06.07, 10:12 Nie tylko z matmy powinien iść do psychoterapeuty to by mu psychikę naprawił !!! Odpowiedz Link Zgłoś
hydepark1 Re: jakby wysłano Kwacha , to za obietnice karier 24.06.07, 10:10 kazdy kto jest coś wart nie musi zabiegac o szacunek siłą czy słowami ja nie mam z tym problemu i wszyscy którzy znają swoją wartość.Pozdrowienia z Unii !!! Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: alterpars 23.06.07, 17:31 alterpars napisał: > a tak zyjesz i masz sie dobrze czujac ze znow Polska jest przeciwna wszystkiemu > i wszystkim i postrzegana jak wrzod na nosie. Ot! Odezwal sie znowu antypolski alterparch! Odpowiedz Link Zgłoś
alterpars Re: alterpars 23.06.07, 17:34 nieprawda ja nie jestem antypolski. Ja chce zeby Was postrzegano przez taki sam pryzmat jak Wy postrzegacie Niemcow i Zydow chociazby na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
hydepark1 do alterpars co znaczy was ? 24.06.07, 10:16 Nie wszyscy ,nie wszyscy !!A ty jeśli jesteś inny to nie oddawaj tym samym tylko bądź ponadto i udowadniaj rację bo tak nie jesteś lepszy od polskich rasistów /nieważne do kogo / Odpowiedz Link Zgłoś
mahat1 Olejniczak Wsrydu oszczedz 23.06.07, 17:12 Pierw sie koles rozlicz z okresu w SGGW, potem cos wyglaszaj. Po drugie zrob Mi. loda ze cie mianowal szefem komuchow, jako syna kolegi kierownika KW PZPR. Po trzecie przestan ciagle belkotacf w TV bo jestes miernota i nic tego nie zmieni, miernoto./ Odpowiedz Link Zgłoś
hydepark1 Re: Olejniczak Wsrydu oszczedz 24.06.07, 10:18 Nie uznaję tego dupka olekniczaka ale napisz to po ludzku bo zniżasz sie do poziomu z pod budki z piwem !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
brynk Do sld ! Przeydent wam nasra na wasze gratulacje 23.06.07, 17:39 Prezydencie i Premierze - osikajcie gratulacje od "milerko-kwachów". Oni sobie poprostu kpiny urzadzają. Zdekomunizowac czerwoną sld/pd mafie !!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
alterpars tez sie dziwie ze SLD pogratulowalo 23.06.07, 17:42 nawet Wasz byly Prezydent Lech Walesa nie szanuje Waszego Prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
olpc Re: tez sie dziwie ze SLD pogratulowalo 23.06.07, 18:11 Dobrze, że wspomniałeś Wałęsę. On by ci przypomniał, co mu EWG i USA obiecywały w zamian za to, że podburzy ludzi w Polsce. Druga Japonia, El Dorado itp. miały tu być. Zawsze należy o tym pamiętać, co warte są ich obietnice. Odpowiedz Link Zgłoś
centaur1 Schetyna: Rządowi zabrakło zimnej krwi 23.06.07, 18:19 uśmiać się można Olejniczak gratuluje (a co poprzednio wygadywał ???), Kalisz oskarża prezydenta o zdradę, SLD głosuje przeciw - już się kompletnie chłopcy pogubili, zeznań nie ustalili, a przydałoby się bo konta tuż, tuż i żadne podlizywania się nie pomogą. Czekamy na dalsze głosy poparcia z listy 500 !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mieszko27 Schetyna: Rządowi zabrakło zimnej krwi 23.06.07, 19:17 Nareszcie mamy prawdziwego prezydenta, wyjątkową bulwę. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Kaczynski ma 'gratulacje' SLDowskich sprzedawczyko 23.06.07, 19:18 Kaczynski ma 'gratulacje' SLDowskich sprzedawczykow gleboko w d.., kazdy pamieta kto jako jedyny wystepowal podczas calych negocajcji konsekwentnie przeciw Polsce: uwieszony u brukselskiej klamki Geremek z Rosatim, SLD oraz PeDe, nie mowiac o srodowisku b. KPP wydajacej najbardziej wrednie antypolska i haniebnie zdradzeicka gazecine. Odpowiedz Link Zgłoś
kap0 Schetyna: Rządowi zabrakło zimnej krwi 23.06.07, 19:22 cos wam wszystkim rury zmiekly .zaczynacie chwalic negocjatorow.Nic dziwnego ,Polski rzad i pracuje dla Polski a nie jak poprzednicy polskojezyczne barachlo. Przygotujcie sie na dlugie lata na lawce rezerwowych PiS ma przed soba swietlana przyszlosc HA! HA! HA! Odpowiedz Link Zgłoś
ambl Re: Schetyna: Rządowi zabrakło zimnej krwi 23.06.07, 19:37 kapO:POPIERAM W CAłEJ ROZCIąGłOśCI! Odpowiedz Link Zgłoś
gm114 Nikt niczego nie rozumie, bo... 23.06.07, 19:40 Tak naprawdę, to jeszcze nie wiadomo, jaka będzie ostatecznie ta procedura. Na razie ma obowiazywać Nicea, a w 2020r. ma do UE dołączyć Turcja. Ciekaw jestem, czy w przededniu oczekiwaniu na Turcję, Niemcy, Francja i Wielka Brytania, nadal bedą tak zawzięcie forsować obecny wariant podwójnej większości. Nobo wtedy, co tu gadać, Turcja zacznie rzadzić w unii i po prostu wprowadzi ...szariat. Stąd wniosek, że za 10 lat wariant nicejski, o ile w ogóle się zmieni, to właśnie na system pierwiastkowy... Jednak mniejsza o szczegóły, mnie interesuje to, na jakiej podstawie prawnej, polscy negocjatorzy frymarczyli w Brukseli suwerennoscią Rzeczypospolitej Polskiej? Ustawa Zasadnicza zabrania tego... Wyglada na to, że negocjatorzy i w ogóle cała obecna klasa polityczna, zarówno z rządu, jak z opozycji, uporczywie zarabia na karę śmierci za największe możliwe przestępstwo poplityczne: zdradę Rzeczypospolitej Polskiej przez rezygnację z suwerenności państwowej bez zgody narodu. Odpowiedz Link Zgłoś
old.european Re: Nikt niczego nie rozumie, bo... 23.06.07, 21:13 gm114 napisał: > Turcja zacznie rzadzić w unii i po prostu wprowadzi ...szariat. Turcja jest panstwem swieckim. W porownaniu z Turcja Polska i w innych sprawach wypada bladziutko. Czy sie to Polakom podoba, czy nie, Turcja wyprzedza was o dziesiatki lat. Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Schetyna: Rządowi zabrakło zimnej krwi 23.06.07, 20:42 eseldowkowi i podobnym d... zmiękła? oj biedny Kwasek, chyba że prounioeuropjski czy propostępowy klęcznik (pro w sensie wygody dawania tyłka gdzie sie tylko da, a i tu go wyślizgali, bo łunieełropejczycy czy inne światowce nie dali Mu zadnego stołka za takie zasługi) będzie musiał wyrzucić i nastawić się na inne tonacje... no chyba że ma jeszcze nasz kochany prezio jakieś wyjście awaryjne :) np. w postaci półlitrówki na łeb Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
elly666 SLD-owskie cwaniaki niezadowolone z sukcesu Polski 23.06.07, 22:34 jak zwykle SLD wolaloby by Polska przegrala. SLD - Scierwa Lewackie Dranie Odpowiedz Link Zgłoś
jkredman Re: a może analiza przebiegu wydarzeń 24.06.07, 00:26 swoją wiedzę o przebiegu wydarzeń ograniczasz do relacji żurnalistów, a czasami dobrze jest samemu obserwować co i jak się dzieje i myśleć - wnioski mogą być inne czy na pewno znamy cel i treść rozmów telefonicznych z Jarosławem Kaczyńskim, jeżeli próbowano uzgodnić z nim przyjęcie nowych propozycji to dlaczego po tym telefonie Jarek zaczął mówić o wecie, a Merkel zaczęła straszyć wyimpasowaniem Polski i dopiero tupnięcie Portugalczyków spowodowało że Niemcy przystaly na kompromis Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: jkredman 24.06.07, 00:46 jkredman napisał: > swoją wiedzę o przebiegu wydarzeń ograniczasz do relacji żurnalistów, > a czasami dobrze jest samemu obserwować co i jak się dzieje i myśleć - wnioski > mogą być inne > czy na pewno znamy cel i treść rozmów telefonicznych z Jarosławem Kaczyńskim, > jeżeli próbowano uzgodnić z nim przyjęcie nowych propozycji to dlaczego po tym > telefonie Jarek zaczął mówić o wecie, a Merkel zaczęła straszyć wyimpasowaniem > Polski > i dopiero tupnięcie Portugalczyków spowodowało że Niemcy przystaly na kompromis Czyli w pojedynku Magiel/Kaczor zdecydowanego zwyciezcy nie ma. Mozemy zatem oglosic remis ze wskazaniem na Kaczora. Odpowiedz Link Zgłoś