Dodaj do ulubionych

Schetyna: Rządowi zabrakło zimnej krwi

• indris Niech Schetyna się nie wygłupia 23.06.07, 14:44
      Sam też więcej by nie uzyskał. Jest wystarczająco dużo powodów do stawiania
      Kaczorom zarzutów, żeby wymyślać na siłę dodatkowe.
      • amanasunta Re: Niech Schetyna się nie wygłupia 23.06.07, 15:26
        indris napisał:

> Sam też więcej by nie uzyskał. Jest wystarczająco dużo powodów do stawiania
        > Kaczorom zarzutów, żeby wymyślać na siłę dodatkowe.
        Czekamy na kolejną wypowiedz Palikota.Ten to dopiero ,,kaczkom''przywali :))))
    • grisza14 Leo Trocki dostal dzis spazmow 23.06.07, 15:24
    • indianski Szczescie w nieszczesciu 23.06.07, 15:48
      Szczescie bo ciagle jestesmy w unii , nieszczescie bo kaczki wrocily z tarcza
    • vanilla.dream Komuchy coś knują, farbowane lisy demokracji ... 23.06.07, 15:49
      nie wierzę w szczerość lewackich intencji
    • presentation1 .................Dla SLD................ 23.06.07, 15:58
      gdyby rzadzili najwiekszym sukcesem byloby spotkanie w gronie przywodcow europejskich.Moze sie zdarzyc ze poklepia po plecach,mile sie usmiechna lub nawet dadza buzi.A napewno pedziliby tam gdzie robia fotki.Zlozyli podpisy,przyjechali do Polski w wielkim tryumfie.Podpisalismy dla Was rodacy podwojna wiekszosc.Od zaraz , juz i teraz.A w Wyborczej tytuly chwaly-Polska wygrala.Dziekujemy za podziekowania od SLD.Oni juz moga odejsc.
      • presentation1 Re: .................Dla SLD................ 23.06.07, 16:09
        Szybkie przefarbowanie lewicy.
        Lewicowy eurodeputowany Marek Siwiec wyliczał inne wazne ustalenia szczytu, które są dla nas równie ważne jak nicejski system liczenia głosów. "Mamy szansę na rozszerzenie. Jest więcej władzy dla Parlamentu Europejskiego" - tłumaczył. "Na dwa i pół roku zostanie powołany przewodniczący UE. Będziemy mieć 18-osobową Komisje Europejską, a nie 27 osobową, jak w tej chwili. Będzie powołany wysoki przedstawiciel do spraw polityki zagranicznej" - wyliczał.

"Niech system nicejski posłuży do polskich zwycięstw" - podsumował Siwiec.

• tychik1 Re:Jestem pozytywnie zaskoczony co mowi Schetyna 23.06.07, 16:07
      Jakakolwiek tylko czesciowo ma racje,a przedewszystkim to:
      Ze do pierwiastka trzeba powracac !
      To co bylo dobre wczorej wcale nie musi byc dzisaj czy jutro.
      Zeby sie z uni nie zrobil drugi sowiet ,to musi isc z duchem czasu
      i przewietrzac stare smrody.Glosowanie to nie konstytucja ,
      a nawet te sie poprawia i modyfikuje.Wiec sprawa powrotu do pierwiastka
      jest calkiem realna,a mysle ze dopiero teraz politycy zaczna sie mu blizej
      przygladac.Chcialo by sie powiedziec pol zartem pol serio:
      MY TAM JESZCZE WROCIMY ! : )
      Natomiast co do odpuszczenia to jak by sie tylko dalo to bracia by nie
      popuscili ani tyle co za paznokciem,ale widocznie juz tam struny nie mozna bylo
      przeciagac.
      Wydaje mnie sie ze Schetyna tu troche blefuje i jako przeciwnik polityczny
      chce im strzelic gola,ale nie mysle ze PO by tam co innego zdzialalo.
      Natomiast naleza sie im PO bardzo duze brawa za ich wspierajaca POstawe w
      trudnych chwilach -BRAWO !
      No faktycznie moglo byc lepiej ale co zrobic? REMIS,REMIS,(ze wskazaniem na
      DOGRYWKE ! : )jak na Polske przeciw Europie to i tak duzo lepiej niz nic.
      • alterpars Coz teraz pora na koszty tego Waszego "sukcesu" 23.06.07, 16:14
        Chamske argumenty o wojnnie kiedy cala Europa chce o nich zapomniec i niechec do
        kompromisu mysle ze jasno daly do zrozumienia UE ze Polska najzwyczajniej do
        wspolnoty nie pasuje.
        • presentation1 Re: Coz teraz pora na koszty tego Waszego "sukces 23.06.07, 16:17
          Wygrana jest najwazniejsza.A ze Kaczynski powiedzial brutalna prawde?Boli to ciebie?Prawda boli ale nie powinna bolec Polakow.
          • alterpars Re: Coz teraz pora na koszty tego Waszego "sukces 23.06.07, 16:21
            Mnie nie boli. Ja po prostu widze ze Polska patrzy wstecz a nie naprzod. A
            wygrana coz. Wydaje mi sie ze po prostu koszty tej "wygranej" beda dla Was
            bardzo dotkliwe nie mowiac juz o niecheci do Waszego Kraju.
            • presentation1 Re: Coz teraz pora na koszty tego Waszego "sukces 23.06.07, 16:24
              Ja mam pozytywne zdanie.Przejechalem komentarze z kilku znanych europejskich stacji gdzie mowi sie otwarcie o upartosci i sukcesie polskiego Prezydenta.Komentarze odnosza sie jedynie czy bardziej twardy byl ten w sluchawce czy ten na miejscu.Co do przyszlosci.To jest wlasnie przyszlosc Polski.Glos Polski bedzie widoczny i odczuwalny.I tyle.
              • alterpars Re: Coz teraz pora na koszty tego Waszego "sukces 23.06.07, 16:35
                Oj w sumie to nawet z sympatia patrze na ten Wasz sen o potedze. Z zewnatrz to
                troche inaczej wyglada.
                • presentation1 Re: Coz teraz pora na koszty tego Waszego "sukces 23.06.07, 16:44
                  Przeciez ja patrze na to z Francji.
                  • alterpars Re: Coz teraz pora na koszty tego Waszego "sukces 23.06.07, 16:56
                    Nie wiem skad patrzysz ale gadasz jakbys byl z Polski :-) Dobrze wiesz ze Polska
                    zostala przyjeta do UE w ramach szansy i gestu ze strony wspolnoty. Musi jednak
                    znac swoje miejsce w szeregu jako Kraj rozwijajacy sie. Mysle ze w tej chwili do
                    Panstw mocarstw dotarla informacja ze apetyty Polakow wzrosly i mysle ze nie
                    bedzie to tolerowane. I tyle.
                    • presentation1 Re: Coz teraz pora na koszty tego Waszego "sukces 23.06.07, 17:01
                      Bez przesady.Znac swoje miejsce w szeregu?Moze ma tez milczec?Polska nalezy do UE na zasadzie rownosci.W ramachprzyszlej UE maksymalnie jako panstwa federacyjnego powinnismy spojrzec na rozwiazania USA gdzie kazdy stan ma 2 glosy.Bo gdyby patrzec wedlug ilosci ludzi to Kalifornia z obojetnie jakim stanem rzadzilaby USA.Logiki prosze tylko troche.
                      • alterpars Re: Coz teraz pora na koszty tego Waszego "sukces 23.06.07, 17:04
                        Alez skad Polska ma krzyczec i to glosno ze jej sie najwiecej nalezy bo jest
                        taka wazna i wogole w 2 wojnie swiatowej uczestniczyla i miala papieza :-)
                        • presentation1 Re: Coz teraz pora na koszty tego Waszego "sukces 23.06.07, 17:07
                          Znasz postulaty GB na szczyt?To dopiero grozilo rozwalka.Zreszta do dzisiaj wiele krajow ma watpliwosci.To jest normalne.Ty widocznie wstydzisz sie ze jestes Polakiem.Ja jestem dumny .I wielu ocenia Polske przez moj pryzmat.
                          • alterpars Re: Coz teraz pora na koszty tego Waszego "sukces 23.06.07, 17:11
                            Wiesz nie bardzo mam sie czego wstydzic...moje dzieci juz nawet po polsku nie
                            chca mowic a wnuczek przyjechawszy z Polski stwierdzil ze nie chce tam juz nigdy
                            jechac bo tam smutno. A znajomi ktorych spotykam raczej oceniaja sprawy przez
                            moj pryzmat
                            • presentation1 Re: Coz teraz pora na koszty tego Waszego "sukces 23.06.07, 17:18
                              A moje dzieci umieja pomimo ze tu urodzone.
                              • alterpars Re: Coz teraz pora na koszty tego Waszego "sukces 23.06.07, 17:25
                                mowi sie trudno. Dla takich jak Ty mam pytanie. Dlaczego wiec nie wracasz do Polski?
                                • presentation1 Re: Coz teraz pora na koszty tego Waszego "sukces 23.06.07, 17:29
                                  Syn idzie do wojska.Ma tu znajomych,przyjacil.Corka podobnie.A jezyk polski?Wspaniale.Duza szansa.To jest syna czwarty jezyk.Niezle jak na niecale 18 lat.Ja w Polsce nie mam rodziny wiec bez znaczenia gdzie mieszkam
        • hydepark1 Re: Coz teraz pora na koszty tego Waszego "sukces 23.06.07, 17:13
          Przypominam ci że inni uprawiaja takie chamstwo w Europie tylko w białych
          rękawiczkach ,wiec dla dobra kraju chociaz nie pochwalam tych słów wybaczam
          kaczorkowi .
          • alterpars Re: Coz teraz pora na koszty tego Waszego "sukces 23.06.07, 17:15
            coz miejcie te swoje 5 minut. Ja popatrze co sie teraz wydarzy. Spodziewam sie
            jednakowoz "gnebienia" lub izolacji Polski. Chcecie brac to i placcie.
            • hydepark1 Re: Coz teraz pora na koszty tego Waszego "sukces 23.06.07, 17:17
              HAhaa to znaczy ze przeciwnicy UE maja rację !!!Co to za unia w której tylko
              jeden ma rację !!!!!Izolacja spokojnie nie zapominaj ze to Unia nas
              potrzebowała również !!! Dowód przyjęcie Rumunii ,Bułgarii wiec dobre twoje
              dobre moje .
              • alterpars Re: Coz teraz pora na koszty tego Waszego "sukces 23.06.07, 17:26
                no tak tylko ze Rumunia i Bulgaria tak nei gardluja jak Polska ktora jest w tym
                samym gronie.
                • hydepark1 Re: Coz teraz pora na koszty tego Waszego "sukces 23.06.07, 17:54
                  No nie, ty przykladasz pozycje Polski do R i B te kraje sa 50 lat za nami!!!!
                  Polska byla w tym gronie dzieki komuchom , demokracja polega na tzn ze jeden
                  ma racje -czytaj niemcy- obodz sie to ma byc unia .doceniam starania niemieckie
                  w budowaniu demokracji w europie ale oni naprawde nie zawsze maja racje i jak
                  sie ma swoja to nalezy jej bronic i ja udowodnic. w demokracji pomysla i prosze
                  efekty znamy !!!!oj widac przeszedles kiepska szkole asertywnosci!!!
        • tychik1 Re: Raczej pora na zbieranie owocow : ) 23.06.07, 18:45

alterpes:
          Chamske argumenty o wojnnie kiedy cala Europa chce o nich zapomniec i niechec do
          kompromisu mysle ze jasno daly do zrozumienia UE ze Polska najzwyczajniej do
          wspolnoty nie pasuje.
          T:Hmm;A jakie argumenty uzywaja Zydzi ,albo nawet nimieccy ziomkowie "
          A:
          Mnie nie boli. Ja po prostu widze ze Polska patrzy wstecz a nie naprzod. A
          wygrana coz. Wydaje mi sie ze po prostu koszty tej "wygranej" beda dla Was
          bardzo dotkliwe nie mowiac juz o niecheci do Waszego Kraju.
          T:Mamy punkt widzenia w zaleznosci od punktu siedzenia.Ty co tak dlugo za
          granica widzisz tylko ich interes, a nasz polski juz jest poza twoim zasiegiem.
          Mozemy siedziec na przeciwko siebie za stolem ,patrzec na ten sam garczek
          ale widziec zupelnie co innego!
          Nie dotyczy oczywiscie wszystkich za granica,bo mozna zyc w Polsce ,
          a widziec z pozycji przykladowo Bliskiego Wschodu. To wtedy cialo jest tu
          a duch to jak nocny wiatr ,pieron ich wie gdzie jest a juz zupelnie
          co zobaczyl ??????? : )
          A:
          Nie wiem skad patrzysz ale gadasz jakbys byl z Polski :-) Dobrze wiesz ze Polska
          zostala przyjeta do UE w ramach szansy i gestu ze strony wspolnoty. Musi jednak
          znac swoje miejsce w szeregu jako Kraj rozwijajacy sie. Mysle ze w tej chwili do
          Panstw mocarstw dotarla informacja ze apetyty Polakow wzrosly i mysle ze nie
          bedzie to tolerowane. I tyle.
          T:
          Co do gestow to chyba jeszcze sam malo wiesz albo raczej nam wciskasz
          ciemnote-he, a widzieeeelii go to siwiatooooowy siie znalaz : )
          Zaraz wiec rozdziawie gebe i wywale na ciebie wielkie pytajace slipia,bo
          takie cudenko to naprawde ni widziane ni slyszane.

Widac ze w ramach tej samej uni mamy CORAZ ! bardzo rozbiezne interesy !
          Nic sie nie dzieje bez interesu .Przyjmowali nas tez z intencja takiego czy
          inngeo wlasnie ze INTERESU !,a za darmo to by nam nie dali nawet tyle co brudu
          za paznokciem.
          Natomiast nasze miejsce to jest tam gdzie jest nas zywotny interes,my tez
          musimy zyc i mamy do niego pelne prawo.A jak nie to nie ma co sobie glowy
          zawracac dziecinna zabawa w szeregi i podchody.
          W szeregu to my zesmy juz stali za komuny i gdyby sie nie umieli ruszyc to
          prawdopodobnie byli juz jak te :
          "Drzewa umieraja stojac"
          Ta ze patyczkiem (jak ten poprzedni zabojad) nam nie grozcie ,ani do szeregu
          nie ustawiajcie ,bo my to tak po chlopsku palcem nie robione
          tylko wiecie czym \ ; )

T:No i bardzo dobrze ci ten kolega tu odpisal:
          Autor: presentation1 :
          Syn idzie do wojska.Ma tu znajomych,przyjacil.Corka podobnie.A jezyk polski?
          Wspaniale.Duza szansa.To jest syna czwarty
          jezyk.Niezle jak na niecale 18 lat.Ja w Polsce nie mam rodziny wiec bez
          znaczenia gdzie mieszkam
          T:Przecie to tak jakby dziecku dawal wyprawke i to taka ktora nikt nigdy
          mu nie zabierze !Takie jezyki to majatek a zwlaszcza w dzisiejszej globalnej
          dobie ! ,no i prawie zawsze wie co sie o nim mowi : )
          Ale zeby na to wpasc to trzeba bylo MYSLEC ! po polsku : )
        • ambl Re: Coz teraz pora na koszty tego Waszego "sukces 23.06.07, 19:23
          alterpars:na szczęscie jest to tylko twoje zdanie,zdanie marnego robaka
    • szerb Europa Niemiecka? 23.06.07, 16:56
      Polska pokazala raz jeszcze, ze potrafi bronic swoich interesow, czego nie mozna
      powiedziec o wiekszosci krajow malych i srednich, ktorych interesow Polska bronila.

Niemcy to kraj o rosnacym apetycie na dominacje Europy, niemiecka wizja Europy
      to Europa Niemiecka, gdzie karty rodzaja Niemcy, reszta ma sie poporzadkowac
      albo kopa i za drzwi
      Historia sie powtarza
      • alterpars Re: Europa Niemiecka? 23.06.07, 16:59
        Polska jedyne co pokazala to ze nie rozumie swojego miejsca w UE! To chyba tylko
        w Polsce uzmyslawia sie ludziom to ze jak ktos jest bogaty to nic bo i tak ma
        byc rowno. A w UE jest niestety odwrotnie niz w Waszym Kraju
    • jan3211 jakby wysłano Kwacha , to za obietnice kariery .. 23.06.07, 17:06
      jakby wysłano "Kwacha" to za obietnice własnej kariery już byłoby wszystko
      podpisane. Poźniej przyszłaby piękna żona i złożyła wyrazy współczucia na
      grobie RP.
      • hydepark1 Re: jakby wysłano Kwacha , to za obietnice karier 23.06.07, 17:11
        Bez watpienia najpierw by sie z wszystkimi wylizał a później powiedział
        robiliśmy wszystko ale byliśmy sami !!!!Zakłamany komuch !!!!zdradził raz
        Polskę dla Związku Radzieckiego to ma wprawę nawet w argumentacji !!!!
      • alterpars Re: jakby wysłano Kwacha , to za obietnice karier 23.06.07, 17:12
        a tak zyjesz i masz sie dobrze czujac ze znow Polska jest przeciwna wszystkiemu
        i wszystkim i postrzegana jak wrzod na nosie.
        • hydepark1 Re: jakby wysłano Kwacha , to za obietnice karier 23.06.07, 17:15
          Lepszy wrzód na nosie niz na d .... Jak Niemcom zapomniano II wojnę to Polsce
          zapomną te słowa .Polska była tak postrzegana bo polityka do tej pory była taką
          zę sie sami nie sznowaliśmy !!!!!
          • alterpars Re: jakby wysłano Kwacha , to za obietnice karier 23.06.07, 17:40
            od dzis za to beda Was wszyscy szanowac :-))))))))))))))))))))))))))
            • olpc Re: jakby wysłano Kwacha , to za obietnice karier 23.06.07, 18:00
              Co jest z tobą, chłopie? Jaką ocenę miałeś z matematyki? Niemcom, a zwłaszcza
              ich kanclerz po fizyce, też można się dziwić, bo przecież ze wszystkich narodów
              UE są obok Polaków technicznie najlepiej wykształceni. W sprawie sposobu
              głosowania było widać, że to Polacy są najlepsi w UE w matmie i tyle. I nie masz
              co dłużej na ten temat dyskutować, bo jeszcze się okaże, że z matmy jesteś zero.
              • hydepark1 Re: jakby wysłano Kwacha , to za obietnice karier 24.06.07, 10:12
                Nie tylko z matmy powinien iść do psychoterapeuty to by mu psychikę naprawił !!!
            • hydepark1 Re: jakby wysłano Kwacha , to za obietnice karier 24.06.07, 10:10
              kazdy kto jest coś wart nie musi zabiegac o szacunek siłą czy słowami ja nie
              mam z tym problemu i wszyscy którzy znają swoją wartość.Pozdrowienia z Unii !!!
        • wet3 Re: alterpars 23.06.07, 17:31
          alterpars napisał:

> a tak zyjesz i masz sie dobrze czujac ze znow Polska jest przeciwna
          wszystkiemu
          > i wszystkim i postrzegana jak wrzod na nosie.

Ot! Odezwal sie znowu antypolski alterparch!
          • alterpars Re: alterpars 23.06.07, 17:34
            nieprawda ja nie jestem antypolski. Ja chce zeby Was postrzegano przez taki sam
            pryzmat jak Wy postrzegacie Niemcow i Zydow chociazby na tym forum.
            • hydepark1 do alterpars co znaczy was ? 24.06.07, 10:16
              Nie wszyscy ,nie wszyscy !!A ty jeśli jesteś inny to nie oddawaj tym samym
              tylko bądź ponadto i udowadniaj rację bo tak nie jesteś lepszy od polskich
              rasistów /nieważne do kogo /
    • mahat1 Olejniczak Wsrydu oszczedz 23.06.07, 17:12
      Pierw sie koles rozlicz z okresu w SGGW, potem cos wyglaszaj.
      Po drugie zrob Mi. loda ze cie mianowal szefem komuchow, jako syna kolegi
      kierownika KW PZPR.
      Po trzecie przestan ciagle belkotacf w TV bo jestes miernota i nic tego nie
      zmieni, miernoto./
      • hydepark1 Re: Olejniczak Wsrydu oszczedz 24.06.07, 10:18
        Nie uznaję tego dupka olekniczaka ale napisz to po ludzku bo zniżasz sie do
        poziomu z pod budki z piwem !!!!!
    • brynk Do sld ! Przeydent wam nasra na wasze gratulacje 23.06.07, 17:39
      Prezydencie i Premierze - osikajcie gratulacje od "milerko-kwachów". Oni
      sobie poprostu kpiny urzadzają. Zdekomunizowac czerwoną sld/pd mafie !!!!!!!!!!
      • alterpars tez sie dziwie ze SLD pogratulowalo 23.06.07, 17:42
        nawet Wasz byly Prezydent Lech Walesa nie szanuje Waszego Prezydenta.
        • olpc Re: tez sie dziwie ze SLD pogratulowalo 23.06.07, 18:11
          Dobrze, że wspomniałeś Wałęsę. On by ci przypomniał, co mu EWG i USA obiecywały
          w zamian za to, że podburzy ludzi w Polsce. Druga Japonia, El Dorado itp. miały
          tu być. Zawsze należy o tym pamiętać, co warte są ich obietnice.
    • centaur1 Schetyna: Rządowi zabrakło zimnej krwi 23.06.07, 18:19
      uśmiać się można

Olejniczak gratuluje (a co poprzednio wygadywał ???), Kalisz oskarża prezydenta
      o zdradę, SLD głosuje przeciw - już się kompletnie chłopcy pogubili, zeznań nie
      ustalili, a przydałoby się bo konta tuż, tuż i żadne podlizywania się nie pomogą.
      Czekamy na dalsze głosy poparcia z listy 500 !!!!
    • mieszko27 Schetyna: Rządowi zabrakło zimnej krwi 23.06.07, 19:17
      Nareszcie mamy prawdziwego prezydenta, wyjątkową bulwę.
    • junkier Kaczynski ma 'gratulacje' SLDowskich sprzedawczyko 23.06.07, 19:18
      Kaczynski ma 'gratulacje' SLDowskich sprzedawczykow gleboko w d.., kazdy
      pamieta kto jako jedyny wystepowal podczas calych negocajcji konsekwentnie
      przeciw Polsce: uwieszony u brukselskiej klamki Geremek z Rosatim, SLD oraz
      PeDe, nie mowiac o srodowisku b. KPP wydajacej najbardziej wrednie antypolska i
      haniebnie zdradzeicka gazecine.
    • kap0 Schetyna: Rządowi zabrakło zimnej krwi 23.06.07, 19:22
      cos wam wszystkim rury zmiekly .zaczynacie chwalic negocjatorow.Nic
      dziwnego ,Polski rzad i pracuje dla Polski a nie jak poprzednicy polskojezyczne
      barachlo. Przygotujcie sie na dlugie lata na lawce rezerwowych PiS ma przed
      soba swietlana przyszlosc HA! HA! HA!
      • ambl Re: Schetyna: Rządowi zabrakło zimnej krwi 23.06.07, 19:37
        kapO:POPIERAM W CAłEJ ROZCIąGłOśCI!
    • gm114 Nikt niczego nie rozumie, bo... 23.06.07, 19:40
      Tak naprawdę, to jeszcze nie wiadomo, jaka będzie ostatecznie ta procedura. Na
      razie ma obowiazywać Nicea, a w 2020r. ma do UE dołączyć Turcja. Ciekaw jestem,
      czy w przededniu oczekiwaniu na Turcję, Niemcy, Francja i Wielka Brytania,
      nadal bedą tak zawzięcie forsować obecny wariant podwójnej większości. Nobo
      wtedy, co tu gadać, Turcja zacznie rzadzić w unii i po prostu
      wprowadzi ...szariat. Stąd wniosek, że za 10 lat wariant nicejski, o ile w
      ogóle się zmieni, to właśnie na system pierwiastkowy...

Jednak mniejsza o szczegóły, mnie interesuje to, na jakiej podstawie prawnej,
      polscy negocjatorzy frymarczyli w Brukseli suwerennoscią Rzeczypospolitej
      Polskiej? Ustawa Zasadnicza zabrania tego... Wyglada na to, że negocjatorzy i w
      ogóle cała obecna klasa polityczna, zarówno z rządu, jak z opozycji, uporczywie
      zarabia na karę śmierci za największe możliwe przestępstwo poplityczne: zdradę
      Rzeczypospolitej Polskiej przez rezygnację z suwerenności państwowej bez zgody
      narodu.
      • old.european Re: Nikt niczego nie rozumie, bo... 23.06.07, 21:13
        gm114 napisał:

> Turcja zacznie rzadzić w unii i po prostu wprowadzi ...szariat.

Turcja jest panstwem swieckim. W porownaniu z Turcja Polska i w innych sprawach
        wypada bladziutko. Czy sie to Polakom podoba, czy nie, Turcja wyprzedza was o
        dziesiatki lat.
    • losiu4 Schetyna: Rządowi zabrakło zimnej krwi 23.06.07, 20:42
      eseldowkowi i podobnym d... zmiękła? oj biedny Kwasek, chyba że
      prounioeuropjski czy propostępowy klęcznik (pro w sensie wygody dawania tyłka
      gdzie sie tylko da, a i tu go wyślizgali, bo łunieełropejczycy czy inne
      światowce nie dali Mu zadnego stołka za takie zasługi) będzie musiał wyrzucić i
      nastawić się na inne tonacje... no chyba że ma jeszcze nasz kochany prezio
      jakieś wyjście awaryjne :) np. w postaci półlitrówki na łeb

Pozdrawiam

Losiu
      • elly666 SLD-owskie cwaniaki niezadowolone z sukcesu Polski 23.06.07, 22:34
        jak zwykle SLD wolaloby by Polska przegrala.

SLD - Scierwa Lewackie Dranie
    • jkredman Re: a może analiza przebiegu wydarzeń 24.06.07, 00:26
      swoją wiedzę o przebiegu wydarzeń ograniczasz do relacji żurnalistów,
      a czasami dobrze jest samemu obserwować co i jak się dzieje i myśleć - wnioski
      mogą być inne
      czy na pewno znamy cel i treść rozmów telefonicznych z Jarosławem Kaczyńskim,
      jeżeli próbowano uzgodnić z nim przyjęcie nowych propozycji to dlaczego po tym
      telefonie Jarek zaczął mówić o wecie, a Merkel zaczęła straszyć wyimpasowaniem
      Polski
      i dopiero tupnięcie Portugalczyków spowodowało że Niemcy przystaly na kompromis
      • wet3 Re: jkredman 24.06.07, 00:46
        jkredman napisał:

> swoją wiedzę o przebiegu wydarzeń ograniczasz do relacji żurnalistów,
        > a czasami dobrze jest samemu obserwować co i jak się dzieje i myśleć - wnioski
        > mogą być inne
        > czy na pewno znamy cel i treść rozmów telefonicznych z Jarosławem Kaczyńskim,
        > jeżeli próbowano uzgodnić z nim przyjęcie nowych propozycji to dlaczego po tym
        > telefonie Jarek zaczął mówić o wecie, a Merkel zaczęła straszyć wyimpasowaniem
        > Polski
        > i dopiero tupnięcie Portugalczyków spowodowało że Niemcy przystaly na
        kompromis

Czyli w pojedynku Magiel/Kaczor zdecydowanego zwyciezcy nie ma. Mozemy zatem
        oglosic remis ze wskazaniem na Kaczora.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka