tetlian 29.06.07, 07:14 Ciekawe ile dni to jeszcze potrwa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
heartpumper Najgorsze jest to ... 29.06.07, 08:16 ze jestesmy rzadzeni przez bande nieukow i oportunistow(czyt. doradcy rzadzacych ministrow). Dodajac do tego umyslowa indolencje i lekkie zaburzenia psychiczne tychze ministrow, premierow i prezydentow rysuje sie przed nami swietlana przyszlosc. Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta ,,Najgorszą rzeczą gdy przekretna głowa .. 29.06.07, 08:22 prawdą nazywa nieprawdziwe słowa'' To o tobie heartpumper pisał przed wiekami Mikołaj Rej z Nagłowic. P.S. Nagłowice są niedaleko Włoszczowy ,jak byś nie miał sie do czego przypier...:)))) heartpumper napisał: > ze jestesmy rzadzeni przez bande nieukow i oportunistow(czyt. doradcy rzadzacyc > h > ministrow). Dodajac do tego umyslowa indolencje i lekkie zaburzenia psychiczne > tychze ministrow, premierow i prezydentow rysuje sie przed nami swietlana > przyszlosc. Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: ,,Najgorszą rzeczą gdy przekretna głowa .. 29.06.07, 09:33 A ty znowu o Premierze? Kłamstwo w żywe oczy to wszak jego specjalność. Pozwól, że przypomnę pierwszy z brzegu przykład: - nie będę premierem jeśli mój brat zostanie prezydentem... Odpowiedz Link Zgłoś
dinko11 Białe miasteczko leczy warszawiaków 29.06.07, 08:17 jest wyjscie aby biały personel miał kase,trzeba natychmiast zerwać końkordat,który zrobił Polske lennym wobec obcego państwa Watykanu,czarne pasożyty ,specjaliści od ilości diabłów na główce od szpilki,doją budzet,wyłudzają ponad 5 miliardów co rok,podatków nie płacą,święte krowy pora ustawić w szeregu Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Patrz wyżej tylko zmień nick na swój :))) 29.06.07, 08:23 dinko11 napisał: > jest wyjscie aby biały personel miał kase,trzeba natychmiast zerwać > końkordat,który zrobił Polske lennym wobec obcego państwa Watykanu,czarne > pasożyty ,specjaliści od ilości diabłów na główce od szpilki,doją > budzet,wyłudzają ponad 5 miliardów co rok,podatków nie płacą,święte krowy pora > ustawić w szeregu Odpowiedz Link Zgłoś
ratm1978 takiego cyrku już dawno w Polsce nie widziałem 29.06.07, 09:18 zgadzam sie każdy powinien zarabiac tyle i wypracuje swoją energia i czasem ale media obrzydzają mi każde wydarzenie w tym kraju...czy my ni emamy innych problemów...co mnie obchodza jakies brudne podpaski, że protestujące w kancelarii nie maja wygodnych łóżek do spania, TVN TVP Polsat tumanią ten biedny naród, budząc skrajne reakcje, dzieląc społeczeństwo, a przede wszystkim ogłupiają! piepsze takie dziennikarstwo, wyborczo! i ty też:( Odpowiedz Link Zgłoś
malpa-z-paryza poczatek konca ery kaczej 29.06.07, 09:58 moze, wrescie KTOS, czyli pielegniarki ukreca glowe Kaczynskim i to on zostanie wyniesiony z kancelari Odpowiedz Link Zgłoś
pikorab Re: poczatek konca ery kaczej 29.06.07, 10:03 Nie ma u nas hunty ani piątej kolumny. Tu l'as voulu, George Dandin ! pikorab Odpowiedz Link Zgłoś
siostra.sister Re: takiego cyrku już dawno w Polsce nie widziałe 29.06.07, 11:18 Mogą cię nie obchodzić, ale właśnie doniesienia prasowe ilustrują, jak w Polsce solidarnej traktuje się lud pracujący. Przecież to tacy ludzie, źle zarabiający, słabo wykształceni i sfrustrowani głosowali na PIS. Teraz PIS odwraca się od nich, obraża, traktuje jak natrętów, poniża. PS. Nota bene, nie wiem czemu z podpasek zrobiłeś "brudne podpaski"? Odpowiedz Link Zgłoś
amdrzej11 Białe miasteczko leczy warszawiaków 29.06.07, 10:09 Rzygac mi sie chce, gdy codziennie widze te "uzyteczne idiotki" w roznych wiadomosciach telewizyjnych i czytam o nich w kazdej gazecie (a czerwonej koszernej Wybiorczej w szczegolnosci) orzaz slysze o nich w radio. Idiotki, ktore w wiekszosci same do konca nie rozumieja o co im chodzi i nie widza, ze sa prowadzone na pasku cwaniakow z opozycji, agenturalnej TVN i koszernej! Odpowiedz Link Zgłoś
wladek1957 Re: Białe miasteczko leczy warszawiaków 29.06.07, 10:13 zapomniałes wziąść tabletki ???? Odpowiedz Link Zgłoś
seafood Re: Białe miasteczko leczy warszawiaków 29.06.07, 11:30 Rzygaj, chłopie. A jeśli ładnie poprosisz, to może na czas rzygania, Twój opiekun rozwiąże Ci rękawki? Odpowiedz Link Zgłoś
bekerel wiec poparcia 29.06.07, 10:23 WIEC POPARCIA DLA PIELEGNIAREK I POŁOŻNYCH! "Wszyscy będziemy pacjentami" Wolny Związek Zawodowy „Sierpień 80” wzywa do poparcia protestu pielęgniarek. W ramach akcji popierających protest pielęgniarek apelujemy o przybycie przed Kancelarię Premiera w piątek 29 czerwca o godzinie 16,00 w białym miasteczku vis a vis URM-u Nasza obecność będzie wyrazem solidarności dla walczących o swoje prawa pielęgniarki i wyrazem dezaprobaty dla poczynań rządu Jarosława Kaczyńskiego. Apelujemy o udział w proteście! Wzywamy do obecności przed Kancelarią Premiera i zabrania ze sobą plastikowych butelek wypełnionych drobnymi monetami. Apelujemy również do kierowców i taksówkarzy o obecność przed Kancelarie Premiera i głośne wsparcie protestujących klaksonami. Wyrażamy swoją solidarność z walczącymi o swoje prawa pielęgniarki. Feministyczna grupa wsparcia protestu będzie rozdawać banery do wywieszenia na balkonach. Preferowane balkony do 4 pietra;) najlepiej w centrum;) Mamy dość arogancji rządu, który nie rozwiązuje żadnego z najważniejszych problemów społecznych. Mamy dość niskich wynagrodzeń i łamania praw pracowniczych. Mamy dość wyzysku. Czas najwyższy rozpocząć przygotowania do ogólnopolskiego strajku generalnego. Kiedy: 29 czerwca piątek godzina 16,00 gdzie: Kancelaria Premiera przyjdź poprzyj protest pielęgniarek Odpowiedz Link Zgłoś
od_jutra_sie_zmienie O 16:00 dzis pod URM - popieramy pielegniarki! 29.06.07, 14:07 dosc juz tego lekcewazenia! Odpowiedz Link Zgłoś
sburczymucha emeryt 29.06.07, 10:28 Oby potrwalo jak najdluzej, bo jest rozrywka. Ja rano i ide na spacer, potem na kawke z cukrem i kremowke na Placu Konstytucji. No i potem wpadam do "bialego miasteczka", gdzie mi zmierzą ciśnienie, cholesterol i cukier. Szkoda, ze nie maja wagi. Byla w Parku Ujazdowskim, ale stoi zamknieta. Odpowiedz Link Zgłoś
mis1956 Białe miasteczko leczy warszawiaków 29.06.07, 11:06 Lewar121 gdzie jesteś? Brakuje mi Twoich celnych komentarzy! Pissuarze obudź się! Odpowiedz Link Zgłoś
swojak11 Białe łapówkary łżą jak bure suki z tvn 29.06.07, 11:23 Praw człowieka u ha ha ha ha a czy prawa człowieka mówią coś o łapownictwie ? Odpowiedz Link Zgłoś
zibuumgo Re: Białe łapówkary łżą jak bure suki z tvn 30.06.07, 10:35 Niech spieprzają suki. Poszly na hu...j.Obłudne krowy komusze. Odpowiedz Link Zgłoś
lego19781 Ech wy pejsaci socjotechnicy z michniker zeitung.. 29.06.07, 11:39 jak wy uwielbiacie podkrecac i podkolorowywac rzeczywistosc...oczywiscie na korzysc waszych pupili(pupilek) czytam tytul "PIELEGNIARKI LECZA WARSZAWIAKOW" a w artykuliku mowa o mierzeniu temperaturki ,cisnienia etc,Jak to jest wedlug was "leczenie" to z mojej d..y wyrastaja 3 nogi a operacje "na warszawiakich"piguly tez przeprowadzaja w tym namiotowisku???? Odpowiedz Link Zgłoś
seafood Re: Ech wy pejsaci socjotechnicy z michniker zeit 29.06.07, 11:51 Tak, trepanują puste czaszki, a przez otwór wpuszczają ekipę ratunkową wyruszającą na poszukiwania samotnego zaginionego neuronu, daremnie szukającego synapsy:) Odpowiedz Link Zgłoś
prokto JeDyNa TaKa OkAzJa !!!!!!!!!!!!!!!!! 30.06.07, 10:53 Dziś za darmo pielęgniarki podstawią Ci "kaczkę".A to kosztuje od 2 do 5 zł. Odpowiedz Link Zgłoś