Dodaj do ulubionych

Premier: Nasi oponenci królują w kłamstwie

• tedepes a co tam robi kaczmarek? 30.06.07, 22:18
      Jako minister MSIWA raczej nie powinien angażować się w politykę. Kiedy skończą
      tematy zastępcze w postaci układów, IPN,lustracji? i pokażą wreszcie co mają do
      zaoferowania Polsce?

Ja, rocznik 78 co nigdy nie miał okazji być w układzie.
    • slavik222 Kaczory-za mordę złodzei i paszkwilantów 30.06.07, 22:27
      ....
      • pies_na_prawizne oni swoich nie rusza 30.06.07, 22:35
        sami siebie za mordy maja brac??to dopiero rewelacja na skale swiatowa!!
    • katczerwonychszmat Piosenka o szatanach 30.06.07, 22:48

Czerwone sku..syny
      zdrajcy naszego kraju
      czerwone sku..syny
      patriotów dziś udają
      czerwone sku..syny
      co Polskę rozkradają
      czerwone sku..syny
      nie głosuj nigdy na nich

• pies_na_prawizne wet3 lepszy obronca demokracji od Kaczora 30.06.07, 22:59
        Re: soulworm

Autor: wet3
        Data: 30.06.07, 15:01

Komuchowa glisto duchowa! - Nieladnie jest zyczyc smierci, nawet komuchom.
        Jednak gdy komuch taki jak ty zyczy im tego, to przynajmniej mozna sie usmiac.

Data: 30.06.07, 14:56

Do budy! - Czerwony germanofilu!!!
        PS - Mowie ci jeszcze raz, pieronski lewaku, abys nie powtarzal moch slow: Do
        budy!!!

Re: olex5

Data: 30.06.07, 14:50

olex5 napisał:

> kto w ten kaczy bełkot wierzy jest sobie sam winien

Kaczor powiedzial tylko i wylacznie prawde, czerwony SLD-owski klamczuchu

Re: czerwony pies

Data: 30.06.07, 15:06

pies_na_prawizne napisał: > Wole byc germanofilem niz SBckim scierwem

Jak przyznales sie do germanofilstwa to, predzej czy pozniej, przyznasz sie do
        eSBectwa!!! Takie rzeczy zwykle sa ze soba sprzezone jak woly w jarzmie!!!
        PS - Czerwony do budy!

Wiekszosc tego forum to klakierzy czerwonych

Data: 30.06.07, 19:00

liberalow i zlodziei krzyczacy: lapac zlodzieja!!!

Re: pigula_agenciara!

Data: 30.06.07, 20:56

Lewizna potrafi tylko za szmalem knajac i klamac w zywe oczy!!! Najlepiej
        pokazal to okres transformacji ustrojowej!

Re: mieszko27

Data: 30.06.07, 20:51

> Kiedy ten muchomor sromotnikowi przestanie ziać nienawiścią do własnego
        narodu,
        >
        > pluć jadem i obrażać naród????

To nie on! - Ty wy, czerwoni zlodzieje, ziejecie nienawiscia do Narodu. Krasc
        wiecej nie mozecie i to was najbardziej boli!

Re: sobi84

Data: 30.06.07, 21:46

Mile jest posluchac falseciku targowicy! Czy niejaki Geremek ci to podyktowal?

TAKICH WYBORCOW POGRATULOWAC Z TAKIMI TO PISZCZKI NAPEWNO ZAJDA DALEKO - AZ DO
        TORUNIA
      • vinc0 Re: Piosenka o szatanach 30.06.07, 23:04
        Jak PISiaki nie wyhamują to zabraknie im megagigaokreśleń .
        Niedługo usłyszymy o totalnie brutalno przestępczo giga kampanii ,graniczącej ze
        zbrodnią.
        To oczywiście oczywista oczywistośc,co oni k..wa mają w tych "głowach"???
      • ffamousffatman Re: Piosenka o szatanach 01.07.07, 04:36
        teraz q! czarni kradna
    • the.bill1 Geremek i MIchnik we Włoszech knują 30.06.07, 22:55
      Te moralne szmatki ciagle opluwaja Polskę. Szmaty moralne i tyle. szkoda słów. Amen
      • pisubek Re: PiS = szmaty moralne, obcy agenci! 01.07.07, 00:12

• incipit Ten knajacki bełkot 30.06.07, 23:05
      zaczyna świadczyć o paskudnym stanie psychicznym rządzącej kliki.
      Niedługo mogą być potrzebne dwa kaftany bezpieczeństwa.
      • pies_na_prawizne knajactwo, to po polsku czy po polskiemu?nie znam 30.06.07, 23:09

• bwwald Re: Ten knajacki bełkot 30.06.07, 23:13
        incipit napisał:

> zaczyna świadczyć o paskudnym stanie psychicznym rządzącej kliki.

tnij.org/freud
      • nikka00 Re: Ten knajacki bełkot 30.06.07, 23:18
        Pan premier z całym szacunkiem, ale zdaje się zatracił poczucie rzeczywistości.
        Powalająca większość społeczeństwa karygodnie ocenia dzialania rządu, a już
        samo to powinno dać mu do myślenia. Po drugie - rolą opozycji jest wytykać
        błędy - szokuje mnie że czlowiek bedacy premierem (na szczęście tylko czasowo)
        usiłuje takimi marnymi argumentami wspierać swoją kompletnie nieakceptowaną
        społecznie politykę. Poziom argumentacji żenujący jak na premiera, a już jak na
        prawnika to zastraszająco brukowy, co prowadzi mnie do konkluzji o marnej
        kondycji umysłowej pierwszej głowy w państwie niestety.
    • rodowiczmaryla Premier: Nasi oponenci królują w kłamstwie 30.06.07, 23:08
      knajactwo = co to ?

po jakiemu ? po zydowsku ? po rusku ? ....?
      • nikka00 Re: Premier: Nasi oponenci królują w kłamstwie 30.06.07, 23:34
        heheh po polskiemu :)))) trzeba poszerzać słownictwo droga forumowiczko :D
        • bwwald Re: Premier: Nasi oponenci królują w kłamstwie 30.06.07, 23:47
          nikka00 napisała:

> heheh po polskiemu :)))) trzeba poszerzać słownictwo droga forumowiczko :D

tnij.org/jezyk_mas
          tnij.org/jezyk_elit
          • nikka00 Re: Premier: Nasi oponenci królują w kłamstwie 30.06.07, 23:58
            bwwald napisał:

> nikka00 napisała:
            >
            > > heheh po polskiemu :)))) trzeba poszerzać słownictwo droga forumowiczko :
            > D
            >
            > tnij.org/jezyk_mas
            > tnij.org/jezyk_elit
            hmmmm nie bardzo rozumiem... mnie nie trzeba tłumaczyć znaczenia
            słowa "knajactwo" :)) ale miło że slużysz pomocą nawet jeśli jej nie potrzebuję.
            • bwwald Re: Premier: Nasi oponenci królują w kłamstwie 01.07.07, 00:10
              nikka00 napisała:

> bwwald napisał:
              >
              > > nikka00 napisała:
              > >
              > > > heheh po polskiemu :)))) trzeba poszerzać słownictwo droga forumowi
              > czko :
              > > D
              > >
              > > tnij.org/jezyk_mas
              > > tnij.org/jezyk_elit
              > hmmmm nie bardzo rozumiem... mnie nie trzeba tłumaczyć znaczenia
              > słowa "knajactwo" :)) ale miło że slużysz pomocą nawet jeśli jej nie potrzebuję
              > .

Przecież to nie było bezpośrednio do Ciebie. :)
              IMHO popełniłeś jednak błąd! ;) Nie podałeś Tym biednym Ludziom, gdzie mają
              poszerzać słownictwo ;)
              • nikka00 Re: Premier: Nasi oponenci królują w kłamstwie 01.07.07, 00:23
                hmmm jestem kobietą co chyba wystarczająco jasno sugeruje mój nick.... jeśli
                juz tak się czepiamy szczegółów :)
                Nie podalam źródeł ponieważ moja wypowiedź miała charakter ironiczny. Myślałam
                ze to jest oczywiste, no ale jeśli nie to przepraszam i upewniam - moim mottem
                było "znaj język wroga" :DD
            • bwwald Re: Premier: Nasi oponenci królują w kłamstwie 01.07.07, 00:25
              Ale "dałem ciała"... Pomyliłem Ciebie z mężczyzną :(

• nikka00 Re: Premier: Nasi oponenci królują w kłamstwie 01.07.07, 00:32
                bwwald napisał:

> Ale "dałem ciała"... Pomyliłem Ciebie z mężczyzną :(

heheh wybaczam, pora usprawiedliwia wszystko :)) pozdrawiam
      • wojjur1 Re: Premier: Nasi oponenci królują w kłamstwie 01.07.07, 10:47
        prosze - nie pytaj,
        to cmokanie i knajaczenie w przemowieniach daje jasna diagnoze, ale jest to
        skomplikowany przypadek zabiegania o ciaglosc wlasnych dochodow i rozbudowanie
        aparatu ochrony wlasnego tylka, nasz kraj - POLSKA - nie liczy sie;
        ostatnio podali, ze liczba ochraniarzy TEJ KLUCHY wzrosla z dwoch na poczatku
        jego MISJI do szesnastu obecnie - to chyba jedyne zauwazalne osiagniecie tego
        rzadu.
        Paaaaaaaaaaaaaaaaa - chyba trzeba bedzie wczesniej czy pozniej wyjechac na
        dobre z tego RAJU.
    • martin.slenderlink Człowiek z człowiekiem 30.06.07, 23:20
      Ok zostawmy media i medium. Teraz zapodajemy posty i wszystkie są zamieszczane. Dyskusja idzie chorymi piramidkami czy tam schodkami, ale ok.. nieważne. Założmy, że nie jesteśmy na żadnym forum. Mógłbyś mi odpowiedzieć na pytania zamieszczone w temacie "Nie chce być zły, bo nie rozumiem"? Bardzo Cie proszę, obojętnie czy Ci się wydają dobre, czy kretynskie. Zależy mi na jakichś opiniach. Spotykam się bez przerwy z róznymi gryzącymi się kategoriami i słyszę tylko jedyną prawdziwą wykładnię, w dodatku w zalezności, kto i gdzie jest wrogiem, czy przeciwnikiem. Ale ta wykładnia się nie trzyma kupy. Nie chcę przedstawienia totalnej doktryny jakiejś. Chciałbym wiedzieć, czy obywatele mogą w tym kraju jeszcze cokolwiek wyznaczać, czy zostaje tylko do tego stworzone kierownictwo jenej partii, które sobie dowolnie ustala polaryzację polityczną.
    • plemnik_bez_duszy Kiedy osiągniemy dno??? 30.06.07, 23:28
      Zawsze kolejnym numerze the katshores wydaje mi się że właśnie nasi kochani
      władcy dotarli do dna, że gorzej już być nie może. A tu okazuje się że może być
      jeszcze gorzej. Dziś jakbym słyszał przemówienia gomółki, z tą różnicą że ten
      ostatni znacznie lepiej mówił. Obawiam się, że nadrzędnym celem tych psychopatów
      jest wyprowadzenie Polski z EU. Po tym będą mogli robić z ciemnym ludem to samo
      co robił gomółka, nikt się nie będzie im wcinał.
      Dla wyluzowania, jaruś oglada słuchawkę do tłumaczenia symultanicznego jak jakiś
      dzikus z buszu złoty guzik oglądał:
      www.youtube.com/watch?v=8Vgdnp3Rlzc
      "Niech żyje RP wersja 4.02 beta"
      • bwwald Re: Kiedy osiągniemy dno??? 30.06.07, 23:41
        "ćiszej nad tą trumną"... Nie Ich wina, że Bóg nie pokarał ich chociaż rozumkiem
        Misia Uszatka... :(
    • nick3 "Białe Miasteczko"- psychologiczne oblężenie URM-u 30.06.07, 23:55
      URM jest już praktycznie niemieszkalny!:)

A to za sprawą kierowców przejeżdżających Alejami i na znak poparcia dla
      pielęgniarek trąbiących klaksonami.

Nie dziwię się Kaczorowi, że przyszło mu na myśl piekło:)

Hej, kto szatan - w brykę i pod URM! Starczy raz dziennie:)
    • karl kto mieczem wojuje od miecza ginie 01.07.07, 00:00
      chyba premier sam siebie nie słyszy, albo sam rżnie głupa...z siebie i z nas.
      • mark.parker Re: kto mieczem wojuje od miecza ginie 01.07.07, 01:41
        karl napisał:

> chyba premier sam siebie nie słyszy, albo sam rżnie głupa...z siebie i z nas.

Do takich jak to kurduplowate g.wno mówi się po angielsku: Take the cotton out
        of your ears and put it in your mouth.
    • wojjur1 Premier: Nasi oponenci królują w kłamstwie 01.07.07, 00:00
      PODZIEKUJMY KOSCIOLOWI I DUSZPASTERZOM ZA:
      - WOLNOSC I NIEPODLEGLOSC POLSKI; ORAZ
      - TAKICH CYMBALOW PRZY WLADZY
      WSTYD MOSCIPANOWIE I MOSCIDUCHOWNI - CALY SWIAT SIE Z POLSKI SMIEJE!!!
      • nikka00 Re: Premier: Nasi oponenci królują w kłamstwie 01.07.07, 00:10
        a ja bym jednak sprecyzowała - nie z Polski a z kaczorów - a to duża róznica.
        dziwne że po latach zniewolenia nasze społeczeństwo dalej nie rozróżnia koryta
        władzy od społeczeństwa. Przyznam, że zasadniczą róznicą jest to, że teraz to
        właśnie społeczeństwo dało tym marnym braciszkom mandat władzy, ale jak widać i
        społeczeństwo się myli. Wszelkie badania opinii społecznej dają tego dowód.
        • wojjur1 Re: Premier: Nasi oponenci królują w kłamstwie 01.07.07, 00:29
          NO I MAMY PRZEDSTAWICIELKE CIEMNOGRODU WYBORCZEGO - BRAWO,
          POZAZDROSCIC GLUPOTY,
          CHIAU!
          • bwwald Re: Premier: Nasi oponenci królują w kłamstwie 01.07.07, 00:37
            wojjur1 napisał:

> NO I MAMY PRZEDSTAWICIELKE CIEMNOGRODU WYBORCZEGO - BRAWO,
            > POZAZDROSCIC GLUPOTY,
            > CHIAU!

Nie lubisz Kobiet i klawiaturka się zacięła (?): seksuolog i poproś młodszego
            brata w sprawie klawiatury.

PS
            Współczuję Tobie ...
          • nikka00 Re: Premier: Nasi oponenci królują w kłamstwie 01.07.07, 00:43
            wojjur1 napisał:

> NO I MAMY PRZEDSTAWICIELKE CIEMNOGRODU WYBORCZEGO - BRAWO,
            > POZAZDROSCIC GLUPOTY,
            > CHIAU!
            hmmmm czy to było do mnie?? bo nie bardzo rozumiem cel jaki ci przyświecał. być
            może tylko omyłkowo twój post ukazal się pod moim, ale jeśli nie, to jednak
            prosiłabym o bardziej rzeczowe uzasadnienie mojego ewentualnego ciemniactwa,
            którego przedstawicielką w żadnym razie się nie czuję. Rozumiem, ze argument
            o "nieczuciu" sie ciemniakiem może cię nie przekonać, w końcu każdy
            inteligentny inaczej czuje się intelignetny wyjątkowo, ale na swoją dodatkowo
            ewentualną (zaznaczam) obronę mogę dodać że w życiu nie zhańbiłam się
            krzyżykiem przy nazwisku kogokolwiek z PiS-u na karcie wyborczej.
            prosze zatem o uzasadnienie.
        • wojjur1 Re: Premier: Nasi oponenci królują w kłamstwie 01.07.07, 00:34
          TO SPOLECZENSTWO PANI ZDANIEM TO BYLO TYLKO 27% SPOSROD 40% UCZESTNICZACYCH W
          WYBORACH - ZADNA REPREZENTATYWNOSC DLA SPOLECZENSTWA RZECZPOSPOLITEJ!!!
          • nikka00 Re: Premier: Nasi oponenci królują w kłamstwie 01.07.07, 00:50
            wojjur1 napisał:

> TO SPOLECZENSTWO PANI ZDANIEM TO BYLO TYLKO 27% SPOSROD 40% UCZESTNICZACYCH W
            > WYBORACH - ZADNA REPREZENTATYWNOSC DLA SPOLECZENSTWA RZECZPOSPOLITEJ!!!
            Hmmm argument że tak powiem nieco (delikatnie mówiąc ) chybiony. Demokracja ma
            to do siebie, ze niestety albo na szczęscie (zalezy od punktu widzenia)
            decyduje większość. tu większość postawiła na kaczory, czy się to PANU podoba
            czy nie. Ponosimy tego konsekwencje wszyscy. Niestety. Być może kiedy większość
            społeczeństwa nauczy się korzystać aktywnie ze zwoich praw wyborczych nie
            bedzie takich skuch. I tyle w temacie.
            • nikka00 Re: Premier: Nasi oponenci królują w kłamstwie 01.07.07, 00:54
              swoich miało być oczywiście :))
              • bwwald Re: Premier: Nasi oponenci królują w kłamstwie 01.07.07, 01:03
                nikka00 napisała:

> swoich miało być oczywiście :))

... ze względu na godzinę :)))
                • nikka00 Re: Premier: Nasi oponenci królują w kłamstwie 01.07.07, 01:09
                  bwwald napisał:

> nikka00 napisała:
                  >
                  > > swoich miało być oczywiście :))
                  >
                  > ... ze względu na godzinę :)))

że tak się wygodnie usprawiedliwię, a jakże!! :) Dzięki za pomost i wsparcie w
                  zderzeniu z caps lockiem i nieumiejętnością czytania ze zrozumieniem co
                  poniektórych:)
                  • bwwald Re: Premier: Nasi oponenci królują w kłamstwie 01.07.07, 01:22
                    nikka00 napisała:
                    >że tak się wygodnie usprawiedliwię, a jakże!! :)

Ty? "Fajterka"? :)

> Dzięki za pomost i wsparcie w
                    > zderzeniu z caps lockiem i nieumiejętnością czytania ze zrozumieniem co
                    > poniektórych:)

To chyba Rodzice mnie nauczyli, że nie należy szydzić z (nich) anormalnych. :)
                    Dosyć zostali pokrzywdzeni przez Boga.

Pozdrawiam.
    • marcepan001 Premier: Nasi oponenci królują w kłamstwie 01.07.07, 00:17
      ALe ten Kaczor pier... za przeproszeniem! TO jest wstyd dla Polski, kazdy dzien
      tego rzadu to dzien upokorzen i klesk! Wiadomo ciemniaki wybraly ciemniakow!
    • vomitorium1 Premier: Nasi oponenci królują w kłamstwie 01.07.07, 00:37
      a ja się cieszę,
      że tylko gada
      a jeszcze
      nie strzela
    • zyks Upiorny karzeł... "Ktoś w innym kraju" organizuje 01.07.07, 00:43
      Kaczogród i głodówkę pielęgniarek. Ani chybi, zdradziecka Angela i może jeszcze
      Putin, a może też premier Portugalii, bo będzie dawać odpór kaczym krętactwom i
      kłamstwom przy traktacie. Coś czuję, że głownym wrogiem Polski (tzn. Wolski)
      przestaną być Niemcy, a zostanie Portugalia. Polityka historyczna będzie musiała
      poszukać wiekowych krzywd, zadanych Polsce przez złowrogą Portugalię. Zacznie
      sie wojna polsko-portugalska pod flagą biało-czerwoną. Bo przecie prasa
      portugalska da odpór kaczym obłędnym atakom, których należy się spodziewać.
      Poznamy tytuły portugalskich gazet. Prasa europejska już w poniedziałek
      skomentuje te wraże "inne kraje" i "inne stolice". Chytry łgarz-paranoik. Jedno
      nie przeczy drugiemu, wystarczy wspomnieć Hitlera, Gomułkę,Stalina itp. Ta sama
      mentalnośc. Różnica: nie ma takiej pałki w garści, jak oni. I dlatego jest
      bardziej smieszny niz przerażający...
    • guru133 Jeżeli ktoś nie wiedziałby co to jest knajactwo 01.07.07, 01:12
      to niech jeszcze raz przeczyta przemówienie premiera i sie dowie. Chamstwa i
      kłamstw też tam zresztą nie brakuje.
      • pies_na_prawizne Kaczor przemowil do narodu...........z Torunia 01.07.07, 01:29
        Moj rzad i moja partia PiS-komuna za mało umie i za mało może, by wprowadzać
        ład lepszy od tego, który psuje".
    • mark.parker Re: Premier: Nasi oponenci królują w kłamstwie 01.07.07, 01:31
      Niech kłamliwy, wredny i durny kurdupel złamie kolejną łapę i niech nie szuka
      pomocy u "szatana", tylko od razu jedzie do Torunia - tam go rydzykowy Belzebub
      na pewno wyleczy. Co za nazistowskie nasienie z goebbelsowskim zacięciem.
      Kurduplu - zdechnij!
      • bwwald Re: Premier: Nasi oponenci królują w kłamstwie 01.07.07, 01:36
        mark.parker napisał:

> Kurduplu - !

To należy leczyć, a nie życzyć śmierci bliźniemu...
      • stoltzman Alternatywa: wnuczek z nosem w d..pie Merkel,Janek 01.07.07, 05:34
        co MaRyja, bufetowa ... Hmmm ...
      • jama314 No to już kwintesencja nienawiści dobry człowieku 01.07.07, 09:52
        i jesteś blisko obłędu. Może zamiast bluzgać tutaj, lepiej przyłączyć się do
        towarzystwa obrońców demokracji w Polsce z tow. Geremkiem, Rakowskim,
        Kwaśniewskim, Nicholskim, Siwcem oraz z resztą wesołej czeredki i zrobić coś
        pozytywnego dla Polski. Program jest jasny, odsunąć Kaczyńskich od władzy i
        zająć ich miejsce. Albo i pluj dalej, im mocniej tym bardziej cieszy, widać jest
        "za co".
    • mark.parker Obawiam się, 01.07.07, 01:59
      że już nie mogłem wytrzymać i nabluzgałem temu sqrwielowi w e-mailu na adres URM-u.
      • koham.mihnika nie rob tego, a(l)page satanas!!!! 01.07.07, 09:01
        mark.parker napisał:

> że już nie mogłem wytrzymać i nabluzgałem temu sqrwielowi w e-mailu na adres UR
        > M-u.
        >
        >
        >
        >
      • jama314 Też się obawiam... 01.07.07, 09:37
        że mówiąc o kłamcach i nienawistnikach miał na myśli i Ciebie.
        • no.655321 I ja też się obawiam... 01.07.07, 10:15
          nie wspomniał o małych duchem i przygłupach, wtedy miałby na myśli Ciebie.

jama314 napisał:

> że mówiąc o kłamcach i nienawistnikach miał na myśli i Ciebie.
    • koham.mihnika testing, testing, 1,2,3, 01.07.07, 02:07

• kiminohikari odezwala sie ostoja prawdy... 01.07.07, 02:14
      jego to nawet juz nie pod zadne trybunaly...
      prosto w kaftan i na oddzial zamkniety.
      i niech buduje sobie tam IVRP...
      • lord-koks Re: odezwala sie ostoja prawdy... 01.07.07, 02:25
        hi ludzie skad u was tyle jadu , uwazajcie bo moze byc dla was smiertelny
        slysze tylko jazgot kundli olka ,a co wy macie do zaoferowania ,
        radze ogon pod siebie albo won w gory synaj
      • lord-koks Re: odezwala sie ostoja prawdy... 01.07.07, 02:27
        durak jestes chlopino z po
      • pies_na_prawizne Kaczor sie bierze za chinskiego Cysorza 01.07.07, 02:32

一言既出,駟馬難追(一言既出,驷马难追)
        on dziala wg chinskich przypowiesci, jak np.OZYWIC ZMARLEGO:

-----°°°°°°°°-------

Ożywić martwego może znaczyć na przykład ustanawienie marionetkowego władcy na
        tronie. Coś z natury swej i pozornie jest nieefektywne i nieszkodliwe,
        dostarcza usprawiedliwienia i uprawomacnia zamach stanu.

Powoływanie się na slogany, za którymi tak na prawdę nic nie stoi, jest właśnie
        ożywianiem martwego. Powoływanie się na wartości rodzinne, demokrację jest
        sposobem pozyskiwania wiarygodności i usprawiedliwieniem własnych ruchów.

Przestrasz bądź zaniepokój swojego przeciwnika, a zobaczysz jak zareaguje. Być
        może przyspieszysz jego działanie i nie będzie on w pełni gotowy do tego, co
        planował.
        Stwarzaj cos z niczego,
        1. Osiągnij to co potrzebujesz za pomocą podstępu i oszustw.
        2. Zasoby potrzebne do walki zdobywaj na wrogu

Zabij pozyczonym nozem, przekonaj innych, by walczyli w twoim imieniu.
        Najwytrawniejsi strategowie przeszłości używali intryg w celu przekonania
        nieprzyjaznych władców,.

Innym sposobem zastosowania tej taktyki jest wywołać niezgodę między twoim
        wrogiem, a kimś trzecim. W tak wywołanym sporze twój przeciwnik zużyje swoje
        zasoby, bądź odwróci uwagę od twoich przygotowań.
        Oświecony gracz doprowadza do tego, aby inni walczyli za niego i albo wygrali,
        albo też wkracza w finalnej fazie rozgrywki, zagarniając zwycięstwo dla siebie

pasuje jak ulal do Kaczynszczyzny i koalicjantow

• stedo Re: A gdzie Junkier i palestrina2005 01.07.07, 02:19
      prokto napisała:

> Nieobecność Junkiera i palestriny jest zauważalna.A czy twoją cieciu obecność
      > ktoś zauważy ?
      Obecność ww.i im podobnych psuje atmosferę na forum ponieważ aby z nimi
      nawiązać kontakt trzeba zejśc do rynsztoka.
    • zwiatrem1 Premier: Nasi oponenci królują w kłamstwie 01.07.07, 03:38
      Niech zyja Kaczyñscy!!!! Nie glosowalam na nich ale teraz popieram!!!!!
      A ty rozowo-czerwony OLEXY lepiej otrzyj sobie mleko z brody zanim zaczniesz
      pluc!!!!
    • marysia57 Re: Premier: Nasi oponenci królują w kłamstwie 01.07.07, 04:46
      Niestety, wiekszosc polakow myslacych rozsadnie i bioracych pod uwage sytuacje
      Polski doskonale sobie zdaje sprawe ze premier ma w 100% racje.Nie mozna nagle
      wszystkiego co przez 60 lat bylo niszczone naprwaic.Nie mozna tez zadec cudow
      od rzadu. Wszystko po koleji, jestesmy na dobrej drodze, nie dajmy sie
      podjudzac tym dla ktorych Polska jest tylko arena do bisnesu. Pamietajmy ze
      zjednoczeni przetrwamy a skloceni zginiemy.
    • eklesia Musztarda kocia naszym przesłaniem Bożym 01.07.07, 05:13
      Wale musztardą kocią na każdego BOGA.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      Amen.
      • stoltzman Ciekawie piszesz. Tylko o czym ... 01.07.07, 05:43
    • stoltzman "kaczy belkot" Hm. wnuczka troche trudno zrozumiec 01.07.07, 05:39
    • cyndyndanda pytanie - kto jest pierwszym pedalem 4republiki? 01.07.07, 08:16

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka