tedepes a co tam robi kaczmarek? 30.06.07, 22:18 Jako minister MSIWA raczej nie powinien angażować się w politykę. Kiedy skończą tematy zastępcze w postaci układów, IPN,lustracji? i pokażą wreszcie co mają do zaoferowania Polsce? Ja, rocznik 78 co nigdy nie miał okazji być w układzie. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne oni swoich nie rusza 30.06.07, 22:35 sami siebie za mordy maja brac??to dopiero rewelacja na skale swiatowa!! Odpowiedz Link Zgłoś
katczerwonychszmat Piosenka o szatanach 30.06.07, 22:48 Czerwone sku..syny zdrajcy naszego kraju czerwone sku..syny patriotów dziś udają czerwone sku..syny co Polskę rozkradają czerwone sku..syny nie głosuj nigdy na nich Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne wet3 lepszy obronca demokracji od Kaczora 30.06.07, 22:59 Re: soulworm Autor: wet3 Data: 30.06.07, 15:01 Komuchowa glisto duchowa! - Nieladnie jest zyczyc smierci, nawet komuchom. Jednak gdy komuch taki jak ty zyczy im tego, to przynajmniej mozna sie usmiac. *********************** Autor: wet3 Data: 30.06.07, 14:56 Do budy! - Czerwony germanofilu!!! PS - Mowie ci jeszcze raz, pieronski lewaku, abys nie powtarzal moch slow: Do budy!!! ********************* Re: olex5 Autor: wet3 Data: 30.06.07, 14:50 olex5 napisał: > kto w ten kaczy bełkot wierzy jest sobie sam winien Kaczor powiedzial tylko i wylacznie prawde, czerwony SLD-owski klamczuchu ********************* Re: czerwony pies Autor: wet3 Data: 30.06.07, 15:06 pies_na_prawizne napisał: > Wole byc germanofilem niz SBckim scierwem Jak przyznales sie do germanofilstwa to, predzej czy pozniej, przyznasz sie do eSBectwa!!! Takie rzeczy zwykle sa ze soba sprzezone jak woly w jarzmie!!! PS - Czerwony do budy! ************************** Wiekszosc tego forum to klakierzy czerwonych Autor: wet3 Data: 30.06.07, 19:00 liberalow i zlodziei krzyczacy: lapac zlodzieja!!! ********************************* Re: pigula_agenciara! Autor: wet3 Data: 30.06.07, 20:56 Lewizna potrafi tylko za szmalem knajac i klamac w zywe oczy!!! Najlepiej pokazal to okres transformacji ustrojowej! *********************** Re: mieszko27 Autor: wet3 Data: 30.06.07, 20:51 ________________________________________ mieszko27 napisał: > Kiedy ten muchomor sromotnikowi przestanie ziać nienawiścią do własnego narodu, > > pluć jadem i obrażać naród???? To nie on! - Ty wy, czerwoni zlodzieje, ziejecie nienawiscia do Narodu. Krasc wiecej nie mozecie i to was najbardziej boli! ***************************** Re: sobi84 Autor: wet3 Data: 30.06.07, 21:46 ________________________________________ sobi84 napisal: > Europo: przestan sie z nimi cackac Mile jest posluchac falseciku targowicy! Czy niejaki Geremek ci to podyktowal? ****************************** TAKICH WYBORCOW POGRATULOWAC Z TAKIMI TO PISZCZKI NAPEWNO ZAJDA DALEKO - AZ DO TORUNIA Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Re: Piosenka o szatanach 30.06.07, 23:04 Jak PISiaki nie wyhamują to zabraknie im megagigaokreśleń . Niedługo usłyszymy o totalnie brutalno przestępczo giga kampanii ,graniczącej ze zbrodnią. To oczywiście oczywista oczywistośc,co oni k..wa mają w tych "głowach"??? Odpowiedz Link Zgłoś
the.bill1 Geremek i MIchnik we Włoszech knują 30.06.07, 22:55 Te moralne szmatki ciagle opluwaja Polskę. Szmaty moralne i tyle. szkoda słów. Amen Odpowiedz Link Zgłoś
incipit Ten knajacki bełkot 30.06.07, 23:05 zaczyna świadczyć o paskudnym stanie psychicznym rządzącej kliki. Niedługo mogą być potrzebne dwa kaftany bezpieczeństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne knajactwo, to po polsku czy po polskiemu?nie znam 30.06.07, 23:09 Odpowiedz Link Zgłoś
bwwald Re: Ten knajacki bełkot 30.06.07, 23:13 incipit napisał: > zaczyna świadczyć o paskudnym stanie psychicznym rządzącej kliki. tnij.org/freud Odpowiedz Link Zgłoś
nikka00 Re: Ten knajacki bełkot 30.06.07, 23:18 Pan premier z całym szacunkiem, ale zdaje się zatracił poczucie rzeczywistości. Powalająca większość społeczeństwa karygodnie ocenia dzialania rządu, a już samo to powinno dać mu do myślenia. Po drugie - rolą opozycji jest wytykać błędy - szokuje mnie że czlowiek bedacy premierem (na szczęście tylko czasowo) usiłuje takimi marnymi argumentami wspierać swoją kompletnie nieakceptowaną społecznie politykę. Poziom argumentacji żenujący jak na premiera, a już jak na prawnika to zastraszająco brukowy, co prowadzi mnie do konkluzji o marnej kondycji umysłowej pierwszej głowy w państwie niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
rodowiczmaryla Premier: Nasi oponenci królują w kłamstwie 30.06.07, 23:08 knajactwo = co to ? po jakiemu ? po zydowsku ? po rusku ? ....? Odpowiedz Link Zgłoś
nikka00 Re: Premier: Nasi oponenci królują w kłamstwie 30.06.07, 23:34 heheh po polskiemu :)))) trzeba poszerzać słownictwo droga forumowiczko :D Odpowiedz Link Zgłoś
bwwald Re: Premier: Nasi oponenci królują w kłamstwie 30.06.07, 23:47 nikka00 napisała: > heheh po polskiemu :)))) trzeba poszerzać słownictwo droga forumowiczko :D tnij.org/jezyk_mas tnij.org/jezyk_elit Odpowiedz Link Zgłoś
nikka00 Re: Premier: Nasi oponenci królują w kłamstwie 30.06.07, 23:58 bwwald napisał: > nikka00 napisała: > > > heheh po polskiemu :)))) trzeba poszerzać słownictwo droga forumowiczko : > D > > tnij.org/jezyk_mas > tnij.org/jezyk_elit hmmmm nie bardzo rozumiem... mnie nie trzeba tłumaczyć znaczenia słowa "knajactwo" :)) ale miło że slużysz pomocą nawet jeśli jej nie potrzebuję. Odpowiedz Link Zgłoś
bwwald Re: Premier: Nasi oponenci królują w kłamstwie 01.07.07, 00:10 nikka00 napisała: > bwwald napisał: > > > nikka00 napisała: > > > > > heheh po polskiemu :)))) trzeba poszerzać słownictwo droga forumowi > czko : > > D > > > > tnij.org/jezyk_mas > > tnij.org/jezyk_elit > hmmmm nie bardzo rozumiem... mnie nie trzeba tłumaczyć znaczenia > słowa "knajactwo" :)) ale miło że slużysz pomocą nawet jeśli jej nie potrzebuję > . Przecież to nie było bezpośrednio do Ciebie. :) IMHO popełniłeś jednak błąd! ;) Nie podałeś Tym biednym Ludziom, gdzie mają poszerzać słownictwo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nikka00 Re: Premier: Nasi oponenci królują w kłamstwie 01.07.07, 00:23 hmmm jestem kobietą co chyba wystarczająco jasno sugeruje mój nick.... jeśli juz tak się czepiamy szczegółów :) Nie podalam źródeł ponieważ moja wypowiedź miała charakter ironiczny. Myślałam ze to jest oczywiste, no ale jeśli nie to przepraszam i upewniam - moim mottem było "znaj język wroga" :DD Odpowiedz Link Zgłoś
bwwald Re: Premier: Nasi oponenci królują w kłamstwie 01.07.07, 00:25 Ale "dałem ciała"... Pomyliłem Ciebie z mężczyzną :( _________________________________ Odpowiedz Link Zgłoś
nikka00 Re: Premier: Nasi oponenci królują w kłamstwie 01.07.07, 00:32 bwwald napisał: > Ale "dałem ciała"... Pomyliłem Ciebie z mężczyzną :( heheh wybaczam, pora usprawiedliwia wszystko :)) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wojjur1 Re: Premier: Nasi oponenci królują w kłamstwie 01.07.07, 10:47 prosze - nie pytaj, to cmokanie i knajaczenie w przemowieniach daje jasna diagnoze, ale jest to skomplikowany przypadek zabiegania o ciaglosc wlasnych dochodow i rozbudowanie aparatu ochrony wlasnego tylka, nasz kraj - POLSKA - nie liczy sie; ostatnio podali, ze liczba ochraniarzy TEJ KLUCHY wzrosla z dwoch na poczatku jego MISJI do szesnastu obecnie - to chyba jedyne zauwazalne osiagniecie tego rzadu. Paaaaaaaaaaaaaaaaa - chyba trzeba bedzie wczesniej czy pozniej wyjechac na dobre z tego RAJU. Odpowiedz Link Zgłoś
martin.slenderlink Człowiek z człowiekiem 30.06.07, 23:20 Ok zostawmy media i medium. Teraz zapodajemy posty i wszystkie są zamieszczane. Dyskusja idzie chorymi piramidkami czy tam schodkami, ale ok.. nieważne. Założmy, że nie jesteśmy na żadnym forum. Mógłbyś mi odpowiedzieć na pytania zamieszczone w temacie "Nie chce być zły, bo nie rozumiem"? Bardzo Cie proszę, obojętnie czy Ci się wydają dobre, czy kretynskie. Zależy mi na jakichś opiniach. Spotykam się bez przerwy z róznymi gryzącymi się kategoriami i słyszę tylko jedyną prawdziwą wykładnię, w dodatku w zalezności, kto i gdzie jest wrogiem, czy przeciwnikiem. Ale ta wykładnia się nie trzyma kupy. Nie chcę przedstawienia totalnej doktryny jakiejś. Chciałbym wiedzieć, czy obywatele mogą w tym kraju jeszcze cokolwiek wyznaczać, czy zostaje tylko do tego stworzone kierownictwo jenej partii, które sobie dowolnie ustala polaryzację polityczną. Odpowiedz Link Zgłoś
plemnik_bez_duszy Kiedy osiągniemy dno??? 30.06.07, 23:28 Zawsze kolejnym numerze the katshores wydaje mi się że właśnie nasi kochani władcy dotarli do dna, że gorzej już być nie może. A tu okazuje się że może być jeszcze gorzej. Dziś jakbym słyszał przemówienia gomółki, z tą różnicą że ten ostatni znacznie lepiej mówił. Obawiam się, że nadrzędnym celem tych psychopatów jest wyprowadzenie Polski z EU. Po tym będą mogli robić z ciemnym ludem to samo co robił gomółka, nikt się nie będzie im wcinał. Dla wyluzowania, jaruś oglada słuchawkę do tłumaczenia symultanicznego jak jakiś dzikus z buszu złoty guzik oglądał: www.youtube.com/watch?v=8Vgdnp3Rlzc "Niech żyje RP wersja 4.02 beta" Odpowiedz Link Zgłoś
bwwald Re: Kiedy osiągniemy dno??? 30.06.07, 23:41 "ćiszej nad tą trumną"... Nie Ich wina, że Bóg nie pokarał ich chociaż rozumkiem Misia Uszatka... :( Odpowiedz Link Zgłoś
nick3 "Białe Miasteczko"- psychologiczne oblężenie URM-u 30.06.07, 23:55 URM jest już praktycznie niemieszkalny!:) A to za sprawą kierowców przejeżdżających Alejami i na znak poparcia dla pielęgniarek trąbiących klaksonami. Nie dziwię się Kaczorowi, że przyszło mu na myśl piekło:) Hej, kto szatan - w brykę i pod URM! Starczy raz dziennie:) Odpowiedz Link Zgłoś
karl kto mieczem wojuje od miecza ginie 01.07.07, 00:00 chyba premier sam siebie nie słyszy, albo sam rżnie głupa...z siebie i z nas. Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Re: kto mieczem wojuje od miecza ginie 01.07.07, 01:41 karl napisał: > chyba premier sam siebie nie słyszy, albo sam rżnie głupa...z siebie i z nas. Do takich jak to kurduplowate g.wno mówi się po angielsku: Take the cotton out of your ears and put it in your mouth. Odpowiedz Link Zgłoś
wojjur1 Premier: Nasi oponenci królują w kłamstwie 01.07.07, 00:00 PODZIEKUJMY KOSCIOLOWI I DUSZPASTERZOM ZA: - WOLNOSC I NIEPODLEGLOSC POLSKI; ORAZ - TAKICH CYMBALOW PRZY WLADZY WSTYD MOSCIPANOWIE I MOSCIDUCHOWNI - CALY SWIAT SIE Z POLSKI SMIEJE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nikka00 Re: Premier: Nasi oponenci królują w kłamstwie 01.07.07, 00:10 a ja bym jednak sprecyzowała - nie z Polski a z kaczorów - a to duża róznica. dziwne że po latach zniewolenia nasze społeczeństwo dalej nie rozróżnia koryta władzy od społeczeństwa. Przyznam, że zasadniczą róznicą jest to, że teraz to właśnie społeczeństwo dało tym marnym braciszkom mandat władzy, ale jak widać i społeczeństwo się myli. Wszelkie badania opinii społecznej dają tego dowód. Odpowiedz Link Zgłoś
wojjur1 Re: Premier: Nasi oponenci królują w kłamstwie 01.07.07, 00:29 NO I MAMY PRZEDSTAWICIELKE CIEMNOGRODU WYBORCZEGO - BRAWO, POZAZDROSCIC GLUPOTY, CHIAU! Odpowiedz Link Zgłoś
bwwald Re: Premier: Nasi oponenci królują w kłamstwie 01.07.07, 00:37 wojjur1 napisał: > NO I MAMY PRZEDSTAWICIELKE CIEMNOGRODU WYBORCZEGO - BRAWO, > POZAZDROSCIC GLUPOTY, > CHIAU! Nie lubisz Kobiet i klawiaturka się zacięła (?): seksuolog i poproś młodszego brata w sprawie klawiatury. PS Współczuję Tobie ... Odpowiedz Link Zgłoś
nikka00 Re: Premier: Nasi oponenci królują w kłamstwie 01.07.07, 00:43 wojjur1 napisał: > NO I MAMY PRZEDSTAWICIELKE CIEMNOGRODU WYBORCZEGO - BRAWO, > POZAZDROSCIC GLUPOTY, > CHIAU! hmmmm czy to było do mnie?? bo nie bardzo rozumiem cel jaki ci przyświecał. być może tylko omyłkowo twój post ukazal się pod moim, ale jeśli nie, to jednak prosiłabym o bardziej rzeczowe uzasadnienie mojego ewentualnego ciemniactwa, którego przedstawicielką w żadnym razie się nie czuję. Rozumiem, ze argument o "nieczuciu" sie ciemniakiem może cię nie przekonać, w końcu każdy inteligentny inaczej czuje się intelignetny wyjątkowo, ale na swoją dodatkowo ewentualną (zaznaczam) obronę mogę dodać że w życiu nie zhańbiłam się krzyżykiem przy nazwisku kogokolwiek z PiS-u na karcie wyborczej. prosze zatem o uzasadnienie. Odpowiedz Link Zgłoś
wojjur1 Re: Premier: Nasi oponenci królują w kłamstwie 01.07.07, 00:34 TO SPOLECZENSTWO PANI ZDANIEM TO BYLO TYLKO 27% SPOSROD 40% UCZESTNICZACYCH W WYBORACH - ZADNA REPREZENTATYWNOSC DLA SPOLECZENSTWA RZECZPOSPOLITEJ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nikka00 Re: Premier: Nasi oponenci królują w kłamstwie 01.07.07, 00:50 wojjur1 napisał: > TO SPOLECZENSTWO PANI ZDANIEM TO BYLO TYLKO 27% SPOSROD 40% UCZESTNICZACYCH W > WYBORACH - ZADNA REPREZENTATYWNOSC DLA SPOLECZENSTWA RZECZPOSPOLITEJ!!! Hmmm argument że tak powiem nieco (delikatnie mówiąc ) chybiony. Demokracja ma to do siebie, ze niestety albo na szczęscie (zalezy od punktu widzenia) decyduje większość. tu większość postawiła na kaczory, czy się to PANU podoba czy nie. Ponosimy tego konsekwencje wszyscy. Niestety. Być może kiedy większość społeczeństwa nauczy się korzystać aktywnie ze zwoich praw wyborczych nie bedzie takich skuch. I tyle w temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
nikka00 Re: Premier: Nasi oponenci królują w kłamstwie 01.07.07, 00:54 swoich miało być oczywiście :)) Odpowiedz Link Zgłoś
bwwald Re: Premier: Nasi oponenci królują w kłamstwie 01.07.07, 01:03 nikka00 napisała: > swoich miało być oczywiście :)) ... ze względu na godzinę :))) Odpowiedz Link Zgłoś
nikka00 Re: Premier: Nasi oponenci królują w kłamstwie 01.07.07, 01:09 bwwald napisał: > nikka00 napisała: > > > swoich miało być oczywiście :)) > > ... ze względu na godzinę :))) że tak się wygodnie usprawiedliwię, a jakże!! :) Dzięki za pomost i wsparcie w zderzeniu z caps lockiem i nieumiejętnością czytania ze zrozumieniem co poniektórych:) Odpowiedz Link Zgłoś
bwwald Re: Premier: Nasi oponenci królują w kłamstwie 01.07.07, 01:22 nikka00 napisała: >że tak się wygodnie usprawiedliwię, a jakże!! :) Ty? "Fajterka"? :) > Dzięki za pomost i wsparcie w > zderzeniu z caps lockiem i nieumiejętnością czytania ze zrozumieniem co > poniektórych:) To chyba Rodzice mnie nauczyli, że nie należy szydzić z (nich) anormalnych. :) Dosyć zostali pokrzywdzeni przez Boga. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
marcepan001 Premier: Nasi oponenci królują w kłamstwie 01.07.07, 00:17 ALe ten Kaczor pier... za przeproszeniem! TO jest wstyd dla Polski, kazdy dzien tego rzadu to dzien upokorzen i klesk! Wiadomo ciemniaki wybraly ciemniakow! Odpowiedz Link Zgłoś
vomitorium1 Premier: Nasi oponenci królują w kłamstwie 01.07.07, 00:37 a ja się cieszę, że tylko gada a jeszcze nie strzela Odpowiedz Link Zgłoś
zyks Upiorny karzeł... "Ktoś w innym kraju" organizuje 01.07.07, 00:43 Kaczogród i głodówkę pielęgniarek. Ani chybi, zdradziecka Angela i może jeszcze Putin, a może też premier Portugalii, bo będzie dawać odpór kaczym krętactwom i kłamstwom przy traktacie. Coś czuję, że głownym wrogiem Polski (tzn. Wolski) przestaną być Niemcy, a zostanie Portugalia. Polityka historyczna będzie musiała poszukać wiekowych krzywd, zadanych Polsce przez złowrogą Portugalię. Zacznie sie wojna polsko-portugalska pod flagą biało-czerwoną. Bo przecie prasa portugalska da odpór kaczym obłędnym atakom, których należy się spodziewać. Poznamy tytuły portugalskich gazet. Prasa europejska już w poniedziałek skomentuje te wraże "inne kraje" i "inne stolice". Chytry łgarz-paranoik. Jedno nie przeczy drugiemu, wystarczy wspomnieć Hitlera, Gomułkę,Stalina itp. Ta sama mentalnośc. Różnica: nie ma takiej pałki w garści, jak oni. I dlatego jest bardziej smieszny niz przerażający... Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Jeżeli ktoś nie wiedziałby co to jest knajactwo 01.07.07, 01:12 to niech jeszcze raz przeczyta przemówienie premiera i sie dowie. Chamstwa i kłamstw też tam zresztą nie brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Kaczor przemowil do narodu...........z Torunia 01.07.07, 01:29 Moj rzad i moja partia PiS-komuna za mało umie i za mało może, by wprowadzać ład lepszy od tego, który psuje". Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Re: Premier: Nasi oponenci królują w kłamstwie 01.07.07, 01:31 Niech kłamliwy, wredny i durny kurdupel złamie kolejną łapę i niech nie szuka pomocy u "szatana", tylko od razu jedzie do Torunia - tam go rydzykowy Belzebub na pewno wyleczy. Co za nazistowskie nasienie z goebbelsowskim zacięciem. Kurduplu - zdechnij! Odpowiedz Link Zgłoś
bwwald Re: Premier: Nasi oponenci królują w kłamstwie 01.07.07, 01:36 mark.parker napisał: > Kurduplu - ! To należy leczyć, a nie życzyć śmierci bliźniemu... Odpowiedz Link Zgłoś
stoltzman Alternatywa: wnuczek z nosem w d..pie Merkel,Janek 01.07.07, 05:34 co MaRyja, bufetowa ... Hmmm ... Odpowiedz Link Zgłoś
jama314 No to już kwintesencja nienawiści dobry człowieku 01.07.07, 09:52 i jesteś blisko obłędu. Może zamiast bluzgać tutaj, lepiej przyłączyć się do towarzystwa obrońców demokracji w Polsce z tow. Geremkiem, Rakowskim, Kwaśniewskim, Nicholskim, Siwcem oraz z resztą wesołej czeredki i zrobić coś pozytywnego dla Polski. Program jest jasny, odsunąć Kaczyńskich od władzy i zająć ich miejsce. Albo i pluj dalej, im mocniej tym bardziej cieszy, widać jest "za co". Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Obawiam się, 01.07.07, 01:59 że już nie mogłem wytrzymać i nabluzgałem temu sqrwielowi w e-mailu na adres URM-u. Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika nie rob tego, a(l)page satanas!!!! 01.07.07, 09:01 mark.parker napisał: > że już nie mogłem wytrzymać i nabluzgałem temu sqrwielowi w e-mailu na adres UR > M-u. > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
jama314 Też się obawiam... 01.07.07, 09:37 że mówiąc o kłamcach i nienawistnikach miał na myśli i Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
no.655321 I ja też się obawiam... 01.07.07, 10:15 nie wspomniał o małych duchem i przygłupach, wtedy miałby na myśli Ciebie. jama314 napisał: > że mówiąc o kłamcach i nienawistnikach miał na myśli i Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
kiminohikari odezwala sie ostoja prawdy... 01.07.07, 02:14 jego to nawet juz nie pod zadne trybunaly... prosto w kaftan i na oddzial zamkniety. i niech buduje sobie tam IVRP... Odpowiedz Link Zgłoś
lord-koks Re: odezwala sie ostoja prawdy... 01.07.07, 02:25 hi ludzie skad u was tyle jadu , uwazajcie bo moze byc dla was smiertelny slysze tylko jazgot kundli olka ,a co wy macie do zaoferowania , radze ogon pod siebie albo won w gory synaj Odpowiedz Link Zgłoś
lord-koks Re: odezwala sie ostoja prawdy... 01.07.07, 02:27 durak jestes chlopino z po Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Kaczor sie bierze za chinskiego Cysorza 01.07.07, 02:32 一言既出,駟馬難追(一言既出,驷马难追) on dziala wg chinskich przypowiesci, jak np.OZYWIC ZMARLEGO: -----°°°°°°°°------- Ożywić martwego może znaczyć na przykład ustanawienie marionetkowego władcy na tronie. Coś z natury swej i pozornie jest nieefektywne i nieszkodliwe, dostarcza usprawiedliwienia i uprawomacnia zamach stanu. Powoływanie się na slogany, za którymi tak na prawdę nic nie stoi, jest właśnie ożywianiem martwego. Powoływanie się na wartości rodzinne, demokrację jest sposobem pozyskiwania wiarygodności i usprawiedliwieniem własnych ruchów. Przestrasz bądź zaniepokój swojego przeciwnika, a zobaczysz jak zareaguje. Być może przyspieszysz jego działanie i nie będzie on w pełni gotowy do tego, co planował. Stwarzaj cos z niczego, 1. Osiągnij to co potrzebujesz za pomocą podstępu i oszustw. 2. Zasoby potrzebne do walki zdobywaj na wrogu Zabij pozyczonym nozem, przekonaj innych, by walczyli w twoim imieniu. Najwytrawniejsi strategowie przeszłości używali intryg w celu przekonania nieprzyjaznych władców,. Innym sposobem zastosowania tej taktyki jest wywołać niezgodę między twoim wrogiem, a kimś trzecim. W tak wywołanym sporze twój przeciwnik zużyje swoje zasoby, bądź odwróci uwagę od twoich przygotowań. Oświecony gracz doprowadza do tego, aby inni walczyli za niego i albo wygrali, albo też wkracza w finalnej fazie rozgrywki, zagarniając zwycięstwo dla siebie ************************* pasuje jak ulal do Kaczynszczyzny i koalicjantow Odpowiedz Link Zgłoś
stedo Re: A gdzie Junkier i palestrina2005 01.07.07, 02:19 prokto napisała: > Nieobecność Junkiera i palestriny jest zauważalna.A czy twoją cieciu obecność > ktoś zauważy ? Obecność ww.i im podobnych psuje atmosferę na forum ponieważ aby z nimi nawiązać kontakt trzeba zejśc do rynsztoka. Odpowiedz Link Zgłoś
zwiatrem1 Premier: Nasi oponenci królują w kłamstwie 01.07.07, 03:38 Niech zyja Kaczyñscy!!!! Nie glosowalam na nich ale teraz popieram!!!!! A ty rozowo-czerwony OLEXY lepiej otrzyj sobie mleko z brody zanim zaczniesz pluc!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
marysia57 Re: Premier: Nasi oponenci królują w kłamstwie 01.07.07, 04:46 Niestety, wiekszosc polakow myslacych rozsadnie i bioracych pod uwage sytuacje Polski doskonale sobie zdaje sprawe ze premier ma w 100% racje.Nie mozna nagle wszystkiego co przez 60 lat bylo niszczone naprwaic.Nie mozna tez zadec cudow od rzadu. Wszystko po koleji, jestesmy na dobrej drodze, nie dajmy sie podjudzac tym dla ktorych Polska jest tylko arena do bisnesu. Pamietajmy ze zjednoczeni przetrwamy a skloceni zginiemy. Odpowiedz Link Zgłoś
eklesia Musztarda kocia naszym przesłaniem Bożym 01.07.07, 05:13 Wale musztardą kocią na każdego BOGA.!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Amen. Odpowiedz Link Zgłoś