oolaa3 14.04.06, 12:02 hej!! Co sądzicie o ciuchach w sklepie Colloseum. Ceny przystepne ale nie wiem czy cos są warte te ciuchy. Dzieki za odpowiedzi. Pozdrawiam serdecznie i zycze spokojnych,radosnych swiat. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miang Re: Sklep Colloseum!!! 14.04.06, 12:28 ja amam stamtad pare fajnych rzeczy ktore dobrze sie nosza Odpowiedz Link Zgłoś
n_nicky Re: Sklep Colloseum!!! 14.04.06, 12:39 jeszcze nigdy nie znalazłam tam nic dla siebie kiepskiej jakości ubrania, tandetna biżuteria i bazarkowe torebki... Odpowiedz Link Zgłoś
myniek1 Re: Sklep Colloseum!!! 14.04.06, 13:47 Kupiłam tam kiedyś jeansy. Bardzo dobrze mi służą juz rok. Odpowiedz Link Zgłoś
lucy215 Re: Sklep Colloseum!!! 14.04.06, 14:42 Mam kilka topów i trzymają się ze 2,3lata. czy bazarek to nowe trendne słowo na forum ? Odpowiedz Link Zgłoś
papryczka_ag Re: Sklep Colloseum!!! 14.04.06, 14:53 Co to za sklep? Dajcie cynk. Odpowiedz Link Zgłoś
inecita Re: Sklep Colloseum!!! 14.04.06, 18:14 to taki sklep np w carrefour targowek mam stamtąd kilka par gaci,bardzo fajną pidzamę, dwa paski, parę bawełnianych bluzeczek, troche skarpet, generalnie jakość raczej słaba, ale tanio więc duperele zawsze mozna kupic, swoją drogą czasem mają to samo co w new yorker tylko taniej! (identyczne ciuchy!!!) Odpowiedz Link Zgłoś
dominika8 Re: Sklep Colloseum!!! 14.04.06, 15:13 ja też mam kilka topów i się super noszą. ceny przystępne, wiadomo, czasem jest sporo tandety, ale można te stojaki ominąć. Odpowiedz Link Zgłoś
mena122 Re: Sklep Colloseum!!! 14.04.06, 16:30 nieraz fajne wzornictwo (podobały mi się swojego czasu bluzy sportowe w Colloseum) ale jakość kiepska. Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel Re: Sklep Colloseum!!! 14.04.06, 16:59 mam: 1. zestaw koszulka + majtki (w zamyśle projektanta to jest piżama ;), trzyma się nieźle, pomimo częstego używania/prania 2. bawełnianą koszulkę ze snoopym, zepsuła się dość szybko 3. golf, przy pierwszym założeniu się zmechacił 4. wieczorową błękitną błyszczącą torebkę, taki woreczek z czegoś metalowego, co mi przypomina kolczugę - super, ale brudzi jasne rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
lady.k Re: Sklep Colloseum!!! 14.04.06, 17:03 mam kilka fajnych pasków, kilka bransoletek i 2 biustonosze, wyjątkowo miłe za grosze;-) Odpowiedz Link Zgłoś
szumszum Re: Sklep Colloseum!!! 15.04.06, 10:03 jakies 3 lata temu kupilam tam swietne dzinsy, do dzis w nich chodze bo w ogole sie nie zniszczyly. Odpowiedz Link Zgłoś
va-ire Re: Sklep Colloseum!!! 15.04.06, 21:09 Podczas wyprzedaży można kupić niezłe kolczyki za 4,90 - a ich jedyną wadą jest to, że mi się gubią. Pasqdy. Ogólnie biżuteria bywa tam nie najgorsza, ale rzeczy kompletnie nie w moim stylu. Odpowiedz Link Zgłoś