Dodaj do ulubionych

PO pozwie TVP za niewyemitowanie spotu

02.07.07, 14:06
Kto oszukal Polakow? Okraglostolowi klamcy i manipulatorzy, ktorzy zawarli
tajny alians z komuchami, a dzis belkocza ze "demokracja w Polsce zagrozona".

Nie demokracja a ich szemrane interesy.
Obserwuj wątek
    • maureen2 PO pozwie TVP za niewyemitowanie spotu 02.07.07, 14:08
      to jak to jest z tymi reklamami,nie można już zapłacić za emisję,czy zamiesz-
      czenie dowolnej reklamy w tv czy gazecie,bo się kierownikowi gazety nie podo-
      ba ?
    • koham.mihnika dawno Ci sie tak porobilo? 02.07.07, 14:09
      junkier napisał:

> Kto oszukal Polakow? Okraglostolowi klamcy i manipulatorzy, ktorzy zawarli
      > tajny alians z komuchami, a dzis belkocza ze "demokracja w Polsce zagrozona".
      >
      > Nie demokracja a ich szemrane interesy.
      • m15 porobiło się,ale kochającym michnika 02.07.07, 14:29
        michnikowszczyzna wyprała móżdżki części społeczeństwa ,czego liczne dowody
        mamy na tym forum,to jacyś sekciarze ,a nie internauci:)))))
        • s.ariel a propos sekciarzy 02.07.07, 15:05
          Może napiszesz nam coś o miłującym bliźnich fanach Rydzyka, np. o tym jak
          ratowali Stocznię Gdańską, albo jak reagują na widok loga TVN?
          • m15 Re: a propos sekciarzy 02.07.07, 15:32
            s.ariel napisał:

> Może napiszesz nam coś o miłującym bliźnich fanach Rydzyka, np. o tym jak
            > ratowali Stocznię Gdańską, albo jak reagują na widok loga TVN?
            chętnie bym napisał ,lecz nie znam tego środowiska,też słyszałem o przekręcie z
            funduszami zbieranymi na stocznię,jaka i gdzie leży prawda niestety nie
            wiem,jeszcze jedno,tak dla jasności,uważam że środowisko gazety przypomina
            bardzo radiomaryjnych,takie same zakapiory ,tylko z innym odchyleniem-lewackim
            • master_cih Re: a propos sekciarzy 02.07.07, 20:55
              coś w tym jest m15...
    • wiloughby Re: PO pozwie TVP za niewyemitowanie spotu 02.07.07, 14:13
      junkier, weź się do roboty, bo tylko w kółko narzekasz.
      • junkier Re: PO pozwie TVP za niewyemitowanie spotu 02.07.07, 14:20
        Nie narzekam tylko prawde mowie jak bylo. Tu nie ma co narzekac tylko wziac sie
        do rooty na rzecz Polski tak, aby zatriumfowal konserwatywny liberalizm, a
        postokraglostolowo-postkomunistyczne popluczyny od lat szkodzace Polsce zostaly
        wreszcie w sposob trwaly zmarginalizowane i skompromitowane.
        • twgalba Junkier ma rację 02.07.07, 16:52
          przy okrągłym stole siedziały takie komuchy jak Lech i Jarek K. To oni
          doprowadzili do III RP a teraz chcą naprawić swój błąd.
        • lysy641 Re: PO pozwie TVP za niewyemitowanie spotu 02.07.07, 17:20
          Junkier powiedz ile tymasz lat
      • kuc_szetlandzki Re: PO pozwie TVP za niewyemitowanie spotu 02.07.07, 14:20
        wiloughby napisał:

> junkier, weź się do roboty, bo tylko w kółko narzekasz.

junkier jest "niewinny" bo czym zawinił bot postawiony przez pisiaków?
    • bartosz731 Re: PO pozwie TVP za niewyemitowanie spotu 02.07.07, 14:19
      oj junkier, junkier. Ty to chyba na bezrobociu siedzisz, bo wciąż żółcią plwasz, zgnuśniałyś i zmierzłyś...
      nikt Polaków nie oszukał - sami się wciąż oszukują, że w demokratycznym państwie żyją. A w nim za grosz obywatelskich postaw, tolerancji. Mam tylko nadzieję, że ten faszyzujący Twins-Regiment nauczy ich czegoś. Głównie udziału w wyborach.
      B
      • junkier Tolerancja nie moze byc mylona z aformacja ani z 02.07.07, 14:23
        Tolerancja nie moze byc mylona z aformacja ani z permisywizmem, radze o tym
        pamietac.
      • jot_pe_dwa Junkier jest raczej wątpliwym Polakiem 02.07.07, 14:28
        Zauważcie - junkier (z polskością to słowo nie ma wiele wspólnego)
        Inna obserwacja - jest mu obcy język polski (to ten, który posiada reguły
        dotyczące posługiwania się znakami diakrytycznymi)
        I on ma czelność kreować się na Polaka.
        A może to taki janczar obecnego układu rządzącego????
        • junkier Kto oszukal Polakow? Okraglostolowi klamcy i manip 02.07.07, 14:31
          Nie bedziesz mnie z Polskosci rozliczac kalumniarzu. Co tacy jak ty o Polsce
          moga w ogole wiedziec?
          • trombozuh Uwaga, junkier to dyżurny PIS-owiec, szczeka 02.07.07, 14:34
            tu już od miesięcy, licząc na to, że go w końcu awansują i będzie mógł wyczyścić
            buty Kurskiemu, a póki co włazi PISowi bez mydła....
            Szkoda czasu na polemikę, równie dobrze można rozmawiać z krową - i tak zawsze
            odpowie Ci "MUUUUUU!...."
          • jot_pe_dwa Re: Kto oszukal Polakow? Okraglostolowi klamcy i 02.07.07, 14:35
            Na przykład znają jej język.......
            Potrafią się nim posługiwać.....
            Płacą podatki na utrzymanie takich jak Ty......
            • junkier Re: Kto oszukal Polakow? Okraglostolowi klamcy i 02.07.07, 14:38
              Nie sadze zebys lepiej ode mnie znal jezyk polski. Co do utrzymania - nie
              rozsmieszaj mnie czlowieku, goloslownie twierdzisz ze mnie utrzymujesz? Dobre!
              • jot_pe_dwa Re: Kto oszukal Polakow? Okraglostolowi klamcy i 02.07.07, 14:41
                Co do znajomości języka i jego zasad, wystarczy poczytać Twoje "posty"
                A gołosłowne oskarżanie - to tylko tak aby podnieść Tobie ciśnienie.
                Miłego dnia.
                • junkier Re: Kto oszukal Polakow? Okraglostolowi klamcy i 02.07.07, 14:43
                  Moje posty sa pisane poprawna polszczyzna. Niekiedy sa literowki, kto ich nie
                  robi? Rowniez milego.
              • trombozuh nie prowokujcie bulterierka do szczekania, uszy 02.07.07, 14:46
                puchną....
                • junkier Re: Kto oszukal Polakow? Okraglostolowi klamcy i - 02.07.07, 14:56
                  Przyjdzie czas ze i PO bedzie musiala sie jasno opowiedziec na temat ponurego
                  dziedzictwa Okraglego Stolu.

Dosc tego lawirowania i ucieczki od trudnych teamtow!
          • bartosz731 Re: Kto oszukal Polakow? Okraglostolowi klamcy i 02.07.07, 14:40
            heheheheh, coraz weselej!
            Junkier, nie tacy jak Ty gęby sobie "Polską", "polskościa", "polskimi", "do Polski", "za Polskę", "Polacy", "katolik", "Matka Boska", "patriota", "patriotyzm", "wielki", "od morza do morza", "żywią y bronią", "nie damy ziemi" wycierali. Komżeś jest, żeby kogokkolwiek pouczać? Ludzie chcą sobie żyć, umierać. I daj im decydować, czy są Polakami, czy nie. Tyle Polaków, patriotyzmów etc, ile nas. I każdy inny. I każdy prwadziwy. I nic Ci do tego. Może by juz koniec z wrzucaniem wszysktich do jakichś dziewiętnastowiecznych szufladek nardowych??? Mamy XXI. Masz swoje przekonania, ale poziom, na którym się poruszasz, jest ciut za niski i w większości obraźliwy. Nawet dla Ciebie. Nie potrafisz dyskutować na poziomie, tylko strzelasz z armat jakichś idei. Te czasy minęły. I nie zapominaj, ze właśnie tacy jak Ty - gardłujący zaprzańcy - doprowadzili m.in. do rozbiorów. Z jednej strony jesteś zatem obiektem zabytkowym: więc " NA GABLOTKĘ!!!!".
            • junkier Re: Kto oszukal Polakow? Okraglostolowi klamcy i 02.07.07, 14:44
              Kto i jak doprowadzil do rozbiorow to sobie chociazby Rys dziejow Polski M.
              Bobrzynskiego przeczytaj, aktualne mimo uplywu lat.

A pojecie patriotyzmu nie jest zadnym anachronizmem, anachronizmem, i na
              dodatek obciachem, jest kosmopolityzm i postawa wynarodowiencow.
              • bartosz731 Re: Kto oszukal Polakow? Okraglostolowi klamcy i 02.07.07, 14:46
                na gablotkę i szpileczkami, szpileczkami
              • bartosz731 Re: Kto oszukal Polakow? Okraglostolowi klamcy i 02.07.07, 14:49
                a zamiast koserw bobrzyńskiego to wolę prognoozę pogody: ciąży bardziej ku przyszłości
                • junkier Re: Kto oszukal Polakow? Okraglostolowi klamcy i 02.07.07, 14:55
                  Typowy klient, ktory dal sie nabrac na "wybierzmy przyszlosc". O naiwnosci...
              • gulcia77 Re: Kto oszukal Polakow? Okraglostolowi klamcy i 02.07.07, 14:55
                Michał Bobrzyński był dzieckiem swojego czasu. Jego "Zarys..." jest jak na wiek
                XIX interesującą pozycją, ale zdewaluowaną np przez wiedzę archeologiczną.
                Natomiast zgadzam się junkier co do stwierdzenia, ze patriotyzm nie jest passe.
                Ja też tak uważam, tylko chyba mamy odmienne pojęcie patriotyzmu. Dla mnie
                patriotą jest ten, który pracuje na rzecz kraju, rzetelnie płaci podatki, nie
                wyjeżdża choć może...Ale jednocześnie jest to ktoś o szerokich horyzontach, kto
                nie sieje nienawiści do innych nacji, ergo - jest kosmopolitą. Te dwie opcje
                wcale się nie wykluczają. Natomiast ultranacjonalizm jest niebezpieczny,
                prowadzi do łatwych rozwiązań i nie ceni ludzkiego zycia jako wartości samej w
                sob ie. I właśnie tą postawę prezentujesz ty junkierku
                • junkier Re: Kto oszukal Polakow? Okraglostolowi klamcy i 02.07.07, 15:00
                  > Michał Bobrzyński zawarl w swoim "Zarysie..." wiele ponadczasowych tez,
                  zreszta wyciagniecie wnioskow przez inteligentnego i uwaznego czytelnika nie
                  bedzie stanowic problemu, dlatego uwazam ze dezawuowanie tej pozycji
                  jako 'depassee' jest nie namiejscu. Tym bardziej ze facet proponowal patriotyzm
                  taki o jakim mowisz - pozytywistyczny, nie z bronia u nogi.

Co do 'ultranacjonalizmu' to nietrafiona etykieta.

A co do tego ze aptrioci placa podatki... przede wszystkim nie glosuja na
                  idiotow, ktorzy te podatki podwyzszaja!
                • bartosz731 Re: Kto oszukal Polakow? Okraglostolowi klamcy i 02.07.07, 15:02
                  Passe czy nie, uważam, że patriotyzm pochodzi z czasów, które już minęły i chyba już nie wrócą. Poza tym, jak można być dumnym z przypadku urodzenia się w Polsce, Zimbabwe czy Nowej Kaledonii? Masz rację gluciu: uczciwie pracując, płacąc podatki tu czy tam (ja tam), zabierając głos w ważnych sprawach dbasz o otaczające cię środowisko społeczne, które potem może zadbać o Ciebie. Można to nazwać patriotyzmem, postawą obywatelską rurką z kremem. Najważniejsze, że będzie to świadome i dla dobra własnego i ogólnego.
                  • gulcia77 Re: Kto oszukal Polakow? Okraglostolowi klamcy i 02.07.07, 15:29
                    Takie uzywanie słowa patriotyzm zupełnie mi nie przeszkadza. Zwłaszcza, że
                    bardzo lubię kulturę jako specyfikę środowiska i uważam, ze to właśnie ona
                    powinna być promowana. A każdy przejaw działalności artystycznej jest kulturą.
                    Dlatego mierzi mnie grzebanie w kanonie lektur (właśnie Gombrowicz powinien być
                    promowany, bo nie miał w głowie bogoojczyźnianej papki), czy lista
                    "satanistycznych" zespołów.
                    A co do właściwego przedmiotu dyskusji, to uważam, ze odmowa emisji reklamówki
                    PO JEST łamaniem wolności słowa i jako taka powinna być ścigana przez prawo.
                    Choć poziom tejże jest mierny, ale to inna rzecz. Na tej podstawie powinni
                    zabronić występów np niejakiej Gosi Andrzejewicz :)
          • lysy641 Re: Kto oszukal Polakow? Okraglostolowi klamcy i 02.07.07, 17:24
            junkier napisał:

> Nie bedziesz mnie z Polskosci rozliczac kalumniarzu. Co tacy jak ty o Polsce
            > moga w ogole wiedziec?
            wiencej jak ty bo chyba jak ja walczylem z twoim ojcem zomowcem to ty z jajka
            na jajko skakales
      • m15 no to cieniasy zaoszczędzili na emisji spotu 02.07.07, 14:31
        może niech te oszczędności + dotację z budżetu(której mieli nie brać)przekażą
        pielęgniarkom
    • gulcia77 Re: PO pozwie TVP za niewyemitowanie spotu 02.07.07, 14:26
      No pewnie!!! Trzeba było machnąć jakąś wojnę domową, jak w Rumunii albo w byłej
      Jugosławii!!! W końcu ludzkie życie jest nic nie warte, nie ma to jak wyrżnąć
      wrogów, a przy tak zwanej okazji parę tysięcy niewinnych. W końcu "bóg ich do
      siebie potem zabierze". Czyż nie takie jest twoje myślenie junkierku???
      Żal mi Cię! Jesteś malutkim człowieczkiem, który swoje kompleksy leczy bluzgając
      jadem na forum. I jeszcze śmiesz wspominać o wartościach chrześcijańskich.
      Obawiam się, że Chrystus się w grobie przewraca, bo zdaje się, że trochę inną
      ewangelię głosił, niż ta którą realizują religie chrześcijaństwa
      • junkier Re: PO pozwie TVP za niewyemitowanie spotu 02.07.07, 14:29
        Zrozum czlowiecze ze Okragly Stol bym przedstawiany w mediach jako swego
        rodzaju 'kompromis'. I zaczyn jakiejs nowej Polski. Jest to skandal, ideologia
        pochwaly okraglego stolu jest ideologia prymitywnego oszustwa.

Okragly stol powinien byl funkcjonowac jedynie jako techniczny etap przejecia
        wladzy od komunistow po to, zeby ich pozniej przykladnie rozliczyc. Zeby po
        wsze czasy odeszla im ochota na zaprzedanie sie zbrodniczemu systemowi i
        zwalczanie polskich patriotow z prawicy.
        • rafikman Re: PO pozwie TVP za niewyemitowanie spotu 02.07.07, 14:34
          Polscy patrioci z prawicy czyli kto ? Może Wielgus el Grey ? Albo ten cały Paetz co lubił ministarntów macać jak kury ?
          • junkier Polacy patrioci z prawicy to prawie wszyscy oprocz 02.07.07, 14:36
            Polacy patrioci z prawicy to prawie wszyscy oprocz wiadomych partii
            postkomunistycznych tworzacych dzis pokracznego twora LiD.
            • rafikman Re: Polacy patrioci z prawicy to prawie wszyscy o 02.07.07, 14:41
              O w morde cmokam z zachwytu nad tymi patriotami !
            • s.ariel Re: Polacy patrioci z prawicy to prawie wszyscy o 02.07.07, 15:14
              na przykład Andrzej "Czy można zgwałcić prostytutkę" Lepper, albo
              Romek "Zamawiałem piwo" Giertych - tacy patrioci że tylko się pochlastać.
              Niejaki Wasserman to za PRLu był prokuratorem w ramach patriotyzmu właśnie?
              Albo pani od teletubisiów, Sowińska jeśli dobrze pamiętam, tkwiła długie lata w
              PZPR z umiłowania dla ojczyzny?
        • gulcia77 Re: PO pozwie TVP za niewyemitowanie spotu 02.07.07, 14:38
          tylko, że tzw prawica parę razy miała szansę, a jedyne co zrobiła to syf (p
          Olszewski, teczki Macierewicza itp wygłupy, które z rozliczaniem nie miały nic
          wspólnego). Oczywiście zaraz naskoczysz na mnie, że to po prostu zemsta układu,
          a ja jestem różowo-czerwona, czy jeszcze jaka inna, ale nie da się obalić faktu,
          że to kompletny brak polskiej KLASY politycznej (z naciskiem na słowo klasa)
          spowodował, ze nie udało się nic z tego, z czym dawno kraje postkomunistyczne
          sobie poradziły. Dziś jest 17 lat później, w 1989 roku miałam 12 lat. Zbrodnie
          komunistyczne mocno dotknęły moją rodzinę. Ale ja do jasnej cholery nie chcę,
          żeby marnować publiczne pieniądze, których jest mało np na IPN, który jest po
          prostu instytucją stricte polityczną. Właściwie oprócz Paczkowskiego nie został
          tam żaden poważny historyk.
          • junkier Re: PO pozwie TVP za niewyemitowanie spotu 02.07.07, 15:02
            Szkalujesz IPN. Prawda jest taka, ze gdyby nie dzialalnosc historykow tej
            instytucji antypolskie kregi polityczne i ponadpolityczne mialyby carte blanche
            w szkalowaniu Polski i wmawialyby Polakow ze nasz historia to Jedwabne.
            • bartosz731 Re: PO pozwie TVP za niewyemitowanie spotu 02.07.07, 15:07
              wersja poprawiona: "Szkalujesz IPN.<wykrzyknik?> Prawda jest taka <fraza nic zerowa, brak informacji, ewidenty błąd>, ze gdyby nie dzialalnosc historykow tej instytucji <przecinek> antypolskie kregi polityczne i ponadpolityczne mialyby carte blanche w szkalowaniu Polski i wmawialyby Polakow <Polakom> <przecinek>ze nasz <nasza> historia to Jedwabne<kropka>"
              • junkier Re: PO pozwie TVP za niewyemitowanie spotu 02.07.07, 15:14
                Do meritum jak widze zastrzezen nie masz, i wcale mnei to nie dziwi.
            • gulcia77 Re: PO pozwie TVP za niewyemitowanie spotu 02.07.07, 15:33
              Nasza historia to także Jedwabne. I nie ma co się wybielać. Nie jesteśmy
              Antemurale Christianis, nie jesteśmy święci, mamy za uszami w ogólnym
              rozrachunku tyle samo co inne narody. I zaprzeczanie temu to fałszowanie
              historii. A to, co ty proponujesz to niepotrzebne wmawianie dzieciakom, ze
              jesteśmy lepsi - czyli KŁAMSTWO
              • junkier Re: PO pozwie TVP za niewyemitowanie spotu 02.07.07, 15:34
                Bo jestesmy lepsi. Polska historia moze byc tylko polonocentryczna. A za
                JEdwabne odpowiadaja Niemcy i jakichs spoleczny margines, co zreszta w niczym
                nie umniejsza znaczenia kolaboracji ofiar z soweickim okukpantem.
                • gulcia77 Re: PO pozwie TVP za niewyemitowanie spotu 02.07.07, 15:37
                  Weź jakąś cegłę i się uderz. W czym jesteśmy lepsi??? Tacy sami z nas ludzie jak
                  z Niemców i Finów, ewentualnie Zanzibarczyków. A polonocentryzm to po prostu
                  idiotyzm!!!
                  • junkier Re: PO pozwie TVP za niewyemitowanie spotu 02.07.07, 15:39
                    Tak jak rodzina zyje wlasnymi sprawami, a nie zyciem sasiadow, tak Polska zyje
                    polskimi sprawami przyjmujac polski punkt widzenia, stad polonocentryzm.
                    • gulcia77 Re: PO pozwie TVP za niewyemitowanie spotu 02.07.07, 15:42
                      Polska rodzina to akurat lubi życie sprawami sąsiadów, w przeciwnym wypadku nie
                      byłoby tyle nienawiści wobec inności! Nasze sprawy to także sprawy UE oraz w
                      szerszej perspektywie - świata. Nie da się junkierku zamknąć granic i odciąć
                      ludzi od prawa wyboru. A polska sprawa to np podniesienie stopy zyciowej
                      Polaków. Jakoś nie widzę realizacji w stopniu możliwym TEJ sprawy.
                      • junkier Re: PO pozwie TVP za niewyemitowanie spotu 02.07.07, 15:45
                        Nienawisc do sasiadow? Gruba przesada. Raczej rezerwa uzasadniona, i to
                        calkowicie, przebiegiem historii, w tym wbiciem noza w plecy przez mniejszosci
                        narodowe w 1939 r.
      • szczurek.polny GULCIA77!!! 02.07.07, 15:39
        > Obawiam się, że Chrystus się w grobie przewraca,
        Wszak On w grobie nie lezy, tylko z dusza i cialem "wstapil do Nieba, siedzi po
        prawicy Ojca"...
        Mozna nie wierzyc, wypadalo by wiedziec ;-)
        • gulcia77 Re: GULCIA77!!! 02.07.07, 15:42
          ależ mój drogi, ja WIEM, tylko nie wierzę!!! I mam do tego święte prawo. w
          Konstytucji tak pisze :)))
          • junkier Re: GULCIA77!!! 02.07.07, 15:46
            Siedzi i pisze? Jest napisane chyba.

Nb jesli ktos odrzuca Ewangelie Swieta a za swoiste "sacrum" traktuje klamliwa
            pseudokonstytucje Kwasniewskiego to jest to jakas calkowicie ponura
            rzeczywistosc...
            • gulcia77 Re: GULCIA77!!! 02.07.07, 15:53
              Ta Konstytucja obowiązuję, że przypomnę delikatnie!!! A poza tym zasugerowałeś,
              ze w najnowszej, jedynie słusznej Konstytucji powinno nie być wolności słowa i
              wyznania. To chyba nie jest zgodne z demokracją??? Jeśli tak bardzo chce Ci się
              państwa wyznaniowego to może tak do Iranu albo Watykanu by pan wyemigrował???
              W tym kraju można nie wierzyć, można być Żydem, ewangelikiem czy muzułmaninem.
              Jesli się to nie podoba to trudno
    • m15 cieniasy coraz bardziej głupieją 02.07.07, 14:27
      niezależni zagraniczni dziennikarze zapytani czy w ich krajach pisze się ,mówi
      lub wspomina w jakiejkolwiek formie o działaniach i wypowiedziach tuska
      stwierdzili,że jest tak mało wyrazisty ,że nikt tam nic o jego poglądach lub
      wypowiedziach nie wie,od czasu do czasu mówi się coś o rokicie,o pozostałych
      cieniasach zagraniczne społeczeństwa nie mają wiedzy,a dlaczego?....:))))
      • taglinda nie ma to jak światowy rozgłos 02.07.07, 14:32
        związany np. z tym, ze premier średniego państwa zaliczanego z przyzwyczajenia
        do Europy nie ma konta w banku, tylko kaskę trzyma u mamusi, do tego nie ma
        prawa jazdy, nie umie pływać ani jeździć na rowerze itp., itp.

Taka popularność to prawdziwy powód do dumy...
        • cloak_and_dagger Re: nie ma to jak światowy rozgłos 02.07.07, 14:37
          Co więcej,na czele komitetu organizacyjnego Euro 2012 stoi człowiek, którego fotografie powinny wisieć w każdej szkole, ku przestordze, na drzwiach do sali gimnastycznej. Z podpisem "tak będą wyglądać i poruszać się ci co nie chodzą na WF."
        • m15 Re: nie ma to jak światowy rozgłos 02.07.07, 14:38
          to prawdziwy skandal,wszak wszystkie wspomniane umiejętności + konto od dawna
          są obowiązkowe,pod sąd nieroba:))) ja np.nie mam karty kredytowej i za wszystko
          płacę przelewem lub gotówką,-też jestem ciemniakiem i dziwakiem? a jeśli
          nawet ,to co,nie wolno mi?gdy widzę paniusie i "panów"płacących kartą za
          najdrobniejsze rzeczy to śmiech mnie ogarnia,czas realizacji zapłaty jest
          kilkakrotnie dłuższy niż same zakupy
          • cloak_and_dagger Re: nie ma to jak światowy rozgłos 02.07.07, 14:40
            nie ma konta bankowego, a jest przełożonym ministra finansów.

życie przerosło kabaret
          • oblesnik Re: nie ma to jak światowy rozgłos 02.07.07, 15:08
            Tak, jestes ciemniakiem i dziwakiem, ale z innych powodow.
            • m15 Re: nie ma to jak światowy rozgłos 02.07.07, 15:26
              oblesnik napisał:

> Tak, jestes ciemniakiem i dziwakiem, ale z innych powodow.
              jeśli żądanie rozliczenia komuny i ich zbrodni jest ciemniactwem i
              dziwactwem ,to jestem nim -i niech tak zostanie,nie chcę się cywilizować po
              michnikowsku
      • kazik_b4 napisz moze co sie mowi o Kaczynskich, rzadzie i 02.07.07, 14:38
        koalicji w mass mediach poza Polska (dla rownowagi i dla junkiera)?!
        Zrob przyjemnosc przeciwnikom tej holoty rzadzacej i debilom Kaczynskim!
        • m15 Re: napisz moze co sie mowi o Kaczynskich, rzadzi 02.07.07, 14:51
          kazik_b4 napisał:

> koalicji w mass mediach poza Polska (dla rownowagi i dla junkiera)?!
          > Zrob przyjemnosc przeciwnikom tej holoty rzadzacej i debilom Kaczynskim!
          ten rząd jako pierwszy od momentu odzyskania niepodległości walczy o nasz
          interes narodowy,działania te są wyjątkowo źle widziane w europie,gdyż kolidują
          z działaniami i interesem -głównie niemiec,dlatego ich prasa bardzo ostro
          traktuje kaczyńskich -czemu się nie dziwię,wszak niemcy nie maja za co ich
          lubić,trudno
    • gamon0 STOP terrorowi medialnemu Platformy! 02.07.07, 14:35
      Mamy dosyć medialnego terroru PO! Domagamy się od Platformy
      Obywatelskiej przestrzegania standardów.
    • yanuss PO pozwie TVP za niewyemitowanie spotu 02.07.07, 14:38
      A kto pozwie PO za falsze w tym spocie ? Lekarz, ktory tam wystepowal
      protestowal bo zarabia duzo wiecej niz tam pokazano. Jesli tak dzialaja chlopcy
      Schetyny to nie trzeba sie dziwic. Przenosza normy wroclawskie na ogolnopolskie.
      Dranstwo.. nic wiecej.
      • bernol1 Może byś tak powiedział całą prawdę? 02.07.07, 16:42
        Lekarz ten zarabia tyle, ile napisano w spocie na jednym etacie. Oprócz tego dorabia sobie prywatnie, w sumie pracując ponad 70 godz. w tygodniu. A chodzi o to, aby mógł się, jak większość ludzi, utrzymać z jednego etatu.
    • jan3211 PO -czyli Piekło Obywatelskie - goni w piętkę ? 02.07.07, 14:40
      Czym oni się różnią od SLD ? Jaki jest program tego "ruchu" ? O co im chodzi ?
      Jaki jest ich stosunek do "tarczy" ? Co oni myslą o suwerennosci Polski w UE ?
      Na te pytania trzeba odpowiadać ?
      • osse Re: PO -czyli Piekło Obywatelskie - goni w piętkę 02.07.07, 14:48
        Platformersi rullez.

(ileż można udawać bardziej kulturalnego niż się jest w rzeczywistosci.
        Zaczynają brać przykład z Samoobrony. a jak!)
    • cozy Re: PO pozwie TVP za niewyemitowanie spotu 02.07.07, 14:41
      > Kto oszukal Polakow?

ostatni I Sekretarz KC PIS i jego partia skopiowana na wzór PZPR
    • bokassa PO pozwie TVP za niewyemitowanie spotu 02.07.07, 14:45
      Ten Nowak to klasyczny idiota,propagandzista w stylu Urbana,Gadzinowskiego
      i Wenderlicha.Tym gostkom z wybrzeża na mózg uderzył chyba jod,Tusk ma jakis
      dziwny wytrzeszcz oczu,platfusy z nich umysłowe.
      • m15 nowak,niesiołowski,nitras,palikot -cieniackie tuzy 02.07.07, 15:00
        bokassa napisał:

> Ten Nowak to klasyczny idiota,propagandzista w stylu Urbana,Gadzinowskiego
        > i Wenderlicha.Tym gostkom z wybrzeża na mózg uderzył chyba jod,Tusk ma jakis
        > dziwny wytrzeszcz oczu,platfusy z nich umysłowe.
        o plastusiu tusku przez litość nie wspomnę,ten facet chyba ciągle jest w szoku
        powyborczym,cóż-wyborcza gwarantowała mu prezydenturę,dla niej wziął nawet ślub
        kościelny , pogodził się z klerem,dogadał z komuchami-wszystko na nic
    • peryklejtos Re: PO pozwie TVP za niewyemitowanie spotu 02.07.07, 14:59
      junkier napisał:

>

Idz trollu do kibelka, to ci ulży :-)
    • monster1972 nalezy podac do sądu zarząd pissdy 02.07.07, 14:59
      bo to oni decydują o tym, co jest w TV

a biorąc pod uwage "demokracje" w pissdzie, wystarczy podac do sądu jedną,
      małą, żółciutką kaczuszkę

wszak ta kaczuszka trzyma wszystkie sznurki

jak to w demokracji;) znaczy w dupokracji by pissssda
      • m15 uwielbiam gdy komuchy i ubecja pianę toczą 02.07.07, 15:04
        monster1972 napisał:

> bo to oni decydują o tym, co jest w TV
        >
        > a biorąc pod uwage "demokracje" w pissdzie, wystarczy podac do sądu jedną,
        > małą, żółciutką kaczuszkę
        >
        > wszak ta kaczuszka trzyma wszystkie sznurki
        >
        > jak to w demokracji;) znaczy w dupokracji by pissssda
        znaczy to ,że działania kaczek są jak najbardziej słuszne i skuteczne:)))))))_
        • monster1972 tak sobie to tłumacz... kaczki nie czytały nawet o 02.07.07, 15:23
          demokracji

to typowe autorytarne matołki

szczegolnie towarzysz jarek

wypisz, wymaluj Gomułka;)
          • junkier Re: tak sobie to tłumacz... kaczki nie czytały na 02.07.07, 15:27
            A co to nie mozna kichac na eurodemokracje, ktora w istocie jest demokracji
            karykatura? Dobre sobie!
            • monster1972 kaczka ma psi obowiazek szanowac nasz wybór 02.07.07, 15:30
              weszlismy do UE wielką przewagą głosów (70-80%? dokladnie nie pamietam, przy
              frekwencji pnad 50%)

kaczka została premierem, dostając 10% głosów...

i taki koles mowi, ze ma prawo rzadzić Polska? na jakiej podstawie?

chyba tylko na zasadzie, "z braku laku, to i kaczyński dobry"

kurde... jakbym kumpli skrzyknął, to też bym tyle głosów dostał

;)
              • junkier Re: kaczka ma psi obowiazek szanowac nasz wybór 02.07.07, 15:33
                > kurde... jakbym kumpli skrzyknął, to też bym tyle głosów dostał

Rozumiem ze masz rozlegle kontakty w srodowisku zacieklych amatorow zlocistych
                plynow z brzuchotworcza pianka ale z tego co mi sie wydaje to Kaczynski ma do
                dyspozycji >50 mandatow w Sejmie.
                • monster1972 moze moi koledzy są po studiach i maja doktoraty? 02.07.07, 15:37
                  co ty na to chłopaczku z giertychjugend?

;)

• m15 Re: tak sobie to tłumacz... kaczki nie czytały na 02.07.07, 15:29
            monster1972 napisał:

> demokracji
            >
            > to typowe autorytarne matołki
            >
            > szczegolnie towarzysz jarek
            >
            > wypisz, wymaluj Gomułka;)
            to cytat z niesiołowskiego,lecz czy takiego oszołoma warto cytować?wątpię,bo
            wychodzi jakby przyganiał kocioł garnkowi :))
            • monster1972 moze nie wiesz, kto to gomułka.. ale uwierz 02.07.07, 15:32
              kaczynski mowi dokladnie jak ten komuch

szczegolnie jego "przemowienie" w Stoczni Gdańskiej... gdy obiecywał, ze z
              lepperem to on juz nigdy NIGDY NIGDY nie bedzie rozmawiał:)

jak wy mozecie wierzyc temu kłamcy?

przeciez trzeba miec gó.. zamiast mozgu, by tego oszusta słuchać
              • m15 Re: moze nie wiesz, kto to gomułka.. ale uwierz 02.07.07, 15:35
                monster1972 napisał:

> kaczynski mowi dokladnie jak ten komuch
                >
                > szczegolnie jego "przemowienie" w Stoczni Gdańskiej... gdy obiecywał, ze z
                > lepperem to on juz nigdy NIGDY NIGDY nie bedzie rozmawiał:)
                >
                > jak wy mozecie wierzyc temu kłamcy?
                >
                > przeciez trzeba miec gó.. zamiast mozgu, by tego oszusta słuchać
                lepiej słuchać kwacha i jego kumpla tuska?nigdy komuchów słuchał nie będę!!!!!
                • monster1972 kaczynski to typowy komuch;) 02.07.07, 15:38
                  ale ma katolickie odbicie

zwykły bolszewik z katolicką schizą
                  • junkier Ateistyczni wykolejency nie maja odrobiny wstydu 02.07.07, 15:41
                    Ateistyczni wykolejency nie maja odrobiny wstydu za swoje wiarolomstwo i
                    bluzniertwa.
                    • monster1972 oj, bo zaraz zaczne sie biczowac w ramach pokuty;) 02.07.07, 15:42
                      hehe
                  • m15 to socjalista podobnie jak piłsudski 02.07.07, 15:44
                    monster1972 napisał:

> ale ma katolickie odbicie
                    >
                    > zwykły bolszewik z katolicką schizą
                    a wiesz co marszałek z komuchami zrobił,cóż-brak wykształcenia nie pozwala ci
                    na odróżnienie socjalisty od komucha,uwierz na słowo-przepaść między nimi
                    • monster1972 ;) mam całkiem dobre wyksztalcenie... na dobrej 02.07.07, 15:59
                      uczelni

:) semestru bys leszczu nie przetrwał.. ale nie to jest wazne;)

kaczynski zdradza typowe objawy bolszewizmu

1. tylko ja wiem, co dobre dla Polski
                      2. tylko moja partia ma monopol na polskosc i patriotyzm
                      3. wszedzie czai sie wróg - za granicą i w kraju
                      4. kazdy, kto mysli inaczej, jest zdrajcą i "układem;)
                      5. my was tak długo bedziemy "kochać", az wy nas w koncu pokochacie
                      6. historia musi byc napisana od nowa, po naszemu

itp itp itp

takich przykladów bolszewizmu kaczynskiego moge podac wiecej

;)

jak przestaniesz ćpać, to kiedys też to zauważysz

aha.. koniecznie trzeba przestać słuchać złodzieja z Torunia... ;) tego od
                      radyja co ma ryja:)

• m15 niech zgadnę,instytut marksizmu-leninizmu kc pzpr? 02.07.07, 16:25
                        monster1972 napisał:

> uczelni
                        >
                        > :) semestru bys leszczu nie przetrwał.. ale nie to jest wazne;)
                        z twoim prostackim słownictwem ,tylko wśród czerwonych prostaków mogłeś być
                        tolerowany,zatem nie zalewaj czego to nie masz,gdzie to nie byłeś ,czego nie
                        widziałeś,twój język nader dobitnie zdradza twe nędzne ,czerwone pochodzenie
                        • monster1972 słownictwo dopasowuję zawsze do interlokutora:) 02.07.07, 16:28
                          poszukaj w słowniku

moze znajdziesz i zrozumiesz definicję;)

z prostakami gadam jak z prostakami gadać trzeba

:)

z ludzmi na poziomie rozmawiam na poziomie:)
                          • m15 skąd zatem krytyka"spieprzaj dziadu" 02.07.07, 16:34
                            inna sprawa,że z tobą nie chce mi się wogóle gadać,bo w jezyku ludzi
                            cywilizowanychy nie ma dostatecznie obraźliwych słów ,których należałoby
                            używać ,wszak sam twierdziłeś ,że trzeba dostosowywać się do dyskutanta:)))
                            • monster1972 hehe :) nic na mnie nie masz.. nigdy cie nie 02.07.07, 16:38
                              obrazilem

w przeciwienstwie do ciebie

ty mnie kilka razy juz tak

wiec nie ciskaj sie towarzyszu z pisu;)

wyluzuj nieco
                              • m15 może ty w amoku piszesz,poczytaj własne teksty 02.07.07, 16:42
                                monster1972 napisał:

> obrazilem
                                >
                                > w przeciwienstwie do ciebie
                                >
                                > ty mnie kilka razy juz tak
                                >
                                > wiec nie ciskaj sie towarzyszu z pisu;)
                                >
                                > wyluzuj nieco
                                a potem opowiadaj o obrazie
                                życzę miłego dnia i więcej taktu oraz opamiętania
    • monster1972 a co? wojnę domową byś wolał, debilu? 02.07.07, 15:02
      drugą Rumunię?

pamietaj matole (bo pewnie nie wiesz), ze Polska jako pierwsza zrzucała ruskie
      kajdany

ani Wałesa, ani Michnik, Kuron, Geremek itp.. nie wiedzieli, do czego tak
      naprawde komuchy się mogą posunąć

poszli na układy, coby wojny nie robić

...

jestes załosnym palantem

gadasz jak 15-letni szczyl z giertychjugend... nalezysz do mw?

Polak-ateista
      • junkier Kto oszukal Polakow? Okraglostolowi klamcy i manip 02.07.07, 15:04
        Buhaha, jednak ograniczenie umyslowe idzie w parze z ateizmem, ciekawe ktory
        element jest pierwotny.

Trzeba byc naprawde tepakiem pierwszej proby zeby sadzic ze w 1988 r. istniala
        alternatywa: albo PZPR albo Kuron, Michnik Geremek et consortes...
        • monster1972 przeciez ja nie o tym ... umiesz czytac? 02.07.07, 15:26
          łatwo sie teraz osadza Wałese i innych

a gdzie wowczas byli twoi idole na kaczych łapkach?

przeciez nie na pierwszej linii frontu.. gdyby SB zaczeła organizowac zabojstwa
          polityczne to nie zaczelaby od nazwiska kaczynski

kaczki były leszczami dla uboli... nie istnialy

a teraz namaszczają sie nawzajem na jedynych sprawiedliwych

załosne to jest

;)
          • junkier Re: przeciez ja nie o tym ... umiesz czytac? 02.07.07, 15:31
            Ceiniutko z argumentacja... Skoro dajesz kij do reki to trzeba nim tluc. A wiec
            skoro Kaczynscy byli tak 'neigrozni dla SB', a komunizm obalili Michnik,
            Geremek i Kuron, to dlaczego ich SB nie ugrobila tylko mordowali jakichs
            nieznanych nikomu studentow i licealistow typu Pyjas czy Przemyk?
            • monster1972 no wlasnie.. dlaczego? co z teczką jarka? 02.07.07, 15:35
              hmm?

czy to nie jest ta jedyna sfałszowana teczka w Polsce?

bo słyszalem, ze tylko jedna jest sfałszowana

reszta to szczera prawda:)

i tylko pytanie, kto to był TW Hiacynt (wdzięczne imie, nie sądzisz? pasuje jak
              ulał do kochającego inaczej)

• junkier Re: no wlasnie.. dlaczego? co z teczką jarka? 02.07.07, 15:38
                Prymitywizm i chamskie pomowienia, oto os twojej argumentacji.

Pytam jeszcze raz, dlaczego SB oszczedzila tych rzkomo "smiertelnych wrogow
                PRL"? Czyzby przewidziala ze po utracie wladzy z nimi najsprawniej i
                najszybciej komuchy beda mogly dogadac sie?
                • monster1972 zabicie Wałesy albo Kuronia to byłoby samobojstwo 02.07.07, 15:41
                  no ale jak niedawno pisali , podobno ktos mial jednak Wałesę zabić

... moze to prawda a moze nie

ale jedno jest pewne

Wałesa był nietykalny dla komuchów, cały swiat by ich niszczył za ruszenie
                  legendy

sadze, ze to samo dotyczyło Kuronia i Michnika...

łatwiej bylo straszyć naród zabijając nikomu nieznanych ludzi.. jak np. moj
                  wujek, ktorego psy zatłukły na posterunku w Warszawie w 1982 roku

...

tak junkier, ja nie jestem z "komunistycznej" rodzinki
                  • junkier Walesa z Kuroniem na jednej szali? 02.07.07, 15:43
                    Walesa z Kuroniem na jednej szali? DObre. Nie lubie Walesy za jego kretactwa
                    ale stawianei Kuronia, jakkolwiek neizyjacego, to doprawdy przesada...
                    • monster1972 a co masz do Kuronia? ze był komuchem kiedys? 02.07.07, 15:54
                      no był...

i co?

zrozumiał, ze to slepa uliczka i załozył KOR

czy wy katole nie macie czasem takiej przypowiesci, z ktorej wynika, ze lepsza
                      jedna nawrócona owieczka od 100 wiernych?

jestem ateistą, ale czytalem wszystkie mitologie, katolicką też czytałem:)

no to jak to jest? junkierku? no powiedz... czemu to pasterz szedł po tę jedną
                      zbłąkaną owcę? co Jezus miał na mysli, opowiadając tę przypowieść?

hmm?

• junkier Re: a co masz do Kuronia? ze był komuchem kiedys? 02.07.07, 15:59
                        Kuron to postac zlozona. Dyskwalifikuje go trockistowska przeszlosc. Niemniej
                        sa czytelne sygnaly, ze w b. poznym okresie zrozumial ze III RP byla oszustwem.
                        • monster1972 obaj nie jestesmy godni mu butów czyscic i tyle 02.07.07, 16:03
                          ci powiem

ale nie są tego godni takze kaczynscy i inne matoly z obecnej koalicji
                          niekompetencji

mogą przyjsc i zapalic swieczke na grobie... tyle mogą

ale tego nie robią, bo są szmaciarzami bez godnosci
                      • m15 był komuchem i ubeckim dupolizem 02.07.07, 16:00
                        i wspólnie z michnikami i geremkami polskich patriotów niszczyli-vide olszewski
                        • monster1972 glupoty gadasz towarzyszu 02.07.07, 16:07
                          oni wszyscy są patriotami, ale troche inaczej to rozumieją

jedni umieja wspołpracowac, a inni, jak kaczynski, tylko "wojny" szukaja

• m15 Re: glupoty gadasz towarzyszu 02.07.07, 16:37
                            monster1972 napisał:

> oni wszyscy są patriotami, ale troche inaczej to rozumieją
                            >
                            > jedni umieja wspołpracowac, a inni, jak kaczynski, tylko "wojny" szukaja
                            chodziło o zwalczanie komuny i ubecji ,a oni współpracowali-jak słusznie
                            zauważyłeś,zatem moja diagnoza jest słuszna ,to ubeckie d....y
      • m15 uwielbiam gdy komuchy pianę toczą 02.07.07, 15:54
        znaczy ,że działania nasze nie tylko pożyteczne ,ale i wyjątkowo celne
    • t-1984 PO pozwie TVP za niewyemitowanie spotu 02.07.07, 15:04
      PO pozwie TVP a PiS pozwie PO za systematyczne kłamstwa, i zniesławianie.
    • wiseman_said PO = Polaków Otumanimy 02.07.07, 15:06
      A może by tak pozwać PRZEGRANEGO TUSKA.
      Tego, który mianowal się prezydentem (buc jeden). Przecież oszukal miliony
      Polaków pisząc na bilbordach PREZYDENT TUSK.
      Miał być PREZYDENT TUSK, a wyszło PRZEGRANY TUSK.
      Gdy po wyborach Kaczynski zaproponował mu stanowisko marszałka, to Tusk
      zachowal się niczym obrażony ośmiolatek. On się obrazil i nie będzie z PiSem
      rozmawiać.
      To co wyczynia Tusk, to jest bardziej wyrafinowana wersja Leppera sprzed kilku
      dobrych lat.
      Tusk to demagogia, podjudzanie społeczeństwa, wieczny krytycyzm, zazdrość,
      zawiść, brak honoru i kompletny brak programu i pomysłu na swpje miejsce. Tylko
      koalicja z Kwaśniewskim, Olejniczakiem go interesuje. Widać gdzie mu najbliżej.
    • marek99az1 Re: PO pozwie TVP za niewyemitowanie spotu 02.07.07, 15:12
      junkier napisał:

>

junkier, gdyby głupota umiała latać szybowałbyś wysoko nad ziemią, od rana do
      wieczora.
      Przypominam Ci, że jeden z twoich idoli - bliźniaków Lech, uczestniczył we
      wszystkich spotkaniach w Magdalence gdzie podobno, jak twierdzą podobni tobie,
      zawarto ten "tajny alians". We wszystkich spotkaniach uczestniczyli jeszcze
      Wałęsa i Kiszczak. Potwierdza to Jarosław Kaczyński w wywiadzie jaki
      przeprowadziła z nim Teresa Torańska (MY, Oficyna Wydawnicza MOST, Warszawa
      1994 r. str. 90), zaprzecza jednak aby zostały zawarte jakieś tajne
      porozumienia. Jarosław i Lech Kaczyńscy oraz inni działacze Solidarności wespół
      z Kościołem uczestniczyli w organizowaniu Obrad Okrągłego Stołu.
      Z twoich wypowiedzi wynika, że jesteś etatowym propagandzistą i agitatorem
      PiS. Nie mogę pojąć dlaczego PiS wykorzystuje do tego celu ludzi tak
      niedouczonych i o tak niskim poziomie umysłowym.
      • junkier Re: PO pozwie TVP za niewyemitowanie spotu 02.07.07, 15:16
        Znalazles jeden wywiad z Toranska i uczepiles sie go jak pijany plotu. To
        przypomnij sobie wywiad J. Kaczynskiego dla Gazety "Lad" z 1990 r., co mowil o
        podstepnej probie przejecie wladzy nad Solidarnoscia przez postKORowskie
        srodowisko lewicy laickiej.
        • marek99az1 Re: PO pozwie TVP za niewyemitowanie spotu 02.07.07, 17:44
          junkier napisał:

> Znalazles jeden wywiad z Toranska i uczepiles sie go jak pijany plotu. To
          > przypomnij sobie wywiad J. Kaczynskiego dla Gazety "Lad" z 1990 r., co mowil
          o
          > podstepnej probie przejecie wladzy nad Solidarnoscia przez postKORowskie
          > srodowisko lewicy laickiej.

Czyli w 1990 r. mówił prawdę a w 1994 r. z niewiadomych powodów kłamał.
          Jarosław Kaczyński od 1997 r. był członkiem KOR. W 1980 r. uczestniczył w
          opracowywaniu "Raportu o przestrzeganiu praw i obywatela w PRL", przygotowanego
          przez Komisje Helsińską KSS KOR. Drogi rozeszły się później, jak to często bywa
          w polityce, szczególnie, gdy ma się kompleksy wynikające z nieuczestnictwa w
          strajku w Stoczni w 1980 r. i "olewania" przez bezpiekę w stanie wojennym ze
          względu na znikome zagrożenie dla systemu (patrz teczka JK, którą wstydził się
          pokazać przez wiele miesięcy). Ucz się chłopcze. Uczepiłem się najprostrzego
          faktu i będę się takich prostych faktów czepiał nadal, gdy będę chciał coś
          wytłumaczyć osobom o tak błyskotliwym umyśle jak twój.
    • jantar15 Re: PO pozwie TVP za niewyemitowanie spotu 02.07.07, 15:15
      A może mi tak uprzejmie przypomnisz, kto przy owym Okrągłym Stole siedział? Czy
      już nie pamiętasz i trzeba Tobie przypomnieć?.........
      • junkier Re: PO pozwie TVP za niewyemitowanie spotu 02.07.07, 15:24
        Wiem do czego pijesz. Ale uprzedzam - lech Kaczynski zadnych tajnych aliansow z
        komuchami nie zawieral. Nie wybielal ich przy byle okazji, nie nazywal 'ludzmi
        honoru', nie chlal z nimi gorzaly ani nie wysciskiwal po referendum unijnym.
    • nerhaa Autorom serwisu gazeta.pl ... 02.07.07, 15:20
      ... proponuję używać Worda z włączoną korekcją błędów, skoro nie stać gazety na
      profesjonalnych korektorów - te wszystkie literówki wołają o pomstę do nieba!!!!
      Wstyd!
      • no.655321 Re: Autorom serwisu gazeta.pl ... 02.07.07, 18:13
        noooo, zaiste, ważki głos w dyskusji:

nerhaa napisał:

> ... proponuję używać Worda z włączoną korekcją błędów, skoro nie stać gazety
        na
        > profesjonalnych korektorów - te wszystkie literówki wołają o pomstę do
        nieba!!!
        > !
        > Wstyd!
    • evident ten rząd już jest załatwiony 02.07.07, 15:27
      na amen !
      • junkier Wrogowie Polski - aktywne 'szatany' w istocie nie 02.07.07, 15:28
        Wrogowie Polski - aktywne 'szatany' w istocie nie ustaja w wysilkach zeby rzad
        prawicowo-narodowy obalic, ale skutecznosc tych zabiegow jest doprawdy zenujaca.

• no.655321 Re: Wrogowie Polski - aktywne 'szatany' w istocie 02.07.07, 18:06
          obowiązkiem obywatela któremu na sercu leży dobro Polski jest niegłosowanie na
          partie należące do obecnej koalicji.

wpisy jumkiera mogą być nieobiektywne dlatego można je spokojnie
          zignorować;)))))))))

junkier napisał:

> Wrogowie Polski - aktywne 'szatany' w istocie nie ustaja w wysilkach zeby
          rzad
          > prawicowo-narodowy obalic, ale skutecznosc tych zabiegow jest doprawdy
          zenujaca
          > .
          >
      • m15 to cytat z ubeckiego du...liza t.wołka 02.07.07, 15:39
        evident napisał:

> na amen !
        lecz czy warto idiotę cytować?tylko gdy samemu jest się podobnego rozumu:))))
    • seidr Re: PO pozwie TVP za niewyemitowanie spotu 02.07.07, 15:52
      "tajny alians" ? i ty o nim wiesz? :P
      • junkier Re: PO pozwie TVP za niewyemitowanie spotu 02.07.07, 16:03
        Potrafie interpretowac fakty; a tajny alians przy okraglym stole byl faktemi i
        to haniebnym.
        • no.655321 Re: PO pozwie TVP za niewyemitowanie spotu 02.07.07, 17:59
          kochane nasze kaczuszki też ten alians przyklepały. jakoś nic im nie
          przeszkadzało dopóki pewien elektryk nie wywalił ich na zbity pysk.

junkier napisał:
          > a tajny alians przy okraglym stole byl faktemi i
          > to haniebnym.
    • vanilla.dream Kto oszukał Polaków? PiS 02.07.07, 15:53
      kłamali gdy obiecywali. Niczym "okraglostolowi klamcy i manipulatorzy, ktorzy
      zawarli tajny alians z komuchami"

Więc PiS kłamie jak komuchy, z każdą wypowiedzią premiera zacierają się różnice
      pomiędzy nimi.

junkier napisał:

>
      • m15 trzech milionów mieszkań nierobom nie dali 02.07.07, 15:58
        vanilla.dream napisał:

> kłamali gdy obiecywali. Niczym "okraglostolowi klamcy i manipulatorzy, ktorzy
        > zawarli tajny alians z komuchami"
        >
        > Więc PiS kłamie jak komuchy, z każdą wypowiedzią premiera zacierają się
        różnice
        > pomiędzy nimi.
        >
        do roboty hołoto,czasy nieróbstwa skończyły się bezpowrotnie,chcesz mieszkanie
        to sobie kup matole jeden,za zasługi nikt nikomu niczego już nie daje,państwo
        ma jedynie stwarzać niezbędne warunki by budownictwo się rozwijało ,a ty bierz
        się do roboty i sobie b u d u j
        • zbik pisiorki na etacie atakuja forum=m15,junkier-nic n 02.07.07, 16:24
          nie pomoze , klamcy i zlodzieje pisiorkowscy , lyzwa+ lepper gwalcacy ,
          przekupujace gnojstwo( tasmy begierowej ) znikna z areny politycznej i
          sady zapelnia wiezienia tym pisiorkowym skorumpowanym zlodziejskim quanem .
        • manasonta m15... założe sie ,że jesteś tchórzem ! 02.07.07, 23:11
          ja baba, ci dowale...Zakład?
      • junkier Premier powiedzial prawde, PiS jest obiektem ataku 02.07.07, 16:17
        Premier powiedzial prawde, PiS jest obiektem ataku, a ataki sa knajackie i
        lobuzerskie, podstawione podstaw merytorycznych.
        • no.655321 i słusznie, że jest obiektem ataków 02.07.07, 17:23
          junkier, eurołobuzie, na twoim miejscu popierałbym na forum partie zdecydowanie
          proeuropejskie (do których PiS sie nie zalicza).
          wiesz dlaczego ;))))))))))))

junkier napisał:

> Premier powiedzial prawde, PiS jest obiektem ataku, a ataki sa knajackie i
          > lobuzerskie, podstawione podstaw merytorycznych.
    • kralik1111 PO pozwie TVP za niewyemitowanie spotu 02.07.07, 16:29
      Najlepiej do trybunału konstytucyjnego
      • m15 Re: PO pozwie TVP za niewyemitowanie spotu 02.07.07, 16:40
        kralik1111 napisała:

> Najlepiej do trybunału konstytucyjnego
        tam sprawę mają z góry wygraną,pomimo,że trybunał nie jest władny rozpatrywać
        takie sprawy,chociaż kto wie,stępień to wierny uczeń falandysza
    • pw2221 ale pieniacze w tej inteligenckiej odpowiedzialnej 02.07.07, 17:17
      partii ! ha, ha, ... pieniacze i warchoły !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka