konread 06.07.07, 19:51 Czyli oczywiście to prezydent miasta jest winien że pielęgniarki nie dostały podwyżek? Pan wojewoda powinien się iść leczyć - jeżeli nie jest za późno! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skubi6 Kiedy przyjdzie kryska na Lecha Kaczyńskiego? 06.07.07, 19:52 Lech Kaczyński nielegalnie zakazał parady równości. Przy okazji podał zupełnie fałszywe uzasadnienie. Kiedy beknie za przekroczenie uprawnień? A tak na prawdę, to powinien beknąć przede wszystkim za to: www.skubi.net/macierewicz.html Odpowiedz Link Zgłoś
nick3 Nie patrzcie biernie mieszkańcy kraju Solidarności 06.07.07, 20:39 To jak rząd potraktował strajk pielegniarek to jest powrót do czasów, gdy 'waadza' odnosiła się w ten sposób do 'wrogów waadzy'. Jeśli nasze społeczeństwo jest rzeczywiście wspólnotą - nie przejdziecie nad tym do porządku dziennego. A jeśli przejdziemy - zasługujemy na to, by już "trwale" ku Prawej i Sprawiedliwej przyszłości Ojczyzny prowadził nas Łukaszenka:) Odpowiedz Link Zgłoś
4krzych1 [...] 06.07.07, 20:47 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
nick3 Re: a te "umierające" i odwozone na sygnale... 06.07.07, 21:01 Sam jesteś mentalnym zwyrodnialcem! Na takich jak ty zbudowane jest zresztą poparcie tego chorego rządu! Dobrze wiesz, że sens prawa, o którym mówisz, jest taki, że chodzi o zagrażanie życiu lub zdrowiu - innych osób. Głodówka nie może być w demokratycznym kraju pretekstem do użycia siły przez władze przeciwko protestującym. Chyba że chodzi o 'demokrację ludową'. Odpowiedz Link Zgłoś
tetlian Re: a te "umierające" i odwozone na sygnale... 06.07.07, 23:58 Nikt nie mówił, że to będzie legalne. Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 Prawo UBekistanu wybiorcze jak G.Wno 07.07.07, 04:02 tetlian napisał: > Nikt nie mówił, że to będzie legalne. M: to co jest "legalne" czy nie zalezy od tego czy oskarzeni (oskarzone) naleza do POstKomunistycznych lze-elit lub sa przez te lze-elity popierane. Za Hausnera pielegniarki byly brutalnie usuwane z biur rzadowych i nikt nie odgrazal sie by "reka boska ich bronila". Bo byly to pielegniarki Solidarnosci nie aktywistki. Kiedy Mlodzierz Wszechpolska siedziala na ulicy by zablokowac marsz pederastow policja Kalisza palowala ich bez litosci. Dzis mamy typowy dla lewakow pokaz hipokryzji. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Prawo UBekistanu wybiorcze jak G.Wno 07.07.07, 09:50 mirmat1 napisał: > Kiedy Mlodzierz Wszechpolska siedziala na ulicy by zablokowac > marsz pederastow policja Kalisza palowala ich bez litosci. I słusznie pałowała, bowiem swym działaniem uniemożliwiali oni przebieg LEGALNEJ manifestacji (właśnie tych "pedałów"). A to jest działanie wbrew prawu i policja musiała reagować. > Dzis mamy typowy dla lewakow pokaz hipokryzji. Że występują w obronie LEGALNIE manifestujących pielęgniarek? Ciekawa "hipokryzja"... Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk Służalczyk Sasin wszystko zrobi dla wodzusia 07.07.07, 07:38 Bo czego się nie zrobi dla chwilowego poczucia tej władzy, jaką się ma, gdy mówią do ciebie z szaconkiem: "panie wojewodo..." Nawet się człowiek niekiedy ześwinić gotów. Odpowiedz Link Zgłoś
krzych.korab To cytowanie swoich przywódców przez PIS,LPR i 07.07.07, 08:53 Samoobronę powoli zaczyna przypominać Chiny w czasach Mao. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: To cytowanie swoich przywódców przez PIS,LPR 07.07.07, 09:52 krzych.korab napisał: > Samoobronę powoli zaczyna przypominać Chiny w czasach Mao. Albo Polskę w czasach stalinowskich. Odpowiedz Link Zgłoś
krzych.korab Ten typ działań znamy z czasów PZPR, podobno 07.07.07, 08:55 Kaczyńscy z tym walczyli. A teraz ? Odpowiedz Link Zgłoś
pos3gacz Re: a te "umierające" i odwozone na sygnale... 06.07.07, 21:57 4krzych1 napisał: > ...pielęgniarki, to: > - były uczestniczkami tego "nie zagrażającego zyciu i zdrowiu zgromadzenia, czy > > też nie były? > - ich "życie i zdrowie" było zagrozone, czy też nie było? > > Logika "hieny" "bufetowej" jest po prostu porażająca, a już wiedza prawnicza, > to człowieka powala... > > Co za kretyński i wredny babsztyl... xxxxxxxxxxxxxxxxx A u Ciebie idioto to nawet logiki nie ma żadnej Odpowiedz Link Zgłoś
nick3 PiS chce mieć swój Tiennanmen? 06.07.07, 20:56 Jeśli choć jeden pielęgniarski czepek zostanie zdeptany, nie będzie to już nigdy PiS-owi zapomniane. Odpowiedz Link Zgłoś
landaverde [...] 07.07.07, 08:35 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
enskw Re: PiS chce mieć swój Tiennanmen? 07.07.07, 09:06 to jest symbol poparcia dla swobody spolecznej wyrazania zbiorowego przekonań i roszczeń. kazdy ma takie prawo od czasow oswiecenia i demokracji w następnej kolejnosci. czy byles bity/bita przez rodzicow? Odpowiedz Link Zgłoś
landaverde Re: PiS chce mieć swój Tiennanmen? 07.07.07, 10:46 enskw napisał: > to jest symbol poparcia dla swobody spolecznej wyrazania zbiorowego przekonań > i roszczeń. kazdy ma takie prawo od czasow oswiecenia i demokracji w > następnej kolejnosci. A gdzie te "panie" były przez lata rządów SLD i UW? Teraz gdy ten rząd dał im w końcu podwyżkę to się wzięły za upominanie o więcej? Niech zapieprzają do Kwacha i Millera - sitwa im da - kopa w dupę! Wiadomo, że cała ta afera z podwyżkami nakręcana jest przez SLD. > czy byles bity/bita przez rodzicow? A ty co? - porównujesz doświadczenia z dzieciństwa? Aż tak ci było źle? Mnie mierziła obłuda zamordyzm i kłamstwa komuny - to są moje wspomnienia z dzieciństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
nick3 Re: PiS chce mieć swój Tiennanmen? 07.07.07, 23:35 landaverde napisał: > Mnie > mierziła obłuda zamordyzm i kłamstwa komuny - to są moje wspomnienia z > dzieciństwa. Mnie też. I właśnie dlatego nienawidzę tego, co robi obecny rząd. Nie pozwolę na powtórkę! Odpowiedz Link Zgłoś
landaverde Re: PiS chce mieć swój Tiennanmen? 08.07.07, 06:09 Obecny rząd w przeciwieństwie do sitwy dał lekarzom i pielegniarkom podwyzkę o 30%. Tego nawidzisz? Czy tego, że mówi wprost, że to SLD nakręca dalej te protesty? Odpowiedz Link Zgłoś
ingostar Re: Nie patrzcie biernie mieszkańcy kraju Solidar 07.07.07, 10:57 Już chyba zapomniałeś jak ci którzy chcieli negocjowac w imieniu pielęgniarek będąc przy władzy sami rozganiali pałami górników i rolników.Szkoda że Polacy mają krótką pamięc.A tak wogóle to liderki protestujących pielęgniarek w poprzednich wyborach startowały z list opozycji.Rząd odnosi zbyt wiele sukcesów więc chcą to wrażenie popsuc.Uważam że w Polsce jest dobrze a może byc o wiele lepiej a strajk zwłaszcza polityczny to destrukcja. Odpowiedz Link Zgłoś
nick3 Re: Nie patrzcie biernie mieszkańcy kraju Solidar 08.07.07, 00:07 W poprzednich wyborach (oraz w następnych, o ile jeszcze będą) to i ja bym 'startował z list opozycji'! (A fanem Millera bynajmniej nie jestem:) Odpowiedz Link Zgłoś
t-1984 Re: Kiedy przyjdzie kryska na Lecha Kaczyńskiego? 06.07.07, 20:40 skubi6 napisał: > Lech Kaczyński nielegalnie zakazał parady równości. Przy okazji podał zupełnie > fałszywe uzasadnienie. Kiedy beknie za przekroczenie uprawnień? > > A tak na prawdę, to powinien beknąć przede wszystkim za to: > www.skubi.net/macierewicz.html Beka zawsze po jedzeniu. Odpowiedz Link Zgłoś
kakonek1 Wojewoda: protest pielęgniarek przed kancelarią... 06.07.07, 19:56 Panie prezyden zawsze znajdzie prawnikow zgodych z jej punktem widzenia zreszta nie pierwsz raz wiec nie ma co sie dziwic. Kak Odpowiedz Link Zgłoś
mrm67 Re: Wojewoda: protest pielęgniarek przed kancelar 06.07.07, 20:00 A ja chcę zobaczyć pisemne uzasadnienie stanowiska wojewody Sasina, z podaniem konkretnych zarzutów i odpowiednich paragrafów. Dopiero wtedy będzie wiadomo czy jak zwykle bije pianę i chodzi na pasku prezia czy też jest coś na rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_zdrada Ale trzeba przyznac ze kolejne genialne propagando 06.07.07, 20:04 kolejne genialne propagandowo posuniecie pis jak rozwiaze - to wina PO jak nie - to PO toleruje naginanie prawa ;) nie trawie tych pisiurkow bo kojarza mi sie z poczatkami komunizmu w Polsce - ta sama retoryka i metody ale ruch swietny ;) Odpowiedz Link Zgłoś
landaverde Re: Ale trzeba przyznac ze kolejne genialne propa 07.07.07, 10:50 To z ciebie pewnie niezły praktyk tych metod skoro tak łatwo rozpoznajesz je u innych... Odpowiedz Link Zgłoś
pos3gacz Re: Wojewoda: protest pielęgniarek przed kancelar 06.07.07, 22:07 mrm67 napisał: > A ja chcę zobaczyć pisemne uzasadnienie stanowiska wojewody Sasina, z podaniem > konkretnych zarzutów i odpowiednich paragrafów. Dopiero wtedy będzie wiadomo cz > y > jak zwykle bije pianę i chodzi na pasku prezia czy też jest coś na rzeczy. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx To już drugi raz ten urzędniczyna próbuje złamać prawo na życzenie miłościwie nam panujacych tych dwóch 1/2 główków. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Wojewoda: protest pielęgniarek przed kancelar 07.07.07, 09:58 mrm67 napisał: > A ja chcę zobaczyć pisemne uzasadnienie stanowiska wojewody Sasina, z podaniem > konkretnych zarzutów i odpowiednich paragrafów. Dopiero wtedy będzie wiadomo cz > y > jak zwykle bije pianę i chodzi na pasku prezia czy też jest coś na rzeczy. Masz wymagania! Tego to nawet Waltzowa nie widziała. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Wojewoda: protest pielęgniarek przed kancelar 06.07.07, 20:06 kakonek1 napisał: > Panie prezyden zawsze znajdzie prawnikow zgodych z jej punktem widzenia > zreszta nie pierwsz raz wiec nie ma co sie dziwic. > Kak Chcesz powiedziec, ze masz prawnikow ktorzy widza konstytucje inaczej ? To chyba ci bracia jednojajeczni, co...??? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Pielegniarki murem za bufetową.... 06.07.07, 20:02 To ona ,w końcu,pierwsza przyniosła kanapki ! Kalisz i Jaruga byli wczesniej, ale ...kanapek nie przynieśli. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Pielegniarki murem za bufetową.... 06.07.07, 20:09 amanasunta napisała: > To ona ,w końcu,pierwsza przyniosła kanapki ! > Kalisz i Jaruga byli wczesniej, ale ...kanapek nie przynieśli. Ciebie te kanapki baaardzo bola blondina, zazdrosc to, czy zwykla glupota...? :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
ak102 Re: Pielegniarki murem za bufetową.... 06.07.07, 20:10 Zobaczymy, czy jak pielęgniarki sobie pójdą to będę mogł sobie ze znajomymi rozłożyć namiot w alejach albo urządzić pole namiotowe, a bufetowa nie będzie reagowała. Innych też zapraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Pielegniarki murem za bufetową.... 06.07.07, 20:12 ak102 napisał: > Zobaczymy, czy jak pielęgniarki sobie pójdą to będę mogł sobie ze znajomymi > rozłożyć namiot w alejach albo urządzić pole namiotowe, a bufetowa nie będzie > reagowała. Innych też zapraszam. Chcesz biwakowac czy manifestowac, bo to jednak ogromna roznica, jak Solidarnosc strajkowala wcalym kraju, tez pyszczyles na strajkujacych ??? Odpowiedz Link Zgłoś
ak102 Re: Pielegniarki murem za bufetową.... 06.07.07, 20:23 Nie jestem komunistą, żeby popierać jakiekolwiek strajki, ale skoro żyjemy w takim kraju, gdzie można bez zezwolenia rozbijać sobie namioty gdzie się komu podoba bez reakcji władz miasta, to ja też chcę z tego skorzystać jak tylko pielęgniarki zwolnią miejsce:))) Odpowiedz Link Zgłoś
monopol Re: Pielegniarki murem za bufetową.... 06.07.07, 20:30 ak102 napisał: > Nie jestem komunistą, żeby popierać jakiekolwiek strajki, ale skoro żyjemy w > takim kraju, gdzie można bez zezwolenia rozbijać sobie namioty gdzie się komu > podoba bez reakcji władz miasta, to ja też chcę z tego skorzystać jak tylko > pielęgniarki zwolnią miejsce:))) Czyli, biorąc pod uwagę pytanie jakie zadano Ci w poprzednim poście, sugerujesz, że strajki w 1980 zorganizowali bądź popierali komuniści? Odpowiedz Link Zgłoś
ak102 Re: Pielegniarki murem za bufetową.... 06.07.07, 20:33 No zastanów się, czy w 1980 roku miałeś władzę pochodzącą z wolnych wybórow i czy mogłeś zwolnić się z pracy i sam decydować o swoim życiu np. uruchomić prywatną przychodnię. Odpowiedz Link Zgłoś
amanasecta Re: Pielegniarki murem za HGW 06.07.07, 20:39 ak102 napisał: > No zastanów się, czy w 1980 roku miałeś władzę pochodzącą z wolnych wybórow i > czy mogłeś zwolnić się z pracy i sam decydować o swoim życiu np. uruchomić > prywatną przychodnię. -------------------------------- ja juz mialem wlasna spoldzielnie dentystyczna zatrudniajaca 4 dentystow w 1973 r wiec nie picuj cwoku, widac zes szczyl i nie masz zielonego pojecia o zyciu Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Pielegniarki murem za bufetową.... 06.07.07, 20:40 ak102 napisał: > No zastanów się, czy w 1980 roku miałeś władzę pochodzącą z wolnych wybórow i > czy mogłeś zwolnić się z pracy i sam decydować o swoim życiu np. uruchomić > prywatną przychodnię. Proponujesz pielegniarkom zwolnienie sie z pracy i uruchomienie prywatnej przychodni ?:-O Ty to koles niezli PiSdniety jestes...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
ak102 Re: Pielegniarki murem za bufetową.... 06.07.07, 20:48 Nie rozumiem. A co stoi na przeszkodzie, żeby pielęgniarki pracowały w prywatnych szpitalach czy przychodniach. Co stoi na przeszkodzie, żeby lekarze, którzy nie chcą pracować w państwowej służbie zdrowia jak pan Bukiel zakładali prywatne szpitale czy przychodnie. Przecież w Polsce wielu lekarzy tak właśnie zrobiło. W Polsce są setki prywatnych klinik i przychodni i dobrze by było żeby było ich więcej. Gdybym Ja był dobrym lekarzem z wieloletnią praktyką na pewno nie chodziłbym do premiera po pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta W tym problem ,że strajkujący na ,,swoje '' nie 06.07.07, 21:09 pójdą,bo ..kto bedzie do konowalstwa chodził i ciężką kasę płacił! Dla nich tylko NFZ i doić go ,doić....:)))) ak102 napisał: > Nie rozumiem. A co stoi na przeszkodzie, żeby pielęgniarki pracowały w > prywatnych szpitalach czy przychodniach. Co stoi na przeszkodzie, żeby lekarze, > którzy nie chcą pracować w państwowej służbie zdrowia jak pan Bukiel zakładali > prywatne szpitale czy przychodnie. Przecież w Polsce wielu lekarzy tak właśnie > zrobiło. W Polsce są setki prywatnych klinik i przychodni i dobrze by było żeby > było ich więcej. Gdybym Ja był dobrym lekarzem z wieloletnią praktyką na pewno > nie chodziłbym do premiera po pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: W tym problem ,że strajkujący na ,,swoje '' 07.07.07, 10:32 amanasunta napisała: > pójdą,bo ..kto bedzie do konowalstwa chodził i ciężką kasę płacił! > Dla nich tylko NFZ i doić go ,doić....:)))) Bo, naturalnie, NFZ jest od finansowanie potrzeb własnych; wystarczy porównać pensję takiego, np., kierowcy tamże z pensją lekarza w szpitalu. A wszystko finansowane z jednej i tej samej puli tego samego ministerstwa, a, ostatecznie, z naszych składek. Odpowiedz Link Zgłoś
landaverde Re: W tym problem ,że strajkujący na ,,swoje '' 07.07.07, 10:48 A kto stworzył ten niewypał NFZ? - Miller i s-ka! Teraz to bagno trzeba sprzątać. Odpowiedz Link Zgłoś
pab_diab Re: W tym problem ,że strajkujący na ,,swoje '' 07.07.07, 11:05 landaverde napisał: > A kto stworzył ten niewypał NFZ? - Miller i s-ka! Teraz to bagno trzeba > sprzątać. Właśnie trzeba sprzątać, odbiurokratyzować, ale jakoś ten rząd się do tego nie kwapi. Jedyne do czego się ograniczył to wstawienie na stołki swoich ludzi(pewnie z odpowiednimi pensjami, premiami itp.)a tego prządkami nie można nazwać. Proszę niech zastanowią się ci co mówią, że "za rządów SLD pielęgniarki nie strajkowały", a za chwile że "jak SLD siłą usuwała strajki pielęgniarek to nikt nie robił takiej wrzawy, jak teraz", bo widzę tu pewną sprzeczność. A z resztą powtarzacie tylko słowa Jarka i jego kliki PiSuarów, a oni sami nie wiedzą co mówią. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Pielegniarki murem za bufetową.... 06.07.07, 22:12 ak102 napisał: > Nie rozumiem. A co stoi na przeszkodzie, żeby pielęgniarki pracowały w > prywatnych szpitalach czy przychodniach. Co stoi na przeszkodzie, żeby lekarze, > którzy nie chcą pracować w państwowej służbie zdrowia jak pan Bukiel zakładali > prywatne szpitale czy przychodnie. Przecież w Polsce wielu lekarzy tak właśnie > zrobiło. W Polsce są setki prywatnych klinik i przychodni i dobrze by było żeby > było ich więcej. Gdybym Ja był dobrym lekarzem z wieloletnią praktyką na pewno > nie chodziłbym do premiera po pieniądze. Kto stoi na przeszkodzie ? Premer stoi na przeszkodzie, jego rzad i koalicja stoja na przeszkodzie, zapytaj premiera czy sprywatyzuje sluzbe zdrowia, zeby jak chcesz pielegniarki pracowaly w prywatnych przychodniach...:DDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
polska_baba Jasne, niech sobie pielęgniarki pobudują szpitale 07.07.07, 09:00 ak102 napisał: > Nie rozumiem. A co stoi na przeszkodzie, żeby pielęgniarki pracowały w > prywatnych szpitalach czy przychodniach. Co stoi na przeszkodzie, żeby lekarze, > którzy nie chcą pracować w państwowej służbie zdrowia jak pan Bukiel zakładali > prywatne szpitale czy przychodnie. Taki szpital to tylko kilkadziesiąt milionów, tak drobna kwote mogą przecież uskładać z 800-złotowej pensji. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Pielegniarki murem za bufetową.... 07.07.07, 10:12 ak102 napisał: > Nie rozumiem. A co stoi na przeszkodzie, żeby pielęgniarki pracowały w > prywatnych szpitalach czy przychodniach. Co stoi na przeszkodzie, żeby lekarze, > którzy nie chcą pracować w państwowej służbie zdrowia jak pan Bukiel zakładali > prywatne szpitale czy przychodnie. Przecież w Polsce wielu lekarzy tak właśnie > zrobiło. W Polsce są setki prywatnych klinik i przychodni i dobrze by było żeby > było ich więcej. Gdybym Ja był dobrym lekarzem z wieloletnią praktyką na pewno > nie chodziłbym do premiera po pieniądze. Ale ja bym do Ciebie leczyć się nie chodziła, bo mnie na to nie stać. No, chyba żeby mój ubezpieczyciel Ci za mnie zapłacił... Dlatego popieram pielęgniarki i Bukiela. Oni też domagają się reformy, nie tylko podwyżek płac. Odpowiedz Link Zgłoś
renap Re: Pielegniarki murem za bufetową.... 07.07.07, 10:57 > Nie rozumiem. A co stoi na przeszkodzie, żeby pielęgniarki pracowały w > prywatnych szpitalach czy przychodniach. Co stoi na przeszkodzie, żeby lekarze, > którzy nie chcą pracować w państwowej służbie zdrowia jak pan Bukiel zakładali > prywatne szpitale czy przychodnie. Przecież w Polsce wielu lekarzy tak właśnie > zrobiło. W Polsce są setki prywatnych klinik i przychodni i dobrze by było żeby > było ich więcej. Gdybym Ja był dobrym lekarzem z wieloletnią praktyką na pewno > nie chodziłbym do premiera po pieniądze. To świetny pomysł ! A jako pacjent radośnie będziesz płacił dwa razy - raz OBOWIĄZKOWY ZUS (horrendalne składki!), drugi raz - za leczenie prywatne! Naprawdę nie masz lepszych pomysłow na wydawanie kasy? Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Pielegniarki murem za bufetową.... 06.07.07, 20:31 ak102 napisał: > Nie jestem komunistą, żeby popierać jakiekolwiek strajki, ale skoro żyjemy w > takim kraju, gdzie można bez zezwolenia rozbijać sobie namioty gdzie się komu > podoba bez reakcji władz miasta, to ja też chcę z tego skorzystać jak tylko > pielęgniarki zwolnią miejsce:))) Stajki Solidarnosci wedlug ciebie byly organizowane przez komunistow ? Odmul sie...;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Pielegniarki murem za bufetową.... 07.07.07, 10:06 ak102 napisał: > Zobaczymy, czy jak pielęgniarki sobie pójdą to będę mogł sobie ze znajomymi > rozłożyć namiot w alejach albo urządzić pole namiotowe, a bufetowa nie będzie > reagowała. Jeśli formalnie zgłosicie to jako demonstrację kogoś przeciw czemuś (lub za), to jak najbardziej. "Bufetowa" będzie zmuszona przyjąć tę informację do wiadomości i na pewno to zrobi. Odpowiedz Link Zgłoś
prezertation1 amanasunta..idz, i im to powiedz, pod nazwiskiem ! 06.07.07, 20:16 świnio... Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta A powiem ,,podróbkowa '' pokrako antykacza :))) 06.07.07, 20:47 W przeciwieństwioe do ciebie ,byłam dwa razy w ,,miasteczku ''.Za pierwszym razem.przed tygodniem, własnie przybył TV3.Było ok 17.30.Nastapiłą totalna mobilizacja!Nagle pojawiło sie kilkakrotnie więcej ,,strajkujących''.Rozległ sie łomot butelek.Paru osiłków w kubraczkach ...służby oczyszcznia trawników (podobny kolor)zaczęło ,,porządkować'' i ustawiać kadr,z pomocą spec od oświetlenia z TV. Mnie kazali ,,przejść'',bez użycia przemocy i słów uznawanych za obraźliwe.Te ostatnie padły w ich kierunku od wielu ,,gapiów'',w różnym wieku.Ja sobie ten cyrk spokojnie oglądałam. Drugi raz był o poranku przedwczoraj.O godzinie 8.15 była cisza i ...pustka:) Stały 4 namioty ,parę plakatów na ogrodzeniu.Towarzystwo wymiotło.Ale....ok 12 w TVN24 byli już wszyscy ..bo jak za pierwszym razem ,ruszył ,,dzień zdjeciowy'':))) Odpowiedz Link Zgłoś
amanasecta pomylilas z Pchlim Targiem na Kole 06.07.07, 20:51 amanasunta napisała: > W przeciwieństwioe do ciebie ,byłam dwa razy w ,,miasteczku ''.Za pierwszym > razem.przed tygodniem, własnie przybył TV3.Było ok 17.30.Nastapiłą totalna > mobilizacja!Nagle pojawiło sie kilkakrotnie więcej ,,strajkujących''.Rozległ si > e > łomot butelek.Paru osiłków w kubraczkach ...służby oczyszcznia trawników > (podobny kolor)zaczęło ,,porządkować'' i ustawiać kadr,z pomocą spec od > oświetlenia z TV. > Mnie kazali ,,przejść'',bez użycia przemocy i słów uznawanych za obraźliwe.Te > ostatnie padły w ich kierunku od wielu ,,gapiów'',w różnym wieku.Ja sobie ten > cyrk spokojnie oglądałam. > Drugi raz był o poranku przedwczoraj.O godzinie 8.15 była cisza i ...pustka:) > Stały 4 namioty ,parę plakatów na ogrodzeniu.Towarzystwo wymiotło.Ale....ok 12 > w > TVN24 byli już wszyscy ..bo jak za pierwszym razem ,ruszył ,,dzień zdjeciowy'': > ))) Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Na Kole stoiska już w piątek od południa .... 06.07.07, 20:55 Tam sie PRACUJE w sobotę i niedzielę ! To nie ,,wczasy w Al.Ujazdowskich'' na koszt...no własnie ,czy siostrunie na urlopach ? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
amanasecta Re: Na Kole stoiska już w piątek od południa .... 06.07.07, 21:03 amanasunta napisała: > Tam sie PRACUJE w sobotę i niedzielę ! To nie ,,wczasy w Al.Ujazdowskich'' na > koszt...no własnie ,czy siostrunie na urlopach ? :))) > > --------------------------- jak im wac panna zazdroscisz to mozesz dolaczyc do tej "lipcowki" (maj juz minal) tylko pozazdroscic, naprawde "Hilton hotel" Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Wolę wyjechac na wioskę do ciebie w odwiedziny :) 06.07.07, 21:06 amanasecta napisał: > amanasunta napisała: > > > Tam sie PRACUJE w sobotę i niedzielę ! To nie ,,wczasy w Al.Ujazdowskich' > ' na > > koszt...no własnie ,czy siostrunie na urlopach ? :))) > > > > --------------------------- > > jak im wac panna zazdroscisz to mozesz dolaczyc do tej "lipcowki" (maj juz > minal) tylko pozazdroscic, naprawde "Hilton hotel" Bez obrazy wiosek i osad gdzie antykaczki widłami gonią :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
amanasecta Re: Wolę wyjechac na wioskę do ciebie w odwiedzin 06.07.07, 21:10 amanasunta napisała: > amanasecta napisał: > > > amanasunta napisała: > > > > > Tam sie PRACUJE w sobotę i niedzielę ! To nie ,,wczasy w Al.Ujazdow > skich' > > ' na > > > koszt...no własnie ,czy siostrunie na urlopach ? :))) > > > > > > --------------------------- > > > > jak im wac panna zazdroscisz to mozesz dolaczyc do tej "lipcowki" (maj ju > z > > minal) tylko pozazdroscic, naprawde "Hilton hotel" > Bez obrazy wiosek i osad gdzie antykaczki widłami gonią :)))) ---------------------------------------- wlasnie w mojej PiSkomuna nie ma wstepy bo widly w robocie!!!to nie Dywity gdzie uprawia sie zamiast burakow krzakoterapie u Jolki Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Re: Wolę wyjechac na wioskę do ciebie w odwiedzin 06.07.07, 21:15 amanasecta napisał: > wlasnie w mojej PiSkomuna nie ma wstepy bo widly w robocie!!!to nie Dywity > gdzie uprawia sie zamiast burakow krzakoterapie u Jolki To z czego wy żyjecie biedaki? Powce i LiDowce na urlop zagranicę wyjeżdzają. Rolnictwo ,,drobnotowarowe''sie,podobno,nie opłaca. Chyba czekacie na koniec protestu pigół bo chce zasiedlić ,,miasteczko'':) To nie pompujcie ich tylko zachęcajcie do zakończenia protestu.Pogoda za wami ,podobno w II połowie lipca koniec deszczu ! PO żniwach będzie za późno !!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: Wolę wyjechac na wioskę do ciebie w odwiedzin 06.07.07, 21:50 nie czepiaj sie czlowieka, bo to jego ciezka praca zywi wszystkie darmozjady z miasta ,Warszawa najwieksza wiocha w Polsce, wiec nie upadlas daleko od szosy Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Z jednym sie, pies muszę zgodzić... 06.07.07, 22:22 Warszawa staje sie najwiekszą wiochą od czasów komuny..gdy Warszawę uprzemysłowiono, sciągając wioskę do pracy.Wielu wieśniaków bardzo szybko stało sie prawdziwymi warszawiakami ale...sporo, w kolejnych pokoleniach, dalej wiesniactwo pielęgnuje. Zeby byłą jasność...nie mam nic przeciw rolnikom,wiesniakom,chłopom !Bo ci prawdziwi ...za cholerę by do miasta nie poszli.Chłop ziemie swoją kocha bardziej niż siebie! Ale...najgorsze dla Warszawy przyszło teraz! Obecny ,,napływ''(od 1990)to juz kompletna porażka.To towarzystwo nie ma korzeni, tylko liczy sie kasior!I niszcza Warszawe wraz z miejscowym odpadem typu bufetowa. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: Z jednym sie, pies muszę zgodzić... 06.07.07, 22:41 masz racje, ale co do bufetowej to nie zgodze sie z toba, tak sie sklada, ze znam kilka osob co zna ja osobiscie, jeszcze bedziesz zdziwiona, jesli kaczynszczyzna jej nie przeszkodzi, jak Warszawa bedzie wygladala za 2-3 lata, jezeli mam racje, odszczekasz wszystkich "czerwonych kowbojow" a ja odszczekam "tirowki" (ktore nota bene przekalkowalem za "pierot6" twojego idola) ok?? Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: Z jednym sie, pies muszę zgodzić... 06.07.07, 22:45 i jeszcze dodam jedno: za komuny, i tu dam jej nieliczny ale jednak "plus", bardzo trudno bylo nieWarszawiakom, znalezc prace jak i zameldowac sie w Warszawie, naprawde ciezko, ale AWS Krzaklewskiego to zmienil Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 A czego tu oczekiwać? 07.07.07, 11:08 amanasunta napisała: > > Chyba czekacie na koniec protestu pigół I matura chyba taka więcej... giertychowska... Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Wolę wyjechac na wioskę do ciebie w odwiedzin 07.07.07, 11:03 amanasunta napisała: > > Bez obrazy wiosek i osad gdzie antykaczki widłami gonią :)))) Coś podobnego?! To są gdzieś jeszcze takie miejsca? Chyba w najbardziej zabitych dechami rejonach Ściany Wschodniej... Odpowiedz Link Zgłoś
monopol Jeszcze nie zabrali ci UB-eckiej emeryturki? 06.07.07, 20:19 I na dostępik do interneciku pieniążki są? Nie martw się, nie zabiorą. UB-ecja to spora część elektoratu PiSu:) Odpowiedz Link Zgłoś
amanasecta Re: Pielegniarki murem za Hanka GW !!!!! 06.07.07, 20:31 amanasunta napisała: > To ona ,w końcu,pierwsza przyniosła kanapki ! > Kalisz i Jaruga byli wczesniej, ale ...kanapek nie przynieśli. ------------------------------------- dlatego ze byli wczesniej, kiedy jeszcze nie bylo mowy o zalozeniu miasteczka, jak sie cios pisze to trzeba myslec glowa nie du..pa Odpowiedz Link Zgłoś
t-1984 Re: Pielegniarki murem za bufetową.... 06.07.07, 20:43 amanasunta napisała: > To ona ,w końcu,pierwsza przyniosła kanapki ! > Kalisz i Jaruga byli wczesniej, ale ...kanapek nie przynieśli. Bo Oni przynosza dobre slowa.Zamiast dawac odbierali, teraz sie nad nimi litują. Odpowiedz Link Zgłoś
nick3 O, forumowy katolik błyszczy 'miłosierdziem'!:) 06.07.07, 20:16 Tacy jesteście. To, co się robi tym pielęgniarkom, to jest normalna podłość. Ośmielam się powiedzieć, że to nie przypadek, ze jest do niej zdolny rząd reprezentujący krajową dewocję! Odpowiedz Link Zgłoś
big_pijak Wracamy do PRL 06.07.07, 20:07 Wtedy też jedynie słusznymi manifestacjami były te, popierające jedynie słuszną partię (a właściwie trzy, PZPR, ZSL i SD, teraz PiS, SO i LPR) Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk31 Wojewoda: protest pielęgniarek przed kancelarią.. 06.07.07, 20:18 Ci z PiS mogliby przestać się wygłupiać, tyle razy się skompromitowali. W sprawie pielęgniarek wojewoda tez błądzi, niech sobie zmieni prawników bo go puszczają w liny. Odpowiedz Link Zgłoś
seidr Wojewoda: protest pielęgniarek przed kancelarią.. 06.07.07, 20:23 To już nielegalnym jest siedzenie na trawce i wywieszenie sobie transparentu? Odpowiedz Link Zgłoś
piotrwit55 Wojewoda: protest pielęgniarek przed kancelarią.. 06.07.07, 20:26 Ma racje prezydent Warszawy. Niech pizdzior ruszy dupe, a nie probuje zalatwic sprawe cudzymi rekami. Wojewoda od siedmiu bolesci. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne nie daj sie Hanka, pielegniarki brawo !!! 06.07.07, 20:28 piotrwit55 napisał: > Ma racje prezydent Warszawy. Niech pizdzior ruszy dupe, a nie probuje zalatwic > sprawe cudzymi rekami. Wojewoda od siedmiu bolesci. Odpowiedz Link Zgłoś
xs550 Re: Wojewoda: protest pielęgniarek przed kancelar 06.07.07, 20:33 Bezczelny, zalosny, chory rzad... Odpowiedz Link Zgłoś
krzynia.c Wojewoda jest za cienki na pielęgniarki 06.07.07, 20:43 Nawet Jaruś zdaje sobie sprawę że nasłanie policji na pielęgniarki to gwóźdż do trumny.Podniesie sie krzyk jak jasna,ch....a a póki co związki zawodowe w kraju mają jeszcze mocną pozycję. Odpowiedz Link Zgłoś
t-1984 Wojewoda: protest pielęgniarek przed kancelarią.. 06.07.07, 20:37 Tymi ręcami chce rozwalic miasteczko,które z taki trudem udało mi sie zbudować.turyści wala z całej Polski.Wizerunek Warszawy nareszcie doznał blasku. Budujemy stadion dla Waltera /TVN / jeszcze wieksze tlumy bedą ściagac do stolicy.Wkoncu to PrOmocja. Odpowiedz Link Zgłoś
t-1984 Re: Wojewoda: protest pielęgniarek przed kancelar 06.07.07, 20:39 konread napisał: > Czyli oczywiście to prezydent miasta jest winien że pielęgniarki nie dostały > podwyżek? Pan wojewoda powinien się iść leczyć - jeżeli nie jest za późno! U kogo ma się biedak leczyć jak ci co lecza sa chorzy. Odpowiedz Link Zgłoś
sprzedawczyk_z_okraglego_stolu Wojewoda: protest pielęgniarek przed kancelarią.. 06.07.07, 20:43 Sepleniąca milionerka znowu zaczyna politykować. Odpowiedz Link Zgłoś
amanasecta Re: Wojewoda: protest pielęgniarek przed kancelar 06.07.07, 20:47 sprzedawczyk_z_okraglego_stolu napisała: > Sepleniąca milionerka znowu zaczyna politykować. ---------------------- uwazaj bo stol z okraglego w kwadratowy ci sie zamieni, co juz nie jestes "cycki krulowej" czy inne bzdety??? HGW milionow nie ma a nawet jakby miala to nie ukradla bo nigdy nie byla w PiSdzie,Sorbonie czy u faszystow, tam to kradna, sld czy po to malenki pikus Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 W poniedziełek wyślą ZOMO i spałują siostry 06.07.07, 20:46 Jednocześnie wyleci Religa za ustępstwa Odpowiedz Link Zgłoś
amanasecta Re: W poniedziełek wyślą ZOMO i spałują siostry 06.07.07, 20:49 wislok1 napisał: > Jednocześnie wyleci Religa za ustępstwa ------------------- jak Zalewski, kiedy Kalisz go pochwalil przedwczoraj, niechcacy pomyslalem "Boze niech to kaczory uslysza juz po Zalewskim" i stalo sie 24 godz pozniej, glupia mentalnosc, poj..ebane to wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
st-crispin Chat échaudé craint l'eau froide ;) ... 06.07.07, 20:52 ... więc po zwycięstwie warszawskim spodziewamy się po Pani Prezydent kolejnych wiktoryj. Sarkozy & Gronkiewicz-Waltz Odpowiedz Link Zgłoś
st-crispin Re: Chat échaudé craint l'eau froide ;) ... 06.07.07, 20:56 Myślę, że jednak Dutkiewicz. Po co powtarzać błędy z przeszłości? Odpowiedz Link Zgłoś
amanasecta Les polonais ne craignent pas de patriote comme to 06.07.07, 21:01 Encore un « polaczek » des os et du sang, t’ai fuit la Pologne de 1980, avec toute la fortune que ta voler avec tes copains de partie communiste ou t’es hydraulique a Paris Odpowiedz Link Zgłoś
st-crispin Re: Les polonais ne craignent pas de patriote com 06.07.07, 21:15 Ah non, je n'ai jamais fuit la Pologne Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: Les polonais ne craignent pas de patriote com 06.07.07, 21:57 Difficile s’avoir qui est tu ?mais après tes dires je pense que tu est dans le camp de Le Pen, félicitation !!!! Si je devais choisir je préférais le PiSkomune que les fascistes Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Re: Les polonais ne craignent pas de patriote com 06.07.07, 22:35 pies_na_prawizne napisał: > Difficile s’avoir qui est tu ?mais après tes dires je pense que t > u est dans le > camp de Le Pen, félicitation !!!! Si je devais choisir je préférais le > PiSkomune que les fascistes Czy nie za ostro z tym Le Penem? Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: Les polonais ne craignent pas de patriote com 06.07.07, 21:59 st-crispin napisał: > Ah non, je n'ai jamais fuit la Pologne Odpowiedz Link Zgłoś
st-crispin Re: Les polonais ne craignent pas de patriote com 06.07.07, 22:38 pies_na_prawizne napisał: > Je pense que « anamasecta » a raison, tu ne pas Polonais, tu est & > laquo; polaczek » > Mais pas du tout. Le Pen to faszysta, a Giertych faszystą nie jest. Si j'étais du camp de Le Pen, c'est certainement pas Sarkozy qui je soutiendrais. Ano właśnie, Schetyna niech przejmie wodzy w PO, ale niech nie obejmuje urzędów państwowych. Tak jak i on, nie jestem zasadniczo przeciwny koalicji PO-SLD, pod warunkiem, że zniknie stamtąd klika Kwaśniewskiego i Geremka. Kwaśniewski jako solitaire i ancien président może się Polsce przysłużyć, tego jego LiD nie popieram. Dopóki nie powstanie w Polsce inna lewica, będę za koalicjami PO-PiS lub PO-LPR-PSL, oczywiście z PO na czele. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: Les polonais ne craignent pas de patriote com 06.07.07, 22:55 wiesz co jestes naiwniak, nie patrz na te sprawy w Polsce oczami "z Paryza Wanda Tadeusiak dla TVP" LPR to faszysci, rewizjonisci, a przedewszystkim to zlodzieje, kradna milionami na potege i wciagaja do swoich gierek tych 2 glupich dwoch co musieli zwrocic Ksiezyc, Platforma napewno nie da rady wyciagnac Polski z tego bagna w jakie PiS ja wpuscil, przynajmniej nie szybko, a w koalicje z faszochami, wiesniakami czy kaczynszczyzna NIGDY!!!! nie wejdzie, ale z PO nastanie napewno NORMALNOSC Odpowiedz Link Zgłoś
s0ber Re: Les polonais ne craignent pas de patriote com 06.07.07, 23:04 pies_na_prawizne napisał: > Platforma napewno nie da rady wyciagnac Polski z tego bagna w jakie > PiS ja wpuscil, przynajmniej nie szybko, a w koalicje z faszochami, wiesniakami > > czy kaczynszczyzna NIGDY!!!! nie wejdzie, ale z PO nastanie napewno NORMALNOSC Też mi się tak coś wydaje, że będzie ciężko. Co do tego, czy nastanie normalność, to pewien nie jestem. Trudno mi zaufać jakimkolwiek politykom. Niemniej jednak pragnę wierzyć, że w końcu pokaże się jakieś słońce i czas ciemnoty przeminie. Odpowiedz Link Zgłoś
st-crispin Re: Les polonais ne craignent pas de patriote com 06.07.07, 23:09 PO sama nie porządzi. Koalicja z LPR póki co i tak odpada, bo Giertych na obecnym etapie mentalnego rozwoju nie wszedłby do rządu z Platformą, o ile w ogóle dostanie się do Sejmu. Z Giertychem będzie można w miarę normalnie pogadać, gdy umrze tatuś Giertych. Przedtem Odpowiedz Link Zgłoś
s0ber Re: Les polonais ne craignent pas de patriote com 06.07.07, 23:10 st-crispin napisał: > PO sama nie porządzi. Koalicja z LPR póki co i tak odpada, bo Giertych na > obecnym etapie mentalnego rozwoju nie wszedłby do rządu z Platformą, o ile w > ogóle dostanie się do Sejmu. Z Giertychem będzie można w miarę normalnie > pogadać, gdy umrze tatuś Giertych. Przedtem Odpowiedz Link Zgłoś
st-crispin Re: Les polonais ne craignent pas de patriote com 06.07.07, 23:17 > > Zresztą gdy runie PiS, runie i LiD. :) Znaczy to, że sromotna klęska PiS-u byłaby najlepsza dla Platformy, i właśnie o to PO powinna walczyć, nie zwracając zbytnio uwagi na LiD. Wówczas możnaby podziałać na zasadzie divide et impera, i po jakimś czasie rzeczy same wróciłyby do normy; i na prawicy i na lewicy. Oczywiście zawsze też trzeba się liczyć z możliwościa koalicji PiS-LiD. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Pamiętacie losy PC? 07.07.07, 11:47 st-crispin napisał: > Liczę zatem na koalicję > PO-PiS, Chyba że wcześniej wywalą Jarka, bo on rządzić w koalicji organicznie nie jest zdolny; toleruje wyłącznie przystawki. Ale czy wtedy PiS byłby jeszcze PiSem? I czy w ogóle jeszcze BYŁBY? Odpowiedz Link Zgłoś
t-1984 Wojewoda: protest pielęgniarek przed kancelarią.. 06.07.07, 20:59 Bidula wspomaga rzad jak tylko moze .Pomogla wybudowac miasteczko.Białe Osiedle, w ramach programu 3 mln mieszkan.II-etap budowa stadionu Legii prezent dla Waltera za przychylnośc dla niej i PO w jego stacjach.Jeszcze nie zaczęła a juz pisza że zdrożeje dwu a nawet trzykrotnie wiecej.Rada Miasta przyznała ponad 500 mln na tą prywatna budowe/ bo włascicielem Legii jest Pan Walter /TVN /.a nie mozna było tych pieniędzy przeznazcyć na hospicja czy szpitale. Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Hospicja to tylko na spoty wyborcze bufetowej :) 06.07.07, 21:04 t-1984 napisał: > mln na tą prywatna budowe/ bo włascicielem Legii jest Pan Walter /TVN /.a nie > mozna było tych pieniędzy przeznazcyć na hospicja czy szpitale. Sypnie ochłap bufetowa i na hospicja tylko ...gdy wybory będą blisko. TVN 24 nada wypowiedzi antykacze HGW z tych hospicjów co to dostały ,przed chwilą,,,dofinansowanie z Urzędu Miasta'' ze 3-5 tysiaków,no może z dyszkę :))) Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ...Waltz z PO ma............... 06.07.07, 21:20 gdzies prawo.Tak wlasnie wygladalaby Polska za rzadow PO.Kraj bezprawia www.bloguez.com/POLSKA/190508/..SWINIA-MERDA-OGONEM.. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne preserwatywa1, auto reklama zabroniona na forach 06.07.07, 21:47 nikt twoich komuszych wypocin jak i palesriny2005idioctw czytal nie bedzie eSBeku, a pielegniarki dadza sobie rade bez takich polaczkow-sraczkow jak ty Odpowiedz Link Zgłoś
dywagator Wojewoda: protest pielęgniarek przed kancelarią.. 06.07.07, 21:39 Panie Sasin, to nie przystoi Wojewodzie, zeby ograniczal swoje kompetencje do upubliczniania partyjniackich polecen wspoltowarzyszy. Szanowny Towarzyszu Pisowski, uwazaj bo jak przyjda gornicy to Ci wytlumacza jaki jest zakres Twoich obowiazkow i kompetencji - nie wtracaj sie w uklady spoleczne bo chyba nie masz kaczych lap drepczacych po mistrzowsku w gnoju. Chiau! Odpowiedz Link Zgłoś
bibbi5 protest pielęgniarek to nie problem rządu, ok? 06.07.07, 21:43 nie wszystkie strajkują. Pani Gronkiewicz-Waltz nie ma racji, ok? Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 to kaczory będą jeszcze jeden mieć powód aby 06.07.07, 22:11 próbować odwołać HGW! Ciekawe czy na to pójdą? Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: to kaczory będą jeszcze jeden mieć powód aby 07.07.07, 11:54 stasi1 napisał: > próbować odwołać HGW! Ciekawe czy na to pójdą? Dawno by już "poszli", tylko nie wiedzą jak. Odpowiedz Link Zgłoś
cyklista Oczywiście, że nielegalny. a w ogóle to warchoły, 06.07.07, 22:29 element antysocjalistyczny i woda na młyn odwetowców, towarzysze. Podpisano: Lechujarej Kacz-Gomułka Odpowiedz Link Zgłoś
brynk ta pani rzeczywiiscie nadaje się tylko do bufetu 06.07.07, 22:36 Warszawiacy! - coście Wy wybrali ? Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: a ty gdzie eSBeku? 06.07.07, 22:47 na szczescie ze to Warszawiacy wybierali!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: ta pani rzeczywiiscie nadaje się tylko do ... 07.07.07, 11:59 ...bufetu. Bo... Bardzo proszę, Brynk, dokończ swoje stwierdzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
brynk od "koncepcji" to jest Wałęsa ! a ty "hanusia" .. 06.07.07, 22:40 ... od obsługi w bufecie Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: od "koncepcji" to jest Wałęsa ! a ty "hanusi 06.07.07, 22:48 Walesie to buty mozesz czyscic pisdzielcu, i jeszcze.......... Odpowiedz Link Zgłoś
landaverde Re: od "koncepcji" to jest Wałęsa ! a ty "hanusi 07.07.07, 11:21 Typowe, że taki lewak jak ty obstaje za Wałęsą. A Bolek za dużo się z milicja i ubekami wałęsał... Odpowiedz Link Zgłoś
s0ber Re: Wojewoda: protest pielęgniarek przed kancelar 06.07.07, 22:54 konread napisał: > Czyli oczywiście to prezydent miasta jest winien że pielęgniarki nie dostały > podwyżek? Pan wojewoda powinien się iść leczyć - jeżeli nie jest za późno! To może za dużo powiedziane. Pewnym jest natomiast, że Hanka ma rację. A Wojewoda coś tam piszczy, bo taka manifestacja niezadowolenia (mówiąc delikatnie) jest nie na rękę premierowi i partii rządzącej, która w przedwyborczej propagandzie naobiecywała złotych gór, a teraz kiedy się o nie upomniano, to umywa ręce. Odpowiedz Link Zgłoś
ada3333 Re: Wojewoda: protest pielęgniarek przed kancelar 06.07.07, 22:55 cwaniak albo wariat z tego gościa w pojęciu tego rządu wszystkie protesty są nielegalne byli w historii przywódcy którzy nie tolerowali krytyki tyle że my mamy demokrację i niezawisłe sądy, chyba? "Nie polemizuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem" Odpowiedz Link Zgłoś