mrrek Na Ziobrze wykopyrtnął się Miller, to samo spotka 07.07.07, 09:12 NadRedaktora Michnika Odpowiedz Link Zgłoś
plus_minus_zero Ziobro tak jak i cala reszta kaczej sfory 07.07.07, 16:05 i przydupasow wykopyrtnie sie na wyborach... Watpie azeby ich zaslugi odeszly w zapomnienie tak sobie ... Odpowiedz Link Zgłoś
katczerwonychszmat postępowanie wyjaśniające to odwet? 07.07.07, 09:14 ej wy te wykształciuchy bezmyślne ciepłe kluchy zwolnili was z myślenia dali papkę do jedzenia idziecie jak owiec stado do rzeźni całą gromadą Odpowiedz Link Zgłoś
tetradrachma jeśli szybko szfostwa PiS nie ubezwłasnowolni się 07.07.07, 09:18 Polska będzie krajem totalitarnym Odpowiedz Link Zgłoś
m.m5 [...] 07.07.07, 09:18 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Re: Kiedy był w żłobku zabrał koledze smoczek. 07.07.07, 09:22 Dlatego należy powrócić do starych wypróbowanych tow.ministrów: > > "Stowarzyszenie Prokuratorów RP odkryło zjawisko politycznych nacisków > na prokuraturę wcześniej w III RP niespotykane. > Swoim wstrząsającym odkryciem dzieli się z czytelnikami "Gazety Wyborczej" > prezes stowarzyszenia, prokurator wojskowy podpułkownik Krzysztof Parulski. > Czemu jednak znamienici polscy prokuratorzy natrafili na tak istotny > problem polskiej demokracji dopiero dzisiaj? > Próbowałem znaleźć protesty podpułkownika Parulskiego, a także innych > zasłużonych prokuratorów zasiadających we władzach stowarzyszenia, > przeciwko działaniom ministra sprawiedliwości Jaskierni, który taśmowo > "usypiał" śledztwa mogące obciążyć jego partyjnych kolegów...." > Odpowiedz Link Zgłoś
krzych.korab Polskie przysłowie mówi "czym skorupka za młodu 07.07.07, 09:26 nasiąknie tym na starość trąci" Odpowiedz Link Zgłoś
carramba7 Re: Jak ZERO fałszywie oskarżył .................. 07.07.07, 09:24 Sam sobie czytaj urbanoidzie......uszy ci wystają,,,,, Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Re: Liczni zwolennicy kłamstw i oszczerstw w akcji 07.07.07, 09:28 Dlaczego Gazeta Wyborcza o tym nie napisze? Taki rewelacyjny i obciążający materiał? Bo jest wyssany z palca, a kłamstwo jest za duże i zbyt prymitywne nawet dla tak wielkiej fabryki kłamstw jak Gazeta Wyborcza. Odpowiedz Link Zgłoś
2kotunia1 [...] 07.07.07, 09:21 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
a.ba zero nic dodać nic ująć 07.07.07, 09:30 jak go trafnie ocenił komunista Miler Odpowiedz Link Zgłoś
wieslaw1 Odwet Ziobry za krytykę 07.07.07, 09:37 Zalewski ponosi konsekwencję za stwierdzenie,że p.Fotyga nie odpowiadała na pytania.Ziobro wszczyna postępowanie bo Stowarzyszenie Prokuratorów zaapelowało o nie uleganie naciskom politycznym.Mam szacunek do Ziobry za jego determinację w zwalczniu patologi,ale to zaczyna przypominać mroczne czasy.Czyżby tylko Jaruzelski był zły,ale jego metody sprawowania władzy najlepsze Odpowiedz Link Zgłoś
no.655321 a co zrobił ziobro ????? 07.07.07, 09:46 co dobrego do tej pory (2 lata) zrobił Ziobro. prosze o konkrety. wieslaw1 napisał: Mam szacunek do Ziobry za jego determinację > > w zwalczniu patologi, Odpowiedz Link Zgłoś
wieslaw1 Re: a co zrobił ziobro ????? 07.07.07, 09:59 Po pierwsze czyści środowiska prawnicze z krętaczy np.był taki sędzia chyba w Toruniu co bawił się z gansterami i był nie do ruszenia bo sędziowie sami sobie nie zbyt chętnie uchylali imunitet.Usprawnił pracę w prokuraturach pracują bardziej wydajnie.Stara się by do zawodów prawniczych mieli dostęp nie tylko rodziny,ale i inne osoby.Podoba mi się też że w PIS-e nie ma afer.Nie podobają mi się wodzowskie metody,nie pdoba mi sie polityka zagraniczna,a najbardziej,że gospodarka i finanse są na dalekim miejscu i to,że takiego skłócenia w narodzie już dawno nie było Odpowiedz Link Zgłoś
no.655321 Re: a co zrobił ziobro ????? 07.07.07, 10:09 no widzisz, ja sie pytam co ZROBIŁ chłopczyk ziobro a ty mi wypisujesz co ci sie podoba lub nie. poza tym: wieslaw1 napisał: > Usprawnił pracę w prokuraturach pracują > bardziej wydajnie. tak, można nawet napisać - na zamówienie? > Stara się by do zawodów prawniczych mieli dostęp nie tylko > rodziny,ale i inne osoby. najlepiej z nadania PiS i bez wykształcenia prawniczego? o take Polske.... Odpowiedz Link Zgłoś
wieslaw1 Re: a co zrobił ziobro ????? 07.07.07, 10:23 aha podoba mi się zmiana nastawienia,to bandzior ma się bać jak wejdzie na mój teren,a nie ja.Dawniej z tym było różnie i mógłby podać Ci sporo przykładów. Odpowiedz Link Zgłoś
no.655321 Re: a co zrobił ziobro ????? 07.07.07, 10:40 uparcie zapytuję się co dobrego ZROBIŁ ziobro przez te 2 lata. poza banałami i ogólnikami nie napisałeś nic konkretnego, drogi wieslawie1. zaczynam wątpić w możliwość otrzymania odpowiedzi (z powodów zasadniczych - wg. mnie nie zrobił NIC pozytywnego;))). Sprawe Blidy i doktora G. zostawmy na później. jeśli istnieje w tym kraju i sprawiedliwość to nasz młody bohater konferencji prasowych trafi kiedyś do ciupy ;)))) wieslaw1 napisał: > aha podoba mi się zmiana nastawienia,to bandzior ma się bać jak wejdzie na mój > teren,a nie ja.Dawniej z tym było różnie i mógłby podać Ci sporo przykładów. Odpowiedz Link Zgłoś
wieslaw1 Re: a co zrobił ziobro ????? 07.07.07, 10:56 O konkretach to mogą dyskutować prawnicy,czy zmiana KK i inych idzie w dobrą stronę,ja nim nie jestem,więc piszę co czuję.Jako przykład podam Ci spr.Olewnika napewno znasz i wiesz jak jego siostra błagała wszystkich wielkich z SLD by Jej pomogli.Kiedy nastąpiła zmiana i udała się do Kaczmarka ten błyskawicznie przeniósł śledztwo do Olsztyna i sprawcy już siedzą.PIS to nie moja bajka,ale moim zdaniem Ziobro robi dużo by "margines" znalazł się na swoim miejscu.Sprawa Blidy to chyba trochę przesadzasz nikt Jej nie zastrzelił,szkoda tylko chłopaków,że zachowali się po amatorsku.Jeżeli jest przeszukanie to nie można kogoś zostawić w nie przeszukanym pomieszczeniu i nie przeszukać osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
no.655321 Re: a co zrobił ziobro ????? 07.07.07, 11:12 wieslaw1 napisał: > przykład podam Ci spr.Olewnik a napewno znasz i wiesz jak jego siostra > błagała wszystkich wielkich z SLD by Jej pomogli.Kiedy nastąpiła zmiana i > udała się do Kaczmarka ten błyskawicznie > przeniósł śledztwo do Olsztyna i sprawcy już siedzą. wyobraź sobie, wiesławie1, że przestępcy byli łapani i sadzani w ciupie nawet przed ziobrą, nawet (być może bedzie to dla ciebie szok i w pierwszym momencie nie uwierzysz) za komuny. > PIS to nie moja bajka,ale > moim zdaniem Ziobro robi dużo by "margines" znalazł się na swoim miejscu. Sprawa doktora G. i Blidy świadczy tylko o tym że pojęcie twoje i ministra ziobry słowa "margines" jest dalekie od faktycznego znaczenia tego słowa. > Sprawa Blidy to chyba trochę przesadzasz nikt Jej nie zastrzelił,szkoda tylko > chłopaków,że zachowali się po amatorsku.Jeżeli jest przeszukanie to nie można > kogoś zostawić w nie przeszukanym pomieszczeniu i nie przeszukać osoby. nie przesądzajmy. o tym czy sie zastrzeliła czy też nie przekonamy sie później. śledztwo trwa. samobójstwo jest tylko jedną z możliwych hipotez. wyjaśnienie tej sprawy wprawdzie życia Blidzie nie wróci. jest jednak szansa by pewni ludzie mieli bardzo dużo czasu na przemyślenie znaczenia słów "prawo" i "sprawiedliwość", które w tym momencie najwyraźniej pojmują opacznie. Odpowiedz Link Zgłoś
wieslaw1 Re: a co zrobił ziobro ????? 07.07.07, 11:19 Wyobraź sobie,że sam ich łapałem przez 30lat i wybraź sobie jak często byłem przymuszany by przymknąć oko Odpowiedz Link Zgłoś
no.655321 Re: a co zrobił ziobro ????? 07.07.07, 11:32 no i chyba nadal z przyzwyczajenia przymykasz. z tym że teraz na proceder ziobry i podległych mu formalnie lub nie służb. być może uważasz, że sytuacja kiedy prokuratura wykorzystywana jest jako narzędzie walki politycznej jest zupełnie naturalna i pożądana. jeśli tak to jesteś naturalnym wyborcą pis. pozdrawiam. ps. na tiki nerwowe najlepszy jest magnez. wieslaw1 napisał: > Wyobraź sobie,że sam ich łapałem przez 30lat i wybraź sobie jak często byłem > przymuszany by przymknąć oko Odpowiedz Link Zgłoś
wieslaw1 Re: a co zrobił ziobro ????? 07.07.07, 11:43 No cóz żądasz konkretów,a sam raczej bawisz się w insynuacje.Widzisz przez 30 lat nasłuchałem się co nie co,musiałbyś się bardzo starać bym coś usłyszał nowego.Róznica między nami,że ja w stosunku do Ciebie nie obrażałem i nie robiłem "prywatnych wycieczek" Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: a co zrobił ziobro ????? 07.07.07, 13:26 wieslaw1 napisał: > Wyobraź sobie,że sam ich łapałem przez 30lat i wybraź sobie jak często byłem > przymuszany by przymknąć oko To ty wieslawie jestes esbekiem na uslugach ministra zi0bry, czy ogolnie calego rzadu ??? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
equilibrysta Racjonalne rządy Prawa i Sprawiedliwości? 07.07.07, 09:39 Jeśli PiS naprawdę chciało sprawiedliwości i racjonalnych rządów to w pierwszej kolejności rodzielili by stanowisko Prokuratora Generalnego od Ministra Sprawiedliwości- chce tego naprawdę wiele Polaków- dlaczego więc reforma czeka? Dlaczego w czasie kadencji PiSu przeprowadzono szereg innych reform, trudniejszych i przy mniejszym poparciu a to wciąż musi czekać? Czyżby Kaczyńscy nie umieli rządzić innymi bez trzymania ich za mordę i straszenia notorycznie upolitycznioną prokuraturą? Monopol na przemoc... Odpowiedz Link Zgłoś
xvart może pora na związki zawodowe 07.07.07, 09:58 z prawdziwego zdarzenia? Gdyby coś takiego było zrobione wobec szefa związku zawodowego górników to już widzę te protesty w całej Polsce... Odpowiedz Link Zgłoś
m.m5 PiS= bolszewizm 07.07.07, 10:00 Ponieważ Szanowny Administrator raczył usunąć moją wypowiedź o Ziobrze, więc się powtórzę i będę robiła to do oporu. Min. Zero, gdy był studentem fałszywie oskarżył swego kolegę ze studiów stosując przy tym podsłuchy( nagrywał kolegów!!!), prowokację( udawał, że chce od nich kupić narkotyki), jego brat składał podczas procesu fałszywe zeznania. Czy pisanie prawdy o początkach "kariery" pana Z. jest niedozwolone?! Odpowiedz Link Zgłoś
ssbn-633 Niezła oranżeria 07.07.07, 10:01 Trep-prokurator podpisujący apele o niezależność Kardiolog-degenerat Aneta K. ofiara nie wiadomo czego itd, itp... Odpowiedz Link Zgłoś
katczerwonychszmat Niezła oranżeria 07.07.07, 10:05 ssbn-633 napisała: > Trep-prokurator podpisujący apele o niezależność > Kardiolog-degenerat > Aneta K. ofiara nie wiadomo czego > itd, itp... „Jeżeli jedna osoba miała ojca, a może nawet i matkę w Komunistycznej Partii Polski i funkcjonuje w jakimś środowisku – a takie osoby są również po prawej stronie sceny – jest to bez znaczenia. Jeśli jednak istnieje całe środowisko [Gazety Wyborczej – red. Polityki], w którym praktycznie wszystkie osoby miały rodziców w KPP i na dodatek te osoby mają potężny instrument oddziaływania na świadomość Polaków, to pojawia się problem. Zwłaszcza że na łamach tego potężnego instrumentu pewne idee KPP (...) mają swoją kontynuację. Elementem kontynuacji jest radykalne kwestionowanie wartości narodowych. W moim przekonaniu KPP była w całym tysiącleciu polskich dziejów środowiskiem najgorszym (...). Jestem gotów bronić tezy, że nastawienie owej potężnej gazety, to poczucie misji – w moim przekonaniu bardzo szkodliwej dla Polski – bierze się właśnie z tamtej spuścizny”. Źródło: Jarosław Kaczyński, cytat za Polityką z dnia 25 marca 2006 roku Odpowiedz Link Zgłoś
el_bigos zaraz się pojawi galba albo junkier i powie 07.07.07, 10:04 że Krzysztof Parulski to komuch i jest z układu Odpowiedz Link Zgłoś
katczerwonychszmat zaraz się pojawi katczerwonychszmat 07.07.07, 10:06 el_bigos napisał: > że Krzysztof Parulski to komuch i jest z układu „Jeżeli jedna osoba miała ojca, a może nawet i matkę w Komunistycznej Partii Polski i funkcjonuje w jakimś środowisku – a takie osoby są również po prawej stronie sceny – jest to bez znaczenia. Jeśli jednak istnieje całe środowisko [Gazety Wyborczej – red. Polityki], w którym praktycznie wszystkie osoby miały rodziców w KPP i na dodatek te osoby mają potężny instrument oddziaływania na świadomość Polaków, to pojawia się problem. Zwłaszcza że na łamach tego potężnego instrumentu pewne idee KPP (...) mają swoją kontynuację. Elementem kontynuacji jest radykalne kwestionowanie wartości narodowych. W moim przekonaniu KPP była w całym tysiącleciu polskich dziejów środowiskiem najgorszym (...). Jestem gotów bronić tezy, że nastawienie owej potężnej gazety, to poczucie misji – w moim przekonaniu bardzo szkodliwej dla Polski – bierze się właśnie z tamtej spuścizny”. Źródło: Jarosław Kaczyński, cytat za Polityką z dnia 25 marca 2006 roku Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Re: Ziobro, minister na jakiego czekaliśmy 07.07.07, 10:14 > "Stowarzyszenie Prokuratorów RP odkryło zjawisko politycznych nacisków > na prokuraturę wcześniej w III RP niespotykane. > Swoim wstrząsającym odkryciem dzieli się z czytelnikami "Gazety Wyborczej" > prezes stowarzyszenia, prokurator wojskowy podpułkownik Krzysztof Parulski. > Czemu jednak znamienici polscy prokuratorzy natrafili na tak istotny > problem polskiej demokracji dopiero dzisiaj? > Próbowałem znaleźć protesty podpułkownika Parulskiego, a także innych > zasłużonych prokuratorów zasiadających we władzach stowarzyszenia, > przeciwko działaniom ministra sprawiedliwości Jaskierni, który taśmowo > "usypiał" śledztwa mogące obciążyć jego partyjnych kolegów..." > Dzięki ministrowi Ziobrze będzie poprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
mirgrab Odwet Ziobry za krytykę 07.07.07, 10:09 Ministerstwo Sprawiedliwości osiaga poziom samoobrony Odpowiedz Link Zgłoś
katczerwonychszmat o Leninie (z wiersza "Lenin") 07.07.07, 10:14 halfliner napisał: > tow Lenin niech żyje! Wisława Szymborska - Lenin Że w bój poprowadził krzywdzonych, że trwałość zwycięstwu nadał, dla nadchodzących epok stawiając mocny fundament - grób, w którym leżał ten nowego człowieczeństwa Adam, wieńczony będzie kwiatami z nieznanych dziś jeszcze planet. Odpowiedz Link Zgłoś
no.655321 Re: katczerwonychszmat, to ten idiota abba15 !!! 07.07.07, 10:16 mózg mu sadłem zarósł. pochylmy sie nad człowiekiem. Odpowiedz Link Zgłoś
halfliner Nasi kaczy geniusze już zasłużyli na mauzoleum. 07.07.07, 10:20 Będą ich wypychać? Odpowiedz Link Zgłoś
halfliner O rety ściga mnie Gertych miną numer 1! Znikam! 07.07.07, 10:26 i pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
ssbn-633 Re: O rety ściga mnie Gertych miną numer 1! Znika 07.07.07, 10:31 Giertych cię ściga? miną? chyba raczej jakaś odmiana manii prześladowczej... Odpowiedz Link Zgłoś
ambl Re: O rety ściga mnie Gertych miną numer 1! Znika 07.07.07, 10:49 >Re: O rety ściga mnie Gertych miną numer 1<A dlaczego nikt nie wymyśli konkursu np.oratorskiego?Pierwsze skrzypce niewątpliwie grał by redaktor naczelny wskrzeszonej trybuny ludu niesłusznie nazywającej się GW Odpowiedz Link Zgłoś
b.6.1966 Biedny, zakompleksiony i msciwy-magister 07.07.07, 10:13 ...prawa! zIOBRO-minister! Boli chlopaczka pamiec z lat studenckich.Ale jaka pamiec??! NIEZAWODNIE BOLESNA! Msciwy palant z miasta Krakowa! ZERO!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
katczerwonychszmat to już nie dziennikarstwo to "Ministerstwo Prawdy" 07.07.07, 10:16 ratm1978 napisał: > żenujące to pismo "Gazeta Wyborcza" od swych narodzin traktowała prawdę jako swego głównego wroga, dlatego Waldemar Łysiak kilkanaście lat temu przezwał tę gazetę "Ministerstwem Prawdy". "Ministerstwo Prawdy" - niezależnie od prawdy ma własne zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
gacekemdk Re: to już nie dziennikarstwo to "Ministerstwo Pr 08.07.07, 00:07 Spadaj czarna szmato. Odpowiedz Link Zgłoś
halfliner Dlaczego mojego idola można nazwać bolszewikiem 07.07.07, 10:15 ale nie, pieszczotliwie, bobasem. Odpowiedz Link Zgłoś
halfliner W czym jest bolszwik lepszy od bobasa? 07.07.07, 10:16 młodziacy mają dziwnie zwartą wrażliwość Odpowiedz Link Zgłoś
pan_opticum Re: Odwet Ziobry za krytykę 07.07.07, 10:15 Bo dobry prokurator to posłuszny prokurator. W państwie prawa i sprawiedliwości prześladuje się za myśli. Odpowiedz Link Zgłoś
pos3gacz Odwet Ziobry za krytykę 07.07.07, 10:15 Stara zasada jeszcze działa.*Pisz skargę na Pana do Pana*. Odpowiedz Link Zgłoś
ambl Re: Wyborcza robi wam z głowy jajo!!! 07.07.07, 11:01 Odpowiadasz na : ratm1978:bo tym durniom się wydaje że idą za ciosem po wywołaniu rozróby przez tzw.siostry,codzienne rewelacje nt. Blidy(kto kazał zatrzymać Blidę ha ha).nic z tego nie wyjdzie bo jesteści niedużą,czerwoną i gorszą częścią narodu a jak nie wierzycie spójrzcie na sondaże nawet te sfałszowane c-bowskie i o-bowskie Odpowiedz Link Zgłoś
santiago185 Re: Wyborcza i PO robi wam z glowy jajo!!!!! 07.07.07, 11:04 Zwolennicy wybiórczej,pol-bruku ub24 i oczywiście jedynie wiarygodnej partii "PO"-otrząśnijcie się z tych ciąglych kłamstw i oszustw. Popieram"ratm1978" Nawet Moniśla Olejnik(zagorzała zwolenniczka PO i psełdo-autorytetów z SLD)w swoim programie "gość radia Zet" nazwała oszustwem ostatni <SPOT> Platformy. Na co zionący nienawiścią Bronek Komorowski zadławil się własnym ozorem i jak zwykle klepał coś nie na temat. A poprzedni spot po nazwała tanim populizmem. I zgadnijcie w których mmediach te oszustwa mogliśmy zobaczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
toberson Re: Wyborcza robi wam z głowy jajo!!! 07.07.07, 13:36 GW sluzy SLD nie moze wyjsc im z d*py!!!GW robi wszystko zeby utrzymac sie ale tonie w szambie jak mafia SLD!!! Odpowiedz Link Zgłoś
desidero1 Ziobro nie nadaje sie na prokuratora generalnego 07.07.07, 10:22 to, w jaki sposób rozpatruje skargi na łódzkie organa ścigania przechodzi wszelkie granice prawa, o etyce nie wspominając ! Odpowiedz Link Zgłoś
ratm1978 w porónaniu z poprzednimi prokuratorami 07.07.07, 10:24 to jest niebo i ziemia/:) Odpowiedz Link Zgłoś
gacekemdk Re: w porónaniu z poprzednimi prokuratorami 08.07.07, 00:10 A wiesz co, życzę ci aby cię bronił ktoś o wiedzy min Z. Zgnijesz w pierdlu. Niebo i ziemia... bo tamci jednak byli prawnikami, a ten udaje prawnika. Odpowiedz Link Zgłoś
ambl Re: Ziobro nie nadaje sie na prokuratora generaln 07.07.07, 11:03 desidero1:Jasne,najlepsi jak do tej pory to pp.Kapusta i Kurczuk Odpowiedz Link Zgłoś
ssbn-633 Pułkownik Parulski (z polskiego na nasze) 07.07.07, 10:23 : Trudno zatem mówić o niezależności prokuratorów - wyjaśnia Parulski. Na : stanowiska prokuratorów wojskowych będą mogli być powoływani prokuratorzy : pracujący w prokuraturach powszechnych. Osoby niebędące oficerami będą więc : mogły zostać oddelegowane do prokuratur wojskowych albo powołane na stanowisko : prokuratora w prokuraturze wojskowej. skandal, miał sobie trep parulski fuchę łatwą lekką i przyjemną a tu Ziobro chce mu ja skasować... A przecież prok. wojskowa pokazała swoją przydatność i niezależność już za tow. Bieruta i wiele wiele razy póżniej, np. zacierając starannie ślady po grudniu 1970, czy 1981 Odpowiedz Link Zgłoś
popelina2005 B.Blide...zaszczuli własnie tacy, jak Ziobro, 07.07.07, 10:31 Kryże,czy Wasserman... Odpowiedz Link Zgłoś
ssbn-633 [...] 07.07.07, 10:34 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ambl Re: B.Blide...zaszczuli własnie tacy, jak Ziobro 07.07.07, 11:08 : B.Blide...zaszczuli własnie tacy, jak Ziobro.Tak,a o Alexis to się wygodnie zapomniało? Odpowiedz Link Zgłoś
toberson Re: B.Blide...zaszczuli własnie tacy, jak Ziobro 07.07.07, 13:32 Przyszedl czas na czerwonych zlodzieji i oszustow.Wam sie nie podoba to ze musicie oddac to co zagrabiliscie narodowi kiedy rzadziliscie krajem!!!Precz z czerwona bana zlodzieji!! Odpowiedz Link Zgłoś
no.655321 Re: B.Blide...zaszczuli własnie tacy, jak Ziobro 07.07.07, 16:21 aż tak nienawidzisz PiSowców: toberson napisał: > Precz z > czerwona bana zlodzieji!! Odpowiedz Link Zgłoś
czerwony_zlodziej_okradajacy_p Odwet Ziobry za krytykę 07.07.07, 10:32 Wyborcza jest tak wiarygodna jak w aferze Rywina gdzie nie wiadomo kto przyszedł do kogo i w jakim celu?Ujawnili dopiero sprawę kiedy pertraktacje stanęły w miejscu. Jakbym miał wyrabiać sobie zdanie tylko na podstawie Gazety Wybiórczej już dawno mielibyśmy w Polsce drugi Izrael i ścianę płaczu. Odpowiedz Link Zgłoś
kat_bolszewikow_z_pisu to dlaczego ja jeszcze czytasz ?nasz dziennik 07.07.07, 14:03 wielebnego o. Rydzyka (ps.s co z pieniedzmi na stocznie?) i Wprost ( Herbert to agent; a towarzysz Krol to wybitny dzialacz niepodleglosciowy) sa na pewno bardziej wiarygodne tak samo odzyskana przez koalicje Rzeczpospolita Odpowiedz Link Zgłoś
scrumhalf Likwidacja prok. wojskowej 07.07.07, 10:39 to zamach na niezależność prokuratury wg płk Parulskiego i GazWyba. Brawo za szczerość, przynajmniej. Odpowiedz Link Zgłoś