wiloughby 07.07.07, 20:50 troszke racji to w tej wypowiedzi jest... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yann17 Szmajdziński: Giertych jest niepełnosprawny int... 07.07.07, 20:51 po prostu inteligentny inaczej, ale to chyba dolegliwość nekająca ród Giertychów, przypomnę, że stary Giertych teorię kreacjonizmu naukowego uzasadniał istnieniem Smoka Wawelskiego. Nic dodać nic ująć !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 SkoroEurokolchoz uwaza analna milosc jako standart 07.07.07, 21:14 yann17 napisał: > po prostu inteligentny inaczej, M; Po prostu nie pasuje do Unijnych standartow normalnosci. A te wprowadze nam tow. Kwasnewski, Geremek i cala LiDowa "demokracja". O ile islamisci im pozwola. Odpowiedz Link Zgłoś
dobrasekta to bylo slychac jako POpaprańcy - nie LiD... 07.07.07, 21:32 Przesłuchajcie to sobie, a co do tego ze politycy sięgnęli kolejny raz dna? Rozliczenie nadchodzi w kolejnych wyborach. --------------- Wole coś zjeść i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
robertw18 P. Szmajd. nie rozumie, nie nawiązuje - sameobelgi 07.07.07, 21:53 Nie zrozumiał, o co chodziło przy "popaprańcach", nie umiał się odnieść do słów, których znaczenie w języku polskim zrozumiał. Niby postraszył sądem, ale nie postraszył - coś mu się w głowie pomieszało. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Giertych jest niepełsnosprawny intelektualnie 07.07.07, 21:59 robertw18 napisał: > Nie zrozumiał, o co chodziło przy "popaprańcach", nie umiał się odnieść do słów > , których znaczenie w języku polskim zrozumiał. Niby postraszył sądem, ale nie > postraszył - coś mu się w głowie pomieszało. ***************************************** To może nam łaskawie wyjaśnisz, o co Giertychowi chodzi. Bo słuchając go ma się wrażenie, że to uciekinier z zakładu psychiatrycznego. Odpowiedz Link Zgłoś
aplus popaprancy to tacy co zawsze cos psuja bo sami sa 07.07.07, 22:17 popsuci a nie np. wskutek zlej woli albo okolicznosci. To nie jest wulgaryzm i zaden sad za to nie skaze, dziwne ze Szmajdzinski o tym nie wie a moze nie dziwne ? Odpowiedz Link Zgłoś
sajjitarius Re: popaprancy to tacy co zawsze cos psuja bo sam 07.07.07, 22:49 Jezeli dla tegich glow jak Twoja problemem jest to czy za 'popaprancy' mozna dostac w Polsce wyrok, czy tez nie, i czy Szmajdzinski o tym, czy tez nie, jesli ty tak na serio, to to wlasnie jest najlepszym dowodem na to, ze poziom dyskusji w Polsce zszeddl na dno, a poziom zidiocenia niektorych przekroczyl juz wszelkie granice. Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 Dzieki"standartom Europejskim"zbuduja nowy Gulag 07.07.07, 23:04 sajjitarius napisał: > Jezeli dla tegich glow jak Twoja problemem jest to czy za 'popaprancy' mozna > dostac w Polsce wyrok, czy tez nie, i czy Szmajdzinski o tym, czy tez nie, jesli ty tak na serio, to to wlasnie jest najlepszym dowodem na to, ze poziom dyskusji w Polsce zszeddl na dno, a poziom zidiocenia niektorych przekroczyl juz wszelkie granice. M; CYTUJE TOW. SZMADZINSKIEGO: "Zdaniem lidera LiD, przed wejściem do Sejmu politycy powinni okazywać badania psychiatryczne". SKAD MY TO ZNAMY? W EUROKOLCHOZIE ZAMIAST NA WIEZIENIE BEDZIE SIE WYSYLAC DYSYDENTOW DO "SZPITALI PSYCHIATRYCZNYCH". Ciekawe co o tym mysla skazani na wiezienie za swe poglady pastor Ake Greene, Jan Lerle, Gunter Annen czy historyk D. Irving. Odpowiedz Link Zgłoś
sajjitarius Re: Dzieki"standartom Europejskim"zbuduja nowy Gu 07.07.07, 23:13 Problem z tymi wszystkimi klakierami jak ty polega dokladnie na tym, ze jestescie intelektualnie niepelnosprawni. Odczytanie slow Szmajdzinskiego odnosnie badan psychiatrycznych w sposob doslowny i budowanie z nich teorii, iedologii i jakiejkolwiek propagandy pro- lub antyeuropejskiej jest najlepszym odzwierciedleniem zidiocenia, infantylizmu i debilizmu. Mozesz oczywiscie za slowa ktore tutaj napisalem probowac, jak przystalo na ludzi Twojego pokroju, probowac ciagac mnie po sadach. Podpowiem Ci, zebys nie marnowal czasu, polskie sady moga mi naskoczyc, a sady kraju w ktorym mieszkam takie proby po prostu wysmieja... Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 Sady UBekistanu odpowiadaja standartom Europejskim 07.07.07, 23:56 sajjitarius napisał: " Mozesz oczywiscie za slowa ktore tutaj napisalem probowac, jak przystalo na ludzi Twojego pokroju, probowac ciagac mnie po sadach. Podpowiem Ci, zebys nie marnowal czasu, polskie sady moga mi naskoczyc, a sady kraju w ktorym mieszkam takie proby po prostu wysmieja..." M: nie wiem w jakim kraju zyjesz ale w takich Niemczech, Szwecji, Francji czy Austrii to "sady" dzialaja na zasadach jakie ustanowily pomioty Hitlera, Stalina czy Robespierra i oczywiscie, ze wiezienia sluza tam do przetrzymywania takich postaci jak pastor Ake Greene, pastor Jan Lerle, Gunter Annen czy historyk D. Irving a nie bolszewika jak ty. Jestem wiec z calkowitej zgodzie. Co do sadow w Polsce to obecna infrastruktura UBekistanu z pewnoscia raczej posadzila by mnie niz ciebie za kratki. Ale to sie z czasem zmieni pod rzadem PiS w tym sesie, ze nikt nie bedzie siedzial za swe przekonania. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Sądy Tworkistanu nie odpowiadają standardom 08.07.07, 00:01 oczywiscie, ze wiezienia sluza tam do przetrzymywania takich postaci jak pastor Ake Greene, pastor Jan Lerle, Gunter Annen czy historyk D. Irving **************************************** I słusznie, bo to pomioty Hitlera. W jednym akapicie atakujesz Hitlera i bronisz jego obrońców. Masz jednak we łbie nasrane. Odpowiedz Link Zgłoś
tetlian Re: Sądy Tworkistanu nie odpowiadają standardom 08.07.07, 00:10 Właściwie to jakieś wielkie odkrycie to to nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 Lerle, Gunter Annen bronili poczete dzieci debilu 08.07.07, 00:56 maruda.r napisał: > oczywiscie, ze wiezienia sluza tam do przetrzymywania takich postaci jak pastor > Ake Greene, pastor Jan Lerle, Gunter Annen czy historyk D. Irving > > **************************************** > > I słusznie, bo to pomioty Hitlera. > W jednym akapicie atakujesz Hitlera i bronisz jego obrońców. Masz jednak we łbie nasrane. M: Oczywiscie slowa Woltera (parafrazuje) : "nie zgadzam sie z toba ale bede bronil twojego prawa do swobodnej wypowiedzi" nie docieraja do takiego bolszewika jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r A kogo bronił Irvging, pomiocie Hitlera? 08.07.07, 12:30 mirmat1 napisał: > M: Oczywiscie slowa Woltera (parafrazuje) : "nie zgadzam sie z toba ale bede > bronil twojego prawa do swobodnej wypowiedzi" nie docieraja do takiego > bolszewika jak ty. ************************************** Kłamstwo Irvinga nie jest wolnością wypowiedzi, więc nie odkręcaj kota ogonem. Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 Pomioty Hitlera wcielaja w UE standartyEuropejskie 08.07.07, 14:19 maruda.r napisał: > mirmat1 napisał: > M: Oczywiscie slowa Woltera (parafrazuje) : "nie zgadzam sie z toba ale b > ede bronil twojego prawa do swobodnej wypowiedzi" nie docieraja do takiego > > bolszewika jak ty. > > ************************************** > > Kłamstwo Irvinga nie jest wolnością wypowiedzi, więc nie odkręcaj kota ogonem. M: Gdyby stosowac twoje reguly to nalezaloby zamknac cala redakcje G.Wna + PO- lsatu, PO-lityki i TVN-WSI. Stare polskie porzekadlo mowi" "prawdziwa cnota krytyk sie nie boi". Na to pomioty Hitlera, Stalina i Robespierra odpowiadaja "walka z 'ksenofobia'" otwierajac Gulag dla dysydenckich opinii. Odpowiedz Link Zgłoś
ramkin Re: Lerle, Gunter Annen bronili poczete dzieci de 08.07.07, 13:02 Bolszewicy, komunistyczne gnidy, popaprańcy...Ludzie, z obu stron sami już sięgacie dna. Chcecie nowej, lepszej Polski, a jedyne, co potraficie, to obrzucać się wyzwiskami? Zgnilizna, od korzeni, aż do pędów. Wstyd mi za taki naród... Odpowiedz Link Zgłoś
sajjitarius Re: Sady UBekistanu odpowiadaja standartom Europe 08.07.07, 00:15 mirmat1 napisał: > sajjitarius napisał: > " Mozesz oczywiscie za slowa ktore tutaj napisalem probowac, jak przystalo na > ludzi Twojego pokroju, probowac ciagac mnie po sadach. Podpowiem Ci, zebys nie > marnowal czasu, polskie sady moga mi naskoczyc, a sady kraju w ktorym mieszkam > takie proby po prostu wysmieja..." > M: nie wiem w jakim kraju zyjesz ale w takich Niemczech, Szwecji, Francji czy > Austrii to "sady" dzialaja na zasadach jakie ustanowily pomioty Hitlera, > Stalina czy Robespierra i oczywiscie, ze wiezienia sluza tam do przetrzymywania > > takich postaci jak pastor Ake Greene, pastor Jan Lerle, Gunter Annen czy > historyk D. Irving a nie bolszewika jak ty. Jestem wiec z calkowitej zgodzie. > Co do sadow w Polsce to obecna infrastruktura UBekistanu z pewnoscia raczej > posadzila by mnie niz ciebie za kratki. Ale to sie z czasem zmieni pod rzadem > PiS w tym sesie, ze nikt nie bedzie siedzial za swe przekonania. Gwoli wyjasnienia. D. Irving nie jest historykiem w zadnej mierze, wedlug mnie jest takim samym lunatykiem co Giertych i jemu podobni. Zgadzam sie jednak z pogladem, ze sciganie go za jego poglady i wsadzanie do wiezienia jest niesluszne, bo kloci sie z zasada wolnosci slowa. Traktowanie holokaustu jako jednej z nielicznych zbrodni zaprzeczanie ktorej jest karalne (no ostatnio we Francji zaprzeczanie rzezi Ormian w Turcji tez stalo sie karalne) jest moim zdaniem wiecej niz problematyczne. Nie mniej jednak juz sam fakt, ze wszedzie widzisz bolszewikow utwierdza mnie w przekonaniu wyrazonym w moim poprzednim poscie. Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 Jestes wyjatkowo "laskawy" dla swych przeciwnikow 08.07.07, 00:50 sajjitarius napisał: > Gwoli wyjasnienia. D. Irving nie jest historykiem w zadnej mierze, wedlug mnie > jest takim samym lunatykiem co Giertych i jemu podobni. M: jak wielu innych "historykow" z POstKomunistycznego nadania. Ale Irving przynajmniej odsiedzial za swe przekonania w wiezieniu. > Zgadzam sie jednak z > pogladem, ze sciganie go za jego poglady i wsadzanie do wiezienia jest > niesluszne, bo kloci sie z zasada wolnosci slowa. Traktowanie holokaustu jako > jednej z nielicznych zbrodni zaprzeczanie ktorej jest karalne (no ostatnio we > Francji zaprzeczanie rzezi Ormian w Turcji tez stalo sie karalne) jest moim > zdaniem wiecej niz problematyczne. M: Hmmmm ! wsadzanie ludzi do wiezienia za ich przekonania "problematyczne" !!!!! CO ZA "TOLERANCJA" !!! Oczywiscie pamietajac o Irvingu o uwiezionych przeciwnikach aborcji wygodnie zapomniales. > Nie mniej jednak juz sam fakt, ze wszedzie > widzisz bolszewikow utwierdza mnie w przekonaniu wyrazonym w moim poprzednim poscie. M: Gdybys zdjal swoje rozowe okulary to bys moze tez dojrzal PRAWDE ale chyba za duzo od ciebie wymagam. Odpowiedz Link Zgłoś
sajjitarius Re: Jestes wyjatkowo "laskawy" dla swych przeciwn 08.07.07, 03:44 A poza tym w glowce wszystko w porzadku ? Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika "dziewczynki" sie biora za kudly, bedzie smiesznie 08.07.07, 08:04 Odpowiedz Link Zgłoś
pos3gacz Re: Sady UBekistanu odpowiadaja standartom Europe 08.07.07, 00:27 mirmat1 napisał: > sajjitarius napisał: > " Mozesz oczywiscie za slowa ktore tutaj napisalem probowac, jak przystalo na > ludzi Twojego pokroju, probowac ciagac mnie po sadach. Podpowiem Ci, zebys nie > marnowal czasu, polskie sady moga mi naskoczyc, a sady kraju w ktorym mieszkam > takie proby po prostu wysmieja..." > M: nie wiem w jakim kraju zyjesz ale w takich Niemczech, Szwecji, Francji czy > Austrii to "sady" dzialaja na zasadach jakie ustanowily pomioty Hitlera, > Stalina czy Robespierra i oczywiscie, ze wiezienia sluza tam do przetrzymywania > > takich postaci jak pastor Ake Greene, pastor Jan Lerle, Gunter Annen czy > historyk D. Irving a nie bolszewika jak ty. Jestem wiec z calkowitej zgodzie. > Co do sadow w Polsce to obecna infrastruktura UBekistanu z pewnoscia raczej > posadzila by mnie niz ciebie za kratki. Ale to sie z czasem zmieni pod rzadem > PiS w tym sesie, ze nikt nie bedzie siedzial za swe przekonania. xxxxxxxxxxxxxxxxx Synku,uważaj z tym ślinotokiem,gdyż możesz opluć się sam jak i swoją rodzinkę. Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 Albo moge skonczyc w Eurogulagu ?!?!?!?! 08.07.07, 00:44 pos3gacz napisał: > xxxxxxxxxxxxxxxxx > Synku,uważaj z tym ślinotokiem,gdyż możesz opluć się sam jak i swoją rodzinkę. M: Biorac pod uwage moj pobyt na Wroclawskim Podwalu w 1968 r., ostrzezenia bolszewikow zawsze biore powaznie i DLATEGO z nimi walcze. Ciesze sie jednak, ze takich "tatusiow" Kaczynscy wyslali na emeryturke. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Albo moge skonczyc w Eurogulagu ?!?!?!?! 08.07.07, 12:31 mirmat1 napisał: > pos3gacz napisał: > > xxxxxxxxxxxxxxxxx > > Synku,uważaj z tym ślinotokiem,gdyż możesz opluć się sam jak i swoją rodz > inkę. > M: Biorac pod uwage moj pobyt na Wroclawskim Podwalu w 1968 r., ostrzezenia > bolszewikow zawsze biore powaznie i DLATEGO z nimi walcze. **************************************** W 1968 byłeś po stronie Gomułki czy Moczara? Odpowiedz Link Zgłoś
tomekp72 Re: Sady UBekistanu odpowiadaja standartom Europe 08.07.07, 14:33 A jeśli będą mieli inne przekonania niż Kaczory, Giertych itd? Co wtedy kolego? Teraz mamy UBekistan? Ty jesteś ślepy kolego, bardzo naiwny. Sądzisz, że gó.. można gównem zmywać. Kaczystan, który zastąpi UBkistan, to wg Ciebie panaceum? Miejmy nadzieję, że nie będziesz musiał przekonywać się o tym w jak wielkim jesteś błędzie. Co do pana Giertycha, to debil, i ludzie to wiedzą, bo po co palny blokowania list wyborczych... Pan Szmajdziński po prostu słusznie uznał, że w gó..e babrać się nie przystoi ludziom przyzwoitym. Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: Dzieki"standartom Europejskim"zbuduja nowy Gu 08.07.07, 06:01 >Odczytanie slow Szmajdzinskiego > odnosnie badan psychiatrycznych w sposob doslowny i budowanie z nich teorii, **************** a może by tak troszkę szacunku: >Odczytanie slow towarzysza Szmajdzinskiego Odpowiedz Link Zgłoś
nowinator Re: Dzieki"standartom Europejskim"zbuduja nowy Gu 07.07.07, 23:33 > Ciekawe co o tym mysla skazani na wiezienie za swe poglady pastor Ake Greene, > Jan Lerle, Gunter Annen czy historyk D. Irving. to malo wazne wazne jest to, co o tym mysli kot Jarka. Odpowiedz Link Zgłoś
konread Re: Dzieki"standartom Europejskim"zbuduja nowy Gu 07.07.07, 23:52 Proszę Państwa, przypomnijcie sobie postać niejakiego Tejkowskiego z przełom lat 80/90. Też "patrioci" bronili tego faszysty że jest zdrowy umysłowo, dopóki istotnie w wariatkowie nie wylądował, a jego wychowankami zajął sie potem Romuś przyjmując pod skrzydła Wszopolaków;) Odpowiedz Link Zgłoś
pos3gacz Re: Giertych jest niepełsnosprawny intelektualnie 08.07.07, 00:22 maruda.r napisał: > robertw18 napisał: > > > Nie zrozumiał, o co chodziło przy "popaprańcach", nie umiał się odnieść d > o słów > > , których znaczenie w języku polskim zrozumiał. Niby postraszył sądem, al > e nie > > postraszył - coś mu się w głowie pomieszało. > ***************************************** > To może nam łaskawie wyjaśnisz, o co Giertychowi chodzi. Bo słuchając go ma się > wrażenie, że to uciekinier z zakładu psychiatrycznego. xxxxxxxxxxxxxxxxx On też nic nam nie wyjaśni,gdyż sam też niewiele więcej rozumie z tego co przeczyta. Odpowiedz Link Zgłoś
pos3gacz Re: Szmajdziński: Giertych jest niepełnosprawny i 08.07.07, 00:18 yann17 napisał: > po prostu inteligentny inaczej, ale to chyba dolegliwość nekająca ród > Giertychów, przypomnę, że stary Giertych teorię kreacjonizmu naukowego > uzasadniał istnieniem Smoka Wawelskiego. > Nic dodać nic ująć !!!! xxxxxxxxxxxxxx To tylko syn Roman i ojciec Maciej,a o dziadku to już zapomniałeś.Miał na imię Jędrzej i też był cokolwiek porabany intelektualnie. Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 [...] 07.07.07, 20:52 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
majster_g Re: Szmajdzinski to sprzedawczyk Polski !!! 07.07.07, 20:54 katolik_polski1 napisał: > Za srebrniki chce otworzyc furtke zydom , > do zasiedlenia Polski !!! I znowu obronca koalicji i wypowiedz o Zydach. Odpowiedz Link Zgłoś
leszlong Re: Szmajdzinski to sprzedawczyk Polski !!! 07.07.07, 21:12 @katolik: wezwij do usunięcia z książek historii Kazimierza Wielkiego, króla który ich ściągał do Polski i był ich opiekunem. Ponadto, czy ty masz jakieś problemy z Żydami?? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Szmajdzinski to sprzedawczyk Polski !!! 07.07.07, 21:19 leszlong napisał: > @katolik: wezwij do usunięcia z książek historii Kazimierza Wielkiego, króla > który ich ściągał do Polski i był ich opiekunem. Ponadto, czy ty masz jakieś > problemy z Żydami?? , Najczesciej ludzie uposledzeni bieda szukaja winnych swojej biedy i durnoty jak raz katolik ma za wroga zyda , zamiast wygnac ksiedza z Polski co napewno pomogloby w rozwoju !! Odpowiedz Link Zgłoś
ar.co Re: Szmajdzinski to sprzedawczyk Polski !!! 07.07.07, 21:24 No i oczywiście Bolesława Pobożnego; to zapewne jedynie propaganda układu przyznała mu tak zaszczytny przydomek, skoro nie od dziś wiadomo, że nadawał Żydom przywileje. Może powinno zająć się tym CBA? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Szmajdzinski to sprzedawczyk Polski !!! 07.07.07, 21:16 katolik_polski1 napisał: > Za srebrniki chce otworzyc furtke zydom , > do zasiedlenia Polski !!! Qurcze a mi wydawalo sie ze to katoprawica chce oddac smodzielnie zydom Polske czyniac z zyda Jezusa krola polski !!! Odpowiedz Link Zgłoś
ar.co Re: Szmajdzinski to sprzedawczyk Polski !!! 07.07.07, 21:25 A Żydówkę jako królową Polski już mamy. Po prostu straszne. Odpowiedz Link Zgłoś
antyka3 Re: Szmajdzinski to sprzedawczyk Polski !!! 07.07.07, 21:37 katolik_polski1 napisał: > Za srebrniki chce otworzyc furtke zydom , > do zasiedlenia Polski !!! -------------- Typowy katolik polski, zaściankowy, ksenofobiczny, Radio Maryjny. Odpowiedz Link Zgłoś
exces Re: Szmajdzinski to sprzedawczyk Polski !!! 07.07.07, 23:48 Czy "popraniec" , można zastąpić w twoim przypadku słowem "po..iec"? Odpowiedz Link Zgłoś
pos3gacz Re: Szmajdzinski to sprzedawczyk Polski !!! 08.07.07, 00:33 katolik_polski1 napisał: > Za srebrniki chce otworzyc furtke zydom , > do zasiedlenia Polski !!! xxxxxxxxxxxxxxxxxxx Synu zjeżdzaj na www.polonica.net-=-tam będziesz mile widziany. Czy może chcesz tak jak wczoraj dostać baty. Napisałem Ci,ze potrzebny jest chłop a nie troki od kaleson lub wycinek z gazety.Po tym jak próbowałeś mnie przestraszyć. Odpowiedz Link Zgłoś
majster_g Szmajdziński: Giertych jest niepełnosprawny int... 07.07.07, 20:53 Jak ktos jest ministrem edukacji narodowej to jakas sprawnosc intelektualna wykazal. Mnie tylko martwi, ze jego sprawnosc jest az tak doceniana przez Polakow. Odpowiedz Link Zgłoś
mulla_ahmed Caly rod Giertychow jest niepelnosprawny. 07.07.07, 20:55 Od pronazistowskiego dziadka, poprzez smokowego ojca, a na lekturowym synku konczac. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r No tak, Giertchowie zrezygnowali z ewolucji 07.07.07, 22:00 i zatrzymali się w rozwoju. Co zresztą widać i słychać. Odpowiedz Link Zgłoś
pos3gacz Re: Caly rod szmajdzinskich jest z mutowany 08.07.07, 00:45 zora8-=-naucz sie poprawnie pisać.Nawet 5 słów nie potrafisz poprawnie napisać,abyś nie napisała z błędem-=-jakim to się musisz domyśleć. Odpowiedz Link Zgłoś
carramba7 Szmajdziński: ........... 07.07.07, 20:56 Panie Szmajderman...daj se pan na luz,,jesteś pan na śmietniku historii...razem z wielkouchem urbanem...et cons.Jaruzelem,Kwasiborkiem i resztą...Lidu....ha ha ha ha ha ha......... Odpowiedz Link Zgłoś
zora8 Re: Szmajdziński: ........... 07.07.07, 21:09 pogrzebac te kanalie raz na zawsze, kto tego gbura dopuscil do glosu , jak to olexiak powiadal Odpowiedz Link Zgłoś
leszlong Re: Szmajdziński: ........... 07.07.07, 21:15 A ponoć zwolennicy koalicji rządowej są tacy kulturalni, że nie piszą na forach wyzwisk bo to ponoć lewackie, jak to próbuje przekonywać niejaki palestrina2005. Ha ha. Odpowiedz Link Zgłoś
monte-everesto Szmajdziński: Giertych to osoba niepełnosprawna.. 07.07.07, 20:57 Zapomnial syn, ze jego tatus, dzisiaj kasuje kase z unii europejskiej i byl paprancem, ktory doradzal PZPR?Skleroza troglodyty? Wysoki jak topola a glupi jak fasola. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
ar.co Re: Szmajdziński: Giertych to osoba niepełnospraw 07.07.07, 21:27 Jeszcze mógłby sobie przypomnieć karierę partyjną swego idola literackiego, wiceprezesa Zbowidu, kawalera orderu Budowniczego Polski Ludowej i przewodniczącego PRON - Jana Dobraczyńskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
red.t.fox.life harcmistrzu PRL pokażcie lelijkę z sierpem imłotem 07.07.07, 20:57 żeby szanse się zrównały.. Odpowiedz Link Zgłoś
carramba7 Re: harcmistrzu PRL pokażcie lelijkę z sierpem im 07.07.07, 21:01 Raz sierpem raz młotem to czerwoną hołotę....something po..s mędrcu? Odpowiedz Link Zgłoś
pos3gacz Re: harcmistrzu PRL pokażcie lelijkę z sierpem im 08.07.07, 00:50 Ty - l e lijka,a może jesteś lesbijka? Zora przestań się szlajać. Odpowiedz Link Zgłoś
mugu Re: harcmistrzu PRL pokażcie lelijkę z sierpem im 07.07.07, 21:12 red.t.fox.life napisał: > żeby szanse się zrównały.. No proszę, odzywa się banda debili którzy nie wiedzą nawet jak wyglądała harcerska lilijka Odpowiedz Link Zgłoś
dziedzicznacytadelafinansjery Jak można obrazić komunistę? 07.07.07, 21:03 Nie rozumiem... Odpowiedz Link Zgłoś
majster_g Re: Nijak! swini plujesz w morde a ona ze deszcz 07.07.07, 21:09 Nie. Mowi, ze to zmowa ukladu. Odpowiedz Link Zgłoś
pos3gacz Re: Nijak! swini plujesz w morde a ona ze deszcz 08.07.07, 00:53 zora to jest już orgazm?A może już szczytujesz.Tak się dziecko podniecasz,że już nad niczym nie panujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
majster_g Re: Jak można obrazić komunistę? 07.07.07, 21:11 dziedzicznacytadelafinansjery napisał: > Nie rozumiem... Zobacz, obecna wladza to czysty bolszewizm. A obrazaja sie bez przerwy. Teraz rozumiesz? Za czasow PRLu wladza tez sie obrazala. Zreszta tak samo. Co nie dziwota. Odpowiedz Link Zgłoś
piehemoth Re: Szmajdziński: Giertych to osoba niepełnospraw 07.07.07, 21:07 Dożywocie za ujawnienie tajemnicy państwowej!!! Choć to aqrat tajemnica poliszynela. Odpowiedz Link Zgłoś
piehemoth Re: Szmajdziński: rosatti i pastuzsek= SB 07.07.07, 23:26 To jakiś automat wysyła te posty? Rydzyk, wymień baterie. I takie bydło ma prawo głosu... Odpowiedz Link Zgłoś
jacek230 Giertychowi brakuje 5tej klepki. To widac patrzac 07.07.07, 21:11 w jego konska twarz. Nawet nie trzeba sluchac tego co plecie. Odpowiedz Link Zgłoś
smakosz13 Szmajdziński: Giertych to osoba niepełnosprawna.. 07.07.07, 21:13 oby tylko niep.... ale łon jest ciężko je.... du.... czymu ino takie ciule sie rodzom w polsce i jeszcze ich wybieromy ale nom wali cza z tego kraju pitać Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Szmajdzinski to sprzedawczyk Polski !!! 07.07.07, 21:17 katolik_polski1 napisał: > Polacy obudzcie sie !!! > Mozemy dzieki takim Szmajdzinskim obudzic sie > jutro w Judeopoloni !!!! moze obudz sie ty golym okiem widac ze kraje katolickie to bieda , zas protestanckie i izrael to bogactwo !! Odpowiedz Link Zgłoś
adam.2x Giertycha należy olać, po co dawać mu rozgłos 07.07.07, 21:21 Przemawia on do swych wyborców a więc zaledwie 2% elektoratu. Po co zajmować się tyle marginesem społecznym? Odpowiedz Link Zgłoś
ar.co Szmajdziński: Giertych to osoba niepełnosprawna.. 07.07.07, 21:22 Jak rozumiem, popaprańcem jest również Kaczyński, bo on też brał udział w Okrągłym Stole. Odpowiedz Link Zgłoś
ssssss12 Szmajdziński: Giertych to osoba niepełnosprawna.. 07.07.07, 21:22 Popaprańcy się sami przyznają. Giertych powiedział: ...... i popaprańcy. Odpowiedz Link Zgłoś
ar.co Re: Szmajdzinski to sprzedawczyk Polski !!! 07.07.07, 21:23 Ty lepiej śnij dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
123rbr Szmajdziński: Giertych to osoba niepełnosprawna.. 07.07.07, 21:24 Nie tylko Giertych jest niepełnosprawny intelektualnie. Odpowiedz Link Zgłoś
szasza7 Głupota dziedziczna.Liga nie za długo lignie,więc 07.07.07, 21:25 chwyta się właściwych sobie narzędzi:szyderstwo,obrzucanie błotem,chamstwo.Giertychowie to osobniki ,które nie poddały się ewolucji darwinowskiej,co zresztą twierdzi stary Giertych.I "cos" w tym jest.To widać u wicepremiera w jego obskuranckich bojach w edukacji i w ogóle.Koalicja porąbanych facetów.Wyjątkowy wybryk historii. Odpowiedz Link Zgłoś
magnusg Szmacinski-mam ci przypomniec slowa tow.Oleksego o 07.07.07, 21:38 tobie:)Jakies "bufony" tam chyba byly:) Odpowiedz Link Zgłoś
max666 100% Prawdy 07.07.07, 21:46 Brawo panie Szmajdziński !!! Giertych powinien siedzieć w zakładzie dla umysłowo chorych, a nie w sejmie!! Ma pan u mnie dużego + Odpowiedz Link Zgłoś
gregsmile "inteligentny inaczej" ładniej wpada w uszy :) 07.07.07, 22:03 i w sumie trzeba być inteligentnym, żeby to zrozumieć. Giertychowi to nie grozi:) Odpowiedz Link Zgłoś
dzielanski Brawo panie Szmajdziński! 07.07.07, 22:12 Tak rzadko słyszy się normalne wypowiedzi na temat nienormalnych polityków. Odpowiedz Link Zgłoś
jama314 Ma absolutną rację... 07.07.07, 22:21 Jak się słyszy o obrońcach swobód demokratycznych w Polsce w rodzaju Rakowskiego, Kwaśniewskiego, Nicholskiego, Siwca, Wałęsy, Wachowskiego z drogim Bronisławem na czele tej czeredki, to nie wiadomo czy śmiać się czy płakać... Odpowiedz Link Zgłoś
martin.slenderlink Ustalmy litanię na zawsze, żebyśmy się nie mylili 07.07.07, 22:37 Mamy uznać polskie kryterium genetyczne (komuna-solidarność) za nieaktualne? A może jest aktualne, tylko Giertych sobie ustali, kto jest kto? Czegoś tu nie rozumiem. Albo rybki albo akwarium, tudzież Rada Konsultacyjna. Denerwujące, jak politycy w Polsce czepiają się zawsze tego, co im wygodne. I w zasadzie to nie wiadomo, czy są za, czy przeciw. Dlaczego tak robią? Bo bez tego zginą. Bez elektryzacji hasełkiem niczym obosiecznymi kłami nie istnieją w rzeczywistości. Są grupą o niskim zaufaniu społecznym. Do tego funkcjonującą w kadrowych tworach typu fantasy world utrzymywanych jedynie przez ceremoniał wyborów demokratycznych, bez których wstydzilibyśmy się pokazać światu. Hasła, które wygłaszają są tak na prawde skrojone na ich możliwości umysłowe. Muszą to być dostatecznie proste całości np. polska solidarna w odróżnieniu od liberalnej/biurokratycznej, o którą rywalizowała PO, to IVRP, inna niż IIIRP sponsorowana przez postkomunistów i zgniłych permisywizmem laickich liberałów. Nie może być za proste np. LiD jest be, PO jest be, choć nieznacznie mniej, a Leper był tak be, że nietykalny prawie, ale be już nie jest. Ważne, żeby widz powiązał właściwie, wtedy całość się broni. Szatani inspirujcie dalej, bo nuda. Odpowiedz Link Zgłoś
niestaly_czytelnik Szmajdziński to - jak jego nazwisko wskazuje - 07.07.07, 22:28 po prostu zwykła ... a zresztą, nie będę go nazywał tak, jak na to zasługuje, bo mnie jeszcze poszczuje "swoimi młodszymi kolegami". Może nawet Napierniczakiem... Odpowiedz Link Zgłoś