Gość: olko33 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.09, 15:21 Uprzejmie poprosze o Wasze opinie. Sama skłaniam sie ku imieniu Hubert ( synek mówi ze mu sie podoba i bedzie wołał Skubi hibi - tez dobrze hihihi). Ale Aleksander brzmi tak dostojnie! Tylko że ja sama mam Aleksandra i nie chce samowychwalania imienia własnego. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: olko33 Re: Hubert czy Aleksander IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.09, 15:27 Aha...dodam,że brat ma na imie Borys Odpowiedz Link Zgłoś
magducha78 Re: Hubert czy Aleksander 29.10.09, 15:40 hmmmm... chyba Aleksander. Bardziej pasuje do Borysa Odpowiedz Link Zgłoś
aneladgam Re: Hubert czy Aleksander 29.10.09, 15:45 bardziej mi się podoba Aleksander do imienia brata bardziej pasuje moim zdaniem Aleksander ale jeśli Ty jesteś Aleksandrą... to głos za Hubertem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niki Re: Hubert czy Aleksander IP: *.dip.t-dialin.net 29.10.09, 16:21 Hubert i tylko Hubert. A "dostojny" Aleksander i tak zostanie w koncu Olkiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olko33 Re: Hubert czy Aleksander IP: *.gdynia.mm.pl 29.10.09, 20:02 Racja - dobrze ujęte. Hubert zatem Odpowiedz Link Zgłoś
justii23 Re: Hubert czy Aleksander 29.10.09, 20:11 jako ze Ty Aleksandra to Hubert ale bez zachwytu a może zamiast Aleksandra Aleksy ? Odpowiedz Link Zgłoś
nelcia714 Re: Hubert czy Aleksander 29.10.09, 20:29 Bardziej podoba mi się Aleksander ale w takich okolicznościach Hubert. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Franka 8 Re: Hubert czy Aleksander IP: 194.65.119.* 30.10.09, 13:16 Hubert, Hubert, Hubert! Zapomnialam o tym imieniu. Bardzo ladne. Jak bede miala syna, to na pewno je rozwaze. Aleksander tez jest ladne. Ale moze troche bardziej popularne? Natomiast Olek juz nie jest takie fajne. Zatem Hubert! Mysle, ze Hubert bedzie bardzo przystojny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada77 Re: Hubert czy Aleksander IP: *.cdma.centertel.pl 31.10.09, 11:52 Hubert o ile nie bedzie Hubciem, Bercikiem lub Hubercikiem........ imie ładne, ale ładnych, oczywistych zdrobnien brak i będą wymyślac na siłę dziwoloągi Odpowiedz Link Zgłoś
iryska84 Re: Hubert czy Aleksander 01.11.09, 20:55 Aleksandrów jest od groma, dlatego Hubert lepszy (i te przesympatyczne zdronienia Twojego syna!), ale Aleksander będzie świetny na drugie jako nawiązanie do imienia mamy. Odpowiedz Link Zgłoś