Dodaj do ulubionych

Prezydent: Rydzyk mnie obraził, ale z Huberta H...

• joushua I po raz 4 ja obrazi i 5, a ty, prezio, nic nie zr 10.07.07, 18:08
      obisz, bo zeby bronic wlasna kobiete, to trzeba jaja miec.
    • honeyr Współczucie dla Pani Marii z powodu jej rodziny 10.07.07, 18:11
      W tej rodzinie, jak Pani widzi, jest tak: jest Pani obrażana przez jadowitą
      kleszą żmiję, a mąż i szwagier udają, ze nic się strasznego nie stało, to tylko
      deszcz pada, i współczują czarnemu skunksowi, że tak go źle media potraktowały.
      Wyrazy współczucia!
      • joushua Takiego cyrku chyba jeszcze w Polsce nie bylo. Ser 10.07.07, 18:15
        io.

CHWD PiS
        • joushua I dlatego wlasnie upadla Rzeczpospolita Szlachecka 10.07.07, 18:16
          Bo takie sarmackie bydlo pokroju tych pokreconych przyglupich kurdupli dorwalo
          sie do wladzy...
          • honeyr symbioza warcholstwa, chamstwa i katolicyzmu 10.07.07, 18:18
            Prosta recepta na doprowadzenia państwa do upadku w atmosferze pełnej stęchlizny.
            • joushua Ale jaki to wstyd na cala Europe...Serio... 10.07.07, 18:20
              Przeciez to sie w pale nie miesci...
    • wincon Prezydent: Rydzyk mnie obraził, ale z Huberta H.. 10.07.07, 18:12
      Wiecie co, to ja już bardziej Tokio Hotel wolę słuchać niż miłościwie nam najjaśniej panujących - a też bliźniacy (skąd inąd lubię TH, nie chciałbym tym porównaniem im ubliżyć).
    • pyosalpinx Obrazil ciebie i zone to zrob cos 10.07.07, 18:15
      niektorzy politycy sa rzeczywiscie bez grama ambicji, jak wolowina
      • joushua Co Ty. Nic nie zrobi, ten facet nie mam jaj. 10.07.07, 18:21
        Ma tylko piora i pociesznie posapuje.
    • joushua Panie prezio. Rydzyk powinien isc do pierdla! 10.07.07, 18:19
      Tam jest jego miejsce. Razem z Andrzejem, Lyzwinskim, Gyertychem (ooo,
      przepraszam, ten nalezy do wariatkowa).

CHWD PiS
    • mirgrab Prezydent: Rydzyk mnie obraził, ale z Huberta H.. 10.07.07, 18:27
      Zobaczymy kto tu ma jaja.
    • wincon Prezydent: Rydzyk mnie obraził, ale z Huberta H.. 10.07.07, 18:33
      Swoją szosą, takiej ilości jadu, wylewanej na półłby to nigdy tu nie widziałem. Przelało się coś w nas? Ile jeszcze?
    • mulla_ahmed Czyzbysmy zapomnieli o wolnosci slowa????? 10.07.07, 18:39
      Widac, ze PRL pozostawil spustoszenia w glowach Polakow ( od lewa do prawa ).
      Rydzyk ma takie samo prawo do ostrej krytyki rzadu jak kazdy inny obywatel. Te
      polnazistowskie przepisy o 'obrazie' prezydenta/rzadu/uczuc religijnych i
      wszelkie inne polskie dziwactwa powinny byc jak najszybciej obalone.
      • chwdpis51 To ja powiem na ciebie :"ty świnio". Wolno prawda? 10.07.07, 18:43
        Skoro jest wolność słowa to ja powiem na ciebie. Ty świnio. Prawda, że pięknie. Jest wolność słowa. Zastanów się człowieku. Pan Rydzyk nie ma prawa uzywać słów w ten sposób jak to czyni.
        • mulla_ahmed Pewnie, ze Ci wolno. 10.07.07, 19:32
          Jezeli bedzie mi to przeszkadzalo to sam Ci wytocze proces cywilny. Ale panstwo
          NIE MA PRAWA scigac nikogo za to co mowi.
      • sajjitarius Re: Czyzbysmy zapomnieli o wolnosci slowa????? 11.07.07, 00:17
        Nie ma to jak rznac glupa. Mozna oczywiscie dyskutowac czy przepisy o obrazie
        prezydenta/rzadu/uczuc religijnych maja sens i czy nie kloca sie przypadkiem z
        konstytucyjnie gwarantowana wolnoscia slowa. Ja przykladowo uwazam, ze takie
        przepisy sa istotnie absurdalne, anachroniczne i powinny byc zniesione. Nie
        mniej jednak dopoki one obowiazuja to albo nie egzekwuje sie ich wcale, albo
        egzekwuje sie wszedzie tam gdzie zostaly naruszone. Jezeli w jednym przypadku,
        nikomu nie znanego bezdomnego, stawia sie na nogi policje w calym kraju, by
        delikwenta pociagnac do odpowiedzialnosci, a w drugim przypadku, do tego
        znacznie powazniejszym, sprawe usiluje sie z miejsca zatuszowac, to takie
        postepowanie wladzy narusza inna zasade konstytucyjna, a mianowicie zasade
        rownosci wobec prawa. No, a zestawienie przez pierwsza kaczke sprawy bezdomnego
        pijaczyny ze sprawa Rydzyka w sposob w jaki zostalo ono dokonane, jest po prostu
        niegodne prezydenta RP.
    • mozart Prezydent: Rydzyk mnie obraził, ale z Huberta H.. 10.07.07, 18:42
      Spieprzaj Dziadu!
    • blandyn44 Prezydent: Rydzyk mnie obraził, ale z Huberta H.. 10.07.07, 18:49
      Aż się z dziwi on nie jest bezdomny ma gdzie mieszkać "---"
    • steku Prezydent: Rydzyk mnie obraził, ale z Huberta H.. 10.07.07, 18:58
      za obrazanie kobiety to sie laduje w papuge a nie mowi, ze jak inni obrazaja to
      nikt sie nie czepial. wyglada na to, ze najwieksze ped.aly sa nie na paradzie
      rownosci tylko w rzadzie i pisie
    • 123rbr Prezydent: Rydzyk mnie obraził, ale z Huberta H.. 10.07.07, 19:07
      Ten "prezydent" to beznadziejny przypadek. Nie potrafi stanąć nawet w obronie
      swojej żony obrażnej w nieprawdopodobny sposób przez Rydzyka.
    • moped26 Prezydent: Rydzyk mnie obraził, ale z Huberta H.. 10.07.07, 19:09
      E ty rezydent?
    • moped26 Prezydent: Rydzyk mnie obraził, ale z Huberta H.. 10.07.07, 19:11
      A może powiedział spieprzaj dziadu? A może pokaże swój prawdziwy wizerunek?
      Sobiewski tak robił?
    • baca07 Prezydent: Rydzyk mnie obraził, ale z Huberta H.. 10.07.07, 19:21
      Białe jest czarne a czarne jest białe.
    • mariasz77 BRACIA i ich sojusznicy ciągle uważają, że 10.07.07, 19:23
      są zbawcami narodu. Przypisują sobie zaslugi, których nie są tworcami.
      Bezrobocie spadlo, bo poprzednie ekipy sprawily, że jesteśmy w UE i ludzie
      wyjeżdżają do pracy, gospodarka ma się dobrze, ale to też nie jest zasluga
      obecnie rządzących, bo bo jej rozwój nie następuje nawet w ciągu roku lecz
      wielu lat. I znowu rozwój gospodarki zawdzięczamy wstąpieniu do UE. Na
      szczęście rząd jeszcze nie zdążyl w niej grzebać. Najlepiej im idzie sklócanie
      spoleczeństwa, deprecjonowanie wszystkich osiągnięć poprzednich lat i sianie
      nienawiści. I to się na nich zemści.
      • wet3 Prezydent: O.Rydzyk trzeci raz obrazil ... 10.07.07, 19:39
        Typowy dla GW tytul na stronie "Wiadomosci"!!! Trzeba zawsze implikowac
        nieprawde! Tymczasem gdy zaczynamy czytac artykul znajdujemy tam slowo "jesli"!
        Tytul jednak juz z gory sugeruje nam, ze o.Rydzyk obrazil! Wstydzcie sie
        obrzydliwi manipulanci!!!
        • barnaba444 wet3... typowy łajdak z SB... 10.07.07, 20:18
          • wet3 Re: barnaba444 11.07.07, 00:11
            barnaba444 napisal: wet3...typowy lajdak z SB

Tobie juz nic nie pomoze. Czy ty w ogole jeszcze myslisz potrafisz???! Jesli
            nie dostrzegasz wyraznej manipulacji do daj sie zaszklic!
        • no.655321 Re: Prezydent: O.Rydzyk trzeci raz obrazil ... 10.07.07, 22:00
          a nie obraził? ty też mówisz że pada deszcz jak ci w twarz plują ?

wet3 napisał:

> Typowy dla GW tytul na stronie "Wiadomosci"!!! Trzeba zawsze implikowac
          > nieprawde! Tymczasem gdy zaczynamy czytac artykul znajdujemy tam
          slowo "jesli"!
          > Tytul jednak juz z gory sugeruje nam, ze o.Rydzyk obrazil! Wstydzcie sie
          > obrzydliwi manipulanci!!!
    • piotrus.zibi Prezydent: Rydzyk mnie obraził, ale z Huberta H.. 10.07.07, 19:38
      slyszac dzisiejsze wystapienie prezydenta, smiem watpic, iz bedzie z tego
      afera. nasuwa sie pytanie, " kto w tym kraju rzadzi: prezydent czy jakis
      oblakany zakonnik? " wyglada na to, ze ten drugi. twardziele z pisu boja sie
      duchowego bandyty. wstyd!!!!!!!!!! jak w tym kraju ma byc dobrze? leppera
      inwigilowano juz od dawna, okazja do ujawnienia tego badz co badz watpliwego
      oskarzenia nadazyla sie akurat teraz wyglada na to, ze taktyka pisu jest
      prosta -najpierw po cichu trzeba zbierac haczyki, by pozniej przycmic istote
      rzeczy. moim zdaniem winnym calego tego zamieszania jest nawiedzony oblakaniec
      z zakonu moherow. ciekawe ile asow w rekawie ma jeszcze jarus. sadze, ze wiele.
      ktos nie bedzie pasowal lub dojdzie do kolejnego blamazu polityki pis, a juz
      piec minut pozniej wybuchnie kolejna afera kompletnie nie zwiazana z tematem.
      pozdrawiam
    • markmig Prezydent: Rydzyk mnie obraził, ale z Huberta H.. 10.07.07, 19:47
      Prezydent wytarł gó.. z twarzy i powiedział, że przestało padać...
    • cookies3 Prezydent: Rydzyk mnie obraził, ale z Huberta H.. 10.07.07, 20:02
      Bezdomnego Huberta postawiono przed sądem a wcześniej policjanci w całej Polsce
      poszukiwali za kilka niecenzuralnych określeń. To jaka kara powinna spotkać
      o.TR za lekcewazenie głowy państwa publicznie przed studentami?
    • kazik_b4 bal sie powiedziec Rydzykowi "spieprzaj dziadu"... 10.07.07, 20:13
      a tamtemu powiedzial ... zalosny patafil...
      • barnaba444 Kaczyńscy trzęsą portkami przed Rydzykiem !! 10.07.07, 20:17
        Ten łajdak, faszysta, złodziej ma nad nimi władze...Pluje im w gebe, kaczyńscy
        tylko sie oblizuja!...Kaczyńscy to tchórze, nie potrafia bronić nawet bliskich....
        • kazik_b4 hochsztapler Rydzyk i debile Kaczynscy to holota! 11.07.07, 00:57
          barnaba444 napisała:

> Ten łajdak, faszysta, złodziej ma nad nimi władze...Pluje im w gebe,
          kaczyńscy
          > tylko sie oblizuja!...Kaczyńscy to tchórze, nie potrafia bronić nawet
          bliskich.
          > ...
    • bronskow Prezydent: Rydzyk mnie obraził, ale z Huberta H.. 10.07.07, 20:19
      pis ze strachu przed czarnymi jest gotów znosić każdą obelgę ale za to stawia
      na nogi całą policję i prokuratorów do ścigania bezdomnego, który w pijanej
      pomroczności jasnej wyraził,to, co czuje do prezydenta!Ale jaaajaaa!
    • talking_head Prezydent: Rydzyk mnie obraził, ale z Huberta H.. 10.07.07, 20:24
    • nerhaa OMFG!!! To żart czy co? 10.07.07, 20:27
      Oj tak mnie język świerzbi na to porównywanie Rydzyka do bezdomnego Gala
      Anonima, że nie skomentuję tego, bo trafię za kratki albo będę go musiał
      przepraszać w tvn24!!!!!! $%^%^&^*#$%!$$%$#^%&**(%&# !!!! A nawet powiem, że
      $%^$%#%$#$%#$%@ !!!
    • talking_head Nie raz w historii Polski ksiądz "obrażał" króla 10.07.07, 20:34
      Jeden biskup tak mocno "obraził" miłościwie nam
      panującego, za jego niegodne króla zachowanie, że
      ten skrócił biskupa o głowę.
      Biskup ów został potem naszym, Polaków patronem.
      Śmiesznie to wygląda, jak tzw "katoliccy" publicysci
      zarzucają księdzu, że w ostrych słowach potępił
      zabiegi legitymizowania prób wprowadzenia eutanazji.
      Dzisiaj mówi się "czarownica", to chyba mniej grożnie
      brzmiące od "antychrysta","szatańskiego pomiotu" jakimi
      to epitetami obdarzali sprzeniewierców ojcowie Kościoła
      w historii
      • pierot6 talking_hójd... co ty pier..lisz, porypańcu ?! 10.07.07, 20:41
      • oryganion1 Re: Nie raz w historii Polski ksiądz "obrażał" kr 10.07.07, 20:46
        byli tacy co nawet pluli
      • zora8 Re: Nie raz w historii Polski ksiądz "obrażał" kr 10.07.07, 20:54
        dobrze ze znasz nieco histori i masz odwage to napisac
    • corrine Prezydent: Rydzyk mnie obraził, ale z Huberta H.. 10.07.07, 20:48
      A mnie sie wydaje, ze to w mysl powiedzenia: pluja, i to kolejny raz a on mowi,
      ze deszcz pada. Nigdy honor nie byl mocna strona braci....coz!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka