maureen2 10.07.07, 15:26 prowokacja polityczna,żenujące to wszystko Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tow.stalin zdecydowanie prowokacja 10.07.07, 15:39 maureen2 napisała: > prowokacja polityczna,żenujące to wszystko masz racje. ja też mam takie wewnętrzne feeling, ja to tak czuje, że lepper padł ofiarą katonazisty ziobry. moze jest jew i to dlatego? oh, jak ja to czuje w tym moim wyksztalciuch brain - wierze, że andrew jest innocent... Odpowiedz Link Zgłoś
jankbh a gdzie kajdanki??? 10.07.07, 15:47 Ten pan (Andrzej G.) juz nigdy zadnego hektara ziemi w swoim zyciu nie przekwalifikuje. No, nie brzmi to tak dobrze jak z zabijaniem, kamer tez nie bylo, a i Ziobro jakis taki ostrozny - czyzby nie chcial wydac zbyt pochopnego sądu o domniemanie niewinnym koledze? Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: a gdzie kajdanki??? 10.07.07, 16:17 przecież marszałek Dorn wyrażnie powiedział,że nigdy nie rozważano nawet możli- wości wystapienia o uchylenie immunitetu Lepperowi,więc nie było żadnych za- rzutów do Leppera,wszystko to było widowisko medialne,w starym znanym stylu, podejrzenia,dymisja i przejęcie posłów SO,z obietnicą,że może kiedys Lepper wró ci jak się "oczysci",he,he.A potem po kolei wykasowanie innych w tym stylu. A styl jak pisze wyżej tow.stalin jest znany,tak jakby SB,albo coś podobnego do Gomułki. Odpowiedz Link Zgłoś
kaytek34 lapowka dla wicepremiera? 10.07.07, 15:56 dobrze ze zatrzymali go nie na goracym uczynku tylko przed uczynkiem, bylby naprawde wielki wstyd i utrata zaufania do polski bubu node - chmielna 10a Odpowiedz Link Zgłoś
babette666 Re: lapowka dla wicepremiera? 10.07.07, 16:04 Dymisja Leppera to krach amoralnej polityki Jarosława Kaczyńskiego prowadzonej w imię moralnej rewolucji. Polityka ta pchnęła go do koalicji z Lepperem - populistą i przestępcą, ze skrajnie prawicowym Giertychem i antysemickim integrystą - ojcem Rydzykiem. Ta koalicja psuje Polskę i wystawia nas na pośmiewisko Europy. Dobrze, że wreszcie się kończy Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: lapowka dla wicepremiera? 10.07.07, 16:53 w towarzystwie PO pan J.K. byłby taki sam Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika masz racje, moriintu, gnidą się rodzi i umiera, 11.07.07, 11:02 jak JK. maureen2 napisała: > w towarzystwie PO pan J.K. byłby taki sam Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Ziobro: Są dowody na rolę Leppera w aferze 10.07.07, 16:09 są też zapewne tacy,którzy mówią,że mogą załatwić dużo w ministerstwie sprawie dliwości, a nawet i samego pana Ziobro Odpowiedz Link Zgłoś
zyks "Już nigdy ten przestępca nie pobierze łapówki za 10.07.07, 16:17 przekwalifikowanie gruntów!". Zbigniewa Z. (prawdziwa narzeczona premiera, a nie zmyłkowa atrapa, Jola Szczypińska) powtarza się. Andrzej Lepper to kawał łobuza i powinien już dawno siedzieć a nie brylować w rządzie z łaski Upiornego Bliźniaka, ale ta sprawa jest dęta i zarzutu prokuratorskiego tu dla niego nie będzie, nawet przy obecnej dyspozycyjności prokuratury. Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Ziobro: Są dowody na rolę Leppera w aferze 10.07.07, 16:20 poza tym historia się powtarza,ponownie zdymisjowany,z próba przejęcia elektora tu,demolowanie PO i przeciąganie posłów. Odpowiedz Link Zgłoś
tamara62 To nie prowokacja, tylko szantazyk w ramach ... 10.07.07, 16:25 prowadzonej rozgrywki. Wszystko to jest zenada. Ale trzeba przyznac, ze blizniacy graja z rozmachem a karty rozdaje Rydzyk. I mam wrazenie, ze to on rzadzi Polska. Bo Kaczynscy wiedza, ze bez moherow nie ma pisu w sejmie. a wracajac do Leppera - potrzebuje Kaczynski ludzi z Samoobrony - Lepper mu koscia w gardle. Majac w perspektywie aresztowanie - zmieknie. Tak mysle. Ciekawe... Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: To nie prowokacja, tylko szantazyk w ramach . 10.07.07, 16:39 nie powinien mięknąć,szantaż to jest zjawisko permanentne,nigdy nie kończące się,nawet gdy go aresztują,to niczego nie zmieni,a Czarnecki niczego nie pocią gnie,a posłowie SO nawet jeżeli przejdą do PiS ,to też zostaną w podobny sposób "wykasowani". Metody pozostają stałe i nie ma wyjątków i złudzeń. Odpowiedz Link Zgłoś
zyks Zbigniewa posiadła wiedzę :-) Dowody mogą wskazy 10.07.07, 16:21 wać :-). Ach, to rumiane liczko Zbigniewy Z., wygląda na namiętną dziewczynę ... Odpowiedz Link Zgłoś
qc Wprost zalosne 10.07.07, 16:34 co za bolszewickie bezprawie. Zero znow dostal zamowienie na ofiare a teraz szukaja paragrafu. Odpowiedz Link Zgłoś
stasieczek5 Ziobro: Są dowody na rolę Leppera w aferze 10.07.07, 16:40 "Doberman Prawa" - min. Ziobro - juz pare razy pokazywał "niezbite, porażające" dowody przestępstw. Ostatnim był film o zatrzymaniu Blidy. Chyba dostanie OSKARA za " osiągniętą tajemniczość i minimalizm w stosowaniu środków filmowych" PIS - PARANOJA I SCHIZOFRENIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
arebia Ziobro: Są dowody na rolę Leppera w aferze 10.07.07, 16:53 ha! i znowu wyjdzie ze Lepper jest tak samo winny jak to ze niby przelecial jakas tam:) ....i co sie okazalo? badania wykazaly ze Lepper mogl ja jedynie zapylic a nie zaplodnic:) Odnosze wrazenie ze Lepper bedzie tak samo "winny" jak w poprzedniej sprawie.Juz mi sie niechce sluchac pisu.Zenada. Odpowiedz Link Zgłoś
mamgotamgo Ziobro: Są dowody na rolę Leppera w aferze 10.07.07, 17:03 Ja mam 40 cm kwadratowych dla moich kwiatków, które podlewam, gdy sobie o tym przypomnę. Bardzo cierpliwe żyjątka. Ale chętnie przemienię tę ziemię na działkę budowlaną. Mnie to jest dobrze. Hehe! Odpowiedz Link Zgłoś
drk_z Ten pan już niczego nie odrolni!!! 10.07.07, 17:24 Co tu więcej komentować. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Ziobro: Są dowody, że IV RP to cyrk i nic ponadto 10.07.07, 18:04 Są dowody, które mogą wskazywać na rolę Andzrzeja Leppera w aferze korupcyjnej w resorcie rolnictwa - poinformował Ziobro. Zaznaczył, że niczego nie przesądza. ***************************************** Tak, jak w przypadku Łyżwińskiego. Śledztwo będzie się rozwijało tak długo, jak potrzebna będzie ręka Leppera do naciskania koalicyjnego guzika podczas głosowań w sejmie. Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika a ya dwa lata Akt 2 11.07.07, 11:11 maruda.r napisał: > > Są dowody, które mogą wskazywać na rolę Andzrzeja Leppera w aferze korupcyjnej > w > resorcie rolnictwa - poinformował Ziobro. Zaznaczył, że niczego nie przesądza. > > ***************************************** > > Tak, jak w przypadku Łyżwińskiego. Śledztwo będzie się rozwijało tak długo, jak > potrzebna będzie ręka Leppera do naciskania koalicyjnego guzika podczas głosowa > ń > w sejmie. > Odpowiedz Link Zgłoś
barnaba444 Ziobro!.. a dowody łajdactwa Rydzyka, Kryżego? 10.07.07, 20:05 Zamiecione?..Ty zakłamany bolszewiku! Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: Ziobro!.. a dowody łajdactwa Rydzyka, Kryżego 10.07.07, 20:17 plec pleciugo, byle dlugo Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Ziobro!.. a dowody łajdactwa Rydzyka, Kryżego 11.07.07, 03:15 abhaod napisał: > plec pleciugo, byle dlugo Chcesz powiedzieć, że w/w to nie łajdaki i że nie ma na to dowodów? A, zapomniałam! Na kogo spłynie łaska Jarka ten już jest oczyszczony... Taką moc posiada "Czyste Dobro"! Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Ziobro!.. a dowody łajdactwa Rydzyka, Kryżego 11.07.07, 06:28 łaska władzy oczyszcza ze wszystkich podejrzeń na oczach tłumów. Nawet pirania Aleksis staje się tragiczną ofiarą rekinów mafii,ktorzy ją wessa- li. Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: Ziobro!.. a dowody łajdactwa Rydzyka, Kryżego 11.07.07, 17:51 premierek na smietnik historii, co nas obchodzi oszolom rydzyk-to sprawa kosciola, Ziobro do lamusa... Odpowiedz Link Zgłoś
vvvitek To samo w terenie 10.07.07, 22:45 To samo się dzieje na wszystkich szczeblach w terenie. W końcu ludzie z mianowania Samoobrony są szefami terenowych oddziałów i Agencji Odpowiedz Link Zgłoś
samozwaniec1 Do koronkowych akcji potrzeba zawodowcow 11.07.07, 10:59 CBA to firma powiatowa z narybkiem nieotrzaskanym w tak precyzyjnych akcjach.A burak z Darlowa to wysokiej klasy oszust.Na pewno wywinie sie od celi... Odpowiedz Link Zgłoś
kazik_b4 fabrykowal falszywe papiery dla potrzeb CBA? 11.07.07, 11:11 zeby mogli go aresztowac! Przerazajaca farsa rzadzacej holoty trwa - jak dlugo jeszcze? Spieprzac dziady!! Odpowiedz Link Zgłoś
jhbsk Ziobro: Są dowody na rolę Leppera w aferze 11.07.07, 15:16 Skoro Ziobro tak twierdzi, to na pewno jest odwrotnie. Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Ziobro: Są dowody na rolę Leppera w aferze 11.07.07, 16:50 przecież te dokumenty były kilkakrotnie zwacane do uzupełnienia,więc ktoś je czytał,a decyzji ostatecznej nie podjęto. Odpowiedz Link Zgłoś