cimokio 13.07.07, 14:07 brakuje porad jak wyrwać ładną mame;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ptaszyna12 Re: Mama na randce? 28.02.08, 18:10 No cóż mama będzie ostrożna i jeszcze bardziej wymagająca niż kobieta bez dzieci, więc sprawa jest ciężka, ale nie beznadziejna:D Odpowiedz Link Zgłoś
fation Re: Mama na randce? 28.02.08, 18:13 co w takiej mamie widzicie pozytywnego? Odpowiedz Link Zgłoś
skaflok no jak ? 29.02.08, 07:23 a co widzisz negatywnego ? :] zwykla kobieta tylko ze z dzieckiem ;P Odpowiedz Link Zgłoś
jestem_trollem2 Re: Mama na randce? 29.02.08, 16:36 fation napisał: > co w takiej mamie widzicie pozytywnego? > Jak to co? Po pierwsze wiadomo,że już testowana. Po drugie jako kobieta z dzieckiem zdaje sobie sprawę z tego,że przebierać i wybierać za bardzo już nie może i automatycznie obniża swoje wymagania. Po trzecie jak z matką Ci nie wyjdzie,zawsze możesz spróbować z córką. Odpowiedz Link Zgłoś
zbawieni w linii programowej Gazety byłby raczej tytuł: 29.02.08, 07:58 W linii programowej Gazety byłby raczej tytuł: "Dlaczego moja mama idzie na randkę z nową przyjaciółką?". Randka z mężczyzną to przecież nic ciekawego... zbawieni.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
skrzydlate mama 29.02.08, 12:52 mój syncio stwierdził ze dobrze że w tzw międzyczasie mógł mieć przyszywanego tatusia, bo - jak twierdzi obecnie jako dorosły pan - ma więcej wzorców z których czerpie wiedzę, zatem drogie mamusie, fundujcie swoim maleństwom przyszywanych wujko-tatusiów, tylko na dobre im to wyjdzie :) Odpowiedz Link Zgłoś