bob_arctor A co w tym szokującego? 14.07.07, 17:14 No co, że wybraniec narodu chłopskiego i współpartner kwaczącej rewolucji moralnej używa słów na ch i k? Że tylko o kasę mu chodzi? Czy że chce kogoś zamknąć w oborze? Przecież obora to naturalne środowisko całej tej bandy kryminalistów, zwanej Chamoobroną. Żartowałem, przecież wiadomo,że poseł Łyżwiński jest prawy i sprawiedliwy, taśmy to fałszywka wyprodukowana przez kąsający w konwulsjach układ, ostro przyduszony przez współkoalicjantów prawego i sprawiedliwego posła Łyżwińskiego, a cała sprawa jest prowokacją i ma charakter polityczny. Prawda, Jolu z Dywit? Odpowiedz Link Zgłoś
augustus_germanicus_caligula Jola z dywit wlasnie zastanawia sie kto ja nagral 14.07.07, 18:41 ... ostatnio :) Odpowiedz Link Zgłoś
t-1984 Gangsterski wątek seksafery - Łyżwiński: Do wor.. 14.07.07, 17:25 To dobre do scenariusza filmowego a nie na pierwsze strony gazet.Różne rzeczy sie klepie co nie oznazca ze sie je zrealizuje.wielu wybitnych meżow stanu, ludzi powszechnie szanowanych, gdy ich dluznicy nie wywiazuja sie z przyjetych na siebie zobowiazan wypowiada sie sie w taki sposob że ciarki przechodza.Wygada sie lzej mu sie zrobi i przechodzi do porzadku dziennego.Gdzie tu etap przygotowania.Gadanie nie jest karalne./ z wyjatkiem grozby/. a tu o tym nie ma mowy. Odpowiedz Link Zgłoś
honeyr To z pewnością "prowokacja" i "nieprawda" ! 14.07.07, 17:25 Junta zakłamanych dewotów, kuchennych despotów, defraudantów, molestantów, gangsterów, katofanatyków, sfrustrowanych kryptohomo, nazioli, kiboli, psycholi i dresiarstwa - jakie składowe obecnej "koalicji" pominąłem ?? Odpowiedz Link Zgłoś
bogdan331 czy cham i bandyta ma stanowić polskie prawo? 14.07.07, 17:36 Tak! dzieki takim indywiduum jak kaczyńscy spragnieni zemsty i władzy.To dzięki nim głupi narodzie.To polacy w swojej odwiecznej głupocie wybrali takie łajno i dali mu władzę.Pozwalają też naginać prawo mam na myśli konstytucję.To o konstytucji młodziez powinna uczyć sie w szkołach a nie o patriotyźmie giertycha i becikowych wygłupach. Odpowiedz Link Zgłoś
perepalkin Gangsterski wątek seksafery - Łyżwiński: Do wor.. 14.07.07, 17:41 Zaprawde, nie trzeba oskarzen i dowodow, wystarczy popatrzec na ta bandycka morde i sprawa jest jasna: profilaktycznie do kibla, a potem zalozyc pety na nogi i trzymac tak do konca tego glupiego zywota pod stala kontrola ... Sa ludzie po caly swoj zywot zarazeni agresja i zdolni tylko do podlosci i przestepstw - coz z nimi innego uczynisz ? Odpowiedz Link Zgłoś
morda11 Gangsterski wątek seksafery - Łyżwiński: Do wor.. 14.07.07, 17:42 Wspaniałe towarzystwo: wybrańcy narodu. Gratulacje! Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 Wprost na zlecenie kaczki niszczy rydza i leppera? 14.07.07, 17:42 przecież Wprost do niedawna był bardzo mocno "prorządowy" i "prokoalicyjny" rzekłbym, że była to zwykła kacza reżimówka gdybym był kaczką i chciałbym uderzyć w koalicjanta i rydza zrobiłbym to za pomocą Wprosta, bo kazdy uznałby ten atak za bardziej wiarygodny niż atak "antypolskiej" i "antypatriotycznej" Wyborczej czy Dziennika, ktory jest na niemieckim żołdzie coś mi mowi, ze własnie tak to wszystko wyglada i cholernie mnie bawi "swiete" oburzenie red. Janeckiego, ktory do niedawna nazywał tę koalicję "szansą dla Polski itp", a teraz pogrąża leppera, samoobronę, rydzyka i pewnie niedługo giertycha pażywiom, uwidim, jak powiedział towarzysz bierut:) Polak-ateista Odpowiedz Link Zgłoś
honeyr Re: Wprost na zlecenie kaczki niszczy rydza i lep 14.07.07, 17:52 monster1972 napisał: > przecież Wprost do niedawna był bardzo mocno "prorządowy" i "prokoalicyjny" > > rzekłbym, że była to zwykła kacza reżimówka > > gdybym był kaczką i chciałbym uderzyć w koalicjanta i rydza zrobiłbym to za > pomocą Wprosta Z tych właśnie powodów absolutnie nie uwierzę we wciskany masom kit, jakoby taśmy Rydzola stanowiły jakieś zaskoczenie dla Kaczyńskich i dowiedzieli się o nich z gazet. Kaczyński ściskał się z Rydzolem z pełną świadomością, w jakim bagnie się tapla. Ciekawe, ile jest jeszcze takich taśm nieujawnionych? Odpowiedz Link Zgłoś
rakieter Apel!!!! 14.07.07, 17:42 Ludzie, przejzyjcie na oczy! Wszystkie te ostatnie afery zmierzaja do ponownych wyborów! Dla czego? Bo Kaczynscy zawladneli juz calym Panstwem Polskim, i sfalszuja wybory!!! Zakladam sie ze PiS bedzie mial 80%! To jest dyktatura, i nie ma watpliwosci! Przyklad macie na Bialorusi! Jesli ktos nie wierzy, to sie przekona. Odpowiedz Link Zgłoś
altarius Re: Apel!!!! 14.07.07, 17:46 rakieter napisał: > Przyklad macie na Bialorusi! Jesli ktos nie wierzy, to sie > przekona. Kurde, to taka demokracja w tym KGB? Pozwalają pluć na własną ojczyznę? Odpowiedz Link Zgłoś
rakieter Re: Apel!!!! 14.07.07, 17:51 skas Ty sie urwal? Jakim KGB, to oni Ci wmówili, ze reszta to albo KGB, albo cokolwiek... ale rób co chcesz, a sie przekonasz! Skonczy sie to izolacja Polski od Europy bo i o to im chodzi aby miec wladze absolutna i aby nawet Europa nie miala slowa do powiedzenia. Ale mysl sobie co chcesz i jak chcesz! Pielegniarki, lekarze? I co? Spuscili ich na beton jak typowy dyktator a mówiac wiecej lekarzy straszyli wcielaniem do wojska ale to poczatek. Po co im te przystawki byly? bo pomogly osiagnac wladze jaka osiagneli, teraz nie sa im juz potrzebne wiec sie ich pozbywaja... Odpowiedz Link Zgłoś
altarius Re: Apel!!!! 14.07.07, 18:15 Polska język trudna język. Musisz trochę więcej poćwiczyć Odpowiedz Link Zgłoś
rakieter Re: Apel!!!! 14.07.07, 18:21 Kolejna sprawa, to "odwijanie kota ogonem" od tematu, bo brak konkretnych argumentów? Prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
rakieter Re: Apel!!!! 14.07.07, 18:21 a mówiac o KGB rozumiem, ze wnioskujesz po moim nicku w internecie? nie? Jak bym mial nick Jarek, to sadzilbys, ze jestem zwolennikiem PiS? A np Olek, to SLD? widzisz jak prosto twoim rozumem zmanipulowac? Na tym opiera sie ich wladza... Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 nie.. aż tak źle to nie jest;) spokojnie... 14.07.07, 17:54 nie dadzą rady sfałszować wyborów... w razie czego poprosimy o przysłanie obserwatorów z "demokratycznych" bialorusi, wenezueli, kuby, rosji;) itp... oni nas ocalą przed drobiem, bo sami sie nie ocalimy ide o kazdy zakład, ze znow zagłosuje max 40%... a reszta bedzie pozniej stękać na forach, ze kaczki u żłobu... ;( Polak-ateista Odpowiedz Link Zgłoś
rakieter a masz pewnosc, ze ostatnio bylo 40%? 14.07.07, 17:57 Ktos to uszyl grubymi nicmi i to widac. Od momentu, kiedy Lesio mianowal Jarusia premierem, bylo jasne, dla tego Kaziu taki zgorszony byl i uciekl ze strachu chyba... Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Apel!!!! 14.07.07, 21:56 rakieter napisał: > Ludzie, przejzyjcie na oczy! Wszystkie te ostatnie afery zmierzaja do ponownych > wyborów! Dla czego? Bo Kaczynscy zawladneli juz calym Panstwem Polskim, i > sfalszuja wybory!!! Zakladam sie ze PiS bedzie mial 80%! To jest dyktatura, i > nie ma watpliwosci! Przyklad macie na Bialorusi! Jesli ktos nie wierzy, to sie > przekona. "Nieważne, kto głosuje; ważne, kto liczy głosy". (Józef Stalin) Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 ach ci nasi wybrańcy narodu 14.07.07, 17:54 i po co nam taki parlament składający się z przestępców i oszołomów Odpowiedz Link Zgłoś
honeyr 4 erpa otworzyła drzwi do władzy TAKIM właśnie ! 14.07.07, 17:55 Pospolita hołota, szumowiny, naziole, kibole, dresiarstwo, defraudanci, szemrane katodewociarstwo - tym wszystkim kategoriom 4 erpa otworzyła drzwi do WAAAAADZY i STANOWISK. Z pełną świadomością Kaczyńscy zrobili to, co zrobili. Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: 4 erpa otworzyła drzwi do władzy TAKIM właśni 14.07.07, 21:59 honeyr napisał: > Pospolita hołota, szumowiny, naziole, kibole, dresiarstwo, defraudanci, szemran > e > katodewociarstwo - tym wszystkim kategoriom 4 erpa otworzyła drzwi do WAAAAADZY > i STANOWISK. Z pełną świadomością Kaczyńscy zrobili to, co zrobili. "Czy to już IV RP, czy będzie jeszcze gorzej?" (z Internetu) Odpowiedz Link Zgłoś
tetradrachma przecież to koalicyjny kolega pana premiera, więc 14.07.07, 17:59 o co chodzi. Za sprawa Jarosława Kaczyńskiego, takie bydło siedziało w ławach poselskich i nadal siedzi, a powinno gdzie indziej. Z takimi pan premier robił rewolucje moralną i budował IV RP. Odpowiedz Link Zgłoś
mo_mo1 Jurny Stasiu 14.07.07, 18:09 Co jak co ale pomysły to miał proste na windykację...:) www.fototel.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski Gangsterski wątek seksafery - Łyżwiński: Do wor.. 14.07.07, 18:13 Proponuję imć Łyżwińskiego do worka i ch... Można dołożyć Leppera! Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Jestem zszokowany tym nagraniem... 14.07.07, 18:13 Wychodzi szydło z worka... i to bliski przyjaciel Leppera... Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod toz to najczystsza "samoobrona", lepperenko 14.07.07, 18:16 nie chcial dac w pape:( Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec burak chciał nawiązać o retoryki PiSu 14.07.07, 18:19 i nawiązał na swój sposób Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 kto wierzy, że te taśmy dopiero teraz wyszły...? 14.07.07, 18:30 przecież kaczki miały to od dawna... wyciagneły w odpowiedniej dla siebie chwili lepper nie dawał sie całkiem złamac aferą z łapowką, to nastąpiła eskalacja afery z łyżwą ludzie, czy wy nie widzicie co ta kacza mafia odstawia? obudźcie się, poki jeszcze można cos zrobić po kolejnej kadencji bedziemy mieli kaczą tyranię Polak-ateista Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 udowodnij mi, gdzie sie myle:) 14.07.07, 18:36 albo powiedz, jak to jest Twoim zdaniem:) :) Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Re: udowodnij mi, gdzie sie myle:) 14.07.07, 18:42 Udowadniam: Moim gamoniowym zdaniem nie ma nie i nie będzie kaczej tyranii... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: na szczęście powstał LiS=Lumpy i Sk...yny... 14.07.07, 22:02 Ha, ha, ha, Lumpy i Sku..syny". "Czego to ludzie nie wymyślą!" (cesarz Franciszek Józef) Odpowiedz Link Zgłoś
augustus_germanicus_caligula Nie wiem dlaczego jestescie tacy zaszokowani 14.07.07, 18:37 Mnie to ani troche nie zdziwilo. To jest dokladnie to a nawet nieco mniej czego spodziewalem sie po tym typku. Wyobrazcie sobie to czego nie nagrano.... Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Re: Nie wiem dlaczego jestescie tacy zaszokowani 14.07.07, 18:55 augustus_germanicus_caligula napisał: > Mnie to ani troche nie zdziwilo. To jest dokladnie to a nawet nieco mniej czego > > spodziewalem sie po tym typku. Wyobrazcie sobie to czego nie nagrano.... =============== A czy mozesz sobie przypomniec swoje kolezenskie wyglupy, nieraz nic nie warte sprzeczki, wazne biznesowe rozmowy niekoniecznie w zalozeniu zgodne z prawem, konsultacje w sprawach spadkowych albo podatkowych ze swoimi prawnikami? A CZY WYOBRAZASZ SOBIE, ZE TO AKURAT NAGRANO? Nie pozwol wladzom i mediom sterowac swoim tokiem rozumowania. Nie bronie tego sukinsyna, ale jutro mozesz to byc Ty albo ja. Kazdy. Publikacja nie ma zadnego zwiazku z propagowanym zarzutami. Abstrahujac od osobowosci podejrzanego, jego prawa obywatelskie, zwlaszcza swiete prawo prywatnosci, nie moga byc podeptane. Inaczej popadniemy w sterowany medialnie obled. Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Maja nagranie, czyli wspolnik jest agentem 14.07.07, 18:40 policyjnym, albo kapusiem, albo mamy materialny dowod totalnej inwigilacji spoleczenstwa przez organy scigania. Na przyklad utrwalaniem prywatnych rozmow telefonicznych kwaczysci niechcacy (a moze wlasnie CHCACY?) pokazali nam, zeby juz sie bac, zanim naprawde nas postrasza. Material dowodowy zaden, bluzgi tez nic nadzwyczajnego (to nie bylo nagrane na dyplomatycznym raucie). Ale ja przestaje prowadzic biznesowe i intymne rozmowy telefoniczne z kimkolwiek. Bo cokolwiek powiem, moze byc ZAWSZE uzyte przeciwko mnie. Nikt nie moze powiedziec, ze ta rozmowa ma zwiazek z zarzutami o seksualne wykorzystywanie. W tekscie za chinskiego boga takiego watku nie zalapalem. (zreszta, powinny byc takie same zarzuty w stosunku do drugiej strony, bo nie wiadomo, kto mial wieksza korzysc i przyjemnosc). A swoja droga, czy bylo postanowienie Sadu w sprawie podsluchu u Lyzwinskiego? Jesli nie, Wprost i Prokuratura siedza juz w gownie. W Strassburgu, bez wzgledu na wyniki obecnego postepowania, Lyzwinski juz jest wygrany. Gratulujemy ziobernym kwaczkom. Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan_stopczyk #### Jaki naród - takie jego "elity". 14.07.07, 18:44 Tak już jest w Polsce, że rządza nami ci, których przodkowie pokolenie wcześniej chodzili jeszcze po drzewach. I mamy: Samoobronę, LPRy i takie podobne. ------------------------------------------------------- - Czy jest pan gotów stać na straży porządku prawnego odnowionej, demokratycznej Rzeczypospolitej Polskiej? - Bezapelacyjnie. Do samego końca. Mojego lub jej. Odpowiedz Link Zgłoś
robert0204 Re: #### Jaki naród - takie jego "elity". 14.07.07, 18:49 przed nimi nie bylo lepiej.. a i po nich bedzie to samo.. ja jestem za rozbiorami kto za ??? Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: #### Jaki naród - takie jego "elity". 14.07.07, 22:04 robert0204 napisał: > przed nimi nie bylo lepiej.. > a i po nich bedzie to samo.. > ja jestem za rozbiorami > kto za ??? Ja chcę należeć do zaboru austriackiego! Następca tronu jeszcze żyje. Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 dlaczego tylko Wprost ma te sensacyjne tasmy? 14.07.07, 18:45 czy was to nie zastanawia? ;) tyle pism na rynku, a tylko Wprost dostaje najlepsze "mięso", pogrążające leppera i rydza... ciekawe od kogo dostaje;) bo moim zdaniem od kaczego wywiadu, od kaczego abw itp.. zwykłe gnojenie przeciwników politycznych za pomocą służb w cywilizowanych krajach za to co kaczka robi jest wieloletnie wiezienie a co bedzie u nas? a nic, kur.._wa mać, u nas bedzie REELEKCJA! Polak-ateista Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Re: dlaczego tylko Wprost ma te sensacyjne tasmy? 14.07.07, 19:03 Bardzo celne pytanie, zalaczona retoryka tez. Forum zaczyna myslec, a nie kierowac soba, jak by tego oczekiwaly ziobrowane kwaczki. Odpowiedz Link Zgłoś
robert0204 Tyle waszego ze sobie popiszecie na forum 14.07.07, 18:52 w tym kraju nic nigdy sie nie zmieni AMEN :O) Odpowiedz Link Zgłoś
zbik A Ziobro dlugo badal a lyzwa gwalcil w IV RP 14.07.07, 19:16 Dopiero teraz go oskarza bo nie jest potrzebny .....kaczki bardziej interesowal dyplom kwacha .... Odpowiedz Link Zgłoś