honeyr Nazidefraudanci i łapówoburole - łączcie się !!! 16.07.07, 18:36 Buahha, przystawki ułożyły się na półmisku w kształt cuchnącej potrawki z lisa! Odpowiedz Link Zgłoś
amanasecta powstanie partia Kliko Interesanto a la morda sola 16.07.07, 18:57 levy napisał: > No Endrju! Jesteś moim idolem, tera żeś pokazał! :) > Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Lepper: Zostajemy w koalicji z PiS 16.07.07, 18:58 Nie ma przystawek? Będzie kaczka "w sosie własnym". Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusstary Re: Lepper: Zostajemy w koalicji z PiS 16.07.07, 19:22 To już nie przystawki to przySSawki. Wart PiS LiSa a LiS PiSa. Odpowiedz Link Zgłoś
bagreg13 Lepper: Zostajemy w koalicji z PiS 16.07.07, 19:21 Politycy.... jak długo będziecie udawać, że to co Wam spada na twarz to deszcz a nie plwociny??? Poziom zakłamania, drwiny ze społeczeństwa sięgnął zenitu. Brawo!!! Grzegorz B. Odpowiedz Link Zgłoś
finish1 Re: Leper kasiorka,kredyty i o to chodzi 16.07.07, 19:25 łyżwa, maksymiuk, i reszta bandy, moim idolem jest moja ukochana Jolazdywit. Jolu, rusz kosiarkę, broń zboczków. Odpowiedz Link Zgłoś
halfliner Nienawidzą się, ale dla wladzy gotowi są trawć 16.07.07, 19:37 sprlprsaipis Odpowiedz Link Zgłoś
halfliner co za obrzydliwe kurduple towarzystwo. 16.07.07, 19:40 Godności mniej niż 0 Odpowiedz Link Zgłoś
talking_head "Prezydent Tusk" znowu został na lodzie 16.07.07, 19:48 A jeszcze wczoraj "merdia" i inne przekaziory donosiły, mocno podekscytowane, że POpaprańcy już rozdzielili stołki - Tusk miał być premierem, Rokita vice-, Komorowski szefem MSZ a nasza Hania kochana, "Bufetowa" miała przynosić kawę. A tu taka niespodzianka, tyle roboty służb na nic, kolejna klęska Tuska, czy partia to wytrzyma ? Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 poparł go Kwach-tak jak przed wyborami-skończą 16.07.07, 19:54 też tak samo- przerżną kolejne wybory Odpowiedz Link Zgłoś
9ewa Re: "Prezydent Tusk" znowu został na lodzie 16.07.07, 20:33 talking_head napisał: > A jeszcze wczoraj "merdia" i inne przekaziory.. Żyjesz we własnym swiecie czy oglądasz PIS-TV? Odpowiedz Link Zgłoś
9ewa Re: "Prezydent Tusk" znowu został na lodzie 16.07.07, 20:33 talking_head napisał: > A jeszcze wczoraj "merdia" i inne przekaziory.. Żyjesz we własnym swiecie czy oglądasz PIS-TV? Odpowiedz Link Zgłoś
jurwal "Zostajemy w koalicji z PiS" - dalej szkodzić? 16.07.07, 19:48 Mam nadzieję, że LiS zostanie szybko odstrzelony. Lisy prowadzą w statystykach jeśli chodzi o roznoszenie wścielizny. Potrzebne to nam ? Mało wydaliśmy pieniędzy na te nedzne partie pilnujące tylko prywatnych interesów ich szefów? Oczywiście, przy tym kapie, i to nie mało sługusom wypełniających pilnie polecenia swych chlebodawców. Stąd, w sejmie jakieś młodziki gadające coś bez sensu i pilnie moszczące sobie ciepłe gniazdka jako politycy. Kiedyś rzucą się do gardeł swych panów. Teraz wiernie służą, bo nie są jeszcze gotowi. Odpowiedz Link Zgłoś
barry100 Re: "Zostajemy w koalicji z PiS" - dalej szkodzić 16.07.07, 20:04 Proponuję nazwę dla tej jedynie słusznej koalicji - PISdoLIS. Może być? Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: "Zostajemy w koalicji z PiS" - dalej szkodzić 16.07.07, 21:15 hehehehe świetna nazwa gratulacje ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
everplaya Re: "Zostajemy w koalicji z PiS" - dalej szkodzić 16.07.07, 21:17 jerzol.playeverwars.com Polecam każdemu. Odpowiedz Link Zgłoś
9ewa Re: "Zostajemy w koalicji z PiS" - dalej szkodzić 16.07.07, 20:40 jurwal napisał: Stąd, w sejmie jakieś > młodziki gadające coś bez sensu i pilnie moszczące sobie ciepłe gniazdka jako > politycy. Kiedyś rzucą się do gardeł swych panów. Teraz wiernie służą, bo nie > są jeszcze gotowi dokładnie.... Odpowiedz Link Zgłoś
piotrwit55 Lepper: Zostajemy w koalicji z PiS 16.07.07, 20:44 Ze strachu o stolki. Jak to szybko dupa przyzwyczaja sie do fotela. Lizcie dalej kacze kupry. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec za chwilę połączy się PiS+LiS 16.07.07, 21:11 bie ma żadnej róznicy pomiędzy tymi partiami - tacy sami mierni ograniczeni posłowie, ten sam moherowo- przaśny elektorat Odpowiedz Link Zgłoś
smentuff I bardzo dobrze!!! 16.07.07, 22:10 Ta cała zgraja pracuje na konto Kaczyńskich, tak polubili władzę, że tego nie widzą, może byłem za młody, ale te czasy przypominają mi PRL, frazesy i kompletne idiotyzmy próbujące uzasadnić dlaczego tamta lub ta chołota ma rządzić, ojczyzna, solidarne państwo, teraz ludzie oszukani na transformacji, wtedy klasa robotnicza i inteligencja pracująca, teraz dla mnie walczący z układem wtedy i dziś mnie ma być dobrze, jak mi się nie podoba to jestem zomowiec bo nie chcę stać z żulią i faszyzującą chołotą, która jest dobra, bo popiera Jarka i Lecha, jak klecha lub Macierewicz bredzą to skrót myślowy i dziwią sie, że ludzie nie chcą wracać. 40 milionowy naród!! G.... prawda już mniej niż 38 milionów. Becikowe dla żuli na połówkę, nie ma z czego? to się zap.......... z II filaru ( jak podpisywałem, miało być moje, dziedziczone i co złodzieje!!!) Odpowiedz Link Zgłoś
zgredzicho Pisdolis - nowa koalicja 16.07.07, 22:12 Przyszedł PiS do LiSa i zrobili PISDOLISA Odpowiedz Link Zgłoś
redbull10 Re: Lepper: Zostajemy w koalicji z PiS jako ŚWINIA 16.07.07, 22:15 ŚWINIA - Śmiechu Warta Inicjatywa Nazistów I Awanturników Odpowiedz Link Zgłoś
pyosalpinx Kpiny z normalnych ludzi 16.07.07, 22:45 warcholy z chamami dalej tworza rzad, obydwa gatunki za grosz ambicji Odpowiedz Link Zgłoś
heycisco Podsumowujac Dzisiejsza Dyskusje 16.07.07, 22:46 Wyszlo na to, co od dawna wszyscy wiemy. Junkier do parszywa gnida, Lepper to zlodziej, burok i falszywa menda, Giertych to faszysta i obrzydliwy koltun, a J. Kaczynski to paranoik posuwajacy swojego kota. Pies is wszystkich j@">"? Odpowiedz Link Zgłoś
mapi7 Re: Podsumowujac Dzisiejsza Dyskusje 16.07.07, 23:40 OD KORYTA MOŻE ICH ODERWAĆ TYLKO BOMBA ATOMOWA, A I TO NIE JEST PEWNE!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
danielek_b Wrzodak 17.07.07, 00:01 Tak sobie czytam Junkiera i zastanawiam sie dlaczego wrzodak (specjalnie mala litera) nie startuje do parlamentu z Warszawy ale wlasnie z Podkarpacia. Tutaj znaja jego wyglupy, a tam jest RM i to tlumaczy istnienie tej kreatury - znane nazwisko, cos swita, cos brzeczy. Gdybys Junkierze byl protoplasta prawdy, a nie zaawualowanego klamstwa to bys wspomnial, ze ledwo Giertych wszedl do parlamentu z list Warszawskich, nie wspomne o blamazu Wierzejskiego (krypto geja), ktory przegral z krasnoludkami i gamoniami - he he he Odpowiedz Link Zgłoś
hans564 Menty społeczne dla dobra RP, żałość dupę ... :-( 17.07.07, 00:12 Kim trzeba być aby taką mentownię wybierać, a może kim trzeba być aby NIE IDĄC na wybory taką mentownię dopuścić do rządzenia ?!!! Odpowiedz Link Zgłoś
elly666 Polityczna debata na zywo na radiu polonijnym NYC 17.07.07, 03:48 w kazdy wtorek o 20:00 czasu NYC ( 2 rano polskiego ) na ponizszym radiu odbywa sie debata polityczna na aktualne tematy z udzialem sluchaczy na zywo. www.radiorytm.com/sluchaj.htm Odpowiedz Link Zgłoś
radiomarian Cale szczescie, ze wyjechalem w pore z tego kraju 17.07.07, 03:51 teraz moge patrzec na ten cyrk z daleka i pekac ze smiechu...co za blazenada...smiech i puste krzesla Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: radiomarian 17.07.07, 04:00 radiomarian napisał: >Cale szczescie, ze wyjechalem w pore z tego kraju > teraz moge patrzec na ten cyrk z daleka i pekac ze smiechu...co za > blazenada...smiech i puste krzesla Wydaje mi sie, ze tak piszesz na czyjes zamowienie. Nie masz sie czym chwalic! Dobrze wiem jak wyglada zycie u obcych. Niepotrzebnie zamieszanie siejesz i podpuszczasz ludzi. Mam nadzieje, ze naleje ci sie sporo wody do tylka za to co tu napisales! Odpowiedz Link Zgłoś
jankowski1960 Re: radiomarian 17.07.07, 07:19 wiarygodnosc Lepper - ZERO. Jeszcze pare dni temu mowil, ze nie bedzie tej koalicji... dno Odpowiedz Link Zgłoś
labirynt Lepper: Zostajemy w koalicji z PiS 17.07.07, 09:33 żenujące. i jeszcze to zdjęcie z pluszakiem. i te zadowolone gęby. żenujące. Odpowiedz Link Zgłoś
dinko11 Lepper: Zostajemy w koalicji z PiS 17.07.07, 09:52 LIS I PIS W PISDU-RAZEM,śWINIOPAS WOLI PROFITY Odpowiedz Link Zgłoś