red.ken 22.07.07, 11:42 nie możecie pisać ciut krotszych artykułów?? nie mam tyle czasu co na trylogię. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lesew Re: Wąsata republika 22.07.07, 13:19 red.ken napisała: > nie możecie pisać ciut krotszych artykułów?? nie mam tyle czasu co na > trylogię.< Owszem, długi, ale dobry! Daje do myślenia! Odpowiedz Link Zgłoś
pilsko1 Wąsata republika 22.07.07, 13:35 Polscy wąsacze mają podobnie głupkowaty wygląd: cichobiegi, spodnie ucięte przy kolanach, smętna bejzbolówka, koszulka koniecznie z jakimś napisem, torebka- biodrówka na podołku, nad nią wydajne brzuszysko, komórka na tzw. smyczy, no i koniecznie - wąsy. Zaraz wiadomo, że to turysta z Lechistanu, który udaje Europejczyka. Odpowiedz Link Zgłoś
romulus_remulus Re: Wąsata republika 23.07.07, 15:43 red.ken napisała: > nie możecie pisać ciut krotszych artykułów?? nie mam tyle czasu co na > trylogię. to może proponuję zacznij czytać Fakt, albo SuperExpress, tam znajdziesz dużo obrazków i mało tekstu, żebyś się nie pogubił i przeczytał ze zrozumieniem Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: Wąsata republika 24.07.07, 08:03 Bardzo fajny artykuł. Czemu GW nie poprosi autora reportażu żeby już na stałe pisywał artykuły o Turcji? Jak się okazuje można pisać o Turcji ciekawie i bez przekłamań - czyli zupełnie inaczej niż Paweł Szczerkowski w wydaniach codziennych. Odpowiedz Link Zgłoś
malyturek Wąsata republika 07.08.07, 16:05 artykuł średni, nie podobają mi się wąsy jako temat przewodni, no ale to kwestia gustu, poza tym ludobójstwo (jeśli takowe było) to nie rok 1920 a 1915 jeśli dobrze pamiętam... Odpowiedz Link Zgłoś