Dodaj do ulubionych

Blachara lubi się pokazać

• rybniker tylko mozgu nie masz wypasionego 27.07.07, 00:08

• afore1 Jesteście żałośni 27.07.07, 00:52
      Po przeczytaniu połowy komentarzy (więcej nie miałem ochoty, bo ni z tego się
      śmiać, ni płakać), dochodze do wniosku, że większość z was (tych wiecznie
      niezadowolonych z wszystkiego) to idioci, którzy gó.. wiedzą o modyfikowaniu
      samochodów, zobaczyli raz różowy samochód z żółtymi felgami i spojlerem jak
      ławka w parku i już wszędzie widzą tak zwany "wiejski tuning".

Ale to dla was normalne. Potraficie wyszydzać ze wszystkiego, czego nie
      rozumiecie bądź zazdrościcie. Jeden na trzydziestu potrafiłby wymienić firmy
      zajmujące się profesjonalnym tuningiem, ale za to każdy drze kapcia "oooooo
      wiejski tuning, wiejski tuning", "oni się nie znają", itp.

To, że inni mają w życiu pasję, której się poświęca i o której sporo wie, a wy
      takowej raczej nie macie, to nie oznacza, że możecie sobie pozwalać mieszać go
      z błotem.

Więc prosta rada - morda w kubeł "znafcy", bo żal was czytać.
    • raf.6 Re: Blachara lubi się pokazać 27.07.07, 01:01
      Szkoda,że mózgu nie masz wypasionego.
    • settembrini Blachara lubi się pokazać 27.07.07, 02:30
      w sumie lepiej, ze maja swoje golfy czy bmw, bo inaczej chodziliby po ulicach i
      kroili ludzi. dziwne hobby.
      • polar21 Re: Blachara lubi się pokazać 27.07.07, 13:52
        settembrini napisał:

> w sumie lepiej, ze maja swoje golfy czy bmw, bo inaczej chodziliby po ulicach i
        > kroili ludzi. dziwne hobby.

wydaje mi sie ze mylisz przyczyne ze skutkiem....przeciez skads trzeba miec kase
        "tuning" i benzyne chociazby....u mnie w miescie jest taka grupak wlascicieli
        15-20 letnich bmw ktora zyje np. z wyludzania kasy od ubezpieczycieli na tzw.
        stluczki. bmw jako narzedzie pracy.hahaha
    • rudies8 ale wiesniak!!!jego ojczym musial 20 krow sprzedac 27.07.07, 03:28
      zeby wsioch po wsi jezdzil
    • steveb63 zaprojektowac design co to za jezyk 27.07.07, 04:11
      design to jest wlasnie projektowanie ale zapomnialem,ze w Polsce mamy na wsi
      etykietki z napisem sale,flower shopy ponad to deweloperow,designers
      projektowania,dealerow samochodowych wiecej nie pisze bo nie wiem jak to pisac
      po polsko-angielsku?
    • wlodeusz To nie jest żaden wypas..... 27.07.07, 06:39
      Po polsku nazywa się to szpanem,a delikwenta szpanerem!.Używając staropolskiego
      języka, po prostu chwalipięta!!!...
    • mark.parker Re: Blachara lubi się pokazać 27.07.07, 07:48
      "Dziewczynę mam wypasioną. Samochód mam wypasiony i psa mam wypasionego."

Rozumiem, że młodość żyje dniem dzisiejszym, ale zważywszy na wiek tych panów
      (niektórzy dobiegają trzydziestki) - zresztą niebrzydkich - są to raczej faceci
      do jednorazowej przygody (obawiam się, że te planowane małżeństwa za długo nie
      wytrzymają. Kiedy panowie osiągną średni wiek, dziewczyna, samochód i pies się
      zestarzeją, dziewczyna i pies zamiast wypasione będą spasione i jeśli same
      (dziewczyny) nie rozejrzą się prędzej za kimś serio, to panowie będą próbowali
      zdobyć nowe wrażenia i tylko ich samochody będą coraz bardziej udziwnione, a
      oni, jak wieczne dzieci, będą na nie próbowali poderwać młode dziewczęta, bo
      tylko tyle im zostanie. Nie mam do nich nic jako profesjonalistów, mogą być
      rzeczywiście świetnymi rzemieślnikami, ale w głowie mają pstro. Szkoda, bo jeśli
      rzeczywiście z takim oddaniem myślą o rodzinie, to gdyby mieli coś w łepetynach,
      byliby świetną partią. Trochę mi ich żal, gdyż nie widzą własnej śmieszności.
      Poza tym życzę i im, i ich dziewczynom wszystkiego dobrego. Oby te dziewczyny
      nie grały roli kochanki w stosunku do samochodów-żon.
    • programistajava Re: Blachara lubi się pokazać 27.07.07, 07:53
      Czy ci młodzi ludzie mają jedeny cel w życiu to samochody seks konsumpcja? Nie
      macie wyzszych celow? Nie sluchacie Boga, gromadzicie skarby na Ziemi zamiast w
      Niebie, smutna jest ta dzisiejsza cywilizacja :(
    • perro69 nawet nie chodzi o to, że ich poczucie estetyki 27.07.07, 08:13
      jest rodem z wiejskiej remizy... ich sprawa, jeśli chcą być postrzegani jako
      błazny - proszę bardzo, mogę się nawet pośmiać z wypasionego właściciela
      solarium.... to co mnie przezraża to ich bezrefleksyjne życie ameby. nigdy nie
      wiadomo keidy taki wypasiony rozjedzie ci dziecko na drodze, ot tak, w imię
      dobrej zabawy, dla zasady albo z nudów. ważne żeby wypasionym kolegom
      zaimponować i lasce się podobało.
    • shellerka 130 koni błahahaha 27.07.07, 08:57
      Bosz... jak mi sie podobały fajne samochody to sobie taki sama kupiłam. Ma 160
      koni i jakoś nie kręcą mnie żadne zloty i pokazywanie się na łąkach z kupą
      debili ze wsi. A te panny? No coż juz przywykłam do ich min kiedy orientuja sie
      ze za kierownica mojej niuni siedzi niezł blondynka a nie jakis łysol który
      zaprosi je do środka. Zauroczyl mnie ostatni fragment artykułu... wcześniej
      miałem żonę :D
      • zbig76 samochód jest jak lodówka czy pralka 27.07.07, 09:05
        normalny przedmiot codziennego użytku, a nie jakies tam cudo do zachwycania się

ma jeździć, nie psuć się i możliwie mało palić - i tyle

czy ktoś normalny tunninguje lodówkę albo pralkę - śmieszne zabawy dużych
        chłopców...
    • portishia O mamo jakie debile!!!! 27.07.07, 09:19
    • gryka1 Re: Blachara lubi się pokazać 27.07.07, 10:15
      A ta wypasiona dziewczyna to co 200kg żywej wagi ?
    • jolkak11 chyba sam masz kompleksy - nie wyglądasz na wypasi 27.07.07, 11:06
      może psycholog pomoże? Z kompleksami jest ciężko! Też bywaja "wypasione" coby
      to nie miało znaczyć!!!!
    • kartofelek69 Czy nie mógł sobie zagrotuningować BMW. 27.07.07, 11:22
      Jeszcze kilku z takimi twarzami zobaczę w subaru, to chyba sprzedam swoje. Ale
      czym ja będę potem jeździł. Chyba rowerem.
      • malysiusiak Zlot zaściankowców? 27.07.07, 11:58
        Dresik seweryna jest imponujący.
    • the_guest Nie ma to jak 'ZYCIE I STYL'. 27.07.07, 12:02
      lol xD

Ten z subaru przesadzil... :D
    • dr_bez_hab Do wszystkich "dresow" w beemkach i im podobnych! 27.07.07, 12:19
      Moi Drodzy tuningowcy,

Nie przejmujcie sie glupimi uwagami pseudointelektualistow tu piszacych. Jak
      dlugo jestescie w porzadku wobec reszty spoleczenstwa, tzn. nie jestescie
      agresywni, nie zaczepiacie bez powodu, nie stanowicie zadnego zagrozenia,
      zarowno jako kierowcy, jak i jako zwykli ludzie w tlumie, tak dlugo
      jestescie "w porzo" ludzie z pasja, od ktorych mozna pewnie sie wiele nauczyc o
      samochodach tuningowaniu, a nawet o ladnych kobietach. I takimi badzcie i
      bedzie OK. Ludzie z pasja sa swietni i to bardzo wartosciowy element
      spoleczenstwa - bardziej wartosciowy niz wszyscy gegacze, kwekacze i
      narzekacze. Jesli jednak pojdziecie droga chamstwa i agresji to niech was szlag
      trafi razem z waszymi furami i nie pokazujcie sie normalnymn ludziom na oczy.
      Mam nadzieje, ze wiekszosc z was jest jednak w porzadku i da sie lubic, a Wasza
      pasja tuningowania jest absolutnie swietna i godna szacunku

Pozdro

• drwiacy_siewca_cynizmu Re: Do wszystkich "dresow" w beemkach i im podobn 27.07.07, 14:05
        Pewnie nie dajcie się ponieść tej propagandzie która jest grubymi nićmi
        szyta...
        Przecież to są ludzie którzy mają pasję, a nie jacyś tam menele żłopiący piwo w
        samochodach oraz łamiący prawo. Nie nie nie... A ten gość który niesie piwo do
        potrzymania na tym filmiku to jest zapewne ktoś z Gazety Wyborczej! Tak samo
        wszystkie modyfikacje które są wykonywane (w tym wstawiane pierdziochy i
        oklejane ciemną folią przednie szyby) to tylko fantasmagoria gryzipiórków i
        woda na młyn odwetowców z GW! One napewno nie mogłyby być pretekstem do
        zatrzymania dowodu rejestracyjnego!

pl.youtube.com/watch?v=KMI4WVtI-kk
    • dr_bez_hab Do wszystkich Gó..arzy! 27.07.07, 12:30
      Sprobowalibyscie tak popluc na amerykanskich (US) fanow country, ciezarowek,
      starych samochodow czy kowbojskich akcesoriow - ogolnie na tzw. "red-necks".
      Wbili by wam tolerancyjna inaczej holoto z GW zuchwe w mozg i bylby the end of
      you. Tu chlopaki maja pasje tuningowania i sie wyzywacie na nich nie wiadomo za
      co. Za wasze wlasne kompleksy chyba.
      • pos3gacz Re: Do wszystkich Gó..arzy! 28.07.07, 09:58
        dr_bez_hab napisała:

> Sprobowalibyscie tak popluc na amerykanskich (US) fanow country, ciezarowek,
        > starych samochodow czy kowbojskich akcesoriow - ogolnie na tzw. "red-necks".
        > Wbili by wam tolerancyjna inaczej holoto z GW zuchwe w mozg i bylby the end
        of
        > you. Tu chlopaki maja pasje tuningowania i sie wyzywacie na nich nie wiadomo
        za
        >
        > co. Za wasze wlasne kompleksy chyba.
        xxxxxxxxxxxxxxxx
        Z tego co piszesz synku to dopiero wyłażą kompleksy,oczywiście Twoje.
    • numeron Blachara lubi się pokazać 27.07.07, 12:41
      Żałośni są Ci ludzie tylko fury laski "jakiś" interes (tutaj jest napisany
      legalny, ale różnie z tym bywa).Jedno łączy wszystko to zapadła prowincja która
      musi czymś powiedzmy "przyszpanować"....
      Śmiać mi się chce że jest troszke takich "idiotes" w Polsce.
    • polar21 Re: Blachara lubi się pokazać 27.07.07, 12:48
      nie ma sie co dziwic....dresy, blokersi, fani manieczek itp...tez musza miec
      swoje rozrywki..a ze jest to rozrywka adekwatna do ich poziomu
      intelektualnego... takich osobnikow w spoleczewnstwie tez trzeba tolerowac
    • ppo Jakos nigdy nie kręciły mnie takie bryki 27.07.07, 17:49
      ani tym bardziej dziewczyny, które na nie lecą. Lubię samochody i sam mam
      niezły wóz (trochę mocniejszy niż seryjny odpowiednik), ale z zewnątrz nie
      rzucający się w oczy i nie różniący się niczym od fabrycznego. Tzw. "tuning
      optyczny" zawsze trącił dla mnie obciachem. Za to zrobienie komuś niespodzianki
      na światłach normalnie wyglądającym wozem, to nie ukrywam- spora satysfakcja.
      Może wynika to z tego, że wychowałem się na powieściach "Pana Samochodzika"? :D
    • bibmbamito Mail od mojego kolegi ws.tego artykułu...czyt. 27.07.07, 19:02
      cyt."Witaj,też to wczoraj czytałem,ale uważam że to wypociny żałosnego
      dziennikarzyny,zakompleksionego,może geja?,który coś klepie o o
      kompleksach,"dodawaniu" sobie męskości przy pomocy bryki podczas gdy sam pewnie
      jeżdzi pospolitym fiatem Pandą, mieszka z mamą i trzepie kapucyna w ich
      zacisznym M-3;-))"

Mój przyjaciel wyraził swoje zdanie,ja nie komentuję..
    • pos3gacz Jak zwykle. 28.07.07, 09:55
      tzw.głupiego gadanie.Słoma wyłazi z butów,a oni rżną durnia.
    • zboooy Blachara lubi się pokazać 28.07.07, 19:41
      Sewerynowi Subaru się chyba znudziła, że ją sprzedaje ;) ->
      www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C3108500

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka