kontestujacy 24.07.07, 18:32 Nooo już widzę ten zalew lekarzy z Zachodu (czyli z UE), którzy pędzą do Polski by pracować za 1200 zł netto. Już widzę ten tuman kurzu unoszący się za zachodniej granicy a ciągnący się za tymi tłumami lekarzy.... :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lekarzzewsi Dentyści będą leczyć pacjentów w ich domach... 24.07.07, 19:04 Dobrze że siedzę, bo chyba bym się potłukł ze śmiechu. Jak, niby, ma to leczenie dentystyczne w domu u pacjenta wyglądać ??? Proponuję, żeby chirurdzy mogi też przeprowadzać operacje w domu u pacjenta, najlepiej te neuro- lub kardiochirurgiczne. W końcu każdy ma w kuchni stół, nóż i jakąś lampę nad stołem... Ze złamaniami tez nie ma sensu do specjalisty jeździć! Najlepiej zadwonić po lekarza z rentgnem w oczach i workiem gipsu na plecach... Wizyty domowe dentystów... A ja już myślałem, że to Giertychy biją rekordy w dziedzinie kretyńskich pomysłów... Odpowiedz Link Zgłoś
uookasz jak zwykle zajmują się sprawami najmniej istotnymi 24.07.07, 19:38 aby do wyborow Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Dentysta domokrążca 24.07.07, 21:07 Przy okazji może ostrzyć noże ;) Odpowiedz Link Zgłoś
karakuliambro777 Re: Dentysta domokrążca 24.07.07, 21:45 juz myslałem, że nasi obecni władcy czerpią przykłąd tylko z tak ostentacyjnie nielubianej komuny, a oni byli lepsi i cofnęli się do czasów, kiedy zębami cierpiących zajmowali się balwierz, cyrulik i kowal, w przerwie miedzy goleniem, strzyżeniem ewentualnie kuciem koni... Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Kiedy nowelizacja ustawy o zawodzie notariusza 24.07.07, 21:04 i adwokata? Odpowiedz Link Zgłoś
karakuliambro777 Re: Kiedy nowelizacja ustawy o zawodzie notariusz 24.07.07, 21:46 może lepiej po wyborach? Odpowiedz Link Zgłoś
sokrates22 Re: Rząd przyjął projekt nowelizacji ustawy o zaw 24.07.07, 22:36 kontestujacy napisał: > Nooo już widzę ten zalew lekarzy z Zachodu (czyli z UE), którzy pędzą do > Polski by pracować za 1200 zł netto. > Już widzę ten tuman kurzu unoszący się za zachodniej granicy a ciągnący się za > tymi tłumami lekarzy.... :) Jest błąd merytoryczny ,kurz będzie nie z ,-ale do zachodu . byle do jesieni jak lekarze zaczną wypie..ć.- będzie bardzo wesoło.... Odpowiedz Link Zgłoś