mbarszcz 12.08.07, 17:02 Klamia PiSdowskie psy jak bure suki. Obyscie przepadli garkotluki w najblizszych wyborach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maciejslu Re: Netzel: Nie mówiłem Kaczmarkowi o problemach 12.08.07, 17:09 mbarszcz napisał: > Klamia PiSdowskie psy jak bure suki. Obyscie przepadli garkotluki w > najblizszych wyborach. Ja bym może tego takimi słowami nie opisał, ale rzeczywiście - coś jest nie tak i ktoś się z prawdą nieco rozmija... Odpowiedz Link Zgłoś
tetlian Re: Netzel: Nie mówiłem Kaczmarkowi o problemach 12.08.07, 17:19 Jak zwykle jakieś tajemnice. Odpowiedz Link Zgłoś
gnaciu33 Kto takiego czerwonego ciula i barana spłodził 12.08.07, 17:10 Twoja matka musi sie wstydzić że urodził jej się taki osioł Odpowiedz Link Zgłoś
maciejslu Re: Kto takiego czerwonego ciula i barana spłodzi 12.08.07, 17:14 gnaciu33 napisał: > Twoja matka musi sie wstydzić że urodził jej się taki osioł Widzę, że poziom postów na tym forum nie odbiega specjalnie od poziomu debaty publicznej w Polsce. I jakoś mnie to nie dziwi specjalnie... Odpowiedz Link Zgłoś
zdrufkot Netzel: Nie mówiłem ... - jak w przedszkolu;-) 12.08.07, 17:14 Wystarczy spojrzec na twarz Netzla, zeby wiedziec, czy mowi prawde. Te oczy nie moga klamac;-)) A swoja droga pan prezes Netzel calujac stopy premiera powinien uwazac, zeby calego lica z butow nie zlizac. Odpowiedz Link Zgłoś
maciejslu Re: Netzel: Nie mówiłem ... - jak w przedszko 12.08.07, 17:15 zdrufkot napisał: > Wystarczy spojrzec na twarz Netzla, zeby wiedziec, czy mowi prawde. > Te oczy nie moga klamac;-)) > > A swoja droga pan prezes Netzel calujac stopy premiera powinien > uwazac, zeby calego lica z butow nie zlizac. Aaaa... to dlatego Pan Premier ostatnio buty zmienił; bo tamte mu ktoś zniszczył ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
stara_twojej_starej Re: Netzel: Nie mówiłem ... - jak w przedszko 12.08.07, 17:19 maciejslu napisał: > > Aaaa... to dlatego Pan Premier ostatnio buty zmienił; bo tamte mu > ktoś zniszczył ;-) > do sucha mu je wylizał :) Odpowiedz Link Zgłoś
maciejslu Re: Netzel: Nie mówiłem ... - jak w przedszko 12.08.07, 17:25 stara_twojej_starej napisał: > maciejslu napisał: > > > > > Aaaa... to dlatego Pan Premier ostatnio buty zmienił; bo tamte mu > > ktoś zniszczył ;-) > > > > do sucha mu je wylizał :) Ano - aż sznurówki poprzegryzał, gad jeden ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Co Kaczmarek zrobił z dokumentami od Netzela? 12.08.07, 17:27 A ja bym chciała wiedzieć co Kaczmarek zrobił z teczką od Netzela. Czy zgłosił prokuratorowi czy trzymał haki na własny użytek. Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba Prokuraturze imc Ziobro? Masz wiecej podobnych 12.08.07, 19:07 dowcipow, Katarzyno? Bo jesli masz, to robimy kabaret:))) Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: Co Kaczmarek zrobił z dokumentami od Netzela? 12.08.07, 19:12 kataryna.kataryna napisała: > A ja bym chciała wiedzieć co Kaczmarek zrobił z teczką od Netzela. > Czy zgłosił prokuratorowi czy trzymał haki na własny użytek. Jak mniemam Kaczmarka PiSowi "szara sieć" podrzuciła? To samo było z Lepperem, Giertychem, Lipcem? Może już dziś nam podasz kogo jeszcze im ta 'sieć' podrzuciła? Odpowiedz Link Zgłoś
kazik_b4 Czy ktos z takim ryjem jak Netzel moze budzic 12.08.07, 17:39 zaufanie? On zaczyna klamac juz przed otwarciem ryja! Wyglada na bliska rodzine pranoikow Kaczynskich! Odpowiedz Link Zgłoś
zdrufkot Raz Netzel z Kaczmarkiem... 12.08.07, 17:48 Raz Netzel z Kaczmarkiem, siedzieli z browarkiem. Gdy braklo browarka, zastrzelik Kaczmarka. ;-( - tak to w polityce bywa. A nasi politycy i panny nie ciezkich obyczajow jedna droga chadzaja. Odpowiedz Link Zgłoś
akselek Re: Netzel: Nie mówiłem Kaczmarkowi o problemach 12.08.07, 17:52 Hej,Barszczyk! ale sie spieniles!! o to chodzi, juz niedlugo, po wyborach, znajdziesz sie razem z innymi szczekjacymi - na out`cie i znow bedziesz przeklinal wladze, bo tacy jak ty - kazda wladze musza obszczekiwac. pozdrawiam i do wyborow darek Odpowiedz Link Zgłoś
frakcja-alternatywna Kaczmarek jak Lepper, rzuca pomowienia bez podstaw 12.08.07, 18:45 Strategia Kaczmarka jest identyczna jak Leppera, rzuca ciezkie oskarzenia, sensacyjne stwierdzenia, a za nimi nie ida zadne fakty. teraz juz nie mam watpliwosci ze Kaczmarek to Trojan zainstalowany w rzadzie. Chyba i tym razem udalo sie PiSowcom unieszkodliwic szkodnika Odpowiedz Link Zgłoś
iurisconsult jakich rzeczy SS szukały w mieszkaniu Kaczmarka 12.08.07, 19:05 I co z mieszkania zabrały? Czy w protokole będzie wymieniony tylko komputer syna Ministra SWiA? Prezes PZU może TERAZ powiedzieć, że nie przekazywał dokumentów o korupcji na 13 miliardów zł? Odpowiedz Link Zgłoś
varvar co z teczka Netzla zrobily SS zabierając je z domu 12.08.07, 19:25 Kaczmarka? Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek2784 Netzel , to pan z ekipy PiS-owskiej , czy SLD ? 12.08.07, 19:45 Ladnie wyglada na zdjeciu, jak kuzyn Rywina ? Odpowiedz Link Zgłoś