Dodaj do ulubionych

Kaczmarek: Przy Ziobrze zatraciłem się ze swoim...

13.08.07, 10:18
Widziałem swołocz grającą w bandzie przeciwko demokracji i wolności
Teraz widzę ekspiację i skruchę Człowieka, który mam nadzieję, że zrozumiał,
że żył w szambie i niszczył uczciwych ludzi metodami państwa policyjno -
inkwizycyjnego, co jest wariantem gorszym, aniżeli dyktatura. Dyktatura
(rzadko bo rzadko, gdyż władza deprawuje, a władza w całości zawłaszczona i
deprawuje w całości) może jednak być sprawowana w interesie ogółu przeciwko
populistom i demagogom podżegającym tłuszczę do działań sprzecznych z racją
stanu i z wartościami cennymi w kręgu kultury europejskiej.

Obserwuj wątek
    • pokla Zeszmaciłeś się pan najnormalniej 13.08.07, 10:19
      jak cala reszta
      • almagus Re: Jestem zdolne jak pisklę kaczę 13.08.07, 10:40
        Na Kraj jezdę akurat, a nie na Świat!

Jestem zdolne jak pisklę kaczę,
        więc się pomodlę i zapłaczę.
        Wodzu lata, wszelkie żywioły,
        a ja wciąż goły i wesoły.
        Gę, gę lub kwa, uwiązany jak pies,
        w obcym języku tylko yes, yes, yes.

Czytam tylko Nasz Dziennik Ustaw,
        Głosuję pakiet nadanych spraw.
        Czytam co podeślą z parafii.
        Czuwamy, bo Unia na wzór mafii.
        Żyje Fidel Castro, dlaczego?
        Czy Jot Pe Dwa uzdrowił jego?

To jakiś żart, to jakieś drwiny,
        my lustrujemy, z Bolkiem walczymy,
        a tu aż takie miłosierdzie,
        ja się z woli ojca rozsierdzie.
        Pilnuję urzędu, honoru,
        z braku hau, kuku i humoru!

Posłuję lub senatoruję,
        ja kalendarzyk stosuję.
        Dzisiaj lojalnie wodza członkiem,
        i buzi choć śmierdzi czosnkiem.
        W głosowaniu nad gnojowicą,
        wierność moją w koalicji ćwiczą.

• kronopio77 nieuk Ziobro skończy przed Trybunałem Stanu 13.08.07, 11:37
          taki jest los dyletatntów, którzy cudem dochodzą do władzy
          • kitikitik Re: nieuk Ziobro skończy przed Trybunałem Stanu 13.08.07, 13:24
            Wczoraj wieczorem na antenie TVN 24 Zbigniew Ziobro odpierał zarzuty, atakując z
            kolei Janusza Kaczmarka. Oświadczył, że to były minister spraw wewnętrznych
            nagrywał potajemnie dziennikarzy. Opowiedział, jak razem przesłuchiwali nagranie
            rozmowy Kaczmarka z naszym redakcyjnym kolegą Maciejem Dudą.
            - Dziwi mnie nagła troska ministra Zbigniewa Ziobry o moją osobę, gdyż jestem
            jednym z najbardziej znienawidzonych przez niego dziennikarzy -mówi Duda.
            I wyjaśnia: -Wiem, że prokurator Kaczmarek nagrał mnie na polecenie ministra
            sprawiedliwości, o czym mnie ostrzegł przed rozpoczęciem spotkania. Wskazał też
            miejsce, w którym znajdował się ukryty dyktafon. Jako dziennikarz rozmawiałem z
            wieloma urzędnikami Ministerstwa Sprawiedliwości i nigdy wcześniej mnie taka
            sytuacja nie spotkała. Według mnie sytuacja w resorcie powinna być wyjaśniona
            przez niezależny organ -mówi dziennikarz "Rzeczpospolitej" Maciej Duda.
            • darling221 a miałeś jakieś??? Bo nie domyśliłam się? 13.08.07, 14:21
              • anuszka_ha3.agh.edu.pl Ojej, biedaczek... Po główce go pogłaskać... 13.08.07, 14:52
                Ojej, biedaczek... Po główce go pogłaskać...
                • inzynier_skrzypek Niech skruszony pisiak zostanie świadkiem koronym. 13.08.07, 15:26
                  Zmienić mu twarz, żeby IV RP go nie dopadła.
                  • bronek_komora_mundrol E_s_b_o_l___K.___W_y_k_o_n_a_ł___ Z_a_d_a_n_i_e__! 13.08.07, 15:42
                    > Rzeczpospolita 10.08.07 Nr 186 podaje:
                    >
                    > ...Kaczmarek zataił przed Lechem Kaczyńskim, że
                    > w latach 80. był członkiem PZPR oraz odbył szkolenie
                    > dla oficerów politycznych w wojsku.
                    > W 2001 r. to Kaczyński jako minister sprawiedliwości
                    > awansował Kaczmarka na stanowisko zastępcy prokuratora generalnego.
                    > -Gdybym znał jego przeszłość, nie podjąłbym takiej decyzji
                    > -mówi "Rz" prezydent.
                    > ...............................
                    >
                    > Agent Kaczmarek to podstępna kreatura
                    > nie spełniająca standardów
                    > uczciwości i lojalności, która
                    > wrednie działała na szkodę
                    > swoich promotorów i dobroczyńców

Kaczmarek jako oficer polityczny
                    i członek PZPR, musiał przejść
                    specjalne szkolenie wywiadowcze

więc doskonale orientuje się
                    w arkanach donosicielstwa,
                    szpiclowania, kamuflowania,
                    zdrady i łgania :(

Jak widac dobrze się przysłuzył
                    swojej bolszwickiej formacji !
                    i byłemu towarzyszowi z PZPR -
                    kryminaliście Świniopasowi :(
                    • no.655321 hehe ciekawe ile to jeszcze ubeków 13.08.07, 15:47
                      hehe ciekawe ile to jeszcze ubeków jest w otoczeniu prezydenta i
                      premiera kaczynskich? i jak to jest że Prawi i Sprawiedliwi otaczali
                      sie agentami i ubekami ? i jak to rzutuje na ich działalność? czy są
                      w stanie pokierować 38 mln krajem skoro nawet najbliższyych
                      współpracowników nie potrafią sobie dobrać?

nieudacznicy życiowi i polityczni.

bronek_komora_mundrol napisał:

> > Rzeczpospolita 10.08.07 Nr 186 podaje:
                      > >
                      > > ...Kaczmarek zataił przed Lechem Kaczyńskim, że
                      > > w latach 80. był członkiem PZPR oraz odbył szkolenie
                      > > dla oficerów politycznych w wojsku.
                      > > W 2001 r. to Kaczyński jako minister sprawiedliwości
                      > > awansował Kaczmarka na stanowisko zastępcy prokuratora
                      generalnego.
                      > > -Gdybym znał jego przeszłość, nie podjąłbym takiej decyzji
                      > > -mówi "Rz" prezydent.
                      > > ...............................
                      > >
                      > > Agent Kaczmarek to podstępna kreatura
                      > > nie spełniająca standardów
                      > > uczciwości i lojalności, która
                      > > wrednie działała na szkodę
                      > > swoich promotorów i dobroczyńców
                      >
                      > Kaczmarek jako oficer polityczny
                      > i członek PZPR, musiał przejść
                      > specjalne szkolenie wywiadowcze
                      >
                      > więc doskonale orientuje się
                      > w arkanach donosicielstwa,
                      > szpiclowania, kamuflowania,
                      > zdrady i łgania :(
                      >
                      > Jak widac dobrze się przysłuzył
                      > swojej bolszwickiej formacji !
                      > i byłemu towarzyszowi z PZPR -
                      > kryminaliście Świniopasowi :(
                      • borow4 ziobro: lepper klamie jak na dloni 13.08.07, 17:03
                        sic
                        • borow4 a Mącidło nie przyjmuje do świadomosci 13.08.07, 17:06
                          sic
      • junkier Wypłakiwać się przed TOKFM i GW, honoru polskiego 13.08.07, 10:45
        Wypłakiwać się przed TOKFM i GW, honoru Polaka za grosz trzeba nie
        mieć!

Niezależnie od wyjaśnień całej sprawy obraz p. Kaczmarka, który nie
        zawahał się pójść do polskojęzycznych mediów żeby szkalować polski
        rząd, jawi się w pełnym świetle ponurego koniunkturalizmu. Ten facet
        po prostu nie wie co to zasady.
        • no.655321 Cosa Nostra 13.08.07, 10:59
          tak tak junkier , ten facet sie zapomniał , zapomniał znaczenia słów
          Cosa Nostra

junkier napisał:
          > Niezależnie od wyjaśnień całej sprawy obraz p. Kaczmarka, który
          nie
          > zawahał się pójść do polskojęzycznych mediów żeby szkalować polski
          > rząd, jawi się w pełnym świetle ponurego koniunkturalizmu. Ten
          facet po prostu nie wie co to zasady.
          • junkier Wypłakiwać się przed TOKFM i GW, honoru polskiego 13.08.07, 11:01
            Glupis. Chodzi o zasady - zeby o polskich sprawach nie latac ze
            skargami do obcych.
            • ws60 tak, tak, cosa nostra. n/t 13.08.07, 11:17
            • no.655321 Re: Wypłakiwać się przed TOKFM i GW, honoru polsk 13.08.07, 11:18
              jakich obcych, wszechpolski matołku?

zeznania skruszonego Kaczmarka pokazują bezmiar zakłamnia i
              bezprawia układu IVRP. na szczescie ten antypolski układ kończy
              swoja działalność.

junkier napisał:

> Glupis. Chodzi o zasady - zeby o polskich sprawach nie latac ze
              > skargami do obcych.
              • junkier Re: Wypłakiwać się przed TOKFM i GW, honoru polsk 13.08.07, 11:20
                Od programu budowy IV RP odwrotu nie ma.

Nawet Donald Tusk okreslil, w calkowitej slusznosci, ze diagnoza
                patologii III RP dokonana przez Kaczynskich byla sluszna.

Dzis tylko anynarodowi odszczepiency z obozu postkomunistyczno-
                lzeliberalnego chca powrotu do deprawacyjnego systemu
                postokraglostolowego.
                • ws60 Re: Wypłakiwać się przed TOKFM i GW, honoru polsk 13.08.07, 11:26
                  junkier napisał:

> Od programu budowy IV RP odwrotu nie ma.
                  >

od programu kaczyńskich? jest. najbliższe wybory :)

> Nawet Donald Tusk okreslil, w calkowitej slusznosci, ze diagnoza
                  > patologii III RP dokonana przez Kaczynskich byla sluszna.
                  >

no i ? to źle ?
                  może i tak. bo po wyborach zaczną wyjaśniać patologie tzw. '4rp"

> Dzis tylko anynarodowi odszczepiency z obozu postkomunistyczno-
                  > lzeliberalnego (ale o co chodzi? zbitka słów jak niemieckim, herr junkier ?)
                  chca powrotu do deprawacyjnego systemu
                  > postokraglostolowego.
                  junkier. ty jesteś po prostu głupi.
                  • junkier Re: Wypłakiwać się przed TOKFM i GW, honoru polsk 13.08.07, 11:28
                    Wybory pokaza ze antynarodowi odszczepiency z okoloeseldowskiego
                    obozu postkomunistyczno-lzeliberalnego, szermierze
                    postakgraglostolowemu pseudoporzadku moralnej deprawacji i
                    antyspolecznej dezinttegracji, ciesza sie zenujaco niskim poparciem
                    spolecznym.
                    • gulcia77 Re: Wypłakiwać się przed TOKFM i GW, honoru polsk 13.08.07, 11:30
                      Junkierku, ty żywcem cytujesz prasę z lat 50tych. Tylko wtedy wrogiem byli
                      kułacy i burżuazja :). Ty sobie poczytaj swoje wypowiedzi hurtem - sam się
                      przerazisz!!!
                      • junkier Re: Wypłakiwać się przed TOKFM i GW, honoru polsk 13.08.07, 11:36
                        jesli cos mnie przeraza to ponura wizja powrotu do wladzy czerwonych
                        i rozowych odszczepiencow calkowicie obych polskosci i racji stanu.
                        • ws60 bo stracisz koryto? 13.08.07, 11:37
                        • gulcia77 Re: Wypłakiwać się przed TOKFM i GW, honoru polsk 13.08.07, 11:39
                          Racja stanu w Twoim wykonaniu ociera się niebezpiecznie o ideały III rzeszy,
                          niestety!!! Czy ty słyszałeś kiedyś o tym, ze ludzie są równi i różni??? Dla
                          mnie osobiście racją stanu byłoby dążenie do zatarcia granic, likwidacja państwa
                          i 100% kosmopolityzmu
                          • junkier Re: Wypłakiwać się przed TOKFM i GW, honoru polsk 13.08.07, 11:41
                            Nie udawaj ze kosmopolityzm to jest jakas 'rownorzedn' program
                            polityczny bo to jest po prostu program antynarodowy, antyspoleczny
                            i zwyczajnie prokomunistyczny. Na kosmopolityzm w Polsce zgody nie
                            bylo i nie ma.
                            • gulcia77 Re: Wypłakiwać się przed TOKFM i GW, honoru polsk 13.08.07, 11:43
                              A to dlaczego??? Lepiej promować nienawiść i idiotyczne przekonanie o wyższości
                              jednego narodu nad innym??? Liczy się człowiek junkierku, w całej swojej
                              rozciągłości. Wiesz, kto tak nauczał? Chrystus. A ty przecież popierasz Kościół,
                              więc takie myślenie Tobie powinno być bliskie!!!
                              • junkier Re: Wypłakiwać się przed TOKFM i GW, honoru polsk 13.08.07, 11:46
                                Stawiasz jakies kosmicznie nieprawdziwe tezy, typu ze albo sie jest
                                kosmopolita albo szowinista. Podczas gdy obydwie te ideologie to
                                ekstremizm. Normalnym wyborem dla szanujacego sie czlowieka jest
                                patriotyzm - umilowanie wlasnego kraju i szacunek dla innych,
                                oczywiscie jesli ci inni rowniez szacunek nam okazuja.
                                • kralik111 Re: Wypłakiwać się przed TOKFM i GW, honoru polsk 13.08.07, 11:48
                                  junkier napisał:

> Stawiasz jakies kosmicznie nieprawdziwe tezy, typu ze albo sie
                                  jest
                                  > kosmopolita albo szowinista. Podczas gdy obydwie te ideologie to
                                  > ekstremizm. Normalnym wyborem dla szanujacego sie czlowieka jest
                                  > patriotyzm - umilowanie wlasnego kraju i szacunek dla innych,
                                  > oczywiscie jesli ci inni rowniez szacunek nam okazuja.

Ciebie parchu nikt nie szanuje, nawt lysi koledzy przed ktorymi
                                  musisz pajacowac ze spuszczonymi portkami...:DDDDDDDDDDDDDDDD
                                  • milet_z_sedesu Re: Polskojęzyczny Junkier wypłakiwać się na FORUM 13.08.07, 14:14
                            • kralik111 Re: Wypłakiwać się przed TOKFM i GW, honoru polsk 13.08.07, 11:46
                              junkier napisał:

> Nie udawaj ze kosmopolityzm to jest jakas 'rownorzedn' program
                              > polityczny bo to jest po prostu program antynarodowy,
                              antyspoleczny
                              > i zwyczajnie prokomunistyczny. Na kosmopolityzm w Polsce zgody nie
                              > bylo i nie ma.

Psluchaj no parchu i naucz sie czegos o polskim narodzie...:D

referendum w sprawie akcesji Polski z UE bylo takim zezwoleniem
                              splecznym na kosmopolityzm...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
                              • gulcia77 Re: Wypłakiwać się przed TOKFM i GW, honoru polsk 13.08.07, 11:52
                                Ależ przecież UE w przekonaniu junkierka to samo zło!!! Tam biegają nadzy
                                homoseksualiści na spółkę z aborterami, a ten Pan czuje się zgorszony!!!!!
                                • junkier Re: Wypłakiwać się przed TOKFM i GW, honoru polsk 13.08.07, 11:56
                                  Z ekscesami homosiakow mozna sobie poradzic w oparciu o istniejace
                                  przepisy.

Natomiast ja nie jestem przeciwny UE pod warunkiem ze stanie sie ona
                                  tylko i wylacznie strefa wolnego handlu a nie EuroKolchozem z
                                  biurokratyczna czapa.
                                  • gulcia77 Re: Wypłakiwać się przed TOKFM i GW, honoru polsk 13.08.07, 12:05
                                    Czyli Konstytucje UE to rzecz niedobra?? W Twoim przekonaniu UE ma gwarantować
                                    nam dostawy gotówki i nie reagować kiedy tworzy się katoland, w którym obniża
                                    się poziom demokracji i tworzy się (po)tworek nazistowsko-religijny???
                                    • junkier Re: Wypłakiwać się przed TOKFM i GW, honoru polsk 13.08.07, 12:10
                                      Polska jest panstwem suwerennym i urzedasom UE nic do Polskich
                                      spraw. EuroKonstytucja ma jedno zasadnicze przeznaczenie - jest to
                                      sklad makulatury, ewentualnie jakies muzeum glupoty urzedniczej.

Natomiast potworek nazistowsko-komunistyczny istnial w Polsce w
                                      latach 1944-1989 i potem zostal zastapiony przez ustroj
                                      postkomunistyczno-postakraglostolowy, ktory dopiero prawica polska
                                      miala odwage zakwestionowac w pelni po wyborach w 2005 r.
                                      • kralik111 Re: Wypłakiwać się przed TOKFM i GW, honoru polsk 13.08.07, 12:13
                                        junkier napisał:

> Polska jest panstwem suwerennym i urzedasom UE nic do Polskich
                                        > spraw. EuroKonstytucja ma jedno zasadnicze przeznaczenie - jest to
                                        > sklad makulatury, ewentualnie jakies muzeum glupoty urzedniczej.
                                        >
                                        > Natomiast potworek nazistowsko-komunistyczny istnial w Polsce w
                                        > latach 1944-1989 i potem zostal zastapiony przez ustroj
                                        > postkomunistyczno-postakraglostolowy, ktory dopiero prawica polska
                                        > miala odwage zakwestionowac w pelni po wyborach w 2005 r.

Ten ustruj pookraglostolowy to nic innego jak ordynacja wybrcza
                                        pozwalajaca esbekm i innym parchom jak ty wejsc do sejmu i zaszyc
                                        sie pod immunitetem poselskim, najbardziej zagorzalymi obroncami
                                        tego ukladu sa bracia kaczynscy z millerami, cimoszewiczami i innami
                                        junkrami...:DDD
                                      • gulcia77 Re: Wypłakiwać się przed TOKFM i GW, honoru polsk 13.08.07, 12:18
                                        Junkier!!! Ja po raz kolejny proszę Cię, żebyś w paru słowach konkretnie opisał
                                        jak ty sobie tą wspaniałą Polskę twoich marzeń wyobrażasz??? Bo ja, to
                                        chciałabym żyć w kraju, w którym pracuję, zarabiam godziwe pieniądze, mogę
                                        liczyć na sprawne instytucje, które jednak nie wtrącają się w moje prywatne
                                        sprawy, takie jak z kim i jak żyję, czy jestem zwolennikiem aborcji, czy nie,
                                        czy mam ochotę oglądać wszędzie religijne bzdety, czy nie, czy mam ochotę pójść
                                        na koncert Behemota, czy nie. Bo w powyższych sprawach to ja kierownictwa partii
                                        nie potrzebuję. Chcę wolności, luzu i zarabiania godziwych pieniędzy za uczciwą
                                        pracę
                                        • junkier Re: Wypłakiwać się przed TOKFM i GW, honoru polsk 13.08.07, 12:24
                                          Zaraz, zaraz, zabicie nienarodzonego dziecka, tzw. aborcje uwazasz
                                          za sprawe 'pogladu'? To jest sprawa, tyle ze dla prokuratora. Zgody
                                          na zabijanie bezbronnych, nienarodzonych istot ludzkich nie bylo i
                                          nie bedzie.
                                          • no.655321 Re: Wypłakiwać się przed TOKFM i GW, honoru polsk 13.08.07, 12:27
                                            oczywiście że to sprawa światopoglądu. niestety nasz kraj wpadł w
                                            ręce ludzi ciemnych i podłych którzy przrywanie ciąży równają z
                                            zabojstwem.

miejmy nadzieję że ta chora sytuacja nie potrwa zbyt długo i
                                            przywrócone zostanie wszystkim kobietom prawo do wolnego wyboru i
                                            decydowania o swoim macierzyństwie.

junkier napisał:

> Zaraz, zaraz, zabicie nienarodzonego dziecka, tzw. aborcje uwazasz
                                            > za sprawe 'pogladu'? To jest sprawa, tyle ze dla prokuratora.
                                            Zgody
                                            > na zabijanie bezbronnych, nienarodzonych istot ludzkich nie bylo i
                                            > nie bedzie.
                                            • ws60 Re: Wypłakiwać się przed TOKFM i GW, honoru polsk 13.08.07, 12:32
                                              ciekawe czy junkier podczas stosunku łapie cała spermę i oddziela pojedyncze
                                              plemniki, tak żeby każdy mógł dać nowe życie.
                                              inaczej to morderstwo.
                                              jajo to kura?
                                              bełkot.
                                              • pantikapej Re: Wypłakiwać się przed TOKFM i GW, honoru polsk 13.08.07, 23:51
                                                ws60 napisał:
                                                > ciekawe czy junkier podczas stosunku łapie cała spermę i oddziela
                                                pojedyncze plemniki, tak żeby każdy mógł dać nowe życie.
                                                > inaczej to morderstwo.
                                                > jajo to kura?
                                                > bełkot.

Junkier i stosunek???!
                                                Przecież jego forumowa "twórczość" nie byłaby aż tak przygnębiająca,
                                                gdyby te dwa słowa miały cokolwiek wspólnego!
                                            • junkier Re: Wypłakiwać się przed TOKFM i GW, honoru polsk 13.08.07, 12:32
                                              Ja tez przyznalbym prawo do aborcji ale pod warunkiem ze tym, ktorzy
                                              do morderstwa nienarodzonego dziecka sie dopuszcza, panstwo rowniez,
                                              na zasadzie pelnej rownowagi, rowniez zdejmie ochrone prawna zycia.
                                              Tzn. kazdy bedzie mogl abortera zaciukac bez poniesienia
                                              najmniejszej konsekwencji. Niech poznaja jak to jest nastawac na
                                              ludzkie zycie. W dodatku tak bliskie.

Nie ma slow dla opisania bestialstwa i ohydy aborterow-mordercow.
                                              • ws60 Re: Wypłakiwać się przed TOKFM i GW, honoru polsk 13.08.07, 12:36
                                                junkier napisał:

> Ja tez przyznalbym prawo do aborcji ale pod warunkiem ze tym, ktorzy
                                                > do morderstwa nienarodzonego dziecka sie dopuszcza, panstwo rowniez,
                                                > na zasadzie pelnej rownowagi, rowniez zdejmie ochrone prawna zycia.
                                                > Tzn. kazdy bedzie mogl abortera zaciukac bez poniesienia
                                                > najmniejszej konsekwencji. Niech poznaja jak to jest nastawac na
                                                > ludzkie zycie. W dodatku tak bliskie.
                                                >
                                                > Nie ma slow dla opisania bestialstwa i ohydy aborterow-mordercow.

gdzie zaczyna się człowiek. jak daleko można ingerować ?
                                                znam takich którzy uważają że nie można wykonać transfuzji, bo to ingerencja w
                                                człowieka.
                                                nie daleko ci do nich. ale oni wiedzą jak daleko posunięta jest ich obsesja, a
                                                ty nie.
                                                z tego co czytam wnioskuję że ogólnie mało co wiesz.
                                              • no.655321 Re: Wypłakiwać się przed TOKFM i GW, honoru polsk 13.08.07, 12:39
                                                czyli w świetle swoich własnych poglądów jesteś zwykłym hipokrytą -
                                                dopuszczasz aborcję ale warunkowo.

junkier, nie interesuje mnie twoja pokręcona psychika i chory
                                                stosunek do religii. to twoja prywatna sprawa. stosuj swoje zasady
                                                do siebie.

natomiast od innych ludzi wara ci - nie będą tacy jakie jak ty
                                                pokręcone oszołomy decydować o życiach innych ludzi.

junkier napisał:

> Ja tez przyznalbym prawo do aborcji ale pod warunkiem ze tym,
                                                ktorzy
                                                > do morderstwa nienarodzonego dziecka sie dopuszcza, panstwo
                                                rowniez,
                                                > na zasadzie pelnej rownowagi, rowniez zdejmie ochrone prawna
                                                zycia.
                                                > Tzn. kazdy bedzie mogl abortera zaciukac bez poniesienia
                                                > najmniejszej konsekwencji. Niech poznaja jak to jest nastawac na
                                                > ludzkie zycie. W dodatku tak bliskie.
                                                >
                                                > Nie ma slow dla opisania bestialstwa i ohydy aborterow-mordercow.
                                              • gulcia77 Re: Wypłakiwać się przed TOKFM i GW, honoru polsk 13.08.07, 12:42
                                                Junkier!!! Żeby było zabawniej ja też jestem przeciwnikiem aborcji i JA (ja
                                                sama!!!) uważam ją za m morderstwo. I wiem też, że sama nigdy bym jej nie
                                                dokonała!!! Ale to nie zmienia faktu, że to JEST kwestia sumienia!!! Zresztą
                                                junkier, ja już kiedyś Cię pytałam - jeśli to państwo jest takie religijne to
                                                przecież najbardziej liberalna ustawa nie powinna spowodować wzrostu
                                                dokonywanych aborcji. Proste!
                                                • junkier Re: Wypłakiwać się przed TOKFM i GW, honoru polsk 13.08.07, 12:45
                                                  Ten argument to populizm - nie ma spolecznosci, nawet najbardziej
                                                  moralnej, gdzie morderstwo nie byloby karane.
                                                  • no.655321 Re: Wypłakiwać się przed TOKFM i GW, honoru polsk 13.08.07, 12:49
                                                    sęk w tym że aborcja to nie morderstwo.

junkier napisał:

> Ten argument to populizm - nie ma spolecznosci, nawet najbardziej
                                                    > moralnej, gdzie morderstwo nie byloby karane.
                                          • eti.gda Re: Wypłakiwać się przed TOKFM i GW, honoru polsk 13.08.07, 14:03
                                            junkier napisał:

> Zaraz, zaraz, zabicie nienarodzonego dziecka, tzw. aborcje uwazasz
                                            > za sprawe 'pogladu'? To jest sprawa, tyle ze dla prokuratora.
                                            Zgody
                                            > na zabijanie bezbronnych, nienarodzonych istot ludzkich nie bylo i
                                            > nie bedzie.

Tylko że ci, którzy potępiają aborcję, potępiają też antykoncepcję,
                                            uważając ją za tożsamą z aborcją. To jest dopiero paranoja.
                                            Ja wyznaję inny pogląd: Aborcja - nie, antykoncepcja - tak.
                                            • no.655321 Re: Wypłakiwać się przed TOKFM i GW, honoru polsk 13.08.07, 14:22
                                              jak widać wszystko jest kwestią (świato)poglądu. w tym świetle
                                              równie uprawniony jest pogląd: aborcja - tak, antykoncepcja - tak.

eti.gda napisał:

> Tylko że ci, którzy potępiają aborcję, potępiają też
                                              antykoncepcję,
                                              > uważając ją za tożsamą z aborcją. To jest dopiero paranoja.
                                              > Ja wyznaję inny pogląd: Aborcja - nie, antykoncepcja - tak.
                                    • no.655321 trafiłaś w sedno 13.08.07, 12:11
                                      to jest właśnie model
                                      IVRP w rozumieniu junkra.

poczekaj chwile zaraz potwierdzi.

gulcia77 napisała:

> Czyli Konstytucje UE to rzecz niedobra?? W Twoim przekonaniu UE ma
                                      gwarantować
                                      > nam dostawy gotówki i nie reagować kiedy tworzy się katoland, w
                                      którym obniża
                                      > się poziom demokracji i tworzy się (po)tworek nazistowsko-
                                      religijny???
                        • kralik111 Re: Wypłakiwać się przed TOKFM i GW, honoru polsk 13.08.07, 11:40
                          junkier napisał:

> jesli cos mnie przeraza to ponura wizja powrotu do wladzy
                          czerwonych
                          > i rozowych odszczepiencow calkowicie obych polskosci i racji stanu.

Piszesz parchu o tych co podczas okragleg stolu wywalczyli swoje
                          przywileje wladzy, czyli ordynacje i immunitety ? To oni wlasnie
                          parchu teraz rzadza...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
                    • ws60 Re: Wypłakiwać się przed TOKFM i GW, honoru polsk 13.08.07, 11:32
                      junkier napisał:

> Wybory pokaza ze antynarodowi odszczepiency z okoloeseldowskiego
                      > obozu postkomunistyczno-lzeliberalnego, szermierze
                      > postakgraglostolowemu pseudoporzadku moralnej deprawacji i
                      > antyspolecznej dezinttegracji, ciesza sie zenujaco niskim poparciem
                      > spolecznym.

a ty rozumiesz co przepisałeś ?
                      to mi wygląda na tłumaczenie z niemieckiego jeden do jednego. z polskim to ma
                      niewiele wspólnego.
                      • ws60 WIEM ! junkier to program komputerowy ! 13.08.07, 11:35
                        składa różne wątki na podstawie bazy danych.
                        baza po niemiecku, tłumaczy, i to powiększa jeszcze bezsens jego wpisów.
                        automat nie rozumie co pisze, więc nie ma co denerwować na sofcik ;)
                        • krekora Re: WIEM ! junkier to program komputerowy ! 13.08.07, 14:30
                          Ja też jestem zdania, że tok rozumowania Junkra z łatwością mógłby powielić
                          jakiś nieskomplikowany algorytm. Ale bardziej prawdopodobne, że facet zwyczajnie
                          ma nierówno pod sufitem. W związku z powyższym postulowałbym towarzysza Junkra
                          zwyczajnie olewać i nie reagować na jego kolejne rewelacje. To dla jego dobra bo
                          im bardziej z nim dyskutujecie tym większa paranoja ogarnia jego biedne komórki
                          mózgowe, których i tak już pewnie nie za wiele. Junkier niczym Towarzysz Gierek
                          rozpaczliwie zdaje się wołać: "No to jak? Pomożecie?" Pomóżmy mu wszyscy swoją
                          biernością wobec jego poglądów.
                  • solveik Re: 13.08.07, 12:58
                    No i komu tuta teraz wierzyć???
                • no.655321 Re: Wypłakiwać się przed TOKFM i GW, honoru polsk 13.08.07, 11:31
                  zdeformowany homunuculus zwany IVRP nie miał prawa żyć i nigdy sie
                  nie narodzi, w każdym razie w takim kaształcie gdzie mężem
                  opatrznościowym jest Jarosłąw Kaczyński ze wszystkimi swoimi
                  problemami natury osobistej i mentalnej, a prawo i sprawiedliwość ma
                  twarz krętacza Zioberka.
                  takie organizmy są niezdolne do samodzielnego życia, co potrwierdza
                  fakt że w zasadzie oddają władzę bez żadnej walki po niecałtch dwóch
                  latach pozorowanego rządzenia.

od trędowatego organizmu IVRP odpadają kolejne członki, wcześniej
                  był to marcinkiewicz, sikorski i wielu innych, dziś mamy casus
                  Kaczmarka, dzięki któremu, paradoksalnie, możemy sie dowiedzieć
                  ponurej prawdy o "układzie IVRP".

junkier napisał:

>
                  >
                  > lzeliberalnego chca powrotu do deprawacyjnego systemu
                  > postokraglostolowego.
                • kralik111 Re: Wypłakiwać się przed TOKFM i GW, honoru polsk 13.08.07, 11:31
                  junkier napisał:

>
                  >
                  > lzeliberalnego chca powrotu do deprawacyjnego systemu
                  > postokraglostolowego.

Juz ci parchu wielokrotnie mowilem, ze potkomunistami
                  okraglostolowymi sa ci ktorzy wywalczyli przy okraglym stole sobie
                  przywileje wladzy, czyli ordynacje wyborcza i immunitet poselski,
                  tych przywilejow bronia do dzisiaj a sa to takie partie jak SLD i
                  PiS smieciu..:D
                  • junkier Re: Wypłakiwać się przed TOKFM i GW, honoru polsk 13.08.07, 11:35
                    Parchow to sobie w swoim czerwono-rozowym obozie szukaj, przyglupie.
                    • ws60 Re: Wypłakiwać się przed TOKFM i GW, honoru polsk 13.08.07, 11:36
                      junkier napisał:

> Parchow to sobie w swoim czerwono-rozowym obozie szukaj, przyglupie.

no i znalazł ciebie, cepie
                    • kralik111 Re: Wypłakiwać się przed TOKFM i GW, honoru polsk 13.08.07, 11:37
                      junkier napisał:

> Parchow to sobie w swoim czerwono-rozowym obozie szukaj,
                      przyglupie.

Parchy w 50-tych wykonywaly dokladnie taka sama antypolska robote
                      jak ty dzisiaj, wiec udowodnij parchu, ze parchem nie jestes...:DDD
                  • no.655321 tylko nie parchu ;)))) 13.08.07, 11:35
                    nie pisz do niego parchu bo udawadniał to przed romkiem (spodnie na
                    kolana) że parchem nie jest.
                    oni tam w organizacji nie chcieli mieć "elementu obcego
                    etnicznie";))))))))

kralik111 napisał:

> Juz ci parchu wielokrotnie mowilem,
                    • junkier Re: Wypłakiwać się przed TOKFM i GW, honoru polsk 13.08.07, 11:37
                      Glupis komuchu. Nic nie musze odowadniac.
                      • kralik111 Re: Wypłakiwać się przed TOKFM i GW, honoru polsk 13.08.07, 11:38
                        junkier napisał:

> Glupis komuchu. Nic nie musze odowadniac.

Glupis parchu, z fiutem na wiezchu bedziesz latal jak lyse sie
                        dowiedza zes parch,,,;DDD
                      • ws60 Re: Wypłakiwać się przed TOKFM i GW, honoru polsk 13.08.07, 11:39
                        junkier napisał:

nie musisz, bo wszyscy wiedzą.
                      • no.655321 Re: Wypłakiwać się przed TOKFM i GW, honoru polsk 13.08.07, 11:40
                        głupio tak stać z opuszczonymi spodniami, co junkier ?

junkier napisał:

• junkier Re: Wypłakiwać się przed TOKFM i GW, honoru polsk 13.08.07, 11:43
                          Nie wiem czy glupio bo nigdy w takiej pozycji sie nie znalazlem w
                          przeciwienstwie do ciebie, bo jak mozna wnioskowac posiadasz bogate
                          doswiadczenie osobiste w tym zakresie.
                          • ws60 Re: Wypłakiwać się przed TOKFM i GW, honoru polsk 13.08.07, 11:46
                            junkier napisał:

> Nie wiem czy glupio bo nigdy w takiej pozycji sie nie znalazlem w
                            > przeciwienstwie do ciebie, bo jak mozna wnioskowac posiadasz bogate
                            > doswiadczenie osobiste w tym zakresie.

ale z twoich poprzednich wpisów wynika bogate doświadczenie. nie bądź taki
                            wstydliwy ;)
                            i tak wszyscy sądzą o tobie to co ty wiesz :)))
                          • no.655321 Re: Wypłakiwać się przed TOKFM i GW, honoru polsk 13.08.07, 11:48
                            nie bajeruj, to tak na słowo przyjeli cie do wszechpolaków?
                            nie wierzę. cudów nie ma.

junkier napisał:

> Nie wiem czy glupio bo nigdy w takiej pozycji sie nie znalazlem w
                            > przeciwienstwie do ciebie, bo jak mozna wnioskowac posiadasz
                            bogate
                            > doswiadczenie osobiste w tym zakresie.
            • kralik111 Re: Wypłakiwać się przed TOKFM i GW, honoru polsk 13.08.07, 11:27
              junkier napisał:

> skargami do obcych.

Do obcych przemawial ty smierdzacy bolszewicki smieciu ?
              Kaczmarek mowil do Polakw, ale dla takiego bolszewickiego,
              antyplskiego bydla jak ty Polacy to obcy, co junkier.
              • ws60 Re: Wypłakiwać się przed TOKFM i GW, honoru polsk 13.08.07, 11:41
                kralik111 napisał:

> junkier napisał:
                >
                > > Glupis. Chodzi o zasady - zeby o polskich sprawach nie latac ze
                > > skargami do obcych.
                >
                >
                > Do obcych przemawial ty smierdzacy bolszewicki smieciu ?
                > Kaczmarek mowil do Polakw, ale dla takiego bolszewickiego,
                > antyplskiego bydla jak ty Polacy to obcy, co junkier.

chodzi mu właśnie o to żeby polacy jak najmniej wiedzieli.
                zgodnie z wykładnią parti że ciemny lud wszystko kupi.

• kralik111 Re: Wypłakiwać się przed TOKFM i GW, honoru polsk 13.08.07, 11:42
                  ws60 napisał:

> kralik111 napisał:
                  >
                  > > junkier napisał:
                  > >
                  > > > Glupis. Chodzi o zasady - zeby o polskich sprawach nie latac
                  ze
                  > > > skargami do obcych.
                  > >
                  > >
                  > > Do obcych przemawial ty smierdzacy bolszewicki smieciu ?
                  > > Kaczmarek mowil do Polakw, ale dla takiego bolszewickiego,
                  > > antyplskiego bydla jak ty Polacy to obcy, co junkier.
                  >
                  > chodzi mu właśnie o to żeby polacy jak najmniej wiedzieli.
                  > zgodnie z wykładnią parti że ciemny lud wszystko kupi.

Wynika z tego jednoznacznie i bezapelacyjnie, ze junkier to
                  parch...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
            • rtg Re: Wypłakiwać się przed TOKFM i GW, honoru polsk 13.08.07, 13:19
              junkier napisał:

> skargami do obcych.
              Junkier na tej naszej polskiej ziemi, która od wieków była zawsze
              otwartym domem dla przybyszów: ludzi innej wiary, ludzi innego
              koloru, jesteś obcy, biorąc pod uwage Twoje wypowiedzi. My Cię
              tolerujemy w myśl zasady "gość w dom Bóg w dom". Gościnnośc trwa
              ograniczony czas i dajemy Ci do zrozumienia, że czas odweiedziny
              skończyć i wracać w swoje strony.
              • eti.gda Re: Wypłakiwać się przed TOKFM i GW, honoru polsk 13.08.07, 14:15
                rtg napisał:

> junkier napisał:
                >
                > > Glupis. Chodzi o zasady - zeby o polskich sprawach nie latac ze
                > > skargami do obcych.
                > ... My Cię
                > tolerujemy w myśl zasady "gość w dom Bóg w dom". Gościnnośc trwa
                > ograniczony czas i dajemy Ci do zrozumienia, że czas odweiedziny
                > skończyć i wracać w swoje strony.

Gość w dom - żona w ciąży!
        • a.k.traper Jaki honor? To niedojrzałość polityczna. 13.08.07, 11:06
          Obojętne w jakich mediach to robi, na takich stanowiskach sie nie
          godzi. To czysta amatorszczyzna, nawet nie z gminnego sporu, tylko z
          piaskownicy.
        • akkj Re: Wypłakiwać się przed TOKFM i GW, honoru polsk 13.08.07, 11:07
          junkier napisał:

> Wypłakiwać się przed TOKFM i GW, honoru Polaka za grosz trzeba nie
          > mieć!
          >
          nie
          facet
          > po prostu nie wie co to zasady.

A po co ty szmaciarzu jesteś od rana do wieczora na
          forum "polskojęzycznego medium"? Moderator, czy tej kanalii nie
          mozna zabanować raz na zawsze?
          • ws60 Re: Wypłakiwać się przed TOKFM i GW, honoru polsk 13.08.07, 11:43
            > Moderator, czy tej kanalii nie
            > mozna zabanować raz na zawsze?

nie !!!!
            niech wszyscy czytają. ten głupek robi więcej złego dla pis niż cały sztab so +
            lpr + po
        • seafood Re: Wypłakiwać się przed TOKFM i GW, honoru polsk 13.08.07, 11:23
          Dobrze, że poszedł do mediów polskojęzycznych, junkierku misiu pysiu, a nie do
          'Radia Bez Twarzy' albo 'Ich Nocnika', które z językiem polskim mają tylko tyle
          wspólnego, że go regularnie, bezwstydnie i brutalnie gwałcą. Swoją drogą, to
          niezwykle interesujące, że osoby, które na każdym kroku podkreślają swój rzekomy
          patriotyzm, językiem obcym posługują się z wdziękiem słabo wyszkolonego
          sowieckiego agenta. Niezwykle interesujące i dające wiele do myślenia:)
          • ws60 Re: Wypłakiwać się przed TOKFM i GW, honoru polsk 13.08.07, 11:29
            szkopisko junkier czasami przepisuje i tłumaczy niemiecki/polski bez
            zrozumienia. na to jest za głupi.
            dostał papier, czas, stawkę Euro/godz. i zapie...
            to tylko wykonawca. ciężko mieć do niego pretensje.
        • eexmd2 Re: Wypłakiwać się przed TOKFM i GW, honoru polsk 13.08.07, 11:53
          ciekawe jak ocenisz w takim razie swojego przewodniczacego romka
          gie, co dzis oglosil ze pis panstwo totalitarne i on musi odejsc bo
          sie temu sprzeciwial i walczyl o demokracje w polsce

btw jego ojciec tez pamietal dzielnie walczyl o demokracje
          ludowa
          • junkier Re: Wypłakiwać się przed TOKFM i GW, honoru polsk 13.08.07, 11:57
            Obecna sytuacja jest nieco zagmatwana i wydaje sie ze deklaracje R.
            Giertycha powinny byc rozpatrywane w kontekscie rzekomego zagrozenia
            dla praworzadnosci w Polsce co perspektyw na utrzymanie wplywow
            przez oboz LiS (Liga i Samoobrona).
            • eexmd2 Re: Wypłakiwać się przed TOKFM i GW, honoru polsk 13.08.07, 12:02
              rozumiem ze ta odpowiedz znaczy ze nie wiesz co powiedziec i
              probujesz zabelkotac sprawe?
              sytuacja nie jest zagmatwana, romek gie oskarzyl pis o budowe
              panstwa totalitarnego bo go kaczynski szurnal ze stolka

powiedz mi prosze kto z nich bardziej patriotyczny i prapolski,
              roman, potomek filaru wrony czy jarek politrukiewicz kaczynski, bo
              sie gubie?
              • junkier Re: Wypłakiwać się przed TOKFM i GW, honoru polsk 13.08.07, 12:04
                Erratum, oto poprawna wersja:

Obecna sytuacja jest nieco zagmatwana i wydaje sie ze deklaracje R.
                Giertycha powinny byc rozpatrywane NIE w kontekscie rzekomego
                zagrozenia praworzadnosci w Polsce co perspektyw na utrzymanie
                wplywow przez oboz LiS (Liga i Samoobrona).

Natomiast co do ojcow i dziadkow to proponowalbym nie wchodzic na
                ten grunt bo okaze sie ze srodowisko 'autorytetow moralnych' ma w
                tej kwestii o wiele wiecej powodow do tlumaczenia sie.
                • eexmd2 Re: Wypłakiwać się przed TOKFM i GW, honoru polsk 13.08.07, 12:10
                  ciekawe jak te deklaracje moga byc rozpatrywane w jakimkolwiek innym
                  kotekscie?:
                  -Premier Jarosław Kaczyński stara się budować państwo totalitarne, a
                  demokracja w Polsce może być zagrożona - ocenia Roman Giertych.
                  -"Okoliczności polityczne, a przede wszystkim mój sprzeciw wobec
                  wykorzystywania służb specjalnych do prowokacji politycznych, staje
                  się przyczyną mojego odejścia"

rznij glupa jak chcesz, ale nawet dla twej wyprobowanej dialektyki
                  bolszewickiej kot ciezki do odwrocenia ogonem, co nie?

co do ojcow autorytetw moralnych, mi to gleboko obojetne, bo tak
                  wsrod politykow nie mam, aczkolwiek cynizm i obluda genetycznych
                  patriotow z wron i pzpr mnie smieszy
                  chodzilo mi raczej o to kto ma racje, kaczynski rycerz na bialym
                  koniu czy mnijeszy rycerz, ale twoj zwierzchik, roman gie, do tej
                  pory dzielnie wspierajacy glownego rycerza, a teraz zarzucajacy mu
                  budowe panstwa totalitarnego?
            • no.655321 Re: Wypłakiwać się przed TOKFM i GW, honoru polsk 13.08.07, 12:02
              co jest zagmatwane komuszku?
              sytuacja jest prosta, pis, ziobro i kaczynski bezprawnie
              wykarzystywali służby specjalne do inwigilacji i niszczenia swoich
              przeciwników.

junkier napisał:

> Obecna sytuacja jest nieco zagmatwana i wydaje sie ze deklaracje
              R.
              > Giertycha powinny byc rozpatrywane w kontekscie rzekomego
              zagrozenia
              > dla praworzadnosci w Polsce co perspektyw na utrzymanie wplywow
              > przez oboz LiS (Liga i Samoobrona).
            • ws60 Re:tu muszę pochwalić junkra :) 13.08.07, 12:05
              odpowiedź z której nic nie wynika, a która sugeruje coś.
              to musi być jakiś działacz lpr.
              bełkot polityczny opanowany na 4 -
              • eexmd2 Re:tu muszę pochwalić junkra :) 13.08.07, 12:11
                dialektyka bolszewicka najlepszego sortu
                koles musial studiowac przemowienia gomulki
                • no.655321 Re:tu muszę pochwalić junkra :) 13.08.07, 12:18
                  jako historyk pewnie miał okazję.

eexmd2 napisał:

> koles musial studiowac przemowienia gomulki
        • eti.gda Re: Wypłakiwać się przed TOKFM i GW, honoru polsk 13.08.07, 12:22
          junkier napisał:

> Wypłakiwać się przed TOKFM i GW, honoru Polaka za grosz trzeba nie
          > mieć!
          >
          nie
          facet
          > po prostu nie wie co to zasady.

Niedługo zobaczysz więcej takich.
        • uookasz Re: Wypłakiwać się przed TOKFM i GW, honoru polsk 13.08.07, 14:03
          odezwał sie polak francuski haha junkier skoncz juz plesc glupoty wez sie za
          plecenie koszykow moze
        • starod Re: Wypłakiwać się przed TOKFM i GW, honoru polsk 13.08.07, 15:01
          Junkers, jestes niepoprawnym przyglupem. Honor Polaka traci sie
          wstepujac do partii pisiorów.
      • eti.gda Re: Zeszmaciłeś się pan najnormalniej 13.08.07, 12:12
        pokla napisał:

> jak cala reszta

Stał się ofiarą systemu, który sam pomagał tworzyć. Jak starzy
        bolszewicy w ZSRR. Jak Jagoda, Jeżow, Żdanow, Ordżonikidze, Beria...
    • warka.strong Kaczmarek: Przy Ziobrze zatraciłem się ze swoim... 13.08.07, 10:19
      > Janusz Kaczmarek skomentował w TOK FM doniesienia "Dziennika" (...):
      > - Pozostawiam to zupełnie bez komentarza. (...)

???
      • imie_jaszczomp Re: Kaczmarek: Przy Ziobrze zatraciłem się ze swo 13.08.07, 10:21
        Obawiam sie, ze teraz bedziemy narazeni na duzo takich samokrytyk.
        Bleeeeee!
        • emigrancik Zaczynaja sie proby rehabilitacji. 13.08.07, 10:33
          A ja po prostu na nich nie zaglosuje. Ani na zadna partie, ktora przygarnie tych
          ludzi.
          • tw_wielgus Re: PISokatokomuna już zaczyna trząść tłustymi d.. 13.08.07, 11:01
            Na początek starają się zdezawułować światka, obrzucić go błotem.
            Znana PISowska metoda tyleże działa coraz mniej skutecznie.
            Bo wiedzą że jeżeli to się nie uda , bedziemy "ciąć" te tłuste
            pisowskie podgardla.
        • a.k.traper Zaraz sie rozpłaczę:))) 13.08.07, 11:03
          Facet na takim stanowisku, z praktyka a taki "siuśmajtek", pieniądze
          i władza zawsze demoralizuja ludzi na to nieprzygotowanych, dlatego
          potomków królewskich przyuczano do tej funkcji od dzieciństwa,
          wybory elekcyjne to najprostsza korupcja. Wystarczy poczytać nasza
          historię, najlepiej w postaci beletrystyki, a takze imperium
          rzymskiego i z czasów faraonów. Ludzie kierujacy sie mysleniem
          socjalistycznym, a takze dyktatury, zawsze prowadziły do dziadostwa
          i wojen.Rozbiory i słabość Rzeczpospolitej to także przyczyna
          prywaty i korupcji, oraz walki dyplomatycznej słabej kiedys Moskwy,
          Moskale rządzeni przez Niemkę pieknie rozegrali karty i wyszli na
          mocarstwo, a RP zamiast zawrzeć unię z Kozakami, dostała w d...
          Osoba ministra Kaczmarka jest żałosna, facet na tym stanowisku
          powinien zacisnac zęby i odzywac sie tylko w prokuraturze a nie w
          mediach. Toz to słuzby innych krajów pokładaja się ze śmiechu, jak
          juz pisałem, nic nie musza robic, no czasem jakiś "cynk" dać
          odpowiednim ludziom i jest zabawa, tak jak z Macierewiczem, Ziobro
          jest po prostu niedojrzały emocjonalnie, jak większość polityków z
          PiS.
          • geordi Re: Zaraz sie rozpłaczę:))) 13.08.07, 11:33
            Zgoda, tylko czy obecna prokuratora pod wiadomym kierownictwem, daje gwarancję
            właściwego wyjaśnienia sprawy, w tym zeznań Kaczmarka? W pewnym sensie go
            rozumiem. Mając taką wiedzę, jeśli coś 'chlapnie' może dać argumentów ludziom
            jeszcze nieprzekonanym, co do konieczności wyjaśnienia pisowskich machlojek i
            nadużywania organów bezpieczeństwa.

PS. Kurski w TVN24 właśnie bredził, że gawiedzi się podoba 'twarda władza, która
            robi swoje nie bacząc, że ktoś jej zarzuci przekroczenie uprawnień'. I tu jest
            pytanie: gdzie jest >60% narodu nie popierającego pis? Można założyć, że spora
            część z tych ludzi jest 'pro państwowcami' w znaczeniu nie-pisowskim. Nie trzeba
            czytać klasyków myśli politycznej, żeby dążyć do wzorców demokracji, a nie igrzysk.
            • a.k.traper Twarda władza a trzymanie za pysk to róznica 13.08.07, 13:30
              Nie widze tej twardości w reformowaniu państwa,widze za to w
              oczernianiu przeciwników politycznych. Czy to własciwa droga? Bardzo
              watpię, J.Kaczyński udowodnił ponad wszelka watpliwość, że polityk z
              niego marny, ma jakąś ideę i próbował ja wprowadzic "na siłę" do
              tego potrzebna mu była koalicja, z PO by tego nie zrobił, więc od
              poczatku była to obłuda błogosławiona przez Rydzyka. To sa ludzie
              nikczemnej struktury moralnej. To, że obecna prokuratura nie daje
              gwarancji obiektywnego wyjasnienia nie obstawiałbym, to nie te lata,
              ludzie nie czuja takiego zagrozenia, maja w pamięci ze mimo czasu
              ludzie pamiętają "dobre" uczynki dla władzy i smiem twierdzić że w
              wielu instytucjach państwowych ludzie na stanowiskach decyzyjnych sa
              tego świadomi, nie dzis to jutro. Kaczyński umie skupic ludzi wokół
              swojej ideii, ale nie potrafi przekonac tych którzy maja
              doswiadczenie i myslą, stąd taka amatorszczyzna i gniewanie się na
              przeciwników, choroba wieku dzieciecego. Nadal twierdze ze Kaczmarek
              powinien dobijac się o wyjasnienie pewnych tematów, skoro wie ze
              były nieprawidłowosci, ale nie uważam by tej rangi urzędnik robił to
              w mediach. Sorry, ale nawet na bazarze takich rzeczy sie nie robi,
              mozna dostac w pysk, a napewno juz nigdy nie bedzie człowiekiem
              wiarygodnym dla żadnej władzy. Ja takiemu człowiekowi bym nie zaufał.
    • maureen2 Re: Kaczmarek: Przy Ziobrze zatraciłem się ze swo 13.08.07, 10:24
      chcialbym wiedzieć,który z nich krył pewnych prokuratorów,bo to wy-
      jąsni wszystko,nie wykluczam też,że robili to obaj.
    • relisys1 . . . .Nie martw się, Kaczmarku . . . 13.08.07, 10:24
      Powrót do korzeni przywróci twoje poczucie przyzwoitości.
    • mangold Obejrzałem wczoraj Doktora żywago.Komisarz 13.08.07, 10:24
      Streilnikow byłby idealnym członkiem PiS.dajcie Ziobrze pociąg pancerny !!!!
      • imie_jaszczomp Re: Obejrzałem wczoraj Doktora żywago.Komisarz 13.08.07, 10:26
        No co Ty! To tak jakby dac malpie brzytwe.
        • mangold okularki już ma, i spocone włosy.Dac mu pociąg 13.08.07, 10:27

• m_bovary Re: taaaa... samokrytyka - akurat 13.08.07, 10:31

Panie Kaczmarek, kończ pan, wstydu oszczędź.
        Czy codziennie będziemy już czytać w gazetach - co dziś Kaczmarek
        opowie o swoim byłym (młodszym) kolegu? Serial w odcinkach? Trohę
        nudne się juz robi i przewidywalne.
        Niedługo okaze się, ze Ziobro jest odpowiedzialny za stan wojenny,
        stalizm i drugą wojnę światowa - i tak naprawdę to on sterował
        Hitlerem i Stalinem, bo oni to niewinne baranki, tylko przy Ziobrze
        zatracili swe wartosci. ROTFL
        • ws60 prawda boli ? 13.08.07, 11:22
          a datkowana regularnie gorsza do tortury ;)
      • tw_wielgus Re: Obejrzałem wczoraj Doktora żywago.Komisarz 13.08.07, 10:40
        mangold napisał:

> Streilnikow byłby idealnym członkiem PiS.dajcie Ziobrze pociąg
        pancerny !!!!

zeby stał przy peronie we Włoszczowej?
        • mangold Pisowska baza operacyjna?? dlatego wydano 3 mln zł 13.08.07, 10:47
          tw_wielgus napisał:

> mangold napisał:
          >
          > > Streilnikow byłby idealnym członkiem PiS.dajcie Ziobrze pociąg
          > pancerny !!!!
          >
          > zeby stał przy peronie we Włoszczowej?
          • soulworm przyszle pisowskie westerplatte :D 13.08.07, 10:53

• mangold Prosto do nieba czwórkami szli ?? wow jestem za 13.08.07, 10:55

• eti.gda Re: Prosto do nieba czwórkami szli ?? wow jestem 13.08.07, 12:26
                mangold napisał:

>
                Jak "do nieba?" Lepiej "do piekła!"
                • mangold Wszystko jedno.byle nie w Polsce 13.08.07, 13:01
                  eti.gda napisał:

>
                  > >
                  > Jak "do nieba?" Lepiej "do piekła!"
          • tw_wielgus Re: Pisowska baza operacyjna?? dlatego wydano 3 m 13.08.07, 10:57
            słyszałem że mają tam również budować lotnisko.
            Pewnie przeniosą po wybudowaniu eskadrę F16
    • magnusg Kaczmarek-przestan klamac i powiedz dlaczego 13.08.07, 10:27
      ostrzegles Leppera.przypadek, glupota czy miales w tym interes?
      • tw_wielgus Re: Kaczmarek-przestan klamac i powiedz dlaczego 13.08.07, 10:42
        magnusg napisał:
        62% nowych zakazen HIV w 2006 roku w Niemczech przypada na
        pederastow.

U nas na członków rządzącej exkoalicji.
    • gamon0 Kaczmarek cierpi na brak honoru... 13.08.07, 10:28
      Wygląda na to, że opowiada wyreżyserowane bajki...
    • junkier Co za mięczak bez kręgosłupa! Jak ktoś taki mógł t 13.08.07, 10:28
      Co za mięczak bez kręgosłupa! Jak ktoś taki mógł trafić w otoczenie
      Kaczyńskich? Rozumiem że może być osobiście rozczarowany ale
      bieganie do lewicowych, znanych ze swego jawnego euroserwilizmu
      gazet i stacji TV, płakanei w rękaw i struganie
      jakiegoś "skruszonego" czy że niby "błędy zrozumiał" to mega-
      idiotyzm i po prostu żenada dorosłego faceta niegodna!

Panie Kaczmarek, to Z. Ziobro i jego ostra polityka wymierzona
      przeciw przestępczości jest wartością, wartością jak najbardziej
      zgodną z oczekiwaniami społecznymi a nie z opinią tzw. 'salonu'.
      Kundlizm i podlizywanie się pseudopolskim mediom to doprawdy żenada.
      • maureen2 Re: Co za mięczak bez kręgosłupa! Jak ktoś taki m 13.08.07, 10:32
        jaki Ziobro,jaka walka z przestępczością,a że polityka i to ostra,
        to zgadzam się całkowicie.
        • junkier Re: Co za mięczak bez kręgosłupa! Jak ktoś taki m 13.08.07, 10:36
          Program Ziobry jest ostry - zdecydowana walka z przestepczoscia w
          interesie UCZCIWYCH obywateli. Fakt ze Z. Ziobro ma w
          pogardzie 'dobre rady' i polajanki roznej masci profesorkow prawa i
          rzekomych 'autorytetow prawnych', ktorzy swym zaslepieniem
          ideologicznej politpoprawnosci doprowadzili do zniesienia kary
          smierci dla mordercow i nieslychanego rozbestwienia sie przestepcow,
          jest dodatkowym argumentem na korzysc PiSowskiego ministra
          sprawiedliwosci, czlowieka ktory w przyszlosci bedzie, jestem
          calkowicie przekonany, co najmniej premierem RP.
          • kazik_b4 genitalia Wierzejskiego w pracy ... propagandowej 13.08.07, 10:39
            bankrutujacego systemu rzadow psychopatow Kaczynskich?!

junkier napisał:

> Program Ziobry jest ostry - zdecydowana walka z przestepczoscia w
            > interesie UCZCIWYCH obywateli. Fakt ze Z. Ziobro ma w
            > pogardzie 'dobre rady' i polajanki roznej masci profesorkow prawa
            i
            > rzekomych 'autorytetow prawnych', ktorzy swym zaslepieniem
            > ideologicznej politpoprawnosci doprowadzili do zniesienia kary
            > smierci dla mordercow i nieslychanego rozbestwienia sie
            przestepcow,
            > jest dodatkowym argumentem na korzysc PiSowskiego ministra
            > sprawiedliwosci, czlowieka ktory w przyszlosci bedzie, jestem
            > calkowicie przekonany, co najmniej premierem RP.
          • tw_wielgus Re: Co za mięczak bez kręgosłupa! Jak ktoś taki m 13.08.07, 10:47
            junkier napisał:

i
            przestepcow,

Co za menda bez kręgosłupa mogła napisać te słowa ?
            Co za mięczak bez kręgosłupa! Jak ktoś taki mógł trafić w otoczenie
            popierające Kaczyńskich? Rozumiem że może być osobiście zaangażowany
            ale
            bieganie do czytanie, znanych ze swego jawnego euroserwilizmu
            gazet i stacji TV, płakanei w rękaw i struganie
            jakiegoś "skruszonego" czy że niby "błędy zrozumiał" to mega-
            idiotyzm i po prostu żenada dorosłego faceta niegodna!

Po krótkotrwałej, zwycięskiej walce z szatanem, Radio Maryja znów
            nadaje na fali 666

Panie Kaczmarek, to Z. Ziobro i jego ostra polityka wymierzona
            przeciw przestępczości jest wartością, wartością jak najbardziej
            zgodną z oczekiwaniami społecznymi a nie z opinią tzw. 'salonu'.
            Kundlizm i podlizywanie się pseudopolskim mediom to doprawdy żenada.

• maureen2 Re: Co za mięczak bez kręgosłupa! Jak ktoś taki m 13.08.07, 10:51
              otoż ja,nie zauważyłem tej ostrej walki z przestępczością,poza pi-ar
              em rozdętym do monstrualnych rozmiarów i odstrzeliwaniem pionków dla
              zachowania pozorów.
          • dziewicawszechpolska Re: Co za mięczak bez kręgosłupa! Jak ktoś taki m 13.08.07, 11:21
            Mielismy juz akcję o krypt. "Mengele",
            mieliśmy profesjonalne aresztowanie posłanki Blidy,
            mieliśmy polowanie na lekarzy,
            mieliśmy aferę gruntową z vicepremierem rządu IV RP w roli głównej
            mieliśmy porażające dowody na posiadanie nielegalnych kont członków SLD w Szwajcarii
            mieliśmy porażające i niezbite dowody na winę Edwarda Mazura
            a teraz z niecierpliwoscia czekam na kolejne sukcesy naszego niezlomnego
            MinistraSprawiedliwosci i Prawa niejakiego Zioberii inaczej zwanego "mniej niż zero"
            • junkier Re: Co za mięczak bez kręgosłupa! Jak ktoś taki m 13.08.07, 11:33
              Nie bylo zadnego polowania na lekarzy tylko na lapowkarzy, a jesli
              ci pierwsi kwalifikukja sie rowniez do tej drugiej, sciganej z mocy
              prawa kategorii, to ich problem. Uczciwi w panstwie polskim moga
              spac spokojnie. A akcja Mengele i jej kryptonim byly calkowicie
              sluszne.

Natomiast ws. aresztowania tej pani umoczonej w afere weglowa, ktora
              z obawy przed konfrontacja z aktem oskarzenia targnela sie na wlasne
              zycie, ABW rzeczywiscie popelnila blad, trzeba bylo rzucic na
              ziemie, zakuc w kajdany i i nie zezwalac na zalatwienie potrzeb
              fizjologicznych. I jaki wtedy bylby wrzask polskojezycznych gazecin,
              ojej.
              • eexmd2 Re: Co za mięczak bez kręgosłupa! Jak ktoś taki m 13.08.07, 11:50
                nie pajacuj, blidzie trzeba bylo wyslac wezwanie do prokuratury a
                nie komandosow z kamera
                • junkier Re: Co za mięczak bez kręgosłupa! Jak ktoś taki m 13.08.07, 11:53
                  To jest teza dyskusyjna.
                  • eexmd2 Re: Co za mięczak bez kręgosłupa! Jak ktoś taki m 13.08.07, 11:58
                    to jest oczywsite, szczegolnie w swietle 'jakosci' dowodow co
                    ostatnio kaczmarek przyznal
                    • junkier Re: Co za mięczak bez kręgosłupa! Jak ktoś taki m 13.08.07, 12:01
                      Ale Kaczmarek nie mial nadzoru nad sprawa i nie mial wgladu w
                      material dowodowy. W lutym, przypominam to, zostal ministrem SWiA.
                      • milet_z_sedesu Re: Junkier to za mięczak bez kręgosłupa! 13.08.07, 14:12
                  • ws60 Re: Co za mięczak bez kręgosłupa! Jak ktoś taki m 13.08.07, 12:27
                    junkier napisał:

> To jest teza dyskusyjna.
                    sam napisałeś wcześniej że dowody umarły razem z blidą. czyli prokurator nie
                    miał dowodów. to na jakiej podstawie wysłano ludzi do zaaresztowania blidy ?
                    mogli co najwyżej wysłać pocztą ZAPROSZENIE!
                    bolszewia pisowska.
              • kralik111 Re: Co za mięczak bez kręgosłupa! Jak ktoś taki m 13.08.07, 12:09
                junkier napisał:

> Nie bylo zadnego polowania na lekarzy tylko na lapowkarzy, a jesli
                > ci pierwsi kwalifikukja sie rowniez do tej drugiej, sciganej z
                mocy
                > prawa kategorii, to ich problem. Uczciwi w panstwie polskim moga
                > spac spokojnie. A akcja Mengele i jej kryptonim byly calkowicie
                > sluszne.
                >
                > Natomiast ws. aresztowania tej pani umoczonej w afere weglowa,
                ktora
                > z obawy przed konfrontacja z aktem oskarzenia targnela sie na
                wlasne
                > zycie, ABW rzeczywiscie popelnila blad, trzeba bylo rzucic na
                > ziemie, zakuc w kajdany i i nie zezwalac na zalatwienie potrzeb
                > fizjologicznych. I jaki wtedy bylby wrzask polskojezycznych
                gazecin,
                > ojej.

Szkukasz parchu lekarzy lapowkarzy, znajdziesz ich pod reka, to
                wszyscy ci ktorzy za pieniadze czy po znajmosci daja zwolnienia
                lekarskie "politykom" skorumpowanego i antypolskiego
                LiS...:DDDDDDDDDD
              • ws60 Re: Co za mięczak bez kręgosłupa! Jak ktoś taki m 13.08.07, 12:25
                > spac spokojnie. A akcja Mengele i jej kryptonim byly calkowicie
                > sluszne.
                >
                chyba cię popieściło. mengele ? wiesz kim on był. co robił ?
                to jako porównanie kaczyńskiego do hitlera, ziobro do gebelsa.
          • eti.gda Re: Co za mięczak bez kręgosłupa! Jak ktoś taki m 13.08.07, 12:19
            junkier napisał:

i
            przestepcow,

W każdym razie ma dużo dobrych chęci, ale dobrymi chęciami podobno
            jest piekło wybrukowane. A podaj, ile spraw pozaczynał, a ile
            skończył, czyli doprowadził do skierowania sprawy do sądu. I nie
            tłumacz, żo to "układ" mu nie pozwala. Niech posłucha rady z Talmudu
            (na forum GW to nie powinno budzić zgorszenia):

"Rozpocząłeś dobre dzieło - doprowadź je do końca". (Talmud, Megilla
            2)
          • ws60 Re: Co za mięczak bez kręgosłupa! Jak ktoś taki m 13.08.07, 12:19
            junkier napisał:
            PiSowskiego ministra
            no to kaczor jest nizadowolony
      • vitiabravo Ziobro, to bolszewicki pomiot.. 13.08.07, 10:34
        osobnik bez zasad moralnych...dno PISuaru..
        • mangold komisarz strielnikov ?? 13.08.07, 10:36

• profanum_vulgus polecam pierwowzów książowy. o kilka klas lepszy 13.08.07, 10:49
            od filmu
        • junkier Z. Ziobro ma olbrzymie zaufanie spoleczne potrzebn 13.08.07, 10:38
          Z. Ziobro ma olbrzymie zaufanie spoleczne potrzebne do zreformowania
          chorego systemu sprawiedliwosci, który nigdy nie został ani
          porządnie zlustrowany ani zdekomunizowany.

Żaden z tych profesorków prawa ani pseudopolityków, którzy dziś go
          oskarżąją, nie ma nawet w połowie takiego zaufania obywateli jakim
          cieszy się Z. Ziobro.
          • kazik_b4 psychopato - zamknij ryja! 13.08.07, 10:42
            junkier napisał:

> Z. Ziobro ma olbrzymie zaufanie spoleczne potrzebne do
            zreformowania
            > chorego systemu sprawiedliwosci, który nigdy nie został ani
            > porządnie zlustrowany ani zdekomunizowany.
            >
            > Żaden z tych profesorków prawa ani pseudopolityków, którzy dziś go
            > oskarżąją, nie ma nawet w połowie takiego zaufania obywateli jakim
            > cieszy się Z. Ziobro.
            • prapradziad Re: psychopato - zamknij ryja! 13.08.07, 11:22
              Ciekawa reakcja gdy się ma inne zdanie niż interlokutor.
              Nie ma się co zacietrzewiać przecież ze wszystkich dotychczasowych
              sondaży wynika wyraźnie (liczby), że Ziobro ma duże poparcie
              społeczne. Takie były podawane wyniki opinii publicznej i na próżno
              te wszystkie lamenty.
              Widać niektórzy mają wyjątkowo krótką pamięć lub nie chcą pewnych
              rzeczy pamiętać.
              • swoboda_t Re: psychopato - zamknij ryja! 13.08.07, 15:05
                Kilka lat temu dzięki podobnym zagrywkom wielce popularny był inny
                minister sprawiedliwości, niejaki Lech Kaczyński. Też zgrywał
                twardziela, kowboja, eksperta od prawa, nieugiętego szeryfa. też
                dużo naobiecywał - że rozliczy afery, że zreformuje wymiar
                sprawiedliwości, że będzie superspokozajebiście. I co zrobił?? Gów.o
                zrobił. I Ziobro tak sam gów.o robi, tylko PR. Na jego nieszczęście
                układ pisowski się sypie, sami koledzy na niego nadają, jest więc
                wysoce prawdopodobne, że mimo calej propagandy nie osiagnie sukcesów
                w wyborach jak L.K. I byłoby to bardzo wlaściwe, czas by polacy
                przestali promować miernoty, których jedyną umiejętnością jest
                wciskanie kitu.
          • logoin Jako syn komunisty 13.08.07, 10:50
            z pewnością ma wasze czerwone zaufanie
          • tw_wielgus Re: Z. Ziobro ma olbrzymie zaufanie spoleczne pot 13.08.07, 10:51
            Chłopie jak cytujesz mocherową gremplarnię - RM to przynajmniej
            zaznaczaj że to cytaty.
            Tak to sobie forumowicze pomyślą że to ty jesteś taki bałwan a nie
            autor cytowanego tekstu.

junkier napisał:

zreformowania
            >
            > cieszy się Z. Ziobro.
          • mangold kiedy cos wreszcie zrozumiesz pisowska niedojdo?? 13.08.07, 10:53
            junkier napisał:

> Z. Ziobro ma olbrzymie zaufanie spoleczne potrzebne do zreformowania
            >
            > cieszy się Z. Ziobro.
          • gulcia77 Re: Z. Ziobro ma olbrzymie zaufanie spoleczne pot 13.08.07, 10:55
            Witaj junkierku! Znów wściekłość i zaślepienie wyłażą z każdego kąta Twoich
            wypowiedzi. Rozbierając je na czynniki pierwsze, to:
            1. Zgadzam się co do oceny Kaczmarka - jest mendą bez moralnego kręgosłupa. Ale
            samokrytyka już była i kojarzy mi sie bardziej z latami 50tymi XX wieku.
            2. Ziobro jest gorszy, a jego pseudo - poprawianie kk woła o pomstę do nieba.
            Poza tym, bez żenady wykorzystuje prokuratury dla swoich własnych politycznych
            interesów. A to jak nisko upadłam prokuratura katowicka, hmmm... szkoda gadać.
            • junkier Re: Z. Ziobro ma olbrzymie zaufanie spoleczne pot 13.08.07, 11:00
              Nie zgadzam sie. Reforma kodeksu karnego idzei w dobra strone -
              prawo powinno byc w miare tolerancyjne i dawac szanse rehabilitacji
              osobom, ktore czy tez nieumyslnie czy tez po raz pierwszy weszly w
              konflikt z prawem.

Natomiast w stosunku do ordynarnych przestepcow dzialajacych w
              warunkach czy to recydywy czy tez w jasnei zlej wierze,
              popelniajacych nawet sredniej wagi przestepstwa (o ciezkich nei
              wspominam bo tu musi byc przywrocona kara smierci przez powieszenie
              za morderstwo) prawo musi byc bezwzgledne, surowe i dolegliwe.
              Przestepcy musza zrozumiec ze albo odstepuja od swojej przestepczej
              dzialalnosci albo zostana wdeptanie w ziemie.

Spoleczenstwo domaga sie skonczenia z cackaniem sie z przestepcami i
              reforma prawa karnego Z. Ziobry wychodzi naprzeciw tym oczekiwaniom.
              • gulcia77 Re: Z. Ziobro ma olbrzymie zaufanie spoleczne pot 13.08.07, 11:04
                Tworząc prawnego gniota, który zostanie uwalony przy każdej okazji. Restrykcyjne
                prawo to dobry pomysł, tylko kwestia kary śmierci nie powinna w nim zaistnieć,
                bo jest moralnie wątpliwa (tylko mi tu nie zacznij chrzanić o Biblii i kodeksie
                Hammurabiego, bo wiesz jaki jest mój stosunek do tejże książki). Ale to, co
                wyprawia Ziobro nie ma nic wspólnego z dobry kk, jest tylko tworzeniem szerokich
                furtek dla pozbywania się ludzi niewygodnych. Inna bajka, że działalność takich
                tworów jak CBA przypomina policję polityczną, a ostatnie tygodnie pokazują, ze w
                ten sam sposób działa
                • junkier Re: Z. Ziobro ma olbrzymie zaufanie spoleczne pot 13.08.07, 11:08
                  Wiesz jaki odzew spoleczny bedzie miala sprawa CBA? Zaden albo
                  pozytywny wrecz.

Bo przeciez lapownictwo w Polsce przez ponad 15 lat chorej
                  okraglostolowej ideologii tak sie rozprzestrzenilo ze jestesmy na
                  jednym z ostatnich miejsc w Europie i dopiero od dojscia Kaczynskich
                  do wladzy jest poprawa.

Przecietny Polak chce walki z przestepczoscia powszechna, a surowe
                  kary dla przestepcow ciesza sie poparciem.
                  • kazik_b4 idiota w delirium!! 13.08.07, 11:11
                    junkier napisał:

> Wiesz jaki odzew spoleczny bedzie miala sprawa CBA? Zaden albo
                    > pozytywny wrecz.
                    >
                    > Bo przeciez lapownictwo w Polsce przez ponad 15 lat chorej
                    > okraglostolowej ideologii tak sie rozprzestrzenilo ze jestesmy na
                    > jednym z ostatnich miejsc w Europie i dopiero od dojscia
                    Kaczynskich
                    > do wladzy jest poprawa.
                    >
                    > Przecietny Polak chce walki z przestepczoscia powszechna, a surowe
                    > kary dla przestepcow ciesza sie poparciem.
                  • klusujacy.hipopotam Re: Z. Ziobro ma olbrzymie zaufanie spoleczne pot 13.08.07, 12:17
                    > Przecietny Polak chce

Przeciętny Polak to niedomyty, spocony, cuchnący fajkami i przetrawionym alkoholem troglodyda. Jako analfabeta funkcjonalny nie czyta żadnych książek, a z gazet co najwyżej Fakt i program TV, bo najwyżej tyle jest w stanie zrozumieć; instrukcja obsługi miksera jest już zbyt trudna. Pojęcia takie jak statystyka, korelacja są już całkowicie poza zasięgiem jego percepcji, więc jest wyznawcą prymitywnych recept typu "kara śmierci ukróci przestępczość". W ogóle Przeciętny Polak kieruje się najbardziej prymitywnymi instynktami i rzadko wspina się powyżej drugiego stopnia piramidy potrzeb Maslowa. Nie ufa mądrzejszym od siebie, bo wie swoje: wierzy w prawdziwość legend półdzikich bliskowschodnich pastuchów sprzed 3000 lat, uważa, że swiat jest we władaniu ogólnoświatowego spisku Żydów, nienawidzi szkopów, kacapów, ciapsów, asfaltów i pedałów. Szuka odpowiedzialności za niepowodzenia wszędzie, tylko nie u siebie. Przeciętny Polak to półdebil, który nawet nie potrafi jednoznacznie określić jakie ma poglądy i w każdych wyborach zmienia swoje preferencje o 180 stopni, łapiąc się na prymitywne, populistyczne hasła. Ostatnio zeszmacił się tak bardzo, że powierzył władzę w ręce nazistów, paranoików, złodziei, lizaczy kleszych rowów i innych poje.bów. Znam takich Przeciętnych Polaków - i trzymam się od nich z daleka.
                    • junkier Re: Z. Ziobro ma olbrzymie zaufanie spoleczne pot 13.08.07, 12:26
                      Trzymasz sie z daleka od Polakow - na marginesie, czyli tam gdzie
                      jest twoje miejsce.
                    • eti.gda Re: Z. Ziobro ma olbrzymie zaufanie spoleczne pot 13.08.07, 13:57
                      klusujacy.hipopotam napisał:

> > Przecietny Polak chce
                      >
                      > Przeciętny Polak to niedomyty, spocony, cuchnący fajkami i
                      przetrawionym alkoho
                      > lem troglodyda. Jako analfabeta funkcjonalny nie czyta żadnych
                      książek, a z gaz
                      > et co najwyżej Fakt i program TV, bo najwyżej tyle jest w stanie
                      zrozumieć; ins
                      > trukcja obsługi miksera jest już zbyt trudna. Pojęcia takie jak
                      statystyka, kor
                      > elacja są już całkowicie poza zasięgiem jego percepcji, więc jest
                      wyznawcą prym
                      > itywnych recept typu "kara śmierci ukróci przestępczość". W ogóle
                      Przeciętny Po
                      > lak kieruje się najbardziej prymitywnymi instynktami i rzadko
                      wspina się powyże
                      > j drugiego stopnia piramidy potrzeb Maslowa. Nie ufa mądrzejszym
                      od siebie, bo
                      > wie swoje: wierzy w prawdziwość legend półdzikich bliskowschodnich
                      pastuchów sp
                      > rzed 3000 lat, uważa, że swiat jest we władaniu ogólnoświatowego
                      spisku Żydów,
                      > nienawidzi szkopów, kacapów, ciapsów, asfaltów i pedałów. Szuka
                      odpowiedzialnoś
                      > ci za niepowodzenia wszędzie, tylko nie u siebie. Przeciętny Polak
                      to półdebil,
                      > który nawet nie potrafi jednoznacznie określić jakie ma poglądy i
                      w każdych wy
                      > borach zmienia swoje preferencje o 180 stopni, łapiąc się na
                      prymitywne, populi
                      > styczne hasła. Ostatnio zeszmacił się tak bardzo, że powierzył
                      władzę w ręce na
                      > zistów, paranoików, złodziei, lizaczy kleszych rowów i innych
                      poje.bów. Znam ta
                      > kich Przeciętnych Polaków - i trzymam się od nich z daleka.

Oj, to ja chyba nie jestem "przeciętnym Polakiem", bo:

1. Nie palę, a piję tylko okazjonalnie, jak w innych kulturalnych
                      krajach.
                      2. Czytam przeciętnie 3 książki na miesiąc, w tym conajmniej 1 w
                      obcym języku. (Trzy to może niedużo, ale niektóre z nich liczą po
                      kilka tomów)
                      3. Umiem obsługiwać nie tylko mikser, ale i komputer, pralkę
                      automatyczną, różne przyrządy optyczne (nie w ramach pracy zawodowej)
                      4. Statystyka to moja specjalność (pracowałem w tej dziedzinie)
                      5. Wyznaję pogląd, że kara śmierci niczego nie poprawi, a
                      zapobieganie przestępczości jest zaniedbywane przez władze, bo
                      wymaga więcej wysiłku.
                      6. Ufam mądrzejszym od siebie, ale muszę być pewien, że są
                      rzeczywiście mądrzejsi. Nie jest to trudno ustalić.
                      7. Umiem odróżnić legendy od faktu.
                      8. Nie wierzę w spiskową teorię dziejów.
                      9. Moje niepowodzenia w większości zawiniłem sam. (nie było ich dużo)
                      10. Mam sprecyzowane poglądy polityczne.
                      11. Nie głosowałem na tych paranoików itp. Nie robił tego nawet mój
                      90-letni ojciec, który mimo wieku uczestniczył osobiście w wyborach.
                      • swoboda_t Re: Z. Ziobro ma olbrzymie zaufanie spoleczne pot 13.08.07, 15:14
                        Zdecydowanie nie jesteś "przeciętnym Polakiem", ani w
                        ogóle "przeciętnym człowiekiem". Powyższy obraz jest również
                        przejaskrawiony ale przykrą prawdą jest fakt, że
                        prawidziwy "przeciętny Polak" jest bliiżej w/w typa niż Ciebie.
                        Gdyby było inaczej nie byłoby w Polsce rządów AWS, SLD, czy obecnego
                        szamba.
                  • milet_z_sedesu Re: Z. Ziobro miał zaufanie spoleczne 13.08.07, 14:12
                  • swoboda_t Re: Z. Ziobro ma olbrzymie zaufanie spoleczne pot 13.08.07, 15:11
                    "Bo przeciez lapownictwo w Polsce przez ponad 15 lat chorej
                    okraglostolowej ideologii tak sie rozprzestrzenilo ze jestesmy na
                    jednym z ostatnich miejsc w Europie i dopiero od dojscia Kaczynskich
                    do wladzy jest poprawa."

Za komuny było jeszcze gorzej. Tak to już w Polsce jest i nie wmieni
                    się jeszcze przez co najmniej kilka dekad. Co do "poprawy" to w
                    raporcie Transparency International za rok 2006 rządy PiS) Polska
                    jest na gorszym miejscu niż w 2002 (rządy SLD) i (2001 rządy AWS) i
                    jest tylko minimalnie lepsza niż w czasie, gdy wychodziły na jaw
                    największe afery rządu Millera wskaźnik CPI ledwie drgnął). Wiec ta
                    poprawa ma miejsce na falach RM i łamach Waszego Nocnika.
          • purcman1 Re: Z. Ziobro ma olbrzymie zaufanie spoleczne pot 13.08.07, 11:14
            junkier napisał:
            zreformowania > chorego systemu sprawiedliwosci, który nigdy nie
            został ani > porządnie zlustrowany ani zdekomunizowany.>
            > cieszy się Z. Ziobro.

kpisz chyba, zero jest karierowiczem, ma owszem czyste intencje ale
            po pierwsze jest za mały (nie mówię o wzroście Junkier) aby
            sprawować taką funkcję - po drugie jest członkiem
            skompromitowanego "do kwadratu" rządu i partii rządzącej PIS.
            W innym przypadku byc może jego dokonania byłyby bardziej
            obiektywnie postrzegane a nawet doceniane. (mówię o tej części
            wyborców, która nie głosowała i nigdy nie zagosuje na PIS)
            • klusujacy.hipopotam Re: Z. Ziobro ma olbrzymie zaufanie spoleczne pot 13.08.07, 11:55
              Nie ma czystych intencji. Ma "misję". Ziobro to świr.
            • swoboda_t Re: Z. Ziobro ma olbrzymie zaufanie spoleczne pot 13.08.07, 15:21
              Dokonania?? Jakie dokonania?? Ja nie przypominam sobie zadnych.
              Ciągle tylko gada jak swego czasu Lech Kaczyński na tym samym
              stanowisku. A jak zastał gnój tak go zostawił. Ziobro nie ma też
              czystych intencji - to sfrustrowany karierowicz, sądząc po jego
              występach i wstydliwej przeszłości to po prostu świr i cymbał.
              jedyne co dobrze robi to gada o tym co zrobi. Jego "osiągnięcia" to
              wadliwe ustawy, konta w Szwajcarii, Mazur, Kaczmarek...
          • klusujacy.hipopotam Re: Z. Ziobro ma olbrzymie zaufanie spoleczne pot 13.08.07, 11:54
            > Z. Ziobro ma...

... nierówno pod sufitem, co ładnie opisano tutaj
            www.nie.com.pl/art4039.htm
            Możesz sobie uważać Urbana za kanalię - w moich oczach cała endecja i inne katopojeby to znacznie gorsze i bardziej szkodliwe mendy, a w odróżnieniu od katonazioli Urban ma tę cechę, że rzadko kłamie i rzadko się myli.
            Mam zresztą podobne informacje o twoim idolu z bliższego mi źródła - osoba związana z moją rodziną, której studiować przyszło równolegle z paranoicznym Zerem, twierdzi to samo - że już wtedy zdradzał objawy szaleństwa. Ziobro to psychopata, ćpunie.
        • tw_wielgus Re: Ziobro, to zakłamany bolszewicki pomiot.. 13.08.07, 10:52
          vitiabravo napisał:

> osobnik bez zasad moralnych...dno PISuaru..

Jak może być dno dna ?
      • deszczowiec Re: Co za mięczak bez kręgosłupa! Jak ktoś taki m 13.08.07, 10:41
        Oj, junkier, znowu odstawiłeś leki i skończy się jak ostatnim razem?
        Przez miesiąc cię nie wypuszczą i tyle dyskusji ci przejdzie koło
        nosa.
      • tw_wielgus Re: Co za mięczak bez kręgosłupa! Jak ktoś taki m 13.08.07, 10:43
        junkier napisał:

> Co za mięczak bez kręgosłupa! Jak ktoś taki mógł trafić w
        otoczenie
        > Kaczyńskich? Rozumiem że może być osobiście rozczarowany ale
        > bieganie do lewicowych, znanych ze swego jawnego euroserwilizmu
        > gazet i stacji TV, płakanei w rękaw i struganie
        > jakiegoś "skruszonego" czy że niby "błędy zrozumiał" to mega-
        > idiotyzm i po prostu żenada dorosłego faceta niegodna!

Jawhol her junkier, wykonaliście zadanie a teraz spieprzajcie.
      • dziewicawszechpolska Re: Co za mięczak bez kręgosłupa! Jak ktoś taki m 13.08.07, 11:13
        Słodki junkierku, muszę ci przynać, że twojemu rządowi udało się:
        - Skłócenie społeczeństwa,
        przegranie wszystkich spraw sądowych, tak przed sądami krajowymi,
        jak i przed trybunałem europejskim,
        - niszczenie przyrody
        - zawłaszczanie państwa,
        - narkomania na najwyższych szczeblach władzy
        - seksafery,
        proszę dać chociaż jeden przykład, cóż takiego dobrego zrobiły rządy drobiu, że
        powinno się dać im jeszcze szanse utrzymania władzy ?
        Za Leszka Millera 2 afery na rok, za kaczorów dzień bez afery, to dzień stracony
      • juknier Re: Co za mięczak bez kręgosłupa! Jak ktoś taki m 13.08.07, 11:51
        junkier napisał:

> Co za mięczak bez kręgosłupa! Jak ktoś taki mógł trafić w otoczenie
        > Kaczyńskich? Rozumiem że może być osobiście rozczarowany ale
        > bieganie do lewicowych, znanych ze swego jawnego euroserwilizmu
        > gazet i stacji TV, płakanei w rękaw i struganie
        > jakiegoś "skruszonego" czy że niby "błędy zrozumiał" to mega-
        > idiotyzm i po prostu żenada dorosłego faceta niegodna!

junkierku, głąbie, tyle razy cię pytałem i nie uzyskałem nigdy odpowiedzi.
        Dlaczego nie widać cię na forum "naszego dziennika" albo "radyja maryja" tylko
        masochistycznie czytasz "Gazetę Wyborczą" i z zapałem stachanowca uczestniczysz
        w forum. Masz przecież media prawdziwie polskie i katolickie.
        • e-4l Re: Co za mięczak bez kręgosłupa! Jak ktoś taki m 13.08.07, 12:26
          To radio co ma ryja ma forum? Coś podobnego. Forum to wymiana myśli, przecież. Z kim z moherem?
          • piotrsw71 Re: Co za mięczak bez kręgosłupa! Jak ktoś taki m 13.08.07, 14:51
            Właśnie o to chodzi, że nie ma i weszpolska miernota korzysta z forum wyborczej,
            zamiast z "ostoi wolności słowa" pana rydzyka.
    • grba Pentito 13.08.07, 10:30
      Janusz K. zeznaje "wraz z Ziobrą łamaliśmy prawo; popełniliśmy
      następujące przestępstwa w celu...". Tymczasem skruszony codzienne
      cedzi nam jakieś ogólniki.
    • kazik_b4 Psychopaci Kaczynscy i rzadowi paranoicy pod TS! 13.08.07, 10:35
      Mysle, ze powolanie Kaczmarka na stanowisko premiera (do czasu
      nowych wyborow), jest rozwiazaniem mogacym ustabilizowac aktualna
      sytuacje polityczna w kraju!
      • vitiabravo Ukazała nam sie bolszewicka morda PISkomuny.... 13.08.07, 10:37
        tfu !..puściłem pawia...
        • almagus Re: Ukazała nam sie bolszewicka morda PISkomuny.. 13.08.07, 10:47
          Umieść kacze TiVi w programie gdzieś koło Trwam,
          nie musisz oglądać pustych, politycznych reklam.
          Umieść rządową i zapomnij o jej istnieniu.
          Niech macają się z Ojcem tutaj na przyziemiu.
          Bo widzisz słuchałeś, oglądałeś, wybrałeś.
          Widzisz oni nie zmądrzeli , a jak ty zgłupiałeś?
          A teraz kiedy polityk się jakiś pojawia
          nie dość , że udaje pawia, to ty puszczasz pawia!

Na pawia puszczam pawia!

Marż, marż PiSonia,
          marżę masz Narodzie,
          hiper marżę głuponia
          zapłacimy w zgodzie!

Wśród wielu ludzkich spraw
          on chodzi jak ten paw.
          Chodzi i smrodzi,
          i nonsensy płodzi,
          zaczai się jak gach,
          ma taki posła fach!
          Jak może szkodzi,
          obietnicami zwodzi,
          wypije parę flach,
          ma taki posła fach!
          Jak naród sobie życzy
          utopi w gnojowicy,
          na wrogów sypnie piach,
          ma taki posła fach!
          Jak kłamać już od rana,
          wcisk kitu dla tumana,
          być z TiVi w zapadłych wsiach,
          ma taki posła fach!

Wśród narodowych flag
          bełkocze, że trafia szlag.
          Do tłumu jak fiihrer Gnomo
          bredzi na opozycję ZOMO,
          Rozsierdził się watażka,
          robi sieg haila, ptaszka!
          Wita go TiViPartyja,
          za składki ona czyja?
          Szczęśliwy tłum wciąż ryczy
          my chcemy wroga, na pryczy.
          Nie będzie jak w Budapeszcie,
          będzie jak w Bukareszcie.
          My chcemy wroga Tuscu,
          do tego Rokitescu.
          Wizjoner więc w budżecie,
          o ile droższy wiecie?
          Milionów pięćdziesiąt sześć,
          dołożył, by szerzyć wieść,
          tym Posady i Stołki,
          co sztywno jak w płocie kołki,
          pójdą za nim na wroga,
          by niszczyć w imię Boga.
          My chcemy wroga,
          my poddani
          i rozumu ani, ani!

Szczęście, dostatek nawiedza wasze domy,
          trzy miliony, gdy dziurawimy kondomy!
          To wieszczę obłudnie za ojcem Rydykiem,
          dla wielu premierem, a łżakom fircykiem!
          • kazik_b4 almagus, bardzo lubie twoje zawsze na czasie 13.08.07, 11:02
            wierszyki! ;-)))
    • tw_wielgus Renegat - sypie maifię. 13.08.07, 10:37
      Ciekawych rzeczy zapewnie dowiemy się od pana Kaczmarka.
      Może na razie dopóki w kraju panuje "prawo i sprawiedliwość"
      zatrzymać go za granicą ze względu na to żeby nie popełnił
      samobójstwa, strzelając sobie wielokrotnie w tył głowy.
      • geordi Re: Renegat - sypie maifię. 13.08.07, 11:15
        Zgadzam się. I przykra jest postawa pisowskich forumowiczów. Zianie nienawiścią
        i plucie jadem w fsceta, który okazał sie 'nie być z PC'. Z tego co mówi, może
        być winien zaniechaniom i przyklaskiwania Ziobrze. Ale naprawdę nie trzeba być
        członkiem LiDu, żeby zauważyć jego rację. Prokuratura, będąca 'zamieszaną' w
        sprawę pod kier. ZZ, nie ma szansy wyjaśnienia sprawy. Osobiście bardziej ufam
        JK. Jak mu ABW przetrząsneła dom w podzięce za pracę dla 'IV RP' to najwyraźniej
        się obudził, że cel nie uświęca środków.
    • jantar15 Kaczmarek: Przy Ziobrze zatraciłem się ze swoim.. 13.08.07, 10:38
      No cóż...można tylko dodać króciutki komentarz: " ...jaki sobie rząd
      wybraliście, taki macie. "
    • gamon0 Kaczmarek stracił godność nie ratując kariery... 13.08.07, 10:38
    • nowytor.nowytor8 tylko kanalie w Gazowni się wypłakują 13.08.07, 10:38

• tw_wielgus Re: tylko kanalie w Gazowni się wypłakują 13.08.07, 10:54
        nowytor.nowytor8 napisał:

>

A wy kto towarzyszu ?
        znaczy się kto wy w partii bo nie wiem czy szanować można, czy
        odrazu w mordę lać.
      • roro68 Re: tylko kanalie w Gazowni się wypłakują 13.08.07, 10:57
        Kaczmarek taką wypowiedzią potwierdza, że jest gnidą i reprezentuje chore
        myślenie. "Zatraciłem wartości" a winny kto inny. To jest kompromitacja
        dorosłego mężczyzny! (niezależnie od oceny Ziobry i całej sprawy).
        Po drugie wyznania Kaczmarka kojarzą mi się z trybem samokrytyki w czasach
        stalinowskich. Są nieszczere, wiernopoddańcze, niehonorowe, byle tylko uratować
        dupsko i nie przerwać continuum kariery. Jeżeli przy wpisywaniu się do Pisiorów
        Kaczmarkiem rządziły równie szlachetne motywy, to nic dziwnego, że konflikt z
        Ziobrą i Kaczyńskimi narastał. Karierowiczostwo i brak honoru uprawdopodobniają
        też wersję, że to Kaczmarek chlapnął Lepperowi o akcji CBA.
        I wreszcie najśmieszniejsza demaskacja: "obrońcy demokracji" w roli Partii
        przyjmującej samokrytykę i "zawróconego" na łono.
    • rom48 panie Kaczmaerk tylko azyl moze 13.08.07, 10:44
      uratowac panu zycie.
    • profanum_vulgus Ten człowiek to już pajac i idiota, który nie wie 13.08.07, 10:46
      co mówi.

Jak można zatracić wartości o których wspomina.
      Czy znalazł się w obozie koncentracyjnym, łagrze?
      Czy spotkała go jakaś osobista tragedia?
      Chyba tylko tym można by usprawiedliwić utratę
      pewnych wartości.

To, że zatracił swoje wartości na ciepłej posadce
      w rządzie świadczy tylko o jego skundleniu.
      Nie sądziłem, że można upaść tak nisko.
      • loppe Re: Ten człowiek to już pajac i idiota, który nie 13.08.07, 10:51
        Nie osądzając - ponoć w życiorysie Kaczmarka jest członkostwo SZMP i
        PZPR w latach 80. Obecnie jak stwierdza - nie otrzymał jeszcze
        prośby objęcia urzędu premiera od LiS ale Giertych dzwonił z
        wyrazami sympatii.
        • gamon0 Re: Ten człowiek to już pajac i idiota, który nie 13.08.07, 10:54
          I ponoć był na szkoleniu oficerów politycznych... PZPR...
        • profanum_vulgus Re: Ten człowiek to już pajac i idiota, który nie 13.08.07, 10:55
          chodzi o to co teraz mówi.
          kiedy był ministrem i dobrze mu płacono nie przeszkadzało
          mu że zatracił wartości. teraz nad tym się rozczula.
          własnymi wypowiedziami kopie sobie grób.
          przypomina mi słowa Hansa Franka podczas egzekucji.
    • yanuss Kaczmarek: Przy Ziobrze zatraciłem się ze swoim.. 13.08.07, 10:56
      Niestety, tutaj PiS nie wzial pod uwage z kim pracuje. Facet, ktory plecie takie
      androny nigdy nie powinien zostac ministrem spraw wewnetrznych ! To gorsze niz
      baba na targu, plecie jak maly chlopczyk zlapany na kradziezy batonika.
      Niepowazne to i bardzo szkodliwe dla resortu. Z takim facetem nikt juz nie
      bedzie chcial wspolpracowac, to maly intrygant, ktory nie moze uwierzyc, ze ktos
      go zlapal za reke.
      • eexmd2 Re: Kaczmarek: Przy Ziobrze zatraciłem się ze swo 13.08.07, 11:48
        uff, a wiec to agent ukladu przedarl sie do swietych szeregow pis
    • mangold Kaczmarek posrednio oskarzył prezydenta 13.08.07, 10:57
      Kaczmarek przy okazji uwalił prezydenta mówiąc,że informował go o sowich
      dylematach.Prezydent nie zareagował.Proponuje Trybunał Stanu za zatajanie tych
      informacji w celu chronienia brata.
      • profanum_vulgus Re: Kaczmarek posrednio oskarzył prezydenta 13.08.07, 11:00
        ja proponuje sąd dla ciebie za bezgraniczną głupotę i bezczelne obnoszenie się z
        nią na forum publicznym.

• roro68 Jednego płaczliwego min. MSWiA już mieliśmy... 13.08.07, 11:06
          Przypominam Panom, że był już taki szef resortu, który rozrzewniał się i płakał
          przy byle okazji, nazywał się Janik. Regularnie beczał np. na pogrzebach
          zabitych policjantów, w ogóle służba go wzruszała. W obu przypadkach obstawiam
          chorobę alkoholową...
        • mangold Tylko głupi nie widzi pisowskich przekrętów.Ja 13.08.07, 11:08
          widzę..pozdrawiam i zycze miłej lektury zeznać nastepnych skruszonych pisowskich
          polityków :D

profanum_vulgus napisał:

> ja proponuje sąd dla ciebie za bezgraniczną głupotę i bezczelne obnoszenie się
          > z
          > nią na forum publicznym.
          >
          • profanum_vulgus Re: Tylko głupi nie widzi pisowskich przekrętów.J 13.08.07, 11:25
            he he
            czyli Kaczmarek jest skruszony? szkoda tylko, że się nie skruszył jak brał
            pieniądze za ministerialną posadkę.
            • eexmd2 Re: Tylko głupi nie widzi pisowskich przekrętów.J 13.08.07, 11:44
              niestety regula jest taka ze kruszeja jak ich oderwa od stolka i pod
              nogami im sie pali, vide roman dzis, a jutro pewnie wassermann

ale moralna ocena tych skruszen nie ma wielkiego znaczenia w
              porownaniu do dowodow ktore mozna w ten sposob uzyskac, tak od
              wiekow dziala instytucja swiadka koronnego
              i mijmy nadzieje ze komisja sledcza te wynurzenia sprawdzi i albo
              posadzi kaczmarka, albo ziobre
            • mangold Każda menda skruszeje dopiero jak ją koledzy 13.08.07, 13:02
              wykręcą

profanum_vulgus napisał:

> he he
              > czyli Kaczmarek jest skruszony? szkoda tylko, że się nie skruszył jak brał
              > pieniądze za ministerialną posadkę.
    • tetradrachma strach łobuzom dupę ściska więc 13.08.07, 11:05
      starają się ratować "co się da". Zgodzą się nawet na dymisje
      premiera. Jakby Grek Zorba powiedział "Jaka piekna katastrofa" !
      Kaczyńscy, a szczególnie Jarosław, zakiwali się na śmierć.
      • tw_wielgus Re: A strach ten jest traumatyczny 13.08.07, 11:09
        Jaro stara się zapanować nad sforą swoich psów.
        Bo psy już wiedzą co im grozi jak Kaczmarek zacznie sypać.
        Trzeba go zatem obsmarować gdzie sie da tak żeby jego słowa stały
        się niewiarygodne.
        Po to PISuarom potrzebne było panowanie w mediach.
        Nie wiem co Tusk ustalił z KAczyńskim podczas 4 godzinnych targów.
        Mogę jedynie podejrzewać że będzie się miał czego wstydzić.
      • no.655321 leżysz pan i kwiczysz 13.08.07, 11:10
        podobno już zadecydowane że gdyby sie nie udało w głosowaniu
        uzbierać 307 głosów to Kaczyński sam sie podaje do dymisji.

portki pełne, strach przed komisją sejmową i bankructwem w wyniku
        utraty 65 mln subwencji zadecydowały.

Panie kaczynski, leżysz pan i kwiczysz ;))))))))))))))

tetradrachma napisał:

> starają się ratować "co się da". Zgodzą się nawet na dymisje
        > premiera. Jakby Grek Zorba powiedział "Jaka piekna katastrofa" !
        > Kaczyńscy, a szczególnie Jarosław, zakiwali się na śmierć.
    • dzakarta Kaczmarek: Przy Ziobrze zatraciłem się ze swoim.. 13.08.07, 11:12
      Uwaga wyborcy! Informacja z ostatniej chwili:
      Po nowych wyborach PO zdradzi swoje ideały i utworzy z "pisuarem"
      nową koalicję bez udziału innych ugrupowań.
    • acer100 Re: Kaczmarek: Przy Ziobrze zatraciłem się ze swo 13.08.07, 11:12
      Myslę,że się mylisz co do kaczmarka.To karierowicz.Nie jest on taki
      święty!Wyrzucili ,więc kąsa rękę,która dawała mu dobrze jesc.Jest
      zupełnie niewiarygodny,dlaczego sam nie zrezygnował widząc to bagno
      kaczynskich.Przypomnij sobie sprawę ze studiami jego syna,który nie
      dostał się na prawo na U.G.,jakie odwołanie wtedy
      wysmażył.WSTYD.Powoływał się na wszystkich krewnych pracyjących w
      zawodach prawniczych.Tobył element głosnej sprawy z odwołaniami na
      U.Gdanskim i przekręty rektora Ceynowy,który nie przyjął ciężko
      chorego chłopaka /zabrakło mu 1 punktu/a poprzyjmował dzieci
      notabli.Kiedy wybuchła ta afera to Ziobro bardzo bronił
      Kaczmarka.Wtedy ziobro był dobry,a teraz jest zły,kiedy kaczmarka
      wyrzucono,Ludzie związani z kaczynskimi i pisem to szmaty bez
      godnosci i honoru.
      • roro68 Re: Kaczmarek: Przy Ziobrze zatraciłem się ze swo 13.08.07, 11:24
        Zwróćmy przy tym uwagę, że Kaczmarek bardzo lubi opowiadać o dziwnych
        telefonach. Rok temu broniąc się w aferze rekrutacyjnej schowanie syna na
        uniwersytecie w Toruniu uzasadnił tym, że "ktoś" telefonował do "kogoś" i
        planowano wykorzystanie syna w rozgrywce przeciwko Kaczmarkowi. Żadnych faktów,
        za to jak barwnie i sugestywnie pan K. przytacza "dialogi". Momentalnie nasuwa
        mi się podobieństwo z opowieścią o telefonie Ziobry po samobójstwie Blidy. Tak
        dużo szczegółów, że nawet zadyszkę słychać w tych "relacjach" Kaczmarka.
        >>Jesienią 2004 r. młody Kaczmarek był już studentem UG, a "Gazeta" (i inne
        media) informowały o kolejnych odsłonach "afery rekrutacyjnej". Wtedy prokurator
        doradził synowi, by po pierwszym roku "schował się" w Toruniu.

- To dla jego dobra i komfortu studiowania - przyznaje Kaczmarek. - I była
        jeszcze jedna przyczyna. Z pewnych materiałów, których ujawnić nie mogę,
        poznałem treść takiej oto rozmowy. Pewna osoba dzwoni do profesora z
        Uniwersytetu Gdańskiego i mówi: "Prokurator Kaczmarek się na mnie uwziął,
        doradź, co robić". A profesor na to: "Nie martw się, jego syn jest u nas na
        uniwersytecie". Ta rozmowa niby nic nie mówi, ale jednocześnie zawiera poważne
        treści. To też była przyczyna, dla której syn zmienił uczelnię.

W latach 80. młody Janusz Kaczmarek dostał posadę w gdańskiej prokuraturze
        dzięki swemu ojcu Kazimierzowi. Kaczmarek senior, wtedy pracujący w Baltonie,
        załatwił prokuratorowi okręgowemu Ryszardowi Zegarowi zachodni specyfik na
        mrówki faraonki, które rozpleniły się w bloku szefa okręgówki. W zamian Zegar
        załatwił Kaczmarkowi juniorowi etat.
      • eexmd2 Re: Kaczmarek: Przy Ziobrze zatraciłem się ze swo 13.08.07, 11:46
        pewnie ze to szuja ktora ratuje wlasna dvpe
        ale jakie znaczenia ma jego ocena moralna dla wartosci dowodow jakie
        moze dostarczyc?
    • 12345678x Kaczmarek: Przy Ziobrze zatraciłem się ze swoim.. 13.08.07, 11:26
      Czym się różni polityk od jabłka?
    • heycisco Junkier to gnida, zbieram podpisy. 13.08.07, 11:29
      Moze wreszcie wypadaloby napisac wprost do tego scierwa, za kogo go
      uwazamy. Jak widac, odpowiadanie jego postom nic nie daje i do tego
      pustego lba nie dociera. Zachecam wiec do wpiswania kreatywnych
      obelg. Forma dowolna, zadany temat: „Junkier to kanalia”, tresci
      humorystyczne mile widziane. Ja zaczne: Junkier, jestes marna,
      zaklamana, faszystowska gnida. Nawet bym sie na ciebie nie
      wyrzygal... No, moze bym sie wyrzygal.
      • tetradrachma dlaczego chcesz wykańczać człowieka ? 13.08.07, 15:21
        junkier, jak każdy z nas ma prawo głosić poglady! A że czynił to w
        formie "niestrawnej" to jego, nie Twój, problem. Ja z Nim
        dyskutowałem , tak długo, aż się zoriientowałem, że to chory facet.
    • pies_na_lewizne Kaczmarek: Przy Ziobrze zatraciłem się - HA HA HA 13.08.07, 11:30
      "Kaczmarek: Przy Ziobrze zatraciłem się ze swoimi wartościami" - ha
      ha ha ha, a nie przypadkiem odrobinke wczesniej ;)))))))?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka