traczu77 Temida na autostradzie 14.08.07, 15:37 Ja zamierzam zaplacic ale moga spodziewac sie pozwu cywilnego za nienalezyte wykonani uslugi. Poniewaz oplata jest niska to i wpis sadowy bedzie niski. Jakby wiecej ludzi ich pozwalo to by moze zaczeli szanowac konsumentow ze wzgledu na koszty prawne. Przy wielu pozwach byloby to uciazliwe. W razie czego dla chettnych sluze wzorem. Odpowiedz Link Zgłoś
annaagata brawo ten Pan!!! 14.08.07, 15:43 brawo za to że miał siłę bronić swoich racji Odpowiedz Link Zgłoś
camel_3d polska praca i polska jakosc.... 14.08.07, 15:53 tak tak...autostrada ma niecale 4 lata i juz trzeba ja remontowac, mimo ze wcale takie ogromne ilosci samochodwo po niej nie jezdza... wystarczy zobaczyc ile samochodow jezdzi po niemieckich drogach ...a remontow prawie zadnych nie ma... tak wiec...no czo..znow sie sprawdzilo, ze Polacy potrafia wszystko spartacczyc Odpowiedz Link Zgłoś
hermenegilda007 Temida na autostradzie 14.08.07, 16:18 NARESZCIE KTOŚ ODWAŻYŁ SIĘ POWIEDZIEĆ NIE OSZUSTOM MAJĄCYM PAŃSTWOWY MECENAT Odpowiedz Link Zgłoś
wcyrku1 Raport NIK 14.08.07, 17:02 W załączonym do jednej wypowiedzi jest link o jw - jest tam mowa o złożeniu doniesienia do prokuratury w tej sprawie. Ciekawe co zostało ustalone/ umorzone ? Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej-lelito UWAGA!! na Magnes nieruchomości z Piaseczna 14.08.07, 16:40 Bliźniaczo podobną sytuację tylko na wyższym diapazonie miał mój znajomy. Zakwestionował kiedyś jakość usług pożal się Boże agencji nieruchomości Magnes z Piaseczna, której poziom usług, amatorszczyzna i sposób trakatowania klienta po podpisaniu umowy przedwstępnej ,w porównaniu z prowizją (kilkanaście tys.)- to jakieś jaja.Nie zgodził się na zapłatę drugiej połowy myta.Oczywiście w sądzie przegrał,pomimo przychylnej dla niego opini Rzecznika Praw Konsumenta i innych.Poczucie sprawiedliwości w walce z obstawionymi prawnikami instytucjami nie ma cholera szans. Odpowiedz Link Zgłoś
onufry_z_oddali Temida na autostradzie 14.08.07, 19:02 W pelni zgadzam sie z Panem Zbigniewem Lipke i sposobem w jaki zachowal sie na autostradzie. To jest przyklad dla innych, jak nalezy reagowac na niekompetencje i naduzywanie prawa w roznych sytuacjach, jakie moga sie nam wszystkim przydarzyc. Pan Lipke jest prawnikiem i posiadane doswiadczenie prawnicze mu napewno pomoglo w zaistnialej sytuacji. Wiekszosc z nas prawa nie zna i czesto jestesmy bezradni wobec naduzywania wobec nas wladzy. Zycze Panu Lipke, aby wygral sprawe juz przed polskim sadem. Jesli nie, to w Strasburgu wygra napewno. Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba Czolem, kuzynie:) 14.08.07, 23:20 Racja! I dlatego calej reszcie radze dolaczyc sie do pana prawnika i przeciwko Stalexportowi zlozyc pozew zbiorowy:) Odpowiedz Link Zgłoś
tja22 Temida na autostradzie 14.08.07, 23:29 Panie Czarnohorski, a z jaką prędkością mam jechać autostradą??? Po to bulę kasę żeby wykorzystać jej max parametry... a pan i pozostałe darmozjady Stalexportowe uniemożliwiacie mi wykorzystanie max parametróe. Ilekroć korzystałem z tej pożal się Boże autostrady tylekroć ona była w permanentnym remoncie... Zdzieracie kasę to może choć minimum przyzwoitości. Odpowiedz Link Zgłoś
j.rafa Temida na autostradzie 15.08.07, 00:04 Facet ma jaja.Bardzo dobrze zrobil.Wielu jest takich ktorzy jezdza codziennie i nie maja odwagi zaprotestowac.Ja od swieta jezdze do rodziny z Wroclawia do Debicy,okolo 220 km jade za darmo a na koncu za 60 km w remoncie musze zaplacic 13 zlotych.Jezdze jakies 8 lat i nie pamietam zeby ten odcinek Katowice -KRakow nie byl kiedyc w remoncie.Zrobia jeden kawalek drogi to naprawiaja drugi.Zycze powodzenia i popierma w 100 procentach. Odpowiedz Link Zgłoś
stefan99999 Temida na autostradzie 15.08.07, 23:17 Jeżdżę A4 Kraków-Katowice od kilkunastu lat conajmniej raz w tygodniu. Nie pamiętam kiedy nie było tam remontu. Ale pamiętam też kiedy była bezpłatna i zaczynała się w szczerym polu koło Balic i kończyła w szczerym polu najpierw pod Chrzanowem, a potem pod Mysłowicami. Odpowiedz Link Zgłoś