viornisko Szmajdziński: Ziobro jest zwykłym kłamcą i oszu.. 17.08.07, 11:00 Sld-owski aparatczyku już niedługo odpowiesz za to pomówienie przed niezawisłym sądem. Niech ktoś już zgasi światło nad tą postprzestępczą organizacją... Odpowiedz Link Zgłoś
mixy Szmajdziński: Ziobro jest zwykłym kłamcą i oszu.. 17.08.07, 11:01 a szmajdziński czerwoną komunistyczną łachudrą Odpowiedz Link Zgłoś
relisys1 Jeżeli Ziobro jest zwykłym kłamcą i oszustem 17.08.07, 11:03 to jak ciebie nazwać ty bolszewicka wymiocino? Odpowiedz Link Zgłoś
o.b.laden Szmajdziński: buc nadęty 17.08.07, 11:05 nadzwyczaj łagodnie określił tą gnidę premier Oleksy Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Dzierżyński zmartwychwstał i działa 17.08.07, 11:07 pod pseudonimem Ziobro a wraz z nim cały "Układ" o ktorym tak głośno kwacze J. Kaczyński. Odpowiedz Link Zgłoś
tersta Zgadzam sie! zgadzam sie! zgadzam sie! 17.08.07, 11:10 w tej sprawie nawet z Panem, Panie Szmajdzinski Odpowiedz Link Zgłoś
irena1949 Re: Pełna zgoda Panie Szmajdziński; Ziobro to paj 17.08.07, 11:18 Ziobro nie jest zwykłym kłamcą i oszustem.Jego postawa jest obłudna,wyrafinowana i bezwzględna.Nie uznaję takich metod działania.Bardzo się cieszę,że w koalicji nie ma LPR i Samoobrony.Uważam jednak,że pozbyć ich można było się w inny sposób.Ziobro nie jest pajacem.On działa bardzo perfidnie.Był przekonany,że w przyszłości zajmie miejsce któregość z braci.Chyba trochę się przeliczył. Odpowiedz Link Zgłoś
slbm Re: Pełna zgoda Panie Szmajdziński; Ziobro to paj 17.08.07, 12:37 > Uważam jednak,że pozbyć ich można było się w inny sposób Ich się nie trzeba było pozbywać, tylko w ogóle ich do rządu nie brać. Zgadzam się tu w pełni z Jarosławem Kaczyńskim, tylko w wersji sprzed paru lat, kiedy płomiennie przemawiał protestując przeciwko robieniu z Leppera wicemarszałka. Jak to było? "Nigdy i w żadnych okolicznościach"? Odpowiedz Link Zgłoś
vanilla.dream postkomunistyczne tałatajstwo znów bełkocze 17.08.07, 11:12 już zapomnieli, jak się nękało opozycję. dziś w roli "uciśnionych" pieprzą coś o nękaniu opozycji. buta niesłychana Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Re: postkomunistyczne tałatajstwo znów bełkocze 17.08.07, 11:28 vanilla.dream napisał: > już zapomnieli, jak się nękało opozycję. dziś w roli "uciśnionych" pieprzą coś > o > nękaniu opozycji. > > buta niesłychana Oj boli prawiczku prawda, oj boli. Odpowiedz Link Zgłoś
vanilla.dream Boli, kiedy widzę tą lewacką pewną siebie hołotę 17.08.07, 11:43 już dawno ten postkomunistyczny twór powinien być zdelegalizowany Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Re: Boli, kiedy widzę tą lewacką pewną siebie hoł 17.08.07, 13:54 vanilla.dream napisał: > już dawno ten postkomunistyczny twór powinien być zdelegalizowany Jak na razie to delegalizacja grozi PiSowi za stosowanie ubeckich metod w demokratycznym państwie. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Boli, kiedy widzę tą lewacką pewną siebie hoł 17.08.07, 13:58 Na forum Dzieci Michnika.Z roznego zrodla.Dzis Michnik to guru dla dawnych sbekow.Obronca i przyjaciel.Ze skarga gdzie?-Do Trybuny Ludu?Przepraszam.Dzisiaj inna nazwa.Gazeta Wyborcza. Odpowiedz Link Zgłoś
gdkj Szmajdziński: Ziobro jest zwykłym kłamcą i oszu.. 17.08.07, 11:14 dlaczego w Polsce zawsze lepiej opłaca się z góry zakładać najgorsze scenariusze? " - Działania Ziobry opiarają się na nękaniu opozycji i ludzi, których on nie lubi - mówi Jerzy Szmajdziński w rozmowie z Jackiem Żakowskim w Poranku Radia Tok FM. B. minister obrony narodowej uważa, że minister sprawiedliwości jest kłamcą, poniważ ukrywa, że akcja w domu Barbary Blidy była jego pomysłu i autorstwa." jeden z rozmówców to polityk opozycji. drugi to dziennikarz opozycji. w TVN24 w swoim czasie powiedział ,że w tym kraju tylko lewica jest gotowa i umiejętna do rządzenia. w tej stacji w skanerze politycznym wyraził przekonanie o niezwykłej uczciwości janusza kaczmarka. po paru dniach w 24-godziny powiedział ,że kaczmarkowi wierzy ale uwzględnia ,że może mieć coś za paznokciami (czy jakoś tak). widać biedaczysko do końca nie może sie zdecydować. kampania na dobre rozpoczęta. Odpowiedz Link Zgłoś
miedzianakonefka Re: Szmajdziński: Ziobro jest zwykłym kłamcą i os 17.08.07, 11:17 Czego można oczekiwać kiedy szmajdziński smęci z żakowskim. zieeew! Ale się chłopaki nakręcają... I wszystko na próżno...biedaki. Odpowiedz Link Zgłoś
12345on Re: Szmaciński jest autorem niejednego kłamstwa. 17.08.07, 16:17 Szmajdziński = Szmaciński. Odpowiedz Link Zgłoś
lewar121 Re: Towarzyszu Szmaciak....przestańcie kłamać !!! 17.08.07, 11:18 I znowu wypowiedź "na poziomie" wyborcy LiD-u :)) Biedni ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
nekropedofil Re: Towarzyszu Szmaciak....przestańcie kłamać !!! 17.08.07, 11:23 no to może napiszesz przed kim uchronił ziobro Polskę? na razie tylko podajesz totalne ogólniki - to ja sobie równie zasadnie mogę stwierdzić że wszyscy obywatele Bangladeszu lubią jeść żółte kredki i popijać je sokiem z ziemniaków Odpowiedz Link Zgłoś
purcman1 Re: Towarzyszu Szmaciak....przestańcie kłamać !!! 17.08.07, 11:31 lewar121 napisał: > I znowu wypowiedź "na poziomie" wyborcy LiD-u :)) > Biedni ludzie. dziecko, spójrz w górę potem weź dobrą lunetę i być może dostrzeżesz ów poziom, z Twojego miejsca to lata świetlne - bucu Odpowiedz Link Zgłoś
lewar121 Re: Towarzyszu Szmaciak....przestańcie kłamać !!! 17.08.07, 11:33 Do ostatniego słowa Twojej wypowiedzi sądziłem, że czytam słowa osoby kulturalnej. W ostatnim słowie okazało się jednak, że czytałem wypowiedź wielbiciela LiD-u :) Gratuluję wysokiej samooceny. Odpowiedz Link Zgłoś
seroo1 Re: Towarzyszu Szmaciak....przestańcie kłamać !!! 17.08.07, 11:40 Chłopie, bredzisz i szastasz typowo partyjną agitkę, a jak ktoś zrezygnowany Twoim poziomem próbuje się do niego zniżyć, Ty nagle zauważasz niższe loty jego wypowiedzi, będąc cały czas onanistycznie zachwyconym swoją miernością i pieprzeniem w bambosz... Odpowiedz Link Zgłoś
wiloughby Re: Wyborcza nagłaśnia SLDowskich szmaciarzy, kom 17.08.07, 11:18 Junkier, problem w tym, że ziobro nic nie osiągnął (na pewno nie od kiedy jest w polityce) i jest osobą głęboko niewiarygodną. to jest gość, który wypłynął na swojej charyźmie (dla niektórych to jest charyzma :() podczas komisji rywina i to jest główny prąd, który go uniósł. teraz to już tylko zero będzie spadał poniżej zera Odpowiedz Link Zgłoś
klusujacy.hipopotam Re: Wyborcza nagłaśnia SLDowskich szmaciarzy, kom 17.08.07, 11:28 > gość, który wypłynął na swojej charyźmie (dla niektórych to jest > charyzma :() podczas komisji rywina i to jest główny prąd, który > go uniósł. Eee tam, to raczej typowy przypadek szumowiny, która zawsze wypływa na powierzchnię... Odpowiedz Link Zgłoś
p406_737u Re: Wyborcza nagłaśnia SLDowskich szmaciarzy, kom 17.08.07, 11:19 junkier napisał: > Wałęsa, co by o nim nie mowić, > odebrał im znaczek Solidarności bo poznał kim naprawdę są. > Zauważ też, że Wałęsa poznał się na kaczyńskich i ich wyp..ił na zbity pysk i celnie scharekteryzował. Teraz należy Wałęsę docenić za dalekowzroczność i celną ocenę! Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Wyborcza nagłaśnia SLDowskich szmaciarzy, kom 17.08.07, 11:32 To nie Walesa poznal sie na Kaczynskich tylko Kaczynscy poznali sie na Walesie, ze zaprzestal zmian i nie chce dekomunizacji! Triumf Kaczynskich w 2005 r. oddal wreszcie im sprawiedliwosc. A Walesa, coz, od poczatku lat 90-tych w dol, az na polityczne dno 1%. Odpowiedz Link Zgłoś
irena1949 Re: Wyborcza nagłaśnia SLDowskich szmaciarzy, kom 17.08.07, 11:40 junkier,jesteś okropny.Ciemnogród z ciebie.Już ci raz pisałam,że nie można nawet ciebie czytać.Nie razi mnie w tobie to ,że popierasz PIS.Masz prawo ,tylko razi mnie forma twojej dyskusji.Nienawidzę agresji zawsze uważałam,że do swoich przemyśleń można ludzi przekonać w sposób kulturalny i merytoryczny. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Wyborcza nagłaśnia SLDowskich szmaciarzy, kom 17.08.07, 11:52 Cóż opisywana materia jest zbyt ciężka aby bawić się w kurtuazję i miłe słówka. Zło wyrządzone temu krajowi przez komunistów jest zbyt duże aby dało się o nim pisać bez sięgania po odpowiednio wyraziste zwroty. Co do Ciemnogrodu – przecież nie raz już mówiłem że właśnie z Ciemnogrodu jestem i pogardzam ćwierćinteligentami tzw. 'wykształciuchami', nie rozumiem więc skąd ten zarzut. Odpowiedz Link Zgłoś
p406_737u Re: Wyborcza nagłaśnia SLDowskich szmaciarzy, kom 17.08.07, 11:55 junkier napisał: > Co do Ciemnogrodu – przecież nie raz już mówiłem że właśnie > z Ciemnogrodu jestem i pogardzam ćwierćinteligentami > tzw. 'wykształciuchami', nie rozumiem więc skąd ten zarzut. Nie zwiedziesz innych - jesteś wykształcony :-) Nie oszukuj! Kto w tym kraju wie jak pisać "bezhołowie"??? :-) Zdradziłeś się :-P Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Wyborcza nagłaśnia SLDowskich szmaciarzy, kom 17.08.07, 12:05 Wole byc z Ciemnogrodu jesli mam uznac ze jako 'wyksztalciucha' mialaby mnie reprezentowac Wyborcza, Kwasniewski i Geremek. Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany Junkier, ale w ten sposób się wysferzasz 17.08.07, 12:17 z szacownego grona wykształciuchów, trawestujących Majakowskiego: "Mówimy Demokracja - myślimy Michnik!" :-))... Odpowiedz Link Zgłoś
irena1949 Re: Wyborcza nagłaśnia SLDowskich szmaciarzy, kom 17.08.07, 12:07 junkier napisał: > Cóż opisywana materia jest zbyt ciężka aby bawić się w kurtuazję i > miłe słówka. Zło wyrządzone temu krajowi przez komunistów jest zbyt > duże aby dało się o nim pisać bez sięgania po odpowiednio wyraziste > zwroty. Co do Ciemnogrodu – przecież nie raz już mówiłem że właśnie > z Ciemnogrodu jestem i pogardzam ćwierćinteligentami > tzw. 'wykształciuchami', nie rozumiem więc skąd ten zarzut. -Skąd ten zarzut? Nie uznaję fanatyzmu a ten przez ciebie przemawia.Nie widzę w twoich wypowiedziach obiektywizmu.Nie uznaję pogardy dla drugiego człowieka.Junkier -przestań wreszcie uważać się za kogoś lepszego ponieważ pochodzisz z Ciemnogrodu.Tam też byli idioci i jak to nazywasz ćwierćinteligenci.- Irena Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Wyborcza nagłaśnia SLDowskich szmaciarzy, kom 17.08.07, 12:14 Fanatyzm, co za słowo. A fanatycy demokracji to kto? Ja cuję że pod "fanatyzm" chcesz podciągnąć wierność zasadom, polskiej racji stanu i szczytnym ideałom antykomunizmu. I niezgodzie na to aby nasze polskie sprawy rozgrywali obcy. Co do Ciemnogrodu – trudno żebym nie czuł się w Ciemnogrodzie dobrze jak widzę jakie towarzystwo aspiruje do miana przywódców stada Jasnogordzian i wykształciuchów. Lepiej z mądrym zgubić niż z głupim znaleć, jak mówi mądre przysłowie. Odpowiedz Link Zgłoś
irena1949 Re: Wyborcza nagłaśnia SLDowskich szmaciarzy, kom 17.08.07, 12:20 junkier napisał: > Fanatyzm, co za słowo. A fanatycy demokracji to kto? Ja cuję że > pod "fanatyzm" chcesz podciągnąć wierność zasadom, polskiej racji > stanu i szczytnym ideałom antykomunizmu. I niezgodzie na to aby > nasze polskie sprawy rozgrywali obcy. > > Co do Ciemnogrodu – trudno żebym nie czuł się w Ciemnogrodzie dobrze > jak widzę jakie towarzystwo aspiruje do miana przywódców stada > Jasnogordzian i wykształciuchów. Lepiej z mądrym zgubić niż z głupim > znaleć, jak mówi mądre przysłowie. --ok junkier.Widzę,że z tobą naprawdę nie można dyskutować.Ty zawsze musisz mieć rację.Nie lubię dykutować z ludzmi,którzy uważają że ich przekonania są tylko słuszne.W związku z tym już nie będę na twoje wypowiedzi reagowała.Czy ty czasami nie jesteś skorpionem? Irena Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Wyborcza nagłaśnia SLDowskich szmaciarzy, kom 17.08.07, 12:24 > Czy ty czasami nie jesteś skorpionem? Skad to podejrzenie? Odpowiedz Link Zgłoś
dzikowy Re: Wyborcza nagłaśnia SLDowskich szmaciarzy, kom 17.08.07, 12:08 junkier napisał: Co do Ciemnogrodu – przecież nie raz już mówiłem że właśnie > z Ciemnogrodu jestem i pogardzam ćwierćinteligentami > tzw. 'wykształciuchami', nie rozumiem więc skąd ten zarzut. A kim jeszcze pogardzasz, bo cosik mi się zdaje, że nie wypowiadasz się na tych forach o Polsce i Polakach, albo inaczej ich definiujesz. Zgaduję: Polak - obywatel Polski (lub pozbawiony obywatelska tejże wskutek niepolaków, których przewaga siły i majątku jest miażdżąca, często głęboko ukryta), który podziela poglądy junkiera w materii politycznej, społeczno-obyczajowej, religijnej, seksualnej i każdej, która junkierowi przyjdzie do głowy.. Polska - obszar czterowymiarowo pokrywający się z granicami państwa polskiego. Czterowymiarowo, ponieważ obszary historycznie należące do Polski nadal do niej należą i należeć będą po wsze czasy. Na obszarze polski junkiera dochodzi do wielu zaburzeń temporalnych - prowadzi się politykę historyczną, skupia na tym co było, nadprzeciętna jest ilość inwestycji dotyczących przeszłości. Obszary dotyczące przyszłości (np. gospodarka) są niepolskie, czyli znajdują się w obszarze Polski de facto są poza jej granicami. W ogóle Polska jest obszarem dziurawym, pełnym elementów obcych, które Polska (inaczej niż pozostałe kraje), wyklucza miast wchłonąć. Podobnie jak gospodarka, są owe elementy w Polsce będąc jednocześnie poza jej granicami. Do nich zaliczyć trzeba wszystko, czego junkier nie lubi, pogardza lub tylko się nie zgadza. Polska junkiera jest jedynym na świecie krajem nieodmiennie zwycięskim, który w swojej historii odnosił bądź to zwycięstwa, bądź zwycięstwa moralne. Podejrzenia Polski o jakąkolwkiek klęskę są tzw. 'targowicą". Odpowiedz Link Zgłoś
heycisco Definicja Polaka wg Junkra 17.08.07, 12:42 > Polak - obywatel Polski (lub pozbawiony obywatelska tejże wskutek niepolaków, > których przewaga siły i majątku jest miażdżąca, często głęboko ukryta), który > podziela poglądy junkiera w materii politycznej, społeczno- obyczajowej, > religijnej, seksualnej i każdej, która junkierowi przyjdzie do głowy.. Dzikowy, trafiles w dziesiatke. Juz od pewnego czasu probuje wyciagnac od Junkra jego definicje Polaka, jednak bezskutecznie. Wyreczyles go perfekcyjnie:) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Definicja Polaka wg Junkra 17.08.07, 13:27 Definicja Polaka nie powinna niczym odbiegac od Niemca.Jednak odbiega.Niemcy przeprowadzili lustracje i jest po bolu.A u nas postkomuna nie chce do tego dopuscic.Dlatego definicja Polaka rozni sie co nie co od Niemca. Odpowiedz Link Zgłoś
dzikowy Re: Definicja Polaka wg Junkra 17.08.07, 14:48 Nie, ponieważ niemiecki kompleks niższości wynika z konkretnych przewin wobec społeczności międzynarodowej, polski kompleks wynika chyba z wrodzonej głupoty i wyjątkowego talentu do zmarnowania KAŻDEJ okazji do wyrwania się trochę do przodu. Dlatego cały czas chwalimy się Kaziem Wielkim i Jagiellonami. presentation1, wydaje mi się, że wobec Niemców Ty sam masz jakiś osobisty kompleks niższości. Ja bynajmniej nie chciałbym być jak Niemcy, ani jak Turcy, Francuzi, czy Aborygeni w tym samym stopniu jak Polakiem. Każda społeczność ma swoje wady i zalety i powinniśmy się tych zalet uczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Wyborcza nagłaśnia SLDowskich szmaciarzy, kom 17.08.07, 12:52 Jak to sie mowi w takich przypadkach, kwal porzadnej nikomuniepotrzebnej roboty. To Twoje projekcje, kol. Dzikowy. Prosze mi nich nie imputowac. Odpowiedz Link Zgłoś
dzikowy Re: Wyborcza nagłaśnia SLDowskich szmaciarzy, kom 17.08.07, 13:19 Dlatego na początku pytałem, czy zgadłem? A całe nasze "forumowanie" jest takim właśnie kawałem nikomuniepotrzebnej roboty. Odpowiedz Link Zgłoś
p406_737u Re: Wyborcza nagłaśnia SLDowskich szmaciarzy, kom 17.08.07, 11:43 Ale to Wałęsa o kaczyńskich powiedział u progu ich rządóów, że potrafią tylko burzyć, nie budować. Po dwóch latach wszystko sprawdziło się co do joty! kaczyńscy zaraz odejdą, bo nie umieli budować, a jak skłócili wszystkich, jak zburzyli to, co inni zbudowali, możesz dostrzec gołym okiem, jak ci luski z oczu opadną! Nota bene: czemu masz pruski nick, skoro tak akcentujesz swój polski patriotyzm??? Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Wyborcza nagłaśnia SLDowskich szmaciarzy, kom 17.08.07, 12:03 Zauważ że klamka nie zapadła. Może znajdzie się jeszcze pozawyborcze wyjście z sytuacji. Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany To pozawyborcze wyjście to Rząd Ocalenia Przed 17.08.07, 12:22 Kaczyzmem sformowany przez Wielką Koalicję Antykaczą PO-LiD- Szamboobrona-LPR-PSL w ramach konstruktywnego wotum nieufności :-). Z wicepremierami Lepperem i Giertychem, już namaszczonymi przez Jasnogród na Bezwinne Ofiary Totalitaryzmu Kaczego :-)... Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: To pozawyborcze wyjście to Rząd Ocalenia Prze 17.08.07, 12:25 Czesc Uchachany. Jak zwykle tryskasz humorem, szczesliwy czlowiek, ale scenariusz jaki nakresliles moze byc calkiem realny. Pytanie tylko: co potem, obala Kaczyzm i co dalej? Anarchia! Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany Potem tradycyjnie wezmą się za łby przy podziale 17.08.07, 12:37 łupów :-). Cześć, Junkier, ale mniej wyzywaj a więcej tłumacz jak chcesz być wysłuchany :-) junkier napisał: > Czesc Uchachany. Jak zwykle tryskasz humorem, szczesliwy czlowiek, > ale scenariusz jaki nakresliles moze byc calkiem realny. Pytanie > tylko: co potem, obala Kaczyzm i co dalej? Anarchia! Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Potem tradycyjnie wezmą się za łby przy podzi 17.08.07, 12:54 Masz racje. Przedsmakiem tego brania sie za lby sa zenujace klotnie, swary i podjazdy jakie towarzysza 'ukladaniu list' przez koalicje autsajderow, czyli plankton LiDowski. Podobno ma to trwac ponad dwa miesiace. Zobaczymy jakie beda zenujace efekty, kogoz to oni Polakom beda chcieli wcisnac. Odpowiedz Link Zgłoś
slbm Re: Wyborcza nagłaśnia SLDowskich szmaciarzy, kom 17.08.07, 12:32 Powiedz mi taką rzecz: po co szukać pozawyborczego wyjścia z sytuacji? Przecież skoro nasz rząd jest taki świetny (jak widać w reklamówkach telewizyjnych na przykład), tak fantastycznie dba o polską rację stanu i w ogóle dowodzi w działaniu, że jest "najlepszy od 17 lat", to dlaczego ma nie być wyborów? Przecież Polacy potrafią chyba wybrac to co dla nich dobre? Wtedy będzie rząd większościowy PiS-u i po problemie. Jeśli uważasz jednak, że PiS wybory przegra, to jedno z dwojga: albo wiesz, że rząd dobry nie jest, albo masz większość Polaków za ludzi głupich. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Wyborcza nagłaśnia SLDowskich szmaciarzy, kom 17.08.07, 12:37 Jestem za wyborami w 2009 r. Odpowiedz Link Zgłoś
slbm Re: Wyborcza nagłaśnia SLDowskich szmaciarzy, kom 17.08.07, 13:03 junkier napisał: > Jestem za wyborami w 2009 r. To zrozumiałem, ale wytłumacz mi dlaczego? Przecież - jak twierdzisz - mamy dobry rząd. Tylko że ma problem z poparciem. To może dać mu szansę dostać wielkie poparcie, skoro już udowodnił swoje zalety. No chyba, że społeczeństwo nie zechce... Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Wyborcza nagłaśnia SLDowskich szmaciarzy, kom 17.08.07, 13:07 Poniewaz taki jest konstytucyjny termin. Nalezy szukac wiekszosci w obrebie istniejacego ukladu sejmowego. Odpowiedz Link Zgłoś
grisza14 Zestawienie wiarygodnosci Szmajdzinskiego i SLD 17.08.07, 11:20 z wiarygodnoscia Ziobry i PiS przez takiego typa jak Zakowski jest bezczelnym bolszewickim w swej istocie wybrykiem Gazety Wyborczej.Wygramy wybory, stworzymy rzad wiekszosciowy i spokojnie kontynuujemy deubekizacje kraju.Nie musimy sie obawiac nowych wrogow wsrod postkomuchow i kapusiow, czerwoni i tak nie glosowali na PiS. Jedyna ich nadzieja w PO, ktora znow probuje oszukiwac swoj elektorat i znaczaco milczy w sprawach programowych.Ale PiS wymusi na Platfusach deklaracje czarne, czarne, biale, biale w sprawie deubekizacji i lustracji i wtedy sie okaze za czym jest polski wyborca.tak, jak 2 lata temu.Uczciwy czlowiek Szmajdzinskiemu reki nie podaje. Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski Re: Zestawienie wiarygodnosci Szmajdzinskiego i S 17.08.07, 11:24 Rany Julek, ten "grisza14" to zwykły, nieszczęśliwy kretyn. A tacy też mają niestety - prawa wyborcze! Odpowiedz Link Zgłoś
l-ewa Mogę być osobą uważaną za nieuczciwą, 17.08.07, 12:09 Mogę być osobą uważaną za nieuczciwą, ale z chęcią podam rękę Panu Szmajdzińskiemu. Od PiS-u bym nie chciała nawet krwi podczas transfuzji... Odpowiedz Link Zgłoś
palikotek PZPR-bis powinno byc zakazana tak jak NSDAP!!! 17.08.07, 11:21 te czerwone bydlo jest tak samo potrzebne jak faszysci .. Odpowiedz Link Zgłoś
bambooko Re: PZPR-bis powinno byc zakazana tak jak NSDAP! 17.08.07, 11:47 popieram, nie ma miejsca dla faszystow i komunistow Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski Szmajdziński: Ziobro jest zwykłym kłamcą i oszu.. 17.08.07, 11:21 W zasadzie podzielam ten pogląd, jednak z drobną poprawką: "nie jest zwykłym, lecz niezwykłym oszustem" albo jeszcze dokładniej: "arcyoszustem! Odpowiedz Link Zgłoś
mreck PSL 17.08.07, 11:40 w tym wszystkim nadspodziewanie dobrze wyglada PSL. nie zdziwie sie jak tradycyjnie konserwatywni mieszkańcy wsi zniechęcni so SO seksaferą (prawdziwą czy wymysloną) dadza PSL przepustkę do sejmu. A nawet myslę, ze zestawiając kaczora, tuska rokitkę to kalinowski jest całkiem niezłą alternatywą na premiera. Przynajmniej sie prezentuje chłopak. Odpowiedz Link Zgłoś
klusujacy.hipopotam Szmajdziński: Ziobro jest zwykłym kłamcą i oszu.. 17.08.07, 11:23 W jednym Szmajdziński się myli. Zero nie jest zwykłym kłamcą i oszustem. Jak każdy psychopata jest on prawdopodobnie głęboko przekonany, że ma rację i że mówi prawdę, tylko cały świat zmówił się przeciwko niemu. A co do tego, że Zero jest niezrównoważonym psychicznie paranoikiem niewielu ma już chyba wątpliwości, a jeśli jeszcze jakieś są, to radzę przeczytać to: www.nie.com.pl/art4039.htm Odpowiedz Link Zgłoś
irena1949 Re: Szmajdziński: Ziobro jest zwykłym kłamcą i os 17.08.07, 11:32 Przeczytałam.HORROR.Nigdy go nie lubiłam i mu nie wierzyłam. Odpowiedz Link Zgłoś
heycisco Re: Szmajdziński: Ziobro jest zwykłym kłamcą i os 17.08.07, 15:30 > www.nie.com.pl/art4039.htm Choc nie ufam ‘Nie’, to jednak podane w tym artykule informacje sa porazajace i zasluguja co najmniej na weryfikacje lub sprostowanie. Ciekawi mnie jednak, dlaczego tej sprawy odpowiednio nie naglosniono. To ze Zero to wesz, bylo wiadomo od dawna. Jezeli te informacje to prawda, na wiele spraw moznaby bylo spojrzec w o wiele szerszym kontekscie... Odpowiedz Link Zgłoś
leeloo chwila refleksji... 17.08.07, 11:23 zastanawiam się nad jedną kwestią... mianowicie jest tylu obszczekiwaczy komuchów, bolszewików etc... a weźmy pod uwagę następującą kwestię. Nie tak dawno na Warmii i Mazurach rozpoczęły się eksmisje. Wielki płacz i rozpacz, że zabiera im się ich domeczki, wycackane, wychuchane. Pisiory, Elpeery itp. biegną z wypowiedziami w obronie tychże biedaków wyrzucanych na bruk. A ja stawiam jedno pytanie, zasadnicze: kto wam te ziemie nadał? kto sprawił, że mogliście chuchac na te domki, dobudowywać ganki? Że przez 30- 40 lat żyliście w sielance mazurskich jezior? A teraz pyskujecie... i popieracie ziobrów śmobrów? Kiedyś przyjdzie czas, że zachłyśniecie się tym swoim jadem i nikt was nie uratuje... nawet ojciec dyrektor... Odpowiedz Link Zgłoś
miedzianakonefka Re: chwila refleksji... 17.08.07, 11:43 Eeee gościu. Ojciec dyrektor to może mi skoczyć. A jak ta wspaniała partia nadała że teraz zabierają ? Jak zwykle robili ale od d*** strony. Odpowiedz Link Zgłoś
roll Ludzie z Polski -nie dajcie się ogłupić. 17.08.07, 12:08 Komuchem może być tylko głupiec lub karierowicz.Którą opcję wybierzesz wyborco dla sepleniącego Tow.Szmaciaka? Odpowiedz Link Zgłoś
tomasz9771 Szmajdziński: Ziobro jest zwykłym kłamcą i oszu.. 17.08.07, 11:27 marzę o dniu, kiedy twarz tego pana zniknie z ekranów /przynajmniej w roli ministra/. Prokurator Generalny, który niezgodnie z ustawą o Prokuraturze należy do partii, mierny student prawa i nawet nie prokurator / brak w w jego życiorysie asesury/- to po prostu niepojęte i wciąż nie mieści mi się w głowie... Cała reszta to już wynik jego niekompetencji i psychicznych ułomności oraz/i przede wszystkim / orwllowskiej projekcji rządzenia TKMów. Marzę... Odpowiedz Link Zgłoś
edek1.1 Szmajdziński: Ziobro jest zwykłym kłamcą i oszu.. 17.08.07, 11:30 w/g mnie Wyborcza i sld lub LiD działają w/g oto link instrukcji NKWD , której mi nie pozwalają w obecnej chwili wam wkleić w całości blokują mnie Instrukcja była publikowana m. innymi na łamach pisma „Wychowawca” w roku 1995. Ściśle tajne Moskwa, 2.VI.1947r. K.AA/OC 113 INSTRUKCJA NK/003/47 . Odpowiedz Link Zgłoś
mreck psl 17.08.07, 11:44 w tym wszystkim nadspodziewanie dobrze wyglada PSL. nie zdziwie sie jak tradycyjnie konserwatywni mieszkańcy wsi zniechęcni so SO seksaferą (prawdziwą czy wymysloną) dadza PSL przepustkę do sejmu. A nawet myslę, ze zestawiając kaczora, tuska rokitkę to kalinowski jest całkiem niezłą alternatywą na premiera. Przynajmniej sie prezentuje chłopak. Odpowiedz Link Zgłoś