zwyklaosoba Eee tam "sprawdził" . Umie kasować. 20.08.07, 11:47 Skoro zademonstrował, że wie jak obsługuje się niszczarkę do dokumentów, to na pewno umie też kasować wiadomości lub ich część - zwłaszcza, że dyktafon posiada od kilku lat. Ja bym umiał. Odpowiedz Link Zgłoś
w.piotr.radom wyborcza manipuluje nawet tytułem...... 20.08.07, 11:50 ..tytuł artykułu świadczył by o tym że mamy jakies rzetelne ekspertyzy prokuratury i fachowców tymczasem mamy urojenia p.maksymiuka ale to wystarczy aby dokopać Ziobrze,swiadczy to o tym że wyborcza z każdym sie sprzeda nawet samoobronie aby pluć na rząd i PIS....kiedyś czytałem gazete,ale teraz doszłem do wniosku że napastliwych i po prostu słabych gazecin nie czytam a tym bardziej gazecin które mają redaktorów pokroju p .Lizuta który do miniustra polskiego rządu mówi "nie wieże mu jak PSU" to jest taki hosztapler polityczny a nie dziennikarz sumiennie oceniający rzeczywistość.... Odpowiedz Link Zgłoś
ne_01 Re: wyborcza manipuluje nawet tytułem...... 20.08.07, 11:58 Rozwiazanie jest jedno: Czytac wszystko, wnioski wyciagac samemu. Odpowiedz Link Zgłoś
t-1984 Maksymiuk: Z ekspertyzy wynika, że nagranie Zio.. 20.08.07, 11:53 A jakie to ma znaczenie,kiedy się dostarcza dowód.Najpierw porzesłuchanie po tym dowód.Tak jak zalatwiono pana Leppera zeznania konfrontacja, potrzymane zeznania pana Lepera i wowczas dowod.Najwazniejsze jest by nagranie nie bylo przerabiane.I to ratując sie Lepper zaczyna podważac.Ginie Lepper, ginie i Samoobrona, ginie Maksymiuk /politycznie /Panie Maksymiuk,Mam pytanie na jakim materiale dowodowym, i skad go miała Samoobrona,ze stwierdza pan jako by nagranie nie bylo pełne.Ha, ha ha.Woda i jeszcze raz woda. Odpowiedz Link Zgłoś
kazimierz111 Maksymiuk: Z ekspertyzy wynika, że nagranie Zio.. 20.08.07, 12:00 Najlepiej niech Lepper pokaże swoją taśmę,chwalił się że ma całą szafę nagrań Odpowiedz Link Zgłoś
relisys1 Maksymiuk: typowe UBeckie myślenie 20.08.07, 12:04 Maksymiuk, ziemia się pod wami warchlakami pali Odpowiedz Link Zgłoś
bonar10 Mam tego dość!!! 20.08.07, 12:13 kolejnych fer, taśm z nagraniami! A co to wszystko nas w ogóle obchodzi? Jak nie wiadomo o co choidzi, to najczęściej chodzi o pieniądze! A ja chcę mieć po prostu święty spokój! I tyle! Odpowiedz Link Zgłoś
ne_01 Re: Mam tego dość!!! 20.08.07, 12:26 Ano wlasnie, same afery, rozliczanie, wojny polityczne, bzdury populistyczne... A co z Euro 2012??? PiS ma to w D****??? Czyli ma w D**** dobre imie Polski... A poza tym pan Kaczynski sam sie zrobil przewodniczacym komitetu organizacyjnego Euro 2012, czyli to on jest odpowiedzialny za (prawdopodobna jak na razie) porazke i kompromitacje. Odpowiedz Link Zgłoś
obywatelx5 Re: Mam tego dość!!! 20.08.07, 12:41 za każdą porażkę PIsu odpowiedzialne są media i PO zapamietaj to sobie raz na zawsze ty już masz tego dość? jak to dopoero początek - Kaczyńscy się rozkręcają!! Wałęsa miał rację!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ne_01 Re: Mam tego dość!!! 20.08.07, 12:44 obywatelx5 napisał: > za każdą porażkę PIsu odpowiedzialne są media i PO zapamietaj to > sobie raz na zawsze HAHAHHA dobre:) czyz taka propaganda PiS- u nie poprawia humoru(wpedzajac jednoczesnie w depresje:| ) > ty już masz tego dość? jak to dopoero początek - Kaczyńscy się > rozkręcają!! > > Wałęsa miał rację!!! Oby sie tak rozkrecili, ze wystartuja na orbite... Odpowiedz Link Zgłoś
obywatelx5 może ludu pielgrzymka do czestochowy piesza w inte 20.08.07, 13:29 ncji rychłego odejscia PISU od władzy?? bo przecież Polska jest tam!!! Słyszałem, że Ziobro ofiarował Matce Boskiej swój dyktafon:) Odpowiedz Link Zgłoś
al675.39311 Re: może ludu pielgrzymka do czestochowy piesza w 20.08.07, 13:41 obywatelx5 napisał: > ncji rychłego odejscia PISU od władzy?? > > bo przecież Polska jest tam!!! > > Słyszałem, że Ziobro ofiarował Matce Boskiej swój dyktafon:) Matka Boska nie potrzebuje używać dyktafonów, całą wiedzę o wszystkim potrzebnym i nawet niepotrzebnym otrzymuje od księży dokonujących spowiedzi. Przynajmniej z tego co sami mówią to mówią o sobie dobrze, że sumiennie służą Bogu i Matce Jego. Odpowiedz Link Zgłoś
obywatelx5 Re: może ludu pielgrzymka do czestochowy piesza w 20.08.07, 13:47 obyczaj nakazuje zawierzyć dyktafon Matce Boskiej królowej Polski aby ten dyktoafon zawsze nagrywał słowa dobre te, których potrzebujemy aby szumów nie nagrywał i żeby zasze głosy osób były rozpoznawalne dla prokuratury. Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Mam tego dość!!! 20.08.07, 13:47 bonar10 napisała: > kolejnych fer, taśm z nagraniami! A co to wszystko nas w ogóle obchodzi? Jak ni > e > wiadomo o co choidzi, to najczęściej chodzi o pieniądze! A ja chcę mieć po > prostu święty spokój! I tyle! Racja. "Podczas, kiedy Oni zajmują się swoimi sprawami, My zajmijmy się naszymi". (Talmud, Chagiga 2) Odpowiedz Link Zgłoś
kap0 [...] 20.08.07, 12:09 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
da.wi581 Maksymiuk: Z ekspertyzy wynika, że nagranie Zio.. 20.08.07, 12:25 a wybiórcza swoje, maksymiuk ciągle na pierwszym miejscu, a przecież jest to zwykła hucpa, głupków zatrudniaja w wybiórczej, ta pseudo gazeta ma uczulenie na punkcie pis-u i ziobry, ta pseudo gazeta jest chora z nienawiści, i ciągle cytują głupka maksymiuka na pierwszej stronie, nie stać ich nawet na od redakcyjny komentarz w tej sprawie, po co lepiej bić pianę dalej Odpowiedz Link Zgłoś
al675.39311 Kto w tej prokuraturze pracuje?..... 20.08.07, 12:56 Przecież logiczną rzeczą jest (nawet dla chłopa małorolnego), że najpierw powinno się zrobić ekspertyzę nośnika przez biegłych a dopiero dokonywać przesłuchań i konfrontacji. W ten sposób pracując ujawnia i wyjaśnia się powód dla którego każda, najprostsza nawet sprawa wlecze się miesiącami a nawet latami a prokuratorzy są zawsze strasznie zapracowani i z niczym nie mogą zdążyć. Dokonując najpierw przesłuchań i konfrontacji a póżniej robiąc ekspertyzy (praca od d... strony) trzeba będzie po sprawdzeniu tego nośnika ponownie dokonywać takich samych przesłuchań i konfrontacji, po raz drugi co wydłuża czas conajmniej dwukrotnie. Kto tam i co za fachowcy pracują, że nawet przy tak medialnych sprawach pokazują brak profesjonalizmu i w dodatku nikt z kierownictwa nie dostrzega tej paranoi?. Odpowiedz Link Zgłoś
ne_01 Re: Kto w tej prokuraturze pracuje?..... 20.08.07, 12:58 a kto tym kieruje??? czyzby sam pan Ziobro??? Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Re: Kto w tej prokuraturze pracuje?..... 20.08.07, 13:45 Pełnomocnik Andrzeja Leppera, mecenas Wiesław Żurawski poinformował na konferencji prasowej w Koszalinie, że złożył wnioski w sprawie podejrzenia popełnienia przestępstwa przez Zbigniewa Ziobro i prokuratora, który prowadził konfrontację między szefem Samoobrony i ministrem sprawiedliwości. Według mecenasa, obaj mogli nie dopełnić obowiązków służbowych. Mecenas Żurawski powiedział, że minister sprawiedliwości mógł popełnić przestępstwo, nie informując prokuratury o tym, że zarejestrował na dyktafonie rozmowę z Andrzejem Lepperem. Prokurator mógł natomiast złamać prawo, jeśli wiedział, że minister Ziobro ma zapis rozmowy, a mimo to nie poprosił go o zeznania w tej sprawie. wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=1329&wid=9127483&rfbawp=1187609932.349&ticaid=1450d&_ticrsn=5 Odpowiedz Link Zgłoś
ne_01 Re: Kto w tej prokuraturze pracuje?..... 20.08.07, 13:54 O. problem w tym, ze ani prokurator ani ziobro nie poniosa konsekwencji, a jeszcze lepper beknie za pomowienie... PiS Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Re: Kto w tej prokuraturze pracuje?..... 20.08.07, 14:01 Niech się tną między sobą koalicjanci. Szkoda tylko, że za moje pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
trombozuh Ekspertyzę wykonało laboratorium w Klewkach. 20.08.07, 12:56 A zrobili ją tamtejsi Talibowie. Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski Maksymiuk: Z ekspertyzy wynika, że nagranie Zio.. 20.08.07, 12:58 Oczywiście, bo spotkali się oszust z fałszerzem! Odpowiedz Link Zgłoś
relisys1 _ _ _V A R C H O łobrona - 4 RP_ _ _ 20.08.07, 13:02 UBecja nie ma umiaru Odpowiedz Link Zgłoś
al675.39311 Re: Historia kołem się toczy. 20.08.07, 13:13 relisys1 napisała: > UBecja nie ma umiaru Ja nie widzę tu żadnej Ubecji, więc nie wiem skąd masz te skojarzenia?, widzę natomiast nawiedzonych nieprofesjonalnych we wszystkim prawicowców, którzy nie zmienili się zupełnie od 1939 roku. Cokolwiek wezmą w swoje ręce to zamienia się w g..wno. To straszne i smutne, bo takiej kompromitacji Polska nie doznała nawet w latach "komunizmu" od 1945-90 r. Wszyscy ponosimy tego konsekwencję a "chłopcy" idąc śladami ojców bawią się znowu doskonale. Odpowiedz Link Zgłoś
pw2221 ha, patrzcie jak to się teraz wije jak kombinuje 20.08.07, 13:25 a nie trzeba było pchać łapy między drzwi mulacie buraczany Odpowiedz Link Zgłoś
lewy_kaczor [...] 20.08.07, 13:37 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
p.o.box.77 Oj.Rydzyk dobrze prawi 20.08.07, 13:40 puście taśmę od tyłu, wyjdzie że Lepper nie był pijany, a Ziobro przemawia językiem Szatana. i wszystko będzie jasne. Odpowiedz Link Zgłoś
pompompom [...] 20.08.07, 13:43 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
pompompom Cenzura? 20.08.07, 17:48 O cenzura? Fajnie się robi. A kasujcie, kasujcie zdania nie zmienię. Jedni warci drugich. Dla mnie mogą się pozagryzać. Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Lepper: niech Ziobro ujawni wszystkie nagrania 20.08.07, 13:50 Pełnomocnik Andrzeja Leppera, mecenas Wiesław Żurawski poinformował na konferencji prasowej w Koszalinie, że złożył wnioski w sprawie podejrzenia popełnienia przestępstwa przez Zbigniewa Ziobro i prokuratora, który prowadził konfrontację między szefem Samoobrony i ministrem sprawiedliwości. Według mecenasa, obaj mogli nie dopełnić obowiązków służbowych. Mecenas Żurawski powiedział, że minister sprawiedliwości mógł popełnić przestępstwo, nie informując prokuratury o tym, że zarejestrował na dyktafonie rozmowę z Andrzejem Lepperem. Prokurator mógł natomiast złamać prawo, jeśli wiedział, że minister Ziobro ma zapis rozmowy, a mimo to nie poprosił go o zeznania w tej sprawie. wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=1329&wid=9127483&rfbawp=1187609932.349&ticaid=1450d&_ticrsn=5 Odpowiedz Link Zgłoś
obywatelx5 Ziobro wydaje Antologie nagran 2004 - 2007 20.08.07, 13:59 do nabycia w dobrych sklepach muzycznych Odpowiedz Link Zgłoś
doris9914 Re: Lepper: niech Ziobro ujawni wszystkie nagrani 20.08.07, 14:02 ~~~~ przeciez to dziecinada, czy potrzeba konferencji prasowej, ~~~~ Odpowiedz Link Zgłoś
mentice To Lepper powinien udowodnic 20.08.07, 14:06 Na miejscu Ziobry olalbym Leppera i powiedzial, ze niech udowadnia to co mowi. Z definicji, Ziobro nie moze udowodnic czegos czego nie ma czy bylo. Bo zawsze ktos moze powiedziec, ze to niecala rozmowa. Lepper to juz chory czlowiek. Rownie dobrze Lepper moze twierdzic, ze to Ziobro spolkowal z Aneta K., i mnowstwo innych pomowien. Lepper to pstac tragiczna. Odpowiedz Link Zgłoś
pilsko1 Maksymiuk: Z ekspertyzy wynika, że nagranie Zio.. 20.08.07, 14:38 A wy sie bawcie dalej naszym kosztem w podchody polityczne i pewnego dnia weźmiemy was za szmaty i przegonimy na zbitą mordę! Odpowiedz Link Zgłoś
karol_7 Maksymiuk: Z ekspertyzy wynika, że nagranie Zio.. 20.08.07, 15:42 1. To że coś nie jest nagrane nie oznacza że nie było wypowiedziane. W sumie niewiele z tego co jest wypowiadane przez ludzkość jest rejestrowane w jakikolwiek sposób. Zatem "taśma" czy też jakikolwiek inny dowolny nośnik z nagraniem może być jedynie dowodem że coś co jest nagrane zostało wypowiedziane, natomiast nie daje żadnych podstaw do wnioskowania czy nienagrane zostało wypowiedziane czy nie. 2. Oczywiscie samoobrona nie ma żadnych "tasm" bo niby skąd (tym bardziej że przy rejestracji cyfrowej żadnych taśm nie ma) natomiast spokojnie może mieć ekspertyzę dotyczącą możliwości dowolnego montowania dźwięku w sposób niewykrywalny. Mało tego, jeżeli tak jest w rzeczywistości to jest nawet do udowodnienia taka ekspertyza przez proste dpoświadczenie. Mało kto z nas, przeciętnych ludzi (sorki jeśli ktoś byłby urażony) ma pojęcie o granicznych możliwościach współczesnej techniki. 3. Nie lubię obu więc niezależnie kto komu dokopie i tak się będę cieszył Odpowiedz Link Zgłoś
ne_01 Re: Maksymiuk: Z ekspertyzy wynika, że nagranie Z 20.08.07, 15:53 madrze mowisz Karolu... ja bede sie cieszyl, kiedy ludzie wypna sie na cala byla koalicje podczas wyborow. A z tej calej sprawy i tak nici beda... Odpowiedz Link Zgłoś
wieslaw1 Maksymiuk: Z ekspertyzy wynika, że nagranie Zio.. 20.08.07, 15:50 Jeżeli mam wybierać to bardziej wierzę dla Ziobry.Bardziej mnie interesuje czy takie nagrania są legalne i jaka jest forma ich przechowywania.Pamiętamy,że Siwiec po rozmowie z Kulczykiem wziął do domu zapiski zrobnione z tej rozmowy i za to został skazany.Więc jeżeli Ziobro nagrywał to musi to być zarejestrowane i złożone w jakimś archiwium nie może tego traktować jak prywatne rozmowy. Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Kiedy łajdacy zawiązują spółkę 20.08.07, 17:01 jej koniec jest łatwy do przewidzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ....Samoobrona 20.08.07, 18:23 To nie Prawo i Sprawiedliwość, ale Liga i Samoobrona chcą zaatakować Donalda Tuska aferą obyczajową – ustalił „Wprost”. Sprawę przeszłości lidera PO pilotuje gdańska posłanka Samoobrony Danuta Hojarska. O hakach na Donalda Tuska powiedział Roman Giertych w wywiadzie dla poniedziałkowego „Newsweeka": – Z tego, co wiem, planowane jest uderzenie w Tuska i jego najbliższe otoczenie (…). To są archiwalne akta policji z Gdańska. Dotyczą m.in. spraw obyczajowych – mówił Giertych. Jego zdaniem, atak na szefa PO podczas kampanii wyborczej planowało PiS. Z naszych ustaleń wynika jednak, że haków na Donalda Tuska szukają przede wszystkim politycy Samoobrony. Danuta Hojarska już kilka miesięcy temu opowiadała dziennikarzom „Wprost" o policyjnych archiwach, w których mają się znajdować akta dotyczące rzekomego bicia żony przez lidera platformy. Chciała skontaktować nas z tajemniczymi informatorami, którzy mieli opowiadać o tej sprawie. Obiecywała nawet, że może przywieźć do Sejmu dokumenty na ten temat. „Wprost" nie skorzystał z jej usług. Po deklaracji Giertycha postanowiliśmy sprawdzić, czy politycy LiS nadal mają do zaoferowania dziennikarzom materiały rzekomo obciążające Tuska. Okazało się, że oferta Hojarskiej jest nadal aktualna. Co nam powiedziała Hojarska? – To było jeszcze za komuny. Jak Tusk mieszkał z żoną w akademiku, to policja dwa razy dziennie do niego wyjeżdżała. Znam byłego milicjanta, który ma odpowiednie dokumenty, ale boi się zemsty i prosi o anonimowość. On mówi też, że Tusk w drzewo uderzył kiedyś po pijanemu, ale to też zostało zatarte – opowiada w rozmowie z „Wprost" Hojarska. Co na to Donald Tusk i politycy PO? – Nikczemne plotki to nieodłączny składnik polskiej polityki, a wiarygodność pani Hojarskiej, której życie prywatne samo jest jak kronika policyjna, nie wymaga komentarza – mówi poseł Sławomir Nowak, jeden z najbliższych współpracowników Tuska. „Wprost" dysponuje taśmą z nagraniem Danuty Hojarskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
pis_dolot idiotów nie sieją...presentation wyrósł sam...: 20.08.07, 19:45 Prożnoś repliki sie spodziewał Nie dam ci prztyczka ani klapsa nie powiem nawet pies cię j...bal bo to mezalians byłby dla psa Odpowiedz Link Zgłoś
opt TO wszystko za nasze pieniądze 20.08.07, 19:33 Tak rządzący i politycy zajmują się sobą za nasze ciężko wypracowywane złotówki. Odpowiedz Link Zgłoś
jowitaa1 Nie dajmy im odciagac naszej uwagi od spraw kardy. 20.08.07, 19:45 od spraw kardynalnych ,obecnie najwazniejszych dla Polski i Jej mieszkancow ,i to w swietle zblizajacych sie wyborow. W tej chwili wszyscy politycy,absolutnie wszyscy i z prawa i z lewa i z centurm , staraja sie odciagnac nasza uwage od dwoch spraw ,ktorych postawienie w centrum dyskusji zagraza ich dalszemu losowi politycznemu A sa to : - wolne wybory ( z odrzuceniem list partyjnych) - bierne prawo wyborcze ,pozwalajace obywatelom wziasc odpowidzialnosc za losy kraju i kandydowac na posla. W tej chwili zaden dorosly i niekarany obywate POlski nie mozes we wlasnym kraju gdzie placi podatki ,takze na partie,ktorych nie popiera,otoz nie moze kandydowac na stanowisko posla bez posrednictaw ugrupowan partyjnych . Dla nas jest zamknieta droga do poslowania!!! A zatem nalezy najpierw odblokowac inicatywe spoleczna przez oddanie biernego prawa wyboeczego!!! Komunisci zabrali narodowi w pierwszym rzedzie : wolne wybory ,oraz bierne prawo wyborcze. To po to ,zeby lepiej kontrolowac narod. wszystkie rzady potem lacznie z obecnym utrzymuja ta polityke zniewoloania narodu. A zatem sa polityczymi wspolnikami komunizmu!!!! Nigdy zaden rzad nie postawil w sejmie sprawy biernego prawa wyborczego obywateli. NIGDY! aaaaa1.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
eurobiskup007 Maksymiuk, Lepper i inni kretacze 20.08.07, 20:04 Wy byliscie w rzadzie, rzadzie naszej swietej ojczyzny Polski. Co wy dla Polski w tym czsie waszego rzadzenia zrobiliscie? Nosicie bialo czerwone krawaty i to wszystko. Prawda jest taka ze nic konstruktywnego nie zrobiliscie. Dranstwo, cholota, pieniactwo i hanba! Jedynie co potraficie zrobic to nabruzdzic podzielic i robic machlojki i szerzyc klamstwa (wara wam od Jasnej Gory, aferzysci). Marze o tym aby lajdactwo w waszym wydaniu mialo koniec, aby wiecej tego rodzaju element nie siedzial w rzadzie w sejmie w zarzadach. My chcemy ludzi swiatlych, oddanych praworzadnosci, sluzacych Polsce, stabilizujacych rzad i kraj, pracujacych dla jego dobra, konstruktywnych patriotow dla ktorych praca dla Polski jest zaszczytem. Ludzi z ideami, ludzie bedacych przykladem, prawdomownych i szlachetnych. Wasze warcholstwo przynioslo krajowi szkody, dodatkowe wydatki na przedwczesne wybory, zamet i odroczenie waznych reform i ulepszen o miesiace a nawed lata. Raz na zawsze w tych wyborach trzeba takim jak wy pieniaczom powiedziec wynocha do tych miejsc skad pochodzicie i siedzcie tam i rozrabiajce ale dajcie spokoj temu krajowi, nie meczcie go. Odpowiedz Link Zgłoś