wikal Zatrzymanie doktora G. w spocie PiS 21.08.07, 23:36 Jacyż ci nasi politycy są żałośni. Po prostu niedobrze sie robi. Odpowiedz Link Zgłoś
jodzon Re: Zatrzymanie doktora G. w spocie PiS 21.08.07, 23:43 Śmieszny mały człowiek bez zasad. PIS. Go home. Odpowiedz Link Zgłoś
r306 Czyli premier jest swinia... 21.08.07, 23:46 Jest to kampania wizerunkowa. W zwiazu z tym, oceniajac zastosowane srodki i przekaz mozna spokojnie stwierdzic, ze mamy premiera swinie i szuje. Mam nadzieje, ze lekarz wytoczy sprawe z powodztwa cywilnego: za nieuprawnione wykorzystanie jego wizerunku oraz nastawanie na jego dobra osobiste. Odpowiedz Link Zgłoś
no.655321 Re: Czyli premier jest cynik... 21.08.07, 23:53 wydaje sie że CBA powstało tylko po to żeby kaczki mogły uczynić sobie z ich działań materiał wyborczy. ILU ŁAPOWKARZY ZOSTAŁO SKAZANYCH W WYNIKU DZIAŁAN CBA ???????? r306 napisał: > Jest to kampania wizerunkowa. W zwiazu z tym, oceniajac zastosowane > srodki i przekaz mozna spokojnie stwierdzic, ze mamy premiera swinie > i szuje. > > Mam nadzieje, ze lekarz wytoczy sprawe z powodztwa cywilnego: za > nieuprawnione wykorzystanie jego wizerunku oraz nastawanie na jego > dobra osobiste. Odpowiedz Link Zgłoś
majajekukubzdziongvamajaje Ludzie!!! Wytłumaczcie mi, jak to się dzieje, 21.08.07, 23:47 że ten żałosny pajac, ten kabotyn, ta uszminkowana ciota ciągle ma 58% poparcia wśród ludu? To równie niewytłumczalne, jak kiedyś fenomen Tymińskiego! Odpowiedz Link Zgłoś
imie_jaszczomp Re: Ludzie!!! Wytłumaczcie mi, jak to się dzieje, 21.08.07, 23:49 Zeby to zrozumiec to trzeba sie solidnie napic. Na trzezwo- nie da rady! Odpowiedz Link Zgłoś
cloridia Re: Ludzie!!! Wytłumaczcie mi, jak to się dzieje, 21.08.07, 23:54 Partia Kobiet www.polskajestkobieta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
no.655321 Re: Ludzie!!! Wytłumaczcie mi, jak to się dzieje, 22.08.07, 00:00 ciekawe jaki wynik uzyskałyby kurduple w wyborach gdyby przed lokalem wyborczym była obowiązkowa kontrola trzeźwości;)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) imie_jaszczomp napisała: > Zeby to zrozumiec to trzeba sie solidnie napic. Na trzezwo- nie da > rady! Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika *uszminkowana ciota* - przyjacielu dawno tak nie 22.08.07, 04:21 rylem ze smiechu :-{D coz, narod JEST glupi w ponad 50%, taka jest prawda. Homo sovieticus w PRL bis czuje sie jak szczur w szambie... Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix17 Re: Ludzie!!! Wytłumaczcie mi, jak to się dzieje, 22.08.07, 09:23 znalazales dobre porownanie a jednoczesnie odpowiedz na wlasne pytanie. to ten sam fenomem. rzeczywistosc nie jest tak atrakcyjna jak bajki wyborcze. a my lubimy bajki i legendy. sami je tworzymy i chetnie sie ich trzymamy twierdzac wszem i wobec , ze one wlasnie sa rzeczywistaoscia. w taki sposob postrzegania swiata doskonale wpisuja sie dwaj przywolani przez ciebie panowie. korzystaja z tej sklonnosci rodakow . Wobraz sobie polityka, ktory w tv mowi - drogi narodzie. za darmo nic nie ma, trzeba pracowac, czasem ciezko, za lekarza trzeba placic,wiadomo, bo juz to w swiecie sprawdzili. mieszkan za darmo rozdawac nie bedziemy, bo sie nie da i nie mamy.co najwyzej mozesz sobie narodze kupic na kredyt. a my pomozemy ci w ten sposob, ze bedziemy pilnowac finansow, zeby stopy procentowe nie rosly i zeby bylo cie stac na ten kredyt. kto by poszedl na niego glosowac? nuuuuda i do tego pracowac kaze. Odpowiedz Link Zgłoś
rmstemero Re: Ludzie!!! Wytłumaczcie mi, jak to się dzieje, 24.08.07, 08:34 kto by poszedl? Nie wiem ale znam przynajmniej dwie osoby. Razem ze mna. ;-) A tak powaznie, skad wiesz kto by poszedl i jaki by byl wynik? Przeciez takiej oferty jeszcze w wyborczym konkursie pieknosci nie bylo? A moze powinna sie pojawic abysmy mogli sie naocznie przekonac ilu jest w Polsce ludzi odpowiedzialnych i myslacych? Zwyciestwa by z tego pewnie nie bylo ale w koncu mielibysmy jasnosc dotyczacy stanu umyslow naszych rodakow. W wymiernych liczbach. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix17 Re: Ludzie!!! Wytłumaczcie mi, jak to się dzieje, 26.08.07, 11:38 ano nie wiem. I obawiam sie, ze sie nie dowiem. Chcialabym taka oferte uslyszec, a jeszcze lepiej poprzedzona rzetelna kampania spoleczna , w ktorej np. PO zamiast pluc w spotach wyborczych na PiS wytlumaczy, tym ktorzy nie wiedza i ktorzy sie boja, na czym polegac beda korzysci z wprowadzenia podatku liniowego, jak nalezy przeprowadzic zmiany systemu ubezpieczen spolecznych, zeby ci ktorzy placa skladki dostawali za nie adekwatne do nich swiadczenia itd itd. To, co napisalam wynika z mojej obserwacji smutnego faktu, ze chociaz sie rozgladam - nie widze wsrod startujacych w tym konkurskie pieknosci nikogo, kto uznalby, ze to jest w ogole jakas oferta. A jesli juz, to wlasnie skierowana do dwoch osob. Nie wiem tez czy uczestnikow konkursu interesuje stan umyslow naszych rodakow. Mnie interesuje, Ciebie tez. Ale czy sadzisz, ze ktos sie podejmie tego zadania abysmy my dwoje mieli jasnosc ? Watpie. Odpowiedz Link Zgłoś
12x1 Re: Ludzie!!! Wytłumaczcie mi, jak to się dzieje, 26.08.07, 11:49 jak zwykle zawsze ktoś zmienia temat wrócę do zatrzymania jeżeli to prawda że będzie na afiszu pisu ...to na miejscu tego lekarza napisałabym skargę do Unii bez wyroku nie wolno nikogo oczerniać nie wchodzę czy był winien czy nie bo nie wiem chodzi o zasadę Odpowiedz Link Zgłoś
rmstemero Re: Ludzie!!! Wytłumaczcie mi, jak to się dzieje, 26.08.07, 19:04 to dobrze ze watpisz. Dobrodziejstwo watpliwosci jest najwazniejszym wyroznikiem czlowieka myslacego. Nie moje, Bauman. Nie zaszkodzi sobie jednak od czasu do czasu przypomniec glosno o co chodzi. Albo powinno. Odpowiedz Link Zgłoś
macbookuser Re: Zatrzymanie doktora G. w spocie PiS 21.08.07, 23:55 Jestem sobie człowiekiem statecznym, spokojnym, rzosądnym, kulturalnym, grzecznym, miłym, uprzejmym, nie popadającym nigdy w konflikty z prawem. Jestem młody. Żyje mi się nieźle. Teoretycznie powinienem mieć w głębokim poważaniu politykę jako sferę, która słabo na mnie oddziałuje. Ale... jak widzę taką propagandę, takie morze bzdur, bredni, pierdół, dupereli to czuję (oprócz radości z tego że te ćwoki obrzygane nie zajęły się nigdy "rządzeniem" - cokolwiek to znaczy) że należałoby ich wszystkich ćwierćdebili zalać formaliną i straszyć dzieci. Wynieśmy tę hołotę! Nie wiem, widły, taczki. Przecież te świry oprócz tego że kosztują nas pieniądze to jeszcze kosztują nas czas i nerwy. Marnujemy czas antenowy na ich - bo nie nasze - przepychanki. Jak ktoś wierzy że w imię jakichkolwiek wyższych celów to niech pierdyknie se w pusty łeb z miejsca. Albo niech się pójdzie leczyć. Drodzy rodacy! Jesteśmy w dupie. Głęboko. I to nie o wybory nowe idzie ani o to jaka frakcja przy korycie. Trzeba ich wszystkich ciuli na taczkę i do formaliny, jako eksponaty z czasów zarazy. Jesteśmy - my naród - jak naiwne dzieci zwabione cukierkami przez pedofila. Mówi nam, że z nami się pobawi, że zabawi a wieczorem wypuści do rodziców. Właśnie przyszedł wieczór, a pedofil raczej co innego zaplanował... Albo zaczniemy robić coś teraz, albo obudzimy się za kilkadziesiąt dni nie z ręką w nocniku - po same uszy utopieni w szambie. "Gó.. pierdyknęło w wentylator". Za dawnych czasów można by ich wyzwać na pojedynek i zwyczajnie zastrzelić. Dziś takiej szansy nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
imie_jaszczomp Re: Zatrzymanie doktora G. w spocie PiS 21.08.07, 23:59 >Za dawnych czasów można by ich wyzwać na pojedynek i zwyczajnie > zastrzelić. Dziś takiej szansy nie ma<. Chyba nieliczni z nich maja zdolnosc honorowa? Ale zawsze mozna ...batem. Odpowiedz Link Zgłoś
majajekukubzdziongvamajaje Miały już być 132 posty, dlaczego mój, 22.08.07, 00:07 pod numerem 123, pokazuje się jako ostatni? Odpowiedz Link Zgłoś
zaffaran Re: Miały już być 132 posty, dlaczego mój, 22.08.07, 00:08 bo niektore posty ukazuja sie na poprzedniej stronie jako odpowiedzi na inne posty tam zamieszczone :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ofiara_systemu Który PISowiec powie że CBA to nie falanga PISu 22.08.07, 00:15 To jest pierwszy dowód na to że CBA powstało po to aby dostarczac materiałów propagandowych dla PISu . To jest pierwsze wykorzystanie nagrań (haka) przez PIS . W kolejnym odcinku miała zapewne wystąpić Blida ale się "wymknęła" i Leper ale się "wymigał" . Zobaczycie że będziecie jeszcze pluć na widok PISowców. Odpowiedz Link Zgłoś
macbookuser Re: Który PISowiec powie że CBA to nie falanga PI 22.08.07, 00:21 ąStary, to co zobaczyłem jest tak skrajnym wypaczeniem rzeczywistości, tak jaskrawym przykładem propagandy, że już nie myślę o skazywaniu na wycieczkę na margines, ale do odstrzału. Banda debili zgotowała nam los w którym równa się nas z niesamodzielnym, pozbawionym rozumu bydłem. Wpaja się nam za pomocą propagandowych filmików wizję rzeczywistości która jest wierutną bzdurą. Nam to jeszcze pół biedy. Problem leży w tym, że jest masa ludzi, którzy to kupią. Jak oni mogą być tak perfidni? Rozumiem, można kłamać, można naginać rzeczywistość, ale tworzenie alternatywnej wersji rzeczywistości to jest przesada! To jest złamanie zasad współżycia międzyludzkiego w sposób, który daje nam moralne prawo do olania całej szopki pt. pan prezydent, premier, ministrowie. W dniu dzisiejszym stali się już chołotą którą możemy strzelać bez ostrzeżenia. Do rewolucji! Na Warszawę, wynieść kur*upli na widłach! Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Jak oni mogą być tak perfidni? 22.08.07, 00:24 Odnowa moralna i nowe lepsze standardy. Wypisz wymaluj PiS czyli PC reaktywacja. Odpowiedz Link Zgłoś
b.6.1966 Jaroslaw nie jest twardy, nawet w spocie... 22.08.07, 00:28 I NIECH DBA O SERDUSZKO! Bo jakby tak...to nie tylko dr G--oleje! jaroslaw jest TWARDOGLOWY, nie mylic z silna osobowoscia. Czekam , az sie wreszcie okresli:KOTEK< szczypinska czy ziobro???????? No, chyba ze trzy w jednym?! Ale to nie TWARDOSC, to DEWIACJA! Odpowiedz Link Zgłoś
wet_3 Brawo Kaczynscy i Ziobro 22.08.07, 00:40 bardzo udane reklamy, widac ze dbacie o Polske i dbacie o Polakow Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne wet3 wiemy, bos juz trup pryszczaty dziadu 22.08.07, 00:44 wet_3 napisał: > bardzo udane reklamy, widac ze dbacie o Polske i dbacie o Polakow --------------------------- podaj mi adres zarazo to ci pomoge zadbac wyprawic cie na tamtem swiat, wysle ci trutke na szczury Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Za co ty im klaszczesz? 22.08.07, 00:51 Bo sobie reklamę za twoje pieniądze nakręcili? Brawo Kaczynscy i Ziobrowet_3 napisał: > bardzo udane reklamy, widac ze dbacie o Polske i dbacie o Polakow Odpowiedz Link Zgłoś
b.6.1966 Wet3-podobnie jak szczypinska czy ziobro... 22.08.07, 01:17 LICZY NA PIESZCZOTE PREMIERA! Synku---na taki podniet------TRZEBA ZAWAROWAC, ZASLUZYC, ZASRAC sie z lekka! Ale TRZYMAJ FASON! Nie bedziesz nalezal do: UKLADU, SZAREJ STREFY i zawsze bedziesz stal tam, gdzie ZOMO tylko oddalo mocz! POPRAWNIE, PO POLSKU, BRYLANTOWO! Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Na miejscu tego ordynadora oddałbym 22.08.07, 01:25 Komitet Wyborczy PiS do sądu o zniesławienie poprzez nazwanie mnie wysokim urzędnikiem tego zasmarkanego rządu. Odpowiedz Link Zgłoś
kazik_b4 Jakie to Prawo i co to za Sprawiedliwosc, zeby ... 22.08.07, 01:26 przedstawiac w spocie partii prawa nie skazanego prawomocnym wyrokiem sadu, jako tryumf sprawiedliwosci nad przestepstwem?! Chore to Prawo i uposledzona to Sprawiedliwosc ... Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 A gdzie się podziali poszeklu i junkier? 22.08.07, 01:47 Jakoś ich na tym forum nie widzę i bardzo mi ich "mundrych" wypowiedzi brakuje. :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
majajekukubzdziongvamajaje Też mnie to zastanawiało. Ale odnaleźli się: 22.08.07, 01:59 gardłują za Rydzolem (zob. poprzedni chyba temat do dyskusji). Odpowiedz Link Zgłoś
hennep Re: To gorzej jak w kieracie... 22.08.07, 02:24 ... ja nie wiem jak mozna pitolic nonstop o rydzyku,tak nakrecac spirale nienawisci w narodzie , jak to robi GW i tvn 24, to obrzydliwe , zeby jeden drugiego obrzucal blotem w dyskusji , to tylko polacy sa do tego zdolni... Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Re: Też mnie to zastanawiało. Ale odnaleźli się: 22.08.07, 02:28 majajekukubzdziongvamajaje napisał: > gardłują za Rydzolem (zob. poprzedni chyba temat do dyskusji). Ale w tym temacie nie mają nic do powiedzenia, chociaż teraz zauważyłem że na samym początku poszeklu coś szczeknął. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: gueu133 22.08.07, 02:47 guru133 napisał: > majajekukubzdziongvamajaje napisał: > > > gardłują za Rydzolem (zob. poprzedni chyba temat do dyskusji). > Ale w tym temacie nie mają nic do powiedzenia, chociaż teraz zauważyłem że na > samym początku poszeklu coś szczeknął. Gardlujesz tylko o o.Rydzyku, a o korupcji swoich idolow to juz nie chcesz sluchac ani rzeczowo rozmawiac, lewaku. Wy lewacy tylko potraficie gledzic na temat o.Rydzyka i rzucac miesem. Na nic wiecej was NIE STAC!!! Odpowiedz Link Zgłoś
altarius Wiecie co, michnik? 22.08.07, 03:07 Nawet jeśli to prawda to mało kto wam uwierzy. Przesraliście wasz autorytet. Odpowiedz Link Zgłoś
jan3211 To jest ewidentne nadużycie, ale arogancja ogłupia 22.08.07, 03:22 To niezręczne i niedopuszczalne. Bez wyroku sądu nie wolno posługiwać się w normalnych krajach wizerunkiem osoby podejrzanej o wykroczenie. Te "akcje" to obłudna propaganda w złym guscie Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika To jest ewidentne nadużycie - kryminal!!! 22.08.07, 04:27 facet powinien skarzyc pisdzielcow oraz kazda stacje tv, ktora to goovno puscila. Skarzyc o miliony, nawet w Strasburgu. jan3211 napisał: > To niezręczne i niedopuszczalne. Bez wyroku sądu nie wolno > posługiwać się w normalnych krajach wizerunkiem osoby podejrzanej o > wykroczenie. > Te "akcje" to obłudna propaganda w złym guscie Odpowiedz Link Zgłoś
mj.tuning Zatrzymanie doktora G. w spocie PiS 22.08.07, 06:47 W następnym spocie powinni umieścić to, że się przyczynili do śmierci Barbary Blidy, groźnej przestępczyni i wroga IV RP. Pie..ne Pokraki. Odpowiedz Link Zgłoś
konradb86 Zatrzymanie doktora G. w spocie PiS 22.08.07, 07:47 Jak to mawiaja SPIEPRZAJ DZIADU oba klony... wy i wasza propaganda jak za prlu albo i gorzej... Odpowiedz Link Zgłoś
civril80 Re: spot 22.08.07, 08:18 Obejrzałem i odniosłem wrażenie jak bym oglądał zwiastun z gatunku fantasy. Odpowiedz Link Zgłoś
puls Co to qwa za kraj gdzie mozna bez WYROKU sadu 22.08.07, 08:42 Pokazywac wizerunek czlowieka i oskarzac go w spotach jakies zapierdzialej "partii" w TV na caly kraj i swiat !!!! IV wymiar obludy , potem to samo trzeba zrobic ziobrze , kaczkom jak ich w kajdanach beda prowadzic Odpowiedz Link Zgłoś
gmp3 sama się zabiła 22.08.07, 12:36 Nie rozumiem skąd tyle krzyku, że jakaś mafiozka strzeliła se w łeb. To co teraz może nie będziemy ścigać przestępców, żeby sobie krzywdy nie zrobili? Albo musiała tak zrobić (nie wiem na ile siedziała w tej mafii) albo po prostu miała inne swoje problemy. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.zenek tej bandzie to nie przeszkadza 23.08.07, 16:17 W tym problem, że NIE można, ale tej bandzie to nic a nic nie przeszkadza. Nie mówiąc o tym , że i merytorycznie jest to skandal, bo w tle słychać o jamichś urzędnikach, tymczasem PiSowi nie tylko nie udało się "dopaść" żadnego "wysokiego urzędnika" ale zgoła wypromowało wielu jawnych przestępców na wysokie stanowiska. Za "wysokiego urzędnika" robi więc w ich propagandzie chirurg, bo mu przez kilka lat pacjeci zostawili kilkanaście koniaków... A "ciemny lud" nadal wszystko łyka... Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Jeśli chodzi o twoje fuszerki to chyba jednak je 22.08.07, 09:01 robił. Śmiertelność wśród jego pacjentów była w normie jak dla naszego kraju9przeczytaj wypowiedź Religi, ale ty wolisz bardziej autorytet medyczny ziobro) a on brał się za przykadki których już nikt inny nie chciał robić bo nie widzieli szansy na powodzenie operacji. Mirosław G. pierwszy w Polsce przeszczepił serce kobiecie a później ona uodziła dziecko. I oczywiście to dla ciebie też fuszerka. Mniej naszego dziennika i faktów > Ile ten facet mogl nakosic szmalu na wycinaniu serc i > wstawianiu byle jakich innych, zaszywajac tampony i > dla uciechy gwalcac corki pacjentow. Teraz zastoj w > interesie. > Nawet zaklad pogrzebowy zaluje dra. garlickiego - > ten to nie robil fuszerki, zawsze mieli klienta i > pogrzeb jak sie patrzy. Odpowiedz Link Zgłoś
r1234_76 Zatrzymanie doktora G. w spocie PiS 22.08.07, 09:13 nie ma znaczenia. pokazali plecy jakiegoś faceta. gdyby wyborcza nie napisała, że chodzi o G., nawet bym nie wiedział, kto to jest Odpowiedz Link Zgłoś
piotrwit55 Zatrzymanie doktora G. w spocie PiS 22.08.07, 12:47 A co te barany moga zaprezentowac wyborcom? Zadnych osiagniec i sukcesow. Zrobili z Polski szpiegowski kraj. Ja mam PISdziorow w DUPIE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
babariba-babariba ja bym gumiane rączki z sexshopu... 22.08.07, 13:02 ...chętnie sobie znalazł, które jedna z kaczek położyła przed kilku miesiącami na stole, coby widać nie było, że paznokcie ma poobgryzane. Odpowiedz Link Zgłoś
gregory501 Zatrzymanie doktora G. w spocie PiS 23.08.07, 07:14 Polecam blogi o piłce nożnej i polityce: www.gregory33.bloog.pl www.gregory501.blox.pl www4rzeczpospolita.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
gregory501 Zatrzymanie doktora G. w spocie PiS 23.08.07, 07:22 Tu same wykształciuchy piszą!!!PiS walczy z korupcją i robi wszystko dla ludzi biednych, robotników, chłopów!!!A wykształciuchy którzy sie dorobili za komuny boja sie własnego cienia i walcza z PiSem!!!Bede głosował za PiSem. Pozdrawiam!Polecam blogi o piłce nożnej i polityce: www.gregory33.bloog.pl www.gregory501.blox.pl www4rzeczpospolita.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś