pies_na_lewiznie Brawo Tusk !.. Dopieprz bolszewikom ..... 25.08.07, 11:29 pognać bolszewików z PIS... Odpowiedz Link Zgłoś
tetlian Re: Brawo Tusk !.. Dopieprz bolszewikom ..... 25.08.07, 11:31 Nie ma co. Prawdę gada po części. Odpowiedz Link Zgłoś
kontestujacy Do dzieła panie Tusk. Czyny, nie słowa! 25.08.07, 11:38 Tylko rozegrajcie dobrze kampanie wyborczą, bo póki co panie Tusk, to was wcale nie ma. Nigdzie, ani widu ani słychu. Jakby PO zapadła się pod ziemię... Pora zaczać kampanię wyborczą! Odpowiedz Link Zgłoś
konread Re: Do dzieła panie Tusk. Czyny, nie słowa! 25.08.07, 11:45 Niestety to prawda, cały czas widać jedynie wielką kampanie sukcesu, kreowaną przez PIS, której nawet tow. Gierek by kartoflom pozazdrościł! Odpowiedz Link Zgłoś
mokrysedes Re: Do dzieła panie Tusk. Czyny, nie słowa! 25.08.07, 12:37 PiS ma jak w banku 30% poparcia. Można się tylko sprzeczać o drugą cyfrę. Odpowiedz Link Zgłoś
pantanal Re: Do dzieła panie Tusk. Czyny, nie słowa! 25.08.07, 13:04 mokrysedes napisał: > PiS ma jak w banku 30% poparcia. Można się tylko sprzeczać o drugą cyfrę. Liczysz od tyłu? Odpowiedz Link Zgłoś
srpnov Pieprzy jak stary klecha. 25.08.07, 13:24 Denerwuje mnie to jego puste mędrkowanie i wypowiedzi "oby jak najmniej kontrowersyjne", żeby wleźć do dupy jak największej ilości ludzi. Kaczyński jest chamowaty ale przynajmniej wyrazisty i GDYBY CHCIAŁ mógłby coś w tym kraju zmeinić. Natomiast Donald jest kompletnie bez jajec. A kiedyś taki nie był, przypomnijmy sobie choćby świetną wypowiedź "polskość to nienormalność" czy udział w obalaniu Olszewskiego (który budzi u mnie mieszane uczucia). Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 biedny,mały,bredzący Donaldek...kaczorek 25.08.07, 14:12 Pusttka w oczach, pustka w głowie Odpowiedz Link Zgłoś
tekameka chroń lasy Amazonii - link, załóż wirtualny las 25.08.07, 14:45 tekameka.act4trees.com Odpowiedz Link Zgłoś
lewar121 Polska jest ofiarą niekonstruktywnej opozycji-PO 25.08.07, 14:54 Niestety Polska jest ofiarą niekonstruktywnej opozycji w postaci PO i SLD panie tusk. Niech pan sobie odpowie na pytanie co pana partia zrobiła przez ostatnie dwa lata dla Polski....oprócz blokowania wszystkich inicjatyw rządu niezależnie czy były one korzystne dla Kraju czy też nie. Czy pan zawsze nie widzi dalej niż czubek własnego nosa ??? Rodacy proszą o uczciwość a nie igrzyska. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 Tusk jest ofiarą wychowania przez dziadka Wehrmach 25.08.07, 15:05 lewar121 napisał: > Niestety Polska jest ofiarą niekonstruktywnej opozycji w postaci PO i SLD panie tusk. M: a ja sadze, ze przy 7% wzroscie gospodarczym, spadku bezrobocia w ciagu 2 lat z 18% do 12% POLSKA NIE JEST ZADNA OFIARA!!! Ofiara jest Tusk i jego pelna nienawisci partia. I wspolczuje Tuskowi bo taki cynizm jaki pokazal w odpowiedzi na ankiete Znak musi byc wynikiem wychowania w domu rodzinnym: Znak nr 11–12, 1987: Czym jest polskość: ” Jak wyzwolić się od tych stereotypów, które towarzyszą nam niemal od narodzenia, wzmacniane literaturą, historią, powszechnymi resentymentami? Co pozostanie z polskości, gdy odejmiemy od niej cały ten wzniosło – ponuro – śmieszny teatr niespełnionych marzeń i nieuzasadnionych urojeń? Polskość to nienormalność – takie skojarzenie nasuwa mi się z bolesną uporczywością, kiedy tylko dotykam tego niechcianego tematu. Polskość wywołuje u mnie niezmiennie odruch buntu: historia, geografia, pech dziejowy i Bóg wie co jeszcze, wrzuciły na moje barki brzemię, którego nie mam specjalnie ochoty dźwigać, a zrzucić nie potrafię (nie chcę mimo wszystko?), wypaliły znamię i każą je z dumą obnosić. Więc staję się nienormalny, wypełniony do granic polskością, Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: Tusk jest tym co kończy wojnę na górze. 25.08.07, 15:40 Takie typy opanowały Solidarność jak Kac Czyńskie! Potrzebne szelki kiedy apetyt wielki! Przecież PiS tak potrzebny w Unii będzie wielki, powiedział Nareczek i podciągnął szelki. Szelki do władzy dostał za dwa ojro, aby załatwił wszystkich swą dintojrą. Obieca jak Prometeusz PiSizmu biskupi, ciemny elektorat przecież wszystko kupi. Rozdaje posady, auta, kartoflane żarcie, działki na Księżycu w zamian za poparcie. Posady z seksem, służbowe mundurki, perliczki, koniaki, z marcepanem rurki. Podniecony zjazd coraz bardziej zgrzany, aż w strzelistych oknach POPiSły firany. Do swych wasali podaje te wieści, u normalnego tych bzdur nie pomieści. Coraz więcej gazu jak ze starych jaj, i „pieprzło” solidarnie to na cały kraj! Co ja piszę, rozlało się na całą Unię, na Stany, Ziemię z niebem, inaczej PiSUnię I zadęła w Zelniewie z „łorganami walturnia” mamy durnia, mamy durnia, maaaamy durnia! Jak powiedział wodzuś Gnomo, jestem tam gdzie stało ZOMO! Dlatego dodam za ojcem Rydykiem, jest on schizofrenikiem i arszenikiem? Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: Kaczynski Przyjrzyjcie się wspaniałej władzy. 25.08.07, 18:03 Przyjrzyjcie się wspaniałej władzy. Odparłem tych „nałaziuchów” zarzuty. Mam sznurowadła oraz mam nowe buty. Z półtuszy doszedłem do słusznej wagi. Garnitur pełen władzy, nie jestem nagi. Choć koalicja LiSu władzę rozbiera, będą wybory przy ich opcji zera. My nie zeszliśmy ani o krok z drogi każdy za swoim przekrętem schodził nogi. Mówię lekarzom, że nie tędy droga, tylko pogrzeby są drogą do Boga. Utrzymamy my nasze dziurawe drogi, Niech kilometr szosy będzie bardziej drogi. Odnośnie dziur i mieszkań mamy plany. My nawet je w papierach przeganiamy. Utknęła sprawa Leppa nam ta z gruntami, ale niedługo nowa was omami. Zbieramy nadal na oponentów haki, dajemy swoim fuchy dla niepoznaki. Z mojej inicjatywy, pazia Ziobra istnieje grupa inwigilacji kobra. Ja myślę, niedługo taki czas nastanie, że mówiąc Polska wszyscy włączą pianie. Rządzą dwa lata i są jak pawie. Ja ich pasztetów wcale nie trawię. Do tego jeszcze katolickie grzybki. Praca dla swoich lub za danie psitki. Odpowiedz Link Zgłoś
pokemonka_piztera T_u_s_k_e__=__O_f_i_a_r_a__Dziura wego_Kondona__:)) 26.08.07, 02:24 Her Tuske to perfidny łgaż, kłamca o podejrzanych szwabskich korzeniach i powiązaniach, mówiący do 11-roku życia w domu wyłącznie po szwabsku, piszący książki o Gdańsku w tymże języku i inkasujący za nie forsę z zagranicy :( Her Tuske to opluwacz - stale, bez zmróżenia oka, perfidnie pomawiający PIS. Her Tuske to kłamca publiczny, zapierający się wermahtowych powiązań dziadka i łgający o swojej ciężkiej pracy na kominie :) Her Tuske to opluwacz Polski i polskiej historii (Polska to mit - lepsza jest ucieczka od Polski - miesięcznik „ZNAK” 1987r. (nr 11/12, str.190)) Her Tuske to obłudny, koniunkturalny katolik biorąc po cichu ślub kościelny tuż przed wyborami :) To koniunkturalny, obłudny wielbiciel Piłsudskiego - w rzeczywistości nienawidzący go i ośmieszający jego dokonania i zwycięstwa! Tuske to podstępny zamachowiec obalający Polski Rząd Olszewskiego ! Tuske to agent, który przed wyborami 2005 spotykał się pokryjomu w szwabskiej ambasadzie ze szwabską kanclerką ! i utrzymujący z nią telefoniczne kontakty ! co jest nielegalnym działaniem na szkodę Polskiej Racji Stanu ! Tuske zarabia gigantyczną forsę a obłudnie udaje dziada-biedaka ! itd. itd. ps Agent zagranicy Her Tusk zawsze burzy, jątrzy, destabilizuje ! bo do tego doskonale się nadaje ze swoją gnidowatą naturą ! teraz broni kryminalnego Leppera ! opluwa PIS i CBA bo sam wiele ma na sumieniu i boi się państwa prawa ! ale nie z nami te numery bruner :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: spieprzaj Volksdeutsch'u„Jak Pón Bóg stworzył 25.08.07, 19:42 „Jak Pón Bóg stworzył swiat, téj wszëscë aniołowie mocno są cesze, le jeden anioł stojôł smutny w nórce i nic nie gôdôł, a béł aniół Kaszëbów. Tak go sę Pón Bóg spytôł: »cësz të jes taczi smutny, aniele?« A on rzekł: »Jakże jǒ ni móm bëc smutny, Boże. Calëczki swiat taj jes piękno stworzył, le Kaszëbë jes ostawił tak biedné: le piôseczk, a nic więcyj« Pón Bóg sę przezdrzôł na Kaszëbë i rzekł: » Po prôwdze, aniele, Mosz sę na co juscëc, ale zazdrzë le do skrzëni, czë tam jesz w nij co je«. Anioł podniosł wieko i jaż krzyknął z ucechë: »Jô, tu jesz je skopicą jęzor, błotków, lasów i gór. Jesz kawał modrégo morza i përznę dobryj zemi tu je!«. Pón Bóg sę usmiéchnął i rzekł: »Schwał że terô tę skrzënię i wësëp z nij wszëstko, co w nij je, twoim Kaszëbóm«. Anioł zrobił tak, jak Pón Bóg kôzôł, I tak Kaszëbë taczki są piękné”. Nie dziwmy się, że wytłumaczenia, skąd tyle piękna nagromadziło się w jednej krainie,… Donald Tusk - teksty, J. Baranowski - zdjęcia, Pojezierze Kaszubskie, Wydawnictwo Sport i Turystyka, Warszawa 1985. Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 Czy POstKomuna czyta słowa Herr Tuska ??? 26.08.07, 20:59 pantanal napisał: > mokrysedes napisał: > > > PiS ma jak w banku 30% poparcia. Można się tylko sprzeczać o drugą cyfrę. > > Liczysz od tyłu? M: wydaje sie ci, ze umiesz liczyc a czy potrafisz czytac ? Z cyklu poczytaj mi mamo mysli Chairmana Tuska z ankiety miesięcznika Znak, nr 11–12, 1987: : Czym jest polskość: ” Jak wyzwolić się od tych stereotypów, które towarzyszą nam niemal od narodzenia, wzmacniane literaturą, historią, powszechnymi resentymentami? Co pozostanie z polskości, gdy odejmiemy od niej cały ten wzniosło – ponuro – śmieszny teatr niespełnionych marzeń i nieuzasadnionych urojeń? Polskość to nienormalność – takie skojarzenie nasuwa mi się z bolesną uporczywością, kiedy tylko dotykam tego niechcianego tematu. Polskość wywołuje u mnie niezmiennie odruch buntu: historia, geografia, pech dziejowy i Bóg wie co jeszcze, wrzuciły na moje barki brzemię, którego nie mam specjalnie ochoty dźwigać, a zrzucić nie potrafię (nie chcę mimo wszystko?), wypaliły znamię i każą je z dumą obnosić. Więc staję się nienormalny, wypełniony do granic polskością...... Odpowiedz Link Zgłoś
bjkor Re: Do dzieła panie Tusk. Czyny, nie słowa! 25.08.07, 12:36 podejrzewam że Tusk da się wrobić w rząd tymczasowy i dupy namoczy Odpowiedz Link Zgłoś
donawan Re: Do dzieła panie Tusk. Czyny, nie słowa! 25.08.07, 15:52 To dopiero początek, czytałem że PO szykuje kampanie z prawdziwą pompą i jeszcze się naoglądamy Tuska. Myślę że wyciągnęli wnioski z przed dwóch lat i rozegrają to mądrzej. Dzisiaj słyszałem wypowiedź politologa twierdzącego że jak po tych wyborach PO nie będzie brało udziału we władzy to będzie oznaczać śmierć polityczną dla tej partii, może to będzie impulsem do zawarcia koalicji niezależnie czy wygra PO czy PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
miranda333 Re: Brawo Tusk !.. Dopieprz bolszewikom ..... 25.08.07, 16:29 Jarek oddaj władzę,a ja wam pokaże.Nic więcej z tego nie wynika.PO powinno zmienic Tuska na p.Komorowskiego,bo inaczej zagłosuje na Lidemok. Odpowiedz Link Zgłoś
rosol4 Re: Brawo Tusk !.. Dopieprz bolszewikom ..... 25.08.07, 17:25 pies_na_lewiznie napisał: > pognać bolszewików z PIS... Jeszcze nie widziałem, aby hiena hienę połknęła, a bolszewik bolszewika pognał. Wermachtowiec skumał się z bolszewikami i dokona puczu ku waszej radosci przejmie władzę oszukując naiwniaków ze dąży do wyborów. Za dużo by strącił ryzykując nowe rozdanie. A wami Ludkowie można manipulować dowolnie. Komuchy to czynili, potem post i sprzedawczyki, pseudo reformatorzy. Wy Ludkowie jesteście masa, którą umiejętnie wprowadzając w ruch można osiągnąć każdy cel. Przy czym macie krótka pamięć skorumpowanych rządów PO/SLD np. w Warszawie. Czemu dzisiaj piejecie z zachwytu, gdy nie dawno pluliście na jego korzenie? Jaką macie pewność i gwarancje ze za rok historia sie nie powtórzy z tym nowym rządem? Nikt wam nie da gwarancji nawet oni, jeśli to zrobią to tak jak czek bez pokrycia. Tu naprawdę chodzi o kasę, tą, którą mogą strącić i tą, która mogą jeszcze zgarnąć a nie żadne ideały i prawdy. Odpowiedz Link Zgłoś
fotoamator13 "łapaj złodzieja!" - krzyczy uciekający złodziej 25.08.07, 11:30 "zdrada! zdrada!" - krzyczy zdrajca, nocny zmianowicz, kolaborant czerwonych wywrotowców, szycha "liberalnej" partii, założonej przez komunistycznego agenta TW "Musta" Odpowiedz Link Zgłoś
caius1 Re: "łapaj złodzieja!" - krzyczy uciekający złodz 25.08.07, 11:41 Poproszę o dowody zdrady Tuska i PO ale prawdziwe a nie zaczynające się od "słyszałem, że" albo "PO na pewno ...". Dowody zdrady PiSu są jasne: najpierw klasycznie wykolegowali przyszłego koalicjanta, potem weszli w koalicję z hitlerowcami z LPRu i lewakami z SO a w końcu zaczęli oczerniać podsłuchiwać i przymykać w najbezczelniejszym PRLowskim, żeby nie powidzieć wręcz jeżowowsko-beriowskim stylu. Jeżeli to nie jest zdrada wyborców oraz idei prawa i sprawiedliwości którą mają przecież w nazwie to co nią jeszcze jest? Zsuczyli się (jest i słowo dosadniejsze) a dotego chcieli zsuczyć elity i cały naród (powszechna lustracja miała służyć przede wszystkim temu celowi) zupełnie jak w swoim czasie zrobili to Lenin z Tuchaczewskim i Trockim. Pora odejść i ponieść konsekwencje tego co nabroili. NiePis Odpowiedz Link Zgłoś
oko46 Re: "łapaj złodzieja!" - krzyczy uciekający złodz 25.08.07, 11:51 Dowód 1 Szanowny Bronisław Odpowiedz Link Zgłoś
caius1 Re: "łapaj złodzieja!" - krzyczy uciekający złodz 25.08.07, 12:07 oko46 napisał: > Dowód 1 Szanowny Bronisław I co dalej? NiePis Odpowiedz Link Zgłoś
svetomir Re: "łapaj złodzieja!" - krzyczy uciekający złodz 25.08.07, 13:47 > Dowód 1 Szanowny Bronisław A co on ma wspólnego z PO? Platforma powstała jako forma sprzeciwu wobec jego rządów w UW Odpowiedz Link Zgłoś
wiseman_said PO = Polaków Otumanimy 25.08.07, 12:38 A dlaczego TUSK teraz za Lepperem i Kaczmarkiem lata jak pies za suczką. Czyżby sam nie umial nic zrobić. Wszystkie zarzuty wobec PiS to słowa zdymisjowanego Kaczmarka (dziwnie jakoś milczącego do dymisji) i Leppera (warchoł warcholem pozostanie). I to są nowe autorytety PO i Tuska. Ciekawe czy TUSK już powiesił w domciu obrazki Leppera i Kaczmarka i czy modli się już do nich. Odpowiedz Link Zgłoś
svetomir Re: PO = Polaków Otumanimy 25.08.07, 13:50 > A dlaczego TUSK teraz za Lepperem i Kaczmarkiem lata jak pies za > suczką. Czyżby sam nie umial nic zrobić. Wręcz przeciwnie. Prze do zupełnie odwrotnego niż LiS wyjścia z obecnego kryzysu. LiS chce rządu Kaczmarka, PO szybkich wyborów. Nie wiedzisz różnicy? Odpowiedz Link Zgłoś
miranda333 Re: PO = Polaków Otumanimy 25.08.07, 16:38 Tak jak nas polaków otumaniła IV RP,to już nigdy nikomu sie nie uda! Ciagle dzis w przemówieniu premiera slyzałam wojna, na wojne itd.Czy jest wojna w naszym Kraju? czy to chora obsesja 58 -mio letniego człowieka z ogromnymi kompleksami? Odpowiedz Link Zgłoś
z1234567 to tak jak rewelacje Kaczmarka... 25.08.07, 13:23 caius1 napisał: > Poproszę o dowody zdrady Tuska i PO ale prawdziwe a nie zaczynające się od > "słyszałem, że" albo "PO na pewno ...". to tak jak rewelacje Kaczmarka... Odpowiedz Link Zgłoś
linfan czy aby na pewno? 25.08.07, 13:40 z1234567 napisał: > caius1 napisał: > > > Poproszę o dowody zdrady Tuska i PO ale prawdziwe a nie zaczynające się o > d > > "słyszałem, że" albo "PO na pewno ...". > > to tak jak rewelacje Kaczmarka... kaczmarek zdaje sie przedstawial rewelacje prokuraturze. podpisal sie imieniem i nazwiskiem. przekazal zdaje sie garsc dowodow i informacje, gdzie zdobyc kolejne? a Ty na forum? anonimowo z siedziby pisuarow (nie podejrzewam Cie o posiadanie wlasnego komputera) bedziesz gledzil co myslisz o donaldzie? ... to moze byc to samo jedynie dla 'inteligentnego' wyborcy pis... Odpowiedz Link Zgłoś
k_r Re: "łapaj złodzieja!" - krzyczy uciekający złodz 25.08.07, 12:04 pozajaczkowały ci sie pojęcia .. komunistyczny agent z agentem wywiadu. Odpowiedz Link Zgłoś
vas-b Re: "łapaj złodzieja!" - krzyczy uciekający złodz 25.08.07, 12:18 Jak zwykle kacza dupa ma w gebie obelgi.jestes maluczki w kaczym amoku i ni9c nie rozumiesz co sie wookolo ciebie dzieje Odpowiedz Link Zgłoś
macracantorhynchus Tusk: Polska to ofiara PiS 25.08.07, 11:30 nareszcie ktos zaczal walczyc o moj glos Odpowiedz Link Zgłoś
konread Tusk: Polska to ofiara PiS 25.08.07, 11:31 Najwyższy czas na wykopki tych, który sie grzebią w cudzych rodzinach, a sami mieli tatusia, który z narażeniem życia wykładał marksizm-leninizm na politechnice!;) Odpowiedz Link Zgłoś
klusujacy.hipopotam Re: Tusk: Polska to ofiara PiS 25.08.07, 12:06 > Najwyższy czas na wykopki tych, który sie grzebią w cudzych > rodzinach, a sami mieli tatusia, który z narażeniem życia > wykładał marksizm-leninizm na politechnice!;) To że wykładał to nic. Pytanie - co musiał zrobić, żeby móc wykładać. Był przecież odznaczonym oficerem AK i powstańcem warszawskim, a takich stalinowcy likwidowali w pierwszej kolejności, a nie dopuszczali do wykładów. Jak więc skur.wił się Rajmund Kaczyński? Może donosił ubecji na swoich kolegów? Może w archiwach są jeszcze na niego jakieś kwity? Odpowiedz Link Zgłoś
swoboda_t Re: Tusk: Polska to ofiara PiS 25.08.07, 12:52 Kacza mama w czasie szalejącego stalinizmu była natomiast szychą w PAN. Dobre pytanie - co musiali zrobić ci wielcy patrioci, żeby stalinowcy dopuścili ich na wyskie stanowiska w instytucjach państwowych?? Odpowiedz Link Zgłoś
paralela1 Tusk ma wąsik Adolfa zobaczcie jak przemawia 25.08.07, 11:32 ten wąsik i te marsowe miny, wypisz wymaluj wujek Adolf Odpowiedz Link Zgłoś
liberau Re: Tusk ma wąsik Adolfa zobaczcie jak przemawia 25.08.07, 11:34 Przecież wszyscy wiedzą, że Tusk pracował w Kancelarii Rzeszy jako osobista sekretarka Adolfa Hitlera. Nie wszyscy wiedzą? No to Kurski pewnie niedługo to ujawni... Odpowiedz Link Zgłoś
paralela1 Re: Tusk ma wąsik Adolfa zobaczcie jak przemawia 25.08.07, 11:37 cień pod nosem wygląda jak wasik Adolfa i te jego marsowe miny, a merkel nadal będzie go naciskać w różnych sprawach jak kiedyś i jego zwierzchnik w brukseli Poettering? Odpowiedz Link Zgłoś
caius1 Re: Tusk ma wąsik Adolfa zobaczcie jak przemawia 25.08.07, 11:43 paralela1 napisała: > ten wąsik i te marsowe miny, wypisz wymaluj wujek Adolf A Jaruś K(ł)a(m)czyński to po prostu tow. Soso bez wąsów. NiePis Odpowiedz Link Zgłoś
linfan masz facjate, jak krowie lajno 25.08.07, 13:05 wypisz, wymaluj - wielkie gowno. ps. cos sensownego na temat potrafisz napisac? Odpowiedz Link Zgłoś
1europejczyk Tusk juz mial swoje 5 minut 2 lata temu 25.08.07, 11:33 gdy przedkladajac wlasne interesy zdecydowal sie czekac na porazke PiS-u dajac dowod, ze nie bardzo wie czym jest polityka. Fakt, ze w PO nie dokonano zmian w kierownictwie po dwoch porazkach wyborczych i zlym "zarzadzaniu" wyborczych przegranych nie rokuje najmniejszych nadziei na lepsza przyszlosc Polski pod jej rzadami. Tusk: Polska to ofiara PiS Odpowiedz Link Zgłoś
swoboda_t Re: Tusk juz mial swoje 5 minut 2 lata temu 25.08.07, 12:59 Tak tak, Tusk okazał się głupcem i jest odpowiedzialny za dzisiejszy gnój bo nie dał siebie i Platformy wydymać przez kaczora. jak zwykle wszystko wina PO. Naprawdę zamilknijcie kacze przydupasy, bo jesteście załośni i całkowicie się kompromitujecie. Prawda jest taka, ze kierownictwo PiS to banda niezrównoważonych psychicznie, sfrustrowanych nieudaczników, którzy nawet dwa zwycięstwa wyborcze i ogromne zaufanie frajerskiego ludu potrafili zepsuć całkowicie się kompromitując. Banda idiotów. Odpowiedz Link Zgłoś
jacek230 Tusk: Polska to ofiara PiS 25.08.07, 11:34 Swiete slowa. Trzeba odunac od wladzy JK i reszta i zaoferowac miejsce dla zwyklych czlonkow i dzialaczy, czy dotychczasowych sympatykow PiS. Nie moze dojsc do konfrontacji z elektoratem, bo to byl by dalszy ciag klotni pisowskich. Cala nadzieja w rozsadku politycznym Tuska!!! Tak trzymac! Odpowiedz Link Zgłoś
paralela1 Re: Tusk i rozsadek haha 25.08.07, 11:36 batalia o koryto, sepleniący przedstawiciel skorumpowanych układów, chory na władzę Odpowiedz Link Zgłoś
hatake Re: Tusk i rozsadek haha 25.08.07, 11:55 > batalia o koryto, sepleniący przedstawiciel skorumpowanych układów, > chory na władzę Batalia o koryto to silnik napędowy kapitalizmu. I to nie w polityce, ale w każdym zawodzie. Wolę lekko sepleniącego prezydenta, niż miniprezia chorego psychicznie, wszędzie widzącego 'układy', poległego Ojcu Tadziowi, walczącego ze wszystkim i wszystkimi poza swoimi przydupasami. Odpowiedz Link Zgłoś
akodo78 Donaldzie, Ty jestes ofiarą swoich niespełnionych 25.08.07, 11:34 ambicji. Kiedyś nawet Cie popierałem, po tym co pokazałeś, jak sie odzywasz, jaką stosujesz retorykę i jakim okazałeś się człowiekiem nie mogę już na Ciebie patrzec. Te Twoje kłamstwa insynuacje zapamiętam bo wyrażasz się tak o ludziach którym ufam. Odpowiedz Link Zgłoś
swoboda_t Re: Donaldzie, Ty jestes ofiarą swoich niespełnio 25.08.07, 13:04 jeśłi ufasz PiSowi, kóry wszystkich chciał stawiać przed komisjami, ale sam przed takową nie chce się rozliczyć (a twierdzi, że jest bez winy), jeśli ufasz ministrowi ziobrze, który ręcznie steruje prokuraturą, sądami, spaprał wszystkie dotychczasowe działania (G., Mazur, konta w Szwajcarii itp.) i wrabial własnych kolegów ze studiów w urojone przestępstwa, jeśli ufasz jarosławowi K. który m.in. zapewniał, ze poparcie PiS dla Leppera w jakiejkolwiek sytuacji jest niemożliw,e że marcinkiewicz to premier na cztery lata a on sam nie będzie premierem, jeśli ufasz notorycznemu bajkopisarzowi Kurskiemu itp. kreaturom, to podstawowym Twoim problemem jesteś Ty sam, a nie Tusk. Odpowiedz Link Zgłoś
z_b2 Ble, ble, ble panie Tusk 25.08.07, 11:34 Facet sam sobie zaprzecza co chwile. Jak zwykle nic nie powiedzial, a cale przeslanie to walka partyjna i naduzywanie slowa Polska. I to haslo za plecami "By zylo sie lepiej" Cos jak "Aby Polska rosla w sile, a ludie zyli dostatniej". Skad ja to znam... Odpowiedz Link Zgłoś
oko46 Re: precz z komuną faszyzmem i kaczynskimi 25.08.07, 12:01 Niech żyje Must , Szanowny Bronisław i Napierniczak Olejarski Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l Re: precz z komuną faszyzmem i kaczynskimi 25.08.07, 12:10 > Niech żyje Must , Szanowny Bronisław i Napierniczak Olejarski a co, wolisz swoich nieudolnych hitlerków> profesora prawa ( z ustępu ustawy ) który nie dość że po polsku nie potrafi to jeszcze jest zwyczajnie głupi, ziobra zakompleksionego megalomana - pederastę? a może kogoś z ukochanych do niedawna przystawek? małe złodziejaszki, komuszki którym się matka boska z leninem pomyliła w tych ciasnych mózgownicach. i sieg hajl rydzyk oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
narod.ovviec Re: zaprawdę prawe to i sprawiedliwie będzie 25.08.07, 11:40 liberał tusk krytykuje Braci Kaczyńskich, którzy Polskę budują wielką, prowadzą nas do zwycięstwa nad rosją, ue i niemcami. Mam nadzieję, że Lech Kaczyński wprowadzi teraz stan wojenny i wtrąci całą tą śmieszną opozycję do ciężkich więzień, że skończy się to rozkradanie Polski. Mam nadzieję, że rząd i Premier Kaczyński znacjonalizuje teraz cały polski przemysł sprzedany za bezcen, że w jednym diu wyjdziemy z ue, że wygnamy z Polski niewiernych prawosłwnych, że rozpoczeniemy przygotowania do świętej wojny z rosjanami i niemcami. My Polacy pod przewodem Braci Kaczyńskich zdobędziemy całą Europę! Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l Re: zaprawdę prawe to i sprawiedliwie będzie 25.08.07, 11:59 My Polacy pod przewodem Braci Kaczyńskich zdobędziemy > całą Europę! Polen Polen uber alles ;))) szczerze popieram najpierw oczywiście całą opozycję należy wsadzić do obozów koncentracyjnych, żydostwu urządzić kryształową nockę a potem już będzie łatwo. Polacy musza mieć dla siebie całą Europę a szczególnie dobra wypracowane kosztem Polski na całym świecie Marzę żeby u mnie pracowała setka niewolników z Francji i Niemiec Odpowiedz Link Zgłoś
paralela1 Tusk: Polska to ofiara PiS 25.08.07, 11:38 czy merkel nadal będzie go naciskać w różnych sprawach jak kiedyś i jego zwierzchnik partyjny w brukseli Poettering? Odpowiedz Link Zgłoś
ozby Bardzo dobre przemówienie! 25.08.07, 11:39 Podziwiam i ufam gosciowi od kilku lat. Odpowiedz Link Zgłoś
krawiec6661 Re: Bardzo dobre przemówienie! 25.08.07, 11:54 ha, widzisz, na tym polega cały trik. Tylko tym razem zabrakło smutnych skrzypiec w tle i łez. Czekam na jakąś nową partię i nową jakość, bo czas skończyć telenowele i zacząć politykę, prawdziwą :) Odpowiedz Link Zgłoś
intel-e-gent Nie po wyborach, a teraz potrzebne są komisje 25.08.07, 11:39 A z diagnozą się zgadzam. Rządy JK są patologią. Dziś: Żądamy komisji śleczych! Subito! Odpowiedz Link Zgłoś
paralela1 kłamie że "Nie będzie ukladu z SLD" 25.08.07, 11:41 wiadomo że może być, kłamie wyborcom w oczy Odpowiedz Link Zgłoś
swoboda_t Re: kłamie że "Nie będzie ukladu z SLD" 25.08.07, 13:14 Jarosław Kaczyński też kłamał i ma się doskonale, więc co to za problem?? Odpowiedz Link Zgłoś
swoboda_t Re: kłamie że "Nie będzie ukladu z SLD" 25.08.07, 13:15 Jarosław Kaczyński też kłąmał i ma się doskonale, więc w czym problem?? Odpowiedz Link Zgłoś
mark6 " Jarek " wykończył PiS!!!! 25.08.07, 11:44 Ten mały idiota w swym obłąkanym pędzie do dyktatury wykończył jedną z największych parti w Polsce. Najprawdopodobniej poczuł się bardzo pewny siebie kiedy postanowił wykończć Leppera ew. kandydata na Prezydenta oraz próbując przejąć część elektoratu Samoobrony wzmacniając PiS. Przeliczył się "Jareczek" i w zasadzie po tych obłędnych wydarzeniach , które wstrząsnęły polską demokracją, ten mały człowieczek powinien iść w zapomnienie. Niestety miał rację " Bolek" - UWAŻAJMY NA KACZORÓW!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
paralela1 Jarek wstrzasnął bandą skorumpowanych polityków 25.08.07, 11:45 a PO obronca układzików Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: " Jarek " wykończył PiS!!!! 25.08.07, 11:46 mark6 napisał: > Ten mały idiota w swym obłąkanym pędzie do dyktatury wykończył > jedną z największych parti w Polsce. Najprawdopodobniej poczuł się > bardzo pewny siebie kiedy postanowił wykończć Leppera ew. kandydata > na Prezydenta oraz próbując przejąć część elektoratu Samoobrony > wzmacniając PiS. Przeliczył się "Jareczek" i w zasadzie po tych > obłędnych wydarzeniach , które wstrząsnęły polską demokracją, ten > mały człowieczek powinien iść w zapomnienie. > Niestety miał rację " Bolek" - UWAŻAJMY NA KACZORÓW!!!!!! tabletkę już dziś brałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
mark6 Nie wypada pić od rana czego jesteś dowodem 25.08.07, 11:56 Baranie obsrany uważasz, ze "seksafera" czy też akcja CBA to nie ORDYNARNA PROWOKACJA KACZORA????? Idz na odwykówkę. PS Nie oznacza to, że jestem zwolennikiem SLD czy też PO. W szczególności ci oststni z bezjajowym Tuskiem to znani OBROŃCY ZŁODZIEI I AFERZYSTÓW!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
swoboda_t Re: Nie wypada pić od rana czego jesteś dowodem 25.08.07, 13:20 Zabawne. PiS na swym łonie chodował Lipca i tego dealera narkotyków z kancelarii prezydenta, kilku pomniejszych przekręciarzy, aferzystów z LPR i SO, chroni Putrę, ale jest ok. SLD urodziło wiele mnejszych lub większych afer, prezio kwaśniewski ułaskawił kilku kolegów-przestępców, ale jest ok. PO wywaliła Piskorskiego, Zytę i apru pionków, nie przypominam sobie żadnego zamieszanego w aferę członka, który by został, ale jest partią obrońców aferzystów i złodziei. Oj ludzie, ludzie, aleście są tępi. Odpowiedz Link Zgłoś
linfan Re: Nie wypada pić od rana czego jesteś dowodem 25.08.07, 13:50 mark6 napisał: > Nie oznacza to, że jestem zwolennikiem SLD czy też PO. > W szczególności ci oststni z bezjajowym Tuskiem to znani OBROŃCY > ZŁODZIEI I AFERZYSTÓW!!!! przyklad prosimy. Odpowiedz Link Zgłoś
mark6 Już podaję przykład !!!! 25.08.07, 16:20 SKANDALICZNE zachowanie przedstawicieli PO ,sabotującej wszystkimi możliwymi środkami pracę Komisji d/s Banków, po to aby chronić szwindle jej członków/PO/ albo wywodzących się z tego samego" środowiska" sympatyków, w szczególności największego przewalacza w dziejach POLSKI komunistycznego "profesora" niejakiego pana B!! Odpowiedz Link Zgłoś
krawiec6661 Mdło się robi 25.08.07, 11:45 Nie lubię PiSu, ale po przemówieniach Tuska mam mdłości. Powinien grac w telenoweli wenezuelskiej a nie byc przywódcą politycznym. Poza tym słychać wyraźnie, że on i jego koledzy mają równie silne parcie na korytko co ich przeciwnicy. Najgłośniejsze brawa (średnio co dwa zdania klakierzy robili swoje) dostał mówiąc o tym, że "trzeba przejąć władzę". Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Mdło się robi 25.08.07, 11:47 krawiec6661 napisał: > Nie lubię PiSu, ale po przemówieniach Tuska mam mdłości. Powinien grac w > telenoweli wenezuelskiej a nie byc przywódcą politycznym. Poza tym słychać > wyraźnie, że on i jego koledzy mają równie silne parcie na korytko co ich > przeciwnicy. Najgłośniejsze brawa (średnio co dwa zdania klakierzy robili > swoje) dostał mówiąc o tym, że "trzeba przejąć władzę". no ta to czekają chłopcy z WSI by Donald wrócił i zrobił porządek Odpowiedz Link Zgłoś
hatake Re: Polska to ofiara takich zdrajcow jak ty Tusku 25.08.07, 11:51 > Moze byscie sie w koncu zajeli ustawami i reformami tym do czego was wybralismy > i skonczyli ten blazenski cyrk. Samobrona, LPR PO i czerwone komuchy nic dla > Polski nie robia tylko sie handrycza kloca podjudzaja i destabilizuja panstwo, > won z sejmu wy zdrajcy i malwersanci, wynocha stad. Dosc tego wy durne matoly, > von. Tusk razem ze swoja halastra zdrajcow i sprzedawczykow von z sejmu. Que? Ile reform przeprowadził kaczor? Nic o tym nie wiem! Gilowska ma związane ręce w tym rządzie! A dla twojej wiadomości, to nie opozycja zajmuje się reformami w państwie :P Wysywasz innych od 'durnych matołów', a sam podpadasz pod tą kategorię. Odpowiedz Link Zgłoś
linfan Re: Polska to ofiara takich zdrajcow jak ty Tusku 25.08.07, 13:02 hatake napisał: > Que? Ile reform przeprowadził kaczor? Nic o tym nie wiem! Gilowska ma związane > ręce w tym rządzie! a ile bublekow prawnych wrocilo z trybunalu ;) > A dla twojej wiadomości, to nie opozycja zajmuje się > reformami w państwie :P on z tych, co tego nie rozumieja... Odpowiedz Link Zgłoś
hanklo Sensacja naukowa 25.08.07, 11:51 Sensacja naukowa. Moja babcia zaczela krzyczec mam ich w d.... Mam ich w d.... Ludzie !!! caly PIS sie tam zmiescil. To wiecej jak u pani Krawczyk. Tam zmiescila sie cala samoobrona. Odpowiedz Link Zgłoś
idefix3 Brawa Panie Tusk, powróśćmy do Europy 25.08.07, 11:56 Tylko tak dalej Panie Tusk. Jest szynsa, że Polska stanie się znowu normalnym i prawożądnym krajem. Nie chcemy się dłużej wstydzić za Jarosława. Odpowiedz Link Zgłoś
fotoamator13 powróścimy, jest szynsa, prawożądnym - szkoła GW 25.08.07, 12:06 tak pisze klasyczny wyborca Platformy O. i SLD Odpowiedz Link Zgłoś
jama314 A "prawożądny" kraj to jaki będzie... 25.08.07, 13:37 w wykonaniu Tuska i na co będzie miał jeszcze "szynse"? Chyba tylko na sznapsa, bo całą resztę narodowi zabiorą, jak w 92 roku. Pamiętamy, manipulanci medialni. Odpowiedz Link Zgłoś
rilian Re: Polska to ofiara takich zdrajcow jak ty Tusku 25.08.07, 11:56 tak jest, zdelegalizować wszystkich prócz pisu. europa już to przerabiała. choćby w PRLu po 1946 i w III rzeszy po 1933. oto wzorce PiSu. Odpowiedz Link Zgłoś
rilian Re: GWno donosi: Rudy folsdojcz martwi sie o Pols 25.08.07, 11:57 pierdzę ogólnie w twoim kierunku, anonimie żałosny. Odpowiedz Link Zgłoś
yvesl Re: GWno donosi: Rudy folsdojcz martwi sie o Pols 25.08.07, 13:44 rilian napisał: > pierdzę ogólnie w twoim kierunku, anonimie żałosny. > A ja leja na Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
maxymus1 Tusk: Polska to ofiara PiS 25.08.07, 11:58 Panie Tusk! Może mnie Pan podać do Sądu! Jak Pan chce, nazywam się Bazan i mieszkam w Szczecinie. Powiem tak, bydlaku jeden i hipokryto! Kłamco! W Szczecinie gdzie rządzi Platforma Obywatelska, i Prezydent z Platformy, jest tak! Pan Prezydent Miasta Szczecin, jeszcze jako 27-letni urzędnik, załatwił sobie komunalne 148.m.kw. mieszkanie, następnie je szybko wykupił i zarobił kilkaset tysięcy zł.A mnie podał do Sądu o wypędzenie z 28m.kw. mieszkania, w którym nasza rodzina mieszka i inwestuje kilkadziesiąt lat, bo umarli rodzice i brat mojej matki z którymi mieszkałem ostatnie 9 lat! Nawet Sąd to potwierdza że tam tyle mieszkałem, tyle że urzędnicy kierowani przez Platformę Obywatelską wprowadzają Wysoki Sąd w błąd i grają głupim prawem! Jesteście zwykłe łobuzy, Platforma Kolesiowska! Taka ma być ta wasza sprawiedliwość? Kłamcy! Odpowiedz Link Zgłoś
mgr.inz.akrobata sprawiedliwość wg PO 25.08.07, 12:03 maxymus1 napisał: > Panie Tusk! Może mnie Pan podać do Sądu! Jak Pan chce, nazywam się Bazan i mies > zkam w Szczecinie. Powiem tak, bydlaku jeden i hipokryto! Kłamco! W Szczecinie > gdzie rządzi Platforma Obywatelska, i Prezydent z Platformy, jest tak! Pan Prez > ydent Miasta Szczecin, jeszcze jako 27-letni urzędnik, załatwił sobie komunalne > 148.m.kw. mieszkanie, następnie je szybko wykupił i zarobił kilkaset tysięcy z > ł.A mnie podał do Sądu o wypędzenie z 28m.kw. mieszkania, w którym nasza rodzin > a mieszka i inwestuje kilkadziesiąt lat, bo umarli rodzice i brat mojej matki z > którymi mieszkałem ostatnie 9 lat! Nawet Sąd to potwierdza że tam tyle mieszka > łem, tyle że urzędnicy kierowani przez Platformę Obywatelską wprowadzają Wysoki > Sąd w błąd i grają głupim prawem! Jesteście zwykłe łobuzy, Platforma Kolesiows > ka! Taka ma być ta wasza sprawiedliwość? Kłamcy! Odpowiedz Link Zgłoś
xabc123 Rozwiązania: 25.08.07, 13:59 1. ZaPiSać się do partii 2. Pojechać na konwencję PO i narobić smrodu 3. Napisać do p. Jaworowicz ("Sprawa dla Reportera") 4. Opisać sprawę (dokładnie) w gazetach prawnych (np. Rzplita) i na odpowiednich forach internetowych 5. Dochodzić konsekwentnie racji przed sądem 6. Jak się nie uda to pozostaje trybunał w Strassburgu Nie napisałeś dokładnie twojego przypadku, ale zakładam że racja jest po twojej stronie. Jednego tylko nie rozumiem. Dlaczego Tusk ma odpowiadać za jakiegoś dupka z PO w Szczecinie? A już na pewno nie masz prawa nazywać go bydlakiem. Poza tym takich młodych cwaniaczków pełno jest w każdej partii, w tym w PiS. xabc Odpowiedz Link Zgłoś
maxymus1 Re: Rozwiązania: 25.08.07, 19:25 Widzisz, w Szczecinie mamy już mamy Platformę Obywatelską od dawna, wygrali w Województwie i Prezydenta Miasta! To namiastka tego co szykuje Platforma! W pierwszy dzień władzy, upojeni wygraną, Panowie Przewodniczący Sejmiku Woj. Zachodniopomorskiego Pan Łuczak i Poseł Nitras obydwaj z PO rozbili luksusowy służbowy samochód, a Prezedent Piotr Krzystek też z PO, załatwił sobie to komunalne mieszkanie 148.m.kw.,po znajomości, które następnie szybko wykupił! Jak ja mam Tuska nazwać? jak to jego ludzie robią nam krzywdę! A on krzyczy że Kaczyńscy zrujnowali moje marzenia! To Platforma je rujnuje! Sobie dranie uchwalili takie przepisy że przydzielają sobie te mieszkania nawzajem bez problemu, nie tylko oni bo i przewodniczący z "Solidarności" też się załapał, na 110.m.kw. Mnie taka czarna rozpacz ogarnia że oni wszyscy mają zwykłego człowieka za śmiecia, ja już pisałem wszędzie, nawet zgłosiłem do Prokuratury, ale oni mają adwokatów, za których ja muszę płacić po przegranej sprawie, a mnie nie stać na prawnika. Oni tak kręcą tym Sądem że ja myślę czasami że w domu wariatów jestem a nie w Sądzie! Kiedy umarł brat matki z którym mieszkałem 9 lat! To ja podałem sprawę do Sądu żeby wstąpić w stosunek najmu tego mieszkania, ale dowiedziałem się że według prawa nie jestem rodziną, gdybym był konkubiną albo córką zmarłego to może wtedy! Boże kochany! Jest jeszcze druga ścieżka żebym tam mieszkał nadal na podstawie tej samej Uchwały Rady Miasta VI/114/03 co te dupki jak słusznie zauważyłeś załatwiają sobie mieszkania! Wymagane jest mieszkać 6 lat do chwili śmierci z głównym najemcą, ale urzędnicy sfałszowali postępowanie, i napisali że dopuściłem do rozłożenia się zwłok wujka w mieszkaniu przez kilka dni, z czego wynika że tam nie mieszkałem! Jak udowodniłem że to kłamstwo! Bo człowiek leżał w szpitalu gdzie po 3 dniach zmarł, to poprzedni Prezydent Pan Jurczyk zarządził ponowne postępowanie, i wyznaczył konkretnego prawnika! Wtedy ten Krzystek z PO był przedtem v-ce Prezydentem, a potem urzędnikiem w Urz.Woj. Ale Pan Jurczyk wybory przegrał, a urzędnicy już pod wodzą nowego Prezydenta z PO Pana Krzystka, wyznaczyli już innego, swojego prawnika, po ponownym postępowaniu które w 100% wypadło na moją korzyść! I nakłamali w ekspertyzie prawnej tym razem! Teraz oni podali mnie do Sądu o wypędzenie! ( zemsta za 11-cie pikiet przed Urzędem Miasta ) Bez prawa do lokalu zastępczego! Bo nie posiadam tytułu prawnego! I Sąd I instancji się do ich wniosku przychylił! Co prawda stwierdził że tam mieszkałem przez 9-lat ale nie mam tytułu prawnego! Boże Kochany, ja chyba zwariuję Sąd powiedział że nie jestem inwalidą i zarabiam 1200. zł. to mi się nic nie należy! Wystarczyła by dobra wola urzędników, tak mi odpowiedział Rzecznik Praw Obywatelskich, on też nic nie może, jeszcze ta Prokuratura została, ale oni też umyli ręce i moje zażalenie skierowali 10.bm. do Sądu, bo oskarżyłem urzędników o działanie na moją szkodę , czyli o przestępstwo z art.231 paragr. 1 KK. i łamanie art. 32 Konstytucji RP. To mieszkanie po moich dziadkach, byli pionierami Szczecina, babcia była w Powstani Warszawskim, a te młode łobuzy sobie umieli pozałatwiać! I jak ja mam mówić spokojnie o Panu Tusku który mi obiecuje szczęśliwość pod rządami Platformy Obywatelskiej, którą ja tu już mam od 10-ciu miesięcy. Marek Bazan Szczecin Mazurska e-mail zorro234@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
xabc123 Nie poddawać się ! 25.08.07, 22:59 Widzę, że tutaj potrzeba pomoc prawników. Szukaj jej nadal gdzie tylko to możliwe. Nagłaśniaj Twój przypadek, pytaj. Masz dostęp do Internetu, a to mocne narzędzie. Sku..syństwo, zwłaszcza urzędnicze, trzeba tępić bez względu na to z jakiej partii się wywodzi. Życzę cierpliwości i wytrwałości. Nie poddawaj się. Pamiętaj tylko, że nie wygrasz z nimi negatywnymi emocjami. Tylko spokój. Jak będziesz kogokolwiek obrażał, to natychmiast wykorzystają to przeciw Tobie. Pozdrawiam xabc Odpowiedz Link Zgłoś
maxymus1 nie poddawać się 26.08.07, 15:44 Dziękuję za wsparcie, wiem że dobrze mi radzisz, ale mało jest takich ludzi jak ty, piszę w internecie, ale w Szczecińskim to jeszcze na mnie nalatują niektórzy, to już trwa 2 lata, Wyborcza pisała dwa razy w zeszłym roku, jak była poprzednia ekipa, bo wtedy nie lubili Prezydenta Jurczyka, ale teraz nowa władz z PO, ustami v-ce prezydenta na spotkaniu ze mną w lutum br. postanowiła definitywnie ze mną skończyć! Ty dobrze mi radzisz, spokuj i upublicznianie, tylko że w Szczecinie tego nie pokażą bo bo tu media chronią PO, dlatego wybiorę się z odpowiednim napisem na banerze, 30 bm. pod stocznie, będzie tam sam Prezydent Kaczyński, i może przez przypadek coś się sfilmuje, będę to powtarzał do skutku bo wiem że mam rację! Dziękuje za słowa wsparcia. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś