mangold 25.08.07, 13:20 "PiS powinien zostać przegnany z Gdańska" - stwierdził Zdrojewski ******************************************************************** PiS powinien zostać przegnany z Polski, Łukaszenko czeka na chetnych czekistów.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
honeyr A tyle słyszeliśmy, że "nie ma mowy o dealu z PiS" 25.08.07, 13:23 Wiec jak to jest z ta waszą rzekomą opozycyjnością i alternatywą wobec PiS? Alternatywą dla Ziobry i Kaczyńskiego ma być Ziobro, Kaczyński i Rokita? Pusty śmiech!... Odpowiedz Link Zgłoś
bloody_rabbit Re: A tyle słyszeliśmy, że "nie ma mowy o dealu z 25.08.07, 13:32 Ale PO teraz już *naprawdę* wyleczyła się z miłości do PiS ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
rs_gazeta_forum Re: A tyle słyszeliśmy, że "nie ma mowy o dealu z 25.08.07, 15:52 bloody_rabbit napisał: > Ale PO teraz już *naprawdę* wyleczyła się z miłości do PiS ;-) hehe, "naprawdę"... To, że PO chce po wyborach utworzyć PO-PiS, było oczywiste. Pokazał to także Tusk zawierając UKŁAD z prezydentem "wybory za brak komisji". Bo komisje ujające PiS przeszkadzały PO tylko wtedy, jeśli chciało się kryć przyszłego wspólnika. Opinia publiczna zmusiła Tuska do zmiany nie tyle zdania, co stanowiska w tej sprawie. Ale PO wierzyć absolutnie nie należy. Bo rzeczywiście kombinacja "Kaczyńscy/Zero" niczym się nie różni od kombinacji "Rokita/Tusk/Kaczyńscy/Zero", ale PO trzeba kopniaka w tyłek, by klapki im z oczu pospadały, rozumu na to sami nie mają. Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 Zeby byc w POstKomunie trzeba byc "stonowanym" 25.08.07, 16:36 rs_gazeta_forum napisał: > bloody_rabbit napisał: > > Ale PO teraz już *naprawdę* wyleczyła się z miłości do PiS ;-) hehe, "naprawdę"... M: w tym caly ambaras aby oboje chcialo na raz. Jezeli PO nawet wygra to Kaczynski zaaplikuje tej cholocie medycyne jaka PiS otrzymal przez 2 lata. PO-SLD to brzmi....tfu!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
babariba-babariba i dziub dziub dziub i kwa... 26.08.07, 09:57 ...kwa kwa... Jak przez chwilę posłuchałem wczoraj pisiej konwencji, to wrażenie miałem, że słucham nagrania mityngu jakiejś podziemnej organizacji z czasów PRL-u emitowanego w Wolnej Europie. Mityngu okrążonego przez ZOMO, czołgi, BWP... Bo przecież PiS NIE RZĄDZI w Polsce od dwóch lat, nie ma zi0bry, 3/4 kamińskiego i antka policmajstra. Natomiast wokół stoi zomo i zagraża. Są pewne granice paranoi Odpowiedz Link Zgłoś
z1234567 Jarosław Kaczyński ugryzł żubra :-) 25.08.07, 13:40 Jarosław Kaczyński ugryzł żubra :-) www.rzeczpospolita.pl/dodatki/plus_minus_070825/plus_minus_a_5.html Pozdrawiam myslacych samodzielnie czytelnikow wyborczej. Odpowiedz Link Zgłoś
z1234567 pokazales klase kolego... 25.08.07, 13:47 123zly napisał: > jestes wskazowka dla podobnych sobie (wyksztalonych??) myslicieli Odpowiedz Link Zgłoś
marcin_xcvs Pozdrawiam myslacych samodzielnie byłych 25.08.07, 14:06 zwolenników PiSu. Dla tych dalej są jego zwolennikami to nie ma już szans że przejżą na oczy. Skoda mi tylko tych poczciwców, co naprawdę wierzą w "ucyciwość" PiSu i "odnowę moralną". Odpowiedz Link Zgłoś
y_anio Zdrojewski: Byłem stonowanym zwolennikiem PO-Pi.. 25.08.07, 13:45 Może byłby ciekawszy spektakl? ja powiem tak:PIS miał szczytne cele, między innymi walkę z korupcją a to jest największa plaga każdego ustroju a walka z nią jest bardzo ale to bardzo trudna zaś do udowodnienia tym bardziej, ponieważ w takim procederze przeważnie uczestniczą 2 osoby, dlatego też PIS otrzymał poparcie przy powołaniu stosownych służb nawet z opozycji t.j. między innymi pomoc w przegłosowaniu stosownych uchwał itp. Szkoda że w ręce jednego człowieka dano tak wiele, służby w zasadzie bez żadnej kontroli np:Sejmu że trzeba sięgać po komisje śledcze. A więc jeśli jest tylko cień podejrzeń ich wykorzystywania niezgodnie z powołaniem - a są, mówi to były ważny przedstawiciel rządu- bez względu na konsekwencje, należy wyjaśnić wszystko teraz przed komisją śledczą.Wybory zaś po komisji śledczej (możliwe że na wiosnę). Wszystkie ważne ustawy istotne dla funkcjonowania państwa zaś winny być przedstawione klubom poselskim i ustalony termin ich uchwalenia z podaniem do wiadomości społeczeństwu.Wątpię by z takich ustaleń wyłamała się jakaś partia wszak wybory blisko. Chyba że obecnie PO ma bardzo silny pęd do władzy -za każdą cenę- czasami można się pomylić i być w opozycji w następnym sejmie chyba że otworzy się szansa na PO-PIS bis? Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.eljot Re: Zdrojewski: Byłem stonowanym zwolennikiem PO- 25.08.07, 13:49 2 lata rządów które nie wniosly nic do naszego życia poza nerwami i smiechem na europejskiej sali politycznej;/ Cóż,PISuary pokazaly co potrafią także przecież na arenie europejskiej i z jakim zapalem potrafia unosic sie dumą i wyższościa, gdzie tak na prawdę jesteśmy malym i dupiatym państewkiem ktore dzieki,sorry przez tą kadencję znaczy jeszcze mniej niz za rządów lewicy. Do zakempleksionych rządzących kretynów powiem tylko tyle : images25.fotosik.pl/68/eb496f030db55185.jpg I ch..! Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_fizyk Jarek już wszystkich wyleczył 25.08.07, 14:09 Niedługo nawet Jola "Podpaska" Szczypińska na niego napluje Odpowiedz Link Zgłoś
jkal Tusk stoi tam gdzie stało ZOMO niestety! 25.08.07, 14:26 Premier Jan Olszewski powiedział całą prawdę o próbie obalenia rządu.Może wódz PO zechciałby odnieść się (merytorycznie)do sytuacji gospodarczej kraju, a nie bawił się w obronę postkomunistycznego układu agentury i wszelkiej maści przestępców. Odpowiedz Link Zgłoś
bloody_rabbit Re: Tusk stoi tam gdzie stało ZOMO niestety! 25.08.07, 14:29 Takie właśnie gadki ("oni politykują a trzeba myśleć o gospodarce") uprawiali właśnie ci, których chroniło ZOMO ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
hatake Re: Tusk stoi tam gdzie stało ZOMO niestety! 25.08.07, 14:42 > Premier Jan Olszewski powiedział całą prawdę o próbie obalenia rządu.Może wódz > PO zechciałby odnieść się (merytorycznie)do sytuacji gospodarczej kraju, a nie > bawił się w obronę postkomunistycznego układu agentury i wszelkiej maści przest > ępców. Nono, ale bez takich! Platforma przedstawiła swój plan gospodarczy całkiem niedawno. Natomiast demagodzy z pisu twierdzą, że to dobrze, że bezrobocie spadło do 12%. Fajnie, że wszyscy wykształceni i pracowici wyjechali za granicę. Za jakiś czas nikt, kto się nadaje do pracy nie zostałby w kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
ws21 Merytorycznie. 25.08.07, 18:58 Właśnie, Kolego, proszę merytorycznie wskazać, co takiego w tych 2 latach PiS + przystawki zrobiły dla gospodarki. Bo moim zdaniem dokładnie nic. Czyli tyle samo, co do budowy autostrad, których wstęgi na otwarcie ochoczo przecinali. Gospodarka się rozwija, bo po piersze - takie czasy (UE, ogólna koniukntura itp), a po drugie popaprańcy, na nasze szczęscie nic nie zdążyli zbabrać. Tak więc argumentu sytuacja gospodarcza w ocenie IV RP nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
piotrwit55 Zdrojewski: Byłem stonowanym zwolennikiem PO-Pi.. 25.08.07, 19:24 I bardzo dobrze Bogdan. Bylem Twoim zwolennikiem jeszcze jak mieszkalem We Wroclawiu, a Ty byles prezydentem. Bede glosowal na PO, ale nie zawracajcie sobie dupy tym pisowskim szambem. Odpowiedz Link Zgłoś
kuc_szetlandzki Re: Zdrojewski: Byłem stonowanym zwolennikiem PO- 25.08.07, 20:04 To ja panu powiem panie panie Zdrojewski - pan dupek żołędny jesteś skoro doszedłeś do takich wniosków !!! P.S. uczmy sie głosować, politycy tak szybko się szmacą :( Odpowiedz Link Zgłoś
syfek17 Re: Zdrojewski: Byłem stonowanym zwolennikiem PO- 25.08.07, 20:25 hi hi, no dobra ale z tych obiecanych 3 milionów mieszkań nie zbudowano ani jednego prawie, za to wyrzucono pareset tysięcy ludzi na ulicę no to chociaż dostana jakiś sprzęt elektroniczny , hi hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Zdrojewski: Byłem stonowanym zwolennikiem PO-Pi.. 26.08.07, 10:14 I chwała Bogu,że przeszła ta stonowana ochota na PO PiS:))) Odpowiedz Link Zgłoś