mmiga Premier: Sprawa Kaczmarka to przykład pomyłki 30.08.07, 13:05 Chcecie bajki? Oto bajka: Była sobie Pchła Szachrajka. Niesłychana rzecz po prostu, By ktoś tak marnego wzrostu I nędznego pchlego rodu Mógł wyczyniać bez powodu Takie psoty i gałgaństwa, Jak pchła owa, proszę państwa. Odpowiedz Link Zgłoś
brave48 To JK i ten rząd jest największą pomyłką ... 30.08.07, 13:06 ... w dziejach Polski. Jednyna nadzieja że to już niedługo ... Odpowiedz Link Zgłoś
szerb Wybory pokaza kogo popiera spoleczenstwo 30.08.07, 13:07 a kto trzyma sie wladzy glownie dzieki ukladom rodem z PRL i PZPR Chyba juz nikt sie nie dziwi jak to bylo mozliwe, ze wszyscy w rzadzi III RP brali lapowki a nikt nie poszedl do wiezienia. Orkiestra grala w kontrolowanych przez uklad mediach, a Michnik pial z zachwytu nad Kwasniewskim i Millerem. Brawo panie Jaroslawie Kaczynski! Jedyny polityk, ktory potrafi przeciwstawic sie Ukladowi-PZPR mimo wscieklych atakow z rynsztokowych mediow Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Wybory pokaza kogo popiera spoleczenstwo 30.08.07, 13:16 szerb napisał: > a kto trzyma sie wladzy glownie dzieki ukladom > rodem z PRL i PZPR > > Chyba juz nikt sie nie dziwi jak to bylo mozliwe, ze > wszyscy w rzadzi III RP brali lapowki a nikt nie poszedl do wiezienia. > Orkiestra grala w kontrolowanych przez uklad mediach, a Michnik pial z zachwytu > nad Kwasniewskim i Millerem. > > Brawo panie Jaroslawie Kaczynski! > Jedyny polityk, ktory potrafi przeciwstawic sie Ukladowi-PZPR > mimo wscieklych atakow z rynsztokowych mediow Widzisz, Niemcy w 1933 roku też tak piali z zachwytu na Hitlerem, też uważali, że nareszcie znalazł się ktoś, to rozwali stary "układ" i przywróci Niemcom ich należne miejsce w Europie. Też mówili, że "uczciwy Niemiec nie musi się niczego obawiać", że bać się powinni Żydzi, komuniści i inne niespolegliwe "żywioły". Już wkrótce przekonali się, jak strasznie się pomylili, ale wierzyli Hitlerowi do końca, twierdząc, że to jego otoczenie jest wszystkiemu winne, a on, Wielki Wódz jest nieomylny, a odradzający się "układ" jest przyczyną wszystkich klęsk. "Najpierw przyszli po Żydów. Nie protestowałem, bo nie byłem Żydem. Potem przyszli po komunistów. Nie protestowałem, bo nie byłem komunistą. Potem przyszli po katolików. Nie protestowałem, bo nie byłem katolikiem. Potem przyszli po protestantów. Zaprotestowałem. I wtedy przyszli po mnie. I już nie miał kto protestować"". (Pastor Martin Niemoeller, jeden z nielicznych, którzy odważyli się mieć inne zdanie, niż reszta narodu niemieckiego. Znajdź sobie coś o nim w Internecie) Odpowiedz Link Zgłoś
szerb Re: Wybory pokaza kogo popiera spoleczenstwo 30.08.07, 14:51 Porownywanie obecnej sytuacji z Hitlerem i eksterminacja Zydow jest godne ubolewania i dowodzi na daleko posunieta histerie w kolach, ktore widza zagrozenie dla siebie w aresztowaniach ludzi podejrzanych o korupcje, zlodziejstwo i matactwo. Jaroslaw Kaczynski nie jest wodzem, jest premierem, jest przywodca partii ktora uformowala rzad. Za kilka miesiecy jezeli PiS przegra wybory, Kaczynski i jego rzad znikna i przejda do opozycji. Poki co, Kaczynski i jego rzad wypelniaja mandat jaki dostali od spoleczenstwa: walka z korupcja, zlodziejstwem i matactwem Nikt dotad takiej walki nie podjal, wrecz przeciwnie poprzednie rzady zaslynely z korupcji w ich szergach, korzystajac z medialnej oslony zapewnionej przez komrada Michnika i jego pisarczykow. Odpowiedz Link Zgłoś
kroliklesny Re: Wybory pokaza kogo popiera spoleczenstwo 30.08.07, 16:50 Mamy nadzieje, ze u opozycjonisty Kaczora dostaniesz nalezne ci stanowisko! PS. Tylko uwazaj, bo tam gdzie on bedzie, to jest ryzyk po mydlo sie schylic! Odpowiedz Link Zgłoś
szerb Re: Wybory pokaza kogo popiera spoleczenstwo 30.08.07, 17:02 kroliklesny napisał: > Mamy nadzieje, ze u opozycjonisty Kaczora dostaniesz nalezne ci > stanowisko! ja jestem tylko obserwatorem i nie jestem zainteresowany zadnym stanowiskiem, ani z PiS, ani z zadnej innej partii > PS. Tylko uwazaj, bo tam gdzie on bedzie, to jest ryzyk po mydlo sie > schylic! napisz cos wiecej na temat twoich osobistych doswiadczen w tym zakresie, wyglada na to, ze to jedyny temat na ktorym sie znasz... Odpowiedz Link Zgłoś
yntums Re: Wybory pokaza kogo popiera spoleczenstwo 30.08.07, 13:35 szerb napisał: > a kto trzyma sie wladzy glownie dzieki ukladom > rodem z PRL i PZPR > > Chyba juz nikt sie nie dziwi jak to bylo mozliwe, ze > wszyscy w rzadzi III RP brali lapowki a nikt nie poszedl do wiezienia. > Orkiestra grala w kontrolowanych przez uklad mediach, a Michnik pial z zachwytu > nad Kwasniewskim i Millerem. > > Brawo panie Jaroslawie Kaczynski! > Jedyny polityk, ktory potrafi przeciwstawic sie Ukladowi-PZPR > mimo wscieklych atakow z rynsztokowych mediow Ubolewam nad stanem Twojej wiedzy i rozumieniu PRL i III RP. Zło, draństwo nie zależy od przynalężności do partii i i.t.p. ,ale zależy wyłązcnie od charakteru człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
szerb Re: Wybory pokaza kogo popiera spoleczenstwo 30.08.07, 15:11 > Ubolewam nad stanem Twojej wiedzy i rozumieniu PRL i III RP. > Zło, draństwo nie zależy od przynalężności do partii i i.t.p. ,ale > zależy wyłązcnie od charakteru człowieka. Twoje ubolewania raczej robi wrazenie falszywego. Moze zgodzmy sie, ze mamy podobna wiedze o PRL i IIIRP tylko inna interpretacje i ocene. Zlo i dranstwo pojedynczej osoby nie jest w stanie wyrzadzic duzej szkody panstwu. Zlo i dranstwo calej organizacji, partii opartej na dranstwie moze zniszczyc narod i panstwo na kilkadziesiat lat. Dranskie organizacje sa tworzone przez dranskich, podlych ludzi, o sprzedajnej osobowosci, ktorzy widza w tym interes i nie maja skrupulow i moralnych zahamowan aby zyc z dranstwa, szczegolnie jezeli moga robic to bezkarnie. Tak bylo do tej pory, dranstwo bylo w Polsce bezkarne, dranstwo sie oplacalo, dranstwo sie nawzajem popieralo i ciagle popiera, dranstwo bylo silne, dranstwu nie byl w stanie nikt podskoczyc bo albo sie bal albo nie mial wystarczajacej sily politycznej. Dzisiaj dzieki Kaczynskiemu i Ziobro dranstwo wywodzace sie z PZPR, UB, SB, SLD jest zagrozone i w stanie histerii i szoku. Nastepne wybory pokaza co sadzi o tym spoleczenstwo czy chca kontynuacji walki z korupcja i Ukladem rodem z PRL, czy tez powrotu do IIIRP Odpowiedz Link Zgłoś
mich1309 Kaczyńskie to wielka genetyczna pomyłka 30.08.07, 13:07 Społeczeństwo czasami popełnia błędy, czasami nawet podejmuje decyzje, które obracają się przeciw niemu. Taką właśnie tragiczną decyzję społeczeństwo podjęło jesienią 2005. Dlatego teraz trzeba zrobić wszystko, żeby wyciąć pisowskiego raka, który toczy polskie państwo, i to wyciąć razem ze wszystkimi przerzutami! Odpowiedz Link Zgłoś
zablokowany1 Towarzyszu bolszewiku Kaczyński won do KRL-D 30.08.07, 13:08 Tam Wasze miejsce dla takiego kurdupla jak Wy. Odpowiedz Link Zgłoś
proc5 Same pomyłki 30.08.07, 13:12 Same pomyłki: Kaczmarek, Kornatowski, Netzel, Lepper, Giertych no i Marcinkiewicz. Ciekawe ile jeszcze czeka takich pomyłek w kolejce? Cały Rząd? Odpowiedz Link Zgłoś
kroliklesny Re: Premier: Sprawa Kaczmarka to przykład pomyłki 30.08.07, 13:13 I owszem, pan premier jest ofiara pomylki o dowodem, ze nie kazdy sie spelnia w dzialaniu. A tak a propos: dlaczego Mamusia tych dwoch becwalow nie dolozy im po uszach i nie odbierze zabawek? Jak by sie bawili granatem, to juz dawno by im go odebrano, chocby sie darli, a gdy sie bawia Panstwem, to robia co chca. Przeciez oni nie Owsiak a Polska nie Orkiestra! Odpowiedz Link Zgłoś
darioo_b Re: Premier: Sprawa Kaczmarka to przykład pomyłki 30.08.07, 13:21 gdyby się bawili granatem, to nie byłoby już problemu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ....Przestepcy..... 30.08.07, 13:15 chcieli byc Premierami.Pisalem niedawno jak skonczy Kaczmarek i reszta.Panstwo prawa.Po raz pierwszy zwykly oba tylko zwykli zlodzieje ale za lamanie prawa siedza ci w bialych rekawiczkach.III sie wali.............. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: ....Przestepcy..... 30.08.07, 13:17 Po raz pierwszy zwykly obywatel widzi ze nie siedza tylko zwykli zlodzieje-sorry Odpowiedz Link Zgłoś
el_bigos Re: ....Przestepcy..... 30.08.07, 13:47 ile dostajesz za wypisywanie tych bredni? może ja bym sobie też dorobił? Odpowiedz Link Zgłoś
darioo_b Re: ....Przestepcy..... 30.08.07, 13:17 niech sie wali IV oszołomie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: ....Przestepcy..... 30.08.07, 13:18 Jak przestępca był wicepremierem - to w czym problem? Odpowiedz Link Zgłoś
darioo_b Re: ....Przestepcy..... 30.08.07, 13:18 bo to NIE ZWYKŁY obywatel, tylko taka sama świnia do koryta z przerostem chorej ambicji Odpowiedz Link Zgłoś
darioo_b Re: ....Przestepcy..... 30.08.07, 13:20 ale był i mała kaczka ręce w gó..e umoczyła Odpowiedz Link Zgłoś
sinatka Re: ....Przestepcy..... 30.08.07, 13:55 Władza w PRL-u - siedzenie w Warszawie,kierownica w Moskwie,hamulce w Gdańsku władza IV RP - siedzenie w Warszawaie, kierownica w Toruniu - ratuj się kto może. Odpowiedz Link Zgłoś
jacek230 Premier: Sprawa Kaczmarka to przykład pomyłki 30.08.07, 13:22 Ciekawe kto jeszcze wierzy w te brednie? Odpowiedz Link Zgłoś
rmstemero przykłady pomyłek premiera 30.08.07, 13:22 1. Kaczmarek 2. Gilowska 3. Dorn (chwilowo nie) 4. Wasermann 5. Zawisza 6. Jurek (rowniez idiota i agent) 7. Zalechowski 8. Lepper 10. Giertych 11. Wszyscy ministrowie z SO i LPR 12. Kurski (czasem) To jedynie niektore przyklady. Gdybym ja sie tak czesto mylil w doborze wspolpracownikow to bym zrobil plajte albo popelnil sepuku Odpowiedz Link Zgłoś
yntums Premier: Sprawa Kaczmarka to przykład pomyłki 30.08.07, 13:22 Rozpaczliwa argumentacja aby utrzymać dotychczasowy elektorat. Manipulowanie ludzmi zagubionymi,zdezorientowanymi,z kompleksami, z niskim poziomem świadomości społecznej i państwowej. Zły rząd na dobre dla Polski aktualne czasy. Zamiast łączyć i budować, dzięli i rujnuje. Powinien jak najszybciej zakończyć swą dzialalność. Odpowiedz Link Zgłoś
darioo_b bracia mniejsi się boją 30.08.07, 13:22 że ich ukłąd zacznie ścigać za ten księzyc, co to go podpieprzyli jako nieletni przestępcy Odpowiedz Link Zgłoś
lwowiak5 Re: Premier: Sprawa Kaczmarka to przykład pomyłki 30.08.07, 13:23 Polacy chcieli rządów bolszewickich,Polacy lubią być pod knutem.Ten mały gudłaj gotowy jest wywołać rebelię.Popieram to co teraz mówi Giertych. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ...Postkomuna przegrywa.......... 30.08.07, 13:25 Widac wscieklosc postkomunistow na forum.To cieszy........ Odpowiedz Link Zgłoś
darioo_b Re: ...Postkomuna przegrywa.......... 30.08.07, 13:26 przegraliście wy, zapchlone kacze bobki Odpowiedz Link Zgłoś
gilu33 Re: ...Postkomuna przegrywa....Palant!!!!!!!!!!!!! 30.08.07, 13:42 a gdzie tu masz postkomunę palancie pisuarowy ? ponad 90% wypowiedzi krytykujacych kurduplowatego dyktatora nie ma nic wspólnego z postkomuną ! czy każdy kto ma odmienne zdanie od psychopaty musi byc od razu postkomunistą ? Odpowiedz Link Zgłoś
herr_flick_z_gestapo Re: ...Postkomuna przegrywa.......... 30.08.07, 13:46 presentation1 napisał: > Widac wscieklosc postkomunistow na forum.To cieszy........ abstrachujac od twojego zdebilenia pomywaczu garów w arabskiej knajpie: powiedz mi co takiego w dzialaniach pis-u mialoby wqwiac wyimaginowanych postkomunistów??? nie widze niczego,ani jednego dzialania uderzajacego w "postkomune" osiołku... zatrzymanie w stylu stalinowskim Kaczmarka ?? aresztowanie chirurga ze szpitala MSWiA ? podaj mi 1 przyklad dzialania pisiorow uderzajacy w lewice... chyba ze uznasz za swietne dzialanie sluzb specjalnych ktore doprowadzilo do samobojczej smierci Barbary Blidy... to sa te qwa osiagniecia deklu????? idz sie leczyc razem z ta banda paranoików kocio-mamusinych Odpowiedz Link Zgłoś
freemarsjanin Premier: Moje istnienie to przyklad pomylki Mamy. 30.08.07, 13:26 ... Odpowiedz Link Zgłoś
viornisko Re: Premier: Moje istnienie to przyklad pomylki M 30.08.07, 13:29 Swoim postem wpisujesz sie w smutną rzeczywistośc jeszcze smutniejszej opozycji. Kaczorki górą Odpowiedz Link Zgłoś
freemarsjanin Premier: Mam 150 cm, kota, mame i Wielki Kompleks. 30.08.07, 14:01 I w ogole mialem byc dziewczynka, ale urodzilem sie chlopczykiem. Dlatego lubie, razem ze Zbysiem, przebierac sie w sukieneczki i bawic w dom... Odpowiedz Link Zgłoś
viornisko Popieram Kaczyńskich 30.08.07, 13:26 W końcu ktoś przykręcił śrubę złodziejom i cwaniaczkom z naszej sceny politycznej. Oby tak dalej.Trzymam kciuki... Odpowiedz Link Zgłoś
darioo_b Re: Popieram Kaczyńskich 30.08.07, 13:28 ciekawe kto wreszcie przykręci śrubę zakompleksionym paranoikom Odpowiedz Link Zgłoś
viornisko Re: Popieram Kaczyńskich 30.08.07, 13:32 Najlepiej zrzucic wszystko na karb kompleksów, najlepiej wzrostu, kawalerstwa, mieszkania u matki i posiadania kota, to jedyne argumenty? NO i nieśmiertelne hasła o rządach paranoików, przedruki z lewicowych gazet... to już jest żałosne... Odpowiedz Link Zgłoś
darioo_b Re: Popieram Kaczyńskich 30.08.07, 13:44 żałosne, ale niestety PRAWDZIWE Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Popieram Kaczyńskich 30.08.07, 13:28 viornisko napisał: > W końcu ktoś przykręcił śrubę złodziejom i cwaniaczkom z naszej sceny > politycznej. Oby tak dalej.Trzymam kciuki... I dlatego PiS wygra wybory.Po prostu nie boja sie postkomuny czyli korupcji , zlodziejstwa i ukladow.Madry polski Narod... Odpowiedz Link Zgłoś
darioo_b Re: Popieram Kaczyńskich 30.08.07, 13:30 pis się zesra na różowo, a nie wygra. Ale swoją drogą kaczmarkowi dobrze tak - zaczął z gównem, to teraz smierdzi. Odpowiedz Link Zgłoś
ania70w Re: Popieram Kaczyńskich - NIGDY!!!! 30.08.07, 13:39 A co Ty, czlowieku, o rzekomo jedynie slusznych kaczystowskich pogladach tutaj na tym forum, jak piszesz "postkomuny (...) korupcji, zlodziejstwa i ukladow." robisz???? Co Ty tu robisz??? SIC!!! Zaczynam bac sie otwierac jakichkolwiek stron gazety z komentarzami, by nie natrafic na chore z nienawisci komentarze Tobie podobnym!!! Pisz na stronach Radia Maryja, Twojego Dziennika, Rzepy - ale zostaw w spokoju fora normalnych ludzi. CIO TY TUTAJ ROBISZ??? A w ogole co to za nick??? Prawdziwego POlaka???? Odpowiedz Link Zgłoś
viornisko Na chwilę obecną tylko Kaczyńscy 30.08.07, 13:55 Oczywiscie ze to nick prawdziwego Polaka, bo to wbrew byc moze Twojemu zapewne szerokiemu pojeciu, nie nazwisko, ani nie nick swiadczy o milosci do ukochanej ojczyzny, ktorej nota bene moja rodzina sluzyla od wielu stuleci. Nie uwazam pogladow Kaczynskich za jedynie sluszne, ale sa najbardziej zblizone do tych, ktore akceptuje... staram sie poznac opinie innych osob, aby miec wyrobiony poglad na rzeczywistosc. Niestety widze, ze opinie wobec rzadu sa bardzo negatywne, ale mozna bylo sie tego spodziewac po wiekszosci srodowiska GW Jestem daleki od nienawisci wobec kogokolwiek, przynajmniej, w niektorych przypadkach staram sie :), mówiąc o nienawiści proponuje Ci popatrz na posty osob krytykujących Kaczynskich, w ktorych w sposob chamski atakuje sie nie tylko ich osoby, ale najblizsze rodziny, bez pardonu... polecam te jakże smutną lekture... Radio Maryja to nie jest medium, ktorego slucham na bieżąco, jedynie od czasu do czasu, gdy chcę wziąc udzial w Apelu Jasnogórskim (rzadko, ale zdarza się), Nasz dziennik - nie miałem w rękach od 3 lat. Zastanawia mnie czym kierujesz sie probujac wyrzucic mnie z tego forum mowiac o normalnych ludziach. Az boje sie co bedzie po wyborach, kiedy ta "normalnosc" co nie daj Boze ponownie znajdzie sie w Sejmie. Odpowiedz Link Zgłoś
ania70w Re: Na chwilę obecną tylko Kaczyńscy - ????? 30.08.07, 14:11 Moj komentarz byl skierowany nie do Twojej Osoby, ale do niejakiego "presentation1", ktory od niepamietnych czasow sieje jedynie nienawisc, sypie obelgami, spanuje jedna wielka wazeline. Szanuje Twoje poglady - tym bardziej, ze wypowiedz Twoja jest wywazona i szalenie daleka w swojej retoryce od semantyki "presentation1". Nie uzurpuje sobie jedynego prawa do nieomylnosci, ale biorac pod uwage fakty - jedynie z ostatnich paru dni - jestem po prostu przerazona. Jeszcze bardziej - czytajac opinie ludzi, wydawac by sie moglo swiadomych, jak Ty, ktorzy, mimo tego, co stalo sie - np. dzisiaj rano - nadal uparcie twierdza: "Na chwilę obecną tylko Kaczyńscy". Wybacz, ale przekracza to moje horyzonty myslowe. I jeszcze jedno - nikogo nie wyrzucam! Zadaje jedynie pytanie, co tu robia ludzie, ktorzy do Gazety i jej czytelnikow, czuja niemalze zoologiczna nienawisc. Ja nie wchodze na fora mediow, ktore wyznaja - delikatnie mowiac - skrajnie inne przekonania niz moje, a przede wszystkim nie sieje tak niesmacznych komentarzy, jak czyni to - niemal ze codziennie np. "presentation1". Odpowiedz Link Zgłoś
lewy_kaczor przenieś się na Forum: wazeliniarz albo masochizm. 30.08.07, 13:36 Polska to piękny kraj, a tacy durnie nią rządzą... Odpowiedz Link Zgłoś
viornisko Polska to piękny kraj, a może byc piękniejsza... 30.08.07, 13:42 Polska to rzeczywiście piękny kraj i tylko w tym się z Tobą zgodzę. Wazeliniarstwem się brzydzę, jednakże mógłbym Tobie zarzucic, że właśnie zachowujesz sie konformistycznie wobec krytykantow obozu rzadzacego. Polska to piękny kraj, a może by piękniejsza Odpowiedz Link Zgłoś
gilu33 Re: Polska to piękny kraj, a może byc piękniejsza 30.08.07, 13:43 pod warunkiem że rządzącą obecnie ekipę zamkną na bezterminowym leczeniu w Tworkach... Odpowiedz Link Zgłoś
viornisko Re: Polska to piękny kraj, a może byc piękniejsza 30.08.07, 13:57 tak na marginesie: gdzie leżą Tworki? Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Polska to piękny kraj, a może byc piękniejsza 30.08.07, 14:52 viornisko napisał: > tak na marginesie: gdzie leżą Tworki? Tworki to popularna nazwa zakładu psychiatrycznego w Pruszkowie, ul. Partyzantów 2/4, tel. 0227586005. Odpowiedz Link Zgłoś
herr_flick_z_gestapo Re: Popieram Kaczyńskich 30.08.07, 13:40 viornisko napisał: > W końcu ktoś przykręcił śrubę złodziejom i cwaniaczkom z naszej sceny > politycznej. Oby tak dalej.Trzymam kciuki... trzymaj tzymaj bo ci odpadna...pokaz mi jednego skazanego prawdziwego złodzieja ,malwersanta,etc....wszystko polityczne dete hucpy na zamowieniegej-bombera Zero Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Re: Popieram Kaczyńskich 30.08.07, 13:52 Wdajesz się w słowotok kaczystów, wszyscy to złodzieje i cwaniaczki. Gdybyś był Święty, to takie słowa nie zostałyby przez Ciebie napisane! Bronisz kaczystów za pomocą kalumni, a nie argumentów! Odpowiedz Link Zgłoś
viornisko Re: Popieram Kaczyńskich 30.08.07, 14:00 NIe użyłem żadnego obraźliwego określenia, więc skąd takie oskarżenia. Pierwszy przykład: akcja w środowisku piłkarskim. NIkt do tej pory nie chciał (nie mógł) zacząc tak silnej akcji wymierzonej wobec korupcji w srodowisku pilkarskim... Odpowiedz Link Zgłoś
alka_xx Premier: Sprawa Kaczmarka to przykład pomyłki 30.08.07, 13:27 Panie Kaczyński, to Pan jest wielką pomyłką ostatnich wyborów! Odpowiedz Link Zgłoś
herr_flick_z_gestapo Big mistake w 2 odsłonach 30.08.07, 13:35 kaczor ...najwieksza pomyłka dziejowa ostatnich 2 dekad to jestes ty i twoj braciszek... Odpowiedz Link Zgłoś
freemarsjanin Odslona 1: Jaro Kaczy Pysk. Odslona 2: Lesio Kwa. 30.08.07, 14:23 ... Odpowiedz Link Zgłoś
majster_g Premier: Sprawa Kaczmarka to przykład pomyłki 30.08.07, 13:36 Jak czytam slowa premiera to jakos slysze glos Gomulki. On przyznawal sie do bledow...innych. Sam naprawial... "przed wojna... Polska... stala.... na krawedzi przepasci. Dzisiaj... zrobilismy... duzy krok... naprzod!" Gratulacje! Odpowiedz Link Zgłoś
tetradrachma Kaczyński to szaleniec . Jeśli, dla ratowania 30.08.07, 13:37 dupy uruchomi Rydzyka, to na długie lata, podzieli Polaków ! TS ma jak w banku. Odpowiedz Link Zgłoś
kronopio77 Działania PiS dowodzą, że Kaczmarek nie kłamał :)) 30.08.07, 13:38 A Populizm i Socjalizm pokazał swoje prawdziwe oblicze - stalinizm. Odpowiedz Link Zgłoś
tetradrachma Premier: wszyscy, poza mną, musza prawa 30.08.07, 13:39 przestrzegać ! Ot, cała filozofia "rewolucji moralnej" tego szalenca. Odpowiedz Link Zgłoś
mich1309 Kaczyński zręczniejszym politykiem od Hitlera? 30.08.07, 13:43 Hitler do zaprowadzenia dyktatury potrzebował ok. 35% głosów w wyborach do Reichstagu. Kaczyński dostał tylko 27% i gdyby z tym wynikiem wprowadził w Polsce rządy dyktatorskie, autorytarne, to okazałby się "lepszy" od Adolfa. Oczywiście Hitler uporał się z robotą w try miga - kilka miesięcy zajęło mu zlikwidowanie opozycji, niezależnych mediów i w ogóle demokracji. Ale miał całe 10 procent głosów więcej niż Kaczyńskie, no i opór społeczny był mniejszy niż dzisiaj w Polsce. U nas Kaczyńskiemu wszystko idzie jak po grudzie, ale wreszcie jest światełko w tunelu i do Euro 2012 zdąży w Polsce zaprowadić dyktaturę na przyzwoitym południowoamerykanskim poziomie :). Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Czy Artur Piłka to też pomyłka.. 30.08.07, 13:49 Artur Piłka ds. sportu w Kancelarii Prezydenta Kaczyńskiego brał udział w obrocie prawie 1,2 kg kokainy w okresie od lipca 2005 r. do czerwca 2007 r. Piłkę zatrzymali funkcjonariusze lubelskiego oddziału CBŚ. Obciążyły go wyjaśnienia złożone przez handlarza narkotykami Waldemara T., który został zatrzymany i aresztowany przed miesiącem. To on miał dostarczać Piłce kokainę. Udział Piłki w handlu narkotykami potwierdza jeszcze jedna osoba. "Proceder kwitł dość długo, obejmował wiele osób. Zarzut dotyczy tylko tej ilości narkotyków, co do której jesteśmy pewni" - powiedział Bednarczyk-rzecznik prokuratury. Dodał, że urzędnik brał narkotyki, ale jest nieprawdopodobne, że sam zużył tak duże ilości. Biegli zbadają, czy nie jest uzależniony od narkotyków. Min. Łopiński, dodał, że prezydent rozmawiał na temat "pryncypialnego podejścia do tej sprawy" zarówno z szefem MSWiA, jak i ministrem sprawiedliwości.(z serwisu PAP 08.07.07) Odpowiedz Link Zgłoś
darioo_b Re: Czy Artur Piłka to też pomyłka.. 30.08.07, 13:52 zaraz tam koka... Pokarm dla jarkowego kota. A że nie chciał tego żreć? Niech nie żre :-) Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Re: Czy Artur Piłka to też pomyłka.. 30.08.07, 13:54 Przez fakt aresztu, kotek nie ma KOKI i stąd ZEMSTA "krwawego" bliźnika. Odpowiedz Link Zgłoś
darioo_b Re: Czy Artur Piłka to też pomyłka.. 30.08.07, 13:56 nie dziw się... sierściuch jest na głodzie :-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
darioo_b Re: Kaczyński zręczniejszym politykiem od Hitlera 30.08.07, 13:50 jakiego euro2012???? Te tumany sprawią, że euro będzie we Włoszech Odpowiedz Link Zgłoś
juikowy Jak ... 30.08.07, 13:47 Jak patrzę i słucham J. Kaczyńskiego to mi się rzygac chce!!! Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Re: Jak ...utrzymać władzę... 30.08.07, 13:56 -W wywiadzie udzielonym 20 marca br. „Sygnałom Dnia”, Kaczyński stwierdził, że nie dopuści do jakichkolwiek wcześniejszych wyborów, ponieważ mogłyby one doprowadzić do przejęcia władzy przez koalicję PO-SLD: „To byłoby nieszczęście dla Polski naprawdę bardzo wielkie. Nic gorszego Polski nie mogłoby spotkać” – oznajmił szef PiS-u. A co zrobi w obliczu wyborów parlamentarnych 2008 r., gdyby oczywiste już było, że jego partia (a on sam zapewne bezpowrotnie) na długie lata zostanie odtrącona od władzy? Albo gdy społeczeństwo – z gamoniowatymi „wykształciuchami” i „łże-elitami” na czele – zniecierpliwi się arogancją władzy? W każdym razie Kaczyński wszedł w posiadanie instrumentu prawnego, pozwalającego mu tę władzę utrzymać...zagrożenie kaczystowskiej władzy przez układ PO-LiD. Tym też jest zatrzymanie i aresztowanie byłych ministrów. Odpowiedz Link Zgłoś
p.o.box.77 Wybaczycie?!? 30.08.07, 13:47 wybaczymy! odpowiedziało echo... ------------------------- "czarno-białe plakaty PiS mówią jasno i dobitnie: postać premiera jest szara, a to co go wyróżnia z tłumu to czerwone hasła!" p.o.box.77 na IX zjeździe degenratów stolicy Odpowiedz Link Zgłoś