jola_z_dywit6 31.08.07, 09:21 Wolę się przyznać dziś. Jak byłam małą dziewczynką zdarzyło mi się pójść na jabłka do sąsiada. I jako głęboko zdemoralizowana bo nie popieram PIS,nie mogę liczyć na łagodny wyrok. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
123rbr Kaczmarek, Kornatowski i Netzel ponownie w prok.. 31.08.07, 09:23 Brakuje Ziobry! Odpowiedz Link Zgłoś
plaszcz Wałęsa dobrze powiedział,że obłęd Jarosława Kaczyń 31.08.07, 09:52 że obłęd Jarosława Kaczyńskiego doprowadzi do aresztowania Lecha Kaczyńskiego i wtedy będzie dopiero koniec układu :) Odpowiedz Link Zgłoś
dzikowy Re: Wałęsa dobrze powiedział,że obłęd Jarosława K 31.08.07, 10:33 Briefing prokuratury okręgowej - co drugie słowo "czynności procesowe", chyba z dziesięć razy. Ujemny otacza się durniami, żeby się nie wyróżniać, czy tak jest łatwiej sterować?? Odpowiedz Link Zgłoś
fagusp Kaczmarek nie może być skazany 31.08.07, 11:05 z postawionych mu wczoraj zarzutów. Z dzisiejszej Rzepy: "Prokuratorzy, choć dysponowali dowodami, że Janusz Kaczmarek był zamieszany w sprawę przecieku, nie postawili mu zarzutu ujawnienia tajemnicy państwowej. Zdecydowali się na słabsze zarzuty składania fałszywych zeznań i utrudniania śledztwa. Są pewni, że właśnie takie będą w stanie obronić przed sądem. - Nie ma najmniejszych wątpliwości, że Janusz Kaczmarek zeznawał nieprawdę pod rygorem odpowiedzialności karnej. Tworzył też sobie fałszywe alibi i namawiał inne osoby doskładania korzystnych dla siebie zeznań - mówi "Rz" osoba znająca szczegóły śledztwa. Twierdzi, że prokuratorzy postawili słabsze zarzuty, gdyż polski system prawny jest tak skonstruowany, że gdyby przed sądem nie udało się dowieść złamania tajemnicy państwowej, to nie można byłoby postawić Kaczmarkowi zarzutu kłamstwa. Rzecz w tym, że osoba, która ma status podejrzanego, nie jest karana za kłamstwa w swojej obronie. " Niedawno zapadł wyrok w procesie karnym w podobnej sprawie, tj. o fałszywe zeznania przed prokuraturą. Chodziło o to, że prokuratura wezwała podejrzaną na przesłuchanie w charakterze świadka, po czym do sądu poszedł akt oskarżenia tylko o fałszywe zeznania. Sąd uniewinnił oskarżoną wytykajac prokuraturze, że nie można stosować kruczków proceduralnych dla pogorszenie możliwości obrony podejrzanego. Mówiąc w skrócie - wytknął prokuraturze nadużycie prawa. Prokuratorzy doskonale wiedzą, że oskarżenie nie utrzyma się w sądzie. Ale warto zrobić taki ruch żeby maksymalnie zamącić wodę i zdyskredytować zezniania Kaczmarka w sparwie nadużyć obermachera Zero. Po prostu jedna wielka hucpa. Odpowiedz Link Zgłoś
jardo-g tu nie chodzi o to, żeby złapać króliczka... 31.08.07, 11:10 jeżeli argumentacja sądu w tym wypadku była by pordobna, było by to tylko dowodem na to jak potężny jest "układ" Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper To ostrzezenie dla kolejnych ambitnych 31.08.07, 11:49 Współpraca z PiS-em to nie tylko obnizenie poziomu moralnego i intelektualnego. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: To ostrzezenie dla kolejnych ambitnych 31.08.07, 12:00 a.k.traper napisał: > Współpraca z PiS-em to nie tylko obnizenie poziomu moralnego i > intelektualnego. ************************************ To udział w zorganizowanej grupie przestępczej, która chce zniszczyć państwo. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_biedronka_pstra K_A_C_Z_Y_Z_M znów morduje 31.08.07, 12:51 Szefa PZU zabrała karetka. Oprawcy z policji politycznej PIS milczą. Mało im Blidy. Niech żyje wolna i demokratyczna POLska. Odpowiedz Link Zgłoś
h5n1_kaczory Chcą ich zagłodzić?!? 31.08.07, 13:02 Jak ich trzymają drugi dzień o suchym pysku, to co tu się dziwić… Odpowiedz Link Zgłoś
kijwoko Re: czyzby druga Blida? 31.08.07, 13:23 Znamy skadinad z historii przypadek samobojstwa, kiedy ostanimi slowami popelniajacego je bylo: "towarzysze, nie strzelajcie!" __________________________________ o rządach kaczyńskich i całej reszty: "Ludzie ludziom zgotowali ten los" Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Uczciwych Geszeftciarzy zatrzymuja! Skandal 31.08.07, 14:05 Takich uczciwych jak Netzel to tylko na Manhatanie albo w Izraelu szukac. Kwasniewski moze zareczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
dobrasekta Tak się własnie zarabia na kampanię wyborczą 31.08.07, 13:12 Ciekawe ile pisowcy zgarnęli ze skoków gieldy wywołanymi wlasną grą. --------------- Wole coś zjeść i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
konread Re: Tak się własnie zarabia na kampanię wyborczą 31.08.07, 15:14 dobrasekta napisał: > Ciekawe ile pisowcy zgarnęli ze skoków gieldy wywołanymi wlasną grą. Jeśli są takimi ekonomistami jak Kaczyńscy prawnikami, to zapewne stracili;) Odpowiedz Link Zgłoś
wiedmak Skladanie falszywych zeznan-neosbecja wiedziela? 31.08.07, 12:30 Wczoraj ich aresztowali i oskarzyli o skladanie falszywych zeznan, skad wiedzieli ze beda skladac falszywe zeznania? Wczesniej nie skladali zadnych zeznan? Czemu nikt nie widzi tu absurdu? Odpowiedz Link Zgłoś
bonar10 Jedź do Białorusi, do Rosji, albo na Kubę! 31.08.07, 10:50 I wtedy będziesz wiedział, co to jest państwo totalitarne. Odpowiedz Link Zgłoś
jardo-g Re: Jedź do Białorusi, do Rosji, albo na Kubę! 31.08.07, 10:58 No Trybunał Konstytucyjny skutecznie przeszkodził kartoflowi zrealizować jego wizje.... Odpowiedz Link Zgłoś
nabrok Re: Jedź do Białorusi, do Rosji, albo na Kubę! 31.08.07, 12:00 bonar10 napisała: > Jedź do Białorusi, do Rosji, albo na Kubę! I wtedy będziesz wiedział, co to jest państwo totalitarne. Sma tam jedź, a nie wysyłaj innych. Tam już są takie "porządki", jakie twoja "przewodnia (PiS-ia) Siła Narodu" chce zaprowadzić w Polsce. Nie będziecie musieli się trudzić!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mintaj4 Kaczmarek, Kornatowski i Netzel ponownie w prok... 31.08.07, 09:23 a nakgorsze jest to że wykły zjadacz chleba nie jest w stanie ocenić kto mówi prawdę a kto kłamie ... mundurki szkolne ala giertych Odpowiedz Link Zgłoś
pantanal Taki wspaniały minister!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! 31.08.07, 11:22 Ten pan nikogo już nie zamknie! Odpowiedz Link Zgłoś
n0_str0m0 Jolu Dywit. 31.08.07, 09:28 ja jak bylem maly, to widzialem jak Bohatera Narodowego wojsko i tajna policja strzelaly do lumu stoczniowcow. Tak mi sie wydaje, ze bys chciala tego pana i jego kumpli oskarzyc o to, ze jablka kradli. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit6 Re: Jolu Dywit. 31.08.07, 09:37 ja jak bylem maly, to widzialem jak Bohatera Narodowego wojsko i tajna > policja strzelaly do lumu stoczniowcow. Tak mi sie wydaje, ze bys > chciala tego pana i jego kumpli oskarzyc o to, ze jablka kradli. > Ty pewnie z PISu? Bo ten tekst jak Pisowskie wypowiedzi. Ani sensu ani logiki. Odpowiedz Link Zgłoś
n0_str0m0 Jolu, ponawiam pytanie + maly apel. 31.08.07, 09:44 apel: nie kompromituj sie. pytanie ponowione, przeredagowane w celu by zrozumialas: "jak mozesz porownac kradziez jablek do zbrodni na narodzie?" odpowiedz jak umiesz, choc twa poprzednia wypowiedz niewiele dobrego tu wrozy. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit6 Re: Jolu, ponawiam pytanie + maly apel. 31.08.07, 09:55 > odpowiedz jak umiesz, choc twa poprzednia wypowiedz niewiele dobrego > tu wrozy. Szanowny wróżbito. Zbrodnie nie można naprawiać zbrodnią! Bo to też wszak zbrodnia. Lecz elektorat jednojajecznych magnetofoniarzy inaczej postrzega demokrację. Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: Jolu, ponawiam pytanie + maly apel. 31.08.07, 11:54 jakich "zbrodni na narodzie" dopuscil sie Kaczmarek (poza wspolpraca ze zorganizowana grupa przestepcza, dzialajaca pod nazwa PiS)? Odpowiedz Link Zgłoś
michr Re: Jolu, ponawiam pytanie + maly apel. 31.08.07, 18:44 n0_str0m0 napisała: > apel: nie kompromituj sie. > > pytanie ponowione, przeredagowane w celu by zrozumialas: > "jak mozesz porownac kradziez jablek do zbrodni na narodzie?" > > odpowiedz jak umiesz, choc twa poprzednia wypowiedz niewiele dobrego > tu wrozy. Chłopie jak jesteś pijany to idź się przespać. Kaczmarek popełnił jakąś zbrodnię przeciwko narodowi polskiemu? Czy naród polski to kaczory? Czy prawda o której mówił Kaczmarek to zbrodnia? Czy prawda może być zbrodnią? Odpowiedz Link Zgłoś
gilu33 Re: Jolu Dywit. 31.08.07, 10:01 nostromo to mutant ze sfory pisuarowych kundelków forumowych typu : Junkier,Palestrina,Presentation itp psy podwórzowe... Płacą im za kłapanie na : PO,Tuska,GW,Michnika,Wałęsę.Lewicę,Kwacha,ostatnio ex- koalicjantów,swoich niewiernych itd,itp. Nie wolno im pisać źle o Wielkim Małym Kurduplu numer One i numer Two. Jak kłapią paszczami po linii i na bazie,pan daje w nagrodę żarcie : kości i ochłapy z mięsa zarekwirowanego w masarniach Stokłosy... Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit6 Re: Jolu Dywit. 31.08.07, 10:05 nostromo to mutant ze sfory pisuarowych kundelków forumowych typu : > Junkier,Palestrina,Presentation itp psy podwórzowe... Płacą im za > kłapanie na : PO,Tuska,GW,Michnika,Wałęsę.Lewicę,Kwacha,ostatnio ex- > koalicjantów,swoich niewiernych itd,itp. Nie wolno im pisać źle o > Wielkim Małym Kurduplu numer One i numer Two. Jak kłapią paszczami > po linii i na bazie,pan daje w nagrodę żarcie : kości i ochłapy z > mięsa zarekwirowanego w masarniach Stokłosy... Każdy powinien mieć prawo do swych ocen. Jednojajowi te prawo zszargali. Odpowiedz Link Zgłoś
vontomke PZPR BiS działa 31.08.07, 09:30 A Polacy zacierają ręcę że znowu przymkneli jakiś ważniaków, widać że władza jest silna i dobra bo nawet miliardera da na pożarcie, żeby się tylko tłuszcza cieszyła. Kaczyńscy przy pomocy prokuratury, nagrań i zastraszeń zamykają usta opozycji, wot demokracja! Gospodarka leci na ryj od 2 tygodni, ale Zyta mówi że jest wspaniale, pismeny przygotowują sobie miękkie lądowanie tworzać 10 letnie kontrakty z gwarancją zatrudnienia i płacy w spółkach energetycznych, pisiorów nie opuszcza dobre samopoczucie. PiS przez 3 lata przygotowywał się do kampanii - materiały propagandowe, nagrania i inne haki już czekają, pisiory w trakcie kampanii wściekle zaatakują. Pytanie czy kiedykolwiek Polska podniesie się z kaczego reżimu. Odpowiedz Link Zgłoś
plaszcz Trzeba bardzo kochać Jarosława Kaczyńskiego 31.08.07, 10:07 bo inaczej ABW wpadnie do Ciebie w kominarkach, splądrują Ci mieszkanie a Ciebie wyprowadzają w kajdankach skutego. A póżniej tortury... "dlaczego nie lubisz swojego kochanego wodza Jarosława Kaczyńskiego, on Cię przecież tak kocha" :) Odpowiedz Link Zgłoś
kubaszymanski1 Re: Trzeba bardzo kochać Jarosława Kaczyńskiego 31.08.07, 18:18 Hehe:) Odpowiedz Link Zgłoś
killarney5 Re: PZPR BiS działa 31.08.07, 09:43 Jestem prawie rówieśniczką Polski powojennej. Po przełomie w 1989 roku w końcu poczułam się wolna - nie musiałam już dusić się z bezsilnej wściekłości wobec władzy, która kłamiąc w żywe oczy chciała kontrolować nie tylko wszystkie sprawy w Państwie, ale i nasze myśli. I nigdy nie sądziłam, że to uczucie wróci... Odpowiedz Link Zgłoś
killarney5 Re: Jeśli tak się czujesz, to może masz coś na su 31.08.07, 11:08 Tak, zgadłeś - jestem wykształciuchem, umiem zarobić niezłe pieniądze wyłącznie własną pracą, mimo niemal 60 lat pracuję i nie myślę przejść na emeryturę, cenię wolność i kieruję się wyłącznie własnym rozumem. To właśnie oznacza, że należę od układu. Odpowiedz Link Zgłoś
rmstemero killarney5 31.08.07, 11:55 Ja moge jedynie potwierdzic, uczucie istotnie wraca. ja rowniez zaczynam sie czuc podobnie, skad ja znam ten rodzaj argumentacji, ten rodzaj naginania rzeczywistosci do wlasnych wyobrazen i ten bezwstyd nazywania kleski sukcesem. Jest to rodzaj dejá vu, najbardziej boli jednak bezmyslna,insynuacyjna, arogancka glupota tych ktorzy to umozliwiaja. A ta przypomina mi sie gdy czytam takie posty jak odpowiedz na Twoje spostrzezenie. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
killarney5 Re: killarney5 31.08.07, 12:42 Do rmstemero: Twoja reakcja podnosi mnie na duchu - zwłaszcza, że dobrze Cię pamiętam z poprzednich dyskusji jako jedną z niewielu osób nie myślących stereotypami i mających naprawdę coś do powiedzenia. Pozdrawiam nawzajem. Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk40 Re: Jeśli tak się czujesz, to może masz coś na su 31.08.07, 12:01 Typowa pisowska retoryka.Otóż przyjmij do wiadomości, o niewinny, że nie ma na ziemi ludzi zupełnie niewinnych, poza chyba niemowlakami. Jeśli Ty twierdzisz, że sumienie masz czyste, to pewnie jest ono po prostu fałszywe. Jeśli PiS nie ma nic na sumieniu, niech nie blokuje powołania komisji śledczej w myśl swojej zasady "niewinni nie mają się czego bać". To, że się deklaruje zasady, nie oznacza, że się je realizuje. Odpowiedz Link Zgłoś
pantanal Re: PZPR BiS działa 31.08.07, 11:25 Mam 65 lat, za sobą m.in. esbeckie więzienie w 1968 r. Mam to samo uczucie, co Ty! Odpowiedz Link Zgłoś
killarney5 Re: PZPR BiS działa 31.08.07, 14:56 > Mam 65 lat, za sobą m.in. esbeckie więzienie w 1968 r. Mam to samo uczucie, co > Ty! No cóż - za dużo pamiętamy, żeby nie widzieć, co się dzieje i iść za głosem kolejnego wodza. Niestety, lat mamy już trochę za dużo, by powiedzieć sobie, że i to przeżyjemy - bo czas się nam zaczyna kończyć. A taką mieliśmy nadzieję, ze to już się nie powtórzy... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix17 Re: PZPR BiS działa 31.08.07, 16:24 killarney5. Przezyjemy, prosze , nawet nie mysl inaczej. Trudno znalezc racjonalne argumenty, trudno znalezc optymistyczne spojrzenie. Ale wiesz, tyle juz bylo chwil, zdawalo sie bez wyjscia, a przeciez potem robilo sie lepiej. Teraz tez. Bardzo wierze. Pozdrawiam Cie serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
aleks.sander Re: PZPR BiS działa 31.08.07, 20:11 ale SBecja nie przyszła po ciebie w kominiarkach jak pisowska ABecja ... Odpowiedz Link Zgłoś
rychu40 Re: PZPR BiS działa 31.08.07, 16:12 Mam trochę więcej lat. W styczniu 1971 r. pod domek gdzie wynajmowałem pokój w Gdańsku podjeżdżała Warszawa i właścicielka mieszkania informowała mnie kilkakrotnie że byli u mnie dawni koledzy. Byłem zdziwiony ponieważ koledzy moi nie mieli samochodu i nie ubierali kapeluszy. Wreszcie mnie dorwali wieczorową porą i w nieistniejącym już komisariacie we Wrzeszczu przemaglowali na okoliczność uczestnictwa w "awanturach" grudniowych 1970. Straszyli że pozbawią pracy i nie tylko. Byłem tylko obserwatorem wydarzeń i uczyłem się że władza określająca siebie super dobrą, wzbudziła taki gniew ludzi. I teraz uczucie strachu takiego jak wtedy po grudniu w trakcie tego maglowania odżyło. Takie zakuwanie w kajdanki i jakieś presje wywierane strachem nie w stosunku do pionków ale ludzi ze świecznika to metody UB lub inne stalinowskie. Niby walczą te dwa orły z komunizmem a metody żywcem z tamtych ponurych lat. Odpowiedz Link Zgłoś
pompompom Re: PZPR BiS działa 31.08.07, 13:24 Jak krzyczą BIĆ BOGACZY ani chybi rewolucja będzie. Październikowa? Odpowiedz Link Zgłoś
konradlewicki78 Re: Kaczmarek, Kornatowski i Netzel ponownie w pr 31.08.07, 09:40 Pan N z układu trójmiejskiego, doprowadził do upadku kilku firm wspierany kolegami, ktorzy jeszcze kilka lat temu żyli z lichwy - to jest niesamowite, że tak wiele osób zna dużo ciekawych faktów a jakoś nie wychodzi to na światło dzienne... ojciec mojego kolegi ma wspaniałe zdjęcia Pana N w kilku "akcjach" - szkoda że nie mozna tego obublikować bezkarnie... Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Dzięki ci Panie za dobroć Kaczorów 31.08.07, 09:41 Hitler tych zdrajców już dawno do Dachau by wysłał, Stalin od razu by rozstrzelał. Odpowiedz Link Zgłoś
paralela1 Re: Dzięki ci Panie za dobroć Kaczorów 31.08.07, 09:47 a Piłsudski umieścił w Berezie Kartuskiej Odpowiedz Link Zgłoś
pantanal Re: Dzięki ci Panie za dobroć Kaczorów 31.08.07, 11:29 paralela1 napisała: > a Piłsudski umieścił w Berezie Kartuskiej Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: Dzięki ci Panie za dobroć Kaczorów 31.08.07, 09:50 haen1950 napisał: > Hitler tych zdrajców już dawno do Dachau by wysłał, Stalin od razu > by rozstrzelał. > Odpowiedz Link Zgłoś
jb777 Oni w prokuraturze - a komisja nie ma się z kim 31.08.07, 09:48 spotkać. Taki jest sens ich zatrzymania. Wyboru wybawia PiS z kłopotu odebrania dotacji budżetowej, a brak kimisji śledczej przed wyborami jest szansą na znosny wynik wyborczy. Panie Tusk - czy Pan na oczy już nie widzisz o co chodzi piSuarom Odpowiedz Link Zgłoś
paralela1 Re: Kaczmarek, Kornatowski i Netzel ponownie w pr 31.08.07, 09:51 faszyści z LPR i komuniści z sLD sa po stronie opozycji, hehe Odpowiedz Link Zgłoś
kwicolek Kaczmarek, Kornatowski i Netzel ponownie w prok.. 31.08.07, 09:54 Nocne przesłuchania,ach-jakie to piękne. Światełko prosto w twarz,... Odpowiedz Link Zgłoś
paralela1 Re: Kaczmarek, Kornatowski i Netzel ponownie w pr 31.08.07, 09:56 to skandal, aresztowac i posadzić można tylko za zjedzenie batonika w supermarkecie, wszystkie afery powyżej sa wyjęte spod prawa. Odpowiedz Link Zgłoś
robot_humano Auta auta 31.08.07, 09:54 "Wszyscy trzej zostali przywiezieni przez ABW czarnymi samochodami z przyciemnianymi szybami." Kurna, to Kaczyńskich też zamknęli? Identyczne auta maja. Odpowiedz Link Zgłoś
magdabartoszewska Kaczmarek, Kornatowski i Netzel ponownie w prok.. 31.08.07, 10:13 "To rząd oficjalny, system totalitarny Rząd oficjalny, dobrze skonstruowany Rząd oficjalny, system totalitarny Rząd oficjalny zawsze totalitarny " Kult - Rząd oficjalny Odpowiedz Link Zgłoś
magdabartoszewska Re: Kaczmarek, Kornatowski i Netzel ponownie w pr 31.08.07, 10:13 "To rząd oficjalny, system totalitarny Rząd oficjalny, dobrze skonstruowany Rząd oficjalny, system totalitarny Rząd oficjalny zawsze totalitarny " Kult Odpowiedz Link Zgłoś
logoin Oczywiście ciemna publika 31.08.07, 10:13 musi widzieć że wprowadzają ich zamaskowani terroryści Odpowiedz Link Zgłoś
magdabartoszewska system totalitarny 31.08.07, 10:15 "To rząd oficjalny, system totalitarny Rząd oficjalny, dobrze skonstruowany Rząd oficjalny, system totalitarny Rząd oficjalny zawsze totalitarny " KULT Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: system totalitarny 31.08.07, 10:55 jak zawsze, to zawsze, więc każdy rząd ale, ale: praca.gazeta.pl/gazetapraca/1,74785,4444580.html hm...? Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Kaczmarek nie chce potwierdzić przed prokuratorem 31.08.07, 10:18 Kaczmarek nie chce potwierdzić swoich pomówień i kłamstw przed prokuratorem... Oliwa na wierzch wypływa... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
r306 Twoja glupota fruwa.... 31.08.07, 10:34 Czlowieku - przeciez prokuratura nie pyta go o to, co zeznawal przed komisja... Komu Ty chesz wcisnac te swoje "myslowe kalambury"? Odpowiedz Link Zgłoś
52b1 Re: Kaczmarek nie chce potwierdzić przed prokurat 31.08.07, 10:44 A skad to wiesz- znow ziobro zadzwonil z trzeciej komorki? Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Skąd wiem? Z Gazety... :))) 31.08.07, 11:39 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,4448050.html Odpowiedz Link Zgłoś
c.bolek Re: Skąd wiem? Z Gazety... :))) 31.08.07, 11:46 Zmień przeglądarkę, albo ją sobie spatch'uj ... Złośliwie Ci teksty podmienia. (pewnie to znowu wina PO i układu :-) Pod tym linkiem, który wskazałeś nie ma nic nt. tego co PiSzesz ... Myśleć ludzie, myśleć - to nie boli!! Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Re: Skąd wiem? Z Gazety... :))) 31.08.07, 11:48 Cytat: "Kornatowski. Netzel i Janusz Kaczmarek, który odmówił składania zeznań,..." Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk40 Re: Skąd wiem? Z Gazety... :))) 31.08.07, 12:29 Miej trochę litości dla siebie, nie potwierdzaj swego niku. Odmowa składania zeznań to nie odmowa potwierdzenia tego, cobyś chciał, jak napisałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
jama.314 Ziobro ma dyspozycyjnego sędziego??????? 31.08.07, 10:54 Takiego jak Kryże, który wykona polecenia fałszywego oskarzenia Kaczmarka???????? Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewiznie Re: Ziobro ma dyspozycyjnego sędziego??????? 31.08.07, 10:57 kanalii u nas ci dostatek... Odpowiedz Link Zgłoś
j.ciecwierz Re: Ziobro ma dyspozycyjnego sędziego??????? 31.08.07, 11:00 Ziobro ma takiego jednego!...Kryże. Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Re: gamon0..jakich kłamstw?..idioto! 31.08.07, 11:58 Jeśli ktoś bezkarnie oczernia innych godzinami przed komisją sejmową, przed kamerami, a nie chce tego potwierdzić przed prokuratorem pod rygorem odpowiedzialności karnej za składanie fałszywych zeznań, najprawdopodobniej kłamie... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: gamon0..jakich kłamstw?..idioto! 31.08.07, 14:43 Najprawdopodobniej jest prawnikiem i wie, co kiedy można powiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
wdakra Re: gamon0..jakich kłamstw?..idioto! 31.08.07, 15:11 tak się składa, gamoniou, że jako podejrzany może gadać, co mu ślina na język przyniesie bez żadnych konsekwencji. Najpierw się poducz, a potem pisz. Odpowiedz Link Zgłoś
j.ciecwierz gamon0..ma odwołać prawde o Ziobro???? 31.08.07, 11:03 masz fajne poczucie prawa i ..tfu! sprawiedliwości.. Odpowiedz Link Zgłoś
pio765 Re: Kaczmarek nie chce potwierdzić przed prokurat 31.08.07, 19:43 gamoń - jedyna prawda, która jest w twoich postach, to twój nick. gamon0 napisał: > Kaczmarek nie chce potwierdzić swoich pomówień i kłamstw przed > prokuratorem... Oliwa na wierzch wypływa... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
georg135 Kaczmarek, Kornatowski i Netzel ponownie w prok.. 31.08.07, 10:54 Zastanówcie się nad wydźwiękiem międzynarodowym tych aresztowań. Polska nie znajduje się w próżni. Dlatego najpilniejszą potrzebą jest aby władze wyjaśniły przyczyny. Odpowiedz Link Zgłoś
doris9914 Zeby kozka nie skakala to by -nie siedziala. :) 31.08.07, 11:02 ... a tak pojdzie do pierdla , dolazy do lyzwinskiego, to wcale nie jest takie fajne, szkoda chlopa, ale niepotrzebnie skumplowal sie z lepperem... Odpowiedz Link Zgłoś
j.ciecwierz doris9914.. powinien kłamac, nie mówic prawdy ? 31.08.07, 11:05 o Ziobro ???? Odpowiedz Link Zgłoś
r306 Aha - czyli to czy sie siedzi czy nie zalezy od... 31.08.07, 11:05 podskakiwani PiSowi??? Doris - Ty rozumiesz jeszcz co piszesz? Odpowiedz Link Zgłoś
ak8131 Kaczmarek czyli czerwonej swinia na odstrzal. 31.08.07, 10:54 I bardzo dobrze. Tow Kwasniewski tlumaczyl sie, ze nie wiedzial ze nie ma studiow. Kaczmarek bedzie tlumaczyc sie, ze nie wiedzial ze nie mozna byc ruskim szpiegiem. Odpowiedz Link Zgłoś
brat187 Re: Kaczmarek czyli czerwonej swinia na odstrzal. 31.08.07, 10:58 Wszyscy trzej zostali przywiezieni przez ABW czarnymi samochodami z przyciemnianymi szybami." Powinni przyjechać odkrytym garbusem, najlepiej żółtym Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: Kaczmarek czyli czerwonej swinia na odstrzal. 31.08.07, 11:58 sugerujesz, ze tow. Jaroslaw, a przedtem tow. (p)rezydent Klamczynski dobrali sobie na _zaufanego_ wspolpracownika jakiegos agenta, na dodatek swinie? to fantastycznie swiadczy o ich kompetencjach w dobieraniu kadr. po czyms takim Jarek powinien natychmiast podac sie do dymisji. Odpowiedz Link Zgłoś
sojkaj2 Re: Kaczmarek czyli czerwonej swinia na odstrzal. 31.08.07, 12:38 ak8131 napisał: > I bardzo dobrze. Tow Kwasniewski tlumaczyl sie, ze nie wiedzial ze > nie ma studiow. Kaczmarek bedzie tlumaczyc sie, ze nie wiedzial ze > nie mozna byc ruskim szpiegiem. A tow. Kaczyński tłumaczy, że nie wiedział, że Kaczmarek był w PZPR. Święty młodzianek Odpowiedz Link Zgłoś
doris9914 Powtarzm; Ziobro to wysmienity Minister,:) 31.08.07, 11:04 ...cala plugawa czerwona opcja zazdroci PiS-owi takich wspanialych ludzi w szeregach,.. Odpowiedz Link Zgłoś
q3000 Re: Powtarzm; Ziobro to wysmienity Minister,:) 31.08.07, 11:58 Współczuję ciężkiej choroby psychicznej... Odpowiedz Link Zgłoś
remeq Zbyszek, "Doris" to twój gejowski pseudonim? 31.08.07, 12:52 Już niedługo tej waszej Sodomy. Kraty cię rozdzielą z Jarusiem. Odpowiedz Link Zgłoś
rysiu_lubicz Sąd nie bedzie osmieszal 31.08.07, 11:12 i nie zatwierdzi sankcji prokuratorskich przy tak blahych i domiemanych zarzutach Odpowiedz Link Zgłoś
aleks.sander Re: Sąd nie bedzie osmieszal 31.08.07, 12:21 rysiu_lubicz napisał: > i nie zatwierdzi sankcji prokuratorskich przy tak blahych i > domiemanych zarzutach Spoko .... dobierzemy skład prawych i sprawiedliwych.... po naszej stronie... Odpowiedz Link Zgłoś
freemarsjanin Premier:To klamstwo,ze jestem niskoroslym faszysta 31.08.07, 11:28 Naprawde lubie przebierac sie za dziewczynke i razem ze Zbysiem bawic sie lalkami w dom... Hmmm, no czasami w lekarza.... Odpowiedz Link Zgłoś
rmstemero Dziwne 31.08.07, 11:49 Jesli Kaczmarek (za ktorym nie przepadam) nie dopuscil sie zdrady tajemnicy panstwowej (zwanej tutaj "przeciekiem") to zwolnienie go przez Jarka K. bylo bezzasadne, pogon za nim rowniez, nagonka nan oczywiscie tez a przede wszystkim ciaganie go po przesluchaniach i koniecznosc skladania zeznan w sprawie przecieku raczej nieuzasadniona. W trakcie tych zeznan dotyczacych czynu, ktorego jak twierdzi prokuratura, nie popelnil, mial zlozyc falszywe zeznania. Czy ja zwariowalem czy matka kurka znow ma racje? www.matka-kurka.net/post/?p=952 Ludzie pomozcie!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rmstemero Re: Dewiza PiS - Posiedzi to zmięknie 31.08.07, 12:01 Czy tak jest w Polsce teraz "normalnie?" Odpowiedz Link Zgłoś
firmland Re: Kaczmarek, Kornatowski i Netzel ponownie w pr 31.08.07, 11:59 niech im ziemia lekka bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
q3000 Kaczmarek milczy ale jest przesłuchiwany- dziwne 31.08.07, 12:01 Kłania się Lukaszenka i jego sposoby walki z politycznymi przeciwnikami. Ufff !!! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks.sander Średnio inteligentny dzielnicowy załatwił by 31.08.07, 12:14 problem z przesłuchaniem. Zawezwał by klienta poprostu w charakterze świadka do sprawy np. "przecieku moczu do majtek" i klient musiałby składać zeznania . A tak animatorzy tej sprawy stawiając gościowi zarzuty popełnienia przestępstwa poszli mu na rękę ( kruk krukowi oka nie wykole) bo gość skorzystał z przysługującego mu w takiej sytuacja prawa odmowy składania zeznań......i Zero odpowiedzi na pytania.... Odpowiedz Link Zgłoś
atena48 Re: o, ktos w koncu lapie o co chodzi...... 31.08.07, 14:16 przecież nic konkretnego nikt nie może powiedzieć dla dobra śledztwa. Myślę , że powinniśmy uzbroić się w cierpliwość - sprawa się sama wyświetli w stosownym czasie. Odpowiedz Link Zgłoś
r306 Atenko - gdyby cos bylo to Wprost juz by napisalo 31.08.07, 14:26 Organ prasowy prokuratury ma swoja strone internetowa - szybko aktualizja - gdy dostana info od Zibry ;) Odpowiedz Link Zgłoś