sorapis Premier: Zrobiliśmy krzywdę Marcinkiewiczowi 02.09.07, 13:31 Chory na władzę i od władzy człowiek. Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 Zrobiliśmy wielką krzywde Kaczyńskim !!!!!!!! 02.09.07, 13:34 dając im władze!.. Wychodowalismy bolszewickie żmije, i teraz mamy TERARIUM ! Odpowiedz Link Zgłoś
yvesl Re: Zrobiliśmy wielką krzywde Kaczyńskim !!!!!!!! 02.09.07, 13:35 pierot6 napisał: > dając im władze!.. Wychodowalismy bolszewickie żmije, i teraz mamy > TERARIUM ! Wybierzemy ich znów !!! Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 Re: Zrobiliśmy wielką krzywde Kaczyńskim !!!!!!!! 02.09.07, 13:40 wy łajzy, tak! Polacy NIE! Odpowiedz Link Zgłoś
jama.314 Re: Zrobiliśmy wielką krzywde Kaczyńskim !!!!!!!! 02.09.07, 13:42 Kaczyńscy, to zło ! Odpowiedz Link Zgłoś
travel_wawa Re: Zrobiliśmy wielką krzywde Kaczyńskim !!!!!!!! 02.09.07, 13:41 Faszym ma jednak ograniczone poparcie. Elektorat odmłodniał, mochery się wykruszają. A na te wybory, Wielka Emigracja przyjedzie. Granic nie zamkniecie :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
agni.r Re: Zrobiliśmy wielką krzywde Kaczyńskim !!!!!!!! 02.09.07, 16:48 travel_wawa napisał: > Faszym ma jednak ograniczone poparcie. > Elektorat odmłodniał, mochery się wykruszają. > A na te wybory, Wielka Emigracja przyjedzie. > Granic nie zamkniecie :))))) Gratuluję optymizmu, naprawdę. Ale jesli nie? odechciewa się..... Odpowiedz Link Zgłoś
jacek226315 Re: Zrobiliśmy wielką krzywde Kaczyńskim !!!!!!!! 02.09.07, 15:08 a warszawiacy przestrzegali przed wyborem Kaczynskich,byl zerowym prezydentem Warszawy i takim jest prezydentem Polski Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Premier: Zrobiliśmy krzywdę Marcinkiewiczowi 02.09.07, 13:36 Panie premierze,dlaczego jest pan takim małym człowiekiem? Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 za to ty go za dużo wcinałeś i zabrakło miejsca na 02.09.07, 14:19 rozum, co? Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorzlowicki Premier: Zrobiliśmy krzywdę Marcinkiewiczowi 02.09.07, 13:39 nie można patrzeć na to jak ten Stasiński męczył się w loży prasowej, jak GW i michnikowszczyzna pada w agonii wraz ze swą III RP oraz pupilkami z PO SLD LiD, żałośni jesteście jak wciąż Stasiński bronił skorumpowanego Kaczmarka - może był to człowiek PiS ale gdy popełnił przestępstwo został od razu ukarany czyli odsunięty od władzy, za to Tusk wciąż chroni Schetynę, którego kilku dziennikarzy śledczył już dwa-trzy lata temu oskarżało o malwersację finansowe, Tusk nie jest w stanie zagwarantować temu społeczeństwu, że w razie korupcji pozbędzie się sowich koleżków tak jak robią to kaczuszki, wciąż Stasiński powtarza jak modlitwę kłamstwa Kaczmarka, nie pomogą wam w sprzedaży kolejne książki i CD jeśli będziecie ogłuszać czytelników swoją hipokryzją, michnikowszczyzna strasznie zatruła w świecie dziennikarzy środowisko ale na szczęście ludzie już przeglądają na oczy, wasza pozycja spada, dla was to straszne ale dla nas zwykłych ludzi to aż miło patrzeć, że III RP się kończy, kończą się wszystkie kasty nietykalnych lekarzy-prawników-milionerów- polityków i in. Czas na normalność gdy w jednej celi siedzi zwykły obywatle złodziejaszek i poseł złodziejaszek, gdy obok gwałciciela siedzi poseł gwałciciel Odpowiedz Link Zgłoś
ffamousffatman Re: Premier: Zrobiliśmy krzywdę Marcinkiewiczowi 02.09.07, 14:29 @grzegorzlowicki: "Stasiński bronił skorumpowanego Kaczmarka - może był to człowiek PiS ale gdy popełnił przestępstwo został od razu ukarany czyli odsunięty od władzy" JEDYNE CO PRAWDA: "odsunięty od władzy" i "był (byl? - nie mowcie hop, walka o wladze w pisie trwa) to człowiek PiS" - popelnil przestepstwo? jakie? ukarany? skorumpowany? jakies oskarzenie? "Tusk wciąż chroni Schetynę, którego kilku dziennikarzy śledczych już dwa-trzy lata temu oskarżało o malwersacje finansowe" - przed ktorym SADEM? "wasza pozycja spada, dla was to straszne ale dla nas zwykłych ludzi to aż miło patrzeć," - NA RAZIE TO PISU SPADA. "kończą się wszystkie kasty nietykalnych lekarzy-prawników-milionerów-polityków" - A ZACZYNAJA ZNACHOROW? Ciekawe okreslenie katostrofalnego spadku ilosci przeszczepow wywolanego przez Ziobre. No, ale za te morderstwa nie pojdzie Ziobro siedziec, mimo ze zabije jeszcze nie jednego. "Czas na normalność gdy w jednej celi siedzi zwykły obywatle złodziejaszek i poseł złodziejaszek" to pis, OD WCZORAJ, kogos (np posla zlodzieja) posadzil? LUDZIEEE!!! NOWINA, PODOBNO PIS JAKIEGOS POSLA, OD WCZORAJ, POSADZIL ZA ZLODZIEJSTWO - po cichu? bez odebrania immunitetu? Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorzlowicki Re: Premier: Zrobiliśmy krzywdę Marcinkiewiczowi 02.09.07, 16:09 twoim problemem jest tyo, ze niechcesz widziec jak stacza sie twoja oblubienica - PO, to nie Ziobro wstrzymal przeszczepy, tylko spoleczenstwo nie ma zaufania do lekarzy, ktorzy posiadaja w domu po 500 butelek whisky, 400 sztuk drogocennych przedmiotow itp, a moze wierzysz woszczerowiczowi, ze o polnocy jedzie do milionera krauzego by porozmawiac o problemach corek leppera? a moze schetynie co nagle sie wzbogadził? moze wygral w totoka ? tacy jak tyu niechca przejrzec na oczy bo wola sluchac tego co wygaduje Tusk-Miller- Olejniczak-Stasinski i cala michnikowszczyzna, dlatego ten kraj daleko nie zajdzie, zreszta z takimi komentarzami jak twoj na temat mojego postu pokazujesz, ze ta komunowyborcza gazetka dużo zrobiła w umysłąch ludzkich, dlatego 2 mln ludzi wyjezdza z polski bo chce uciec od tych wszystkich układzikow maluczkich ludzi z PO i Gazety Wyborczej Odpowiedz Link Zgłoś
ffamousffatman Re: Premier: Zrobiliśmy krzywdę Marcinkiewiczowi 02.09.07, 17:34 mialbym w domu 500 butelek (pustych) whiskey/whisky/burbona gdybym ich nie wyrzucal TYLKO NIE WIEM CZEGO TO DOWODZI - POZA TYM ZE OD POKOLEN NIE JESTEM MUZULMANINEM Odpowiedz Link Zgłoś
ffamousffatman Re: Premier: Zrobiliśmy krzywdę Marcinkiewiczowi 02.09.07, 17:38 Grzglo znasz? Odpowiedz Link Zgłoś
jama.314 Polacy!..Nie róbmy krzywdy Kaczyńskim!!!!! 02.09.07, 13:48 nigdy więcej ICH nie wybierajmy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rumano33 Re: Polacy!..Nie róbmy krzywdy Kaczyńskim!!!!! 02.09.07, 13:52 popieram!..nigdy więcej.. Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider Re: Omylny premier 02.09.07, 14:19 stawiam na prezydenta, pewnie okaże sie że wypadł z szarej sieci i tworzył tzw. układ Namiestnikowski. wuetend napisał: > kto "wykruszy" sie nastepny? Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 Re: Yvesi.. opowiedz o swoich przodkach w SS.... 02.09.07, 13:59 nie opowie!.. to rodowe sakrum.. Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Re: GW wycina ~~ PRO-- pisowskie posty:)~~ 02.09.07, 13:57 Naprawdę wycina te wypociny?:) Odpowiedz Link Zgłoś
ffamousffatman Re: GW wycina ~~ PRO-- pisowskie posty:)~~ 02.09.07, 14:04 nie wycina _ jest taki ruch, ze ich marne serwery nie nadazaja trz'a czekac i po 5min na wyswietlenie Odpowiedz Link Zgłoś
slavik222 Kaczorku, nie p...l,nie zniżaj sie dopoziomu Tuska 02.09.07, 14:02 Kompleksy,kompleksy.Rób człowieku swoje. Marcinkiewicz bedzie uznany za najlepszego premiera Wolnej Polski. Sam nic nie zrobisz.Złodzieje, cwaniacy zapędzą Ciebie w ciemny róg i skończysz w pierdlu nie za niewinność, ale za bufonadę za chamstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
niutt Premier: Zrobiliśmy krzywdę Marcinkiewiczowi 02.09.07, 14:02 Pierwszy raz zgadzam się z tym co mówi premier; z tym co mówi o Marcinkiewiczu - Pacynka robiła show, a ciemny lud to kupił. Zazdrość Kaczyńskiego o popularność szmacianego ludzika strąciła go w przepaść. Chociaż trzeba przyznać, że Kaczyński załatwił mu bardzo dobrą fuchę. Odpowiedz Link Zgłoś
drzezi KAczor ma dowcip 02.09.07, 14:03 Musze sie przyznac ze Jaro ma dowcip, faktycznie Kazio niezle sie prezentowal na balach, w samochodach, o otoczke medialna dbal bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 Za PZPR,Kryżego w rządzie..Odpowiedziany układ ! 02.09.07, 14:04 Kaczyńscy-Ziobro-Lenin ! Odpowiedz Link Zgłoś
kaczylechu zobiłeś krzywde całej Polsce 02.09.07, 14:05 psychopato! Swoim zachowaniem zobiłeś krzywde całej Polsce.Wynoś się!! Odpowiedz Link Zgłoś
ania1023 zomo 02.09.07, 14:07 krzywde to Wy robicie Polsce. Zomowcy! patrz.pl/?227517 Odpowiedz Link Zgłoś
mlaszczacy.kaczor Re: zomo 02.09.07, 14:09 Cała prawda o Kaczyńskim 1. Nie będę premierem, gdy mój brat będzie prezydentem 2. Nie będzie koalicji z Samoobroną 3. Cieszę się, ze będę na pierwszej linii walki z Samoobrona (J). 4. My w kolejnej kompromitacji i w otwieraniu Samoobronie drogi do władzy w Polsce uczestniczyć nie będziemy 5. Nie poprzemy nikogo z wyrokiem sadu lub przeciwko komu toczą się sprawy sadowe. To jest sprzeczne z ideałami PIS 6. W-ce minister sprawiedliwości nie ścigał i nie osadzał w wiezieniu działaczy opozycji w latach 70 7. Wybudujemy trzy miliony mieszkań. 8. Wprowadzimy szybko niższe podatki. 9. Wycofamy wojsko polskie z Iraku. 10. Prawie 200 km autostrad w 2006, to nasza zasługa. 11. Tylko 6 km autostrad w 2007, to wina SLD. 12. Marcinkiewicz, to premier na całą kadencje. 13. Pomożemy Stoczni (UE chce zwrotu 4 mld). 14. Zredukujemy administrację państwową 15. W rządzie nie będzie byłych członków PZPR. Dla mnie, raz dane słowo, jest święte... (Jarosław Kaczyński 10 VII 2006) Odpowiedz Link Zgłoś
mlaszczacy.kaczor Premier: Zrobiliśmy krzywdę Marcinkiewiczowi 02.09.07, 14:25 LEchujArek to najwieksza pomylka w polityce po 1989roku Odpowiedz Link Zgłoś
xx51 Premier: Zrobiliśmy krzywdę Marcinkiewiczowi 02.09.07, 14:27 a wy dwaj bracia ile krzywdy ludziom zrobiliscie, niedlugo was rozliczymy Odpowiedz Link Zgłoś
mlaszczacy.kaczor Re: Ale wesz. Brzydze się takimi dupkami. 02.09.07, 14:34 Za zla pogode winny uklad i PO Odpowiedz Link Zgłoś
smok_sielski Premier: Zrobiliśmy krzywdę Marcinkiewiczowi 02.09.07, 14:37 Krauze - jak każdy inny obywatel - ma prawo powiedzieć co chce swoim znajomym, niezależnie od tego kim są. smok Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski Premier: Zrobiliśmy krzywdę Marcinkiewiczowi 02.09.07, 14:38 A ja go tak kochałem. Zrobiłem go premierem, kręcąc jak pacynką (ale delikatnie), potem kandydatem na prezydenta Warszawy, mając pewność, że przegra.A co, że go kazałem Ziobrze podsłuchiwać? A co, takiemu politycznemu szczeniakowi, można bez reszty kraj zawierzyć?! Zresztą Ziobro, po prostu tak ma,że musi. Krótko mówiąc zaznał tyle dobroci. A on mi tak wbrew! To smutne. Wasz Wódz P.S. Ale wiedzcie, że na Ziobrę mam oko. Bo cholernik coś za bardzo popularny. Nawet więcej niż ja. A czegoś takiego nie znoszę! Odpowiedz Link Zgłoś
aleksander51 Premier: Zrobiliśmy krzywdę Marcinkiewiczowi 02.09.07, 14:39 kartofel do piet nie dorasta p.Marcinkiewiczowi.......proszę nie pokazujcie juz tej obludnej geby Odpowiedz Link Zgłoś
ffamousffatman Re: Premier: Zrobiliśmy krzywdę Marcinkiewiczowi 02.09.07, 14:43 Nie ma takiego gooffna, ktorego Jarek nie wyprodukuje. Nie ma takiego gooffna, ktorego Lechu (i wyborca z Czarnej Bialostockiej) nie przelknie. Odpowiedz Link Zgłoś
blg41 Przede wszystkim skrzywdziłeś Polaków 02.09.07, 14:42 Przede wszystkim Jaru kaczy zrobiłes z przybocznymi wielką krzywdę Polakom. Ale mam nadzieje, że wam sie odpłacą. Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Re: Przede wszystkim skrzywdziłeś Polaków 02.09.07, 15:16 blg41 napisał: > Przede wszystkim Jaru kaczy zrobiłes z przybocznymi wielką krzywdę > Polakom. Ale mam nadzieje, że wam sie odpłacą. ========================================= Ale tak naprawde: "przede wszystkim", to kwaczor robi was wszystkich w bambuko, jak nie przymierzajac tatulo Rydzyjek swoje stado owiec i baranow. Od pamietnej wypowiedzi, ze Marionetkiewicz jest premierem na cala kadencje, wszyscy ludzie, nawet zaledwie majacy kontakt z polityka wiedzieli, jaka przyszlosc czeka Polske. Marionetkiewicz doskonale wiedzial, co go czeka, ale napewno nie zaluje. To to byly najpiekniejsze dni jego zycia. Bale, przyjecia, piekne panienki, dyplomatyczne spotkania i bicie piany wymownie swiadcza o zaangazowaniu tego clowna w sprawy Kraju. Kwaczor obludnie buduje swoj "PR", a Forumowicze daja sie wodzic za nos jak smarkacze. Po co sie pozniej dziwic i narzekac, ze rzadzacy biora opinie spoleczna za idiotow? A opinia spoleczna, to takze (i to w sporej czesci) takze PT (Przebywajacy Tutaj) Forumowicze. Przestancie wreszcie na siebie pluc i szczekac. Zacznijcie myslec. Odpowiedz Link Zgłoś
ffamousffatman Re: Przede wszystkim skrzywdziłeś Polaków 02.09.07, 17:43 to nie czas na myslenie to KAMPANIA wyborcza od muslenia sa nieoplacani autorzy "tolstych zurnalow" Odpowiedz Link Zgłoś
maxymus1 Premier: Zrobiliśmy krzywdę Marcinkiewiczowi 02.09.07, 14:45 Ja mam taką prośbę małą, mianowicie uprzejmie proszę żebyście skinsyny, Pana Premiera nie obrażali! Bo ja was obraże chamy jedne, gnojki! Minie wypada zareagować na to wasze sqrvysyństwo, bo go wybierałem i będę wybierał.OK, mnie możecie naubliżać, mam to w dup.e, ale od Premiera wara swołocz jedna! Odpowiedz Link Zgłoś
mlaszczacy.kaczor Re: Premier: Zrobiliśmy krzywdę Marcinkiewiczowi 02.09.07, 14:47 maxymus1 napisał: > Ja mam taką prośbę małą, mianowicie uprzejmie proszę żebyście skinsyny, Pana Pr > emiera nie obrażali! Bo ja was obraże chamy jedne, gnojki! Minie wypada zareago > wać na to wasze sqrvysyństwo, bo go wybierałem i będę wybierał.OK, mnie możecie > naubliżać, mam to w dup.e, ale od Premiera wara swołocz jedna! LeCHUJarkowi na pohybel Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Re: Premier: Zrobiliśmy krzywdę Marcinkiewiczowi 02.09.07, 14:55 Kaczyści siedzieli w jednym worku, dzisiaj się pożarli i są współodpowiedzialni za to, co się w Polsce działo przez ostatnie dwa lata. Janusz Kaczmarek jako były prokurator krajowy, do niedawna szef MSWiA, jeden z najbardziej zaufanych ludzi prezydenta i premiera, dzisiaj oskarża władzę, że działania prokuratury i służb specjalnych były motywowane politycznie. Uważam, że może on odegrać rolę świadka koronnego w tej sprawie. Przecież takimi świadkami niekoniecznie są ludzie o świetlanej przeszłości i super sympatyczni. Kaczmarek nie jest bohaterem mojej bajki, ale może być bardzo przydatnym świadkiem ujawniającym podłości kaczyzmu. Odpowiedz Link Zgłoś
ffamousffatman Re: Premier: Zrobiliśmy krzywdę Marcinkiewiczowi 02.09.07, 17:53 @maxymus1: to go wybieraj, vooy z toba i z takim premierem taka premiere zamyka sie po jednym wystawieniu Odpowiedz Link Zgłoś
lolop7 jarek to rodzice zrobili ci krzywde ze nie poslali 02.09.07, 14:46 cie do psychiatry jak jeszcze mozna bylo cos zrobic z twoja choroba umyslowa, Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Będą oskarżać siebie wzajemnie... 02.09.07, 14:52 Uważam, że w kaczystowskim rządzie jest grupa zdewiowanych politycznie osób, do których zaliczę Ziobrę, Szczygłę, Macierewicza i Kamińskiego. Ich ulubionym zajęciem jest szukanie haków, podsłuchiwanie. To jest grupa niesłychanie niebezpieczna. Oni za chwilę będą podsłuchiwać i oskarżać samych siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Klan Marcinkiewiczów zagrażał Kaczyńskim... 02.09.07, 14:50 Klan Marcinkiewiczów.. Tajniacy musieli przecież donieść J. Kaczyńskiemu o niebywałym wręcz szczęściu biznesowym, jakie dotknęły brata Kazimierza - Arkadiusza Marcinkiewicza. Kupił gorzowskie kino Kopernik razem z działką. Za wszystko zapłacił 850 tys. zł, choć po drugiej stronie ulicy mniejszy budynek sprzedano za 1 mln 200 tys. zł. Nie minęło czasu wiele, gdy pan Arkadiusz kino sprzedał za... 3,9 mln zł. Arkadiusz Marcinkiewicz kupił też 5,5 ha ziemi na obrzeżach Gorzowa w Santocku. I też uzyskał fantastyczne przebicie. Za hektary warte na wolnym rynku 2 mln zł zapłacił 325 tys. zł. Już po roku zarobił na tym interesie 1000 proc., bo teren przeznaczono pod budownictwo mieszkaniowe. Dlatego państwo, które pragnie być wolne od plagi korupcji, zainteresowało się, kto stoi na czele Klanu Marcinkiewiczów? Uważam, że były podstawy, żeby CBA wzięło go pod szkło powiększające! Pytanie czy zrobiono to zgodnie z prawem? Odpowiedz Link Zgłoś