pakulec Tłumaczenia ABW i CBA ;-))) 03.09.07, 14:14 jakoś nie daje im wiary, Zreszta Krauze sam jest sobie winien - po co wspierał PiS Lecha K. w wyborach w 2005 roku? Odpowiedz Link Zgłoś
irma223 Re: Tłumaczenia ABW i CBA ;-))) 03.09.07, 14:50 Chciał być pewnie grzecznie ze wszystkimi, dalej robić swoje i opłacać, jak to już tu na forum zauważył, nadal grzecznie największe podatki ("największy płatnik") Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: Tłumaczenia ABW i CBA ;-))) 03.09.07, 14:53 teraz Pis znalazło sobie większego płatnika jakim jest cała Polska, więc po się liczyć z takim Krauze Odpowiedz Link Zgłoś
kozk Zawracanie kijem Wisły ! Tam CBA nie skierowano 03.09.07, 14:16 po to , by wręczyć wezwanie do stawiennictwa Krauzemu w prokuraturze . Żadnych innych czynności nie przeprowadzono . Dlaczego , na czyje polecenie ? Odpowiedz Link Zgłoś
rafvonthorn Re: Zawracanie kijem Wisły ! Tam CBA nie skierowa 03.09.07, 15:42 A propos Wisły... Jak najłatwiej rozbić krę na rzece? Napisać na lodzie "Układ" i zadzwonić po CBA... Odpowiedz Link Zgłoś
imagistyk ABW i CBA zaprzeczyły, by była interwencja prez.. 03.09.07, 14:16 Czy Lech K. to capo ti tutti capo ? Odpowiedz Link Zgłoś
irma223 ABW i CBA zaprzeczyły, by była interwencja prez.. 03.09.07, 14:18 Widocznie ja mam jakieś inne i nietypowe skojarzenia... Rozbawiło mnie to "największy płatnik", bo to przecież PROKOM (firma Krauzego) tworzył program PŁATNIK dla ZUS-u, nie bez kłopotów zresztą... Dla mnie pierwsze i jedyne skojarzenie... Jak z szarady... Odpowiedz Link Zgłoś
loppe kłamstwa przetykane prawdziwymi elmentami? 03.09.07, 14:23 na pewno prawda jest że GW to jedna z najmniej rzetelnych gazet Odpowiedz Link Zgłoś
r306 Jak zdefiniujesz "rzetelnosc prasy'? ;) 03.09.07, 14:25 I jako kontrprzyklad jaki tytul podasz? Odpowiedz Link Zgłoś
ffamousffatman Re: Jak zdefiniujesz "rzetelnosc prasy'? ;) 03.09.07, 14:32 bo nie rozumiem: w ivrp inwigiluje sie zamiast dostarczania wezwan na przesluchanie? Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Jak zdefiniujesz "rzetelnosc prasy'? ;) 03.09.07, 14:35 Może zechcesz pierwszy zdefiniować Odpowiedz Link Zgłoś
r306 To nie ja stawialem teze moj drogi. 03.09.07, 14:43 Nie na mnie wiec ciazy obowiazek dowodu.... Odpowiedz Link Zgłoś
ffamousffatman Re: To nie ja stawialem teze moj drogi. 03.09.07, 16:03 @r306: podniosles problem rzetelnosci prasy i na tobie wiec ciazy obowiazek dowodu - TAKIE SA ZASADY, KTO ICH NIE PRZESTRZEGA TEN ZIO... DOOPEQ! Odpowiedz Link Zgłoś
ffamousffatman Re: To nie ja stawialem teze moj drogi. 03.09.07, 16:05 SORRY!, r306, nie zauwazylem, ze to cytat. za usprawiedliwienie mam pospiech. Odpowiedz Link Zgłoś
nowe_rozdanie Re: kłamstwa przetykane prawdziwymi elmentami? 03.09.07, 15:05 A co wg Ciebie znaczy rzetelność? Dość subiektywne jest, kto jest rzetelny, a kto nie, zgodzisz się? Dla wyznawcy Rydza rzetelność to zupełnie coś innego, niż dla widzów takiego TVN 24. Zatem polecam nie nadużywać słów, które dla każdego mogą znaczyć co innego. Odpowiedz Link Zgłoś
r306 Przeciez on ma nawet problem ze zdefiniowaniem 03.09.07, 15:08 tego slowa.... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Przeciez on ma nawet problem ze zdefiniowanie 03.09.07, 16:38 proponowałbym definicje słownikową jesli nie masz nic przeciwko temu?:) Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Jaki slownik wyjasnia haslo 03.09.07, 16:41 jesli masz coś przeciwko słownikowemu znaczeniu "rzetelna" oraz "prasa" to zaproponuj wreszcie te swoją definicję "rzetelna prasa":) Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re: do baterii r306! 03.09.07, 16:45 Gościu, poczytaj a potem dupcyj dalej! www.gazetawyborcza.pl/1,75478,4454086.html hej! Odpowiedz Link Zgłoś
r306 Jeszce nie zakumales, ze czegos takiego nie ma? 03.09.07, 16:54 I dlatego tak dlugo Cie naciskam na podanie definicji? Aby dokonac tego odkrycia, musiales zaczac szukac w slowniku? Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: kłamstwa przetykane prawdziwymi elmentami? 03.09.07, 16:35 dla mnie np. rzetelna gazeta to taka która w piątek rano żąda dowodów w sprawie celowości zatrzymania Kaczmarka (a nie jak GW wydaje już wyrok na władze:)), a w sobotę potwierdza powagę tych dowodów (a nie jak GW - nic sie nie stało:))) Odpowiedz Link Zgłoś
nowe_rozdanie ABW i CBA zaprzeczyły, by była interwencja prez.. 03.09.07, 14:34 Święczkowski - który mówił, że jest "porażony" językiem, jakiego Kornatowski używa - zapytany czy jego zdaniem oznacza to, że Krauze miałby opłacić Kornatowskiego, odparł, że "takie ma wrażenie". "Takie ma wrażenie" - umieram ze śmiechu, tudzież zażenowania. Jak tak wysoko postawiony funkcjonariusz może opierać opinie w tak ważnej sprawie na swoim wrażeniu??? Nie powiem, jakie ja mam wrażenie patrząc na jego fotę. Tak samo, jak Big Brother Jarek wczoraj w "Kawie na ławie" - "Wg zdrowego rozsądku" Kaczmarek jest winny. Gdzie tu prawo, gdzie dowody, liczy się "zdrowy rozsądek" i "wrażenie". Ech. Odpowiedz Link Zgłoś
r306 Bezkarnosc Ziobry w tym wzgledzie 03.09.07, 14:42 I slepa wiara "ludu" w ministra, rodzi wlasnie takie "potwory". Swoja droga, ciekawostka: pytany o swietne wyniki w sondazach Marcinkiewicza, Jaroslaw Kaczynski przytominie zauwazyl, ze wynika to z faktu, ze Marcinkiewicz swietnie prezentowal sie na balach i quadach :) Ciekawe, czy gdy Ziobro zacznie ciagnac w dol PiS i zostanie odstrzelony, Kaczynski stwierdzi, ze dobre notowania Ziobry wynikalay z dobrej prezencji ministra sprawiedliwosci na konferencjach prasowych...... Swoja droga, musi cierpiec Jarus - bo on takich notowan sie dochrapac nie moze - a stara sie wszak bardzo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ffamousffatman Re: ABW i CBA zaprzeczyły, by była interwencja pr 03.09.07, 14:53 a ja gupi myslalem ze Święczkowski MA DOSTARCZAC DOWODY a nie WRAZENIA Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 Kłamią jak Ziobro,Rydzyk i bure suki ! 03.09.07, 14:40 Ktos liczył,że sie przyznają?... ten duren! Odpowiedz Link Zgłoś
roman337 Ci dwaj, to maja byc ikonami prawdy?..ha,ha,ha ! 03.09.07, 14:51 to znaczy,że GW trafiła ich w punkt! Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec to są ikony prawdy wg PiSu 03.09.07, 14:58 jest to trzeci wymiar prawdy wg Ks Tischnera tzw. gó..-prawda Odpowiedz Link Zgłoś
pilot.pirx.2006 Re: ABW i CBA zaprzeczyły, by była interwencja pr 03.09.07, 14:53 Jest dobre słowo, którym mozna opisać poczynania braci K. - to nie jest walka z układem, to jest : www.slownik-online.pl/kopalinski/144A655757B51451412565B8001D6D4D.php Odpowiedz Link Zgłoś
irma223 Re: ABW i CBA zaprzeczyły, by była interwencja pr 03.09.07, 14:57 Dobre! Odpowiedz Link Zgłoś
ffamousffatman Re: ABW i CBA zaprzeczyły, by była interwencja pr 03.09.07, 15:16 wszak to pisze od kilku dni ze to wewnatrzpisowka ukladowa dintojra Odpowiedz Link Zgłoś
ffamousffatman Re: ABW i CBA zaprzeczyły, by była interwencja pr 03.09.07, 15:36 CBA i ABW zaprzeczaja jakoby opuscily biuro Prokomu W WYNIKU telefonu Krauzego do prezydenta. CBA i ABW opuscily biuro Prokomu PO telefonie Krauzego do prezydenta. "PO" i "W WYNIKU" byly zwykla, niezamierzona i przypadkowa koincydencja. Powyzsze mozg Patryoty i Pisowca, jak widac po postach, przyjmuje bez popitki. Odpowiedz Link Zgłoś
tierralatina Kabaret... 03.09.07, 14:56 Chyba nikt normalnie myslacy nie spodziewal sie, ze CBA i ABW zwolaja konferencje prasowa aby powiedziec "tak prezydent poprosil nas, abysmy zostawili jego znajomego - pana Krauze - w spokoju"... Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Kabaret... 03.09.07, 15:05 tierralatina napisał: > Chyba nikt normalnie myslacy nie spodziewal sie, ze CBA i ABW > zwolaja konferencje prasowa aby powiedziec "tak prezydent poprosil > nas, abysmy zostawili jego znajomego - pana Krauze - w spokoju"... Nie. Ale myślałem, że powiedzą: proszę państwa, oto pusta kaseta. Dowód, że nie nagrywaliśmy. Odpowiedz Link Zgłoś
kiks11 Święczkowski: Jestem porażony językiem Kornatowski 03.09.07, 15:03 cha cha, a pan Ś. to jak sie wk.rwi to mówi: szanowny panie jestem oburzony pańską nieudolnością, proszę o pilne wykonanie zadania, w przypadku opieszałości będę bardzo zdenerwowany i będę pana uważał za nieudacznika. Myslę, że patrząc na tą facjatę, na któej powinien raczej siedzieć będzie to brzamiało znacznie krócej. Odpowiedz Link Zgłoś
intel-e-gent Nie wiem jak Wy, ale ja im nie wierzę 03.09.07, 15:07 W końcu ABW z jakiegoś powodu 13 lipca nagle odpuściła. Poza tym Kaczmarek przed wyprawą do Mariotta rozmawiał z Lechem Aleksandrem Kaczyńskim. Coś jest na rzeczy i szefowie policji politycznych chyba mijają się z prawdą... Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Ziobro sypie gdański układ... 03.09.07, 15:10 Tak od Janusza Kaczmarka poprzez Ryszarda Krauzego dochodzimy do sławnej kancelarii prawnej z Sopotu. Nic dziwnego, że macki gdańskiego układu prowadzą do Kancelarii Prezydenta!!! NIE, 6.09.2007, nr 36 (884)Tajna kancelaria prezydenta RP Kaczmarek gdy był ministrem spraw wewnętrznych, powołał na szefa swojego gabinetu politycznego Kamila Zeidlera. (…) Kamil Zeidler (…) to syn Mirosława Seidlera znanego zabytkoznawcy, najbliższy współpracownik i przyjaciel Longina Pastusiaka. („GW”: spec służby przeszukiwały dom dyrektora gabinetu politycznego ministra i mieszkanie jego rodziców, czego szukano nie wiadomo?) Kamil Zeidler odbywał aplikację radcowską w Kancelarii Radców Prawnych i Adwokatów dr M. Głuchowski, dr A. Jedliński, dr J. Rodziewicz, adw. A.Zwara z Sopotu. W tej chwili w oddziale warszawskim tej kancelarii aplikację odbywa Eliza Seidler, młodsza siostra Kamila. A ta kancelaria jest teraz najważniejszą kancelarią w POLSCE. Jednym z głównych znamienitych prawników tej kancelarii jest Adam Jedliński. Adam Jedliński jest również przewodniczącym Rady nadzorczej sławetnej Spółdzielczej Kasy Oszczędnościowo-Kredytowej (SKOK) (…) ukochanego dziecka PiS. (…) Pracował w niej Przemysław Gosiewski a Lech Kaczyński zasiadał we władzach SKOK. Kolejny pracownik tej kancelarii Andrzej Zwara był właścicielem Agencji FM zajmującej się reklamą. (Firmy; PKO BP, BIG Bank Gdański, Hestia, Stell i SKOK). Swoje udziały Andrzej Zwara sprzedał żonie Tomasza Tarnowskiego, którego brat był doradcą premiera Marcinkiewicza. (…) Ojciec Janusza Kaczmarka, Kazimierz Kaczmarek, jest wiceprezesem Centrum Haffnera. Spółka ma dwóch udziałowców; władze miasta Sopot oraz prywatną Firmę NDI. Spółka ma wybudować centrum kongresowo-konferencyjne „Dom Zdrojowy” w najbardziej atrakcyjnym miejscu Sopotu, przy molo. W Radzie nadzorczej Spółki Centrum Haffnera jest dr Marek Głuchowski i adw. Andrzej Zwara. Kancelaria prawna Głuchowski, Jedliński, Rodziewicz i Zwara obsługiwała prawne powstanie tego przedsięwzięcia. (…) Wśród klientów kancelarii-czym sama się chwali są potężne instytucje państwowe i firmy Krauzego (układ); TVP SA, Polskie Radio SA, Poczta Polska SA, Prokom Software SA, Budimex SA, Prokom Investments SA, Państwowa Wytwórnia Papierów wartościowych SA, (…) Kancelaria doradza też Archidiecezji Warszawskiej. Warto też pamięta, że córka Lecha Kaczyńskiego, Marta właśnie podczas aplikacji we wspomnianej kancelarii poznała swojego drugiego męża Marcina Dubieneckiego, syna działacza SLD z Pomorza. W tej kancelarii dorabiał zleceniami sam Lech Kaczyński. Za swe zasługi dla prezydenta Kaczyńskiego mecenas Głuchowski został szefem Rady Nadzorczej Banku PKO BP, (…) a Andrzej Zwara doradza prezydentowi Kaczyńskiemu i konsultuje działania prawne Kancelarii Prezydenckiej. (…) autor W. Kuchenny, M. Wiśniowski. Odpowiedz Link Zgłoś
ffamousffatman Re: Ziobro sypie gdański układ... 03.09.07, 15:21 QRDE!!! GDYNSKIEGO!!! GDYNSKIEGO UKLADU!!! dokladnie z IILO w Gdyni, IILO im. A. Mickiewicza - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - gdansk pozwalam zaorac Odpowiedz Link Zgłoś
r306 To nie jest kwestia wiary!!!! 03.09.07, 15:40 To jest skandaliczny brak profesjonalizmu ze strony osob kierujacych CBA i ABW!!!! Jeden pierniczy, ze w siedzibie Krauzego ludzie z CBA byli wreczyc wezwanie do prokuratury na przesluchanie w charakterze swiadka. A drugi recenzuje Gazete Wyborcza i snuje domysly o platnej protekcji wobec bylego prokuratora krajowego i bylego ministra spraw wewnetrzych!!!! To jest zenujace!!! Odpowiedz Link Zgłoś
adam_l27 A GW jutro profesjonalnie przeprosi ?? 03.09.07, 15:51 I opublikuje na pierwszej stronie sprostowanie ? Czy na 10 ?? Odpowiedz Link Zgłoś
r306 Wyborca PiS - krotka charakterysytyka. 03.09.07, 15:58 1. Ma problem ze zrozumieniem tekstu pisanego. 2. Zawsze odroci kota ogonem. Za co ma GW przeprosic? Ze podala za przekazem ludzi z Prokomu, ze romozwa trwala 15 minut? Przeciez wyraznie bylo napisane, ze tak twierdzili swiadkowie rozmowy z Prokomu!!! Nigdzie GW nie powolywala sie na zrodla w CBA czy ABW! Tak wiec za co ma przeprosic GW? Moze za polska edukacje, ktora wyksztalcila nam Adasia? Odpowiedz Link Zgłoś
ffamousffatman Re: A GW jutro profesjonalnie przeprosi ?? 03.09.07, 16:10 ad adam_l27: A GW jutro profesjonalnie przeprosi?? Za co?? Odpowiedz Link Zgłoś
babcia47 ABW i CBA zaprzeczyły, by była interwencja prez.. 03.09.07, 15:16 każdy słyszy co chce usłyszeć..ja ogladajac konferencję odebrałam, że mówią o największym przedsiębiorcy, płatniku podatków lub wynagrodzeń Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ....Przeciez bylo wiadomo..... 03.09.07, 15:16 od samego poczatku.Sluzby dzialaly w zgodzie z Prawem a to boli opozycje.Kto wiec nie dzialal w zgodzie z prawem?---Podejrzani. Odpowiedz Link Zgłoś
r306 To czy sluzby dzilaja zgodnie z prawem okresla 03.09.07, 15:23 1. Sejmowa komisja do spraw sluzb specjalnych - jako organ kontrolny. Ta nadal przesluchuje (chociaz jej to utrudniano) i wnioskuje o powolanie komisji specjalnej - wszyscy ZA, jeden (wice przewodniczacy z PiS) - wstrzymuje sie od glosu. 2. Sejmowe komisje specjalne - powolywane do badania okreslonych spraw. Tych jak ognia boi sie PiS i dzieki marszalkowi Dornowi sabotuje ich powolanie. Tylko presentation moze wymyslec, ze o tym, czy slyzby specjalne dzialaja zgodnie z prawem orzekaja same sluzby........ Odpowiedz Link Zgłoś
ffamousffatman Re: ....Przeciez bylo wiadomo..... 03.09.07, 15:27 Od samego poczatku sluzby dzialaly niezgodnie z prawem - co PRAWIE pewne. Nie to jednak najbardziej boli mnie jako obywatela (choc boli), najbardziej boli po-ra-za-ja-ca NIEUDOLNOSC tych pozal-sie-boze Sluzb. Odpowiedz Link Zgłoś
szatan33 ABW i CBA zaprzeczyły, by była interwencja prez.. 03.09.07, 15:19 Najtragiczniejsze jest to, że CBA kieruje człowiek, który jeszcze kilka lat temu kierował faszystowską i przestępczą ligą republikańską. Faszysta nigdy nie zostanie uczciwym urzędnikiem. Konferencja zwołana dziś była wyraźnie dalszym ciągiem politycznego show pisu i zarazem próbą obrony gwoździa pisu. Odpowiedz Link Zgłoś
ffamousffatman Re: ABW i CBA zaprzeczyły, by była interwencja pr 03.09.07, 15:29 PiSs-show. Prosimy niezboczonych usunac sie z zasiegu moczu. Odpowiedz Link Zgłoś
behm ABW i CBA zaprzeczyły, by była interwencja prez.. 03.09.07, 15:23 Czy wypowiedzi tych panów nie podpadają pod groźby? Uważajcie "GW", niedługo was zamkną. Może jeszcze macie zachomikowane jakieś powielacze? Mogą się przydać Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: ABW i CBA zaprzeczyły, by była interwencja pr 03.09.07, 15:26 Przeciez pod wzgledem wiarygodnosci GW juz dosc dawno sie skonczyla.Pozostal symbol zwiazany z opozycja .Pozostalo przywiazanie i moze krzyzowki. Odpowiedz Link Zgłoś
ffamousffatman Re: ABW i CBA zaprzeczyły, by była interwencja pr 03.09.07, 15:31 To spie...... na forum do TwojegoDziennika. Odpowiedz Link Zgłoś
drugi-myslacy Ta rozmowa trwała minutę 03.09.07, 15:32 "Ta rozmowa trwała minutę i została zakończona przez pana prezydenta jako niestosowna." vs "15 minutowa rozmowa Krazuzego z prezydentem" - to chyba żaden problem sprawdzić? Najlepiej niech prokuratura tą rozmowę również puści publicznie (koniecznie w całości!), żeby wszyscy ludzie mogli się przekonać kto tu kłamie. No i biling by się przydał.. niemodyfikowany przez sluzby, rzecz jasna ;) Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 .....Tak padla III RP...... 03.09.07, 15:36 Wybory ktore wygra PiS przygotuja kraj na przyjecie praworzadnego panstwa-IV RP.Narazie PiS udowadnia Polakom ze z postkomuna mozna wygrac. Odpowiedz Link Zgłoś
ffamousffatman Re: .....Tak padla III RP...... 03.09.07, 15:40 ktos ma male dziatki? jak mundurki? Odpowiedz Link Zgłoś
ffamousffatman Re: .....Tak padla III RP...... 03.09.07, 15:42 Moze CBA zdalaby sie do pilnowanie mundurkow w szklach? Odpowiedz Link Zgłoś
ffamousffatman Re: .....Tak padla III RP...... 03.09.07, 15:43 to sie nazywa, presentation1, ignorowanie twoich postow Odpowiedz Link Zgłoś
ffamousffatman Re: .....Tak padla III RP...... 03.09.07, 15:45 ... a to jest post, od ktorego cie ignoruje, wesolego postowania na forum TwojegoDziennika! Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.prawiznie Re:GW i esbecja atakuje bezpardonowo PiS:) 03.09.07, 15:43 ..pis wygra wybory, przepadna politycy lajdacy jak tusk, narcyz i inna swolocz nic nie robiaca w sejmie przez dwa lata.... Odpowiedz Link Zgłoś
r306 Chyba IV RP - cos Ci sie numerki pokickaly ;) 03.09.07, 15:43 w III RP to Kaczmarek byl tylko zwyklym prokuratorem apelcyjnym. Do rangi krajowego i ministra wynisla go IV RP :) Krauze - pozyczkodawca Kaczynskiego Lecha, donator kosciola, poplecznik Lecha Kaczynskiego w wyborach prezydenckich. Lepper - wicepremier i minister w rzadzie Jaroslawa Kaczynskiego!!! Tak wiec - to jaka RP pada? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ffamousffatman Re: Chyba IV RP - cos Ci sie numerki pokickaly ;) 03.09.07, 16:00 paczta pânistwo jeszcze czwarta nie postala a juz padla moze to od poczontku padlo bylo? Odpowiedz Link Zgłoś
el_dvpa ???? 03.09.07, 15:44 ty, patrz... a ja myślałem że już żyjemy w IV (sam prezes o tym wielkokrotnie zapewniał). a ta tymczasem ma dopiero nadejśc... presentation1 napisał: > Wybory ktore wygra PiS przygotuja kraj na przyjecie praworzadnego panstwa-IV RP > .Narazie PiS udowadnia Polakom ze z postkomuna mozna wygrac. Odpowiedz Link Zgłoś
szpetny_joe Re: ABW i CBA zaprzeczyły, by była interwencja pr 03.09.07, 15:42 a dla mnie największy płatnik oznaczać może... płatnika ZUS-u. i co? ---------------------------------- Znajdzie się kij na Jarosława ryj! Odpowiedz Link Zgłoś
veto Re: ABW i CBA zaprzeczyły, by była interwencja pr 03.09.07, 15:46 wczoraj późnym wieczorem rzecznik prasowy PROKOMU zaprzeczył w TVN24 jakoby służby przerwały akcję; akurat jemu można chyba w tym przypadku wierzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
bronimir Kto uwierzy ludziom z układu Ziobry? 03.09.07, 15:47 Było już siedmiu, teraz tylko dwóch? Odpowiedz Link Zgłoś
adam_l27 60 % Polaków ?? 03.09.07, 15:52 Tych normalnych oczywiście. Bez paranoi. Odpowiedz Link Zgłoś
remeq Kaczuś właśnie poszedł śladem Łyżwy i Kiszczaka 03.09.07, 16:04 czyli przyciśnięty symuluje chorobę, żeby uniknąć / przesunąć przesłuchanie. Więc coś jest na rzeczy. Jak w nowym sejmie ruszą komisje śledcze, to chyba pan prezydent częściej będzie na zwolnieniu niż w Belwederze. Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re:a ja się pytam? 03.09.07, 15:57 Bez cóż to GieWu nie prostuje, że to było CBA a nie ABW,hę? Wszystko wskazuje, że tym źródłem był Król, bo on też twierdził na antenie TVN24, że to była ABW! Są przecie taśmy i można zweryfikować, ale Cuchnoskiemy się nie chciało, po co, lepiej brzmiało kłamstwo. Gratuluję Forumowiczom samodzielnego myślenia, smacznej papki. hej! Odpowiedz Link Zgłoś
u_bolt Re: ...ku chwale IV-ej Rzeczpospolitej ... 03.09.07, 15:50 - W kancelarii premiera Kaczyńskiego pojawił się komunistyczny szpieg - stwierdził minister Mariusz Kamiński (szef CBA) głęboko wpatrując się w oczy Bogdana Świączkowskiego (szefa ABW). - Wiem, to Stirlitz - odpowiedział Bogdan Świączkowski z zimna krwią. - Dlaczego go wiec nie aresztujesz – dociekał Mariusz Kamiński. - Nie ma sensu. I tak się wykręci. Zna „układ”....... Odpowiedz Link Zgłoś
u_bolt Re: ...ku chwale IV-ej Rzeczpospolitej ... 03.09.07, 16:25 Do gabinetu premiera Kaczyńskiego wchodzi nieznajomy. Patrząc prosto w oczy Jarosława Kaczyńskiego wykonuje jakieś dziwne gesty. W końcu mówi przyciszonym glosem: - Słonie idą na północ, a wołki zbożowe podążają ich śladem. Premier Kaczyński spojrzał na nieznajomego z wyraźnym niesmakiem i rzekł: - Co! Jeszcze jeden układ? Natychmiast dzwonię do ministra Ziobry - Odpowiedz Link Zgłoś
u_bolt Re: ...ku chwale IV-ej Rzeczpospolitej ... 03.09.07, 16:34 Prezydent Lech Kaczyński dzwoni do premiera Jarosława Kaczyńskiego: - Jarek, czy twoi ludzie nie brali z mojego sejfu tajnych dokumentów? - Zaraz wyjaśnię. Premier Jarosław Kaczyński dzwoni do ministra Ziobry: - Zbyszek, zabraliście z sejfu prezydenta tajne dokumenty? - Tak jest, panie premierze. - Odłóżcie je natychmiast! Prezydent i jego ludzie bardzo się denerwują! Odpowiedz Link Zgłoś
u_bolt Re: ...ku chwale IV-ej Rzeczpospolitej ... 03.09.07, 16:45 Lepper szedł w ciemną, bezksiężycową noc przez las. "Kaczyńscy tu byli" - pomyślał. Odpowiedz Link Zgłoś
u_bolt Re: ...ku chwale IV-ej Rzeczpospolitej ... 03.09.07, 16:51 Premier Jarosław Kaczyński ukradkiem karmił kaczki w Łazienkach. Od ukradka kaczki zdychały....... Odpowiedz Link Zgłoś
dzakarta ABW i CBA zaprzeczyły, by była interwencja prez.. 03.09.07, 15:58 Precz z kłamliwym bełkotem reżimu "kaczystów"! Odpowiedz Link Zgłoś
dzakarta ABW i CBA zaprzeczyły, by była interwencja prez.. 03.09.07, 15:59 Święczkowski, lepiej uważaj! Na ciebie "kaczyści" też mają nagrania. Odpowiedz Link Zgłoś
ryskoc ABW i CBA zaprzeczyły, by była interwencja prez.. 03.09.07, 16:03 A co, może mają powiedzieć że była interwencja L.K. I co wtedy ? J.K. stwierdzi że L.K. jest w układzie ? A może L.K. ma pomroczność jasną (za poprzedniego prezydenta był taki przypadek) i nie pamięta dokładnie tego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
amerykanin09 wow, miejmy nadzieje 03.09.07, 16:05 ze te wszystkie ludki z Pis pujda sidzec po zmianie rzadu.To coraz bardzeje przypomina jakies azjatyckie albo afrykaniskie panstewko Odpowiedz Link Zgłoś