rydzyk_fizyk 06.09.07, 07:05 Dlaczego byli członkowie PZPR - Targalski i Czabański rządzą w Polskim Radiu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jakubowska100 opublikujcie to k;;;estwo i miejmy to z głowy 06.09.07, 07:58 ganianie się z hakami, kto ma coś za kołnierzem a kto nie - mam tego już tak dość!!! dajcie nam już spokój!! opublikujcie to i koniec!! Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk Psychiczny Targalski, paranoiczny premier... 06.09.07, 08:10 ...zeszmacony Jacek Kurski (wielu innych też, ale ten chyba najbardziej)... Czy tacy mają być ludzie z pierwszych stron gazet w MOJEJ Ojczyźnie??? A przecież tak wyliczać mogę całymi godzinami. Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: Psychiczny Targalski, paranoiczny premier... 06.09.07, 10:02 sumienie.lk napisał: > ...zeszmacony Jacek Kurski (wielu innych też, ale ten chyba > najbardziej)... Czy tacy mają być ludzie z pierwszych stron gazet w > MOJEJ Ojczyźnie??? A przecież tak wyliczać mogę całymi godzinami. Odpowiedz Link Zgłoś
jaroslaw_gomulka ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^Parafraza groźby Cyrankiewicza 06.09.07, 10:16 Komusza mentalność pisiaków. Odpowiedz Link Zgłoś
asjabc śmieszność!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.09.07, 08:45 Chwila....ale skoro Czabański przyznał wcześniej rację dziennikarzom, z IAR, to Targalski po takim ekscesie powinien zostać odwołany. Tak robią normalni ludzie, nie jacyś "ludzie honoru" czy "ludzie z zasadami". Tak fatalnie jeszcze nie było, tak jednostronne Radio jeszcze nigdy nie było. Po prostu ci ludzie ośmieszają się oraz tracą twarz. To ich wybór, ale za każdym razeem trzeba im to przypomnieć, że są jak małe ludziki na dworze wielkiego autokratycznego cesarza, który ma jedynie słuszną rację. Już kiedyś byłam zdania, że mentalność ludzi PiSu jest kalką pezetperowskich aparatczyków. Tym bardziej smutne, bo czasy się zmieniły i ludzie się zmieniają, oni nie. Odpowiedz Link Zgłoś
12345ty Stary, mafijno-agenturalny układ atakuje Targalski 06.09.07, 09:09 Stary, mafijno-agenturalny układ atakuje Targalskiego. Targalski nie podoba sie łże-elitom. Odpowiedz Link Zgłoś
asjabc Re: Stary, mafijno-agenturalny układ atakuje Targ 06.09.07, 09:11 Raczej trzeźwo myślącym;) Kolejny PiSowski palant z wychowu made in PRL-PZPR:P Odpowiedz Link Zgłoś
12345ty Re: Stary, mafijno-agenturalny układ atakuje Targ 06.09.07, 09:22 Jasnowidz z przyćmoinym mózgiem "asjabc" działa na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
asjabc Re: Stary, mafijno-agenturalny układ atakuje Targ 06.09.07, 09:33 12345ty , widzisz..... ja nie urządzam sobie na forum wycieczek osobistych. Odniosłam się do sprawy, a Ty? Potrafisz dyskutować bez określania jego stanów jego umysłu? Skoro, jestem z "przyćmionym mózgiem", to faktycznie nie jestem dla Ciebie partnerem w rozmowie. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Stary, mafijno-agenturalny układ atakuje Targ 06.09.07, 09:34 12345ty napisał: > Stary, mafijno-agenturalny układ atakuje Targalskiego. > Targalski nie podoba sie łże-elitom. Lze-elity tez pochadza od leniana smieciu bolszewicki :DDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
k3stan Re: opublikujcie to k;;;estwo i miejmy to z głowy 06.09.07, 09:02 jakubowska100 napisała: > ganianie się z hakami, kto ma coś za kołnierzem a kto nie - mam tego > już tak dość!!! dajcie nam już spokój!! opublikujcie to i koniec!! Ale co trzeba opublikować? Konfabulacje SB, nie do odróżnienia od donosów? A może 'papiery' sfabrykowane przez wyżła macierewicza? Odpowiedz Link Zgłoś
bes6 Re: opublikujcie to k;;;estwo i miejmy to z głowy 06.09.07, 09:43 I co wam zawinił pies. Ma takiego pana. Odpowiedz Link Zgłoś
iq_ok Re: Były komuch 06.09.07, 07:32 W zasadzie nie interesuje mnie przynależność partyjna ludzi 30 lat temu. Ale zaczynałem dorosłe życie w tych latach i wiem jedno. Nie było wtedy wielkiej presji na jakąkolwiek przynależność partyjną, można sobie było doskonale znależć swoje miejsce na ziemi i nawet robić karierę bez tego. Stąd wynika moja pewna nieufność do ludzi, którzy w tamtych latach świadomie podejmowali taką decyzję. Niesty biorąc pod uwagę obecną działalność np.Targalskiego bardzo często uzasadniona. Odpowiedz Link Zgłoś
arius5 Re: Były komuch 06.09.07, 07:43 Mowilo sie wowczas, ze wojskowi i policja musza nalezec do PZPR, ale bylem w wojsku na poczatku lat 80-tych i spotkalem paru oficerow, ktorzy jednak do PZPR nie nalezeli. Nie bylo wiec przymusu, a tym bardziej w zwyklych firmach czy instytucjach. Odpowiedz Link Zgłoś
12345ty Re: Welcom, takie komuchy jak Targalski 06.09.07, 08:38 Z takimi komuchami jak Targalski moznaby wreszcie uśmiercić stary, agenturalno-mafijny układ. Odpowiedz Link Zgłoś
iq_ok Re: Welcom, takie komuchy jak Targalski 06.09.07, 10:02 12345ty napisał: > Z takimi komuchami jak Targalski moznaby wreszcie > uśmiercić stary, agenturalno-mafijny układ. Powiem więcej z takimi ludźmi jak Targalski można uśmiercić,unicestwić, zniszczyć czy choćby popsuć absolutnie wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: Były komuch 06.09.07, 08:48 ale wazeliniarze w kazdym systemie jakas partie znajda. Moze byc NSDAP, PPR, PZPR, PIS..... Odpowiedz Link Zgłoś
asjabc Re: Były komuch 06.09.07, 08:50 To nawet nie wazelina, ale niezdolność do samodzielności. Odpowiedz Link Zgłoś
k3stan Re: Były komuch 06.09.07, 10:07 asjabc napisała: > To nawet nie wazelina, ale niezdolność do samodzielności. ... połączona z nieodpartą chęcią przypodobania się silniejszemu. Nota bene, jak wspominał mój dziadek, jak weszli Niemcy w '39, to nagle było wielu germanofilów, którym nie przeszkodziło to być rusofilami, gdy przyszli Rosjanie. Odpowiedz Link Zgłoś
hagaw2 Re: Były komuch 06.09.07, 07:42 to nie były komuch tylko zwykła łajza. Komuch byłby przyzwoitszy Odpowiedz Link Zgłoś
d_arek_d Re: Były komuch 06.09.07, 08:03 Kto by pomyślał. Po latach rosną następni kombatanci walki z komuną. Niesamowite, a jednak Kaczyńscy to łebscy goście. Ot tak, ni z tego, ni z owego i - myk - wynaleźli machinę czasu. Genialne, ale obawiam się, że ją można ustawiać tylko wstecz... Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Re: Były komuch 06.09.07, 08:38 Najgorszy jest neofita Prawdziwy komuch nie pracowałby dla kaczysty i solidarucha!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mazepa-live PiS zebrał najgorsze odpady komunsze 06.09.07, 08:43 Kryże,Jasiński,Wasserman,Targalski. Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: PiS zebrał najgorsze odpady komunsze 06.09.07, 10:03 mazepa-live napisał: > Kryże,Jasiński,Wasserman,Targalski. Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy.zywiecki Targalski: "Ręka podniesiona na lustrację będzi.. 06.09.07, 07:23 Komuna wróciła wraz z drobiem ale też przywlekła ptasią grypę.PRL był jednak bardziej przejżysty. Odpowiedz Link Zgłoś
stalker7 Re: Targalski: "Ręka podniesiona na lustrację będ 06.09.07, 07:28 No to ladnie..............historia zatacza kolo............. Odpowiedz Link Zgłoś
mkot2005 Dodać: czerwonym żelazem 06.09.07, 10:04 Tak waśnie mówił Józef Cyrankiewicz przy okazji poznańskiego Czerwca, tyle że zamiast lustracji była mowa o władzy ludowej. Odpowiedz Link Zgłoś
prawieemeryt Re: Targalski: "Ręka podniesiona na lustrację będ 06.09.07, 07:46 Dla tego samego powodu, dla którego w Ministerstwie Skarbu Państwa rządzi były PeZetPeeRowiec Jasiński, etc.etc. Odpowiedz Link Zgłoś
caius1 Re: Targalski: "Ręka podniesiona na lustrację będ 06.09.07, 07:47 > Dlaczego byli członkowie PZPR - Targalski i Czabański rządzą w Polskim Radiu? Właśnie dlatego. Sprawdzili się w PRL jako wzorowe włazidupy i wierni wykonawcy poleceń "wadzy" więc dlatego ich obecna "wadza" ceni i hołubi. NiePis Odpowiedz Link Zgłoś
mreck nie wiem jak u innych ale wiem jak był z przynalez 06.09.07, 08:09 noscia u mnie. przy podejmoaniu pracy podpisywało sie "obiegówke" jeden z podpisów to oczywiscie sekretarz "pop" pytanie: panie M, czy pan nalezy? nie a czy chce pan? nie i tyle. cała odwaga, cały strach. nigdy wiecej mnie o to nie pytano. ale jak miałem zostac z-ca dyra, to został kolega. on nalezał. i wiecie co. nic mnie to nie obeszło. zmieniłem prace i tyle. do "późnej" pzpr nalezeli oportunisci. ludzie bezkregosłupa i karierowicze. i niech tam sobie targalski ujawnia, zwalnia itp. predzej czy póniej "refolucja" i tak go pożre. był dupkiem i dupkiem pozostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
lwowiak5 Re: nie wiem jak u innych ale wiem jak był z przy 06.09.07, 11:20 mreck,coś mi tu sadzisz,pracę zaczynałem w 1957r.w obiegówce nie widziałem takiej rubryki o pzpr,natomiast kadrowy na boku powiedział mi abym poprawił życioryś,że nie byłem zesłany na sybir,tylko że wyjechałem w głąb ZSRR.Niewiem czy ten stalinowiec poprawił mi ten życiorys,ale to jest w archiwum w Kuzni Jawor.{Fabryka Narzędzi Rolniczych) Odpowiedz Link Zgłoś
monika_04 Targalski: "Ręka podniesiona na lustrację będzi.. 06.09.07, 08:07 Już był taki pan, który groził "odcięciem ręki". Tyle, że to było za zamach na władzę ludową. Dla niezorientowanych: premier Józef Cyrankiewicz powiedział to po wypadkach poznańskich w 1956 roku. Dziwnie się ta władza z komunistyczną kojarzy. Czyżby liderowi PIS o takie skojarzenia chodziło? To gratuluję w takim razie. Wszelkie totaliryzmy są w rzeczywistości bardzo podobne do siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
jankbh Ida wybory Panie Tusk 06.09.07, 08:08 W czasie kampanii wyborczej nie tylko takie rzeczy jak "lista 500" trzeba bedzie publikowac w panstwowych mediach pod zarzadem PiS, wiec pozbywaja sie dziennikarzy, na których lojalnosc Partia nie moze liczyc. A jak tam panskie przygotowywania do kampanii, Panie Tusk? Odpowiedz Link Zgłoś
pan_opticum Targalski: "Ręka podniesiona na lustrację będzi.. 06.09.07, 08:10 No proszę, pan Targalski zna klasyków. Peerelowskich. Odpowiedz Link Zgłoś
grzes1966 Targalski: "Ręka podniesiona na lustrację będzi.. 06.09.07, 08:15 I czym wybiórcza się tak podnieca. Targalski, jako zarządzający firmą państwową, czuje się jej suwerennym właścicielem i jako taki określa cele, zadania i standardy w niej obowiązujące. To typowe dla bolszewików zjawisko "mentalnegoi uwłaszczenia" opisał Jacek Federowicz już w 1974r. Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Macierewicz potwierdza istnienie gdańskiego układu 06.09.07, 08:37 Rz: Czy jest układ gdański? Antoni Macierewicz: Jest układ, struktura mafijna, która obejmuje i niszczy całą Polskę. Można oczywiście wyodrębnić układy warszawski, wrocławski, gdański. Rz: Czy Kaczmarek jest elementem jakiegoś układu? Antoni Macierewicz: Wszystkie informacje, jakie zostały upublicznione, na to wskazują. Niesłychanie niepokojące jest, że dane dotyczące wielu działań przestępczych były w organach państwa, ale nie wykorzystywano ich do walki z mafijnym układem. Tak dzieje się od lat. Dotarliśmy do decyzji podjętych w WSI, których celem było zablokowanie ścigania przestępstw mafijnych przez policję. (Rzeczpospolita, 06.09.07) Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Targalski - "zdrowy" człowiek PiS obok Gargas 06.09.07, 08:36 TVP-„Misja Specjalna „ Anity Gargas umieszcza Krauzego, Kaczmarka, Kornatowskiego, Netzela, Kancelarię Prawną Głuchowskiego itd. w tz. „układzie gdańskim“. Że układ taki jest, dowiadujemy się od: Piotra Piętaka (wiceministra w MSWiA), Zygmunta Wrzodaka (posła), Krzysztofa Wyszkowskiego (ulubieniec Wałęsy) i Jacka Kurskiego (posła PiS z Gdańska). Piętak: „Układ gdański -jestem przekonany, że coś takiego istnieje. Mało tego, że jestem przekonany, mam na to autentyczny intelektualny dowód“. (jestem ojcem chrzestnym marszałka Dorna) Wrzodak: „Pan Krauze ma swoich ludzi i w PiS-ie bardzo głośne nazwiska, i w Samoobronie, i w Platformie, i w SLD. Netzel na prywatnych spotkaniach mówił, że jest ok. 31 posłów, którzy bardzo mocno wspierają układ pana Krauzego“. Kurski: „W Gdańsku się mówiło o pewnym związku nieformalnym towarzystwa, które dominowało tutaj w gospodarce, w sektorze publicznym i miało wielką łatwość pozyskiwania majątków i unikania jakiejkolwiek odpowiedzialności w przypadku jakichś większych kłopotów“. Przykro, że misja nie wspomina o prezydencie Lechu Kaczyńskim, który dobrej znajomości z Krauzem się nie wypiera – bowiem dał miliarderowi numer swego prywatnego telefonu komórkowego. Prezydent był też promotorem awansu Kaczmarka. Odpowiedz Link Zgłoś
lwowiak5 Re: Targalski - "zdrowy" człowiek PiS obok Garga 06.09.07, 11:36 Kurski też się załapałeś do tego układu,leśniczówka za psi grosz,jeszcze to bratku wyrzygasz. Odpowiedz Link Zgłoś
haniluk Targalski: "Ręka podniesiona na lustrację będzi.. 06.09.07, 08:39 kolejny przykład miłosiernej moralności katodebila,realizującego glempowe przyspieszenie odchodzenia nie tylko wiernych do drugiego świata,rządajcie nauki religi w żłobkach Odpowiedz Link Zgłoś
jowitaa1 Targalskiemu dobre czasy sie przypomnialy... 06.09.07, 08:40 i Targalski i Czabanski to dawni gorliwi czlonkowie PZPR,dzis w rzadzie PiS staraja sie umacniac kazdy na swoim odcinku socjalizm. Jak wiadomo ustroj panstwa mamy socjalistyczny,wiec tez dwaj obeznani z tym ustrojem urzednicy zostali wyslani na odpowiedzialny odcinek propagandowy w celu macenia ludziom w glowach. Targalski jak beznadziejnie wyglada tak i beznadziejnie mowi. Nie wrozy to nic dobrego telewizji ani przyszlosci z taka persona w mediach. Przypatrzcie sie tylko temu Targalskiemu..\Szkoda slow. aaaaa1.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Targalski powtarza te vsame teksty po Gierku i... 06.09.07, 08:45 Gomulce? Taki z niego "cienki Bolek", ze nie potrafi sam nic innego wymyslec? No tak , jak sie tyle "wody" procentowej chleje to mozg szwankuje.... Odpowiedz Link Zgłoś
fly8171 Re: Targalski: "Ręka podniesiona na lustrację będ 06.09.07, 08:44 Powoli GW zmienia się biuro cenzora. Nie można już pisać pod większością artykułów. Nie łamałem regulaminu. Żenujące. Czy pan Michnik o to walczył?????? Czy tylko o to żeby on mógł mówić??? Odpowiedz Link Zgłoś
marwlod Ktoś tego Jurka wytarga... 06.09.07, 08:44 ...za te tłuste włochy. Dobrze musiał zakuwać Lenina, tak go ładnie parafrazuje. Co za paskudny typ! Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: mam pytanie: kto i dlaczego klonuje idiotow?? 06.09.07, 08:49 odpowiedz: ojciec Rydzyk... Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Re: mam pytanie: kto i dlaczego klonuje idiotow?? 06.09.07, 08:51 Warto przeczytać dzisiejszy "SE" o wyszynach podwładnej ministra Ziobro!!! Super Express, 06.09.07/Chciała zakuć Klikę w kajdany Beata Kempa wbiegła na scenę i przerwała występ satyryków, gdy ci zażartowali z ministra Ziobry Niezły ubaw mieli mieszkańcy Nowego Dworu koło Sycowa (Dolnośląskie) podczas ostatnich dożynek. Najwięcej zabawy dostarczyła im Beata Kempa, wiceminister sprawiedliwości, która niespodziewanie dołączyła na scenie do kabaretu Klika. Żart kratek wart? Dla tej małej rolniczej miejscowości dożynki to wielkie święto. Msza, festyn z występami, no i najazd oficjeli. Na scenie pojawia się kabaret Klika. Bawi zgromadzonych swoimi skeczami. "Na tapetę" idzie minister Ziobro. Nagle z publiczności wybiega kobieta, wyrywa mikrofon i przerywa występ. To sama wiceminister Kempa niczym Rejtan stanęła w obronie swojego szefa. Publika ma ubaw po pachy, bo wywiązuje się pyskówka między satyrykami a panią wiceminister. ?...? Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Min.Kempa broni Ziobro...przed Kliką .. 06.09.07, 08:50 Super Express, 06.09.07 Chciała zakuć Klikę w kajdany Beata Kempa wbiegła na scenę i przerwała występ satyryków, gdy ci zażartowali z ministra Ziobry Niezły ubaw mieli mieszkańcy Nowego Dworu koło Sycowa (Dolnośląskie) podczas ostatnich dożynek. Najwięcej zabawy dostarczyła im Beata Kempa, wiceminister sprawiedliwości, która niespodziewanie dołączyła na scenie do kabaretu Klika. Żart kratek wart? Dla tej małej rolniczej miejscowości dożynki to wielkie święto. Msza, festyn z występami, no i najazd oficjeli. Na scenie pojawia się kabaret Klika. Bawi zgromadzonych swoimi skeczami. "Na tapetę" idzie minister Ziobro. Nagle z publiczności wybiega kobieta, wyrywa mikrofon i przerywa występ. To sama wiceminister Kempa niczym Rejtan stanęła w obronie swojego szefa. Publika ma ubaw po pachy, bo wywiązuje się pyskówka między satyrykami a panią wiceminister. - Dziś możecie się bawić, a jutro może być za późno! - cytuje panią minister Marek Sobczak z Kliki. - Potem groziła kajdankami - dopowiada Antoni Szpak. Kabareciarze odebrali to jako groźbę, jednak po występie minister wytłumaczyła im, że po prostu żartowała. - Ma mizerne poczucie humoru. Jeśli królowie obrażają się na swoich błaznów, świadczy to nie najlepiej o atmosferze na szczytach władzy - uważa satyryk. Kto jest śmieszny - Znam chłopaków, oni nigdy nie szczypali się z żadną władzą. Reakcja pani wiceminister świadczy o histerii i bolszewickim patrzeniu - mówi Krzysztof Daukszewicz (60 lat), satyryk i komentator programu "Szkło kontaktowe". Władza powinna robić swoje, a satyrycy swoje. Dowodziłem, że cenzura w IV RP istnieje i to zdarzenie pod Oleśnicą to potwierdza. Suchej nitki na Beacie Kempie nie zostawia Stefan Niesiołowski (63 l.), senator PO. Minister jest chora - Jeśli pani minister tak się zachowała, to znaczy, że jest chora psychicznie. Takie sceny to ostatni raz się odbywały w Berlinie w latach trzydziestych, kiedy NSDAP dochodziła do władzy - kwituje. Jeden z internautów skwitował to zajście: "Trzeba było zaprosić Rosiewicza i byłoby git". Znany z propisowskich sympatii artysta broni pani wiceminister. - Brawo, muszę pochwalić panią wiceminister. Grała w otwarte karty. Uważam, że każdy kabaret, kabareciarz powinien cieszyć się na żywą reakcję publiczności - kwituje Andrzej Rosiewicz. - Kiedyś spotkała mnie podobna sytuacja, starszy człowiek zareagował na moją piosenkę. Wtedy ja pierwszy zacząłem mu bić brawo. www.se.com.pl/se/index.jsp?place=subLead&news_cat_id=40&news_id=164250&scroll_article_id=164250& scroll_gallery_aid=164250&layout=1&page=text&list_position=1 Odpowiedz Link Zgłoś
albacor Re: Min.Kempa broni Ziobro...przed Kliką .. 06.09.07, 09:03 Stado nawiedzonych idiotów.... Odpowiedz Link Zgłoś
leszlong Re: Kabaret pożytecznych idiotów. 06.09.07, 09:48 Masz rację, rząd to kabaret pożytecznych idiotów. Ile jest zabawy, ile tragikomedii w tym całym rządzeniu Polską. Ministrowie i wicki sami się ośmieszają, wicepremierzy wchodzą i wychodzą, wchodzą i wychodzą z rządu co 3 miesiące. Tylko, że społeczeństwo za to płaci. Tworzą ministerstwa i je rozwiązują. Po prostu istny kabaret, tylko że aktorzy kabaretowi tego rządu są mizerni, bo nawet te kawały się przejadły. Odpowiedz Link Zgłoś
12345ty dwóch Targalskich i cztery Ziobra, a Polska będzie 06.09.07, 09:06 ...a Polska bedzie dobra! Odpowiedz Link Zgłoś
por1 Targalski: "Ręka podniesiona na lustrację będzi.. 06.09.07, 09:06 Kaczory nie dość,że postępują jak starzy komuniści, to jeszcze zatrudniają ich na wlasne usługi....I kto tu mówi o ukladzie? Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Dobrze ze jest Prezes Targalski, antykomunistyczna 06.09.07, 09:07 Dobrze ze jest Prezes Targalski, antykomunistyczna opcja wreszcie dziala w Polskim Radio! Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Dobrze ze jest Prezes Targalski, antykomunist 06.09.07, 09:11 junkier napisał: > Dobrze ze jest Prezes Targalski, antykomunistyczna opcja wreszcie dziala w > Polskim Radio! A z jakiej opcji są "Polskie Nagrania im. Z. Ziobry"? Odpowiedz Link Zgłoś
12345ty Re: Dobrze ze jest Prezes Targalski, antykomunist 06.09.07, 09:12 Jednak jeszcze zbyt nieśmiało. Potrzebne są zmiany bardziej gruntowne i radykalne. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Dobrze ze jest Prezes Targalski, antykomunist 06.09.07, 09:16 12345ty napisał: > Jednak jeszcze zbyt nieśmiało. Potrzebne są zmiany > bardziej gruntowne i radykalne. Bereza Kartuska bis? Odpowiedz Link Zgłoś
12345ty Re: Dobrze ze jest Prezes Targalski, antykomunist 06.09.07, 09:19 "Jak ją zwali, tak ją zwali, najważniejsze żebyśmy stary układ wy..i." _ _ - Nie wycinać Cenzorze GW! To cytat klasyka, Sławomira Mrożka. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Dobrze ze jest Prezes Targalski, antykomunist 06.09.07, 09:29 12345ty napisał: > "Jak ją zwali, tak ją zwali, najważniejsze > żebyśmy stary układ wy..i." Jesteś minimalistą? Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Dobrze ze jest Prezes Targalski, antykomunist 06.09.07, 09:41 junkier napisał: > Dobrze ze jest Prezes Targalski, antykomunistyczna opcja wreszcie dziala w > Polskim Radio! Antykoministyczna opcja rodem z PZPR, jestes junkier super ku...wa, sprzedasz sie za grosz kazdemu kto tylko palcami kliknie na ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
kobun Po antykomunistycznej opcji trzeba będzie wdrożyć 06.09.07, 11:42 Po antykomunistycznej opcji trzeba będzie wdrożyć opcję antykaczą. Mam nadzieję, że to gó.. wyleci na zbity pysk po wyborach. I to hukiem junkier napisał: > Dobrze ze jest Prezes Targalski, antykomunistyczna opcja wreszcie dziala w > Polskim Radio! Odpowiedz Link Zgłoś
peperoncino W Polsce w zasadzie nie ma wolnych mediów... 06.09.07, 09:15 zaiste, prawdę mówił Wielki Kaczor. Odpowiedz Link Zgłoś
mirgrab Targalski: "Ręka podniesiona na lustrację będzi.. 06.09.07, 09:17 Jakbym czytał Stary Testament.Żałosna postać. Odpowiedz Link Zgłoś
kobun Drugi Cyrankiewicz. 06.09.07, 09:17 Temu człeczynie to chętnie dałbym w mordę. Mały śliski zakompleksiony pan ze zmarnowanym swoim życiem. Gnój jakich mało Odpowiedz Link Zgłoś
docentverba Brawo Panie Tragalski! 06.09.07, 09:28 Dopiero teraz Pan Wywala te ubecko/sldowskie/udeckie smieci z radia? To trzeba bylo zrobic jak Pan zostal v-ce prezesem.Komunistyczne szczekaczki,ktore chca decydowac o tym,co bedzie trescia audycji niech sprobuja to zrobic w innym radiu.Np w TOK FM...Tam jest dopiero wolnosc rzenia,a nie slowa(czyli wyczyny Lisa Tomasza) Odpowiedz Link Zgłoś
kobun Ku.., co za bełkot. Lecz się baranie 06.09.07, 11:40 na miejsce "ubecko/sldowskie/udeckie smieci" przychodzą inne, równie cuchnące. np. targalski docentverba napisał: > Dopiero teraz Pan Wywala te ubecko/sldowskie/udeckie smieci z radia? > To trzeba bylo zrobic jak Pan zostal v-ce prezesem.Komunistyczne > szczekaczki,ktore chca decydowac o tym,co bedzie trescia audycji > niech sprobuja to zrobic w innym radiu.Np w TOK FM...Tam jest > dopiero wolnosc rzenia,a nie slowa(czyli wyczyny Lisa Tomasza) Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: Drugi Cyrankiewicz. 06.09.07, 10:06 kobun napisał: > Temu człeczynie to chętnie dałbym w mordę. Mały śliski zakompleksiony pan ze > zmarnowanym swoim życiem. Gnój jakich mało Odpowiedz Link Zgłoś
dzakarta Targalski: "Ręka podniesiona na lustrację będzi.. 06.09.07, 09:23 Dalszą "walkę z lustracją" Targalski powinien prowadzic w celi nr 7 w Tworkach! Odpowiedz Link Zgłoś