arahat1 bedzie 3 razy K: kosicol, kuchnia i.? korzenie 14.09.07, 15:29 nie przeszkadzaja kurskiemu????? Odpowiedz Link Zgłoś
77qwerty Re: bedzie 3 razy K: kosicol, kuchnia i.? korzen 14.09.07, 15:30 ha ha ha miała byc bomba w sobote a jest w piatek Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Bracia K...mają macki w PO... 14.09.07, 15:31 Wielki układ braci K ma swoje macki w PO!!! Odpowiedz Link Zgłoś
halfliner To musi być wyjatkowa kretynka. 14.09.07, 15:33 ona i jej mąż to jakaś żałosna operetka. Odpowiedz Link Zgłoś
marekjurek_u_pinocheta Rokitowie idą na rozbicie PO. Jeśli PO przegra wyb 14.09.07, 15:33 ory to PiS będzie próbował ją rozbić i ekipa Rokity z żonką na czele zasili klub parlamentarny PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
tepetoja niech to babsko zniknie z TV bo mnie drażni 14.09.07, 15:34 lepiej może niech gotuje lub sprząta... a jak ma inne ambicje to niech pomaga chorym i potrzebującym a nie pcha sie do polityki. Szkoda jej przecież bo ją tam kaczki rozdziobią ;-), a poza tym jest chyba głupawa infantylna i denerwująca. Nie rozumiem dlaczego ta naiwna uważa, że angażując sie politycznie - uzdrowi sytuacje kobiet w Polsce i jest też nietaktowna mówiąc, że działalności kobiet w Polsce nie widać a kiedy ona zacznie to się to na dobre odmieni. Nie dość że głupia to naiwna jak dziecko we mgle... Kurduple bardzo szybko zniechęcą ja do tej pracy - no chyba że mentalnie są jednakowi (wszystko na to wskazuje że głupota chodzi parami)- wtedy bójmy sie ludziska!!! Odpowiedz Link Zgłoś
marekjurek_u_pinocheta Tylko przy PiSie może być zrusyfikowana Niemka 14.09.07, 15:36 :) Odpowiedz Link Zgłoś
dzwonniczy Nelly Rokita doradcą prezydenta ds. kobiet 14.09.07, 15:37 Moze jakaś debata Rokita vs Rokita? Najlepiej u Lisa, z wyjącą publicznością, "Jasiu, nie przerywaj mi bo ja ci nie przerywałam":D Odpowiedz Link Zgłoś
hennep Re: Tusk malo inteligentny zeby nadazyc:) 14.09.07, 15:42 >~za PiS, choc bardzo sie stara byc oryginalnym :) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr.sobolewski nie najlepsze wrażenie - <a href="http://pl.youtube.com/wat" targe 14.09.07, 15:38 Byłem kiedyś na spotkaniu z panią Rokitą i odniosłem nienajlepsze wrażenie: pl.youtube.com/watch?v=NJpvvczwmd8 Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_myszkow Nelly Rokita doradcą prezydenta ds. kobiet 14.09.07, 15:39 A to debilka! Ona jest porąbana! PANIE ROKITA, NIECH SIĘ PAN ROZWIEDZIE!!! JEST PAN WYBITNYM POLITYKIEM, A PANA ŻONA TO ******* Odpowiedz Link Zgłoś
hennep Re: do jakiej partii naleza dzieci P.Rokitow?:) 14.09.07, 15:39 > czy tez staruja w wyborach , jak walesiaki?:) Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Żona Rokity zdradza... 14.09.07, 15:42 Nelly dobija Tuska... Czy warto promować jej męża? Odpowiedz Link Zgłoś
japolak doradcą prezydenta ds... 14.09.07, 15:40 Nelly doradcą prezydenta ds kobiet... Podobnie żona b. ministra Sikorskiego zostanie doradcą pręzydeńta IV UB ds arabskich, a kot p. Jarka ds ekologii... Ale skoro pan premier te swoje plany ujawnia na konferencji prasowej pani minister od sportu i turystyki, która wczesniej jako sekretarka braciom herbatki ziołowe na sraczkę robiła - nic mnie nie zdziwi... Chyba, że Kacze zaangażują Jolę Kwaśniewską jako szefową 3 programu TVP - a ta się zgodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Nelly zdradza męża... 14.09.07, 15:44 Prezydent brat Wielkiego Brata K... angażuje się w kampanię wyborczą PiC-u...to jawne złamanie reguł demokracji! Odpowiedz Link Zgłoś
patafyanna Re: doradcą prezydenta ds... 14.09.07, 15:48 Gruzinka niemieckiego pochodzenia, druga żona (ultrakatolicko prawicowego, że tak pozwolę sobie przypomnieć:P ) Jana Rokity średnio mi pasuje do antyniemieckiego i antywschodniego nastawienia PiSu który jest również ultrakatolicki :)(a rozwody są przecież takie... lewicowe ;]). Obłęęęd! Odpowiedz Link Zgłoś
mcguirre Rene z Allo Allo miał odpowiednie powiedzenie. 14.09.07, 15:41 "Ach ty głupia kobieto". Może ktoś powie, że pani Nelly jest nowoczesną niezależną kobietą ale ja sądzę, że celność powiedzenia Rene w tym przypadku jest nie do zaprzeczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
relisys1 ^ ^ ^ ^ Baaaaardzo mądra kobieta ^ ^ ^ ^ 14.09.07, 15:41 Jeszcze tylko Jasiek i Platforma ..papa. Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Re: dlatego glosuje na *** P i S *** :) 14.09.07, 15:45 Jeżeli dla Nelly głosujesz na PiC, to współczuję! Odpowiedz Link Zgłoś
hennep Re: dlatego glosuje na *** P i S *** :) 14.09.07, 15:53 > glosuje z powodu decyzji P.Prezydenta, dobrej decyzji:) Odpowiedz Link Zgłoś
relisys1 Re: dlatego glosuje na *** P i S *** :) 14.09.07, 16:02 hennep napisała: > > glosuje z powodu decyzji P.Prezydenta, dobrej decyzji:) Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Kota Jarka uciekł do PO!! 14.09.07, 15:47 Kot Jarka uciekł do PO!!! To będzie nius z Gniezna! Platforma dobita przez rodzinkę Rokitów!!! Tusk mógł już dawno zrobić z nimi porządek. Cackanie się z Jankiem i Nelly nie miało sensu! Odpowiedz Link Zgłoś
floo77 gra nazwiskiem męża Nelly - cyniczna gra 14.09.07, 15:50 czy ta Pani naprawde zna się na kwestii kobiecej? Chyba jest żoną przy mężu, a co do kobiet to faktycznie - w wywiadach jakie widziałam była nieznośnie kobieca - roztrzepana, rozwichrzona jakaś.. zbyt emocjonalna. Odpowiedz Link Zgłoś
qc Nelly na salony 14.09.07, 15:52 a Jan Maria Mata Hari bedzie nadawac meldunki z kuchni politycznej PO. Brawo Tusk, nastepne genialne posuniecie. Odpowiedz Link Zgłoś
ursullaaa Re: czy ona nie widzi, że to gra? wstyd być kobie 14.09.07, 15:58 zanim pani Nelly zacznie mnie (!) reprezentować w moim kraju(!) to niech się wreszcie nauczy MÓWIĆ PO POLSKU POPRAWNIE,A NIE PO POLSKIEMU !!!!BO MI ZA NIĄ WSTYD !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ...SLD i PO... 14.09.07, 15:53 Napewno Melly tlumaczy Rokicie ze Polski nie bedzie bez PiS.I to musi Polakowi tlumaczyc-nie Polka. Odpowiedz Link Zgłoś
spoko-spoko A kim ona jest? 14.09.07, 15:56 Kim jest Nelly Rokita oprucz tego ze jest znana jako zona Marii? On wystartuje z listy PO a ona PiS, i sa ustawieni. Nie ma to jak Diversification. Odpowiedz Link Zgłoś
relisys1 Re: A kim ona jest? A kim jest TUSK ??? 14.09.07, 16:03 spoko-spoko napisał: > Kim jest Nelly Rokita oprucz tego ze jest znana jako zona Marii? > On wystartuje z listy PO a ona PiS, i sa ustawieni. Nie ma to jak > Diversification. Odpowiedz Link Zgłoś
spoko-spoko Re: A kim ona jest? A kim jest TUSK ??? 14.09.07, 16:23 Serio????? Nie wiesz kto to Tusk? Odpowiedz Link Zgłoś
senny Co na to Tusk? 14.09.07, 15:58 Jeśli Tusk nie wywali wreszcie Rakiety z PO, to jeszcze raz udowodni, że nie ma jaj. Rakieta z żonką położył poprzednie wybory, o czym wszyscy zdają się zapominać. Rozpieprzył wszystkie partie do których należał, i jego przejście do PiS jest jak najbardziej wskazane. Odpowiedz Link Zgłoś
brajew1 Nelly Rokita doradcą prezydenta ds. kobiet 14.09.07, 15:59 Niemka z Kirgystanu doradcą polskiego prezydenta . Zabawne. Odpowiedz Link Zgłoś
lwowiak5 Re: Nelly Rokita doradcą prezydenta ds. kobiet 14.09.07, 16:33 brajew1,To jest Niemka żydowskiego pochodzenia z Kirgistanu,pamietaj że Rosjanie zawsze chodowali szpionów z wyprzedzeniem na 30lat. Odpowiedz Link Zgłoś
brajew1 Nelly Rokita doradcą prezydenta ds. kobiet 14.09.07, 16:01 IMHO osobiscie uwazam Nelly za idiotke . Odpowiedz Link Zgłoś
tukot co za przewrotny babsztyl. do tego naiwny 14.09.07, 16:02 że aż strach. juz widzę jej osiągnięcia przy boku 'prezydęta'. no, większej świni nie mogła podłożyć mężowi. jakaś ukryta agresja, odwet? mąż chodzi na bok, czy jaka cholera??? Odpowiedz Link Zgłoś
a.ba Nie ma brzydkich kobiet jest tylko ..Nelly 14.09.07, 16:03 A co to skuteczny 'polytyk' co to własnej żony nie przekonał do swoich poglądów? Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ...Polki niby piekne 14.09.07, 16:05 a tak glupie.To pokazuje ze obcokrajowcy bardziej kochaja Polske niz TUBYLCY. Odpowiedz Link Zgłoś
a.ba Nelly Arnold-Rokita - niemka z Kirgizji 14.09.07, 16:30 uroda azjatycko-germańsko-konsomolska Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Re: jaka tam z niej Niemka, korzenie ma odpowiedni 14.09.07, 17:42 Po korzeniach ich poznacie. Odpowiedz Link Zgłoś
macondowo wybielane futerko...wbrew pozorom pasują do siebie 14.09.07, 16:03 Pewnie ten i ów będzie pisał o tym, jak to z Janem Rokitą rozchodzą się polityczne drogi Nelly... A przecież Jan R. to w PO zdrajca. Już sprzedał się PiS, kiedy za pominięcie go w zeznaniach Kaczyńskiego w sprawie inwigilacji prawicy, poparł kandydata PiS w Krakowie. Tak więc nie ma w tym nic dziwnego. Osobiście uważam nawet, że to uzgodniona z Jankiem taktyka... Żenujący zdrajca w wybielanym chemicznie futerku... O zdradzie Jana można poczytać tu: macondo.blox.pl/2006/11/Niezlomny-Jan-R-sprostytuowal-sie.html Odpowiedz Link Zgłoś