jedreksolo Premier: PO zapowiadała bombę, ale wybuchł kapi.. 16.09.07, 08:13 Przeciez to jest taktyka, pomniejszac wartosc tych co pprzejrzeli kaczorow, a wywyrzszac wlazidupow takich jak tem matol kurski, ziorbro waserman (moze mial tatusia w SS - przeswietlic gnoja)i im podobnych. Teraz dojdzie do nich rokita, jak sie z pod pantofla wydostanie.. Odpowiedz Link Zgłoś
szasza7 "Czyste dobro"okazuje się świnią."Porąbany" 16.09.07, 09:26 premier śmie pouczać Borusewicza,co ma robić.To kacze gó.. opluwa wszystkie autorytety,które nie popierają jego "chorych wizji".A naj gorsza część obywateli ogłupiona bełkotem Kaczora chce kaczylandu.Chce,żeby Polska stała się pośmiewiskiem świata i krajem skłóconym i podzielonym.Przecież to taktyka wyborcza cynicznego duetu Kamiński-Bielan.A głosujcie bydełko wyborcze.Polska ma możliwości być wielka a przez was będzie karłowata jak kacze kurduple. Odpowiedz Link Zgłoś
realista.1000 J.Kaczyński.. to bolszewickie ZERO ! 16.09.07, 09:39 Gdy Borusewicz,w stanie wojennym był przesladowany,gnębiony przez SB ,J>Kaczyński siedział w norze i wykonywał polecenia komuchów! Nawet go nie internowano!..Bo za co? Odpowiedz Link Zgłoś
earlyyears Premier: PO zapowiadała bombę, ale wybuchł kapi.. 16.09.07, 10:37 najwieksza bzdura jaka pojawila sie u nas w ostatnicg latach to, bracia kaczynscy. Odpowiedz Link Zgłoś
california07 Normalnosc?? 16.09.07, 17:02 Kaczory przekraczaja oficjalnie granice normalnosci!!Ale najbardziej przerazajace jest to ze "polski ciemny lud to kupi"!!!Dzieki Bogu,ze wyjechalem z tego kraju 26 lat temu i ja i moja rodzina mozemy zyc w normalnym kraju!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tppiotr Sam niech odróżni białe od czarnego 16.09.07, 17:37 - Czy jest pan gotów stać na straży porządku prawnego odnowionej, demokratycznej Rzeczypospolitej Polskiej IV? - Bezapelacyjnie. Do samego końca. Mojego lub jej. Odpowiedz Link Zgłoś
california07 system dwupartyjny? 17.09.07, 15:11 Tut.w US obecny system dwupartyjny spotyka sie z coraz wieksza krytyka!!Roznice pomiedzy Republikanami a Demokratami coraz bardziej sie zacieraja!! Odpowiedz Link Zgłoś
pompompom Re: Premier: PO zapowiadała bombę, ale wybuchł ka 17.09.07, 17:13 Jechałam sobie metrem i czytałam śmieszny wierszyk o dokonaniach pisu. Oderwałam na chwilę wzrok od kartki i dostrzegłam dwóch policjantów przy drzwiach. I wiecie, że odruchowo schowałam te kartki do torebki. Nie było to specjalnie, ale odruchowo. Z policją zatargów nigdy nie miałam, bać się nie mam czego, a jednak. I to samo mam jak piszę czasami na forum. Staram się zbytnio nie narażać. Mam wrażenie, że nie zawsze można teraz powiedzieć prawdę. Odpowiedz Link Zgłoś