wacek44 "Zaproszenie obserwatorów OBWE to obowiązek" 21.09.07, 23:03 Niech oni lepiej zajmują się swoimi idolami pederastami. Nie ma Polska pieniędzy na darmozjadów z OBWE. Odpowiedz Link Zgłoś
alterpars Czy UE wreszcie przestanie sie patyczkowac z Polsk 21.09.07, 23:08 a. Albo ten kraj chce byc w UE i przyjmuje zasady tam panujace albo wypad. Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Czy UE wreszcie przestanie sie patyczkowac z 21.09.07, 23:12 alterpars napisał: > a. Albo ten kraj chce byc w UE i przyjmuje zasady tam panujace albo wypad. A Ty kim jestes, szujo? Zrezygnuj z polskiego obywatelstwa - tak bedzide lepiej i dla Ciebie i dla Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
maciejka_fr Re: Czy UE wreszcie przestanie sie patyczkowac z 21.09.07, 23:14 matrek napisał: > alterpars napisał: > > > a. Albo ten kraj chce byc w UE i przyjmuje zasady tam panujace albo wypad > . > > A Ty kim jestes, szujo? > Zrezygnuj z polskiego obywatelstwa - tak bedzide lepiej i dla Ciebie i dla Pols > ki. > Trzymaj klase. Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba Ja polskiego obywatelstwa nie mam i wyborcom PiSu 21.09.07, 23:16 szczerze, ale to naprawde szczerze ZAWIESZENIA POLSKI W PRAWACH CZLONKA UNII ZYCZE. I recze ci, ze zrobie wszystko, co w mojej mocy (np. rozmawiajac z moimi poslami mojej partii), by - jesli dalej PiSdziaki tak beda demokracje gwalcic - to wlasnie sie z Polska stalo. Bo, niestety, z Unii nikogo wyrzucic sie nie da. Nawet takiej parszywej owcy, jak IV Reich braci Kaczynskich:) Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Re: Ja polskiego obywatelstwa nie mam i wyborcom 21.09.07, 23:19 onufry.zagloba napisał: > szczerze, ale to naprawde szczerze ZAWIESZENIA POLSKI W PRAWACH > CZLONKA UNII ZYCZE. I recze ci, ze zrobie wszystko, co w mojej mocy > (np. rozmawiajac z moimi poslami mojej partii), by - jesli dalej > PiSdziaki tak beda demokracje gwalcic - to wlasnie sie z Polska > stalo. > Bo, niestety, z Unii nikogo wyrzucic sie nie da. Nawet takiej > parszywej owcy, jak IV Reich braci Kaczynskich:) ---------------------------------------------------------- To dlaczego wpychasz swojego garbatego nocha w nie swoje sprawy Icku ??? Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba Ty, Mosiek! Jestem obywatelem jednego ze starych 21.09.07, 23:23 panstw EU, a poki Polska w EU i z kasy EU korzysta, to jej sprawy sa - niestety - i moimi sprawami, unijnego podatnika, ktory VAT do Brukselii placi:))) To raczej ty, sowiecki jewrieju, powinienes pysk zawrzec, bo po pierwsze: twoja Rosja nie w Unii, po drugie: poprawnie po polsku i tak nie potrafisz pisac, a wiec WON Z POLSKOJEZYCZNEGO FORUM! Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Reprezentujesz interesy Izraela ,to jasne !!! 21.09.07, 23:34 onufry.zagloba napisał: > panstw EU, a poki Polska w EU i z kasy EU korzysta, to jej sprawy > sa - niestety - i moimi sprawami, unijnego podatnika, ktory VAT do > Brukselii placi:))) > To raczej ty, sowiecki jewrieju, powinienes pysk zawrzec, bo po > pierwsze: twoja Rosja nie w Unii, po drugie: poprawnie po polsku i > tak nie potrafisz pisac, a wiec WON Z POLSKOJEZYCZNEGO FORUM! ------------------------------------------------------------------- Slyszales cos o nie wtracaniu sie w w wewnetrzne sprawy innych panstw ? Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba Powiedz to Blizniakom Kalksteinom:) 21.09.07, 23:36 Juz ich za to wtracanie sie na Bialorus nie wpuszczaja:))) Odpowiedz Link Zgłoś
tornado1l Re: Reprezentujesz interesy Izraela ,to jasne !!! 22.09.07, 00:40 katolik_polski1 napisał: > Slyszales cos o nie wtracaniu sie w w wewnetrzne sprawy > innych panstw ? no wlasnie, wiec co ty tu jeszcze robisz??? przyjmij do wiadomosci, ze Polska nie chce pomocy 'bratniego' czerwonego narodu, wiec lepiej juz wracaj na ural i wiecej sie nie wypowiadaj w sprawach nie swojego narodu Odpowiedz Link Zgłoś
pukury Re: Ja polskiego obywatelstwa nie mam i wyborcom 21.09.07, 23:27 utraciłeś już nawet pozory zdrowego rozsądku - pora na pasy i zastrzyki Odpowiedz Link Zgłoś
ignacyy1 Re: Ja polskiego obywatelstwa nie mam i wyborcom 21.09.07, 23:31 Nic ich nie nauczyły ostatnie dożynki w wykonaniu Adolfa Wielkiego. / katolik_polski1 napisał: > onufry.zagloba napisał: > > > szczerze, ale to naprawde szczerze ZAWIESZENIA POLSKI W PRAWACH > > CZLONKA UNII ZYCZE. I recze ci, ze zrobie wszystko, co w mojej mocy > > (np. rozmawiajac z moimi poslami mojej partii), by - jesli dalej > > PiSdziaki tak beda demokracje gwalcic - to wlasnie sie z Polska > > stalo. > > Bo, niestety, z Unii nikogo wyrzucic sie nie da. Nawet takiej > > parszywej owcy, jak IV Reich braci Kaczynskich:) > ---------------------------------------------------------- > To dlaczego wpychasz swojego garbatego nocha > w nie swoje sprawy Icku ??? Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba A wiec i ty uwazasz, ze katolik to przechrzta jak 21.09.07, 23:35 -nie przymierzajac - Dorn z Macierewiczem? Brawo! Odpowiedz Link Zgłoś
tornado1l Re: Ja polskiego obywatelstwa nie mam i wyborcom 22.09.07, 00:39 katolik_polski1 napisał: > To dlaczego wpychasz swojego garbatego nocha > w nie swoje sprawy Icku ??? Jurij wracaj do swoich czerwonych braci w moskwie, bo w Polsce nikt cie nie chce, won agencie! Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Ja polskiego obywatelstwa nie mam i wyborcom 21.09.07, 23:22 onufry.zagloba napisał: > szczerze, ale to naprawde szczerze ZAWIESZENIA POLSKI W PRAWACH > CZLONKA UNII ZYCZE. I recze ci, ze zrobie wszystko, co w mojej mocy > (np. rozmawiajac z moimi poslami mojej partii), by - jesli dalej > PiSdziaki tak beda demokracje gwalcic - to wlasnie sie z Polska > stalo. Najsmutniesze jest to, ze wszyscy na tym forum tak krzycza o lamaniu demokracjiu, ale zapytanie o szczegoly, nie potrafia podac jednego przykladu.... > Bo, niestety, z Unii nikogo wyrzucic sie nie da. Nawet takiej > parszywej owcy, jak IV Reich braci Kaczynskich:) Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba Poczytaj Economist, The Times czy Daily Telegraph 21.09.07, 23:28 W poszczegolnych artykulach sporo o tych naduzyciach, np. o nagonce na lekarzy (o tym pisala i prasa irlandzka, bo Irlandka-kandydatka do aborcji, byla swiadkiem), o smierci Blidy i probie jej bezprawnego i amatorskiego zatrzymania, o aresztowaniu Kaczmarka, o dzikiej lustracji, o "dochodzeniach" Ziobry z Wasserwanna, o igraszkach Dornbauma z Sejmem etc. Recze ci, ze i dzisiejszy brak zgody na owych obserwatorow TEZ za lamanie zasad demokracji i dobrego obyczaju zostanie przez powazne brytyjskie media uznany:) Odpowiedz Link Zgłoś
ignacyy1 Ja i moja rodzina jednak zaryzykujemy na PiS 21.09.07, 23:34 onufry.zagloba napisał: > W poszczegolnych artykulach sporo o tych naduzyciach, np. o nagonce > na lekarzy (o tym pisala i prasa irlandzka, bo Irlandka-kandydatka > do aborcji, byla swiadkiem), o smierci Blidy i probie jej > bezprawnego i amatorskiego zatrzymania, o aresztowaniu Kaczmarka, o > dzikiej lustracji, o "dochodzeniach" Ziobry z Wasserwanna, o > igraszkach Dornbauma z Sejmem etc. Recze ci, ze i dzisiejszy brak > zgody na owych obserwatorow TEZ za lamanie zasad demokracji i > dobrego obyczaju zostanie przez powazne brytyjskie media uznany:) Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba To moze od razu na Narodowych Socjalistow? 21.09.07, 23:38 Choc i PiSuar sie w tej kategorii w 100% miesci;) A DECYDOWANIE O GLOSACH SWEJ RODZINY JEST wlasnie SPRZECZNE Z ZASADAMI DEMOKRACJI. Mowie o tym, bo widze, ze nie masz o demokracji cienia pojecia:) Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Demokracja to dyktatura wiekszosci !!! 21.09.07, 23:41 onufry.zagloba napisał: > Choc i PiSuar sie w tej kategorii w 100% miesci;) > A DECYDOWANIE O GLOSACH SWEJ RODZINY JEST wlasnie SPRZECZNE Z > ZASADAMI DEMOKRACJI. > Mowie o tym, bo widze, ze nie masz o demokracji cienia pojecia:) ----------------------------------------------- I tak nalezy ja pojmowac !!! Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba Buhahahaha! Demokracja to NIE dyktatura wiekszosci 21.09.07, 23:44 Dyktatura wiekszosci to - jak nazwa sama wskazuje - BOLSZEWIZM! Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Zdrowo przegiąles! 22.09.07, 00:39 Czy dyktatura wiekszosci, nie kojarzy ci sie przypadkiem z Dyktatura proletariatu? Nie? A powinno. Demokracja do wladza wiekszosci z zachowaniem praw mniejszosci. Caly problem demokracji, polega wlasnie na wywazeniu praw tych ostatnich. I na ten temat powinna toczyc sie dyskusja publiczna. Tymczasem, ta publiczna debata wyglada tak jak na tym forum - kto nie znami ten debil, w czym niestety - w tym miejscu w sieci - celuja przeciwnicy PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
ffamousffatman Re: Zdrowo przegiąles! 22.09.07, 01:56 nie powines czytac ksiazek bo nic nie rozumiesz prawa mniejszosci nie sa dyskutowalne Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Zdrowo przegiąles! 22.09.07, 03:16 ffamousffatman napisał: > nie powines czytac ksiazek bo nic nie rozumiesz > prawa mniejszosci nie sa dyskutowalne Bo jakakolwiek proba dyskusji to homofobia, na przyklad. Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Poczytaj Economist, The Times czy Daily Teleg 22.09.07, 00:33 czytam od czasu do czasu the Times, czesciej Washington Post, CSM, nieco rzadziej NYT, i jakos nikt nie chce wyrzucac z UE, ze nie wspomne o Radzie Europy Francji, czy Wloch. Zareczam Ci, ze wszystko co wypisujesz, mimo ze jest naganne niekiedy, nie jest uznawane za lamanie demokracji. A juz wsatawianie wprzez Ciebie w tym zestawieniu samobojstwa Blidy jest po prostu smieszne. Amatorskosc zatrzymania, amatoskoscia ale zarzut bezprawnosci to czysty populizm. Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba Trudno by Amerykanie z EU mogli kogokolwiek 22.09.07, 00:40 wyrzucic. A kazdy ze starej EU powie ci, co ja tu mowie: wyrzucic sie NIE DA, jest to sprzeczne z regulacjami samej Unii. Niemniej mozna olske - i o tym sie juz mowi - ZAWIESIC CZASOWO W PRAWACH CZLONKA UNII. Jak sadze oznacza to w praktyce odebranie prawa glosu i odciecie od wiekszosci funduszy. I tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Trudno by Amerykanie z EU mogli kogokolwiek 22.09.07, 00:45 onufry.zagloba napisał: > wyrzucic. A kazdy ze starej EU powie ci, co ja tu mowie: wyrzucic > sie NIE DA, jest to sprzeczne z regulacjami samej Unii. Niemniej > mozna olske - i o tym sie juz mowi - ZAWIESIC CZASOWO W PRAWACH > CZLONKA UNII. Jak sadze oznacza to w praktyce odebranie prawa glosu > i odciecie od wiekszosci funduszy. I tyle. Chodzilo mi o to, ze podobne nieprawidlowosci znajdziesz w kazdym kraju Unii. Moze tylko nie kazdy kraj UE ma tak fatalnego ministra spraw zagranicznych. Wszystko o czym piszesz, to normalne brudy kazdego panstwa. Nie ma w tym nic nienormalnego w UE. Kwestia tylko czarnego PR uprawianego w Europie przez krajowa opozycje, co jest... slow brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba Czy paranoja w PiS jest nabyta czy dziedziczna? 22.09.07, 02:07 Bo dolaczasz do tumanow z PiSuaru, co to gotowi dac glowy, ze Michnik sobie MURDOCHA kupil:))) Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Czy paranoja w PiS jest nabyta czy dziedziczn 22.09.07, 03:17 onufry.zagloba napisał: > Bo dolaczasz do tumanow z PiSuaru, co to gotowi dac glowy, ze > Michnik sobie MURDOCHA kupil:))) Nie wiele wiem na temat Murdocha Odpowiedz Link Zgłoś
ffamousffatman Re: Poczytaj Economist, The Times czy Daily Teleg 22.09.07, 01:59 Amatorskosc zatrzymania jest "ubaw" dla wyborcow ale juz bezprawnosc zatrzymania Kaczmarka stwierdzil sad. Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Poczytaj Economist, The Times czy Daily Teleg 22.09.07, 03:22 ffamousffatman napisał: > Amatorskosc zatrzymania jest "ubaw" dla wyborcow > ale juz bezprawnosc zatrzymania Kaczmarka stwierdzil sad. Poki co jeszcze zaden sad nie stwierdzil. Odpowiedz Link Zgłoś
ffamousffatman Re: Poczytaj Economist, The Times czy Daily Teleg 22.09.07, 02:04 matrek, czy nie spotykasz sie z ostracyzmem swoich kolegow przyznajac sie do czytywania lewackich gazet? czy tez nie przyznajesz sie na zebraniach PiSu do takich lektur? zachecam do coming-outu chociaz z drugiej strony po co ty to czytasz skoro nie rozumiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
kala.fior Re: Matrek 22.09.07, 02:14 matrek napisał: > czytam od czasu do czasu the Times, czesciej Washington Post, CSM, nieco > rzadziej NYT, i jakos nikt nie chce wyrzucac z UE, Na ostatnim szczycie UE Polska była już na bocznym torze, Pani Merkel nie dala się zaszantażować i planowano następne spotkanie dotyczące uproszczonej konstytucji, ale już bez Polski. Kompromis został jednak uzyskany dzięki mediacji Blaira i Sarko. Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Matrek 22.09.07, 03:20 kala.fior napisał: > matrek napisał: > > > czytam od czasu do czasu the Times, czesciej Washington Post, CSM, nieco > > rzadziej NYT, i jakos nikt nie chce wyrzucac z UE, > > Na ostatnim szczycie UE Polska była już na bocznym torze, Pani Merkel nie dala > się zaszantażować i planowano następne spotkanie dotyczące uproszczonej > konstytucji, ale już bez Polski. > > Kompromis został jednak uzyskany dzięki mediacji Blaira i Sarko. Nie twierdze, ze polska polityka zagraniczna jest wlasciwa, przeciwnie uwazam ze fatalna. Ale to kwestia metod i zachowywania sie jak slon w skaldzie porcelany, a nie celow. Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba To nie na temat, matrek:) 22.09.07, 03:44 Mowa o tym, ze Polska JUZ byla o krok od zawieszenia w pewnych prawach czlonka Unii. A teraz juz...nie ma Blaira, a Brown Polsce i Polakom nie jest tak zyczliwy. A i Sarko radzi Polsce wiecej sie nie blaznic:) Odpowiedz Link Zgłoś
tornado1l Re: Czy UE wreszcie przestanie sie patyczkowac z 22.09.07, 00:38 matrek napisał: > A Ty kim jestes, szujo? > Zrezygnuj z polskiego obywatelstwa - tak bedzide lepiej i dla Ciebie i dla Pols> ki. Dobrze ze ty nie masz polskiego obywatelstwa, bo wstydzilbym sie za takiego ignoranta, wracaj do swojej ojczyzny - do matki rasiji Odpowiedz Link Zgłoś
maciejka_fr Re: Czy UE wreszcie przestanie sie patyczkowac z 21.09.07, 23:12 alterpars napisał: > a. Albo ten kraj chce byc w UE i przyjmuje zasady tam panujace albo wypad. Masz duzo racji, ale naprawde tego chcesz? Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Czy UE wreszcie przestanie sie patyczkowac z 21.09.07, 23:16 W putinowskiej Rosji, za takie teksty juz by trafil do lagru. Tylko ta Polska jakas taka litosciwa nad ludzkim rynsztokiem. Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba Pitolisz.Widac w Rosji od czasow Stalina nie byles 21.09.07, 23:20 A poza tym to bez wspolpracy z adminem GW internetowe ID tegoz czlowieka wydostac byloby trudno. Zreszta - o ile pamietam - gosc mieszka w USA, a wiec Kaczki tak moglyby go "ukarac" jak - bez zlosliwosci - NIEJAKIEGO MAZURA:))) Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Pitolisz.Widac w Rosji od czasow Stalina nie 21.09.07, 23:48 Wystarczy mi fakt karania wlascicieli stron internetowych, jesli nie sa wystarczajaco propanstwowi. Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba A KOGO ukarano? Tego kto goscil polskiego 22.09.07, 00:10 pedofila Misiaczka? A moze miejscowa sekcje Blood and Honour? Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: A KOGO ukarano? Tego kto goscil polskiego 22.09.07, 00:41 Co zadajesz mi takie infantylne pytania? Czy przecietny Wloch, czy Anglik, wie kogo ukarano w Polsce? Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba Wybacz, ale gdyby Putin wlazl na Internet, to 22.09.07, 00:44 gdzie jak gdzie, ale teraz w Wlk.Brytanii sporo by o tym i pisano i mowiono:) Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Wybacz, ale gdyby Putin wlazl na Internet, to 22.09.07, 00:47 onufry.zagloba napisał: > gdzie jak gdzie, ale teraz w Wlk.Brytanii sporo by o tym i pisano i > mowiono:) Ok, w takim razie poszperaj w wyszukiwarce Wybiórczej. Mi sie nie chce, ale byl artykul na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Re: Czy UE wreszcie przestanie sie patyczkowac z 21.09.07, 23:15 alterpars napisał: > a. Albo ten kraj chce byc w UE i przyjmuje zasady tam panujace albo wypad. ------------------------------------------------- Nie gnido ! To oni przyjma predzej nasze chrzescijanskie zasady !!! Odpowiedz Link Zgłoś
maciejka_fr Re: Czy UE wreszcie przestanie sie patyczkowac z 21.09.07, 23:21 Co w jezyku katolikow oznacza slowo "gnida"? Odpowiedz Link Zgłoś
placebo99 Re: Czy UE wreszcie przestanie sie patyczkowac z 21.09.07, 23:27 maciejka_fr napisał: > Co w jezyku katolikow oznacza slowo "gnida"? gni-da: "GNI"emy kolana i "DA"jemy miłosierdzie Odpowiedz Link Zgłoś
maciejka_fr Re: Czy UE wreszcie przestanie sie patyczkowac z 21.09.07, 23:32 Placebo99, piatka. Odpowiedz Link Zgłoś
pukury Re: Czy UE wreszcie przestanie sie patyczkowac z 21.09.07, 23:29 jeżeli mieliby przyjąć twoje zasady to by oznaczało stoczenie się w otchłań szaleństwa - biedny chory człowieku . ale pewnie dostaniesz jakiegoś wylewu albo paraliżu - z tej nienawiści Odpowiedz Link Zgłoś
placebo99 Wreszcie na forum jakiś swój polski katolicki głos 21.09.07, 23:44 katolik_polski1 napisał: > Nie gnido ! > To oni przyjma predzej nasze chrzescijanskie zasady !!! Wreszcie na forum jakiś swój polski katolicki głos. A już myślałem, że całe forum zostało zdominowane przez zajadłych komuchów. Odpowiedz Link Zgłoś
placebo99 Kwaśniewski na forum! 21.09.07, 23:23 To niech od razu rzucą napalm na Warszawę. Odpowiedz Link Zgłoś
ergo12 Re: Czy UE wreszcie przestanie sie patyczkowac z 21.09.07, 23:48 Raczej wypad!I to szybko! Odpowiedz Link Zgłoś
tornado1l Re: "Zaproszenie obserwatorów OBWE to obowiązek" 22.09.07, 00:37 wacek44 napisał: > Niech oni lepiej zajmują się swoimi idolami pederastami. Nie ma > Polska pieniędzy na darmozjadów z OBWE. no wlasnie chcieli sie zajac tymi pederastami, ktorzy mienia sie prawymi i sprawiedliwyim, ale jakos nasi chyba wola sie bawic we wlasnym gronie Odpowiedz Link Zgłoś
little_lola Re: "Zaproszenie obserwatorów OBWE to obowiązek" 24.09.07, 16:23 Szczegolnie, ze Polska nic za to nie placi, glabie Odpowiedz Link Zgłoś
kakonek1 a gdzie byli za czasow nocnej zmiany 21.09.07, 23:24 a moze najpierw cos na temt Katynia? Tam sa sprawy powazne, ktorymi juz dawno powinni sie zajac ludzie z tej jakze chlubnej organizacji. Pokazcie sowje zaangazownaie w Katyn to moze wam zaufamy a jak na razie to to na tzw. drzewo. Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba To wowczas byly jakies wybory, ciolku? 21.09.07, 23:33 Na tej samej zasadzie my, Brytyjczycy, moglibysmy sie pytac, gdzie byli, gdy rzad Blaira zostal zastapiony rzadem Browna. Niemniej my sie o to nie pytamy, bo - w przeciwienstwie do PiSuarowej holoty - jestesmy normalni i wiemy, na czym polega demokracja i jakie sa kompetencje OBWE:) Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba Placebo, zaraz kopne cie w kuper! 22.09.07, 00:14 Sa rzeczy z ktorych jaj sie nie robi. Odpowiedz Link Zgłoś
tornado1l Re: a gdzie byli za czasow nocnej zmiany 22.09.07, 00:43 kakonek1 napisał: > a moze najpierw cos na temt Katynia? fakt, niemcy powinni nas przynajmniej przeprosic za to ludobojstwo! Odpowiedz Link Zgłoś
inz.a.spoleczny Czyli rządzą nami kretyni 21.09.07, 23:26 Być może w historii OBWE jest to pierwszy przypadek niezaproszenia obserwatorów na wybory? Wyrzucą nas zatem nie tylko z UE, ale i OBWE. To za co Kaczyńscy będą budować obiecane drogi? "Oligarchowie" i inni "najlepsi płatnicy" już pouciekali albo się pakują. Odpowiedz Link Zgłoś
placebo99 Oczyszczanie społeczeństwa z aferzystów 21.09.07, 23:37 nie jest mile widziane przez kręgi powiązane z aferzystami. PiS jako jedyna partia walczy z korupcją ponad partyjnymi przynależnościami. To oni jednak namierzyli swojego Kaczmarka i sprawy tej nie przemilczeli. Oni piętnują jednak swoich posłów, którzy zataili majątek. To PiS chciał namierzyć Leppera pomimo, że doprowadziło to do przedterminowych wyborów. Nie musieli. Mogli zgodzić się na korupcję i dalej być przy władzy tak jak to robiły inne partie. Też oni nie wykozystują TVP do agitacji i służb wewn. do inwigilacji przeciwników politycznych. Widać jednak, że partie liberalne i lewacke wypuściły swoje macki także do elementów ulokowanych za granicą m.in. w OBWE i stamtąd atakują PiS. Boją się, że PiS i tak wygra wybory, bo naród nie jest ciemny. Wówczas OBWE na garnuszku europejskich liberałów uzna wybory za nieważne i wprowadzi w Polsce rząd komisaryczny składający się w większości z Niemców. Odpowiedz Link Zgłoś
maciejka_fr Re: Oczyszczanie społeczeństwa z aferzystów 21.09.07, 23:40 Placebo99, dwoja! Odpowiedz Link Zgłoś
inz.a.spoleczny Masz rację, korupcja narasta jak rządzi PiS 21.09.07, 23:45 Ilu ludzi skorumpowanych umieścili na najwyższych stanowiskach. A tylko tych najbardziej gamoniowatych wykryli. Ilu jeszcze jest na najwyższych piętrach władzy ludzi skorumpowanych? Aż strach pomyśleć "mordo ty moja". Odpowiedz Link Zgłoś
ffamousffatman Re: Masz rację, korupcja narasta jak rządzi PiS 22.09.07, 01:07 wykryli jakichs? moze PiS, przeeeepraszam, prokuratura skierowala jakis niesmieszny pozew? Odpowiedz Link Zgłoś
wnuczek_i_janek_co_maryja Powrot "baronow" SLD by sytuacje uzdrowil ... 22.09.07, 01:08 ... "baronow" czy "baranow"? Hmm ... Odpowiedz Link Zgłoś
ffamousffatman Re: Oczyszczanie społeczeństwa z aferzystów 22.09.07, 01:25 tobie, placebo99, ani placebo, ani homeopatia nie pomoze. potrzebujesz prawdziwego lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
pukury Re: Czyli rządzą nami kretyni 21.09.07, 23:41 tak !! - rządzą nami idioci - to jest wiadomość pewna . jak również ta że wybrała ich większość Odpowiedz Link Zgłoś
ffamousffatman Re: Czyli rządzą nami kretyni 22.09.07, 01:00 @pukury: spoko!, wybrala ich mniejszosc! policz. tzw. wiekszosc to zawsze mniejszosc a wladze bierze zawsze mniejszosc najlepiej zorganizowana. nie najwieksza a najlepiej zorganizowana. z operetkowymi tyraniami typu PiS jest o tyle latwo, ze pamietaja o tym (ze sa mniejszoscia) kiedy biora wladze a zapominaja, uchlane wladza JAK MENDA KRWIA, kiedy traca. nie MAJA bowiem nigdy ODWAGI przestac udawac DEMOKRACJI (w odroznieniu od pelnojajowych tyranow). Nie wiedza tak naprawde za co trafila im sie wladza i tacy sami glupi pozostaja kiedy ja traca. Odpowiedz Link Zgłoś
robertbartus "Zaproszenie obserwatorów OBWE to obowiązek" 21.09.07, 23:27 A czy my bylismy przy wyborach w Niemczech albo Belgii?! To zaden obowiazek to tylko dobra wola.Jesem przeciw inwigilacji ze strony obcych srodowisk. Odpowiedz Link Zgłoś
maciejka_fr Re: "Zaproszenie obserwatorów OBWE to obowiązek" 21.09.07, 23:30 Sami Sie do tego "srodowiska" przylaczylismy, wiec chyba nie powinno byc obce? Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba Obserwatorzy OBWE BYLI na ostatnich wyborach w 21.09.07, 23:41 Niemczech. Mozesz to sobie w necie sprawdzic:) Odpowiedz Link Zgłoś
ffamousffatman Re: "Zaproszenie obserwatorów OBWE to obowiązek" 22.09.07, 01:05 a poprosiles o mozliwosc obserwacji. nie? a szkoda moglbys sie czego w zyciu wreszcie nauczyc Poza tym bylismy Jako obserwatorzy Do sprawdzenia w siedzibie obserwatorow w Wwie. Dobra wola jest zaprosic ciebie OBWE - obowiazek traktatowy, do tej pory przez Polske spelniany Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba OBWE obserwowalo ostatnie wybory w UK 22.09.07, 02:12 I prezydenckie w USA. Coz, widac ani Labour, ani Bush ani mysleli szachrowac i dlatego - w przeciwienstwie do PiSdziakow - sie owej obserwacji PANICZNIE NIE BALI. Odpowiedz Link Zgłoś
ignacyy1 Czego ta yudaszka od nas oczekuji? 21.09.07, 23:29 Może Donald wpadł jej w "oko"? Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba Czemu ten "hamerykanski" antysemita 21.09.07, 23:40 przyzwoitym Polakom NAZISTOWSKA MORDE PRZYPRAWIA? I KTO mu za to placi? Bin Laden czy glowny rabin Nowego Jorku? Odpowiedz Link Zgłoś
sld_sld Czego Jaroslaw Kłamczynski ze swoja banda nierobow 21.09.07, 23:37 oszustow,prostakow i chamoFF sie obawia ze nie chce OBWE komisji?? Tlumaczenia zwolennikow PISSdy jak zywo przypominaja tlumaczenia wladz bialoruskich Odpowiedz Link Zgłoś
yurekbis zamach na mloda polska demokracje 21.09.07, 23:39 Zamach,panstwo dyktatury,bezprawia,manipilacji wladzy,juz widze te tytuly w obiektywnej polskiej prasie takiej jak Gazeta,Trybuna,Nie,Tygodnik Powszechny itd. Tylko ja sie pytam,dlaczego Ci tak zwani obserwatorzy musza uzyskac specjalne zaproszenie?Jak chca niech przyjada,licza glosy,zagladaja do kabin,pytaja staruszkow czy aby nikt nie naklanial ich do glosowania na ta czy inna partie i oczywiscie stwierdza czy PiS w wypadku wygranej nie zrobil zadnego przekretu. Konczac to i tak PiS wygra,czy beda obserwatorzy czy ich nie bedzie poniewaz taka jest wola nas Polakow. Odpowiedz Link Zgłoś
pukury Re: zamach na mloda polska demokracje 21.09.07, 23:43 kultura wymaga zapraszać gości . poczekaj aż do ciebie przyjdą jakieś " tajne i specjalne " służby i poszukają czy coś tam czasem nie ma nieprawomyślnego . Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba A wyborcy innych partii to kto? Australijczycy? 21.09.07, 23:43 Urban choc raz prawde powiedzial: Polak to najwyzsza forma nadecia sie! A tu kolejny przedstawiciel "ludu ciemnego" NAZYWA SIE MILION. I pewnie tez CIERPI ZA MILIONY... Odpowiedz Link Zgłoś
ergo12 Re: zamach na mloda polska demokracje????? 21.09.07, 23:50 A Ilu was Jest??? Odpowiedz Link Zgłoś
ffamousffatman Re: zamach na mloda polska demokracje 22.09.07, 01:23 przeciez nie bedzie: "Zamachu, panstwa dyktatury, bezprawia, manipilacji wladzy" WIEC SIE PYTAM: CZEGO BOI SIE PIS??? CZEGO BOI SIE PIS??? CZEGO BOI SIE PIS??? i nie "tak zwani obserwatorzy", panie yurekbis, tylko obserwatorzy OBWE po drugie nie wolno zagladac do kabin po trzecie zobaczymy po czwarte mow za siebie a nie Polakow po piate jak slusznie zauwazasz byliby dodatkowa legitymizacja formalnej poprawnosci ponownego "odzyskania" wladzy przez PiS Odpowiedz Link Zgłoś
olas42 Re: "Zaproszenie obserwatorów OBWE to obowiązek" 21.09.07, 23:40 Co takiego? W Szwajcarii zagrożona demokracja? Ten kraj ma najstarsza formę demokracji! Wiekszość spraw rozstrzygają w referendum. Uczmy się od nich.A zaproszenie obserwatorów to nasz obowiązek! Chyba,że mamy coś do ukrycia. Odpowiedz Link Zgłoś
donald_2005 Kaczyńscy idźcie na całość 21.09.07, 23:40 Jak Białoruś, to Białoruś! Teraz trzeba wyrzucić ambasadorów państw zachodnich oraz, jak piszą zwolennicy PiS-u i mohery, tych "judaszowych" przedstawicieli OBWE, Abwehrę, czy coś w tym rodzaju, pryszcz na naszej zdrowej dupie. Odpowiedz Link Zgłoś
pukury Re: Kaczyńscy idźcie na całość 21.09.07, 23:49 masz całkowitą rację ! dla uzupełnienia proponował bym 1 - delegalizacja partii politycznych ( zza wyjątkiem pis) 2 - zamknąć gazety ( oprócz prawomyślnych) 3 - wprowadzić obowiązek podpisywania lojalek 4 - zamknąć granice 5 - ogłosić Wielkiego Sratega Carem ! Odpowiedz Link Zgłoś
ergo12 Kaczy smód spowija Polskę 21.09.07, 23:45 Ale już nie dlugo kaczuszki,będziecie cienko kwakaly! Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 To nie jest homo forum ,zboczencu ! 21.09.07, 23:51 ergo12 napisał: > Ale już nie dlugo kaczuszki,będziecie cienko kwakaly! ---------------------------------------------------------- Widac piszesz dzisiaj na stojaca . Boli ,kiedy siadasz ? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
pukury Re: To nie jest homo forum ,zboczencu ! 21.09.07, 23:54 jeszcze tu jesteś i piszesz te swoje bzdury ? weź leki przepisane na ciężkie chwile i idź spać - przyśni ci się Polska jakiej chcesz- ale to będzie ( na szczęście tylko sen ) Odpowiedz Link Zgłoś
wnuczek_i_janek_co_maryja Z jakosci wypowiedzi to ciebie chyba ... 22.09.07, 00:57 ... tylko na wachanie kleju stac. Hmm .... Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Re: Do Katolickiego idioty polskiego 22.09.07, 00:11 ergo12 napisał: > Jazda stąd swinio! ----------------------------- Sorry,to chyba ty jestes ludzka swinia , skoro grzebiesz sie w gownach i dajesz innym grzebac ! Odpowiedz Link Zgłoś
ffamousffatman Re: Do Katolickiego idioty polskiego 22.09.07, 01:29 nie poproszono grzecznie: spier... na forum dla katolikow w Radio maryja? Odpowiedz Link Zgłoś
maciejka_fr "Zaproszenie obserwatorów OBWE to obowiązek" 21.09.07, 23:46 Kto potrafi katolikowi_polskiemu1 wylaczyc komputer? Hakerzy, pomocy! Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: "Zaproszenie obserwatorów OBWE to obowiązek" 21.09.07, 23:49 maciejka_fr napisał: > Kto potrafi katolikowi_polskiemu1 wylaczyc komputer? Hakerzy, pomocy! Czyzby odzywalo sie w Tobie wrodzone umilowanie wolnosci slowa? Odpowiedz Link Zgłoś
ergo12 Re: "Zaproszenie obserwatorów OBWE to obowiązek" 21.09.07, 23:51 Spadaj stąd faszysto matrak Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: "Zaproszenie obserwatorów OBWE to obowiązek" 22.09.07, 01:32 ergo12 napisał: > Spadaj stąd faszysto matrak Uzyj sobie dzieciaku. Tylko nie zapomnij lekcje na poniedzialek odrobic. Odpowiedz Link Zgłoś
obrazoburca Re: "Zaproszenie obserwatorów OBWE to obowiązek" 22.09.07, 00:08 ABW, CBA, i każda inna odmiana Policji Myśli. jeszcze tylko wybory, i komputery beda na kartki - dla tych, którzy w tym kurniku zostaną. To tylko kwestia czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
brlink Potrzebna jest w Polsce akcja edukacyjna 21.09.07, 23:49 spoleczenstwo nie zna w ogole zasad funkcjonowania organizacji miedzynarodowych, w ktorych uczestniczy Polska. spoleczenstwo niedoinformowane latwo ulega manipulacji. Swiadcza o tym chociazby wpisy na forum GW czy Onetu pod artykulami na temat obserwacji nadchodzacych wyborow w Polsce przez OBWE. Co ciekawe, zasadnosc istnienia OBWE podwaza od dawna Rosja... tym bardziej interesujaca jest postawa Kaczynskich w tej sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba Przeciez od dawna wiadomo, ze PiS to ruska 22.09.07, 00:13 agentura w Polsce z ojczulkiem Ryddzykiem na czele. Nawet niegdys sam Jarek Kaczynski o tym ostatnim przebakiwal, ale - jak widac - i jego Kreml kupil. Coz, bolszewia bolszewia - Lenina w doktoracie nie bez kozery cytowal. A poza tym kazdy ma swa cene, a Putin dzieki Bushowi z ropy bogaty... Odpowiedz Link Zgłoś
incipit Ale kacze przykupry boją się rzeczywistości 21.09.07, 23:58 i prawdy. To jest przecież zwyczajny kaszyzm. Odpowiedz Link Zgłoś
ffamousffatman Re: Ale kacze przykupry boją się rzeczywistości 22.09.07, 00:51 Nudzi mi sie pooo-wooo-liii dyskutowanie z Pisowskimi obroncami "demokracji". Moze dlatego, ze jestem republikaninem i nie uwazam, ze demokracja to ustroj gdzie decyduje "wiekszosc" (nb. nie ma czegos takiego jak "wiekszosc", policzcie sobie, ze wiekszosc to lepiej zorganizowana mniejszosc, nawet nie najwieksza mniejszosc tylko lepiej zorganizowwana). Co do wiekszosci, wiekszosci rzadzacej: w zadnym cywilizowanym kraju rzadzenie nie jest wylaczna domena "wiekszosci" - opozycja jest takze elementem wladzy i ma realny wplyw na stanowienie prawa i kontrole egzekutywy. Co do powyzszego: za pisoskich patryotow czytac gazet nie bede (myslenie to za duzy wobec nich wymog). ad rem 1. Polska traktatem OBWE jest zobowiazana do zapraszania obserwatorow. 2. Polska do tej pory zapraszala obserwatorow, zwyczajowo MSZ (taka instytucja obecnie w Polsce nie istniejaca) ale moze marszalek senatu. 3. Do tej pory obserwatorzy nie przyjezdzali bo OBWE uwazala na podst. wstepnych raportow, ze nie ma potrzeby przyjezdzac. Nie znaczy to ze nasze wybory sa uczciwsze od amerykanskich czy szwajcarskich. Tylko, ze wybory na naszym poziome spelnialy pewne minima. Jezdzili za to tam gdzie dyskusja o nowych "technologiach" decydowac bedzie o standartach przyszlych. 4. Przesluchiwanie aktualnych wolontariuszy jednej i tylko jednej partii (najsilniejszej opozycyjnej) w sprawie wyborow spzed 2ch lat na miesiac przed wyborami to procedury demokratyczne czy lizanie dupy aktualnym decydentom panie Duda? 3. Demokracja jest ustrojem o przezroczystych procedurach. Zadem rzad zatem powolujacy nie moze zabronic dostepu do obserwacji JAKIMKOLWIEK obserwatorom. Pojecie "suwerennosci" w tej materii NIE MA ZASTOSOWANIA. Jest to taka sama brednia jak "suwerennosc monetarna" - cokolwiek to znaczy. 4. Tym, ktorzy nie czytali, nie wiedza a komentuja - siedziba obserwatorow jest 700 m od gdzie nieszczesna Fotyga parkuje jak codziennie do pracy przyjezdza niszczyc Polske. O degrengoladzie PiSu swiadzczy to, ze 200 lat temu za cos takiego jurgieltnikom (pozycze se slowo z podrecznika Michnikowej) obce mocarstwa musialy placic. Fuer idioten z PiSu nikt nie placi (sorry podatnicy to taka figura) - robia to za darmo. Odpowiedz Link Zgłoś
cezary196 "Zaproszenie obserwatorów OBWE to obowiązek" 22.09.07, 00:16 A może zrobimy referendum ?????? Odpowiedz Link Zgłoś
wicary "Zaproszenie obserwatorów OBWE to obowiązek" 22.09.07, 00:23 I wszystko jasne PiS-dzielcy szykują cud nad urną wyborczą A co na to PO ? chcecie przegrać z tanim cwaniactwem ? Odpowiedz Link Zgłoś
andrejs "Zaproszenie obserwatorów OBWE to obowiązek" 22.09.07, 00:29 OBWE chce się wprosić do Polski, a to kraj, w którym odbywają się wybory, wystosowuje zaproszenie. Ale, GW zapomniała dodac, że to nie jest obowiązek, bo Polska może, ale nie musi tego zaproszeniw wysyłać. Oczywiście GW teraz będzie dorabiac gębę Kaczyńskim, i już oferuje na swojej stronie sugestie, że dojdzie tu do matactw. prawdziwie polska gazeta, która troszcze się o demokrację ,tylko wtedy, gdy jej polityczne ramię nie jest u władz. wtedy jest żle z demokracją, ale jest dobrze, gdy my rządzimy. a krzykliwi kosmopolici, z kaliszem, komorowskim juz mają gęby pełne frazesów o świętym oburzeniu tzw. europy. Odpowiedz Link Zgłoś
ffamousffatman Re: "Zaproszenie obserwatorów OBWE to obowiązek" 22.09.07, 01:36 @andrejs: no to czego boi sie pis? demokracja to takze dobre obyczaje dobrym obyczajem, spelnianym do tej pory przez Polske bo procedury powinny byc przejrzyste a ta przejrzystosc obserwatorzy uwiarygadniaja Odpowiedz Link Zgłoś
noelkabat Re: Kaczki boja sie ... 22.09.07, 02:03 ... ze ktos odkryje ich machlojki... Odpowiedz Link Zgłoś
tomek9991 k-a-c-z-o-r-y są mentalnie na etapie carabatiuszki 22.09.07, 00:31 Władza absolutna, komu się nie podoba, temu Sybir... Chwilowo brakuje Sybiru, lecz po unii kaczorów z Putinem problem się rozwiąże. Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l POwtórka z 1948 roku 22.09.07, 00:35 naród tez uważał wówczas że Polak Polakowi krzywdy nie zrobi i że źle nie będzie. No i było dobrze szumowinie wszelkiej. Historia sie powtórzy ale będzie to farsa. Szkoda że kosztem Polski i najwartościowszych Polaków. Znów w kraju zostanie męt i motloch plus nieudacznicy i kandydaci na wisielców i stłamszona większość, reszta zasili Europę Odpowiedz Link Zgłoś
wnuczek_i_janek_co_maryja Zawsze sie mozesz obywatelstwa zrzec ... 22.09.07, 00:42 Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba A nie lepiej wygonic z Polski PiSobolszewie 22.09.07, 00:46 za Ural? A ojczulka Rydzyka do jego sponsora, Lukaszenki? Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: A nie lepiej wygonic z Polski PiSobolszewie 22.09.07, 00:49 onufry.zagloba napisał: > za Ural? A ojczulka Rydzyka do jego sponsora, Lukaszenki? --------------------------------------- Kobylanskiego chciales napisac???? Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba Kobylanski to szpion KGB. Austria ma 22.09.07, 02:14 na to pewne dowody, przekazane juz lata temu dowodztwu NATO. I dlatego ten szpion siedzi w Ameryce Lacinskiej, bo trudno go stamtad nawet Amerykanom wydobyc:) Odpowiedz Link Zgłoś
wnuczek_i_janek_co_maryja I zostanie nad Wisla "prawicowiec" "magister" ... 22.09.07, 00:54 ... Stoltzman-Kwasniewski i wnuczek z panzerfaustem? Hmm ... Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne i zostaniesz ty chu..ju zlamany!!! 22.09.07, 01:00 wnuczek_i_janek_co_maryja napisała: > ... Stoltzman-Kwasniewski i wnuczek z panzerfaustem? Hmm ... Odpowiedz Link Zgłoś
ffamousffatman Re: Pies, idz sobie wyliz to ci ulzy ... 22.09.07, 01:39 alterparch to ty? co bana dostales, ze nowy nick? Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba Janek_co_maryja moze byc vice premierem 22.09.07, 02:19 w rzadzie PiSdziakow. Uwazaj wiec, "ludu ciemny", z tym nickiem:))) Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba A w czym niby Polska lepsza od USA i UK? 22.09.07, 02:18 Bo obserwatorzy OBWE byli obecni na ostatnich wyborach powszechnych w Wlk.Brytanii w 2005 oraz na prezydenckich w USA. Coz, to najlepszy dowod, ze ani Bush, ani Labour nie mysleli - w przeciwienstwie do PiSu - SZACHROWAC. Powiedz mi, jako Kaczy wyborca, CZEGO PiS sie tak panicznie boi??? Odpowiedz Link Zgłoś
obrazoburca Re: A w czym niby Polska lepsza od USA i UK? 22.09.07, 16:50 > Powiedz mi, (...) CZEGO PiS sie tak panicznie boi??? utraty władzy. 'władza', to jedyne czego ci ludzie pragną. Dlatego zreszta nie wpuścili OBWE - żeby pokazać 'kto tu rzadzi', a nie dlatego, żeby sie czegoś bali. Za głupi są, żeby bać sie o wynik wyborów. Odpowiedz Link Zgłoś
zygmund PiS nie ma żadnych hamulców - sfałszują wybory jak 22.09.07, 00:42 będzie trzeba. Obserwatorzy muszą być! Odpowiedz Link Zgłoś
kala.fior obserwatorrzy OBWE- w interesie PiSu !!!! 22.09.07, 00:55 Zaproszenie obserwatorów OBWE jest w interesie PiSu. PiS ma kolo 20%-30% procent wyborców. A co gdyby wygrali wybory z 50% większością ? Nikt by w to nie uwierzył i zawsze byliby podejrzani za cud na urną . Obecność obserwatorów OBWE uwierzytelniłaby ich zwycięstwo. Mowie to jako demokrata a nie jako zwolennik PiSu. Odpowiedz Link Zgłoś
ffamousffatman Re: obserwatorrzy OBWE- w interesie PiSu !!!! 22.09.07, 01:01 kraj o utrwalonej demokracji NIE BOI sie obserwatoro jest przezroczysty Odpowiedz Link Zgłoś
ffamousffatman Re: obserwatorrzy OBWE- w interesie PiSu !!!! 22.09.07, 01:08 brawo! Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Polska nie ... 22.09.07, 01:24 O cholera! Szwajcarska demokracja jest zagrozona!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ffamousffatman Re: Polska nie ... 22.09.07, 01:46 demokracja jest zawsze zagrozona to po pierwsze po drugie OBWE wysyla tez obserwatorow na wybory gdzie rodza sie procedury przyszlosci po trzecie moze ty uwazasz ZE DEMOKRACJA W SZWAJCARII jest zagrozona ale Szwajcaria nie i zaprasza obserwatorow POZA TYM NUUUUUDNY JESTES WLEJAJAC CIAGLE TEN SAM POST FORUMOWY ZASMIECACZU Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba A takze USA i Wlk.Brytanii, tumanie:) 22.09.07, 02:29 Bo moze o tym nie wiesz, ale OBSERWATORZY OBWE uczestniczyli w ostatnich wyborach powszechnych w UK, a takze prezydenckich w USA:) I CO ty na to, PiSdzielcu? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=69395617&a=69403075 Odpowiedz Link Zgłoś
kala.fior Re: obserwatorrzy OBWE- w interesie PiSu !!!! 22.09.07, 01:35 Oczywiście. Obecność obserwatorów OBWE jest dla demokratów okazja do potwierdzenia uczciwości wyborów jako podstawy prawnej ustroju. Ważniejsze procesy procesy administracyjne, prawne i biznesowe podlegają jakieś kontroli, audytowi etc. Jest to praca Izb Kontroli rożnych szczebli, rewizorów etc. Jest to po prostu normalna praktyka. Podstawą tych kontroli jest ich niezależność od kontrolowanych struktur. I stąd idea kontroli wyborów powszechnych przez organizację niezależną od danego państwa. Niechęć PiSu do OBWE wynika chyba bardziej z podejrzliwości i paranoi niż z konkretnych planów fałszowania wyborów, ale mogę się mylić... Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba Nawet USA nie osmielily sie OBWE odmowic: 22.09.07, 02:32 obserwatorzy byli tam na wyborach prezydenckich, a dwa lata temu na wyborach powszechnych w UK. Czy naprawde te Kacze dostojniki o tych sprawach nie wiedza, skoro wyrywaja sie na forum miedzynarodowym z ta "polska demokracja" jak ostatni idioci??? Odpowiedz Link Zgłoś
piotrjakub11 "Zaproszenie obserwatorów OBWE to obowiązek" 22.09.07, 01:47 Zaścianek i ciemnota. PIS i jego ministrowie boją się obserwatorów w czasie wyborów gdyż boją się żeby nie wyszły na jaw PISowskie kombinacje. Ten rząd jest gorszy od rządu Łukaszenki Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: "Zaproszenie obserwatorów OBWE to obowiązek" 22.09.07, 02:14 Obowiazki byly za czasow ZSRR i komuny!!! Ale czy ty jestes w stanie to zrozumiec??? Odpowiedz Link Zgłoś
ffamousffatman Re: "Zaproszenie obserwatorów OBWE to obowiązek" 22.09.07, 02:21 wet3 napisał: > Obowiazki byly za czasow ZSRR i komuny!!! Ale czy ty jestes w stanie > to zrozumiec??? czy ty nie jestes za glupi posty pisac? zapraszanie obserwatorow OBWE jest traktatowym OBOWIAZKIEM Polski Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba Daj spokoj: tuman nie wie, ze USA tez obserwowano. 22.09.07, 02:26 I ze Bush jakos nie poczul sie z tego powodu "za bardzo demokrata" jak te Kacze scierwa wraz z ich klika ciemniakow:) Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba Ale zarowno USA jak i UK spelnily ten obowiazek 22.09.07, 02:24 Jestes kretynem godnym swego PiSuaru:) Obserwatorzy OBWE byli na ostatnich wyborach powszechnych w Wlk.Brytanii oraz na wyborach prezydenckich w USA. A poza tym, to nawet Putin i Lukaszenko nie bali sie ich wpuscic. Czy ty, tumanie, zdajesz sobie sprawe z faktu, w JAKIEJ sytuacji to, co wyzej stawia Polske? I polskich dyplomatow? CO USA moga sobie pomyslec o Kaczym nadymaniu sie na "wielka swiatowa demokracje"? Tym razem zadaliscie, PiSdziaki, potworny cios Polsce. I to w skali daleko ponadunijnej. A teraz sobie poczytaj, GDZIE OBWE uczestniczylo w wyborach: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=69395617&a=69403075 Odpowiedz Link Zgłoś
ffamousffatman Re: "Zaproszenie obserwatorów OBWE to obowiązek" 22.09.07, 02:18 internautom wprowadzajacym zamieszanie przypominam, ze mamy traktatowy obowiazek zapraszania obserwatorow OBWE i niekoniecznie musi zapraszac Fotyga (minister spraw zagranicznych zapraszal obserwatorow zwyczajowo) - moze marszalek senatu Odpowiedz Link Zgłoś
lamignatt Re: "Zaproszenie obserwatorów OBWE to obowiązek" 22.09.07, 03:07 Obowiazek? Dla kogo?! I kto to mowi?... :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
xs550 Dzis oficjalnie stalismy sie Bialorusia... 22.09.07, 03:10 Demokratyczne kraje zapraszaja obserwatorow. Niedemokratyczne ich nie wpuszczaja. Wnioski wyciagnijcie z tego sami... Odpowiedz Link Zgłoś
lamignatt Re: Dzis oficjalnie stalismy sie Bialorusia... 22.09.07, 03:26 Czy to oznacza, ze juz Polski nie kochasz? :-(( Czy moze raczej to, ze wreszcie masz juz pretekst, aby ja otwarcie opluwac?... Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba Polski? A od kiedy to Kacza holota nazywa sie 22.09.07, 03:47 "Polska"? Odpowiedz Link Zgłoś
lamignatt Re: Polski? A od kiedy to Kacza holota nazywa si 22.09.07, 10:23 modl sie (do tego waszego zlotego cielca), aszkenazyjskicw..u, abys nie wpadl w moje lapska! Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba To ty ZYD sefardyjski jestes? Serdecznie ci 22.09.07, 17:14 jako 100% Aryjczyk wspolczuje:))) Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba Dzis oficjalnie staneliscie poNIZEJ Bialorusi 22.09.07, 03:46 Bo ta obserwatorow OBWE zaprosila:))) Odpowiedz Link Zgłoś
paweler1 "Zaproszenie obserwatorów OBWE to obowiązek" 22.09.07, 03:28 hehe ja ich tam rozumiem nie wyobrazaja sobie, ze w polsce moze byc 30% cwiercmozgow glosujacych na pis i 10% bezmozgow glosujacych na lpr/so Odpowiedz Link Zgłoś
dla_dobra_polski obserwatorzy spoznili sie o kilkanascie lat 22.09.07, 04:52 gdzie byli obserwatorzy jak byly wybory prezydenckie pomiedzy Walesa i Kwasniewskim ? Gdzie byli obserwatorzy jak w wyborach kilkanascie lat temu, w niektorych okregach wyborczych komisje skaladaly sie w 100% z bylych milicjantow i oficerow bylego Ludowego Wojska Polskiego ? Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba To CZEMU Kaczynski ich wowczas nie zapraszal? 22.09.07, 17:15 Przeciez mogl to zrobic; regulacje OBWE na to pozwalaja:) www1.osce.org/odihr/ Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne To nie sa obserwatorzy, to sa "UberObserwatorzy" 22.09.07, 06:03 Wpier.alaja sie na chama, czy ich prosil czy nie prosil. Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba Czy skrajna glupota to cecha rozpoznawcza 22.09.07, 17:17 dupkow z PiSuaru? Odpowiedz Link Zgłoś