panrysio Brawo Roman! 23.09.07, 02:30 U boku JKM Roman Giertych mądrzeje w oczach! Tylko, że wyborcy głupi są. Ta wypowiedź to 200% prawdy! Odpowiedz Link Zgłoś
belus77 Kon jest jeszcze glupszy od swojego ojca! 23.09.07, 04:02 A ojciec to kapus i kolaborant "Slepego" ze stanu wojennego! Odpowiedz Link Zgłoś
xs550 Jestem bardzo ciekawy... 23.09.07, 04:39 Jestem bardzo ciekawy jak opozycja pozaparlamentarna bedzie znosic skladki tego typu. Bardzo ciekawy... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
jurwal Giertych już pokazał kim jest. Jemu już dziękujemy 23.09.07, 10:54 Giertych niewiele zrobił dobrego. Teraz znów coś tam mamrocze obiecując. Wiadomo, że niczego nie dotrzyma. Jego starania to ratunek jego i jego rodziny przed zabraniem się do prawdziwej pracy, w której nie dawał sobie rady. Dlatego wziął się za politykę. To żałosne jak walczy o dalszy wygodny sposób na życie. Każdy by tak chciał. Ja nie mam zamiaru utrzymywać z moich podatków takiej partii jak LPR. Giertychowie już pokazali co potrafią. Niech Pan Bóg nas strzeże przed takimi ludźmi. Odpowiedz Link Zgłoś
mike0l Re: Giertych już pokazał kim jest. Jemu już dzięk 23.09.07, 11:03 > Giertych niewiele zrobił dobrego. Teraz znów coś tam mamrocze obiecując. Wiadomo, że niczego nie dotrzyma czy PIS dawna solidarność zrobiła coś dobrego? czy PO dawna kld i uw zrobiła coś dobrego? czy sld dawna pzr zrobiła coś dobrego? ...ci to dopiero opowiadają bajki i kłamstwa przedwyborcze ja nie mam zamiaru otrzymywać z moich podatków tych darmozjadów rządzących od 90 roku umacniających socjalizm i biurokracje. to partie okrągłego stołu nie ma miedzy nimi żadnej różnicy. jedyna partia proponująca zmiany systemowe jest UPR trzeba zlikwidować wielomilionowe finansowanie partii z naszych pieniędzy. Odpowiedz Link Zgłoś
belus77 Po co Gorbatschov dal Pomrocznej wolniosc? 23.09.07, 14:09 Katole, neonazisci, glupole, populisci i dawne czerwone lajno zbilo majatek na wyprzedazy tego co kilka pokolen za komuny ludzie wybudowali ... Pomroczna to wstyd dla Europy! Odpowiedz Link Zgłoś
arni_85 Temu panu i jego partii już podziękujemy. 23.09.07, 12:49 Swoją szansę mieli. Dwa lata to za mało?? Wystarczająca ilość czasu. Nie, dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś